Adviral i konkurs och My Martens förlorar 140 000 kr

https://www.instagram.com/p/CCGAf3SHwnJ/

Tuff dag idag! ?? Vakande av ett meddelande som bekräftar att @adviralmediacom gått i konkurs. Ett företag som jag jobbat sida vid sida med i flera år…. Där jag både agerat profil/influenser. Men också aktiverat nya annonsörer OCH profiler. Adviral har ett riktigt dreamteam av fantastiska tjejer som jobbar där! ( ingen nämnd ingen glömd, ni är riktiga ??? ❤️ All kärlek till er!)

Det är naturligtvis super trist att jag dessutom förlorar drygt ca 140 000 :- i inkomst, för jobb som jag redan gjort och genomfört. Pengar som jag räknat med. Som enligt KK förvaltare antagligen inte kommer kunna betala ut. // My Martens

Tidigare har profiler som Lisa Anckarmann, Armin Coric, Therese Lindgren och Alexandra Nilsson arbetat för och med nätverket och jag undrar hur många fler, förutom My som företaget är skyldiga pengar?
Trist som tusan!

Man får väl bara hålla tummarna nu för att My och alla andra influencers som varit kopplade till Adviral kan ”rädda” sina bloggar ifrån konkursförvaltaren som just nu styr över Adviral, som My uttrycker det.
Hon behöver tanka ner bloggen innan servrarna stängs ner, men får hon bara tillgång till allt hon behöver så borde det inte vara några problem, väl?
De kan väl inte stänga servrarna med tio minuters ”heads up” eller kan en konkursförvaltare göra lite som hen vill?

Adviral ska ha haft skulder på 4.4 miljoner kronor när företaget slutligen försattes i konkurs. 

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vore intressant att få höra mer om varför de konkar … Är det specifikt Adviral, eller är det en större trend i branschen?

      Det är ungefär 12% fler konkurser hittills i år jämfört med samma tid förra året. Slår hårdast mot hotell och restaurang, men även typ kommunikation och konsulttjänster. Covid har skapat en del motvilja att lägga pengar på att investera i det som inte är absolut nödvändigt, men också sänkt krav på eget kapital i aktiebolag kan ha påverkat ökningen

    Ska du inte skriva något alls om Therése sommarprat? Det är väl oerhört stort för branschen?

      Vad tyckte ni om sommarpratet? Tyckte det hela kändes som en repetition på hennes bok?

        Jag tyckte om det. Märks att hon lagt mycket tid på det, och hon är bra på att uttrycka sig. Ett fint sommarprat som man kunde ta till sig oavsett om man är hennes största fan, eller aldrig har hört talas om henne tidigare.

        Hon sa att hon skulle ta upp saker som hon aldrig pratat om tidigare men allt detta visste man ju?

          Hennes tvångstankar? Att hon inte kan dricka vatten utan rädsla? Att hon väcker sin fästman varje natt?

            Blir också fel att fortf satsa SÅ HÅRT på Youtube å karriär när hon enligt sig själv MÅR SÅ DÅLIGT.
            Hon har tjänat pengar nu. Så hon KAN TA ETT BREAK för hon måste ta tag i sig själv. Det räcker inte att gå lite i terapi nån timme i veckan om man resten av tiden i veckan gör saker som får en att bli sämre å sämre. Det är tydligt att soc medier INTE är bra för henne. Ush jag tycker det är så ledsamt och tragiskt. Hon tänker nog att ”när jag jobbat ihop såhär mkt pengar ska jag sluta å ta tag i det ordentligt” saken är ju den att då kommer hon vara för förstörd för att någonsin bli bra igen.

            Det sänder ut så dubbla signaler till unga som tittar. Jättebra att prata om att må dåligt samtidigt får man följa en person som ursäktar ALLT med att hon mår dåligt och gör ingenting för att ta tag i det på riktigt.

      Tycker det är såååååå tråkigt att hon liksom ÄR PSYKISK OHÄLSA
      Hon låter det definiera henne, allt hon pratar om är det.

      Tråkigt ur ett underhållningsvärde men framförallt för HENNE det gör att hon ALDRIG kommer ur det.

        Jag förstår hur du tänker men nej. Skulle du tillåta någon annan att definiera dig som person? Hon definierar sig själv, ingen annan.

    Men ge inte My någon uppmärksamhet. Och vad säger att hon talar sanning, 120 tusen sa hon först sen skriver hon 140 tusen, det är det vanliga med henne – ljuga och överdriva. Hon vill ha uppmärksamhet och vill att folk ska tycka synd om henne. Så tröttsam. Och varför skulle det påverka hennes blogg – nej nej hon bara försöker i vanlig ordning att få sympatier och skapa nyfikenhet för klick, synd att du går på det.

      Men Stollan, det låter så roligt när du jämt smutskastar My och tror blint på allt ILsäger ?

        Vad är det där för trams, för att flytta fokus och ”rädda my”.. tur du flyttar fokus … vad har detta med IL att göra eller att lita blint på henne? Du verkar stollig 18:23

      Du verkar påläst

      Nu är det stackars My igen ja naaaw .. hon vill ha sympatier, hon vill att man ska tycka synd om henne, snyft ger välbehövliga klick vilket ger mer pengar till henne. Ändrade versioner är också det vanliga ja dvs löngner och påhitt ständigt, strategier. Så många gånger hon pratat om att hon förlorar pengar åååh sååå synnd om henne, nu igen. Nej varför skulle det påverka hennes blogg, klart det inte gör. Det är inte synd om My någonstans och hon är inte fattig direkt och har aldrig varit, bara osmaklig.

      Hon pratade väl i runda slängar samt ex och ink moms.

      Och här är du som hatar My. Varför bryr du dig så mycket om henne?

    tröttsamt att kommentarer inte går fram.

      Dom brukar dyka upp, så länge du inte skrivit ngt illa

    Sånt är alltid tråkigt. Ganska mkt pengar, och med tanke på att hon har jobbat för pengarna och säkerligen hade dem i beräkni gen för sitt nya hus, med pojken. Nej, sånt önskar man ingen.

      Kan vara karma som slår till, så kan det gå. Tror My klarar sig bra ändå, det gör hon men hon vill gärna låta fattig emellanåt fast det är ju en strategi, snyft ger sympatier och klick vilket ger mer pengar, samarbeten och gratis grejer…

      Kanske karrma …. My klarar sig bra ändå men hon vill ibland låta fattig fast det är ju en strategi för sympatier och klick, snyft ger klick vilket ger mer pengar, samarbeten och gratis prylar.

        Kan tycka det är synd att denna blogg hjälper My till att få uppmärksamhet och mer klick.. My är osmaklig.

        Jo det är mkt osanningar, men det är aldrig rätt mot någon att mista lön för utfört arbete. Oavsett inkpmster. Dessutom är det ju coroasituation, som slår hårt mot olika verkasamheter. Tänker på hennes studio.
        Nä. Någon ekonomisk skada önskar jag inte henne. Önskar tt de kommer tillrätta i det nya o h kan få det stabilt o bra.

          Du behöver inte oroa dig, hon har tjänat bra på sistone genom fler och mer välbetalda samarbeten sedan hon fick högre besökstatistik under corona, den fördubblades, tredubblades. Hennes studio var knappt igång innan corona startade och den nyttjas av andra/hyrs av andra. Går ingen nöd på henne. Hundrafyrtiotusen tjänar hon lätt och snabbt.

          Håller med. Önskar verkligen ingen ekonomisk skada. Vad är det ens denna människa gjort för att ni ska sitta här och glädjas över en konkurs?

    Tycker faktiskt My verkar stabil o varm ) sen skrev hon ju anledningen till ex vän mm som en kommentar 1/7 ! Hon mår nog inte så bra , men hon har växt o. Verkar mer ärlig nu

      Och du hjälper henne till klick, eller är du my själv. Ärlig?! Om du visste. Om du visste allt hon ljugit om, mycket är avslöjat dock men finns mycket.. ojoj. Stabil? Hon som ständigt är i obalans enligt henne själv och ska ha nystarter och ständigt ta nya tag o börja med kostscheman o allt vad det är.. hon pratar om balans ofta men verkar ha svårt själv för att komma i balans… puh. Usch

        Men berätta vad hon ljugit om då? Jag tycker att hon verkar bra mycket trevligare och varmare än er som alltid kommenterar kring My att ”om ni bara visste”…

          För att du är lättlurad och manipulerad. Hon har ljugit om väldigt mycket inte bara om sjukhusbesök och jobbtitlar utan om betydligt värre och allvarliga saker. Hon har strategier och ändrar sig efter vad som behövs för stunden och för att tjäna pengar och för att kunna göra samarbeten osv. Där har ni en som verkligen följer excelark och inte drar sig för att ljuga eller hänga ut folk och familj och slänger folk under bussen. Blir mörkrädd.

            Mona då ? Rätten med plainvanilla /samt fitterbittan , sanna vänner det?? det vet även camcam om !

          Håller med , ingen sjunger ju ut direkt )

        Är det du Stollis? Hata My älska Bella?

          Larv

          Vad är det för larv och stolleri? My är betydligt värre än Bella med att ljuga, ha strategier och följa excelark. My drar sig inte för att ljuga för pengar, vänder kappan för hur det ska gynna henne bäst och passa för stunden och hännger ut familj och andra och slänger under bussen. Den där cgunilla som avgudar och hyllar My men som verkar avsky Bella och mobbar henne offentligt och öppet. Pinsamt.

            Jag menar bara att du har exakt samma sätt att skriva som den som försvarar Bella i tid och otid. Verkligen exakt. Har ingen åsikt om My, varken bu eller bä, har aldrig varit inne på hennes instagram 🙂

            Hej Maggan

        Vem är du?

        Stabil?? Hon är ju lika instabil som Booken. Hon är inte ärlig men bra på att manipulera folk.

          ??????❤?⚡??&&&&

          Labil*

    Just det såg kommentaren nu

    Någon som vet vart hennes på bilden solglasögon kommer ifrån?

      Louis Vuitton

      OKQ8

    Men är Adviral hennes arbetsgivare eller fakturerar hon dem? För skulle det vara så att dessa 140 tkr är någon slags lön etc. bör hon ju kolla om med konkursförvaltaren om detta är något hon kan få genom lönegarantin som träder i kraft när arbetsgivaren går i konkurs, men det är ju som sagt arbetsgivaren och är hon sin egen blir det mer problematiskt. Då får hon gått stå i kö med sin fordran.

      Hon fakturerar säkerligen

        My har eget bolag My Martens AB. Så hennes fordran är inte som anställd utan som leverantör.
        Det är problemet när man är egen företaget jämfört med anställd.
        Som egen företagare riskerar man att förlora arbetsförtjänsten vid uppdragsgivarens konkurs.
        Därför är det viktigt att fakturera regelbundet och dra öronen åt sig om man inte får betalt direkt.
        Fakturerar man bara lön, arbetsgivaravgift och moms ska man fakturera månadsvis och se till att man får pengarna på tio dagar. Börjar uppdragsgivaren slira med betalningen så är det ett dåligt tecken.

          Det var det jag misstänkte. Instämmer med allt du säger också, de hade ju dessutom skulder på 4,4 mnkr så måste pågått en tid.

            Likadant när hon hade sitt jobb som ”VD” på Lifestyle. Konkursen nära redan när hon fick ”drömjobbet” och det gick ju åt skogen. Första träningslokalen kunde hon inte bedriva tänkt verksamhet i. Pengar förlorade. Samt ett skumt avslut när hon jobbade åt Lohilo. Grönsakspiller blev ingen hit. Mys blommor och konkursen har väl ingen missat.

      Många företag som förlorat pengar på och genom My.. så nu får hon smaka på sin egen medicin. Det drabbar henne nog inte så hårt dock, hon tjänar stora och lätta pengar och får mycket saker fritt så hon klarar sig nog väldigt bra ändå.

      Adviral körde med annonslänkar så My var anställd där.

    Läs kommentarerna på det inlägget. Hon berättar mer om systrarna Graaf.

      My martens skrev i sin blogg följande kommentar (som många här hänvisar till)

      ”Jag gick in och tittade nu och såg det…. då du och 25 personer till skriver detta Det blir alltid så när hon skriver någon om mig, ”utan att nämna namn” då kommer hatet emot mig igång igen… kommentarer och skitsnack.

      Skillnaden idag gentemot för några år sedan är att jag inte brytt mig. I början var jag ledsen…. då jag verkligen brydde mig om henne. På riktigt.

      Men med tiden så förstod jag….

      sanningen var den att INGEN i Maggans närhet fick vara nära Mona. Alla skulle ”bojkotta” Mona. Det är alltid så med Maggan, hon styr och ställer med folk i sin omgivning…. Bestämmer vem man ska gilla/ogilla.

      Jag var ung och naiv. Visste inte bättre. Ingen ursäkt, men jag skulle idag aldrig låta någon annan påverka mig på det sätt hon gjorde då.

      Jag kände inte Mona särkilt väl. Men trodde på det Maggan sa.

      Jag har heller inte baktalat henne. Är det någonting jag är så är det rak och ärlig. Jag säger vad jag tycker till inblandad part. ( på gott och ont )

      Det var Maggan själv som pratade skit om Mona, började håna henne, och idiotförklara henne till allt och alla. Samarbetsparter, vänner, bekanta. Blev som besatt av att sätta stopp på alla plan som var möjlig.

      Med facit i hand så vet jag precis hur Maggan agerar hon har kört det racet emot mig i flera år nu…. ( och andra)

      Utan att jag ”tagit bladet” från mun….

      Sanningen är inte särskilt komplicerad.

      Systrarna var otrogna, det kom fram till respektive man. Jag och några väninnor blev anklagade för att ha ”golat”. Vi befann oss på ”fel” plats vid ”fel” tillfälle, dvs på samma hotellrum.

      En dum grej från början till slut.

      Men det visade sig i slutändan själv att det var killen själv, som helt enkelt hade skrutit om detta… 

      Då kan man tycka att ”sanningen kom fram” och att man då skulle kunna bett om ursäkt för en helt meningslös Vandetta emot mig, som pågått under flera år….

      Men det är ju svårt att backa från någonting man smutskastat så hårt.

      Jag önskar bara att bli lämnad ifred, och att systrarna får må bra 

      Vi lever helt olik liv på olika håll… Det trivs jag bra med”

        Tittade perversa Myggan och väninnan på? Var det fyra kvinnor och dansmannen?Känns som Myggan tar fram gammal skåpmat. Det här har hon surrat om tidigare. Före det skulle hon aldrig säga något av hänsyn till barnen.

          Kan ju vara så att det återberättades på ett hotellrum.

          Ja hon har surrat och tjatat om detta i flera år.. men det är dom som inte lämnar henne ifred, enligt henne. Suck alltså, My är ju inte frisk. Hon har ändrat sina versioner också, som vanligt – nu var det flera som anklagades för att ha golat, innan var det väl bara hon som anklagades för det och det var ju såå synd o henne som var så oskyldig eeh.. Nej litar inte på ett ord som kommer från Myggan. Att de vänt henne ryggen handlar om helt andra saker, många som vänt henne ryggen och vet hur hon är. Falsk opålitlig människa, obehaglig.

            En ps-ykopat ligger alltid steget före med lögner för att klara sig ur… just saying, läskigt och inte kul för den på andra sidan så att säga.

        Åh herregud.. My-tomanen. Alla hör ju själva, alla ser ju.. hur trovärdig låter My, hur sant låter detta.. inte alls. Och h-atet kom emot henne eh..? Hon kan inte släppa det där.. hon vill bli lämnad ifred skriver hon jämt – men de verkar inte direkt vara efter henne utan mer tvärtom. Kanske att hon borde släppa det och lämna dem ifred och sluta sprida rykten och lögner. Hallå – så systrarna skulle ha varit otrogna, samtidigt då med samma man eller? I ett hotellrum med andra kvinnor, som tittade på eller? Snälla. Möjligt att de varit otrogna någon gång, var för sig i så fall gissar jag MEN att de vände My ryggen har inget med någon otrohet att göra utan beror på Mys beteende. Många vet hur hon ljuger och beter sig … Många har vänt henne ryggen pga olika orsaker och det är inte folk som känner Magdalena enbart.. till o med hennes familj ju. Möjligt att Maggan h.ånat Mona inför My men det är nog snarare My som försökte komma emellan dem, och brukar bli som besatt, hon verkar ju vilja förstöra mellan dem nu också. My är obehaglig och manipulativ. Blir mörkrädd

          Anonym 22:53 Varför kom ”skillsmässan” efter Thailands resan? En gång blir fler gånger? Vi som vet vi vet!!

            Undrar med ) allt var ju såå bra i Thailand , ngt hände säkert där ) Mg har avföljt F på instagram ! Hmm

        Skumt att det inte finns ett enda stav-eller skrivfel. Är det MM som skrivit? Fattar inte heller varför MG ville frysa ut Mona?

          Jag kopierade in vad My skrev i sin blogg bland kommentarerna. Så ja det är hon som skrivit.

            Fattar att det kom från hennes blogg men tyckte inte texten var lik hennes andra.

          MM kan skriva när hon anstränger sig och inte slarvar. Ja det låter märkligt och varför skulle det ha blivit en vendetta mot just My om det var flera som var anklagade för att ha golat. Magdalena eller Hannah har ju verkligen inte yppat ett ont ord om My offentligt, så det är ju snarare My som smnutskastat Magdalena hårt. Nej den där My, svår att tro på särskilt när man sett och vet hur mycket annat hon ljugit om.. och hur genomskinligt är inte detta. Pinsam hon är.

          Jag ser dock flera stavfel i Myggans text haha ganska många och det ser ut och låter exakt som Myggan brukar, samma sätt att skylla ifrån sig, samma manipulativa sätt och samma dåliga sätt att skriva. Om det nu var någon otrohet och någon golat eller hon fått veta om det så ja då snackade hon säkert runt om det för hon verkar ha svårt att hålla tyst, hon vill gärna skvallra om folk och pratar bredvid mun.. men här är ju något som inte stämmer, hennes berättelse låter galet på många sätt och icke trovärdig. Hon vill inte berätta vad hon verkligen gjort som fick MG att bryta med henne.

            Jag tycker MMs historia låter mer trovärdig.

              Samma här varför smutskasta ngn offentligt !!!

          Fanns visst stavfel

    Maggan modererar sina kommentarer. Och Mona svarar.

      Det är väl helt enkelt så att det är Mona som sköter Maggans blogg. Är det någon som vet varför?

        Bara det är ju sjukt…

    OT.. Börjar det inte bli dags att granska Jonna Jinton snart? Hon verkar komma undan med så mycket och ställs aldrig mot väggen fastän det kan behövs.. Är hon för vän och skör för kritik eller vad? Eller inte tillräckligt mycket influencer?

    Tex hennes blogg har varit dålig ett antal år nu och lika länge har hon lovat förbättring men än har inget skett. Har ofta varit röriga och långa inlägg, mycket sen och lite aktuellt. Senaste inlägg i januari??! Läs kommentarsfältet, många som är ledsna och besvikna.. Hon har själv sagt att bloggen och fotograferande alltid kommer vara hennes grund men det verkar inte vara mycket värt nu när hon blivit stor på youtube. Så pengar måste vara mer viktigt än vara ärlig mot sina läsare eller vad? Och varför hyllas hennes konst som om den vore något helt nytt och speciellt? Kolla på alco ink och se likheterna.. Måla med naturmaterial som hon senast börjat med, har funnit ett tag på internet och började synas på sociala medier kring 2018.. Visst, konst är subjektivt och sällan något helt nyskapande, all inspiration kommer ju någonstans ifrån, men hon får ju det att låta som att allt skapande är hennes ide från början till slut, nämner inget om inspiration eller liknade.. Och Kulningsskiva 2017, var är den?

      Är det hon som dansar naken med myggen? ”Speciell”.

      Hon har så väldigt många vit makt-anhängare i sina kommentarsfält som ständigt ramblar om vikten av att bevara Sverige vitt, orörd vikingkultur (oklart) och så vidare. Det har hon haft i många år men aldrig gått ut och sagt ifrån. Känns för mig lite…märkligt. Minst sagt.

        precis som härinne då alltså?

        Oj, ja det var värre än att hon inte uppdaterar bloggen så ofta som hon utlovat eller målar med naturmaterial. Den tekniken kan ju omöjligt härstamma från 2018 utan måste vara äldre än så ??

        Fast hon har ju sagt ifrån i samband med BLM.

        Jo, hon sa ifrån nyligen?

      Anledningen till att Jonna inte bloggar är för att det är något fel med bloggen. Hon har sagt det i en livesändning, att hon inte kan skriva inlägg och ladda upp bilder. Tanken är att hon ska släppa en ny blogg tillsammans med hennes nya webshop, som har dragit över tiden pga massa strul.

      Jag funderar på om det är du som kommenterat innan om att Jonna ska granskas och jag kommer svara igen: Vad är det hon ska granskas för? Hon har varken betett sig dåligt eller gjort något dumt. Hon har aldrig påstått att hon är unik, utan det är hennes följarskara som målar upp den bilden av henne. Det går dessutom att få en idé som någon annan redan har haft utan att man fått inspiration någonstans. Det är inte ett brott att måla tavlor som du inte uppskattar. Låt henne hålla på.

      Det finns Inget som behöver granskas om Jonna. Hon följer sitt hjärta. Man kan ha jättestor lust att skapa en kulningskiva och sen få sån prestationsångest att man inte kan genomföra den. Men ändå fortsätta hoppas att den ska komma. Om du hade blivit viral och fått miljoner visningar på Youtube så hade du också satsat på Youtube. Som kreatör får man energi och ork till att skapa där man märker att folk är intresserade. Och det är uppenbart video hon tycker är roligt att hålla på med nu.

      Istället för att vara en så bitter följare så kan du väl unna Jonna detta nu efter allt hon skapat genom åren? Du kan inte skrika om att hon ska granskas bara för att du personligen är besviken för att hon inte gör som DU vill. Du är en av miljoner följare. Om det är en enda person hon ska lyssna på så är det på henne själv. Och det gör hon.

      Kritik ges där någon behandlat någon dåligt, sagt något fult eller förespråkat dåliga saker. Att inte göra dig nöjd är inte att behandla dig dåligt.

      Men haha ska hon granskas pga dålig uppdatering ?

      Finns det något att granska på henne då? har hon ljugit om sina sidvisningar? missat att reklam märka? gjort något fel som är värt att diskutera?
      Jag uppfattar henne mest som att göra videor, ta bilder, försöka göra sig känd som konstnär. Känns inte som att hon gjort något värt att granska?

      Fast vad finns att granska angående det du skriver? ”Jonna bloggar inte aktivt och folk är besvikna” – jaha? Har hon en skyldighet att leverera X antal blogginlägg per år eller hur menar du?

      Hennes konst hyllas väl för att folk tycker det är fint, men det är väl ingen som är helt förundrad och tycker att Jonna har gjort någonting som kommer skaka om hela världen när hon målar av norrsken, skogar och en himmel? Det är väl ingen som tror hon kommer hyllas som Gaudí om 100 år eller?

      Jag är inget fan av Jonna direkt men tycker du verkar leta efter saker att hacka på.

    OT men orkar inte vänta på öppet spår. Lyssnade på Lady D:s podcast där de pratar om någon feminist som kritiserat Vulverinekoos (på Instagram) men de säger inte namnet på feministen i fråga. Någon som vet? Vill gärna läsa kritiken eftersom jag själv känner mig fundersam över Vulverinekoos och hur hon lyfts fram som en sanningssägare…

      Ja

      Smulsex på instagram.

      Följer vulverinekoos och hon la upp något om kritik riktat mot henne från smulsex på instagram, kanske är hon de menar?

    Är det bara jag som stör mig på det där jäkla filtret My använder på sin instastory hela tiden? ?

      Jag med ?

    Hur i h-e kan den där C Ager-Hanssen få fortsätta bedriva verksamhet? Metro, Studentkortet, skatteskulder och så det här. Man kan börja leta efter de 4,4 killarna hos honom.

      Ska förstås vara ”4,4 millarna” Ny telefon och inte stängt av auto-correct. *suck*

    3.2 miljoner ska vara skulder till bloggare och influencers. Har alltid varit svårt att få ut sina pengar från den typen av nätverk, då de ofta är mellanhänder till större nätverk som typ tradedoubler.

    OT men starkt av Cimon Lundberg från PH att komma ut som 30 dagar drog/alkoholfri! Kudos!

    Tjänar runt 4oo.ooo ett år som undersköterska my säger att hon tjänar över 8oo. Oo dndbks om orättvist (Vi har gasmask vid Corona kontakt)

    My är ovän med många. Toftby Ilmrud Casteralli med flera.

      Ja för att hon säger sanningen : O MG har stor plattform

    Skulle inte direkt kalla ett företag som går i konkurs för ett ”dreamteam”, men alla har vi olika referenser.

      Hon pratade ju om personalen.

    Det finns värre exempel som borde på i konkurs än så. Jag blev som och vårad av en fotograf som beslutade sig att gömma sina skulder från mig, allt för att få mig att falla. Fick reda på att denne man hade över 800.000 i skatteskuld bara för att lura mig att flytta ihop med honom. Så många hemska människor därute. Tack och lov att han visade sin rätta sida och att hans ex räddade mig. Hon var utblottad och bostadslös. Synd att han har en ny nu. Vi varnat men hon tror på honom. Så synd .. men livet är svårt ..

    Den sanna skadeglädjen när Haveristerna havererar. 😀 😀
    Det haveriet kan du gräva lite i Camilla.

      Vad har de havererat i? Missat.

    Troligtvis inget som anonym med litet a vet om isåfall, så nej det är nog bara en vild gissning.

    Äh, men strunt samma. För oss som inte är influenser så har det väl hänt att man blivit ovän med någon, men uppskattar man sina vänner så talar man ut om det. Känns trist att bolaget konkat, men jag tror att My skrev någon gång att hon inte tjänade en spänn på bloggen? Jag kan mycket väl ha fel. Hoppas det löser sig, jag läser gärna bloggar på kvällen och My´s är en av dem.

      Givetvis tjänar hon pengar på sin blogg. Har ett flertal sammarbeten.
      Tycker att det börjar likna förtal det som My skriver om systrarna Graaf. Det spelar ingen roll om det är sant eller inte, man får inte sprida saker som kan skada den andra till ett flertal människor via stora plattformar osv.

    Maggan antyder något om My o Mona i sitt senaste blogginlägg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.