Bianca Ingrosso och Ellas Hjältar

Jag har inte så mycket mer att tillägga i min ståndpunkt förutom att Ellas Hjältar skriver att de kontaktade Bianca, inte tvärt om.
Bianca har även en historia där hon många, många gånger träffat unga tjejer som har henne som idol, antingen som med Ellas Hjältar där hon träffat cancersjuka Linnea, eller som i Sofias Hjältar där hon träffar en ung tjej, som Bianca stöttar i kampen mot anorexia.
Det här är alltså någonting som hon brukar ställa upp på, och eftersom hon träffat Linnea tidigare så ser jag inget strategiskt i att hon träffar henne igen. Det råkar sammanfalla med Biancas kritiserade Båstadresa men det är knappast den som styr, utan det gör Linneas sjukdom.
Det finns helt enkelt inte tid för Bianca att vänta några dagar innan hon hälsar på Linnea, enbart för att låta Båstadstormen lägga sig en smula.
Om jag tolkat Biancas och Elles Hjältars inlägg så lever Linnea på lånad tid och den kan ta slut när som helst. 🙁

Jag är fullkomligt övertygad om att Bianca hade hälsat på Linnea efter samtalet från Ellas Hjältar, oavsett om hon är i behov av good will eller inte.
Det finns ett par stycken som jag brukar skriva om här inne som jag absolut tror skulle kunna göra något sådant här strategiskt och för egen vinning, men Bianca är inte en av dem.

261 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu får fan folk ge sig, sluta leta fel överallt.

  Det är möjligt att göra en dum sak men fortfarande vara en omtänksam person och göra bra saker också.

  Svara

   Fast det kan ju vara både genuint och damage control. Jag tror att det är både och i det här fallet.

   Svara

    Det tror inte jag. Om någon skulle höra av sig och säga att det här döende barnets sista önskan är att träffa dig, så skulle väl alla normalt funtade människor åka och säga hej.

    Det är inte värsta uppoffringen heller, tog väl ett par timmar. Klart Bianca hade gjort det även om hon inte fått publicitet för det, alla som har minsta empati hade gjort det.

    Svara

     Fast vi vet ju inte om det var barnets sista önskan, de hade ju redan träffats innan, eller om det var Biancas eller Benjmins idé att de skulle åka dit idag (igår?). Sen om de gjorde det enbart av välvilja eller om de även tänkte på att det skulle se bra ut för dem dvs vara good will vilket de båda var i behov av nu, men de är säkert båda två absolut godhjärtade.

     Svara

     Fast vi vet ju inte om det var barnets sista önskan , de hade ju redan träffats innan , eller om det var Bianca el Benjamins idé att åka dit idag/igår. De kanske gjorde det av välvilja men kanske även tänkte att det skulle se bra ut för dem och ge dem lite good will som båda var i behov av nu, de kanske såg sin chans att förbättra sitt rykte efter kritik båda fått på sistone. Men de är säkert båda två godhjärtade.

     Svara

   Du har så rätt. Men det är svårt att lita på människor som hela tiden har en agenda.

   Svara

    Men kan du inte lägga det åt sidan och se ett sjukt barn som får en stund av glädje i stället?

    Svara

    Men du tror väl inte att Bianca har en agenda? Med någonting?
    Då måste hon kunna tänka. Det har Bianca visat så många gånger att hon inte kan. Så nej, jag tror att hon ville vara snäll.

    Svara

     Haha en förolämpning och komplimang i samma. Snyggt 😝

     Svara

      Ja men båda är sanning.

      Svara

   Ja, tror inte att det här är ett pr-trick. Bianca är inte så smart och hon säger och gör en massa dumma saker, men hon verkar väldigt snäll och omtänksam. Hon är inte cynisk och kalkylerande som vissa andra, det här gjorde hon för att vara snäll och inget annat. Jag tycker dock det är helt fel att dödssjuka barn ska vara content på folks instagram och bloggar, förstår inte hur mammor som exploaterar sina barn på det sättet är funtade. Det är en mycket grov kränkning av barnens integritet och rätt till privatliv. De låter sitt eget behov för uppmärksamhet trumfa barnens behov av skydd och det är verkligen inte okej. Om de tvunget måste söka uppmärksamhet och sympati från främlingar i sociala medier så kan de åtminstone anonymisera barnen och låta bli att lägga ut bilder på dem när de är som allra mest sårbara. Fruktansvärt obehaglig trend!

   Svara

    Jag tror Bianca är både snäll, omtänksam och kalkylerande. Och smart på vissa sätt. Hon är snäll, omtänksam och kalkylerande, men framförallt har hon kalkylerande personer runt sig. Absolut gjorde hon detta för att vara snäll och samtidigt så fick hon och brorsan bra good will-pr. Kanske tänkte de både med hjärta och hjärna. I övrigt håller jag med dig.

    Svara

     Hon gör bara detta för hon fått så jäkla mycket befogad skit för sin vidriga båstadsresa

     Svara

   Fast med hennes beteende har hon visats RR hon skiter i riskgrupperna! Sedan man kan smitta andra med Corona fast man har antikroppar. Corona antikroppar är inte som när man vaccinerat sig. Det är helt annorlunda. Man måste ta en nasophrynxn odling samt blodprov från ven för att kolla om man testat negativt för aktivt pågående infektion. Sedan försvinner IgG antikropparna snabbt. Man får förhöjt igM samt IgG efter många infektioner och sen försvunner det efter några veckor. Hon är falsk som låtsas bry sig om en person som är skulle skiter i alla riskgrupper. Hon uppmanar yngre generationen att skita i att hålla avstånd, skita i att stanna hemma, inte bära mask och röra sig fritt i samhället.
   Som riskgrupper tycker jag hon kan fara åt h*lvete

   Svara

  Det kan ju vara genuint, men det hindrar inte det faktum att timingen var lite väl…. Perfekt. Biancas gråt, bilder, bedjande… Det finns fler som lever på excelark och damagecontrol. Jag köper det inte.

  Fast jag har å andra sidan svårt för alla som delar sådana grejer, både influencers och privatpersoner. En god gärning behöver inte skrikas ut. Eller den kanske inte räknas om en inte delar allt på sociala medier?

  Svara

   Men alltså hur 🙂 kan 🙂 du 🙂 beskriva 🙂 ett barns försämrade sjukdomstillstånd för perfekt timing? Står klart och tydligt att mötet skulle ske senare men läget blev akut.

   Svara

   Hade du ens vetat om att Ellas hjältar fanns om all deras verksamhet skedde utan att ”skrikas ut”?

   Svara

   Men lär Bianca inte vara medveten om att många tänker att det är damage control då, dvs eventuell damage control får ju motsatt effekt då.

   Svara

   Hur kan man vara skeptisk till ”timingen” när det gäller ett barn som föräldrarna gett upp hoppet för bara för ett par dagar sedan, och som av vad det verkar inte kommer leva många dagar till? Det fanns bara detta tillfälle?

   Tror du att Bianca passade på att åka till Båstad när hon tyckte det verkade gå dåligt med flickans behandling? Eller tror du att cancern anpassade sig efter biancas semesterplaner? Eller tror du Bianca har döende barn som har som sista önskan att träffa henne var och varannan vecka och nu passade på att tacka ja, för en gång skull?

   Dumheter!

   Det går för övrigt bra att fortsätta kritisera båstad-resan trots att Bianca gjorde det här besöket på sjukhuset, det ena tar inte ut det andra. Exakt lika dumt gjort att festa sådär oavsett .

   Svara

    👏👏👏

    Svara

  Ja, ibland får vi lägga konspirationshattarna åt sidan och bara tro lite gott om folk.
  Man KAN faktiskt göra en mindre genomtänkt sak ena dagen, för att dagen efter göra en BRA sak.

  Det räcker att gå till sig själv en stund och fundera över alla beslut man själv fattat genom åren.

  Svara

  Fint gjort av henne, det jag reagerade på är att Bianca nyss varit i Båstad och festat med en massa människor och då varit i en ännu större risk för att ha exponerats för corona och nu möjligen sprider detta vidare på sjukhuset.. De använder ju inte någon sorts skyddsutrustning 🙄

  Svara

   Hon hade väl antikroppar.

   Svara

    Hon hade antikroppar för ett par månader sedan, man kan ha antikroppar 1 vecka, och sedan kan dem vara borta veckan därpå och man kan bli sjuk igen.

    Svara

    Maria kan inte du berätta vad det innebär att ha antikroppar mot covid19? Vad exakt vet experterna om det?

    Svara

    Suck..

    Svara

   Fast jag tror att sjukhuspersonalen är medvetna om det här och även flickans föräldrar och har valt att ta risken eller skydda sig på något sätt som vi inte ser.

   Svara

   nu gick väl inte Bianca in på eget bevåg…det lär ju funnits läkare och sjuksköterskor på sjukhuset som okejade flickans önskan innan.

   Svara

    Flickans önskan eller Bianca och/eller Benjamns idé att åka och hälsa på och överraska just den dagen?

    Svara

  100000 Svenskar reste utomlands under Juni månad. Folk pallar inte att bry sig längre verkar det som.

  Svara

   Men det är ju tillåtet?

   Svara

    Och därför är det helt ok?

    Svara

     Jaa?

     Svara

     Haha, ja det är ju helt okej. Det är ju tillåtet.
     Däremot om det är så jäkla bra? – nej.

     Svara

    Det är tillåtet att äta flugsvamp också..

    Svara

   Va?! Så många?? Källa?

   Svara

   Däribland Charlotte Pirelli som nu är i Spanien! Så dåligt!

   Svara

  …och för övrigt, Bianca verkar inte anse sig har gjort något fel- vad får er att tro att hon behöver någon form av damagecontroll?

  Svara

   Hon har skickliga PR-folk runt sig som anser att hon behöver det, och hon själv antagligen också, dom är skickliga på sånt. Visst det kan vara genuint men goodwill är bra PR och det vet dom. Jag har svårt att se det som annat än strategi i detta fall och tyvärr blir det lite osmakligt samtidigt som det är sorgligt.

   Svara

    Men nä alltså det här är bara lite äckligt. Bianca verkar verkligen inte vara så uträknande som blondinbella att hon ”planerar” när hon ska träffa ett döende barn då det råkar vara barnets högsta önskan. Hon har tidigare träffat personer som är sjuka och som har henne som idol så det är liksom inte första gången. att man ens orkar vara så negativ hela tiden.

    Svara

     Men sluta dra in blondinbella och få det att låta som om hon träffat döende barn för strategi, nej har hon inte. Bianca med team är uträknande i vanliga fall även om detta säkert var genuint, men de vet att goodwill är bra PR och när hon träffat sjuka barn innan så har det varit offentligt, gjorts offentligt, det har då skådats i tv eller på instagram osv.

     Svara

      Så när har Bianca varit uträknande? Hur många gånger har du läst om att Bianca ”går till biblioteket” för att hennes läsare ska vara vänligt inställda till hennes nästa släpp eller sitter och skryter om hur manipulativ hon är? Nä. Det är ju just därför hon är så känd och alla influencers innan henne är typ ett skämt ur kändisskaps-perspektiv. Hon bär ju sina känslor utanpå och verkar vara extremt ärlig och öppen, är ju därför folk gillar henne. Hennes höjd av manipulation är typ ”jag älskar er så mycket, det här är världens bästa produkt” men det är fan jävligt oskyldigt jämfört med andra influencers.

      Svara

       Fast det är väl bra att vara ärlig med sina strategier. Tror du Bianca skulle berätta om sina säljstrategier öppet för alla sina följare när hon vill sälja så mycket som möjligt. Naiv du är! Det är klart att Bianca säger och gör saker för att följarna ska vara vänligt inställda till hennes nästa släpp, det tvättas alltid direkt när hon fått kritik så det mildras och vänds till att hon får sympatier, hyllningar osv… Hon är säkert ärlig och öppen med mycket och har säkert ett gott hjärta men att påstå att hon inte är uträknande och har strategier är fel. Just det där med ”jag älskar er, det här är väldens bästa produkt” är just strategier och manipulationer, så hur är det mer oskyldigt? Obs säger inte att just detta som inlägget handlar om, elllas hjältar, är strategi med de vet att goodwill är bra PR.

       Svara

        Du är naiv som tror att Bianca klarar av att ha en ”säljstrategi”?
        Hon kan ju inte ens sätta på tvättmaskinen.

        Svara

         Haha fast det är du som är naiv. Bara för att hon är korkad på vissa sätt så kan hon vara smart på andra sätt, listig. Hon har säljstrategier det kan du vara så säker på, hon och de som jobbar med henne. Att tjata om hur magiskt allt är och att varje produkt är hennes favorit och det absolut bästa, och varje produkt hon får betalt för att sälja älskar hon sååå mycket – Det min vän är säljstrategi.

         Svara

          Det är ju ett manus som hon lär in. Hon behöver inte tänka själv.

          Svara

    Fast vänta, när skulle hon träffat flickan om man nu har en insamling för hennes begravning? Du fattar väl själv att hon inte kunde väntat i någon månad och sen träffat henne när allt lugnar ner sig när flickan kanske inte kommer att vara i liv då? Att någon är så kall och vidrig att den tänker ”oj, ett döende barn, bra PR” kan jag tänka mig om flera, men verkligen inte Bianca.

    Svara

     Jag undrar hur många av de som gapar om bra pr hade varit nöjda om Bianca hade tackat nej till att åka och träffa barnet. Sätter min peng på att de hade klagat då också.

     Svara

      Men gud ja, då hade hon ju varit en vidrig, elak människa. Jag vet liksom inte vad det finns att göra om någon säger att en döende person har som högsta önskan att träffa en. Klart man besöker personen då.. Hon blir väl själv rörd av orättvisan i det hela, att det är ett litet barn som håller på att gå bort, föräldrarnas sorg osv.. tror verkligen inte hon är så sjuk i huvudet att hon fejkgråter när det inte är så svårt att gråta för någon som är döende.

      Svara

   Bianca försörjer många – både sig själv, sin personal, sina affärs- och samarbetspartners m fl.
   Klart att det har betydelse vilken mediabild som förmedlas om henne. Brinner det så släcker man förstås innan det blir för allvarligt.

   Svara

    Ja visst är det så, du har så rätt. Finns en anledning till att bonusmamman Åsa skriver ett inlägg om Bianca – för då får ju Åsa publicitet och hon och Emilio tjänar pengar genom/via Bianca så det är värdefullt även för dem att Bianca har ett gott rykte. De rider på Bianca och Benjamin nu, de har släppt vin, ska släppa kokbok och nu öppna restaurang i Sthlm – då får de värdefull marknadsföring gratis genom B och B. Märkligt att Oliver inte följer sin pappa eller Åsa… skulle inte förvåna mig om de även fått låna pengar av B och B och att de finansierar/investerar en del i det. En hel del smygreklam på Åsa och Emilios instagram för övrigt.

    Svara

  Även om inlägget är väl menat åt Linnea, så känns det ändå inte bra att ta upp henne här och nu i livets slutskede 😔 Tycker att du ska ta bort det, med respekt för Linnea och hennes nära och kära 🖤

  Svara

   Och nämna B isf i ett inlägg men utan att ta med bild från sjukhuset och Linneas namn. Känns verkligen inte bra i hjärtat att ha en sjukhusbild där Linnea dessutom får ett hjärta över sig.

   Ta en vanlig bild på Bianca istället och lämna Linnea utanför 🙏🏽

   Svara

    Håller med. Ta upp Bianca engagemang i Ellas hjältar men låt bli att koppla det till ett specifikt barn.

    Svara

   Fast det delas just nu inlägg hos alla med insamling till flickans begravning. I det sammanhanget är detta inlägg inget.

   Svara

    Det är ju något de själva gått ut med och för att hon sks få en begravning så som hon vill.

    Men att bli delad här utifrån Bianca, känns så omoraliskt fel.

    Svara

    Är det så. Visste inte att hon inte klarar sig. Ånej. 😇

    Svara

  Oj.. har Biancas crew/Caia betalat dig nu? Du tror att andra skulle göra så här strategiskt för egen vinning men inte Bianca? Nej för hon och hennes team är ju aldrig strategiska… hmmm… Visst hon har träffat flickan tidigare men det kom lägligt att hon grät på story just efter kritiken, precis som hon gjort tidigare just efter kritik.

  Svara

   Men herregud, flickans mående vände ju fort. Fy fan alltså, hur kan du ens sitta och tänka så.

   Svara

    Men var det så att flickans mående vände just den dagen, blev hon sämre då? Tror ni att B och B hade åkt dit och besökt flickan om de inte visste att det skulle läggas ut offentligt. Det visste dom och båda behövde tvätta sitt rykte nu efter kritik och få bra publicitet. Jag menar hade dom gjort detta i det tysta? Bianca träffade flickan någon vecka tidigare också.

    Svara

     Vet du vad? Jag skiter i vad hon hade gjort om det inte lagts ut. Om flickan blev glad över att träffa Bianca och att det kunde ge henne någon form av ljusglimt i tillvaron så får Bianca ha vilka motiv hon vill för min del. Blev flickan glad så är jag glad. Varför kan inte du vara det?

     Svara

     Du tror alltså att när Ellas hjältar kontaktade B så var hennes första fråga huruvida det skulle läggas ut någonting på Instagram från träffen?

     Vet du hur många sjuka barn Bianca har träffat där det inte lagts ut något på Instagram?

     Vad har hänt i ditt liv när du inte ens kan vara glad åt att ett dödssjukt barn får träffa sin idol?

     Svara

      Hon vet att det läggs ut på instagram. Det har lagts ut på instagram och mammas blogg/insta när hon träffat sjuka barn så det sker inte i det tysta, tror även det filmats vid tillfälle. De är ambassadörer för Ellas hjältar och det läggs ut. Glad för barnet även fast det är goodwill-strategi som både B och B behöver just nu, de är skickliga på strategier och att wash off och har pr-folk runt sig som kan det där. Folk är lättmanipulerade, ser man här…

      Svara

       Du får gärna kalla mig lättmanipulerad bara för att jag kan se bortom Biancas eventuella agenda och lägga fokus på att ett sjukt barn fick en fin dag.

       Svara

        Fint att den sjuka flickan fick en fin dag och att hon fått träffa Bianca två ggr nu, och även Benjamin nu då. Det var ju positivt för dem två också på flera plan så att säga, efter att de båda fått massiv kritik.

        Är det ingen som tänker på covid19 här nu? Är det inte så att det ska helst vara så lite folk/besök som möjligt på sjukhusen nu? Tänk om de bar på smittan/viruset, vad skulle hända om flickan fick smittan? Men de kanske fick lämna friskhetsintyg innan.

        Svara

        Fint att den sjuka flickan fick en fin dag och att hon fått träffa Bianca två gånger nu, och även Benjamin nu då. Det var ju positivt för dem två också på flera plan så att säga, efter att de båda fått medial kritik.
        Är det ingen som tänker på coovid här nu? Är det inte så att det ska helst vara så lite folk/besök som möjligt på lasaretten nu? Tänk om de bar på smitta/virus, vad skulle hända om flickan fick smittan? Men de kanske fick lämna friskhetsintyg innan.

        Svara

         Utan att låta kall nu men om det smittar flickan spelar nog tyvärr ingen större roll. Däremot andra kan ju bli smittade. Hur det såg på denna risk på sjukhuset vet jag inte.

         Svara

          Och om föräldrarna blir smittade?

          Svara

           Du tror inte föräldrarna har tänkt på det? Eller ska Bianca hållas skyldig för det med? För övrigt tror jag många inte ens hade brytt sig om Corona när man räknar ner dagarna till ens barn går bort.

       Alla kan inte va smarta som dig ;)))))))))

       Svara

     Ja. Biancas inlägg kom strax efter att Ellas hjältar gick ut med ett inlägg med en insamling till begravningen. Klickar du in på mammans Instagram ser du hur flickan tillstånd försämrats (innan hoppades de på vård utomlands, alternativa metoder osv men har gett upp det) precis de senaste dagarna. Så det sammanfaller, uppenbart av en slump.

     Vad skulle Bianca gjort menar ni? Ignorerat att Ellas hjältar och mamman taggade henne i inlägg om insamling till en begravning? Ignorerat deras förfrågan om att flickan vill träffa henne nu, innan hon blir för sjuk för att vara vaken?

     Alltså lägg ägg. Jag följer inte Bianca, men vad är ni för kottar som tror att andra människor helt saknar empati med döende barn? Det är väl bara psykopater inte alls blir berörda av sånt. Särskilt eftersom det är ett barn Bianca faktiskt träffat.

     Svara

      Håller med, vissa människor här är totalt sjuka i huvudet och jag inser nu varför det sitter så många ensamma här på öppet spår. Hur kan man ha så mycket elakhet i sig att sitta och tänka så om andra?

      Svara

       Bianca har ju träffat den lilla flickan förut. Var det också PR haha? Oavsett vad så kunde hon ha skitit i det om hon nu varit lika kall som typ blondinbella. Men de flesta vet att det sista hon är är någon kall människa. Kalla är nog de flesta influencers men inte Bianca.

       Svara

        Men alltså du bella-hataren, sluta att dra in henne i detta. Ja Bianca har träffat flickan förut även då var det till allmän beskådan tror jag. Bianca är ambassadör för Ellas hjältar. Alla andra är kalla men inte Bianca? Nej hon är nog inte kall och inte mer kall än andra, men hon är strategisk när det gäller god pr och att sälja och tjäna pengar. Om blondinbella, som du säger är kall, fått en fråga om att träffa ett cancersjukt barn så hade nog hon också ställt upp.

        Svara

         Jo men precis, eftersom blondinbella varit kylan själv under hela sin karriär är det ingen jävel som vill träffa henne som sista önskan.

         Svara

          Nej men så är hon ingen ung tv-idol heller, ingen tv-stjärna MEN det finns folk som vill träffa henne faktiskt, kanske inte barn dock . Allltså så sjukt att hon ska ned värderas i varje inlägg, att någon inte kan släppa henne och ge upp någon gång…. skrämmande.

          Svara

         Blondinbella inte kallare än nån annan? Förlåt men HA.HA.

         Svara

        Varför måste du dra in blondinbella som du kallar henne, hon heter Isabella by the way, kan du inte bara försvara och hylla Bianca? Varför skriva att blondinbella är kall, vad har hon med detta att göra? Måste du dra in henne hela tiden och ta varje tillfälle i akt att kasta skit på henne. Så sjukt.

        Svara

         Ajjj var det en såpass öm punkt för dig? Sorry.

         Svara

   Vad trött jag börjar bli på dessa kommentarer. Så fort Camcam skriver något positivt, ska hon vara köpt.

   Svara

    Och när det skrivs nåt dåligt är det elakt. Hur man än vänder sig etc

    Svara

     Förstår inte alla att det är två olika saker?
     Idiotfesten i Båstad, den kan vi skälla på Bianca om resten av hennes liv, för där finns det aldrig något försvar.
     Besöket på sjukhuset, diskutera det inte ens. Hon gör en sjuk flicka lycklig, det räcker.

     Svara

   En del vill hitta fel i exakt allting en influencer gör. Blir det inte tröttsamt tillslut?

   Svara

   Så Linneas hastigt sämre mående är en del av strategin? Bianca har alltid varit flitig på att dela och uppmärksamma Ellas Hjältar.

   Svara

    Fast blev hon hastigt sämre just den dagen? Det är inget som framgått väl, och varför starta insamling till begravning just då?

    Svara

     Det är inte bianca som startat en insamling utan Ellas hjältar. Men de kanske också är köpta av biancas smarta strateger?

     Svara

      Fast Biancas bonusmamma Åsa skrev att Bianca startade insamlingen?

      Svara

       Då har hon missuppfattat eller så har du läst fel. Det stämmer inte. Det är Ellas hjältar som startat insamlingen, inte Bianca.

       Svara

        Kanske gjorde de det i samråd. Det var vad Åsa skrev, såg det också och har inte läst fel.

        Svara

         Åsa…. ja hon har väl aldrig gjort eller sagt något fel.

         Svara

     Men lägg av för fan.

     Svara

     Hon har blivit sämre och sämre för varje dag som går, men Ellas hjältar uppdaterade för två dagar sedan om Linneas försämrade läge. Det var inte Bianca som tog upp henne ur tomma intet. Och insamlingen till Linnea har funnits länge, den är inte heller pga Bianca.

     Svara

    För att hon är köpt av dom så klart!

    Svara

  Får en riktigt dålig smak i munnen av detta inlägg. Snälla ta bort det, ett barn är döende.

  Svara

   Håller med! Ta bort det, flickan är döende. Respekt vore på sin plats 😔

   Svara

    Och börja med att radera kommentarer om detta också i övriga inlägg. Där kan vi snacka icke respektfullt.

    Svara

    Men det är väl familjen själva i samarbete med Ellas hjältar som vill ha det så?

    Svara

   Familjen lägger ut bilder och skriver om det. Ellas hjältar lägger ut bilder och skriver om det. Familjen har inget emot det, så varför ska Camcam ta bort det? För att du själv mår dåligt av att livet är skört. Sjukdom och död kan hända alla i förtid. Hur sorgligt och hemskt det än är.

   Svara

    Därför att inlägget handlar om att vissa tror att B träffade flickan som damage control. Det är vidrigt att lägga ut detta inlägg så folk kan spekulera. Kul om familjen läser detta.

    Svara

     Vissa kommentarer under detta inlägg är under all kritik. Oavsett vad Bianca vinner på det här så verkar en del glömma bort att det är ett döende barn som har fått sin önskan uppfylld. Inte ens det kan de vara glada för.

     Vad är det för människor som kommenterar här egentligen?

     Svara

      Det är många sjuka människor här som är så bittra att de hittar fel i precis ALLT. Sen kommer öppet spår som de sett fram emot hela veckan eftersom de är så ensamma att de inte har någon att umgås med på helgerna… och sen undrar de varför.

      Svara

   C rider på hatvågen mot Bianca. Hon vet exakt vilka kommentarer det här kommer att leda till.

   Svara

  Jag hoppas att Bianca skänker pengar själv. Hon har massor pengar. Be för ett mirakel men cash is king.
  Det gör skillnad.

  (Ja, jag har också skänkt. Efter min förmåga.)

  Svara

   Vad tror du själv?

   Svara

    Mhade Bianca lagt ut info om att hon hade skänkt pengar hade hon ju 100 % fått kritik för att hon fiskade efter beröm.

    Svara

   Ja Bianca som har ett så stort hjärta, vilket hennes bonusmor Åsa (som själv indirekt tjänar pengar genom Bianca) skrev ett långt inlägg om, borde väl då kunna skänka halva sin förmögenhet till behövande.

   Svara

    Fast varfor skall hon skanka halften? Pengar foder pengar. Ar det inte battre att hon skanker en del, behaller det mesta av det och tjanar ANNU mera pengar sa att hon kan skatta ANNU mer pengar och under sin livslangd skanka ANNU mer pengar?

    Att rika skall skanka halften av vad de har ar bara dumheter. Forsatt bidra till var och andras vardfard istallet; anvand dina resurser till att tjana annu mer och bli annu rikare.

    Svara

    Men hon skänker ju hälften varje månad genom skatten? Vad vill du egentligen mer? Jävla kommunist. Ni kan verkligen inte leva med att folk har pengar.

    Svara

     Du måste skoja? Menar du att betala skatt är att skänka pengar? Nej snälla, det är inte att skänka pengar, det är att leva i samhället. Alla betalar vi skatt och det är INTE samma sak som att skänka pengar.

     Svara

    Jag planerade en begravning förra året. En ganska ordinär sådan. Den gick på 20 000:-
    Lägg på lite extra för att göra det extra. Sen en gravsten på det.

    Det skulle Bianca ha råd med. Hon köper väskor för mer än så. Hennes pengar ja men hade jag de pengarna skulle jag lägga dem direkt. Inte dela en insamling.

    Svara

   Tror inte det kommer vara några problem för dem att få ihop tillräckligt mycket pengar för en begravning, det har ju fått massor av uppmärksamhet.

   Snarare att mycket pengar kommer bli överskott och gå till Ellas hjältars andra projekt, vilket ju är positivt.

   Svara

    Bianca skänkte 2000 kronor första gången hon började sitt samarbete med dem.

    Svara

     Det är ändå ganska lite med tanke på att det tjänar Bianca på några minuter eller t o m det dubbla och tio ggr så mycket. Absolut fint att skänka tvåtusen men hade hon skänkt tvåhundratusen så hade det varit lite mer speciellt. Tvåtusen kr är småpengar för Bianca liksom.

     Svara

  Kan vi inte bara enas om att vi faktiskt inte bryr oss om Biancas motiv. Hon gjorde en flicka glad men att göra ett inlägg om detta med bild från sjukhuset känns väldigt onödig och respektlöst. Det finns föräldrar och kanske syskon därute som genomgår en fruktansvärt jobbig tid nu så ta bort detta inlägg, snälla.

  Svara

   Det är ju familjen som vill det.

   Svara

  Jag är inget fan av Bianca. Men jag tror faktiskt hon gör sånt här av omtanke. Hon har ju själv mått väldigt dåligt.
  Jag tror inte det är kalkylerat tänkt efter idiotresan. Jag tror inte hon riktigt greppar hur puckat det var.

  Svara

   Nej så klart hon inte fattade. Det är mycket som tyvärr swichar förbi.

   Svara

  förlååååååt ot men är de bara jag eller verkar aleks vara så sjukt ointresserad av kenza?

  Svara

   Kan du förklara lite mer varför du tycker så? Vad är det du har lagt märke till?

   Svara

   Småbarnsåren är en relationsdödare.

   Svara

    Märklig kommentar. Det behöver dom inte vara.
    Varför tror du att alla familjer får det jobbigt när det kommer ett barn?

    Svara

   Ja alltså nu ser vi ju bara en yttepytte del av honom, men jag har också börjat känna så på senare tid lol

   Svara

    Jag tror bara att han ogillar att bli filmad och fotad jämt

    Svara

   Du kanske projicerar?

   Svara

   Eller, ointresserad av att vara med på hennes sociala medier efter 10 år i dem och i ett allt hårdare klimat online?

   Om någon är direkt taskig mot sin partner publikt/i sociala medier, så är det en bra indikation på att något inte står rätt till. Men att någon verkar ointresserad är ju apsvårt att döma baserat på sociala medier, det kan ju bara vara ett ointresse i just sociala medier.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Fint att du lägger ut sånt skvaller här.

    Svara

     Jag tror helt tvärtom. Att de älskar varandra ända in i benen. En ömsesidig kärlek. Och tror även de håller livet ut, även om man aldrig vet.
     Att döma av hennes lycka, glädje, kärlek till honom som hon delar med sig.
     Kenza är för smart för att ”nöja sig” med någon som är otrogen eller som inte älskar henne.

     Svara

      Smart kanske är fel ord… Självkänslan och självförtroendet är för starkt för att nöja sig menar jag mer.

      Svara

  Camilla. Ta bort inlägget. Det handlar om ett döende barn❤️❤️❤️.

  Svara

   Tror inte du förstått det hela. Kolla in Ellas hjältar på instagram. De samlar in pengar till sjuka barn. Det döende barnet finns med där och innan Bianca dök upp.

   Svara

    Jo jag är inte dum, jag förstår. Det här inlägget handlar om en helt annan sak ju… det känns inte okej med tanke på situationen ❤️

    Svara

   Det är ju det som är grejen tänker jag, osmakligt från början till slut att lägga ut bilder på döende barn i stora kanaler, oavsett syfte. Hade någon sagt för 20 år sedan att det är här vi skulle hamna med internet hade vi trott det var en fiktiv framtidsdytopi.

   Svara

    För tjugo år sedan skulle sjuka och döende barn gömmas undan. Samhället ser som tur är annorlunda ut idag.

    Svara

     Tjugo år sedan? Du får gå ett par år till tillbaka…

     Svara

  Jag tycker det är jättefint av dem att göra detta. Det kan inte vara lätt att som ung vuxen hantera en sådan situation som att möta ett så svårt sjukt barn.

  Svara

  Absolut en fin och omtänksam gest. Men jag kan tyvärr inte undkomma tanken att Biancas ”godhet” stjäl fokus i en sådan otroligt känslig situation.

  Svara

   Det kan ju vara skönt både för flickan och resten av familjen att få fokusera på något roligt tillsammans en stund.

   Svara

    Givetvis. Men måste det dokumenteras och postas? Kan man ha en fin stund tillsammans utan att Instagramföljarna behöver veta det?

    Svara

     Du får väl kontakta Ellas hjältar och fråga varför de la ut detta?

     Svara

     Fast det vet du ju inte om det alltid gor.
     Du har ju ingen aning om huruvida det alltid dokumenteras och postas – bara att det gor det i det har fallet, nar familjen faktiskt ocksa verkar behova publicitet och bidrag. Bianca kan ju ha traffat hur manga sjuka barn som helst utan varken din, min eller andras vetskap av ren omtanke – dar det inte postades nagot alls?

     Svara

      Precis!!!

      Svara

     Det är ju iofs mamman som väljer att posta det på Instagram. Jag vet inte varför hon gör det, men unnar henne att göra exakt allt hon känner att hon mår bra av.

     Svara

  ”Innan hon kritiserades av Morgan” – fast hon fick ju högljudd kritik både här och på andra ställen dagen innan Morgan sa något och hon då grät på story, kändes strategisk för att tvätta rent, tvätta bort kritiken.. och JO hon har lagt upp detta på sin story, du har en del fel i din text. Är det Pernilla, Åsa eller Emilio som kontaktat dig, eller Caia-teamet? Många har ett intresse av att Biancas rykte är gott, så att hon och dom tjänar pengar. Tyvärr tycker jag detta känns mer som strategi än genuint även om det är fint att de besöker flickan men.. men igen och just då…. ah ja.

  Svara

   ”Och just då”..?

   Ja, vad typiskt att flickan inte väntade med att bli akut sämre till nästa vecka i stället.

   Svara

    Fast var hon akut sämre just då?

    Svara

     Vill du påstå annat så får du presentera bevis för det.

     Eller nej.. vet du vad. Vi skiter i den här diskussionen. Det är ett sjukt barn det handlar om. Jag tänker inte sitta och bråka med dig kring exakt hur sjuk hon var vid tillfället. Det känns faktiskt helt irrelevant.

     Svara

     Ja det blev hon.

     Svara

  All heder åt Bianca och Benjamin som åker till en dödssjuk flicka och med sin blotta närvaro gör en liten stund uthärdlig för flickan och familjen ❤❤❤
  Kram till er bägge två 🤗🤗

  Svara

   Jag tänker mer på vad det betyder för flickan. Tror Blanco självklart gör detta med hela sitt hjärta och själ. ❤

   Svara

    Fint, och det betydde ju säkert en hel del för B och B också, även karriärsmässigt så att säga då de tjänar på att göra goodwill och få ett bra rykte och positiv uppmärksamhet som de båda var i behov av just nu. Undrar om de besökt henne utan att det skulle uppmärksammas och läggas ut offentligt, om de gjort det i det tysta så att säga.

    Tänker också på covid – ska inte människor undvikas på sjukhus nu så mycket som möjligt? Tänker om flickan skulle få smittan, vad skulle hända då? Men de kanske fick visa upp friskhetsintyg innan.

    Svara

     Men lägg av ditt jävla bitterfreak!

     Svara

     Det verkar ju tyvärr inte som att flickan har lång tid kvar även om hon inte får corona. Varför är du så emot att de ger henne en fin sista tid?

     Svara

  Hade ni varit nöjda om hon INTE åkte och hälsade på flickan när Ellas hjältar kontaktade henne?

  Svara

   Nej då hade hon varit en HEMSK människa!!!!! Sverige i ett nötskal 🙃

   Svara

  Undrar om det finns chillpills till alla stissiga människor som ser fel i allt och speciellt när Camilla skriver något positivt. Orka! Det är ett döende barn, vars idoler kom på besök. Så fint och generöst gjort. Jobbar själv med döende patienter så jag vet vad en liten gest, samtal eller besök kan göra för humöret och friden. All heder till syskonen som tog sig tid att göra något för flickan.

  Svara

  Men alltså HUR kan en sån här fin handling av Bianca ens vändas till något negativt här i kommentarerna?

  Svara

   För att det hänger en del extremt sjuka personer här som letar fel i allt. De är som cc själv.

   Svara

  Fint. Omtanke om andra är så viktigt. ❤

  Svara

  Ett litet barn fick lite extra glädje i livets slutskede. Orsak och mina personliga åsikter spelar ingen roll. Huvudsaken är barnet!

  Svara

  ❤❤❤ Fint av Bianca och Benjamin, eftersom föräldrarna till flickan lagt upp detta på sina sociala medier, ser jag inte något fel att Camcam tar upp detta här

  Svara

   Syftet med besöket var ju främst för att göra flickan glad ❤

   Svara

  Fy fan vad orättvist! Jag blir så påverkad av barn som lider såhär och går bort i så unga år. Stackars liten 🥺🥺🥺❤❤❤

  Svara

  Jag har en liten fundering kring detta med att ha varit på festresa till Båstad med allt vad det innebär -för att sedan åka raka vägen till ett sjukhus?

  Är det helt lugnt? Frågar genuint för har svårt att greppa alla restriktioner fram och tillbaka just nu

  Svara

   Flickan är döende i cancer så Corona är sekundärt.

   Svara

    För just henne möjligtvis. Men andra barn på samma avdelning? Andra på sjukhuset?

    Svara

    Jag förstår den tanken men hon är ju inte heller ensam på sjukhuset?

    Svara

    För henne ja. Men alla andra som de träffade på sjukhuset? Familjen, personal, andra patienter. Antar att sjukhus har rutiner för besök.

    Svara

     Uppenbarligen tillät sjukhuset det besöket. Är ni nyfikna på specifika rutiner kring besöket så får ni nog kontakta skukhuset. Eller ska Bianca hållas ansvarig för vad sjukhuset tillåter?

     Svara

      Bianca måste ju ta eget ansvar och det är ju det hon inte gör. Hon riskerar ju så mycket mer tex med jagharingahjärncellerresan till Båstad.

      Svara

    Ja om flickan får smittan spelar ju tyvärr ingen roll nu.

    Och helt ärligt. Om mitt barn var döende och hade som sista önskan att få träffa sin idol så skulle jag fullständigt skita i om jag riskerade att smittas med corona.

    Svara

     För då kan du lika gärna dö och dina andra barn får växa upp utan mamma?

     Svara

    Kanske inte läge att föräldrar eller andra syskon blir smittade?

    Svara

    Dem smittar väl i såfall även andra i det rummet och på vägen dit då? Inte bara flickan!

    Svara

   Jag tänker att sjukhuset gör allt de kan för att hennes sista tid ska bli så bra som möjligt och då släpps det på restriktionerna för besöksförbud.

   Svara

  Förlåt nu men är det inte väldigt dumt att göra hela Båstadsgrejen och sedan gå in på ett sjukhus?

  Absolut fint mot flickan, men om de nu drar med sig nån smitta in då? Finns ju hårda restriktioner på sjukhus nu av en anledning.

  Svara

   Det är väl sjukhusets regler och de som väljer att göra undantag med besökare, och jag tänker att de vet vad de gör.

   Känner en ungdom med cancer och sjukhuset kan verkligen slå knut på sig själva och anpassa behandlingar för att han ska kunna komma iväg på grejer som han tycker är kul. Skulle gissa på att det är liknande i det här fallet, att man tycker glädjen väger upp för risken.

   Svara

   Tror du det var Biancas idé eller? Ska hon få skit för det med? Du tror inte att sjukhuspersonalen redan tänkt på det?

   Svara

    Lite eget ansvar har man ju även om man är bianca

    Svara

     Så vad skulle hon gjort? Sagt att nä men det är Corona nu jag vill inte smitta någon? Det har hon väl sagt och sjukhuset har väl rutiner för att säkerställa allas trygghet för att barnet ska få uppleva sin önskan. Fyfan vad du är bitter och bara ska leta fel i allt, vidrigt.

     Svara

      Nej jag letar inte fel men jobbar med coronasmittade gamla människor och önskar fan ingen att behöva gå igenom det. Det är tragiskt som fan med unga människor som dör också, men för andras skull befinner man sig inte i såna miljöer just nu, SÄRSKILT om man för två (?) dagar sedan gjorde som hon gjorde. Det tycker jag iallafall. Vi måste alla göra uppoffringar för att förhindra att fler dör.

      Svara

   Jag arbetar på ett äldreboende som har besöksförbud. Men givetvis är anhöriga välkomna och sitta hos sin närstående i livets slutskede! De får ta på sig skyddskläder och mask innan de går in i huset och som de har på sig tills de kommer till den boendes lägenhet.
   Vi i personalen har mask och visir på oss när vi går in i rummet för att sköta vår kund och anhöriga.

   Svara

    Ja jag jobbar i hemtjänsten också. Vi får inte ens gå in i vårdtagarnas lägenhet överhuvudtaget utan visir just nu, alltså inte ens om personen inte är i samma rum. Därför tycker jag att det här är konstigt.

    Svara

   Ska du börja gnälla på att flickan får ha din familj hos sig också?

   Du bryr dig noll och inget om huruvida Bianca smittar eller inte. Du vill vara sur och grinig och hitta fel.

   Testa kontakta sjukhuset och fråga vad för besöksrutiner som gäller vid palliativ vård av barn om du nu är nyfiken.

   Sura jävla människa.

   Svara

    Jag jobbar som sagt med coronasmittade gamla människor (i hemtjänsten) och jag tycker inte att man umgås som hon gjorde med folk för att sedan gå in på ett sjukhus. Sedan vet jag inte vilka rutiner som gäller just där men det är vad jag personligen tycker och oavsett vad du kallar mig så kommer jag inte ändra på det.

    Svara

     Men är du dum eller? Det är väl inte Bianca som bestämmer. Har sjukhuset sagt att det är ok och sett till det är det väl fritt fram för henne. De hade aldrig tillåtit henne att komma in om de inte kunnat säkerställa övriga patienters trygghet

     Svara

      Har ni som skriver här ovan, som ”jobbar inom äldrevården och absolut inte kan förstå”, själva barn undrar jag genuint och utan att vara dryg?

      Ni kan absolut inte förstå varför människor runt omkring gör allt de kan för att ge ett barn något att glädjas över i livets slutskede?

      Svara

    Herregud! Sur kan du vara! Flickan träffar sin familj dygnet runt säkert så det är inget att gnälla på. Det är okända människor som man inte ska träffa nära! Dessutom inte om dem varit på festturné nyligen och är ute och rör sig som om inget händer i världen. Någon skam i kroppen måste man ha

    Svara

  Här står jag på Biancas sida – hon har gjort liknande saker tidigare och jag tror att hon har ett gott hjärta och en uppriktig önskan att kunna glädja! Hon har ju möjligheten och förmånen att kunna glädja bara genom sin närvaro. Benjamin också. Jag är övertygad om att detta är alldeles genuint.

  Svara

  Det som ger dålig eftersmak var inte ATT hon hälsar på flickan, utan att det första hon la upp på story när kritiken från Båstad haglade som värst var när hon grät i kameran om hur hemskt det är. Att se Bianca gråta är ju för att byta fokus från Båstad och få sympatier för att hon är ledsen

  Svara

   Hon har ju svarat på kritiken. Hon tycker inte att hon har gjort någonting fel, vad mer ska hon säga? Ska hon låtsas be om ursäkt trots att hon inte tycker att hon har gjort någonting fel? Vad är den ursäkten värd tycker du?

   Svara

    Hon borde kanske ta en kurs i hur covid-19 fungerar. Hur det smittar.
    Eller varför inte läsa på fhm sida? Eller lyssna på experter?
    Men jag tror det är för svårt för henne.

    Svara

   Exakt, folk är naiva. Bianca är strategisk och manipulativ om någon. Visst fint att hon besökte flickan, för en vecka sen när de bad henne, och hon och Benjamin besökte henne igen nu när båda behövda tvätta rent efter kritik och behövde bra publicitet. Tror ni de gjort detta i det tysta? Nej de visste att det skulle läggas ut offentligt och att de då skulle ses som goda vilket de kanske är men också tänker på sina karriärer och rykte. Bianca är girig och vill tjäna pengar och tänker hela tiden strategi, och de runt henne.

   Svara

    Eller så är man fullt medveten om vad Bianca har att vinna på detta men väljer ändå att fokusera på att ett dödssjukt barn fick en fin dag.

    Svara

    Men vad spelar det för roll om när det i slutändan gjorde en liten flickas dag?
    Jag har jobbat för en liten döende pojke som fick träffa sin hjälte via min stora dag, och jag kommer alltid att bära hans lycka med mig. Även om vi alla visste att personerna ifråga gjorde det för pengar och publicitet. Pojkens lycka var så mycket viktigare!

    Svara

     Fast jag tror verkligen inte Bianca gör det här för varken pengar eller publicitet.

     Svara

      Mycket möjligt att det kan vara så. Min poäng är helt enkelt att jag inte lägger någon vikt i deras agerande. Utan all fokus bör ligga på att flickan fick en bra dag❤

      Svara

    Nej hon är inte manipulativ, då måste man vara smart. Det är tyvärr inte Fröken Ingrosso.

    Svara

   Men alltså vad är grejen? Ska hela hennes liv nu analyseras utifrån Båstad? Hon var på en fest med andra influencers, det är lagligt, tillåtet osv… vad vill du egentligen? Ska hon lynchas och hånas för sitt val? Var hon själv där? alltså gjort är gjort, kom över det. Vad hade hon för agenda när hon träffade flickan tidigare? Det är liksom inte blondinbella vi pratar om.

   Svara

  Nu har jag skänkt en slant till ellas hjältar. Gör det ni med! Många bäckar små..

  Svara

  Fint av Bianca och Benjamin.

  Svara

   Ja och så fick de bra publicitet efter att de fått kritik också, så bra att det går att slå två flugor i en smäll så att säga… och att det uppmärksammas och läggs ut offentligt, men visst de hade säkert åkt dit utan kameror och instagram också, eller kanske inte.

   Svara

    Intressant vad man kan lägga fokus på olika saker efter ett sånt här inlägg.

    En del väljer att lägga Biancas agenda åt sidan och se ett döende barn som fick glädjas.

    En del väljer att lägga det döende barnets lycka åt sidan och se Biancas agenda.

    Svara

  Blir på riktigt bedrövad över majoriteten av inlägg här! Så uppenbart att folk inte vet bakgrunden utan bara vill klaga på Bianca (och delvis gömma klagandet bakom ”omtanke” om barnet).
  Gå in på Ellas hjältar så kanske ni förstår gången i det hela.

  Svara

  Jag tycker att det var väldigt fint gjort av Bianca och Benjamin. Folk letar bara fel.

  Svara

  CamCam, ELLAS HJÄLTAR och SOFIAS ÄNGLAR
  du har kokat ihop några blandningar här va

  Svara

   Va?

   Svara

    Du har skrivit Sofias hjältar på ett ställe. Stina verkar tycka att det spelar roll.

    Svara

    ”Jag har inte så mycket mer att tillägga i min ståndpunkt förutom att Ellas Änglar skriver att de kontaktade Bianca, inte tvärt om.”

    Svara

   Bianca var med i ett avsnitt av Sofias änglar när en tjej med anorexia hade som önskan att träffa henne.

   Svara

    Bianca gör fler olika saker vet du?

    Svara

     Fast mest är det onödiga värdelösa saker.

     Svara

  Kanske var en dum idé med ett kommentarsfält under detta inlägg…

  Svara

  FUCK CANCER!!!! 👿

  Svara

  Först kröka med sina coronakompisar, sedan krama sjuka barn. Känns bra.

  Svara

   Ja det var ju ungens högsta önskan. Tror inte Bianca hade gått fram till ett döende barn och kramat det om det inte vore så att det var barnets önskan och föräldrar samt sjukhuspersonal var med på det.

   Svara

  Att ni till och med sitter och letar fel när en döende flicka får en önskan uppfylld. Ni är sjuka människor och jag förstår varför så många av er har ångest och är ensamma på öppet spår sen. Fy fan.

  Svara

   Håller med helt. Mycket sjuka människor. Vilka sorgliga liv de måste leva.

   Svara

  Tror också hon och Benjamin gjorde det av ren omtanke och för att de ville träffa Linnéa. Så fint gjort av dem. ♥️

  Som någon annan kommenterade så kan en person ta dumma beslut men samtidigt vara en bra människa på många andra vis. Jag var en av dem som blev upprörd över hennes festande i Båstad samt att hon gjorde en vlogg om det. Men annars gillar jag Bianca och resen av familjen. Allt behöver inte vara svart eller vitt.

  All styrka till Linnéa och hennes anhöriga. ♥️

  Svara

   Ja men alltså vem är egentligen felfri? Se till er själva. Tar ni verkligen aldrig beslut som ni skulle få skit för som ni själva inte tycker är något att göra en grej av? jag kastade precis plast i påsen för restavfall, hade en influencer gjort det hade ju folk blivit helt galna. Alltså vem är perfekt? INGEN.

   Svara

    Det är ganska stor skillnad att inte sopsortera korrekt, och att medvetet bidra till att en dödlig smittas sprids.

    Svara

     Ja, men då får du ta det med din kära regering istället för att kasta skit på 1/100 gäster på en fest. Och vad vet vi? De kanske verkligen hade avstånd mellan borden. Oavsett så får denna tjej så oförtjänt mycket skit för precis allt, men det är visst så det funkar när man är störst i Sverige.

     Svara

      Kanske ska hon sluta bete sig som om bara hon finns i världen då?
      Och har du tittat på filmen som Bianca själv lagt ut. Där ser du hur hon och dom andra beter sig. Inget mellanrum alls skulle jag säga.

      Svara

  Det här är så sjukt. Nu ska hon få skit för att hon besöker ett mycket sjukt barn som antagligen inte kommer att finnas med oss länge till… Paolo Roberto kom lindrigare undan, och då gjorde han något brottsligt samt något som var mot någon annans vilja. TRAGISKT. Och alltid är det kvinnor som får stå ut med skiten.

  Svara

   Och alltid är det kvinnor som gör ner andra kvinnor.

   Svara

    Semla, tycker du att kvinnor ska hålla käften när en annan kvinna gör eller säger något idiotiskt? Varför i så fall?

    Svara

   ”Paolo Roberto kom lindrigare undan”??? Hans partner lämnade honom, han fick lämna sitt eget matföretag och blev sparkade från alla tv jobb.

   Svara

    Han kom lindrigare undan när det gäller mediala drev. Att han fick sparken beror på att han gjorde något direkt brottsligt. Och ja, alltid är det kvinnor som gör ner andra kvinnor. det som är så pinsamt är att samma kvinnor framhåller den feministiska kampen som viktig men är först med att kasta skit på andra kvinnor. Vidrigt.

    Svara

     Men nej han kom inte lindrigare undan. Det går inte ens att jämföra, är inte samma sak överhuvudtaget snälla du.

     Svara

   Vad menar du med att PR kom lindrigt undan?
   Han förlorade ju allt?

   Svara

  Tycker det är intressant varför det spelar så stor roll till anledningen av att uppfylla en döende flickas sista önskan. Jag funderar över mig själv alltså. Förstår att det har med moral att göra, att man liksom vill att människor ska vara genuint goda och inte få ut något av goda gärningar. Men är det inte själva poängen med goda gärningar, att man liksom mår bra själv också? Det gör det ju inte mindre betydelsefullt att utföra dom. Ska man strunta i att utföra dom om man riskerar att utföra dom av egoistiska skäl?

  Svara

   Håller med. Det finnd knappt någon gärning som är 100% osjälvisk, för precis som du säger – så vinner man själv nästan alltid iallafa liite på att göra något gott för någon annan. För att det känns bra att göra gott för andra. Ibland belönar sig en god gärning extra mycket, man kanske får positivt från andra också för att man gör en god gärning. Men det betyder inte att gärningen blir ful och att man inte är genuin.

   Svara

  Har kanske fattat detta fel. Men hon träffade alltså en sjuk flicka efter att ha festat med flertalet människor?
  Jobbar själv på äldreboende och har avstått ifrån att åka till min familj (som bor 4h bort) i månader enbart för att inte sprida corona och värna om de äldre.

  Svara

   Flickan har alltså inte så lång tid kvar i livet. Så är det då inte väldigt bra att göra detta för henne?

   Svara

    Hade hon verkligen brytt sig så hade hon avstått ifrån festen.

    Svara

     Du är ju dum i huvudet. Det var inte planerat att hon skulle träffa flickan men hon blev snabbt väldigt dålig.

     Svara

      Nej men hon riskerar ju andra människors hälsa genom att festa på det sätt hon gjort. Det är ju hela grejen. Det är därför man ska ha avstånd till alla.

      Svara

   Det är inte så noga, bara det ger publicitet.

   Svara

  Jag håller med om att detta besök är nog äkta från Biancas sida, och inge sätt att fiska like eller liknande, utan att Bianca faktiskt bryr sig om flickan.

  Jag tycker dock att det är illa eftersom Bianca har visat att hon inte förstår hur smittan sprids, hur farlig sjukdomen är och att antikroppar inte finns för alltid, så hon kan vara smittbärare nu. Pga att hon tänker som hon gör runt smittan blir jag orolig för alla andra som är sjuka på samma sjukhus/avdelning, extra orolig om det är en cancer avdelning, då dem är en extremt utsatt riskgrupp för corona.

  Svara

   Ok ta det med sjukhuset. Hon skulle aldrig tillåtas komma in om de inte sett till att resten är trygga.

   Svara

  Jag tror faktiskt Bianca har ett genuint varmt hjärta och bryr sig på riktigt ❤️

  Svara

  CamCam varför gör du ett inlägg av detta? När en familjemedlem, ett litet barn, ligger för döden och denna flickas sjukdom och död blir till ett inlägg om huruvuvida en influenser utnyttjade detta för hennes egen skull för bra PR och alla diskussioner kring detta? Det är fullt möjligt att flickan eller hennes familj läser detta kommentarsfält om ens död. Kan du inte bara snälla rara för en sekund sätta dig in i hur detta känns att få sin död diskuterad på detta vis? Jag tycker det är helt fruktansvärt.

  Svara

   För att hon rider på hatvågen mot Bianca. C vet exakt vilka kommentarer ett sånt här inlägg kommer att generera. Jag tror på riktigt inget gott om en människa som c, man måste verkligen vara en viss typ av person för att kunna driva en sån här blogg.

   Svara

    Jag förstår inte att fler reagerar. Det här är så…jag blir ledsen. Så otroligt ledsen. Jag hoppas verkligen verkligen inte att flickan eller hennes familj läser detta.

    Svara

     Men det är ju dom som går ut med det här i media. Då kan det bli spekulationer.

     Svara

      Jo men maste man bidra da?

      Svara

  Men allvarligt talat vad är det här för kommentarer?? Om ni backar två steg, andas och sen läser igenom vad ni har skrivit här. Är ni stolta?

  Jag häpnar.

  Ni verkar ha glömt att det handlar om ett barn som inte kommer att överleva. Och ni har mage att sitta och diskutera huruvida någon utnyttjar det läget. Hoppas att ni aldrig behöver uppleva ett barns kamp för sitt liv.

  Svara

   Jag tycker det bara är konstigt att hon väljer att festa sedan åka dit? Hade aldrig i mitt liv gått på en fest om jag visste att jag skulle träffa tjejen.

   Svara

    Men är du helt jävla tappad eller? Det var ju inte planerat att hon skulle träffa henne utan hennes tillstånd försämrades snabbt.

    Svara

     Jo det var ju bestämt att hon skulle träffa henne igen.

     Svara

      Nej det var inte bestämt eller planerat men det jag tycker är lite olustigt är att unga tjejer och barn har Bianca som idol och ser upp så till henne, de avgudar henne – en tjej som pratar om sex och supa, kallar sin mamma för s.lampa och h.ora, verkar tycka att vara rik och snygg, leva lyxigt och tjäna mycket pengar är det viktigaste och använder fillers och gör annat för att förbättra sitt ytte, för perfektion.. som liksom påverkar barn och unga att tyvärr inte vara nöjda utan fillers och filter.. ah jag vet inte, hon gör väl en del gott och bra också men vissa grejer är tvivelaktiga och mindre bra känner jag.

      Svara

       Vad har fillers att göra med att hon besökte en sjuk flicka? Du har bara bestämt dig för att hata henne och letar fel i allt hon gör. Du har radat upp tusen grejer som du tycker Bianca ”gör” som inte är ok. Inget av det du angett är något som är dåligt eller fel, så du borde nog jobba med dig själv istället så slipper du vara så bitter och avundsjuk. Och om du ändå har så svårt med folk som ”bättrar på sitt utseende”, snälla vänd dig till typ usa och the kardashians.

       Svara

        Men jisses ta det lugnt.. hata henne? Det handlar inte om att leta fel eller hata någon, mer en reflektion om hur barn och unga påverkas och avgudar personer och det lämliga/olämpliga i det de exponeras inför. Tror bestämt du är Bianca själv.

        Svara

   Det är just därför jag undrar varför man väljer att visa upp sådant. Det är så osmakligt.

   Svara

   Ofattbart vad många känslokalla människor det finns. Vad är det som gör att de inte är kapabla till att sätta sig in i vad som sker på denna bild.

   Det finns inget att kritisera Bianca (eller Benjamin) för när det kommer till att hon besökt den här döende stackars flickan.
   Ett barn som håller på att dö!!
   Att sitta där tillsammans och ge flickan några sista lyckliga ögonblick är bara så fint, modigt och omtänksamt gjort.

   Svara

  Svårt att förstå att små flickor ser upp till Bianca? Då hon varken är en sångerska eller skådespelerska . Hon har blivit känd i sin mammans program Wahlgrens värld, för hon säger dumma saker som Tv-produktionen vill att hon ska säga, för att tittarna ska kvarstå. För övrigt så är faktiskt Wahlgrens värld passé, samma skåpmat säsong efter säsong.
  Dags för kanal fem att ta in nya personer typ Anna Book, Emma & Henrik Zetterberg som flyttat hem till Sverige och driver ett Cafe/Bageri i Skåne. Johan & Cecilia Franzen som också flyttat hem till Sverige efter många år i USA. Och varför inte Göran Persson, vad gör han och Anita nuförtiden? Skulle var kul att se en före detta statsminister mjölka korna och köra traktor.

  Svara

   Haha Anna Book eller Göran Persson du måste skoja? Då skulle jag hellre se Löwengrip eller Gynning, en serie med Gynning typ Gynnings värld vore nog kul eller Carola, Perelli eller Montazami-familjen. Katrin och Bingo vore kul också. Jag gillade Graaf-serien. Jag gillar ju Wahlgrens värld också men det börjar väl spela på sista refrängen typ. Emma Andersson Zetterberg var längesen man såg, jaså har de flyttat hem hit. Kan kännas lite olämpligt att småflickor ser upp till Bianca det kan jag hålla med lite om.

   Svara

   Nej snälla låt mig slippa..

   Vill se annat. Tycker att vi som betalar borde få så mycket bättre än detta år ut och år in.

   Svara

  Men snälla rara vad folk håller på vi bor fortfarande i Sverige. Jag tycker att det var väldigt fint av henne att åka. Helt ärligt så skrämmer döden nog de flesta och att åka och hälsa på en person som inte har lång tid kvar tar emot. Det är en jobbig situation att gå in i. Det var jättefint av Bianca och Benjamin att hälsa på henne. Och tydligt så betydde det mycket för både henne och hennes familj. Även fast Bianca åkt på festresa i Båstad gör det inte henne till en dålig person. Tycker hon verkar ha hjärtat på rätt plats. Fint gjort!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.