Äntligen någon som är ärlig!!!!!

 

Tänk om Dennis Maglic och Elin Molimenti kunde vara lika ärliga och bara erkänna att de sätter sina lappar på redan designade produkter.
Jag menar, det var ju bara dagar sedan som Elin återigen slängde sig med floskler som att ”hon jobbar fram produkter som är helt fantastiskt fina” när det är uppenbart ner till minsta stämpel att hon agerar återförsäljare, snarare än designer.
Hon har typ pekat och sagt ”jag vill ha den, den, den och den”...

Jag kommer givetvis göra ett likadant test som förra gången för att se om det överhuvudtaget finns några skillnader på Elins svindyra hårpryttlar jämfört med de från Alibaba/AliExpress för några ynka kronor.

Tipsa gärna om andra ni vill att jag ska kika närmare på, det finns ju en del… 😉

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Camilla gervide, beställ då i någon annans namn tex till någon vän. Annars lär nog dom kladda dit något extra på det de skickar till dig då de numera vet att du kommer göra ett test mellan dessa.

   Det gjorde hon sist också

  Ah! Det var roligt att se någon som är ärlig! I övrigt litar jag mer på firmor som säljer begagnade bilar än på influencers.

  Fake it til you make it. Sen när du har made it då berättar du din story och får applåder for being honest. Sorry the svenglish.

  Tungården men det kanske är uttjatat?

  Men var hon ärlig 2013? Lätt att erkänna sen 7år efter liksom.

   EXAKT!

   Men precis.

  Men alla göra ju det. Jag skrev om det tidigare men jag hittade både mina favorittights jag köper från i can i Will och aimn på Alibaba. Enda skillnaden var att de hade klistrat på sin logga.

   Kan du länka till ICIW byxorna du pratar om? Some things you gotta see to believe

     Har båda hemma och de är identiska, till och med tvättrådet som är skrivet på insidan av tyget är likadant. Pinsamt.

      Så sjukt! Tack för tipset 🙏

      Vet ni hur det är med tull nu? Är det någon avgift som måste betalas på paket från Kina?

       Ja, det är fortfarande tull på varor från Kina, enda undantaget är Wish.

      Länka gärna också aimn 🙂

       Men din lata jävel 😂

       Du väntade bara på att hugga verkar det som.

        alltså 19.37

   Just när det gäller Ali express har jag hört att det är när man inte beställer en hel batch (alltså när de gör mer än vad som är beställt) så tar de resten och säljer vidare exakt samma vara fast superbilligt, exempelvis fitbitarmband, märkeselektronik mm. Ksn ju vara samma med andra varor?

   Det är samma med gymshark. De har jag hittat på aliexpress för en spottstyver. EXAKT samma byxa förutom loggan..

  Kina. Om kläder ändå kunde börja göras någon annanstans så vi kunde bojkotta detta diktatoriska och djurplågande landet.

   Jon och Jannis märke tillverkas i Europa, Portugal tror jag. Plaggen är gjorda av återvunnen plast. Kläderna är inte i min smak men creds för att de väljer en affärsidé som är bättre för människor och miljö!

   Djur plågas här med i päls, ägg och kött industrin t.ex. Men visst, det är inte hundar utan bara grisar, kor, höns, minkar mfl.

     Det är ju sant.

   Kläder görs på andra ställen, men då kostar det också mer, därför folk gärna köper kina kläder.

    Finns billigare länder att producera i än Kina, Bangladesh t ex.

     Jo, men samma skit kvalité, skit lön för arbetarna och dåliga arbetsvillkor. Så då kan man ju lika gärna köpa från Kina om man vill ha den kvalitén och stödja den dåliga industrin. Och dem hanterar inte djuren bättre än Kina…

  Ot men någon som kollat kenzas vloggar? Vad har hänt med hennes popularitet egentligen? Har gått åt helvete helt. Kunde inte kolla mer än i tre minuter exakt pga hennes jobbiga röst och hennes prat med sitt barn hela tiden

   Hon känns så fake bara. Kollar på Biancas vloggar och hon känns så äkta jämfört med Kenza som typ försöker så mycket. Klarar inte av henne.

    Vad sa du? Att Bianca känns äkta?

    Hur kan Bianca kännas äkta? Inget med henne är äkta

   Vad har hennes popularitet att göra med att du inte tål hennes röst/tycker det är intressant att hon pratar med sitt barn 😅

    Alltså jag fattar att hennes popularitet dalat, det går ju knappt att koll på henne

     Fast hon hade väl en lång paus från youtube, så är ju inte direkt där hon hänger mestadels ändå

     Du fick mig nyfiken iaf, jag måste kolla på Kenzas vloggar nu känner jag, tack för tips.

  Skönt att Sanne uppdaterar om NÅT annat än ”Hade värkar och sammandragningar, men är super positiv och väntar tills bebisen är redo att komma.” ”Denhär sista tiden kommer aldrig tillbaka”

  Samma meningar dag ut och dag in. Vi fattar redan! Sen är Sanne inte direkt ärlig, lätt för henne nu hundra år senare att outa detta..

   Säkert minst 50% av det Sanne ”designat” på senaste tiden har jag sett henne i förr. Alltså att hon köpt någon annans design och väntat 1-2 år för att sedan göra exakt likadana kläder. Ett exempel är ”hennes” stickade set, ett set hon köpte och bar när hon var gravid med Frans. Nä, knappast en designer.

    Eller hennes kappa som kopierats fån maxmaras svindyra design med oversize luven. Också underhållande att den första som trendade denna kappa bland flunsor var Mathilda weihager. Sen när bilden på Petra iklädd mathildas kappa spred sig så ville alla ha en sån. O då sniket nog designade Sanne en identisk.

  Alltså, vem är denna dam?
  Gjorde en Google sökning å inte fan blev jag klokare av det.

   Haha en nobody isåfall enligt Google. Hon gifte sig rikt med en spelare vet dock ej fotboll eller hockey ej intressant men pengar har han

   Influencer gift med Jacob Josefsson (hockeyspelare i DIF tror jag)

   Hon slog igenom med serien playmakers som följde hockeyfruar i USA. Jag kollade, och fastnade verkligen för Sanne! Som många fler också gjorde såklart, eftersom karriären gick spikrakt uppåt.

   Dock väldigt komiskt att hon ville vara med i serien för att döda den stereotypiska bilden om hockeyfruar. Och samtidigt är hon hobby-modell, ”designer”, endast dejtat hockeykillar och får chanelväskor i julklapp…. Bidrar ju verkligen med en nyanserad bild :/

   Hon blev ”känd” via Tv4/cmores serie Playmaker när hennes man spelade i NHL.

  Trevlig tjej

  Tips, kolla gärna upp IOAKU smycken. De ser ut som ” kinabling” och löjligt dyra.

   Det var väl dom som Mona återigen gjorde reklam för nyligen. ”hon är så jefla bra på design” eller något liknande.
   Och så ”köper” hon 5 nya set med skräpsmycken. Kolla upp kolla upp kolla upp.

   Åh jag som precis köpte två halsband från dom via Adlibris :/ dock till en bråkdel av priset som står på hemsidan som tur är. Dom känns ordentliga har tappat ena i marken några gånger utan skav eller att något böjt sig 🙂

  Måste alla gravida influensers posta om sin gravidstatus var femte minut ?! Till exempel Sanne. Sammandragningar hit, värkar dit…
  Snälla rara. Vi. Bryr. Oss. Inte. Du. Är. Inte. Unik.

   Men skrolla förbi eller avfölj. Det är ett viktigt skede i hennes liv och i de flesta gravidas liv, klart man skriver om det.

   Gäller alla gravida, tack! 😄

    Att de kan sluta alltså. Du är inte den första i världen att va gravid…

  Läst din blogg i säkert 3 år och lärt mig så mycket om hur denna ”värld” fungerar. Tycker du borde fokusera på inlägg som granskar och ifrågasätter men försöka hålla din egen person utanför, alltså dina egna åsikter och tankar.
  Det slog mig nu när jag läste detta inlägg, hur spännande det är att få veta mer om hur influencers jobbar, det man inte får veta eller se genom social medier och hur fake det mesta är. Men när det blir för mycket personligt inblandat så känns det mer som en skvallerblogg. Jag är tex inget fan av Blondinbella men du behöver inte håna henne, de influencers som gör bort sig klarar det bra själva och ytterliga ord är överflödiga, räcker med att sakligt och faktamässigt hålla sig till deras förehavanden för att normalbegåvade ska kunna dra sina egna slutsatser och bloggen håller sig då mer professionell. Men med det sagt, så förstår jag om du vill ha din personliga touch på bloggen och dela med dig av dina tankar . Detta var iallafall min åsikt, vad jag tycker hade varit mer relevant och läsvärt.

   EXAKT MINA TANKAR! Älskar när tonen här inne är lite seriösare.

  Sanne är sån wannabe Janni deler så det är pinsamt!
  Intressant att hon även valde bild på Janni när Janni bar hennes byxdress..
  Lätt att vara ärlig nu flera år senare, hela hennes design är copy.

  Hon lådsas vara så ärlig och oskuldsfull men är så jäkla fejk det går att bli.
  Hon mår nog dåligt över att ungen inte tittat ut än då hon var VÄLDIGT noga med att framföra att Frans skulle komma tidigt pga att hon var så petite så hennes kropp inte skulle klara att baka en ”färdig” bebis.
  Men, första ungen var inte tidig.
  Han kom i v38 -allt mellan 38-41 är väl ”färdigbakat” ???

   +1!!!! Ett jävla tjat om att barnet inte kommit än, men andra stunden är det helt okej, och är superpositiv. Hon velar fram och tillbaka varje dag!

  Fattar inte hur någon som är så smal ens kan bli gravid rent fysiologiskt. Tycker Sanne har ett sånt självbelåtet leende precis som Kenza. Orkar inte dessa flunzor!!

   Konstig kommentar. Jag är sådär smal och blivit gravid två ggr (o fött vaginalt om det nu har ngn betydelse). Så ja det ät fullt möjligt. Sen är väl hon naturligt smal och ser inte ohälsosam ut på något sätt.

    Hon verkar ju inte haft problem med typ foglossning. Hur har bäckenet kunnat vidgas så mycket som det ”krävs”? Hur funkade det för dig?

     Bäckenets bredd har ju ingenting att göra med hur smal man är, det består av ben… Snarare har en smal person generellt sett större chans att bli gravid än en överviktig. Titta på bilder från förr i tiden så ser ni att smala kroppar var betydligt vanligare förr.

      Jo jo, men risken för förlossningsskador ökar väl om man är mindre naturligt?

     ”Foglossning” är ett gammalt ord, det kallas numer kort och gott för bäckensmärta. Det har inget att göra med att fogarna lossar eller att bäckenet vidgas. Smärtan är hormonell, hormoner får fogarna är mjukna och bli elastiska – i normalläge är bäckenet statiskt. Vissa får ont, andra inte. Men det är hormonellt som sagt och finns ingen koppling till vikt eller kroppshydda.

   Funkar fint att bli gravid oavsett kroppsform. Lika naturligt att bli gravid som smal liksom överviktig. Snarare att man får mindre komplikationer om man är smal och hälsosam.

  Älskar denna typen av inlägg, heja dig Camilla!

  Lite svårt att hitta en helt genom ärlig människa. Det finns alltid något lik längst in i garderoben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *