Eric Saade skrev om bröllopslåten till Nicole Falciani, till att handla om deras uppbrott

https://www.instagram.com/p/CBU4fDQpvKv/

När jag fick veta att han skulle göra det kändes det jobbigt, mest för att jag inte hade någon aning om vad som skulle sägas. Sen kan jag inte sticka under stol med att det är en väldigt fin låt, men det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt. // Nicole Falciani till Elle.se

När Eric Saade släppte en låt om uppbrottet från Nicole Falciani – bara veckor efter själva uppbrottet – så undrade jag på Instagram hur snabbt man egentligen kan skriva, spela in och släppa en låt om ens nyss avslutade förhållande.
Nu visar det sig att det inte är en ny låt om deras uppbrott, det är parets bröllopslåt som Eric helt krasst skrivit om till att nu handla om deras inställda bröllop.

Alltså, va fan!?
Jag fattar att musiken är Erics sätt att uttrycka sig på och kommunicera genom, men var finns respekten för Nicole och all den tid de spenderat tillsammans?
Skriva om deras bröllopslåt till en uppbrottslåt? Snacka om att pissa på resten av det gemensamma liv hon trodde att de var på väg mot?

Det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt. // Nicole Falciani

All heder till Nicole som uttrycker sig på det här lugna sättet.
Hon har all anledning att vara arg på SÅ många saker som Eric gjort mot henne, framför allt på hans hanterande av deras bröllopslåt, och ändå håller hon sig så här lugn och samlad.
Det vet jag inte om jag hade gjort. Hade ni?

Frågan som många ställer sig, ”Vad var det som gick fel?”, har hon själv inget tydligt svar på enligt intervjun i Elle.

Jag skulle vilja säga att det som gick snett var att Eric inte var ärlig mot mig. Och att det har varit dålig kommunikation mellan oss. Det är väl de två främsta orsakerna, säger hon och tillägger:

Det är okej att göra slut, människor gör slut med varandra hela tiden. Men har man varit ihop så länge och egentligen skulle ha gift sig, så gör man det på ett bättre sätt. Dels pratar man om problemet på förhand och säger att man har funderat på att göra slut – man väntar liksom inte till någon månad före bröllopet. // Nicole Falciani

 

214 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är något med Saades röst som inte faller mig i smaken. Nasal och krystad typ? Går inte ihop med att sjunga på svenska.

      Håller med. Hans röst är inte särskilt behaglig för öronen. Funkar väl till pop som Manboy eller Popular, men inte annars. Fast jag har aldrig gillat honom, får väldigt osköna vibbar av honom överlag?

      Precis, fy fan.

      Nä, han kan vara bland det sämsta jag hört. Han känns överlag som en fjant och har alltid tyckt att Nicole är lite över hans liga. Hon är vacker och verkar klok, så kan tänka mig att det finns många andra där ute för henne så småningom.

        Sandmannen (Felix Sandman) har nog den sämsta rösten….

          Håkan Hellström tar alla priser för Sveriges sämsta sångröst. Ingen kan någonsin ta över den tronen.

            Håller med om Hellström (aldrig förstått hypen) men han kompenserar det åtminstone genom en del låttexter och citat som träffar rakt i hjärtat.

              Låttexter o citat som han snott haha.

                *översatt till svenska*

                Håkan har alltid varit öppen med att han inspirerats av andra, något många artister och konstnärer gör!

    Nicole, jag hoppas att du inte nöjer dig med en sån kille nån mer gång utan leta reda på en som respekterar dig. ❤ Nån kommer bli väldigt lycklig med dig.

      Tvivlar på det. Ens preferenser är genetiska. I annat fall skulle världen se lite annorlunda ut. Att det plötsligt skulle ändras känns konstigt ♥️

        Klart man kan uppgradera till bättre och bättre förhållanden! Det gör väl de flesta

          J

        Vadå att ens preferenser är genetiska? Har folk samma preferenser när de är 14 som när de är 40? Varför skulle man inte kunna lära av sina misstag och ändra preferenser? Så många frågor..

          Jag är 50 och har självklart inte samma preferenser som när jag var 14. Hahaha

        Men va? När jag var 14 ville jag vara groupie till Guns N Roses för jag ville gifta mig med Axl Rose. Nu är jag 33 och det är verkligen ingen dröm jag har längre haha så förstår inte varför du blandar in genetiken.

          Jag ville gifta mig med Slash…

            Vad bra vi hade haft det. Inte haha

            Och jag med Christer Sandelin???

              Don Johnson ??

          Michael Jackson ?

            +1
            ?

        Från vem av föräldrarna har man fått det i så fall om man har det i generna?

          Mamman såklart. Allt är mammans fel, alltid. Hon borde uppfostrat er bättre också, så ni valde bättre män mot genetikens kraftiga inflytande, hepp!

      Tack, det betyder mycket att okända främmande människor på nätet ger mig goda råd med handhjärtan ❤️

        Haha ?

        Så du tror inte att idab känner Nicole? ?

      Idab… Skulle jag få en sån här kommentar från en främmande människa skulle jag tycka det skulle kännas väldigt obehagligt.

        Det är en allmän kommentar. Hade jag velat skicka den till henne hade jag väl gjort det istället…

        Kommentarerna på denna sidan börjar bli väldigt anklagande och inte alls trevliga sista tiden. Jag tycker inte man ska få kommentera som anonym alls. Det blir bara dåliga och icke givande pajkastningar.

          Din kommentar är lökig.

          Om du tycker att stämningen bland kommentarerna blivit sämre och värre så håller jag hel med dig! Men det ända sättet att förändra är att börja förändringen själv!
          Tänk på vad och hur du skriver och om det ens behövs! 80% av kommentarerna här är helt onödiga och tillför noll och nada…
          Då kan man lika gärna vara tyst…
          Och ibland behöver inte säga det man tänker. Det förändrar förmodligen inte världen på något vis – varken positivt eller negativt. Så kommentera mindre är mitt råd. Och skäms du inte för din åsikt finns det ingen anledning att vara anonym enligt mitt sätt att se på saken.

          Så – detta var min totalt onödiga kommentar – men inte anonym! Någon bokstavskombination har jag ju snille nog att hitta på…

            Du är ju visst anonym. Precis lika anonym som de flesta andra här.

            Mig veterligen är det bara Victor som har gett ut sin mail och Facebook och Frida som länkade till sin linkedin. Vi andra är alla anonyma.

            Alison, is that you?

    På nåt märkligt sätt hade jag fått för mig att det var hon som gjorde slut, och då tycker jag att det hade varit ganska coolt av Eric att göra om sin kärlekslåt till en uppbrottslåt. Men när jag sedan insåg att det var HAN som gjorde slut, då tycker jag att det är rent ut sagt förjävligt gjort av honom att göra så med låten.

      Varför? Det är ju hans låt. Han gör väl om den till vad han vill?
      Det verkar väl inte varit något drömförhållande från någon sida så det är väl bättre att göra slut?

        Bara för att man får göra något betyder det inte att det är rätt/lämpligt/schysst/bra.

        Och jag ifrågasätter inte beslutet att göra slut.

          Men det hade varit mer lämpligt/juste/bra om han skrev om det på en blogg? Eller får han inte ha egna känslor?

            Att ens släppa en skiva med kärleks/breakup-låtar samma månad som man ställer in ett bröllop känns så världsfrånvänt att jag inte vet var man ska börja… men hon fick ju sälja bröllopsklänningar så då får väl han sälja musiken, i guess. 0 % avundsjuk på deras förhållande, deras uppbrott speglar hur ego de bådar verkar varit!

    Det här är verkligen SÅ konstigt beteende.. det primära syftet verkar vara att tjäna pengar snarare än att värna om sin integritet och sitt privatliv.

    Hon verkar klok, varmhjärtad och mogen. Hon är värd bättre. På sikt var det nog lika bra att det inte blev något bröllop❤️

      Är mogen att mobba folk online som hon gör Sanna videon och alla hjärtans dag videon om Eric

    Fy va ruttet beteende

      Är det ingen som kan vara snäll att förklara exakt vad han gjort som är ruttet? Hittills framkommer inget bortsett från att han avbrutit en relation innan bröllopet istället för att ha skilt sig efteråt? Det var väl bra gjort tycker jag.

        Ja, det är väl ungefär samma logik som att vara på väg att strypa någon men avbryta innan personen dör.. För att hårddra det.

        Varför är det mer okej att ha ett sjaskigt breakup så länge en inte är gift men helt förkastligt om de haft ett juridiskt papper som säger att de lovat varandra att alltid finnas för varandra?

        Och då går jag inte in på deras relation per say, men det finns bra och dåliga sätt att kommunicera i en relation om hur en känner.

          Vilken dramatisk liknelse…ni som tycker detta är exempel på en sjaskig break up kan ju aldrig ha varit i en relation? Killen sköter det bra tycker vi med lite större erfarenhet gissar jag.

            Nej det tycker inte VI med massa erfarenhet.

          Per se

        Eh, det inlägger handlar om kanske?

        Fattar inte heller. Han gjorde slut innan de hann gifta sig istället för att dra ut på det. Verkar som att folk är sura över att han inte sagt nått eller att de inte pratat om det eller försökt lösa det. Men han kanske inte ville det? Om känslorna är borta och man inte vill vara i en relation måste man väl för tusan bara få göra slut.

    Usch vad iskallt gjort! Tvivlar på att hans karriär kommer ta fart, vilka är hans fans egentligen? Och på svenska, han försöker väl lyckas som Danny, Darin m.fl. Nicole har däremot vuxit i mina ögon. Går igenom liknande själv, att killen plötsligt gjorde slut trots att han intygade att allt var bra varje gång jag hade dålig magkänsla. Oärlighet är fan det värsta som finns! Varför gör folk sånt här istället för att kommunicera ärligt?! Hoppas alla vi dumpade kommer träffa någon att lita på i framtiden!

      Det kommer vi! ?❤️

      Är man tjej med dålig magkänsla, är det inget man ska vifta bort eller förminska. Den stämmer tyvärr alltid. ❤

        Idab, tjejen som har koll

        Däremot en kille med dålig magkänsla bör vifta bort det på en gång. Det stämmer aldrig.

          Killar har ingen magkänsla.

        Vi tjejer med våra magiska magkänslor, vi kan känna av allt ❤️️????

        Gud, har flera tjejkompisar med totalt skev syn på verkligheten. Tjejer kan vara precis lika fel ute som killar tyvärr.

        Gud nej

    Okej nu vet vi varför bröllopet ställdes in – killen är gift med sin karriär.

    När han närmat sig 40 och börjar se tillbaka på sitt liv kommer han att ångra att en release gick före hans ex-flickväns känslor. Okänsligt, ja.

      Lägg av. Säg samma till Veronica maggio, thåström, Danny, Oscar lindros och typ alla musiker och författare. Den här kritiken är ju löjlig.

        Har de dumpat sin partner innan de skulle gifta sig och skrivit en låt om det?

          Huruvida de diskuterat just giftermål vet jag inte men just dumpningar och avslutade relationer eller smärtsamma separationer är rätt populärt, också skilsmässor. Förstå så taskigt tom ingå äktenskap med nån och lova vara med den för resten av livet och sen bara skilja sig liksom.

            Det spelar verkligen ingen roll om man är gift. Sån här oärlig dumpning av någon man lurat, som älskar en är aldrig okej eller snyggt. Någons känslor beror inte av ett bröllop

              Vad var oärligt med dumpningen? Ville han egentligen stanna?

              Hur är man ”ärlig” i att göra slut? Säger man till en månad i förväg att man funderar på det?

          Är väl rätt så vanligt bland artister att de säger att de aldrig gör så tråkig musik som när de är i en lycklig relation.

      Killen tar sig själv på för stort allvar, precis som Danny.
      Dom har blivit osköna båda två.

    Påminner om Jim Carreys frisyr i Dum & Dummare.

    Hur ser du själv ut, fjärtis?

      Kränkt liten manboy ?

        Kom du inte på något bättre?

          Finns det något annat att skriva om en man som kallare någon ”fjärtis”?

            Själv skulle jag säga att det är mer omoget än kränkt.

              Vad jag värjer mig emot är denna fruktansvärda mobbning angående människors utseende som brukar förkomma i dessa kommentatorsfält. Vad är ni för människor eg?

                Det är på skoj…. tagga ner.

                  Nej, det som brukar förekomma i dessa kommentatorsfält är inte på skoj.

                    Jo just när det gäller utseende.
                    Jag kan bjuda på syrliga kommentarer om mig själv i det verkliga livet också.
                    Det kallas självdistans. Prova.

                Håller med om att utseende fixeringen blir för mycket ibland. Men om du skrivit det här istället för att kalla någon ”fjärtis” hade det ju lämnat ett bättre intryck.

      Åh nej! En anonym förolämpning på internet! Mitt liv är över!

        Ska du förolämpa någon bör du göra det i eget namn, annat är bara så jävla fegt.

          Ok ”Eric”

            Jag förolämpar inte någon.

              Ok fjärtis

    Jag blandar alltid ihop Eric Saade med Darin och Zemmelröv. Kanske för jag inte bryr mig om någon av dem.
    Peter Jöback har jag dock koll på. Han tävlar i en mycket högre division.

      Ok

      De alla var väl med i Idol/liknande precis samtidigt, inte konstigt!

      Jag blandar ihop Oscar Zia och Eric Saade. Tittade en gång på ett helt program om Zia och trodde det handlade om Saade 🙁 förstod en timme efter programmets slut att det var två olika personer…

        Var du nykter?

          Tyvärr var jag det, haha.

        Räcker nog med en av dem 🙂

        Var det inte Skäringer som sprang fram till Saade på en premiär och slängde sig om halsen på honom och hon trodde det var Oscar Zia hon kramade?

        Måns, Eric & Oscar kommer från olika delar av Skåne och pratar inte alls likadan skånska, (och därmed är det konstigt att förväxla dem.) Eller så förväxlas de just/delvis därför.

    ”Hon har all anledning att vara arg på SÅ många saker som Eric gjort mot henne”
    Vad mer har han gjort mot henne som hon borde vara arg över?

      Märkligt att skriva så Camilla utan att hänvisa till vad han skulle ha gjort utöver det här. Känns väldigt oseriöst och partiskt.

        Håller fullkomligt med er båda!

      Fånigt tycker jag. Tycker Erik sköter det väldigt snyggt, klart exflickvännen är sårad men han kan ju inte stanna med henne för den sakens skull. Ja han är artist och skriver en låt, en gång var den till för bröllop & nu blev det tyvärr avslut, jag fattar inte alls vad en del av er tycker han gjort för fel. En sak om han skrivit en låt och kastat skit på ex flickvännen men det här är uppenbarligen en låt också hon tycker är fin. Vad är problemet bortsett från att han gjorde slut då?

        Du försvarar honom upprepat bland kommentarerna, hans vän eller mamma? ?
        Ta till dig och informera även honom att nej han har agerat som en äkta skitstövel.

        Men det är väl bara att sätta dig in i situationen själv.. du är ihop med en kille i 5 år, samma månad som ni ska gifta er gör han slut. En vecka senare släpper han och gör reklam för en låt som han skrivit om dig och att göra slut med dig, som sedan spelas på radion. Det hade känts helt okej och fint med dig?

      Ja vad är det som insinueras här?

        ”Gör aldrig slut på relationer du inte helt trivs i för den andra personen kan bli ledsen. Om du inte offrar ditt eget liv och stannar kvar är du en ondskefull människa.” Det låter ju toppen…

          Ingen har kritiserat ATT han gjort slut utan HUR,NÄR och hur han uttrycker sig om sitt X och deras relation offentligt.

            Hur uttrycker han sig då som är så hemskt. Han har inte sagt ett ont ord om Nicole eller relationen. Låten är också jättefin för övrigt, den är raka motsatsen till att smutskasta henne eller deras relation.

            Angående NÄR, hur menar du att han borde gjort om det är då han insåg att han inte ville vara med henne längre? Borde han ha gått vidare med bröllopet och väntat ett par efteråt?

    Jamen samma här!! Min favorit i Mello, Paul Rey, hade sån frisyr, och jag tyckte det såg så erbarmeligt ut. Sorry…..

    Jag tycker om honom som artist. Sedan är det ju två personer i ett förhållande och inte vill jag lägga allt negativt på honom.

    Folk tror att de vet allt om någons förhållande bara för att det råkar vara två kända personer.

      Och i synnerhet Camilla.

    Minns också hur ofräscht han uttryckte sig när Danny och hans ex Molly blev ett par, nått i stil med att han (Danny) alltid är tvåa på saker. Med syfte på att Eric vunnit Mello och Danny kommit tvåa.

      Har faktiskt funderat på om det är Molly det handlar om egentligen. Eric verkade ha svårt att släppa Molly, kanske han hoppas på en återförening?

        Den Molly vi får se nu fanns nog inte när de var tillsammans! Då var hon tjejen som plockade upp smutsiga kläder från golvet. Denna Molly har pondus och henne trampar man inte på! Så du har en poäng där… Däremot hoppas man ju att Molly är betydligt smartare än att tro på några vackra ord…

          Molly har dessutom pojkvän, en rätt bra sådan. De har varit tillsammans sen lååångt innan det blev officiellt.

    Alltså DET förhållandet var slut för längesedan! De försökte rädda det som kanske gick att räddas genom ett bröllop!
    De hade ngn Q&A på YouTube där man fick ställa frågor om själva bröllopet och allt runtomkring. Där svarar han klart och tydligt att han ”egentligen bara vill ha en stor fest i just Italien med mycket god mat och fina viner eftersom han älskade just dessa tre eller ja, fyra, saker mest av allt. Och så musik förstås!”
    Nicole inflikade då ”Och mig – vi ska ju ändå gifta oss med varandra!” Erics märkliga svar var att jo, jo men bröllopet är ju en annan sak…

    Det märks så tydligt på alla videos om deras bröllopsplanering att han inte alls är tänd på att gifta sig! Jag tror han fick riktigt kalla fötter och för honom var Corona vägen ut! Hans räddning! Och hans möjlighet att göra slut…
    Taskigt – absolut!
    Men det är svårt att veta hur de egentligen trivdes ihop. Kommer ihåg att han köpte en filt eller liknande till henne i Alla Hjärtans present och hennes svar blev ett gapskratt som hon filmade och man får se Eric gå runt i lägenheten märkbart besviken på hennes reaktion och ledsen över att hon inte blev glad över en filt från ett företag som slår in paket i orangea kartonger. Herregud- jag hade varit överlycklig över kartongen enbart! Innehållet är det förmodligen överpris på oavsett vad det är i…

    Nåväl – alla tecken på att kärleken inte var lika stor från båda var oerhört tydlig! Det var inte en fråga om utan när. Och just den biten skötte han ju inte speciellt bra, den där mannen som uppenbarligen fortfarande är en pojke…

      Men herregud…

      Hade inte heller blivit glad över en filt. Tur jag har en partner som känner mig helt enkelt ?

        Jag tycker ändå det är oerhört elakt att filma och skratta ut sin partner på det sättet… alla är inte bra på att ge presenter om man inte säger vad man önskar sig

          Eller så visade det just att han inte köpte något av kärlek och med henne i åtanke? Utan en random dyr sak och trodde det skulle fungera. Det är ju tanken och kärleken som räknas inte priset. För Nicole kan det ju varit extremt uppenbart men för att inte visa att hon blev ledsen var hon taskig ist.
          Man kan göra många analyser men allt är inte alltid så uppenbart som betraktare kan tro.

        Jag älskar filtar för jag är så frusen. Så mej hade han inte gjort besviken.

      Tycker du på riktigt att det var taskigt att göra slut?

        J

      Varför skulle du bli glad av en kartong? Inte drygt menat, bara lite förvånad.

        Troligtvis är filten från Hermés och vissa gillar att ha själva kartongen framme, visa upp att man har råd med dyra Hermés produkter 🙂

          Ja, det är ju ett intressant fenomen.

          Haha minns att jag hade framme abercrombie & fitchpåsar som inredning i mitt tonårsrum. Och så några VS body mist brevid

    Jag tycker det är väldigt elakt att släppa uppbrottslåtar en kort tid efter att det är man själv som gjort slut.
    Vänta 5-10 år? Släpp dem inte alls?
    Är trött på kändisar som måste fläka ut ANDRAS liv och sedan kalla det konstnärsskap. Han skulle gifta sig med henne, och beter sig såhär? Hon ska nog vara glad att hon kom undan faktiskt och det kanske hon inser själv om några år.

      Exakt! ?

    Molly (om du läser detta)- håll huvudet högt! Eric framstår som oerhört ego, självbelåten och osympatisk. Man gör inte så som han har gjort. Och om man nu ändå skulle göra det så uttrycker man inte sig så i media ”olyckligt att det skedde precis innan vi skulle gifta oss”. Som en axelryckning liksom. Då säger man ”jag skäms för att jag inte tog mod till mig att kommunicera mina känslor tidigare till Molly, hon förtjänar mer respekten än så och jag är jätteledsen att jag sårat henne men jag hoppas och tror att vi båda ändå blir lyckliga i slutändan”

    Hade Eric sagt ngt sånt i media istället så hade han kunnat rädda situationen betydligt bättre.

      Molly?

      Det var väl typ tio år sen han och Molly gjorde slut?

      Hur många dagar innan ett bröllop får man ändra sig anser du?

        Vad jag förstår av bloggbevaknings läsare är det bäst vänta tills EFTER bröllopet…men före är jävligt taskigt.

          Och skriv gärna om uppbrottet men tonsätt det inte för då är du en omogen skithög.

    Har dåliga vibbar av Saade. Har egentligen haft det sen han pratade om sig själv i tredje person i någon artikel. Förvisso väääldigt längesen, han har säkert mognat massor. Men han känns som en typisk osäker kille som döljer det med att vara *cool*. Får också en känsla av att han avskyr att vara känd, men samtidigt rädd för att bli glömd och försvunna. Med vänlig hälsning, hobbypsykologen

      Same.

    There’s no halo ’round his head, no.

    Fast jag vet inte jag… tycker att Nicole verkar mest vilja gifta sig med sitt bröllop – inte personen vid sin sida.
    Hon brölade och bölade patetiskt när bröllopet i Italien inte kunde bli av ”due to Corona”. Tycker hon visade sin sida där. Det var festen, uppståndelsen, glamouren hon verkade mest kär i.
    Det verkar inte ha varit äkta kärlek från någons sida.

      Men det är väl inte ett dugg konstigt att böi ledsen över att behöva ändra så stora planer?

        fast då är det ju också tydligt vad som är viktigaste, en stor lyxig fest utomlands vs att gifta sig med den man älskar. Båda två verkade tycka det första alt var viktigast…

        Bröllopet var den stora grejen för henne. Att få visa upp sig i fin klänning och vara i centrum. Inte kärleken i sig.

      Men snälla nån.. Jag skulle också ha gift mig nu i sommar med min kärlek sedan 10 år. Vi fick ställa in på grund av Corona och det har inte alls varit roligt! Planera allt i över ett år, så mycket timmar och energi som går till ett bröllop, och sedan blir man ändå snuvad på hela alltet! Klart att vi kan gifta oss ändå, men vi kan just nu inte ens ha våra egna föräldrar med som tillhör riskgrupper samt många från vår släkt. Varför skulle man inte få vara ledsen över det, oavsett om festen skulle varit i Italien eller Sverige? Jag tror ingen som lagt ner oerhört mycket tid på något inte blir ledsen när det inte blir av…

        Kanske ett bra tillfälle att reflektera över vad äktenskapet betyder för en. Är det bröllopsfesten jag vill ha eller är det ett äktenskap med den jag älskar?

          Jag vill ha både och. Är det fel eller? 🙂 Jag vill gärna dela vår stora kärlek på den största dagen i vårt liv med våra nära och kära. Och då borde man reflektera över vad ett äktenskap betyder för en? Jag förstår verkligen inte den här mentaliteten att man inte får känna sig ledsen över något som varit planerat länge. Handlar det om avundsjuka, att man själv inte har några att dela den stora dagen med eller inte pengarna för det? Att vilja ha ett bröllop med gäster och fest betyder verkligen inte att själva äktenskapet på något sätt kommer i andra hand, måste allt jämt vara så svart eller vitt?

            Du får väl ha vad du vill!?

            Tycker i och för sig att pandemin bör ha fått oss att reflektera över vad mer som är viktigt i livet mer än bara bröllopsfester.

    Satt på en restaurang igår och bevittnade Saades rätt omogna grabbgäng, såg ut att hänga med killar ca 5 år yngre. Halvvägs in i middagen hör vi ett bröl och då kommer Sean Banan också :-)))))

    This guy aint ready for marriage, tur för Nicole att det kom fram i tid.

      Haha vad är det för fel att umgås med folk som är 5 år yngre eller äldre?

        Tydligen ett tecken på att man inte ska gifta sig och att ens partner bör göra slut med en.

        Troligtvis för att han är för omogen för att umgås med äldre.

        Är inte Nicole typ fem år yngre än honom?

          Men eller hur! Och om man är typ 30 så är det inte speciellt konstigt att umgås med folk som är 25 ? det märks att majoriteten av läsarna här är ganska unga

    Tycker han får oförtjänt mycket skit i det här. Folk gör slut hela tiden och uppenbarligen var deras förhållande rätt dåligt. Har under flera år haft känslan av att Nicole tjatat sig till en seriösare relation, inget fel i det men uppenbart var människan hon var i relation med inte redo och hon kanske borde förstått det och letat sig vidare istället för att tvinga sig till något (precis som att han givetvis borde sagt till för längesen och inte precis innan bröllopet). Två människor i osynk helt enkelt. Det finns nog någon mer kompatibel för de båda två. Ska nämnas att jag inte tycker om Saade så detta är inte ett försvar av honom som person på något sätt.

      Ja men Nicole manipulerade som i fan aso ,hela tiden med baby älskling så klart du vill ha mig ,vi älskar varandra ,det är kärlek du kommer inte hitta någon bättre ,han tror fortfarande att allt var ok men litte messy . Han har ingen aning han blev mobbad och manipulerad av henne I 5 år

        Rekommenderar!
        Läs inläggen på Eric’s instagram per den 17 april. 2020.(F.o den dag N mitt i slutar ”gilla” Eric).
        De är skrivna av ”robbieswilliam”. Där står hela sanningen svart på vitt, från en som. står nära. Nyttigt för N att läsa. Folk hör och ser!

    Försvann min kommentar om att jag inte gillade Erics frisyr med lugg framåt? Hade förstått om min kommentar handlade om ngt i utseendet som inte gick att ändra, men frisyren är ju självvald och går således att ändra. ?? Eller är min internetuppkoppling så dålig här ute att jag inte ser alla kommentarer…?

      Varför tycker man att det är okej att vara elak om sådant man kan ändra?

      Du kan operera om din näsa, är det okej att jag går fram och säger att den är ful då?
      Du kan banta, får jag kalla dig för fult fetto då?

      Vi kan ändra klädstil, frisyr, osv men varför rättfärdigar det elaka kommentarer om det?

      Såg inte din kommentar så pratar inte om den specifikt utan generellt när man ser det här argumentet.

        Men hela det här kommentarsfältet är ju en lång radda av kritik och inte speciellt snälla kommentarer om Eric? Vad är då så förfärligt med åsikter om ett pannluggsmode? Jag tyckte inte ens att det var ett elakt inlägg.

          Det var väl inte riktigt det jag ifrågasatte heller.

      Haha, min kommentar till ditt inlägg försvann också. Ok, men om man kan kritisera Erics röst som nasal och krystad och bland det sämsta man hört och fy fan, kanske en liten kommentar kring en (tydligen populär?) slags pannlugg inte borde vara så förfärlig?

        Varför har du ett behov av att vara elak över huvud taget? Är du sådan irl också?

          Jag? Jag nämnde överhuvudtaget inte Eric utan kommenterade ett visst pannluggsmode som jag inte tycker är så snyggt. Miltals från de elaka kommentarerna i tråden där man säger allt möjligt otrevligt om Eric, hans musik, hans röst, hans utstrålning etc etc etc. För att inte tala om hans förhållande och uppbrott. Då tycker jag en liten pannluggskommentar är ganska harmlös i sällskapet.

            Så du ser x antal elaka kommentarer om Eric, då tänker du att du också vill spy lite galla? Det gör ju ingenting om du är elak för dom andra är ju det?

              Vilken galla? En lättsam åsikt kring ett visst hårmode? Läste du ens mitt svarsinlägg (i biten som togs bort)? Om frågan rör huruvida man ska ”kritisera”/ha åsikter eller ej får man fundera kring om en sådan här blogg kan existera eller ej. Samtliga kommentarsfält innehåller stora mängder kritik, ifrågasättande, nedlåtande kommentarer osv osv och isåfall är hela forumet ett problem.

              Ska vi prata frisyrer så tycker jag till och med att Erics version av modet är ok, det är lite uppfluffat och rufsigt.

              Får man ha tankar och åsikter om mode? Eller är det näthat?

                Att ”biten togs bort” tycket jag är ett svar om något.

      Hur gammal är du egentligen?! Det är att ta upp väsentligheter i livet. 0å0

    Han uppträde med den låten på Lotta på Liseberg igår. Under hela kvällen såg han låg och frånvarande ut, han sjöng inte med i allsång-låtarna som de andra artisterna gjorde och när han gick upp på scen och sjöng så verkade han väldigt emotionell. Om han var deppig på riktigt eller om det bara var ett spel för galleriet vet jag dock inte.

      Trodde han var för cool för allsång med Lotta… har alltid haft intrycket av att han velat spela i en creddigare liga men aldrig nått den?

        Precis, han når den inte och får nöja sig med Lotta gormar på Liseberg.

          Det är ju bra mycket större stjärnor än han, som varit hos Lotta på Liseberg.

        Tror han är ledsen att han fastnat i manboy-facket. Han känns ju som en svensk Bieber, fast JB blev ju ändå lite creddig till slut. ES är och förblir en tonårsstjärna typ..

          Började inte eric Saade jobba med Mando Diao (ev. ej alla)?
          Sen resultatet nådde aldrig mina spotifyförslag/bilradio.
          Men älskar oväntade konstellationer snarare än när 5 jämgamla soloartister egentligen slåss om att bli bäst (jo nån gång om året ÄR det ju tävling, det är ok).

        Men han ingår inte i något creddigare gäng.

      Verkar som att en vän till honom nyligen dött, kanske därför

    Så Eric är det stora aset vars fel allt är. Han gjorde slut (usch), och anledningen till att det var slut var att han inte var ärlig och kommunicerade (usch). Och nu sjunger han om det i låten som aldrig användes till bröllopet (usch). Tycker just det här inlägget är väldigt ensidigt. Att man inte gillar Saade är väl en sak men jösses.

      Ja, herregud han låter ju supersnäll. Ta ett snack med vilken tjej som helst om du vill höra om sviniga dumpningar, den här killen verkar ju faktiskt sköta det hyggligt. Klart det är synd Nicole är ledsen men han har ju inte varit elak, han gjorde bara slut.

      Han föredrar eg. killar

        Vem gör inte

          F??

    Inget fan av Erik Saade men förstår inte det här inlägget eller kritiken. Acceptera att man blir lämnad av nån man älskar är jobbigt och det är normalt vara arg men för utomstående att påstå att Saade skulle varit elak är bara lågt. Eller så har ni alla extremt positiva erfarenheter av avslut.

    Alltså kan vi diskutera Linda-Maries avundsjuka sida gentemot Alexandra? Hon dissar henne väldigt tydligt för att sedan hylla sig själv ?? Patetisk!

      Håller dock med. Alexandra försöker vara så jäkla PK och duktig men måste samtidigt visa en perfekt sida 95% av tiden. Man kan ju inte bara vara naturlig.

        Tycker Linda-Marie verkar vara en hycklare. Känns som att hon romantiserar fetma och samtidigt hatar när andra får uppmärksamhet för ”hennes grej”. Nej då föredrar jag Alexandra!

    Nicole har ju skrivit om deras uppbrott medan Saade nu sjunger om det, vad är skillnaden?
    Bara för att killen inte har en blogg så är det väl inte mer än rätt att även han får skildra det på sitt sätt.

      Nej, det är jätteelakt. Är du tjej med blogg går det bra prata detaljerat om dina relationer och ex, musiker som abstraherar lite mer via konst göre sig ej besvär.

        Tjejer får hantera uppbrott hur de vill. Det får tydligen inte killar.

      Håller med i att det inte ska vara någon skillnad, men att han använder just bröllopslåten till att göra en break up-låt är lite väl magstarkt för min del.

    Har han inte börjat umgås med Einar också? Killen har ju uppenbarligen en mentalt ålder på 13 år. Klart man inte är redo för giftemål då.

      Redo att gifta sig? Han var inte redo att gifta sig med Nicole.

    ”Dels pratar man om problemet på förhand och säger att man har funderat på att göra slut – man väntar liksom inte till någon månad före bröllopet.”

    Det finns väl inget facit här? Jag skulle bara mått dåligt en ännu längre period om min partner sa ”jag funderar på att göra slut”. Vem vet, han kanske ville fundera tills han var helt säker på om han ville stanna eller inte? Och det ville han inte

      Exakt. Och hade han inte ”väntat” till någon månad innan bröllopet så hade han kanske gjort slut väldigt förhastat utan att ha tänkt igenom det. Hade det varit bättre? När är det en bra tid och timing att göra slut?

      Det är väl bättre att han gjorde det innan än precis efter bröllopet kan ju jag tycka.

      Vem vill fortsätta vara tillsammans när ens partner säger att h*n funderar på att göra slut? Snälla, skulle du stanna och vänta på vad h*n kommer fram till?

        ”Jaja vi får väl gifta oss och hoppas att han väljer att stanna med mig sen då.”

    Äsch klart man ska göra slut om man inte tror på förhållandet. Hade det varit bättre om han väntar till efter bröllopet eller? Tycker folk resonerar lite omoget här.

    Har reagerat på att Sandra Beijer ofta säger till sina läsare ”Gör slut om det känns fel! Livet är kort” när de önskar råd om relationer. Men själv hade hon extremt svårt att acceptera att t.ex. Ludvig gjorde slut.?‍♀️

      Så reagerar ju människor, man blir sårad ledsen och arg när någon man vill vara med inte vill vara med en själv. Det är en normal reaktion på individnivå men vad som blir oerhört märkligt är att bloggbevakning med läsare är arga över att nån stackare gör slut på en relation hen inte vill vara i längre.

        Ja det är väldigt mycket engagemang men egentligen vet ju ingen här hur Nicole och Eric hade det bakom kulisserna.

        Nu är varken N.F. eller merparten av läsare irriterade över ATT han gjorde slut (hon gjorde t.o.m. en passus om det, att det är mer än ok att avsluta en reaktion), utan folk uttrycker irritation över HUR han skötte det!
        Det är alldeles för polariserat (avsluta relationen eller giftermål) för att inte kunna klämma ur sig det tidigare än precis innan giftermålet. Han har haft gott om tid att ta ansvar för sina känslor och öppna upp om sina tankar och känslor.

        Det handlar inte om ”ok att avsluta en relation eller inte”.

          Han kanske har sagt det långt innan men hon har inte lyssnat. Han kanske inte har vågat säga något. Vi vet ingenting om vad som är sagt och inte.

          Vet du när han insåg att han ville göra slut och hur långt efter det han berättade det för henne?

      Svårt att acceptera? Hon var väl väldigt ledsen. Klart man blir det.

      Förstår dock att det är svårare för Sandra att någon gör slut med henne (hon vill vara kvar) än att hon själv gör slut (livet är för kort).

    Om jag var Nicole skulle jag bli helt klart mer ledsen av detta blogginlägg som spär på elakheter om f*n vilken hemsk människa Eric är. HON SÖRJER REDAN.

    En liten tanke är att en artist bearbetar sina känslor i sin musik. Det kan vara en väldigt känslosam låt för Eric och inte elak menad på något sätt. Allt är inte svart/vitt.

    Gillar inte heller Eric särskilt men vad fan, låt Nicole hantera sina känslor (vilket hon redan verkar göra bättre än raseriet i detta inlägg) utan att göra det värre.

    Jag känner mest att det var väl bättre att han gjorde slut innan än efter bröllopet? Det om något hade ju skapat en jävla debatt. Känner han att känslorna är annorlunda – varför vänta tills efter bröllopet? Det hade tagit mig så jävla mycket hårdare efteråt än innan.

    Tycker detta inlägget mer känns som…. ”nu ska vi kasta skit på Eric”.

    I vanliga fall skriver ”alla” här inne DUMPA så snart någon frågar om sitt ohälsosamma förhållande. Vad vet vi om Erics och Nicoles förhållande? Hon kanske ”kvävde” honom? Dessutom nämnde hon ju själv att kommunikationen dom emellan var kass… Då var väl hon också en del av problemet tänker jag.

      Varför planerar man att gifta sig med någon man har kass kommunikation med?

    Hon bearbetar sin sorg genom att blogga om den, han skriver låtar. Det är ju upp till var och en, så det dömmer jag verkligen inte. Det som känns tokigt är väl dock om det faktiskt är bröllopslåten han skrev om. Skriv vilken låt du vill, men låt kanske bröllopslåten vara? Det är den delen där jag känner att Eric betedde sig som en douchebag, men i övrigt vet ju ingen vad som egentligen hände mellan dom!

    Jag blir väldigt nyfiken på hur texten till låten gick när det var deras bröllopssång.

      Ha ha jag med!

    Jämför man med Rockfoto Emmas kille som gjorde slut en månad efter bröllopet så kan man i alla fall tycka att Saade gjorde saker i rätt ordning. Hoppas bara att båda parter kan ta lärdom av förhållandet inom sin tid och växa i sig själva med sina nya erfarenheter. Det är aldrig roligt att bli dumpad, eller att göra slut med någon för den delen heller.

    Nicole framstår som en blåst och grälsjuk dam, jag förstår helt ärligt att Eric bara drog en dag utan att lämna in två månaders uppsägning-blanketten först. Det går inte att ”kommunicera” med sådana som hon.

    Kvinna själv men av vad sett kan jag förstå Eric.
    Visst kanske skulle gjort slut tidigare men ibland går de bara inte och bättre göra slut innan ta stora steget.
    Finns alltid två sidor av ett mynt & helt ärligt är nog inte Nicole den lättaste att leva med & inte alltid så snäll heller.
    Sen hur krossad hon egentligen blev? Kan väl pratas om hon verkar ha läkt sin hjärtesorg väldigt fort och vandrat vidare!

    Hej ”bloggbevakning”,
    Ska man inte vara neutral i er roll som skribenter. Ngt så vidrigt ensidigt ställningstagande gällande Nicole /Erik. Sämre ”journalister” (nej, kan ingen KALLA ER)! Får ni betalt av N? Ni
    gör ju N’s jobb. Har ni ngn gång hört hur N beter sig mot E då inget spelas in in? – vidrig narcisistisk elak. Tur att inte Eric läser sånt här. Ni skvaller kärringar skulle man lätt förtalsanmäla med framgång. Förstår inte hur ni kan stötta altt denna lilla narcisistiska, falska, elaka, bortskämda N säger o gör. Modell – tror ni på det själva?!

      Exact Nicole är fett elak och narcissists och hånskrattar åt folk Eric var så blind och är fortfarande det över vem Nicole faktiskt är och hur han blev behandlad , alla ba Eric är så nere oskön ja vad Fan tror dem så som hon pratar ner han , precis som många andra ingen influncer bara elak och vill ha attention Eric måste då höra detta från fler och fatta och avfölja henne

    Varför inte Publicera negativ kritik? Anmälan p g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.