Hitta Vänner med Bloggbevakning – Stockholm

Ni är många som har efterfrågat ett nytt ”Hitta Vännerinlägg” så det kommer komma inlägg här under för olika delar av landet och världen. Skriv något om dig själv och glöm inte att lämna din mailadress så dina nya vänner kan kontakta dig!

Moddade kommentarer kommer släppas på under dagen men ha lite is i magen om det inte sker omedelbart.
🙂

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Bor i Upplands Väsby och hittar gärna en vän som bor i närheten att ta ett glas vin med ibland eller promenera med. Är 30 år och jobbar som copywriter och skriver böcker. Hör av dig!

      Jag bor också i Upplands väsby! Är snart 29. Tar gärna ett glas vin eller en promenad ?

        Hej! Jag bor också i upplands Väsby, vill också ta ett glas vin eller en promenad. Jag är 27 år.☺️

          Vi kanske kan ses alla tre nån gång ☀️

      Jag bor också i UV.
      39 dock men det kanske kvittar.
      Gillar konserter, utekvällar, skogen, havet, roadtrips mm.

        Är 49 men ålder är bara en siffra eller; Bor också i Väsby, har en bekantskapskrets men träffar gärna nya vänner och får lite nya influenser?

      Hej, är osäker på om min kommentar försvann eller inte, kan inte se den? Jag bor också i upplands Väsby och är 27 år. Jag vill väldigt gärna träffas över ett glas vin eller ta en promenad. Skriver ni mejl nedan☺️

      jjenniferhansen@hotmail.com

        Jag är 30 år, bor med min sambo och våra 2 barn i upplands väsby sedan 8 år tillbaka. På fritiden hänger jag mest med familjen, fixar i huset och hälsar på familjen i Sörmland. Då jag inte är uppvuxen här så skulle jag gärna träffa fler vänner att gå promenader/pw/fika tillsammans med. ?

        Sofialarsson79@hotmail.com

    Men om ni inte är ute efter att hitta vänner så snälla låt bli att skriva. Så otrevligt när man klickar in sig och det står bara en massa skit om IL och ifrågasättanden.

      Om du syftar på mig med ifrågasättande, 12.17, så undrar jag på riktigt om någon har träffats via den här bloggens vännerinlägg.

        Det är väl ett ifrågasättande eller?

          Jag undrade. Är ju nyfiken på om detta har lett till någon vänskap tidigare.

            Ja det har det:)

    Jag skulle gärna vilja hitta en promenadkompis när jag är ute och går med hunden. Jag är student och är ledig ganska mycket. Bor vid Gullmarsplan (men kan åka till närområden som Södermalm, Årsta, Enskede.
    Extra kul om du också har en hund. Jag själv har en sheltievalp på 4 månader. Skulle vara kul att träna olika hundsporter ihop också.

      Hej!
      Jag bor i Sandsborg och har en valp på ca 3 månader. Går gärna ut å går.

        Kul! Mejla mig på alicia_lindstrom@hotmail.com så kan vi hålla kontakten där ☺️

      Hej, jag bor i Liljeholmen och har en valp, ses gärna 🙂

        Åh jag skulle gärna vilja träffa dig! Hur kan man komma i kontakt?

      Hej! Bor i närheten på gröna linjen! Hur får vi kontakt? 🙂

        Mejla mig på alicia_lindstrom@hotmail.com ☺️

    bjuder alla som vill på brownies hos mig, släng iväg ett mail!?? rebeckakinsley@gmail.com

    är snäll irl, lovar?

      Det är faktiskt helt ofattbart att ingen nappat på denna superdeal än…

        trillade in några mail!?
        visserligen ett väldans surt också, men resten gillar brownies!

      Jag är på! Vilken del av Sthlm?

        kista 🙂

          Hej Rebecka! Kan du berätta lite mer om dig själv? Bor själv i Kista så om jag får reda på lite mer så kanske det kommer ett mail. ?

    Hej!

    Vi flyttade till Solna från Malmö i slutet av mars. Jag är 30 år gammal, och just nu är jag föräldraledig med min pojke på 5 månader. Har även en femårig flicka som snart ska börja på förskolan igen. När jag inte är föräldraledig arbetar jag som grundskollärare.

    Jag vill gärna hitta nya vänner att umgås med. Solna är ju rätt centralt så ni behöver inte bo här… Promenader, shopping, fika, träffas i lekparker, eller bara umgås och ta det lugnt.

    Hör av er!

    mikaeyla@hotmail.com

      Jag har mejlat dig!!

    Hej!
    Jag kanske är ute och cyklar nu men det kan vara värt ett försök… Jag har en dotter, F, som snart fyller 14. Hon har haft svårt att hitta vänner då hon inte är en ”typisk” tonåring. Hon ska börja åttan och kommer f r o m hösten vara enda flickan i sin klass och en av tre flickor på hela högstadiet. Hon umgås gärna med killarna, men då de älskar bollspel och liknande vilket F inte gör, så blir hon ofta ensam. Eftersom hon hela skoltiden gått i en annan kommun än där vi bor, har hon inte hittat några nära kompisar hemma. F älskar att läsa allt från poesi till historiska texter. Hon tar sin skolgång väldigt seriöst och satsar på bra betyg. Hon vill bli kriminolog, patolog eller något liknande. Hon lyssnar gärna på musik som är åt punk-hållet, älskar Nirvana. Hennes smink- och klädstil är lite mer åt det punkigare hållet. F är snäll och hjälpsam, har mycket humor, men är lite blyg. Hennes sociala skills är inte de bästa, så att spontant själv ta kontakt med någon funkar inte. Hon känner sig ofta helt annorlunda i sällskap med ”vanliga” tonårstjejer, känner att de inte har något gemensamt. Hon säger själv att hon inte känner igen sig i personer i sin egen ålder, speciellt tjejer, och vet därför inte vad hon ska prata med dem om. F är intresserad av politik, har funderat på att gå med i ung vänster. Hon är inte intresserad av idrott, förutom promenader som hon älskar. Vi har provat allt från dans till keramikkurser men det har inte lett till några nya kompisar. Ja, ni förstår nog att det är svårt för henne att träffa någon som hon känner samhörighet med. Jag undrar därför om någon av er har en tonåring (runt 12-16år) där hemma, eller känner någon, som liknar min dotter? Någon som också känner sig lite utanför normen. Någon som kanske också saknar en riktig vän? F är aktiv på social medier, men jag vill inte att hon träffar random personer irl den vägen utan att jag har koll på vilka de är. Men det går att maila mig först och efter det få F:s kontaktuppgifter. Sedan kan de kanske chatta och så småningom kanske träffas med oss vuxna med. Vi bor i Huddinge, så söder om Sthlm vore bäst.
    Med vänlig hälsning, en mamma som inte heller älskade tonårstiden :-I
    wimpa@hotmail.com

      Har inga barn men fyfan vad fin mamma du verkar va! ?❤️

        Tack <3 Gör mitt bästa, men det tror jag att alla föräldrar gör 🙂

      Åh, det hade kunnat vara jag som 14-åring! Är ”dessvärre” 23 nu men jag känner igen mig så mycket i henne. <3

      Pusha henne att gå med i och engagera sig i UV, eftersom hon ändå funderar på det. Där har hon mycket större chans att möta likasinnade än på någon random kurs 🙂

        Ja gör det!! Jag känner också igen mig i den beskrivningen som ung. Är 35 nu. Gick med i ung vänster när jag var 14. Var otroligt lärorikt och fick vänner för livet. Är dessutom ff politiskt aktiv. Och som andra har sagt, fin mamma du är!

          Ska göra det. Tror att det kan bli bra bara hon vågar ta sig dit och delta. Just nu är hon (vi) väldigt glatt överraskad över den respons hon fått den här vägen. Att det finns andra som är/ har varit i samma sits som hon, och att några faktiskt hört av sig och erbjuder vänskap, är stort. Jag är glad att jag skrev, även om det kändes lite malplacerat just då. Tack för alla svar och tips <3

      Är hon på spektrumet?

        Hej!
        Om du menar ifall hon har autismdiagnos så har det aldrig funnits anledning att utreda, så nej, ingen diagnos. Allt har alltid fungerat bra och hon har tidigare haft vänner, men pga olyckliga omständigheter som flytt (vår egen och kompisars) och minskat antal elever på hennes skola har vännerna helt enkelt försvunnit. Hon har inte heller något jättestort behov av sällskap och trivs själv, även om hon kanske inte hade tänkt att ta sig igenom tonåren utan vänner. Men nu har hon redan fått kontakt med i alla fall två tjejer som läst min text ovan, kände igen sig i beskrivningen och mailade mig. Otroligt fint gjort av dem <3.

      Jag ska kolla med min dotter och återkomma till dig om hon vill!

        Tack!

      Obs svar som är off topic ställt mot vad som egentligen efterfrågas.

      Som fler har skrivit, det där var jag, på pricken när jag var 14. Ned till allt, relationer, Nirvana, Ung vänster.
      När jag var 14 gick jag med i Ung vänster och sedan ur ett par år senare. Jag hade inte en närvarande Mamma utan klättrade ut genom mitt fönster för aktionsnätter o dylikt. Fint och oerhört viktigt att ni har den kontakt som ni har. Det finns nu fantastiska människor och idioter inom allt, så också Ung vänster så essentiellt att hon är noga med sig i allt som händer och handlar med självrespekt och integritet. Men mot bakgrunden av att hon är rädd om sig så ska resten bara kännas roligt och/eller meningsfullt. (Jag skriver ovan för att det är viktigt för alla 14:åringar i hela världen, och kanske för att jag hade gillat om någon hade sagt det till mig.) Jag gick också med själv och det gick helt fint. Man möts där för att man delvis har samma världsåskådning, så med det gemensamt känner man faktiskt varandra lite direkt.

      Och för att jag bara måste: givet musiksmak/ålder/politisk hållning tror jag att hon skulle gilla Broder Daniel med albumet Broder Daniel Forever och Ebba Grön med 1978-1982. Kanske också Kent med Hagnesta Hill. Och poesi: Majakovskij, översättaren måste vara Bengt Jangfeldt. Han var vänster, ung och ”brann” (för att citera honom själv).

      All lycka till till henne! 🙂

        Tack för ditt svar! Jag tar till mig av råden och vidarebefordrar dina tips 🙂

          Måste kort tillägga att Ebba Gröns texter är utpräglat politiska och minst sagt kontroversiella så det är inget man lyssnar till som ett sorts politiskt manifest.

    Är en glad tjej på 29 år och bor i Sundbyberg. Tycker om att träna, promenera, umgås med vänner och familj, film och tv-serier. Är med i en bokklubb som jag gillar och har en liten katt 🙂

      Hej var hittar man bokklubb?:)

        Maila mig på sophie20200220@gmail.com så kan jag bjuda in dig till vår fbgrupp

      Vi kanske kan gå i Ursvik någon dag? ☺️

        Ja, ursvik är så mysigt! Hör av dig till min mail sophie20200220@gmail.com

      Min e-post är sophie20200220@gmail.com 🙂

    Hej! Jag bor i Västerort, 30 år, någon som vill med å plocka svamp? Har bil ?

      Hej, 35 år, bor i Liljeholmen, ses gärna o plockar svamp 🙂

      Ja, jag vill också plocka svamp! bor på Kungsholmen. Fattar trattkantareller men hur och var man hittar kantareller är för mig ett mysterium?

      Bor också i Västerort och vill gärna plocka svamp!

    Jag använder GoFrendly! Bäst för att träffa nytt folk i Stockholm.

    Bor i Sollentuna, är 31 år, jobbar som uska.
    Gillar att promenera, umgås, lyssna på musik och idrott ? och ta ett eller två glas vin då och då!!

    Finns det någon annan i Sollentuna eller i närheten??
    Mejla emmapemma@live.se

    Hej! Är 42 år och bor i Sköndal (Söderort) har en son och hund. Hittar gärna ngn som till hösten vill lära sig att spela padel och gå
    promenader i skogen. Mejla till hotchili78@hotmail.com

    Hej! Sofia heter jag bor i Täby och är i mina tidiga 31 år.
    Har aldrig haft mycket kompisar men de som jag har, har alltid stått mig nära. Nu bor vi dock på olika håll så vi har inte möjlighet att ses så ofta. Jag jobbar inom leksaksbranschen och älskar mitt jobb.
    Känner att det är svårt att träffa nya vänner via jobbet eller annat sätt så tänker att jag ska ge detta en chans.
    Läser mycket böcker, lyssnar musik och pod. Är intresserad av film och serier.
    Håller ett öga på Djurgården i fotboll men har inget emot att kolla annan sport.

    Ses gärna för en fika, glas vin eller promenad. Jag nås på s.e.ruotsalainen@gmail.com
    Hoppas vi hörs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.