Hide your bunnies!!!

[6 minuter in i klippet]

Men skulle jag bli singel, skulle han lämna mig, skulle jag inte gå och hänga mig. Skulle bara göra hans liv till ett helvete. Sedan skulle jag ha jävligt kul. Don’t mess with me, liksom. // Anna Book

Själv skulle jag försöka gå vidare med så mycket självrespekt och värdighet som möjligt, trots att det inte finns några biologiska barn som skulle riskera att hamna i kläm och skadas av min potentiella hämndlystnad,  men vi är alla olika.
Jag skulle ALDRIG sjunka till nivån av en galen kaninkokerska med sikte på hämnd och jag hoppas att det här mest är Annas sätt att skämta med följarna.

Känslor av hämnd och svartsjuka äter upp en människa inifrån och inget gott kan någonsin komma ur det, det är i alla fall min åsikt. 
Hur tänker ni?

187 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Läskig människa ?

      Ja C är läskig, fy f-n så obehaglig. Att hon dessutom tjänar pengar på andra är så sjukt, så mitt tips är titta INTE på klippet här för ju längre tid ni är på sidan desto mer pengar tjänar hon och sajten n24. Hoppas fler och fler slutar kommentera härinne och slutar gå in på denna sida.

        HAha ?? vad tusan gör du här?

        Tjänar Camilla mer ju längre jag är inne på sidan? Hur menar du att det skulle funka?

        Hej Stolledano 🙂

        Och så tar vi tre djupa andetag.

        Du är fett obehaglig faktiskt

        Får bara du vara här och kommentera ? och tjänar de inte pengar på dina kommentarer, som syns under mer eller mindre varje inlägg.

    Gå vidare utan att ställa till problem, såklart.

    Haha ja för du är ju ingen kaninkokerska, alltså gud vad du låtsas…. Du kanske inte är det mot partners men mot personer du känner ilska, avsky och avund emot. Du värdighet? Pyttsan. Du är så otäck.

      [Borttagen kommentar]

        Jag visste det! ???

      Haha… du igen?

        Stollis bara fortsätter som att hon får betalt för att kasta skit på dig, och förvsara sin kära IL ??‍♀️ Tragiska människa!

          Men sluta med dessa öknamn. Visst hen beter sig knasigt men man behöver inte sänka sig till samma nivå.

          Haha tanken slog mig precis, att vederbörande kanske rent av är anställd av n24 för att krydda kommentarsfältet här. *Tar på mig foliehatten *.

      Du är rätt otäck som kommer med såna anklagelser fritt från luften sådär.

      Pinsam du är! Och du bara fortsätter hysteriskt likea dina egna kommentarer.. haha, oh gud ?

    Anna Book gick på socialbidrag innan hon träffade Roberto. Kanske det som väntar, för jag tror inte att någon i familjen mår bra, på grund av Anna.

      Förstår ärligt talat inte hur Roberto orkar. Varför han stannar.
      Han måste vara djupt medberoende.

        Kanske är orolig för sin kanin?

        Jag tror det. Anna styr nog familjen med järnhand och hela familjen är nog djupt medberoende. Varför har ingen av ungarna flyttat hemifrån tex?

          För att barnen är unga? Dottern är väll 18-19 år på sin höjd och sonen lite äldre. Sen har de EN dotter som man kan tycka är i åldern att flytta hemifrån, men tänk att detta är Stockholm = väldigt svårt och dyrt. Tar lång tid för de allra flesta.

            Äldsta dottern är 29 år. Om hon ställt sig i bostadskö när hon var 18 så hade hon ju haft ett eget boende nu. Men istället har hon tydligen pojkvän som också bor hemma hos Anna. Dom andra är typ 18 och 20.

            Äldsta dottern är snart 29 år men ok.

            Hon skulle ju kunna välja att flytta lite längre från Stockholm isåfall då hon väl inte har ett jobb där ändå.

            Måste hon bo i centrala Stockholm då?

          Tror inte dom vågar flytta ut. Tror Anna hotar med både det ena och det andra om någon så mycket som tänker på att lämna henne. Jag skulle känna mig som en misslyckad mamma om mina vuxna barn inte klarade av att leva sina egna liv.

          Enligt Anna gör man så i Spanien-men egentligen beror det förstås på att hon kontrollerar dem.

            Ja, hon tillbringar ju två veckor per år i svärfars spanska uthyrningslägenhet. Klart man får spanska värderingar då.

              Inte bara det, hennes förlupna pappa var från Mallorca!:)

                Klart som tusan man är en riktig spanjorska då menar jag. Glöm att hon aldrig bott där mer än några veckor på sommaren i vuxen ålder och förmodligen bara talar Google translate-spanska. Anna är en riktig spanjorska och det är därför alla här i ankdamms-Sverige inte förstår henne. BAM BAM BAM.

        Han skulle aldrig våga lämna.

      Man tjänar inte superbra som väktare/ordningsvakt heller. Stitdåligt betalt, faktiskt. Förhoppningsvis bättre i Stockholm.

        Har har väl dubbla jobb? Arbetar för två. Anna blir väldigt arg om man frågar henne något jobbliknande under en live. Var flera som ställde artiga frågor i förrgår om hur det fungerat att jobba nu under coronan och hon blev vansinnig och blockade.

      Men han får ju sååååå otroligt mycket sex!!

        ”Oj, gick den av?”

    Haha hennes blick är så dödande när hon säger det.

    ATB är inte frisk hon behöver professionell hjälp, jag lider med hennes familj

      Var inte så dramatisk.

      Det får nog bli så illa att hon kan tvångsvårdas då-hon har inte självinsikt nog att söka hjälp frivilligt.

    Men varför kör hon live? Behöva sitta och svara på frågor om Roberto har en mustig drängkuk?

      Eller hur, en kvinna på 50 år. Det är helt obegripligt!

      Ja just den här liven var det märkligt att hon hade. Hon var uppenbart arg, vilket hon säkert har rätt att vara, och skrek, svor och högg på det mesta och de flesta. Det känns som att hon tror att nästan alla som tittade på liven och ställde frågor gjorde det för att vara elaka och svarade otrevligt på nästan allt.
      Som sagt, hon har säkert anledning att vara arg, men varför köra en live om man bara tänker vara oförskämd mot de som tittar/deltar?

        Och hon har ju så svårt att förstå vad folk menar. Hon blockade och svor åt någon som sa att hon”kände sig hånad för att hon inte fick ligga pga sitt utseende”. Anna tog ju den kommentaren som något annat.

          Har inte tittat själv, men av det ni skriver låter det inte som att allt är riktigt bra med AB. Folk har förstås inte rätt att vara elaka med henne, men jag tänker att hon skulle behöva ta ett steg bort från rampljuset av egen självbevarelse.

            Ja jag håller med dig. Jag förstår att det måste vara fruktansvärt som vissa håller på mot henne, men lösningen är inte att sitta och skrika och blocka på instagram. Som du säger, är man i hennes situation skulle man nog må bra av att pausa alla sociala medier ett bra tag. Sen är det väl inte rätt egentligen att den som blir utsatt för saker ska behöva vara den som försvinner, men det verkar ju enda alternativet för tillfället. De som är elaka verkar ju inte direkt villiga att ta ett steg tillbaka, så om hon ska slippa dem måste hon själv aktivt söka sig bort från dem.

              Ja precis!

              Enligt henne själv vill hon inte ens vara känd så jag förstår inte varför hon inte bara gör som insta privat och bara har familj och vänner som följare.

            Nej, folk borde givetvis inte vara elaka mot henne, men är man offentlig på något sätt så kommer det ske (tyvärr) och hon kan inte hantera det. Då har hon ett ansvar inför sig själv och sin familj att göra något hon mår bra av istället.

      Skulle skämmas ihjäl om min pojkvän svarade på sådana frågor om mitt kön offentligt. Tänker hon inte på sin familj??

      Det är helt sjuk! Hon har en massa tid över för att sitta och lajva och jaga reda på folk ty blocka med mera, men ingen tid till att klippa gräset och sköta om tomten. Ej heller till att ha ett husdjur, enligt hennes egen utsago. Jag tror inte hon städar heller. OM huset städas så är det säkert döttrarna som gör

        @att blocka

        Att hon anser sig inte ha tid med husdjur är kanon. Finns tillräckligt med med linslusar som är av dåligt djurägarmaterial. En av dem finns också i Märsta.

          Ja, det är ju en stor fördel att de inte har något husdjur.

    I stannar Roberto för alltid

      Nu

      Ja han vågar väl inte annat. Nu förstår man hur det ligger till, man kan iaf ana det. Hjälp alltså.

    Ambassadör-Anna har tappat allt förstånd!

    5.50 in i filmen börjar det. https://www.youtube.com/watch?v=4JVzvvTZhYY&feature=youtu.be

    Var tvungen kolla denna live. Endast sett del 1. Ganska läskigt var det. Förvånande att hon var aggressiv mot en vänlig följare som frågade om hon jobbade just nu. Den säkerligen häpna, stackars Annabeundrarinnan skrev flera gånger att hon inte menade något illa och även detta snästes av. Brukar inte se dessa lives, men förstår det som att detta var något utöver det vanliga. Tror fansen ser det som att hon uppvisar styrka och lite ”jävlar anamma”, övriga ser en person som mår riktigt dåligt.

      Tyvärr är inte den här liven något utöver det vanliga utan en helt normal live i det tookska huset.

        Jo det var den. Jag har sett många av hennes lives och denna var inte som andra.

          Ok. Jag håller inte med. Tycker att den var på samma nivå som de flesta lives.

            Då tycker vi, precis som du säger, olika ?

          Det enda jag tycker är annorlunda är att hon nu svarar på/läser upp kommentarer om barnens brott och inte bara svär och blockar.

            Oj, vad svarar hon?

              Typ att man kan vara dömd utan bevis osv. Liven finns i tre delar på Youtube.

              Hamnade i modd. Finns på yt i tre delar. Svarar inte så mycket men påstår att han är dömd utan bevis osv.

          Tänk bara på den live som någon nämner längre ner…
          Den där hon blev helt galen när någon stackare frågade vad hon jobbar med ?
          Så jo, hon har fått märkliga utbrott och betett sig bindgalen mååånga gånger. Den här gången var inget undantag.

            Lite udda tycker jag att det är att hon gapar vid ett flertal tillfällen, både här och på andra ställen,
            Fuck you motherfucker…. vet hon vad det ordagrant betyder, hon som har helgonförklarat både sin egen mamma och sin egen mammaroll? Det är väl ”smuts”, om något?

      Sjukaste var i en annan live när någon skrev ”vad jobbar du med? ❤️” och Anna blev TOKIG! ”Vad jag jobbar med?!?! Vad jobbar du själv med?! Hur mycket tjänar du?! Vad har du i glaset?! Är det vatten eller kanske sprit??!!!?!!”
      Hon blir också galen när någon gör en ?-symbol, förstår exakt hur hon tolkar det men den (med flera emojis) är ju jätteenkla att råka komma åt om man exempelvis ska göra en ?? eller någon annan av de som ligger längst till höger.
      Man får tydligen inte heller (på ett trevligt sätt) säga typ att hon ska skita i alla otrevliga troll, då blir hon också arg. Undrar lite vad poängen med att ha live öht är för hennes del ?

        Eftersom hon också alltid ligger långt efter bland kommentarerna i hennes lives så kan jag tro att hon helt missförstår vad en emoji eller liknande är en reaktion på.

          ”Du skrattar du OKEJ VA BRA du har roligt, kul för dig, va bra att man kan SPRIDA GLÄDJE. Herregud alltså, JESUS CHRIST”
          *kokar av ilska så det svartnar för ögonen*

          Rimlig reaktion

        Hon missförstår så ofta vad folk skriver till henne. Folk som vill vara snälla tror hon är elaka…

    Stackars Roberto vågar nog inte lämna henne. Kanske han behöver stöd. Han är så kuvad stackarn. 🙁

      Tänk att behöva lämna barnen ensamma med henne 50% av tiden. Då stannar man kanske hellre så man kan ta hand om dem. Egentligen inte roligt.

        Barnen är vuxna och skulle också behöva lämna boet. Man har väl knappast delad vårdnad om barn i 20årsåldern?

        De ska inte ”vara ensamma med henne”-yngsta är 18 och vuxen. Borde satsa på att skaffa ett självständigt liv så fort det bara går.

      Roberto borde i smyg planera skilsmässa och skaffa bostad i Spanien, där man kan leva/vara mer anonym än i transparenta Sverige. Detta borde han göra innan hans far går bort. Vad jag förstår är Roberto enda barnet och hans pappa är förmögen.

      Roberto: ta med Vanessa (eventuellt även Antonio) och flytta till Spanien!

      Strunta i om du älskar/är kär i Anna! Rädda det som räddas kan! Man har bara ett liv!

        Roberto behöver inte fly. Han är ensam ägare till huset, så det räcker med att han lyfter ut Anna och byter lås.

      Om det hade varit tvärtom, om Anna varit en man och R en kvinna, då hade man varit riktigt orolig för honom. Sett det som misshandel.

    Jag undrar verkligen hur det är att leva i den där familjen.

    Rätt så uppenbart också att hon försöker dölja något med alla utlägg om hur hon och roberto älskar varandra och har så mycket sex. Och hur synd det är om alla som inte får ligga. Gissar att det inte liggs så mycket i casa blanca.

      Tänkte samma tanke, det verkar inte som om hon får ligga iaf så arg som hon är, hon verkar väldigt frustrerad och det är då sådant där vulgärt snack brukar komma. Märkligt att hon menar att andra som inte får ligga är bittra men hon verkar mest bitter och arg själv så man undrar om hon får ligga så mycket verkligen. Jättemärkligt.

    Varför hjälper ingen denna människa?? Jag tycker så synd om hennes barn (vad de än nu gjort)

      Tycker mest synd om Vanessa. Hade nog varit bra för henne att få plugga i Spanien (komma iväg från familjen) ett tag till.

    Ena stunden: kallar trollen för pundare och att de knarkar.

    Andra stunden: skulle aaaaldrig kalla någon pundare. Så lågt sjunker hon inte. Det är bara kränkande.

    Hon nämner ju dig Camilla, vad pratade ni om? Ringde hon upp dig eller vad?

      Ja, hon har ringt mig ett par gånger. Senaste ggr från dolt nummer. ?

        Men snackar ni då eller svarar du inte? Sjukt nyfiken ??

          Anna bjöd in till middag med Lille Skutt, Chili Explosion och fyra sorters pulversås.

          Vi har pratat i telefon, kanske två ggr. En gång gällande den där skolan Anna menade att hon blivit inbjuden till, men där rektorn sade motsatsen. Andra gånger var det något liknande… Jag är även ”avblockad” på Instagram så vi är nog på ”good terms” tror jag. ?

            Ehhh…så lät det inte i liven. Som att ni är ”on good terms”

    Roberto, om du läser det här: blinka 2 gånger i nästa live om du behöver hjälp

      #freeroberto

      ?

      Skrattar så att jag ramlar omkull!

      Bär gult! ?

      Hur går vi vidare vid eventuella tecken? Går in som typ insatsstyrkan eller smyger vi i skogsbrynet? Är det nån som vet hur man programmerar om en medelålders karl? Ska vi ha honom i en husvagn? Har han nån matallergi? Har vi råd att anlita Valvet för daglig utfodring?

      Dör

      Skrattade. Sen kom jag att tänka på att män faktiskt också kan vara utsatta för psykisk misshandel. Om rollerna varit omvända om A varit man och R kvinna så hade ingen skämtat om det.

        Jag tror faktiskt att Anna skämtar, men jag tycker personligen inte att det var så kul.
        Jag förstår kanske inte hennes humor så vissa inte förstår min. Vem vet?

          Om du inte förstår Annas humor så är det kanske för att hon inte har nån. Hennes ”skämt” går ut på att skräna ur sig osammanhängande aggressiviteter, alternativt prata med knasig röst.

        Nej, jag tycker oerhört synd om Roberto som lever i detta vansinne. Jag har levt under liknande förhållanden (är dock kvinna) och det är verkligen inget att skratta åt.

          Det är synd om Roberto som medberoende, men han är vuxen och har ändå valmöjligheten att lämna. Det är skitsvårt och många som lever nära narcissister skjuter på det och hoppas på förbättring. Jag förstår honom. Men de verkliga offren är hans barn. De valde inte sin mor och kan aldrig välja bort henne som det-även om de bryter med henne såsmåningom. Deras situation har varit helt beroende av hans val som vuxen att stanna.

    Hon sjunker ständigt lägre än samtliga så kallade troll. 95% av gångerna tror hon dessutom att helt normala människor är ute efter henne ?

    Varför göra en live och sedan spotta och svära liven igenom?

      Hon hade ju en live för alla de som spred kärlek och värme. Jo tjena.. Hon scrollar igenom kommentarerna och svarar slött tack och gulligt på snälla kommentarer men minsta lilla som kan tolkas illa får långa ilskna utläggningar.

      Hon är konstig

    Trevligt att komma ut i köket och ens mamma sitter och gapar om pundare och kukar och svär och lever fan i en live i över en timme.

      Ja hade barnen varit små skulle ett omhändertagande verkligen vara lämpligt. Kanske till å med även nu…
      Hon är ju helt galen som håller på så här framför dem, vad tänker de tro när de hör henne…. =/

      Det är garanterat sedan länge ”normalt” för Roberto och barnen-de vet inte om något annat vilket är vad som gör det så hemskt. Man kan ju föreställa sig vad barnen fått höra i skolan och hur de skämts ögonen ur sig många gånger…

    Sinnessjukt ju. Tänk er en partner som säger så?

    Hon sitter och kaxar upp sig som om hon vore en 15åring.

    ”Har du kastat sten på mig så…you dont wanna meet me!”
    ”Dont mess with this bitch!”

      Haha, arg liten tant på typ 150 cm. Vad ska hon göra, bita en i hälsenorna? SPRINGA ifatt mig?

        Gå ifatt om jag får be

          Tänk på att Anna powerwalkar 12 km på en timme så hon är jävligt snabb faktiskt

      Hon sitter där, visar tänderna morrar och smeker sitt fejkhår. Suck varför tittade jag?

        Glöm inte att tänderna också är fejk, ”lyx lyx lyx” ?

          Kom ihåg, tänder är specialbeställda i färgen ”brilliant fucking white” 😀

      ”I´ll bite Your legs off!”

    hade jag varit Annas barn eller släkting hade jag bytt efternamn eller åtminstone inte använt det i sociala medier. ”Toledano Book” är inget att stoltsera med. Anna Book är mer känd för att lipa i tv, lura folk, och bli av med vänner än för sin Abc-karriär.

    Usch så obehagligt. Tänk om en man sagt detsamma om sin hustru? Lämnar du mig så ska jag göra ditt liv till ett helvete!

    Där sjönk Anna Book som en sten i mina ögon.

      Verkligen, jag blev helt chockad. Kollade lite på klippen på yt och nu gjorde hon ju verkligen bort sig och nej jag tror inte det var ett skämt men det lär hon väl köra med. Hon har ju gjort bort sig även tidigare men ändå sedan hyllats och gullats med men detta.. nu sjönk hon rejält, nu gjorde hon verkligen bort sig. Stackars Roberto, alltså hota sin man att göra livet till ett h-vete om han lämnar henne, och hennes vänner lär ju också känna att de måste vara vänner med henne nu för att slippa få skit. Alltså så sjukt. Det var obehagligt att se. Så mycket märkligt och sjukt hon säger. Hon säger att barn/ungdomar som beter sig illa beror på föräldrarna – då undrar man varför hennes barn gjort en del olämpligheter, beror det på henne? Man har ju hört om en del som hon gjort mot tidigare vänner, sjukt.

    Mosade Anna Book sin syrra i lajvet? Orkade inte se hela …

      Orkade inte heller med hela men det verkar troligt att det är systern-hon gick loss i en Instastory för ett par dar sen om hur någon duckat henne och smugit undan i Sigtuna och systern med familj var i just Sigtuna den dagen.

    Team Roberto!

      Vem fixar tröjor?!

      Jag hänger på så klart.

    Ena ögonlocket hänger inte riktigt med (se första halva minuten, det räcker). Är det på grund av botox eller något annat spännande?

      Japp, det är botoxen som gör så…
      På en 50-årig hysteriskt fjortis…

    Varför står det att det inte finns biologiska barn? Har de adopterade barn? Varför behövdes den specificeringen?

      Syftade väl på Camillas relation.

    Knappast något skämt då det kommer från henne.

    Det där är väl ett hot?

    Hade en man uttryckt nå’t liknande om sin kvinna hade det tagit hus i helv*te.

      Garanterat hade det anmälts till polisen redan om det varit mannen som sagt så.

    Moa Mattson singel?

      Nä, dubbel

    anna skäller på trollens föräldrar att de inte kan uppfostra sina barn
    MEN hur har hon lyckats själv ?
    Man ska ju uppfostra sina barn så de kan bli självständiga
    inte hänga i mammas kjolar när de är vuxna
    de måste ju lära sig att klara sig själva innan det blir för sent

      Tror dock knappast de vill hänga i galna mammans kjol… men de mår väl inte så bra och det är förståeligt när man ser sånt här.

      Framför allt har man ju lyckats ännu sämre som förälder om två av ens tre barn gjort sig skyldiga till grova brott. Men så långt tänker inte Anna.

    Känns helt fel att hon sitter o pratar om hur man måste få kuk, inte snopp, o att dom som inte får sex påstår att det är självvalt. Att vara så fixerad som att det är kuk o sex allt handlar om, det synsättet kanske har haft påverkan på vissa o då blir det bara sorgligt.

    Men skulle jag bli singel, skulle han lämna mig, skulle jag inte gå och hänga mig. Skulle bara göra hans liv till ett helvete. Sedan skulle jag ha jävligt kul. Don’t mess with me, liksom.

    Haha, men ni tror inte att hon skojade lite då? Att det bara är en sådan grej som man säger? Eller att vad hon menade var att se till att han bara hade udda strumpor eller något liknade? Jag hade inte tagit ett sådant uttalande så allvarligt iaf.?

    Och att det skulle vara ett hot…. kom igen! Menar ni verkligen det?

      Jo visst! Ett fullkomligt normalt beteende ?

      Ja, jag tror att AB har en personlighet som gör att det hon säger är allvar.
      Bara att hon lägger ut stories med underförstådda hot mot folk som undvikit henne på stan bevisar det…

      Jag tror på riktigt att hennes familj är ”gisslan”. Det finns nog en anledning till att de vuxna barnen bor hemma, och att två av dom mår dåligt, och har tidigare dom, och kommande rättegång mot sig. Tror att de också är offer.

      Att ha en förälder med narcissistisk personlighetsstörning är väldigt tufft att växa upp med. Det påverkar en hela livet. Jag hoppas att barn med såna föräldrar kan frigöra sig och skapa ett eget liv.
      (Dock inte sagt att det gäller AB och familj……..)

      #robertoblinkatvåggroch hagultpådig #freeroberto

        Ja, en narcissistisk förälder är en säregen upplevelse jag inte önskar någon. Därför hade jag önska att ”fans” fattar att det inte handlar om att vara ”tuff”, inte handlar om ”power” eller ”jävlaranamma”. Det handlar om narcissistiskt beteende som är ännu värre från insidan-dvs familjens synvinkel.

    Åh Anna… Har en bekant som arbetade med henne i ett lite kortare projekt för några år sedan. Låt oss säga att den historien var helt sjuk och passar in ganska bra på den hur hon porträtterar sig på sociala medier ?

      Do tell more!!!

        Not my story to tell tyvärr, finns chans att jag outar nån och det vill jag inte.. ☹

          Äsch, du behöver ju inte återge detaljer. Har man sagt a får man säga b.. ?

            Och C!

            Så får vi c vad d e.

      Ååh berätta mer!

    Fatta hur förbannad hon måste bli när hon inser att någon som ser hennes live spelar in den och lägger upp på Youtube…. Hennes enda ”maktmedel” är ju att blocka folk men nu berövas hon den möjligheten.

    Att hon inte mår bra är sen gammalt, det vet vi. Men att hon sitter i live i 40 min o printar kommentarer, blockera konton o försvarar sig med elaka, bisarra o förvirrade svar är inte annat än unrespect mot dom stackarna som verkligen är på lag med henne. Sen det där obehagliga forcerade, sjukligt skrattet hon ligger inne med säger en del. Stackars hennes barn, kändes som Felicia inte inte det var bekvämt där i köket.
    Men tar polisen alla hennes anmälningar på allvar verkligen? Är det det vi lägger skattepengar på? Hon måste fan ha skyldigheter själv, att sluta med sina sociala kanaler tex.

      Liven var 1 timma och 40 minuter totalt ?

      Jag tror inte polisen tar hennes anmälningar på allvar, så länge inte någon faktiskt hotar henne. Mängder av människor blir utsatta för mer eller mindre ”taskiga kommentarer” på sociala medier varje dag-de lär sig antingen hantera det eller minskar användningen av sociala medier.

    De som ofta skryter om att ligga ofta är de som aldrig/ sällan får nåt…

      Tänk på vad du säger för läser hon det där så kommer hon säkert börja köra live från sängkammaren bara för att visa alla att det minsann pökas ordentligt i casa blanca. ?

    Denna människa är inte frisk!!!

      Läskigt med de kvinns som tycker hon är ”härlig och tuff”. Det är psykopatbeteende hon uppvisar när hon talar om vad som skulle hända om hennes kille gjorde slut. Det är PRECIS såna här ex man vill undvika till varje pris, och folk hejar på?
      Driver de eller finns det så många kokkos?

        Finns många kokkokärringar bland hennes fans. En del driver väl med henne, men inte alla.

          Jag tror att ganska många driver med henne.

    Cam, du kan göra så att klippet börjar mitt i, eller vid en viss tid när man trycker på spelaren, så att säga.

      Eller också klickar du själv på tiden.

        Det kan jag absolut, men det kan ju ändå vara bra att veta?

      Jag trodde jag hade gjort det? Inte?

    Har det försvunnit en tand i undre käken? Hennes högra sida. Ser ut som att det har gjort det.

      Ja, en har lossnat. Finns flera bilder på det på FB.

        Undrar vem hon bitit?

    Det värsta som finns är ju de som ska hämnas på allt och alla hela tiden.
    Så fort någon pratar åt det hållet så ger jag en utskällning.

    Kan inte My Martins eller Åza hjälpa henne ???

    Hade min vän haft såna livar hade jag sagt till!

      My vill väl bara ha fördelarna när det gäller vänskap. Falsk människa.

        Vad finns det för fördelar med att vara vän med Tooken?

      De (jag menar DEM) vet nog vad som väntar om de skulle säga till, och därmed komma på Annas shitlist…

    Omg, she cray cray????

    Roberto har det nog rätt skönt på
    många sätt när han jobbar…

    ATB fick ett utbrott då hon blev ifrågasatt i dessa Coronatider, hon sa att hon träffat underbara fans som ville ta selfies och kramas med henne, helt plötsligt blev det något annat kram på långt håll osv… ?

    Och att hälsa på PW:s föräldrar (som inte riktigt vet vem Anna Book är) under coronan, bara för att trycka dit Pernilla, nej, det är inte friskt.

    Får en stor obehagskänsla av att tänka på att sitta i mitt vardagsrum och kolla på tv med min pappa medan min mamma sitter i köket och skriker ”KUK” och ”KNULLA” och pratar om deras sexliv på Instagram. Riktigt jävla obehagligt ???

      Ja speciellt att behöva tänka sig henne ha sex.

        ”Är den inne nu?”

    Minns ett nick här ”Stolledano Took” i ett tidigare inlägg om Booken. Det var så jävla klockrent att jag fortfarande skrattar åt det!?

    hjälp! hon är ju GALEN! och hur kan hon ens med att förminska åtalet mot dottern? hon är inte ett skit bättre själv än de hon kallar troll

    Hon träffade nog på sin syster m familj i Sigtuna. Hennes syrra hade lagt upp bilder därifrån samma dag som hennes utfall.
    Vad jag vet ligger de i luven på varandra.

    Är det systern Sussi m två döttrar som hon är i luven på? För den andra , Pia är hon ju sen lääänge osams med!

    Anna har ju tappat det helt nu! Synd att hon inte har någon som helst insikt, hon har inga vänner kvar, ingen i branschen vill jobba med henne. Hon är faktiskt läskig! Kollade på hennes liv och där sitter en 50 årig kvinna och säger kuk och vräker ifrån sig massa sjuka saker! Tycker synd om hennes man och barn!

    Tycker Booken verkar vara en ganska uppfriskande Sthlms-tant. Snörvlar lite väl mycket med näsan och något uppjagad så skulle inte förvåna mig om hon leker runt med vitt, men i övrigt ganska skön att lyssna på.

    Sussi med döttrar var med på F’s födelsedagskalas igår, så det är nog riktiga systern Pia hon gått loss på. Däremot är det nog lite, lite fnurr på tråden mellan Sussi och Anna med, Anna har ju i princip inte visat upp henne på Instagram i år alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.