280 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ett nej är ett nej, oavsett om det gäller en kvinna som inte vill ha sex eller en man som inte vill ha barn. Man ska inte tvingas till någonting. Det är som att säga till en kvinna att ”ja men var uppmärksam och knyt ett band runt benen om du inte vill bli påtvingad sex”. Men när det gäller män är det såklart ok att påtvinga ett barn, helt sjukt.

      Han kan ju använda skydd om han inte vill ha barn.

        Ja, och kvinnor kan vara singlar om de inte vill ha sex i förhållanden. Skön logik va?

          Är det verkligen samma sak?

            Nej, det är givetvis inte samma sak. 16.35 visar bara prov på manlig ”logik”. 🙂

              Jag är faktiskt kvinna, tack ändå. Jag tycker bara det är helt sjukt att försöka tvinga någon till ett barn. Så desperat.

                Om man inte vill ha barn, ha inte sex, fine, får han ha sex med andra då eftersom sex med fru dahmer innebär en bebis? Hur kan mannen liksom ”lita på” att hon inte blir gravid ändå? Handlar inte förhållanden om tillit och respekt och inte påtvinganden? Vilket skitförhållande, sorry.

                  Fattar inte vad han gör med henne. Han kan få vilken snygg modell som helst med en frisk hjärna med sitt bankkonto. Hoppa han skrivit äktenskapsförord

                    Haha nä du LD har sett till att hans pengar är hennes.

                      Det är inte hans pengar. Det är deras pengar.

                      Haha jahaaa det är ”deras” trots att hon inte jobbat en dag i sitt liv? Och hon är feminist? Hahaha!

                      Intressant, hur får jag 200 mil på kontot genom att inte lyfta på ett finger förutom när jag tar mig till kylskåpet hela livet? Skulle vilja veta det.

                      Antifeministiska män har ofta lite svårt att fatta att hemmafruar inte bara går hemma och latar sig. De är i själva verket en form av slavar i hemmet tills de skiljer sig eller maken dör och kan bara hoppas på att han åtminstone har lyckats dra in lite pengar på arbetet utanför hemmet.

                    [Borttagen kommentar]

                      [Borttagen kommentar]

                    Hon var snygg när hon var ung, han var klassisk nörd och trodde väl inte sina ögon att han kunde få en så snygg tjej.
                    Så hon har sitt forna utseende att tacka för att hon har det bra nu.
                    Googla ”Lady Dahmer ung” om du inte tror mig. En helt annan person!

                      Det finns mkt mer än snygghet för att ett förhållande ska hålla.

                    Vadå ”snygg modell” skönhet sitter väl i betraktarens ögon
                    Vilken urbota idiotisk och omogen kommentar!
                    De har varit tillsammans länge så uppenbarligen älskar de varandra.
                    Komiskt att somliga tror att män är helt radiostyrda och har ingen egen vilja whatsoever eller är så kuvade och hunsade att de bara säger ja tack o amen till allt…
                    En fråga som jag ställer mig är: Varför tror ni att det i 99 procent av fallen alltid är kvinnan (i ett heteroförhållande) som vill ha fler barn och inte mannen? Vad beror det på?

                  [Borttagen kommentar]

                    [Borttagen kommentar]

                      [Borttagen kommentar]

                      [Borttagen kommentar]

                    [Borttagen kommentar]

                      [Borttagen kommentar]

                      [Borttagen kommentar]

                    Antagligen vill han ha sex med henne?! Vad är det för kommentar.

                      Ja, han är deltar ju glatt och villigt som hon skriver. Han verkar inte bli våldtagen?

                    Troll

                      Inte alls.
                      LD är ett troll däremot.
                      I dubbel bemärkelse.

                      17:24 lägg av med fina vidriga kommentarer. Jävla idiot.

        Bara för att de flesta män är lätta att fälla, så ger det ingen generell rätt att utnyttja deras svagheter. Männen gillar att tala känslor via sitt känselspröte och detta ska inte utnyttjas!

        Tydligen så tycker Lady Dahmer att sex är en bra handelsvara, när det passar hennes agenda.

      Alltså, jag håller med dig, men han känns ju verkligen inte som ett offer. Han kunde lika gärna valt att det inte blir sex alls – istället verkar de ligga runt ägglossning. Ingen verkar hålla en pistol mot hans huvud och tvinga honom till det direkt. Ett nej är absolut ett nej, men då får man agera runt sitt nej också. Som i många andra fall är sex inte en mänsklig rättighet och har man sex kan barn bli till.

      Det är inte överfallsvåldtäkt vi pratar om här.

        Verkligen. Ha inte på dig kort kort på krogen eller i parken sent om natten heller om du är full. Ett nej är absolut ett nej, men få måste man agera på det också. Man kan inte tro folk ska respektera ens nej annars…wtf!

          Så du menar att mannen ska ha rätt att ligga oskyddat runt ägglossning trots att han inte vill ha barn eller vad är poängen? Om han inte vill ha barn får han väl antingen använda kondom eller undvika sex, svårare än så är det inte. Man kan inte jämföra det med överfallsvåldtäkt.

            Och vad tror du Dahmer skulle göra om han vägrar sex? Det skulle bli hus i helvetet!

          Oj, vad du läste in något som inte fanns i kommentaren. Såklart det aldrig är offret som står till svars för en våldtäkt, oavsett kläder, alkoholintag etc. Det är inte medeltiden, det förstår alla hoppas jag.

          Men han har frivilligt sex med henne när hon har ägglossning och då kan barn bli till, det är ingen som tvingar honom till det. Han är sin egen person. Tycker det här kommentarsfältet förminskat hans person mycket sen det las upp på bloggbevakning. Som att han inte är förmögen till att säga nej till sex i sin egen, mycket långvariga relation och att han i det skulle vara ett offer. Känner inte Oskar eller LD, men skulle tro att han är fullt kapabel till att avsäga sig sexuellt umgänge med sin fru om han ville.

            Helt idiotiskt att man inte kan respektera sin partners nej. Med den logiken behöver inte män respektera ett nej när en kvinna inte vill ha sex heller. Hon behöver ju bara sära på benen, lika mycket som mannen bara behöver hålla sig borta. Sex är en del av ett förhållande, att tvinga på någon ett barn är inte det.

              Men han får väl sterilisera sig då? Hon vill inte använda skydd, då får han göra det eller hålla petterniklas i byxorna herrejävlagud.

                Varför ska han sterilisera sig? Ska vi kvinnor också behöva genomgå ingrepp för att skit inte ska hända oss? Då får han väl ha sex med andra om hon bara ser honom som en avelshingst som hon vill åt några droppar från

                  Sex är ju inte en rättighet heller? Om hon säger att hon bara vill ligga för att få barn, är det egentligen någon skillnad på om hon istället sagt att hon inte vill ligga pga ingen lust? Har alla som inte får sex rätt att vara otrogen då alltså?

                    Ja, lika myckeT respektlöshet där. Ett nej är ett nej, klart. Och skulle han neka henne sex hade hon börjat tjata om psykisk misshandel och manipulation.

                  Eh, om min man ville ha barn men inte jag hade jag SJÄLVKLART skyddat mig med något preventivmedel. Inte haft oskyddat sex vid ägglossning och sedan grinat över att jag blev påtvingad ett barn.

                    Jo men om din man inte respekterat ditt nej hade du haft ett annat problem. Det är det jag försöker komma fram till. Respektlösheten inför sin partners ovilja till någonting.

                      Fast ett barn är ju en aktiv handling från hans sida också. Inte så att hon kan springa iväg och skaffa ett barn utan att han medverkar.

                      Ja precis, och det är våldtäkt utan ett nej eller motstånd också. Sorry

                  Fast vänta nu, du kan ju inte jämför denna situation med våldtäkt och att man ska respektera ett nej. Det är att förminska allt vi kvinnor blir utsatta för, framförallt våldtäkt! Om man i en relation är oense får man kompromissa eller skiljas. Det kan handla om var man semestrar, var julen ska firas eller om man ska skaffa ett barn till. Vi har ingen aning om hur snacket har gått ??‍♀️

                    Jo jag kan jämföra det för det är ingen liten grej att få ett barn. Ett nej är ett nej i ett förhållande, och antingen får man kompromissa (ha sex när du inte vill/få barn när du inte vill) eller så skiljer man sig. Men grunden är att ett förhållande som går ut på några sorts ”spel” och att man inte kan lita på ens partner för att den inte respekterar ens vilja är inget att ha.

                      Men skillnaden är att Oskar har rätt att säga nej. Det anser våldtäktsmän att deras offer inte har.

                      Vad fan pratar du om? Om en tjej går hem med någon och har sex med någon men Inte säger nej och plötsligt skriker ”våldtäkt”dagen efter, vad vet du då om mannens inställning till händelsen? Hur kan han veta att hon ”känner sig” våldtagen när hon särar på benen och inte säger något? Lägg av alltså. Ett nej är ett nej, klart. Tillämpa din ”han kan väl låta bli att ha sex” på våldtäktssituationer och du kommer fatta hur sjukt det är

                      Vad fan pratar du om? Oskar har valet att befrukta LD eller ej – helt och hållet upp till honom faktiskt.

                      Tycker seriöst att hon inte behöver föröka sig mer.Hela hon ger mig rysningar!

                  Du känner inte till p-piller eller?

              Nu behöver han ju inte ligga med henne. Det sker frivilligt från hans sida. Din logik går inte ihop hur man än vrider på den.

              Du jämför en kvinnas rätt att säga nej till sex med en mans rätt att ha sex vid ägglossning utan att kvinnan blir gravid. Vad ska hon göra då? Äta p-piller för att det är mannens rätt?

              Till 16:34. Med den logiken kan man säga att barn är en del av ett förhållande. Sex är en del av ett förhållande på samma sätt som barn är – om båda vill.

              Hur fick du ihop den jämförelsen?
              Du tar väl ändå priset som jubelidiotens jubelidiot…

      Det är ju ingen bortsett från LD själv och ett par stycken narcissistiska själar som tycker det är ok. Hon fick ju inte mkt support i för ra inlägget. Tom LD själv verkar ju backa från ursprungshistorien och nu är det hux flux ett gemensamt beslut.

      Bra fjantigt reducera kritiken i att tycka nån är skyldig en ett barn & psykisk misshandel av en partner till en fråga om frivillig kopulering dock…

        Bättra för honom och barnen att ställa fram en väska i hallen och be henne dra.

          Äsch, det är han för snål för. Att skilja sig alltså.

            Tror båda är rädda för leva ensamma, kan man lika gärna stanna. ??‍♀️

              Tro mig, han kommer inte vara ensam. Cash is king.

                Halva cashen är borta om han skiljer sig. Sen ska han ta hand om alla barn varannan vecka också så det blir svettigt för Oskar. 🙂

                  Har han inget äktenskapsförord?

                    Haha det förklarar saker

                  Ja plus ett till barn han egentligen inte vill ha ?

          LD och Oscar verkar driva det berömda företaget Familjen AB. Och sen bryter de upp när barnen är stora för otroligt lite energi las ner på varandra som par.

          Kommentar från tidigare inlägg:

          Du erkänner ju att din man knappt varit tillgänglig under alla år då han jobbat i princip hela tiden. Då är det väl inte så konstigt ifall ni inte byggt upp en gemenskap som andra par här vittnar om.
          Jag får en känsla av att du tror att ni har samma gemenskap men misstar skillnaden på en ”intim” gemenskap (har inget med sex att göra utan djupa känslor och samhörighet) och praktiskt gemenskap där ni har barn, hus, hem och samma mål med just dessa saker. Har även samma inställning till politik, intresse för mat osv. Där är ni säkert bra överens men ni kanske inte har en djup samhörighet på andra plan? Känns inte så utifrån. Sådana förhållanden är väldigt sårbara för en förälskelse som slår ner som en blixt – helt plötsligt kommer det någon som får en att lysa upp från det inre.
          J

            Är du full eller något?

      Men gud det är väl ändå inte samma sak att säga åt en kvinna att knyta ihop benen för att inte bli våldtagen som att säga åt en man att inte ligga utan kondom om han inte vill ha barn? Alla män vet ju att ett samlag kan leda till barn och då får man ju ta ansvar för att skydda sig om man inte vill ha ett.

        Ja precis, att gå hem med någon och ligga och kela i sängen kan leda till sex men säger du nej är det liksom nej, så varför gäller inte samma sak när en man säger nej till ett barn?

          Men om han inte vill befrukta henne är det väl ingen som tvingar honom? Hon är ju helt öppen med att hon inte har skydd och vill bli gravid, han blir inte lurad. Precis som att en tjej inte kan komma dagen efter hon villigt haft sex och påstå att det var en våldtäkt.

            Ok så om en kvinna har sex med en man men inte säger nej kan hon inte ha blivit våldtagen? Att hon inte säger nej är ett medgivande? Varför är då folk så rabiata och påstår att det visst kan vara våldtäkt när man inte sagt nej? Hur skulle mannen kunna veta att hon inte ville? Men när det gäller män räcker plötsligt inte ett nej. Då är det helt andra tag som bör tas för att mannens nej ska respekteras.

            Och förlåt men såna kvinnor tar till helt sjuka medel för att få män att befrukta dem. Hade en kompis som gjorde khål i kondomer, höll fast honom när han drog ut den. Helt störd brud. När han inte ville ha sex med henne längre började hon istället manipulera och bråka med honom och påstå att han tyckte hon var ful, äcklig och inte ville ha sex med henne då han antagligen var otrogen. Han lämnade henne så småningom och jag umgås inte med henne heller för hon var uppenbart sjuk i skallen. Om nån kan tycka sånt beteende är normalt är man fan lika onormal själv. I slutändan handlar det om att någon inte respekterar ens. nej.

              Om hon inte tvingas till sex är hon inte våldtagen. Om jag hoppar i säng med min man och på alla sätt beter mig som om jag vill ligga och han agerar på det kan jag inte sedan påstå att han våldtagit mig.

              Ld har ju inte varit rabiat, hon har ju sagt rakt ut att hon vill ha barn. Hela Sverige är medveten om att hon aktivt försöker bli gravid. Hon har ju till och med koll på sin ägglossning, han vet precis när det är fel alternativt rätt tid att ha oskyddat sex. Han är inte lurad eller tvingad.

          Att säga nej till ett barn innebär att man inte har sex alls. Det är det enda säkra sätter. Alltså inte ens jämförbart ditt exempel.

            Precis och att inte säga nej till våldtäkt men ha det ändå är inte våldtäkt

      MEN HERREGUD. Kan alla sluta tro att män är hjärndöda idioter som bara tänker med kuken? HAN HAR EN EGEN VILKA OCH ETT EGET ANSVAR

        Ja, säg det till kvinnor som går hem med okända män från klubbar. ”Du har ett eget ansvar! Du kunde ju sagt nej, hur skulle han veta att du inte ville ha sex?!”

          Han har ju gett sitt medgivande genom att självmant befrukta henne.

            Och går man hem med någon och inte säger nej men särar på benen kan man inte skrika våldtäkt dagen efter.

              Håller med dig helt, vad tyst det blev plötsligt ✔️?

              Nej det är väl klart att man inte kan. Om man ger medgivande till sex blir man inte våldtagen.

                De fattar inte ens detta enkla, snoppisarna. Ett medgivande till sex är inte lika med våldtäkt.

      15:08 bra skrivet håller med dej.

      Alltså vad är ens denna lady Dahmer för människa? Hatar män men lever på sin man? Använder honom som nån sorts avelshingst Hänger ut något så privat i media? Har ett nickname efter en mördare? Stackars hennes man!!!! Hade han haft ett äktenskapsförord hade han inte stannat en dag till.

        Ja jisses vilken fruktansvärd kvinna! Han lever på hennes (gratis-) arbete. Använder henne som en slags sexdocka men vill inte ta ansvar för sin egen ev. befruktning av henne. Stackars lille man. Verkligen.

        Skillnaden är att han inte går och ”hatar kvinnor” som hobby på internet för hela världen att se.

      Late to the party, men tittade bara in för att säga att likställa att en man får använda da skydd med att en kvinna blir våldtagen, istället för att likställa det med att kvinnor som inte vill ha barn äter p-piller låter helt sjukt.

    Får rysningar av Bianca och hennes relation med pappan, usch.

      Relationen med hennes kille med för den delen

        Men alltså det är så tragiskt ni som sitter o tycker massa saker när ni egentligen inte vet någonting.
        Hur många kärleksförhållanden har varit sådär i unga tonåren??
        Jag vet flera som idag är tillsammans trots att de blev ihop o gjorde slut några gånger när de var unga.
        Blir så trött bara på allas negativitet!
        Jag tycker det är uppfriskande att se deras kärlek och är glad för deras skull.

          ”Deras kärlek”. ?✋? nej.

          Unga tonåren? Det lämna dom båda för länge sen. Detta är vuxna människor.

            Eller hur! Dom ju för fan snart 30 ??

              Ja men alla ska klaga på hur de har betett sig när de var yngre..
              nu tycker jag att deras förhållande är upp till de själva

            Ja nuuu är de 25…
            men alla diskuterar gammalt som är över för länge sedan..
            de kan väl också växa upp?

              Som vadå? Vad är de som är över för länge sen som vi diskuterar?

                Men alltid snack om att han inte är bra för henne osv..
                Jaja orkar inte diskutera med dig, vi tycker olika helt enkelt!
                Jag diggar Bianca och Philippe ?

                  Lol

      Why?

      Varför?

        För hon hyllar honom till skyarna fast han inte alls va närvarande stor del av hennes liv, lämnade Pernilla och alla barnen i flera år bla. Absolut att man kan förlåta men jag tycker det är obehagligt hennes besatta dyrkan av pappan och hans fru, allt dom gör dör Bianca för, men Pernilla får ta skit lite hur som helst beroende på vilket humör Bianca är på. Hon är som 2 olika personer med sina föräldrar.

          Han misshandlade Pernilla och lämnade henne med små barn, han är ett svin. Sjukt hur Bianca dyrkar marken han går på, och så fult mot Pernilla som gjort allt för dem hela deras liv och slitit som ett djur för dem. Trots det tar hon hans sida. Hans ord är lag. Inte konstigt att Biancas relation med philippe också är destruktiv, hon tror ju det ska vara så…

            KAN ju även vara så att trots allt pappan gjorde mot mamman så behandlade han Bianca bättre än hennes mamma gjorde.

              Ja är man borta kan man ju inte göra fel.

              Var det därför han var borta under större delen av hennes uppväxt och aldrig gav henne en krona?

            Två små barn och gravid med det tredje…

          Håller med helt. Sen känns det som att de rider på hennes kändisvåg rejält. Hon har ju liksom lyckats ”tvätta rent” pappans varumärke på ett sätt. Nu ska de ju öppna restaurang i Sthlm också.

            Ja helt plötsligt är han värsta ängeln haha.

          Har ingen aning om vad som hänt i deras familj och hur deras relationer ser ut i verkliga livet, men spontant så tänker jag att den förälder man vågar vara otrevlig mot och ge ”… skit lite hur som helst” är en förälder man litar på och vet var man har. Och den man kanske bara skriver fint om är man kanske inte lika säker på var man har? Äh jag är ingen psykolog

            Det är väl faktiskt extremt normalt att idolisera lite halvt frånvarande pappor. Finns tom en psykologisk term för det. Leave Bianca alone, de flesta i hennes situation hade gjort samma sak.

              Ja, det är inte ovanligt att barnen idoliserar frånvarande fäder men inte frånvarande mödrar. Ett patriarkalt psykologiskt fenomen.

                Kan intyga ovan då det är så för mig, har alltid försvarat min far som lämnade min mor ensam med små barn medan mamma som jag litar på och som är min bästa vän kan jag tyvärr ge mer ”skit” till.

      Tror pappan och hans fru är väldigt sugna på Biancas pengar. Hoppas dom inte lurar av henne hela kassan.

        De verkar klara sig ganska bra redan där på Mallorca. Men det måste ha varit tuffa tider för restauranger på Mallorca under detta år så man vet inte om det fattas pengar.
        Hoppas Vanessa har koll på vart Biancas pengar går. Bianca skulle säkert i ett svagt ögonblick hjälpa pappan om han skulle be om en miljon eller två.

          De klarar sig inte alls bra och har varit i blåsvädret. Om jag inte minns fel så har de lånat pengar av Åsas pappa och blåst någon på ön.

        Varför skulle pappan och frun vara sugna på Biancas pengar? Har du sett huset dom precis köpt ? de verkar ha det väldigt gott ställt redan. Så tror inte de försöker sno Biancas pengar.

          Tror du dom fått alla dessa pengar pga sina restauranger?

            Jag tror iallafall inte Bianca gett dom till dom 🙂

              Fast hon behöver inte ha gett pengar till dom som att nån av dom har bett henne om det. Hon är en av dom kändaste personerna vi har i Sverige och hon är känd utomlands med, alla i hennes närhet lever loppan pga henne, Lovisa är ju ett prima exempel på det. Hon skulle inte va där hon är om det inte vore för Bianca, känns som alla i hennes närhet tjänar på att va nära vän/familj med henne.

                Emilio och Åsa hade ju ett hus i Palma förut som hade flera sovrum som barnen bodde i när de hälsade på. Nu tycks de bo i en mindre lägenhet och barnen bor på hotell. Så antar att de gjort sig en hacka på husförsäljningen.

            Garanterat inte. Stället är inte så fint, pengarna kommer från annat.

            Fina pappa Emilio har ju inte betalat en krona i underhåll för sina barn heller. Klart att han har kunnat lägga undan pengar.

              Exakt och nu betalar hans dotter för honom haha. Han har klarat sig bra i livet

                Det är gott att vara man.

              Allt vi känner till är Ps uttalanden. Vad har E berättat om tiden de var ett par? Är något av det P sagt bekräftat av E?

          De ”lånade” ju pengar av Åsas pappa. Åsas pappa hotade med att stämma dem om de inte betala tillbaka. Tror det var 1 600 000 kr.

        Hon verkar alltid betala när hon är med dem i sina vloggar

      Men sluta det är ju trots allt hennes pappa. Jag har fortfarande kontakt med min mamma som förstörde min uppväxt med hennes missbruk.

        Exakt. Min farsa slog min morsa och han är trots det min farsa. Bara folk utan livserfarenhet tror allt är svartvitt.

          +1000000

          Min pappa är en våldtäktsman OCH kvinno/barnmisshandlare. Jag vill inte ha med honom att göra. Varför skulle jag?

            Nää det skulle jag inte heller..??
            Dock är det ju upp till Bianca hur hon vill göra med sin relation med sin pappa. Har inget med er alla andra att göra..

              Nej vi har ingenting med någon av personerna som det skvallras om i denna blogg att göra. Men det är ju skvaller hela den här bloggen går ut på. Annars hade bloggen inte funnits. Bianca gör som hon vill naturligtvis men många reagerar på hennes besatta fjäsk för pappan som aldrig lyft ett handtag för sina barn, misshandlat deras mor mm och många reagerar ännu starkare på att Bianca istället baktalar, trashar, förminskar och förödmjukar sin moder. Det är ett reellt samhällsproblem att folk inte tar avstånd från den här typen av män. De kommer undan med allt och deras handlingar får inga som helst konsekvenser, vare sig lagligen eller socialt. Hade vi socialt fryst ut de här männen, hade samhället och hela världen sett helt annorlunda ut.

                +10000 ??????

            Samma här. Att jag är hans avkomma är bara ren otur, inte fan vill jag ha honom i mitt liv alls. Förstår verkligen inte ”men det är ju familj!!!!”-grejen.

              Ja, det är familjegrejen. Förstår inte heller varför någon skulle vilja eller ens våga umgås med den här typen av farliga, aggressiva och ofta manipulativa män. För min del säger jag nej tack till umgänge med sånt vidrigt patrask och framför allt för min mammas skull, tycker jag att det är viktigt att inte umgås med hennes misshandlare/våldtäktsman. Det vore att förminska henne och hennes trauma och det skulle kännas som att jag accepterar och förlåter hur han behandlade min mor, mina syskon och mig själv. Han förtjänar inte förlåtelse och även då han inte har fått några som helst lagliga konsekvenser av sitt handlande så ska han i alla fall få känna på de sociala konsekvenserna, dvs av att hans barn hatar honom och gladeligen berättar för alla vem/vad han är och vad han har gjort.

      Pappan?

    Bikiniöverdelen på Paow ser ut som en gammal urtvättad BH.

      Med andra ordn är den nog sjukt bekväm! ?

        Verkar sladdrig dock.
        Kängorna är perfekta om det finns giftormar vid poolen. Annars vet jag inte.

    Är Bianca fortfarande ihop med Philippe?

      Hon kommer aldrig lämna honom, det är han som dumpar henne när han tröttnar sen charmar han sönder henne så hon tar tillbaka

      Ja. Förstår inte vad hon ser i honom – han verkar så oskön. Men hon är nog inte heller så lätt att leva med 😉

        För en som inte hängt med: varför allt detta prat om att han verkar oskön?

          Svårt förklara om man inte alls hängt med i deras av och på förhållande, sett videos med dom 2, vet bakgrund på Philippe och speciellt hans pappa. Oskön familj.

            Håller med alltså jag hoppar över vloggar där han är med, klarar inte av honom bara.

            Har alltid tyckt Philippe har varit oskön men missat helt vad bakgrunden på familjen är?

              Vet inte om dom gör det längre men hans familj/bara pappan(?) ägde en klädesaffär och pappan ska ha varit så otrevlig mot kunderna och sagt elaka saker och kommenterat tjejernas kropp och vikt. Kommer inte på nu va affären heter. Googlade man på den så va dom dåliga recensionerna inte nådiga.

                Tessie

    Jag förstod till slut att jennaemiliecohen betyder Jennifer Lizama Cohen och är EN person.
    Likväl sysslar hon med Nails & Spraytan. Vore det inte praktiskt att vara två då?
    Eller kanske jobben räcker bara till en i dessa tider…

    Paows val av skor har uppenbart inget med underlaget att göra, mera att visa upp baksidan som framsida för det manliga överjaget (eller var det underlivet?)

    Jag tror att du missuppfattat benbilden, CamCam. Det ser ut som att Philippes ben är hennes – det har inget med Jolieposen att göra.

      Och det skämtet gick dig rakt över huvudet

        Lätt hänt när humornivån i inläggen ligger på minus.

    Kan vi inte bara enas om att vi blev kollektivt blåsta av Ld? Det finns ingen agenda, feminism eller kvinnokamp. Det är bara en överviktig,rökande kvinna som lyckades gifta sig till pengar eftersom hennes svåger byggde en framgångsrik verksamhet. Hennes enda mål är att hålla dig ifrån arbetsmarknaden med alla medel.
    Så, kan vi nu fokusera på någon som är intressant?

      Nej, det finns ett gäng här som aldrig tog henne på allvar från första början…

      Tycker hon varit genomskinlig från 1a början. Hon är säkert en trevlig person men alltså nivån på hennes texter och repliker..tycker det alltid varit ganska pinsamt.

        Trevlig? Gick in på hennes blogg en gång och blev typ illamående av hur elak hon var i sina texter. Pratade skit om hur äckliga överviktiga män är.. ehhhh….? störd människa

      Hon har aldrig levt som hon lär.

        Feminister kan sällan alltid leva som de lär. De lever i patriarkatet som alla vi andra och måste givetvis förhålla sig till samhället, lagar, normer och regler vare sig de vill eller inte.

          Men LÄGG AV! Hahaha sämsta jag nånsin hört. Kvinnor kan inte vara feminister i praktiken i Sverige alltså? Idiot!

            Nej, kvinnor kan inte vara feminister i praktiken hela vägen ut i en patriarkalisk värld. Självklart inte.

          Buhu stackars feminister som måste följa lagar som alla andra ?

            Män och antifeminister behöver ju inte följa några lagar. Bevisligen.

              Enligt vem?

              Så feminister har aldrig brytit mot lagen..?
              Ok that’s enough internet for you today.

                Du läser in saker som att ”feminister aldrig har brYtit mot lagen”. Är du full eller analfabet?

                  Vad menar du med att män och anti feminister inte behöver följa lagen..?

                  Typiskt feminister att ta till ad hominem när argumenten tar slut ?

                    Klart att feminister bryter mot lagen. Jag tror att skribenten menar att normer, lagar och regler (synliga och osynliga) i ett patriarkat (det vill säga överallt) gynnar män och missgynnar kvinnor, vilket innebär att det är svårt att praktisera sin övertygelse. Eftersom det får konsekvenser att bryta mot dessa. Och det vill även vi feminister undvika!

              Ha ha exakt så!!! ?

          Ha ha ha …”förhålla sig till samhället, lagar, normer och regler…” Har du kollat i nån gammal lärobok i samhällskunskap från högstadiet? Vad överhuvudtaget har detta med feminism att göra? Tror du kanske förväxlar feminism med anarkism.

            Din kunskap om feminism och människans historia är lika med noll. Noterat. Vanligt bland antifeminister.

              Har du läst och kommenterat rätt kommentar? Förtydligande: jag är inte antifeminist. ?

              Ja för feminister är ju kända för sina breda faktakunskaper…

                Ja, feminister är ofta mycket belästa kvinnor. Fakta.

                  Medan antifeminister är ökända för att vara extrem okunniga, ointelligenta och komma med de mest häpnadsväckande barnsliga ”argument”. 🙂

                  Om det får dig att sova gott att tro det, så visst.. ?

        Vad är det hon lär ut och inte lever upp till?

        Kan säga att jag har blandade känslor/åsikter gällande LD, men det här argumentet och som ofta återkommer fattar jag inte.

        Utveckla gärna. ?

          ”Dumpa din kille”

      Prata för dig själv, den bilden har jag alltid haft av henne. Men bra att fler börjar se klart nu.

      Jag minns när hon uppmanade alla att lämna sina män. Ja, alla utom hon då. Fast att jobba och försörja sig är ju inte hennes grej.
      Just det, minns ni när de skulle bygga någon form av flyktingboende i deras närhet? Japp, där försvann all solidaritet.

        Just det! Och att det skulle byggas höghus och förstöra den lilla idyllen.

        Det har aldrig planerats flyktingboende i Segersäng

          Vilket förstås är en av anledningarna till att du valde att bosätta dig i den helvita idyllen.

            Som man känner sig själv känner man andra. Jag flyttade till Segersäng av en anledning: jag vill bo i hus på landet och det var här vi hade råd att köpa samt vänner redan på plats.

            Man är heller inte en dålig människa eller emot flyktingboenden insikt område för att man vill bo i ett trevligt trygg plats med sina barn. Det vill nog du också.

            Tack och lov är det inte helvitt i Segersäng/nynäs heller.

      Hon arbetar ju! Dessutom har hon huvudansvaret för barnen. Vad är problemet?

        Hon målar tavlor och pratar med sin tjejkompis om mord som de har läst andras texter om. Det kan man kalla jobbar om man vill, absolut.

        Vad arbetar hon med?

        Fast arbetar gör hon faktiskt inte, oavsett vad hon själv tycker. Klippa och spela in podd absolut men det är knappast ett arbete.

          Så när en klippare tar emot 4000 per avsnitt för att klippa tex lillelördag så jobbar hen inte?

    Fullkomligt ÄLSKAR LDs repliker! Nu pratar vi om att sätta på plats och det är ju något hon är bra på. Även Cissi Wallin när det behövs.
    Så finns det kommentarer som jag inte tror författare tänkt igenom innan. T ex det här om nej och att tjata sig till något.
    Tänk följande situationer (han och hon är alltså inte LD med make utan vem son helst:
    1) Han säger: skall vi mysa lite ikväll och hon säger nej. Innebär det att hon sagt nej för alltid och för alla kvällar som kommer i all evighet?
    2) Hon säger: skall vi hälsa på dina föräldrar i helgen? Han säger nej. De skall alltså aldrig någonsin hälsa på hans föräldrar nu eller senare.
    3) Han säger: vad säger du om en ny bil? Hon säger nej för de skall aldrig någonsin köpa en ny bil.

      … va?

    Vad tycker ni om att Elin och Paolo är ett par igen?

      Förstår inte hur hon kan va intim med honom efter det han gjorde

        Nä vad tillräcklig man måste känna sig. ??

          Det där är verkligen ett svek som inte går att glömma, kommer alltid finnas i bakhuvudet.

            Det fungerar ju inte att bara sluta älska någon tvärt av. Tror dock att det kommer ta slut så småningom. För som du säger, det här kommer alltid finnas i bakhuvudet på henne.

        Om det verkligen va en engångsgrej så kanske okej… men han lär ju sprungit på såna ställen under en längre tid då blir det USCH och NEJ

          Så det är okej att köpa sex bara en gång?

      Hon kanske visste om det? Hon kanske till och med tillät det? Han kanske manipulerar henne så pass att hon tror att det är ett normalt beteende.
      Eller så är hon bara helt blind och galen av kärlek.

      Hon va på bröllop såg jag, undrar om hon fick ta med Paolo. Dom kan nog inte visa sig tillsammans så öppet än, speciellt inte han.

        Han var på samma bröllop.

          Tänkte precis skriva det, såg nu. Det trodde jag verkligen inte.

          Men de kanske båda känner brudparet??
          Behöver ju inte betyda att de är tillsammans igen…

      Varför tror du de är ihop?

      ?

      Får Elin betalt för sex med Torsk-Paolo nu då? Eller hur förklarar han att hon skulle göra det gratis medan andra, helt främmande kvinnor får betalt för skitgörat?

        Med betoning på SKITgörat när det gäller den manssloken..

        Usch vad sorgligt. Hur fan kan man ens tänka tanken på att komma över sån respektlöshet? Hon gav honom något gratis men det räckte liksom inte utan han tyckte att han skulle betala för det han fick hemma av någon annan!? Vidrigt.

          Prostitution går väl ut på just det förbjudna, inte som att gifta män inte går till prostituerade för att de får sex gratis hemma, det är andra behov som den prostituerade tillfredsställer gissar jag.

      Desperation och skylla på att det aldrig går att sluta älska någon är en sådan dålig ursäkt.

        Skylla på vad? Det är väl ändå fortfarande Paolo som ska bära skammen och inte Elin!?

        Seriöst, ibland undrar man hur heterokvinnor tänker? ”Jag älskar honom”. Jamen vad finns det att älska hos en man som slår dig och/eller barnen, som går till prostituerade stackars unga flickor, som tafsar på och/eller våldtar andra kvinnor (metoo), som är otrogen mot dig, som förminskar dig och psykiskt/fysiskt misshandlar dig, tvingar dig till sex/äckligt sex etc, etc? LÄMNA såna psykopater! Om ni tror att det finns något öht att ”älska” hos den här typen av män så känner ni dem helt enkelt inte. De blir aldrig vad ni VILL att de ska vara! De kommer ALDRIG att förstå någonting av vad de gör. Deras ORD är ingenting att lita på – döm dem istället utefter deras handlingar som visar vilka deras rätta JAG är. De är IDIOTER och det är ni också. Man blir som de man umgås med.

          Jag håller med dig till 100%. Dock är vi heterokvinnor ingen homogen grupp och jag hoppas ändå att det är en minoritet som tänker så. Kvinnor som håller på så är svaga individer, oavsett vad man vill säga. Jag lägger ingen värdering i det innan ni hoppar på mig, men det är svaghet och brist på självkärlek. En person som älskar sig själv tillåter sig inte behandlas så, inga men.

            Och alltså jag är helt strejt men det har varit så många gånger jag suttit och tänkt om typ någon vän att ”hon är ju helt dum i huvudet” och ”är hon på riktigt förvånad?!”. Fattar inte att folk inte bara öppnar ögonen, använder logiska slutsatser och sen fattar beslut om de ska spendera livet med någon istället för att springa runt som en nyhalshuggen höna och inte fatta nånting och skylla på ”kärlek”.

            Så svaghet är något fult?

              Men snälla du, läs OM . Jag sa att jag inte lägger värdering i svaghet. Det är DU som gör det. Att konstatera att någon uppvisar ett svagt beteende är inget konstigt. Vad du lägger för värdering i det är ditt problem

                Känns dock som en efterhandskonstruktion från din sida.

                Du säger att du endast konstaterar att någon uppvisar ett svagt beteende. Vem är du att konstatera det? Är du psykolog eller endast empatistörd?

                Är du båda hoppas jag att ingen med problem med den psykiska hälsan någonsin behöver stöta på dig. För vad f-n vet du om bakgrunden till Elins val att ta tillbaka Paolo? Vem är du ens att tala om vem som är svag?

                  Oj, haha hur personligt var detta för dig egentligen? Så stött, hur många otrogna har du förlåtit? ? Ja, det är svagt att inte ha självrespekt och tillåta ett svin att trampa på en. Det är inget dåligt och alla är svaga ibland, men svagt är det.

                    Min spontana känsla av dig är att du verkar jätteelak. För det är ju du som ser ner på det du tycker är svagt.

                    På tal om ömma tår, ja för mig är det tio ömma tår det när jag ser sådan här total brist på empati.

                    Min egen relationsstatus behöver du inte spekulera i (skitdålig analys för övrigt) är stabil.

                      Skiter fullständigt i din relAtionsstatus, men att du tar åt dig så av att en främling på nätet säger att det är svagt att stanna med någon som förnedrar en är inte friskt. Jag är inte elak och la ingen värdering i att vara svag, jag sa att alla är svaga ibland. Förstår inte varför det är så svårt för dig att höra att någon annan är svag, herregud.

                Redan här hade du kunnat bemöta min fråga på ett moget sätt.

                Typ:

                Vi diskuterar… hur tänker du kring det här? …hur menar du nu? Aha det är så du menar! Okej håller inte med men förstår din ståndpunkt.

                Förstår du skillnaden?

                Istället hugger du direkt och påstår sarkastiskt saker om mig med skolgårdsmentalitet. Du tar visst åt dig nu buhu.

                Det är exakt det här som skulle vara så skönt att få bort från det här forumet. Det är det här som är onödigt tjafs och noll konstruktiv diskussion.

                  Du har redan sagt vad du tycker, jag är inte intresserad av att höra vad du tycker fattar du väl. Det var du som högg på något jag inte ens skrivit pga dina egna förutfattade meningar.

            Jo, heterokvinnor verkar vara en rätt homogen grupp, precis som heteromän. Ni uppvisar samma beteende, alltför ofta för att det ska kunna vara en slump.

              Bye, höll med dig tills du påstod att vi alla är likadana. Det finns faktiskt många heterokvinnor som använder sin hjärna och väljer män med hjärnan.

                Jag har inte påstått att ALLA heterokvinnor är likadana. Jag skriver att ni verkar vara en rätt homogen grupp eftersom väldigt många av er uppvisar samma typ av beteendeproblematik. Extrema Daddys Girls med allt vad det innebär.

                  Du verkar vara en riktig bag of fun att leva med. Aggressiv och full av förutfattade meningar ?

          Oavsett hetero eller inte, är det svårt att lämna ett destruktivt förhållande. Jag tror att det är därför de har blivit ett par igen. De flesta försöker flera gånger (finns siffror på hur många, men jag minns inte) innan de lyckas bryta sig loss helt.

        Desperation. Exakt. Ingen kärlek där för fem öre. Kärlek är när det kommer från båda sidor, inte en sida.

      Vaaaaa?? ??

      Hon verkar vara en oerhört stark person med tanke på vad hon klarat rent fysiskt, synd att styrkan inte sträcker sig liiiiite längre bara. Livet är för kort för att vara med ett svin.

      Hur vet man att de är ihop igen?

        Kolla på Instagram!

          Men va.. finns ju ingenstans att de är tillsammans igen…

          Men suck, bara för de är på samma bröllop betyder inte att de är ihop igen ?

    Nu får vi se om den här kommentaren går igenom,den förra gjorde det inte. Det verkar funka lite random? Obs att jag aldrig skrivit eller skriver otrevliga kommentarer eller dylikt.

    Men hur som helst:

    Om nu denna ”Dahmer” eller vad hon heter sitter och skriver en sak först och sedan en annan så är det väl knappast så att hon ”lurat” någon. Förvirring kallas det ju bara, hon är förvirrad. Alternativt att hon har någon slags sjuk humor som gör att hon tycker sådant är roligt, vilket hon nog är ganska ensam om isf. Såg att någon annan skrev det också – varför öht bry sig om denna kvinna om det är så hon fungerar? Här är en bättre idé:

    Öppna soptunnan
    Dumpa Dahmer
    Stäng locket
    Ha en trevlig dag

    Bianca och hennes bröst, varför står det om att de minskat i nyheter osv? ??‍♀️ Troligen har hon ju gått ner i vikt och pga det minskat.. men enligt tidningar osv som skriver om det verkar det som hon skulle vara sjuk eller nåt..

    Man undrar ju vem som är Daddys girl här, är det alla vi andra som jobbat ihop våra pengar själva? DET skulle vara humoristiskt!
    Men Daddy Oscar är tydligen ok med det.

    Om man känner ett behov av att försvara sina val så är man nog lite fel ute tyvärr. Vi andra känner inte det behovet alls skulle jag vilja säga, vi är trygga i oss själva.

    1. Vems ben är det…?
    2. Oskar måste väl veta att ingen kvinna blir gravid utan en mans sperma? Så om han inte vill befrukta henne – varför låter han inte bara bli att göra det då genom att tacka nej till sex, använda kondom eller avbryta sitt juckande i tid?

      Varför håller kvinnor som inte vill ha sex bara ihop benen? Det kan väl aldrig räcka med att säga nej?

        Varför säger då inte Oskar nej till sex och håller masken innanför gylfen? Då slipper han fler barn.

          Vi är många som undrar vad som hindrar Oskar?

    Förstås är man daddys girl om man inte skriver under på hennes skeva syn på förhållanden. Naturligtvis.

      Daddys girl är väl ett klassiskt uttryck för någon som inte åstadkommit något på egen hand. Verkligen rätt person att kläcka det.
      Ta hand om barn och hushåll klarar de flesta utan att bli utbrända, även ensamstående föräldrar.

      Det är fan synd om människorna! (flyger över huvudet på de utan gymnasiekompetens men ändå)

        Daddys Girls kommer från Valerie Solanas manifest. Läs den så kommer pusselbitarna att falla på plats.

      Nä enligt psykofeminister räcker det med att ha lena ben och tycka om det.

        Du pratar om psykotiska antifeminister. De gillar lena ben (på kvinnor) och tycker om det.

          Så man är antifeminist om man vill ha Lena ben? ??

    Nu verkar det som att LD:s man vill ha barn då han gladeligen försöker få henne gravid. Tror inte att hon skulle se till att bli gravid om han robust sagt nej.

    Camilla, den här nivån på kommentarer kan du väl inte stå bakom? ?? Visst, vissa av inläggen du skriver leder till bitska kommentarer men det här är under all värdighet. Jag har följt bloggen sen du startade den och i början var det en riktigt god ton med intressanta och roliga kommentarer. Någonting har dock hänt och numera är tonen allt oftare riktigt obehaglig, som nu. Jag tycker att det är riktigt synd, jag antar att jag fortsätter gå in här av ren vana och ett hopp om att det ska ”bli som vanligt igen”, men detta kanske är det nya vanliga. ? synd, för den här nivån vill jag inte ha att göra med, jag skäms när jag ser hur andra människor kommenterar på det här sättet.

      Håller med tycker man kan likna denna blogg med flashback.
      Och det är fritt fram med hemska kommentarer.Det går att rensa och ta bort.
      Kan inte tänka mig att syftet men denna blogg skulle vara på denna nivån.

        Jag tycker till och med att tonen har varit bättre på flashback än här på sistone. Jag skyller inte på blogginnehavaren, men du är något på spåret, kanske måste rensa mer bland kommentarerna ?

      Jag älskar diskussion och att kunna ventilera vitt åtskilda åsikter. Här är istället ofta motivet att smula sönder den som har en annan åsikt.

      Tonen är så uppenbart inställd på att mucka gräl med andra människor och det skulle vara så häftigt med någon som hade nodet att skapa forum för folk som vill diskutera med varandra på ett schyst sätt.

      Jag kan nog hålla med i stort. Det verkar också som att Flashbacktrådarna börjar skrumpna och jag kan tänka mig att man söker någon annanstans att skriva.
      Slutade kolla på FB när det enda som skulle skrivas var öknamn (helst så många som möjligt) och kommentarer av typen fet, ful, överviktig, skämmas för sina barn etc. Ju mer skit i varje inlägg, desto bättre.
      Det vore ju sorgligt om de landar här istället.

        Det blir ofta sämre kvalitet i alla forum så fort män/pojkar/lobbyisterna ger sig in i kommentarsfälten och beter sig sämre än förskolebarn.

          Håller med

          Tyvärr så är tonen helt annorlunda när män är med. Jag står själv till vänster politiskt men tyckte att det var intressant med ett blandat forum som detta. Alltid har man något gemensamt som människor, oberoende på vad man röstar. Samt att det är viktigt att veta hur andra än man själv tänker.
          Men tyvärr så börjar det likna Flashback. Ett enormt kvinnohat/ fettskam/ rasism på sista tiden. Jag tror att både kvinnor och män gör sig skyldiga till detta men jag menar att det blev mycket värre när männen hittade hit från FB.

            Jag tänker att det handlar om covid-19. Många människor är oroliga för sin framtid, permitterade, ingen ekonomisk buffert. Då kan det gå fel i kommentarfältet när man mår dåligt

            Hur vet du att det är män som skriver? Jag tycker det mesta här verkar vara skrivet av kvinnor.

              Det märks tydligt när män är i farten. Kvinnor vet.

                Jag är kvinna och jag tror det är kvinnor som skriver här

            Tonen blir alltid annorlunda när män deltar. I kommentarsfält och i vanliga livet. De är lätta att känna igen och tyvärr verkar Flashback ha hittat hit och tonen blir då densamma som på det vidriga forumet. Kvinnohat, utseendemobbing, sexism, mans-trams och mansfjolleri, ointelligens och okunskap samt en häpnadsväckande oförmåga till saklig och renhårig debatt.

              Exakt. Jag är med i massa forum för endas kvinnor eller där majoriteten är kvinnor, tonen mellan män och kvinnor (samt tonen kvinnor emellan) ser inte alls ut som här inne eller på FB.

              Vart är männen? Har alla kvinnor liknande åsikter eller måste de vara män för att ha andra åsikter än ”kvinnor är alltid offer och hjärtat sitter till vänster”- dravel?

                Ja exakt så beter sig män! Alla kvinnor tycker inte lika men det finns mycket bättre sätt att uttrycka olikheter på. Och alla kvinnor är inte ”till vänster” heller, men vi tycker inte att allt annat än vår åsikt är dravel!

    Alltså är vissa brudar här inne på riktigt? Blir fan mörkrädd.
    Vill han inte ha barn så är det HANS ANSVAR att skydda sig om han nu vill ha sex.
    Om jag som tjej inte vill ha barn så är det MITT ANSVAR att skydda mig om jag vill ha sex.
    Svårare än så är det inte.
    Jag som tjej som inte vill ha barn heller skyddar mig när jag har sex. Varför i helvete skulle inte män klara av att skydda sig? Menar ni att dom är helt hjärnd*da så vi måste tänka åt dom? Finns det något en kvinna inte ska göra åt dom? Ska vi torka deras arslen på toaletten också eller?

      Swoosh

        Du har ju fattat noll och ingenting om du tyckte det där var en ”swoosh”

      Men i ett förhållande har man ju ett gemensamt ansvar för det? Man diskuterar och kommer fram till vad som ska användas.

        Är mannens sperma verkligen ett gemensamt ansvar?

          Ja. Alltså man bestämmer väl tillsammans vad man ska använda för preventivmedel och sen gör man det. Man är ju partners inte one night stands där man är ”varje man för sig själv” liksom?

        Fast alltså nej! Vi alla är individer och vi alla har egna ansvar över våra liv. Så trött på folk som inte kan tänka själva utan att en partner måste tänka åt dom.

          Fast i ett förhållande är man två, två som bryr sig om och respekterar varandra. Och tar ansvar och bestämmer tillsammans om man ska ha barn eller inte och i så fall på vilket sätt detta ska förhindras.

      Fast det där låter mer som ONS tbh. Man kan ju kommunicera!

    Har LD skaffar ett eget excelark?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.