Gynning och exet tillsammans igen

https://www.instagram.com/p/CD094qgngxu/

Ordningen är återställd.
Carolina Gynning och Viktor Philipson är tillsammans igen och jag är återigen blockad av Boken och satt på hennes digra shitlist.
😉

Tack för tips! 

216 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så omoget ändå att de försökte bli gravida så intensivt, och typ tre timmar senare var det slut mellan dem
  Hur tänker vissa av dessa influensers, speciellt när det redan finns barn inblandade?

   Omoget av honom i så fall väl, har inte fått intrycket att det var Gynning som bröt? Usch han verkar supersliskig tycker jag, men jag är så klart inte insatt i hela situationen.

    Jo hon bröt. Hon ville satsa på barnen

     Jag har hört att det var han som bröt.
     Hon blev helt förstörd och kämpade hårt för att få honom tillbaka.

     Han bröt, han behövde en paus

      Hon är kul, men säkert lite mycket ibland.

       Ja, gud ja. Regel nummer ett för kvinnor: VAR INTE FÖR MYCKET!

        Suck, ta det lugnt! Pratade inte om ALLA kvinnor, utom om Gynning. Men du kanske har svårt med läsförståelsen? ??‍♀️

        Regel nr1 för vem som helst VAR INTE FÖR MYCKET, tänker jag.

     Gick ju bra att satsa på barnen?

     Han ville göra slut, men hon gick ut i media och sa att det var hon.

     Viktor, vilken pärla du har fångat!

    Jag ser inte honom som omogen – kan tänka mig att han blev väldigt smickrad när Gynning gick på honom. Är nog lätt att svepas med i sådan känslostorm som Gynning säkert kan röra upp när hon rusar på i 100 knyck- allt för att slippa stanna upp o tänka.

    Jag ser Victor som en snäll, hjälpsam o down to earth- person som vill väl o det är så tragiskt att Gynning satt naglarna i honom. Tids nog kommer hon säkert bli uttråkad o då visas hennes rätta natur – då vaknar han upp o så sitter han fast där i en relation som redan är ett etablerat kaos.

    Mönstret upprepar sig i Gynnings värld.

    Är det någon som är sliskig så är det väl hon!!! Här verkar hon vara högt uppe i det blå o sväva. Han ser maskulin o fin ut däremot tycker jag! O det här med att det var hon som bröt när det tog slut den gången – tror jag inte ett smack på! Hon skulle aldrig i livet bryta med en sådan statusperson som Victor på eget initiativ- hon vill ha sitt på det torra o kunna leva sitt lyxliv som hon är van att göra.

   Kan kanske vart ansträngande för relationen att försöka och inte lyckas. Tror de kan skapa många känslor för de är svårt att förstå och stötta varandra.

    Precis så. Och vad man säger i samband med en separation är inte alltid den bistra sanningen. Ibland måste man säga upplyftande saker, komma med kloka resonemang, osv för att själv orka och överleva. Ingen kan bedöma en relation eller en break up utifrån, så enkelt är det. Jag tycker att just dessa två verkar ha något genuint, härligt och osvenskt crazy, men genuint. Detta gör mig glad

     Ja, de är ju bara lite sådär lagom crazy. Som folk i överklassen som har råd med att vara, typ som i Viktors fall, att leva på pappsen pengar.

      Jag förstår inte din kommentar eller vad den här med mitt svar att göra. Pengar vs personlighet, två helt olika saker.

       Jag är inte ”Charlotte”, men det är väl inget nytt med att adel och överklass generellt mycket lättare ”kommer undan” med att vara excentriker och ”crazy” än random person skulle göra? Känner inte till dessa två mer än att jag vet vem Gynning är(så jag vet inte vad de gör exakt som är så ”crazy”, så nu får jag tala lite generellt. Har man pengar så är det mycket lättare och fullt okej att i stort sett skita i vad folk tycker, för det kommer alltid finnas många som fjäskar för dig även om du så skulle be dem fara åt helvete och du har en ekonomisk trygghet som gör att du inte behöver anpassa dig efter någon eller något vanligt, trist jobb. Plus att det förstås ger charmig uppmärksamhet att vara lite ”crazy”.

        Min kommentar avsåg crazy som person. Om allt handlar om det kan vi plocka bort just det ordvalet. Jag pratar om personlighet med Carolina i fokus. Hon är avslappnad, glad, skrattar hjärtligt och öppet, klantar sig med småsaker vilket hon kan ta och bjuda på, etc etc. Återigen, förstår inte varifrån vinklingen av pengar och craziness kom in då den hade absolut noll med min kommentar att göra.

   Saker kan ju hända även under tiden man försöker skaffa barn tillsammans. Blir ditt liv alltid som du tänkt ?

   Hon tjatade att de skulle ha barn och berättade det i media.Hon glömde lyssna på vad han ville så han lämnade henne.
   Han är ju lite på 30 medan hon är 41.

    Han är 36, alltså närmare 40

     34

      33

       13

   Omoget? Vad vet vi vad som hände?

   Det absolut mest omogna var din kommentar, ursäkta.

   Dom tänker inte alls, törstar bara efter att få UPPMÄRKSAMHET!

    Jo, de tänker bara på deras egna lustar.

  Nää va trist! Alltså inte Gynning utan att du blockats.
  Hennes omsorger rör inte bara människor, nu är det kissemissar som får kunglig behandling. Anna spelar bland annat musik för de små liven enligt hennes senaste roman på insta.

   OCH skjutsar folk till sjukhuset för att visa omsorg om sina medmänniskor …. bland annat….

    Du tror inte sjukhusbesöket var för att få ett sjukintyg så att en viss närståendes rättegång ej kan utföras som planerat i slutet av augusti?

     Ah jooo såklart…
     Tänkte inte på det, men du har nog rätt!

     Självklart är det så. Tror Anna och vederbörande inte fattat att man inte kan bli FRIKÄND via sjukintyg. Varför inte bara få rättegången avklarad, hon inte fly från den för alltid. Men Attefallaren blev väl inte klar i tid heller. Fattar inte att R inte kastat ut den sedan länge vuxna styvdottern, det är väl han som fått betala lekstugan åt henne och toyboyen med. Inte lär Anna ha gjort det.

   Den överdrivna dokumenteringen är bara för att mamma My ska slippa bli anmäld pga att katterna lämnats.

    Jag tror som du Herr Gunnar Papphammar, katterna ska egentligen ses till minst två ggr/dag enl länsstyrelsen så Annas ivriga dokumenterande är egentligen en riktig björntjänst….

     Exakt vad jag också tänkte på!

      Alltså, tjaaatandet om hur måååånga tiiiimmar AB sitter hos katterna och poängterandet av hur hon inte kunde dokumentera gårdagens besök pga ’döda batterier på telefonen’.
      Hon borde köpt med sig engångskamera och klickat lite datumstämplade bilder på kattsanden!

       Hon gör det med flytt alla går igång på det, ge henne ingen uppmärksamhet!

       Jäkligt OT, men varför dessa opraktiska tekoppar till torrfoder/vatten?? Trodde faktiskt My hade riktigt lyxiga djurtillbehör-välter katterna kopparna så rinner isvatten på Mys nya parkett. Anna tänkte väl inte på det. Heller.

      Och ni vet förstås hur många gånger per dag dom ses till?

    Blev Jonas less på allt och stannade i Finland? ?

    15:25 Jag har en granne som bor mittemot mitt hus, som har två katter. Grannen har ett jobb där hen reser mycket och katterna är ensamma hemma oftast en vecka i taget. Det är ingen som matar dem eller sköter sandlådan.
    Anser att My katter går det ingen nöd på om jag jämför med min grannes katter.
    Anna tittar ju till katterna dagligen.
    Vad anser du Herr Gunnar är problemet med My katter? Då de faktiskt får omsorg av Anna!

     Anonym 17:06: ”Problemet” är lagen.
     ”Många kattägare vet inte att det idag är olagligt att lämna sin katt ensam hemma utan tillsyn – om så bara för ett dygn. År 2008 skärptes nämligen djurskyddslagen kring tillsyn för katter, vilket innebär att det är ett krav att se till katten minst två gånger per dag. Det är alltså samma regler som gäller för både hundar och katter.”

      Kan säga att det där skiter folk i o dom klarar sig faktiskt en dag vilket dessa katter inte behöver oroa sig över ändå . Katter kan ju va ute i flera där tex.

       Kan ja men de ska inte vara det.

       Vilken konstig kommentar. Ett lagbrott är väl ett lagbrott oavsett… Eller jag kan gå in och råna ett Ikea? Det är ett så stort företag så de lider inte av att sakna några miljoner.

       Har man tagit ansvar för en individ som är beroende av en ska ribban inte ligga på ”att klara sig”. Jag skulle klara mig länge utan mat och med en skitig toalett, men mår bättre med en högre standard.

       Det kan de ju, visst. Men någonstans måste man dra en laglig gräns-egentligen klarar katter sig utan att någon ser till dem två gånger per dag (så länge de har mat, vatten och en kattlåda som inte är full) men för att förhindra att folk lämnar katter ensamma två, tre dagar utan tillsyn så har man väl stiftat en sådan lag. Bättre att man tittar till dem mer än absolut nödvändigt än för lite.

     Att det finns katter som har det värre betyder ju inte att det My och Anna gör är rätt. Katter ska ha tillsyn minst två gånger per dygn, även om dom skulle överleva tre veckor utan tillsyn.

     Hoppas du har anmält din granne till länsstyrelsen.. vissa människor ska inte ha djur.

      17:20 Nej, det har jag inte gjort. Bryr mig faktiskt inte om grannens katter.
      Det finns betydligt viktigare saker att fokusera på i livet.

       Vilken jävla idiot du är om du inte anmäler för att du anser att det finns viktigare saker att göra. Hade det varit lagligt att skjuta människor så hade du hamnat långt fram i kön.

        11:17 Du verkar vara en bitter och mycket farlig person när du pratar om att skjuta människor. Konstig att Camilla släppte fram din våldsamma kommentar med tanke på alla skjutningar i samhället.?

     Anmäl din granne, pronto

     Du borde anmäla han!!!!!!

     Anmäl grannen, det är djurplågeri. Katter är dessutom renliga o vill inte gå på en överfull låda. Och hur får dom färskt vatten!

      Usch jag far så jävla illa att folk kan behandla katter (och andra djur) på det sättet ?

      Bara för att hon tror att ingen ser till grannens katter, så är det ju ingen sanning.
      Eller 17.06 har du 100% koll?

       Fast man kan ju anmäla ändå, gör ingenting att man gör det. Är det någon som ser till dom två ggr varje dag – Bra! Om inte så borde idioten bli av med rätten till sina djur pronto!!

     Anmäl din granne!

    OCH för att My bett henne försöka dra mer läsare till My ?

    Synd om katterna dom verkar sitta på undantag mestadels. Bra att Anna åtminstone spelar lite musik för dom. Anna och My bor väl någon mil från varandra, så tror knappast att Anna flänger dit flera gånger per dygn. Katter ska enligt lag ha tillsyn minst två gånger per dygn, fördelat på visst antal timmar.

   Mums med ny matt och fräscht vatten med isbitar??✅

    Katter skiter i om vattnet är kallt. De behöver verkligen inga isbitar!!!

     Ska inte katter ha rumstempererat vatten??

      Dricker du ljummet vatten?! Nej dåså!!

       Äter du sallad med varje veganskt middagsmål? Men då så!!!

       Hahahaha katter är inte människor. De dricker fan hellre ur toastolen eller gammalt vatten som står i nån odiskad ugnsform än det rena kalla man häller upp.

       Min katt dricker inte sitt vatten förrän det stått några timmar, det ska vara ljummet för att hon ska vara nöjd ??‍♀️

        Tar väl några timmar innan kloret i vattnet dunstat.

         Du har verkligen koll 18.45.

        Då är jag som din katt. Jag gillar rumstempererat vatten. Tror jag har läst att det dessutom är bättre för kroppens upptag av vatten.

        Så olika det kan vara, vår katt vill gärna ha kallt och fräscht vatten, inget som stått flera timmar.

       Kan inte dricka isvatten på grund av ilningar i tänderna, så jo dåså!

       Jag dricker hellre rumstempererat vatten.

     Jo speciellt varma dagar! Läs på!!

     Du tror inte 16.59 var ironisk, möjligtvis?

      Nu kattägare här:

      Fyller på nytt vatten flera ggr om dagen och har hittills inte sett att det är lönsamt.

      Har däremot sett att vi bör dricka rumstemperatur.

      Lägger nån isbit o deras vatten också? Vad är rätt?

      De är ju lite halväckliga och dricker från duschgolvet.

       NY kattägare (ska det stå)

       Katter sover helst i papplådor även om du köper dem en dyr kattbädd i djuraffären osv. Byt vatten i skålen en gång dagligen i skålen bara-har aldrig märkt att katter föredrar isvatten, snarare vill de ha lite rumstempererat. Hade en dyr ”vattenfontän” för katter ett tag, men den bara släpptes det foder i så man fick byta vatten flera ggr per dag.

       Flytta runt vattenskålen lite, katter gillar att leta sitt vatten har jag hört. Ett tag hade jag vattenskål inne på toan och då drack mina lite mer än vanligt eller så va det bara jag som la märke till det mer då 🙂

     ?

   Hoppas de inte tvingas lyssna på A B C.. det vore djurplågeri

    Oförskämt att anta att hon skulle välja just den när hon har 26 låtar till på sin repertoar!
    Var tvungen att googla fram Trams Frans helt fantastiska inlägg ang Booken.
    Jag skrattar så jag gråter varje gång jag läser det
    https://ng.se/node/283375/om-nojesguiden

     Detta var ta mig fan det roligaste jag läst på länge! Skrattar så jag nästa kissar på mig. Älskar Tramsfrans!

  OT: Någon mer än jag som tror att det kommer ta slut mellan IL och Paul eftersom han inte alls är omtyckt bland de som följer henne? Att en pojkvän/man endast passar hennes målbild om han är creddig?

   Jag tror anledningen till att det inte kommer att hålla är att de inte klarar en vardag – och särskilt inte tillsammans.

   Min uppfattning är att både IL och gubbvännen känns väldigt livsomogna. Det kan nog funka hyfsat om en i förhållandet är det, men två stycken som inte kan packa en väska blir nog lite rörigt när vardagen knackar på dörren. Och jag vill inte tänka på vad som händer om mr ”jag byter inte blöjor” och IL får en knodd, gah! Men man kan kanske växa med uppgiften. IL har ju dock inte gjort det.

    Bella hade lite svårt när hon fick barn (jag hade det också svårt, men både jag och barnen överlevde ?? ingen kritik mot det alltså) och då skrev hon alltid i bloggen hur odd stöttade henne och verkligen klev upp och tog ansvar i föräldrarollen.

     Det har han fått fortsätta med, steppa upp alltså.

      The Odd way.

   De kommer garanterat att ta slut och ganska snart gissar jag. Som sagt, vardagslivet ihop lär inte funka för dessa två omogna personer.

   Hon är skitsur över att hon har fått kritik. Långt inlägg idag på bloggen rörande barnen, senaste mitt livs kärlek och skor. Skyller på att barnen blivit äldre och därför nämns de inte. Som vanligt mängder med stavfel samtidigt som någon annan synes ha hjälpt till med några formuleringar rörande hennes nya kärlek och snabba puckar.Hon påstår att Flattered går som tåget. Självklart fick hon med lite smygreklam. Hela inlägget kändes inte äkta. Särskilt det hon påstod om nya familjelivet.

    Nej, det var ett märkligt inlägg, osedvanligt taffligt skrivet med mängder av språkfel.

     Hon skrev väl i affekt! ?
     Hennes ego tål inte kritik.

    Jag tyckte hennes inlägg var bra!
    Hon försvarar sig mot alla losers som tror dom har koll på hennes liv.

   Hon har ju sin kriterier. Svårt att få ? procent rätt. Han får duga ett tag i alla fall. Puh, inte lätt att hitta en bra pojkvän i detta land?

   Dagens blogginlägg av spökskrivaren:

   ”Min barn blir äldre och äldre vilket innebär att deras integritet behöver värnas om ännu mer. Det har lett till att det är färre bilder på dem och färre rader. De gör att många uppfattar att jag inte tillbringar någon tid med de och det är inte så konstigt med tanke på att urvalet av bilder blir på allt jag gör på barnfria veckor. Jag har mina barn varannan vecka, under sommaren bytte vi lite dagar, ibland var jag borta någon dag extra och ibland var han det.

   Gällande min relation så hade jag inte presenterat barnen för Paul om det inte kändes rätt. Vi började relationen med att vi endast var vänner så de lärde känna honom som en vän till mig. Enligt oss så har det gått väldigt bra och vi har blivit som en liten familj. Han gör mig och barnen lyckliga.”

   Sen en massa snack om alla skor hon har och tips om hur många skor man faktiskt behöver för olika tillfällen i livet. Sen lite blah blah blah om ytterligare ytliga ting såsom hennes hår och golfen. Hon är verkligen ointressant ur det djupare perspektivet, inga spännande tankar om livet, världen eller något överhuvudtaget. Och slutklämmen:
   ”Det var mina dagar sedan måndag. Och för att för tydligen igen. Barnen och jag har haft roligt under veckan med båt-åkning, lekparker, poolhäng och hoppat studsmatta. Nu väntar ytterligare eftermiddag på vattnet, vi ska ut och äta middag.”

   Hon är verkligen astråkig som människa men intressant att följa som fenomen.

    Åh dessa ursäkter, varje gång hon får mängder med kritik. Vilket hon verkligen är berättigad! Bara det LILLA man ser av IL, alltså inte ens hela bilden så är helt FÖRFÄRLIG. Man kan räkna 1+1 enbart av det l i l l a hon skriver och det är förjävligt rent ut sagt.

    Hon är iskall. Beräknerlig. Och egoistisk. Oavsett vad har dom träffats i 2 månader, och nu bor han hos dom. Fyfan

    Om Bella utesluter både barnen och pojkvännen från sina sociala medier så kommer intresset att dala ordentligt.
    Måste vara ett riktigt dilemma för henne.
    Vem kommer att bry sig vilka varumärken hon räknar upp och vilka produkter som hon skryter om?
    Nej, den senaste tiden har den mesta trafiken alstrats av den nya relationen. Allt annat är ointressant.

    Nej, han gör inte barnen lyckliga. Cut the fucking crap, please.

    Och nej, han introducerades inte som en vän den första tiden, minns ni bilden från båten där Bella och Paul pussades? Barn förstår mer än man tror!

    Isabella ljuger på märker jag.

     första tiden måste väl dessutom innebära första gången i deras fall.

   Undrar mest när skilsmässan mellan Pulkan och Huggson är på tapeten.

    Nästa år tror jag!

    Varför tror ni det?

     Undrar jag med ?

  Man kan alltid titta på Bookens Insta och även stories på

  http://www.picuci.com

   Picuki är det som gäller

   Du gjorde min dag!

   Hon har blockat mig utan anledning pga följer bloggbevakning ?

    Jag följer typ 15 personer utanför Sveriges gränser och blev helt randomly blockad. Varken kommenterat eller gillat något. Blockar hon folk lite hipp som happ lr?

     Jag är övertygad om att hon bara blockar hej vilt. Samma med bäztizen My.

     Ja, minst sagt. Räcker att du gillat en kommentar hon ogillar eller att du följer någon som hon ser som en ”fiende” tex. Mindre än så ibland. Exakt vilka kriterier hon har är ett mysterium-tom för henne ibland misstänker jag.

    I hennes värld det nog inte, ”utan anledning ” ?

    Du kan inte se hennes lives via Picuki, men resten går bra.

   Vad tjänar hon pengar på? Vem tjänar pengar i den familjen? Jag upplever inte att hon gör någonting öht. Sänder timmeslånga lives om vilken mascara hon använder. Lägger upp miljoner stories på mat. Och nu katter. Men alla måste väl försörja sig? Jag fattar inte.

    17:04 Hon lever på det alla influencers lever på, klick, klick, klick på IG och då blir det samarbeten som genererar pengar.
    Om du slutar klicka på hennes IG, så kanske hon får söka ett riktigt jobb på sikt.
    Gäller för övrigt alla B-kändisar, ju mer nyfikna folk är, desto mer pengar tjänar de.

     Book har ju knappt några samarbeten.

    Maken drar in pengarna, svärfar har säkert en del som han pytsar ut ibland(även om han säkert är jäkligt trött på att även få bidra till en vuxen styvdotter och hennes pojkvän). Det lilla Anna drar in går väl till microblading, löshår, krimskrams till huset och lösnaglar. Hennes samarbeten är väldigt få, har nog bara sett henne ha två ”riktiga” under det år jag följt henne, ett av dem var ett baddräktsföretag som hon inte samarbetar med längre.

     Och vad gör maken.. Och varför försörjer sig inte F med karl själva??

      Han är väktare. Såg honom på Nymans Ur i förra veckan.

   Woot livet är tillbaka, då jag också blev random blockad ?

  Har hon ALLTID munnen halvöppen på det för märkliga viset??

   *där inte för…..

   Man vet aldrig när det kommer stekta sparvar flygande. Bäst att vara förberedd för att nappa åt sig en liten rackare.

    Haha..

   Valentina// Haha ja, allt för att se porrig ut??‍♀️

    Kanske botoxen hamnat fel så resultatet blev lite ”stelopererat”.

  Så himla kul att de har hittat tillbaka till varandra, deras vloggar var sjukt roliga. Tycker överlag att Gynning är en härlig person ?

   Tycker jag med! Har saknat Nishti!! ?

    Ja! De två är kul! Full fart!

   Men hennes – faktiskt – pinsamma åmande på stories är ett rejält minus för mig. Fattar inte vad grejen är??

    Ja hennes storys är på en fjortis nivå, men utöver det gilla rjag henne.:)

     Håller med! Synd att hon måste hålla på med sitt kråmande. Bara pinsamt.

   Jaaaa! Love her. Så himla mysig och rolig och okonventionell. Avis på Carina Berg (som iof verkar mysig & rolig hon med) som får vara kompis med henne.

    Har hört från ett par olika håll (som jobbar med produktion) att Gynning verkligen är härlig och supertrevlig. Carina Berg not so much. Har serverar Gynning för hundra år sen och hon var sprudlande och trevlig.

    Carolina har en sån karisma och charm som man inte kan fejka. Man kan såklart tycka mycket om henne och hennes val, beteende, etc. Men att hon är genuin den hon är det är jag helt övertygad om. En sån person som inte gör skillnad på folk och folk oavsett om du sitter i kassan på Ica eller är VD för ett börsnoterat företag. DET älskar jag! Och hon ursäktar sig inte heller eller försöker konstla sig in i en roll som inte är hon. Fan vad jag älskar såna människor!

     Hon är väldigt osvensk på det sättet

   Håller med! Blev faktiskt glad, perfect match!
   Hoppas han inser det nu.

  Hade en känsla av att dom skulle bli tillsammans igen ?

  Mega-trash!
  Nöff said!

   Att bli ihop igen? Nog du som är bitter bara!

  Tycker det är skitgott att höra att dom hittat tillbaka till varandra. Dom passar ihop och är väldigt fina tillsammans. Länge leve kärleken! ❤️

  Funderar på varför du är blockad av Boken? Hon läser ju inte denna blogg eller har minsta intresse av den?

   Jag har en halv avhandling som jag fick via sms i morse. Jag har själv inte orkat läsa mer än de första raderna (för mycket teeeeeeext) om någon skulle vilja sammanfatta den åt mig? Gärna i videoformat! ???

    Lägg ut! Lägg ut!

     Ja, snälla, gör det!!

     Ja!!!

     Ja, vi orkar läsa!!!

    Bara vi belästa blir blockade!
    Ta det som en ära – mäktiga Cecilia!
    Boken har aldrig öppnat en bok.

     Sorry – bästa Camilla!
     Jag rodnar av skam!
     Skyller på hettan på Götets gräddhylla.
     Men har faktiskt alibi – talade samtidigt arabiska..det blir faktiskt – to much…ha d gött!

    Lägg ut! Men först kan vi ha en gissningstävling i hur många ”jag”, ”min”, ”mig” och emojis smset innehåller!
    ??‍♀️?????‍♀️

     och hur många gånger orden ”genuin” och ”dem” används.

     Hahaha! ???

    Men så kan du inte säga utan att lägga ut det ? prettypleaseee!!!!! Lägg ut!!

    Och nej hon kan inte stämma dig eller nåt sånt om hon nu kommer med sådana hot.

    I Bookens senaste instastoryrant pratar hon om att håna och häckla, kanske tar på mig foliehatten nu för jag tänkte om hon kunde vara allas vår S?
    Utifrån hennes rants genom tiderna och hur mycket tid hon har vore det inte en alldeles för galen teori, eller?

     Detta har jag också tänkt ?

     Men S driver ju rätt rejält med Anna i sina kommentarer, så det tror jag inte.

   Bara för att man inte bryr sig om bloggen behöver inte det betyda att man inte vill försvåra för den mobbing som pågår mot en

    Oh gud. Du vet fan inte vad mobbning är Stollis. Bara lägg av!

  Var det någon som såg Bookens live igår och har lust att ge mig en liten sammanfattning? Jag är sjuk och lyckades somna mitt i liven ?

   Jag såg lite men höll samtidigt på med annat så fick inget riktigt sammanhang men tydligen har ”högsta hönset” (nåt med mello, rätta mig gärna om ni hörde) hört av sig till henne o gett henne ett förslag som hon inte svarat på ännu. Det hade hon lite dåligt samvete för tydligen. Sen var det det gamla vanliga, nån ställde en opassande fråga som hon ilsknade till på o print screenade så hon kan blocka. Sen gillar hon Gunilla Persson. Citat: Hon är en snäll människa”
   Typ så…

    Varför ignorerar hon inte dom frågorna? Det är ju ganska respektlöst mot alla andra vänliga människor som sitter och tittar som måste titta på hennes utbrott på någon som bara vill provocera henne. Jag blir inte klok på hur hon tänker där. För hon fattar väl också att det är folk som vill jävlas. Men sen kan det ju finnas en del som tittar på henne just för utbrotten ?

    Tack så mycket!! ☺️

     Hon skrek några gånger också, som alltid.
     ”Jävla fega troll, fy fan vilka jävla idioter ni är” 🙂 ,
     Lol..

    Jag tror faktiskt Gunilla är snäll, lite vrickad och hysterisk men genuint snäll.
    Anna är inte snäll, hon är hysterisk och genuint jävla ego och falsk.

  Jag tänker bara ”Tiger King”???

  Kul för Carolina att hon är lycklig men så j*vla skämmigt att hon måste posera på det där viset.

   Ja, hoppas att hon kan komma till ro någon gång med sin kroppshets och tycka att hon är fin som hon är.

    Ja. Inte coolt att signalera den osäkerheten. Killar som Viktor vill inte ha osäkra kvinnor.

  Varför, hon som är rolig och care-free, är hon så otroligt besatt av att se sexig ut hela tiden? Hur länge till ska hon hålla på så? Och vad tänker/hur påverkar det hennes småtjejer? Barn gör det man gör, inte det man säger

  Vad är det för goda nyheter Boken fått nu? Vem skriver att de fått goda nyheter utan att skriva VAD det gäller. Hon avslutar med ”så mycket bättre” så vill säkert dra igång spekulationer om hon ska vara med i programmet…

   Hon kommer aldrig att vara med i det programmet såvida det inte köps av någon skräpkanal, typ trean eller femman. Hennes person skapar FÖR mycket drama och förstör för alla andra. Ingen vill vara med i samma säsong som hon.

    De andra deltagarna skulle drunkna i hennes tårar. Männen skulle bli tafsade på. Ja, ett allmänt kaos skulle uppstå.

     Tänk så vansinnigt kul det skulle vara för oss som uppskattar drama och tårar med Anna Book! Hoppas hoppas hon ska vara med!

      Tänk dig om lerduveskytte hamnar på agendan. Booken med skjutvapen och att hon minns en förolämpning från 80-talet.

      Den här är värd att lägga tre minuter på. ”Anna och Bert”.

      https://m.youtube.com/watch?v=JtXyL-Y0AvA

       Ha ha men hjälp…

     Varför skulle männen bli tafsade på? Hon brukar väl inte tafsa? ?

      Jo, Booken brukar ofta lägga handen på männens bringor, finns många bildbevis på detta aningens för närgångna beteende. Jag tycker nog det kan klassas som tafsande, hade aldrig själv gjort så på någon annan än en partner.

      Hon älskar att lägga sina händer på männens bringor. Googla.

    Jag vill hålla med dig men tyvärr tror jag att hon kan ha en chans att vara med där. Det skapar bra tv om än pinsam tv.
    Nog för att TV4 skulle tappa tittare men halva Flashback skulle ju titta så winwin?

    Jag förstår inte vilka låtar hon tänker att de andra artisterna skulle tolka? Jag kan bara komma på abc och den där samba sambero, men jag tror att jag blandar ihop melodin på den med snabbköpskassörskan?
    Jag vet att hon pratar ofta om att hon gjort sååå många bra låtar, men är det verkligen nån annan som hört och minns dessa låtar hon pratar om?

     Och jag förstår inte heller hur hon har tänkt att HON ska tolka de andra? Hon har inte den musikaliska kapaciteten att skriva om låtar och göra dem till nya hits.

   Fast inte för att vara sån. Anna har inte tillräckligt många låtar för att fylla programmet. Och har tyvärr inte någon karriär som går att gå igenom på längre än 5 min. Sorry men det är sanningen. Hon har varit B kändis i 20 år. Och det är ok alltså.

    Vad menar du? Nu glömmer du Samba Sambero, Himmel för två och den där hon sjunger typ ”han kör mycket bil och byter gärna fil”.
    ”Inte tillräckligt många låtar”. Pyttsan!

   [Borttagen kommentar]

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

     [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

       Hon har ett sjå med sina ungar… Hur kunde det gå så snett

     Man kan inte skjuta på en förhandling för många gånger. Hon kommer inte komma undan bara för att hon förhalar allt.
     Däremot tror jag hon försöker vinna tid för att få fram underlag för att åberopa psykisk ohälsa vid brottstillfället.

   Dottern har säkert fått ett nytt sjukintyg så rättegången skjuts upp-igen. Ingen tillfällighet att så många bilder från ett trist väntrum läggs upp annars!

  Anna Book är den vännen alla ber ska passa hus, katter, tomater, skjutsa till läkare m.m för hon är alltid hemma. Hon blir utnyttjad av allt och alla men tror att hon kommer att bli kändis för det.

  Rumpimplantaten på senaste storien när hon ligger på rygg…. ? jag vet precis känslan av att vilja fixa något med min kropp. Hon är så vacker och jag hoppas hon vet och känner det själv

   Ät mer chips!

    På mig går chipsen till överarmarna, inte till rumpan 🙁

   Gynning? Hon har gjort en fettransplantation bbl. Ser dock förjävligt ut. Så dåligt resultat.

    Rumpan sitter på ryggen o ingreppen på magen är katastrofdåligt gjort. Alla kan köpa sig en ny kropp precis som Gynning gjort, bara man har pengar, men man kanske ska välja en annan plastikkirurg än Dr Berne efter resultatet.
    Men hur som, vackrast i Sverige är hon allt. Oavsett.

     Fast hon har rumpan på ryggen??

  Alltså umgås inte de flesta av oss i såna cirklar där sånt där sexigt poserande (över 25 iaf) vore helt otroligt pinsamt?? ?

   Jo

  Anna Books senaste inlägg…. nån frågar om hon ska vara med i Så mkt bättre o hon kontrar med ”vem sprider att jag ska vara med i så mkt bättre? Folk har inga spärrar – har ni inga egna liv?” Asså Hahahah!! va i helv! Hon är ju den helt utan gränser o spärrar samt har verkligen inget liv?? Sitter hemma o gör absolut ingenting?

   Det måste ju vara en öm tå för henne? Annars hade hon väl inte reagerat sådär?

   Grått hår sticker fram på Anna, har hon missat att gå till sin underbara frissa?

   Hon vill inget hellre än att vara med i Så mycket bättre. Vilken dröm för henne – prata om sig själv och sitt liv i en heeeeel dag.

   Fråga inte efter logik med den människan…som
   måste fylla sitt magra Instagramflöde med kattlådor och jättetekoppar fyllda med isvatten och torrfoder. Klart hon vill folk ska spekulera och fråga henne om vad hon menar med sina halvkvädna visor-hon är så uppenbar fast hon tror hon är subtil och diskret. Typiskt för…hrrm…en viss personlighetstyp.

  Var inne lite snabbt på hennes insta och Såg hennes reklamfilm för smycken. Hon smeker sig över brösten och åmar sig hahah? Alltså jag orkar inte!
  Vad säljs egentligen…

   Såg just precis den jag också och kände samma sak ”vad säljer hon?”

   Men sheisse vad pinsamt?

   Jag kan inte hitta? Är det väldigt gammalt?

  Från Åza Brennanders blogg i ett inlägg om Boken:

  Hon är dessutom klok som en bo(o)k och senast förra veckan hjälpte hon en annan vän ur en svår knipa. I det fallet agerade hon både polis, förhörsledare, jury, domare och lyckades få både bedragaren på fall och rättvisa skipad.

  Undrar vad detta rör sig om?

   Hur hittar dessa knasiga kvinnor varann? Att det skulle vara något positivt när en person ikläder sig alla de där yrkesrollerna. Blondin med gul bil har blivit en symbol för dumhet.

   Åza är ju framgångsrik till skillnad från sin väninna, men märkligt nog tycks även framgångsrika vara rätt blåsta ibland. Åza har väl tex bättre social kompetens och uthållighet än Anna, ett av få skäl jag kan tänka mig till att hon lyckats tjäna en del ändå.

  ”Gynning och exet tillsammans igen”
  -jaha

  Det gjorde mig glad att de är tillsammans igen! Tycker att de är så roliga och härliga båda två, älskar hennes youtubeklipp när han är med. Hoppas att det håller och att de blir lyckliga tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.