Antonija Mandir är en PK ass kisser enligt Paow

Paows logik – är den inte underbar ändå?

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag fattar ingenting….

      Då e vi två.

        Vad är det ni inte förstår? (Undrar genuint)
        Antonija Mandir tog ställning för flera år sedan mot att Jocke sminkade/målade sin kompis svart.
        Flera år senare gratulerar Antonija hans vinst i kristallen, tydligen kan ingen och inget förändras så Antonija är enligt Paow en politiskt korrekt as*li*ker pga detta.

        Att hon la till att Jocke en gång i tiden avslöjade hennes otrohet men att det nu är förlåtet, antar jag var för att förstärka att uthängningen inte hade med Jocke att göra utan endast Antonija.

        Kort efter lägger Paow upp video på sin story där någon tydligen har sagt något elakt/upprörande om henne, och menar på att om man har inte har något snällt att säga – så ska man inte säga det alls. Relativt kul att komma från Paow.

        El claro?

          Si, claro! Tack, det där var en bra förklaring.

          Nu är det, men innan din förklaring så måste jag erkänna att jag också missade poängen. Tack! ??

      Inte jag heller?

      Paow snackar skit om bland annat Antonija på Instastoryför att i nästa andetag beklaga sig över folk som skriver elakt till henne och tycker att ”har om inget snällt att säga så ska man inte säga något alls”.
      Aningens ambivalent.

      Vad är det som är svårt förstå? Paow visar en story från när jocke inte verkade va så känd som han är nu där antonija pratar skit om honom och nu när han är känd och hon fått vara programledare med honom osv så låter det annorlunda från henne, då tycker paow hon är en ass licker.

        Jojo, men när man inte följer de här dårarna själv så är det som att bli nedsläppt i en jävla hög med skit och försöka fatta vad det är man ser.

        Han var väldigt känd när blackfacet gjordes…

      Inte jag heller???

      Jag fick läsa om två gånger pga att hon (Paow) inte kan uttrycka sig stackarn. Helt sjukt att inte kunna stava eller ens använda rätt ord så folk fattar vad hon menar.

        Stackarn? Du gillar att vara nedlåtande va? Mysig människa….

          Paow är en fördomsfull rasist så känns helt ok att vara nedlåtande

    Tre

    Hon håller även på å snackar skit om HK och Alexandra Nord på sin ”nära vänner” story på instagram…

      HK? Vem? Varför gick namnet på den ena personen att skriva ut, men inte den andra? ?

        Hannah Klostermann från PH, trodde alla visste att hon kallades så hahah

          Inte alla som ser hjärndöd tv ?

          Aha, hade inte koll på henne ?

          Men tror du att alla ens vet att hon finns?

        Det är hennes smeknamn

    Det här inlägget hängde jag då inte med i.

    Haha blev också rätt förvirrad

    Är Paow ens relevant längre?

    Har luftslottet och luftbubblan gjort slut?

      Det finns indikationer på att bubbelpojken dragit… Vi får se

        Vilka indikationer?

          Vill också veta!!

        Det var väl planen från början? Mer fejkad relation har väl inte funnits? Det är desperata bloggsoppan som måste kokas innan man står ute i kylan.

        Enligt Pingis i en igstory var det svårt att få luftslottet och luftbubblan att träffas då de är så extreemt uppbokade och fulla kalendrar. Jo jo det går nog bara de mest naiva på. Han kanske är i någon annans pool. Eller så har luftslottet upptäckt att han tjänar inga pengar. 150 000 i intäkter för 2019, bytt namn till R R juni 2020 och få också bytt namn på bolaget. Plus bråttom att flytta ihop. Mycket märkligt tycker vi vanliga hederliga människor.

          Ja, mycket märkligt!
          Flytta in efter 2 månader när det finns små barn med i bilden är ju inte direkt ett moget och vuxet beteende av en 52-årig ”man”.

          Prata för dig själv. Dra inte in ”vi” i dina spekulationer.

            Ne men du är inte hederlig heller så.

        Är din källa spekulationer på FB? Misstänker det starkt.

          Varför är du där och läser?

            Varför inte? Läser allt möjligt på FB.

              Glöm inte att ta allt med ett kilo salt bara!

                Menar du badsalt ?

                Eller ett….kilo….mjöl!!!!

                  Skrattade orimligt mycket åt detta!!

                FB får fram massvis med information innan andra källor. Visst, en hel del är skitsnack men inte allt
                Det finns skäl till att polisen och journalisten håller ett öga på FB

        Är det du själv Bella/PaulRobertJohnAndersAmhmed/Göran/KnutSven som är här inne för att locka till dig fler läsare=pengar, så du kan dra iväg på dina wannabe- överklass resor?

          Så kan det tragiskt nog vara är jag rädd.

        Men alltså GÖR det verkligen det? Vad baserar folk det här skvallret på? Känns som att det uppstått ur tomma intet. Eller har jag missat något?

      Vavavava!?? Berätta mer!

      Hur kommer detta sig?
      Bella dom var så lycklig och käraste någonsin i livet?
      Bubbelpojken visade sig vara för lätt för att fastna? ?

        Hon säger till Shiela i dagens podd att hon skjutsar hem Paul innan de spelar in. I blogginlägget från i torsdags skriver hon att hon bor själv. Komnentarer från följare är mycket undrande. Bella vill ha extra uppmärksamhet till 150% minst när hon har PMS och när hon har mens. Verkar bli som ett litet barn med skrubbsår. Är det denna självömkan och barnslighet och förvirring som vuxna män faller för?

          Hur står du ut att lyssna på deras podd? Helt ärlig fråga! ??‍♀️

            Jag älskar deras podd!!! Jag gillar deras röster (!) och hur snacket flyter på så fint. Faktiskt. Vissa avsnitt är bättre än andra och visst märker man att de lever priviligierade liv, men ändå. Jag ska lyssna på dagens podd ikväll sedan jag gått och lagt mig 🙂

              Gillar deras röster? Vi måste ha helt olika förmågor när det kommer till att fånga in ljudvågor. Jag klarar inte av Bellas röst, den är fullständigt förfärlig. Skär i öronen. Det enda som är värre är hennes garv.

              Ok.

          Den 24 hintade hon om att hon ville gifta sig med
          Honom 😉

      Hon har ju haft barnen den här veckan så kanske mindre glamorösa saker att lägga ut. Och barnens pappa kanske inte är överlycklig över situationen och inte vill ha med sina barn på bild i hennes kanaler tillsammans med ”mammas nya kille”. Får se hur nästa vecka ser ut….

        De skulle enligt henne vara ute på hans mors sommarställe och det har hon visat bilder på flera gånger så det stället är ingen hemlighet. Bella sitter förresten och läser en bok när sonen har playdate hemma och barnen är i poolen. Livsfarlig badvakt hon är.

          Och när jag var liten satt telefonen fast i väggen som alla mammor pratade i hela tiden. Men toppen att du sitter och glor på avkomman hela tiden!

            Är en förälders förbannade plikt att ha koll på sitt lilla barn som leker i poolen! Frågor på det?

            I poolen gör man ju det.

        För han sitter hemma och är bara pappa menar du?

    Inlägget handlar om att Antonija la ut ett inlägg om Jocke för några år sen där hon inte var nöjd med honom. Idag jobbar Antonija ihop med honom som programledare för hans nya satsning Splash (tävlingsprogram). Antonija önskar sin nya kollega lycka till i kristallen och Paow blir provocerad av detta eftersom att Antonija förr har hängt ut honom.

    Vilket blir lite lustigt, för Paow har också hängt ut folk.

      Ja det är väl inget märkligt att någon dömmer ut något som någon gör fel, men sen säger grattis när vederbörande gjort ngt bra/vunnit.

      Emellan har hon dessutom hunnit lära känna honom.

      Paow griper ju efter halmstrån!

        Jag hade inte förlåtit någon som kallade mig rasist och som ser en svart person i en apa. I en låt som handlade om just en apa. Vilka va de egentliga rasisterna i den härvan?

        Jag förstår vad paow menar…

          Jocke tog ju till sig det han ”gjort” och att han förstod att det kunde tolkas fel.
          Min första tanke var inte heller något annat än att kompisen skulle vara en apa.
          Utan det var väl de som hade koll på blac-face historiken som påvisade att det kunde tolkas fel.

    Vill kalla dem barnungar allihop om det inte var så att det skulle vara elakt mot barnen.

    Intressant detta med influensers och hur de uppfattar saker och ting. Angrepp och offerkofta om vartannat. De tjänar stora pengar på att vara sina egna paparazzis. Idagens poddavsnitt tar allas vår kära Isabella på sig en enorm offerkofta och anger att den kritik hon fått för Portugalgolfresan är hat! Hon säger också att de följer UDs rekommendationer om max 50 personer. Nu är hon ute och cyklar igen, superföretagskvinnan, UD har aldrig uttalat sig om antal personer. Vad är det med influensers och saknaden av yrkeskunnande,bristen är enorm.

      De är så pinsamt egofixerade och ofta uppblåsta samt har tappat all verklighetskontakt att man inte kan låta bli att tycka lite, lite synd om dem. ?

      Med risk för att bli kallad Stollis, men kan inte alla säga fel? Det är väl ändå tydligt att hon blandar ihop FHM och UD där? Vissa kommentarer här inne angående resan kan nog även kategoriseras som hat mot Isabella, men det är aningen extremt.

        I en podd som är förhandsinspelad? Säger man fel tar man om eller klipper bort. Hon vet nog att det låter bra med UD. FHM har inget med golfresor att göra. Begränsningar om antalet personer är det polis som kan besluta om. Flygen är fullbokade och de rymmer mer än 50. Tågen med.

          Ojoj alltså hennes uttalanden är så utstuderade. Excelarket ni vet. Och att det är ”HAT” som vanligt blir bara så pinsamt.. Snacka om att hon har noll självinsikt och skulle kunna ta av sig offerkoftan och se att det är kritik och inget annat. Patetiska människa.

            Fast det är inte kritik ni/du håller på med utan H A T – du kämpar med att vända allt ALLT hon säger och gör till något fel för att kunna skamma henne och kasta snmuts på henne. Du gör allt för att förstöra hennes förhållande, karriär och rykte. Sjuka trakasserier. Ge upp någon gång obehagliga galna människa!

              Haha nej, det är det inte. Snälla lär dig skillnad på hat och kritik! Då (kanske) du förstår du vad jag menar!

              Du är nog totalt blind över hur sin kära oskyldiga IL betett sig under ALLA dessa år.. Och du kallar andra obehaglig ???‍♀️

    De behöver inte sätta sig in i saker, marknaden straffar dem inte för okunnighet. Snarare tvärtom; desto mer kritik och drama, desto mer uppmärksamhet och följare = mer cash.

      Svar på kommentaren ovan..

      De förstör för seriösa företagare. Särskilt kvinnliga influencers för andra seriösa kvinnor som driver företag. Sökte just upp golfreklamen och hittar den inte på de sidor hon refererar till att boka på. Hittar nada. En vännina kom med lite skvaller. Tydligen fyller IL år den första dan och pojkvännen dag 2!

    Har jag förstått det rätt nu: Antonija grattar sin kollega för vinsten i kristallen.
    Paow blir sur eftersom Antonija en gång i tiden, för länge, länge sen öppet gick ut och berättade att hon inte tyckte om en grej Jocke gjorde. Paow gör en story på det och lägger först upp en skärmdump på Antonijas jättegamla post (vem har ens kvar sådant?) bredvid den nya där hon berättar om att de var kompisar när de var i Thailand, men ett halvår senare blev de osams.
    Sedan en ny post där hon berättar att hon aldrig varit och aldrig kommer att bli en ”ass licker”.
    Direkt efter det en ny post där hon berättar att det var 4 år sedan som Jocke bad om ursäkt för något dumt han gjort mot henne, hon godtog ursäkten och de har varit vänner sedan dess.
    Och sedan en video där hon tycker att en av sina haters ska hålla truten?

    Vem orkar ens ifrågasätta logiken i den sista posten när exakt ingenting annat innan inte heller hade någon logik???
    Allt är ju bara jätterörigt och har noll relevans med varandra.

    Jag får, som Danny skulle ha sagt, kognitiv dissonans av det här…

      Jag förstår tyvärr absolut ingenting. Inte heller av din beskrivning. Har verkligen försökt läsa inlägget och kommentaren flera gångar, men it just doesn’t make sense.

        Det är ju just det. Absolut ingenting är begripligt eller har logik bakom, inte bara den sista posten från Paow.
        Samtliga posterna är ju så irrationella att de är uppenbart skrivna av någon som inte riktigt är vid sina sinnes fulla bruk. Eller så är det skrivet i extremt mycket affekt.

          Det enda hon möjligen kan vara sur över är om det var så att Antonija var hennes kompis så länge Paow var mer känd än henne.
          Men så
          Snart hon fick mer följare så dumpade hon Paow för att hon hade gjort sitt som ”mer känd kompis”:
          Då tycker väl Paow att hon blivit utbytt mot den ännu mer kända Jocke.

          Om så är fallet är ju en annan fråga.

            Tror bara det handlar om avundsjuka från Paows håll

    Har jag förstått det rätt nu:
    Antonija grattar sin kollega för vinsten i kristallen.

    Paow blir sur eftersom Antonija en gång i tiden, för länge, länge sen öppet gick ut och berättade att hon inte tyckte om en grej Jocke gjorde. Paow gör en story på det och lägger först upp en skärmdump på Antonijas jättegamla post (vem har ens kvar sådant?) bredvid den nya där hon berättar om att de var kompisar när de var i Thailand, men ett halvår senare blev de osams.
    Sedan en ny post där hon berättar att hon aldrig varit och aldrig kommer att bli en ”ass licker”.
    Direkt efter det en ny post där hon berättar att det var 4 år sedan som Jocke bad om ursäkt för något dumt han gjort mot henne, hon godtog ursäkten och de har varit vänner sedan dess.
    Och sedan en video där hon tycker att en av sina haters ska hålla truten?

    Vem orkar ens ifrågasätta logiken i den sista posten när exakt ingenting annat innan inte heller hade någon logik???
    Allt är ju bara jätterörigt och har noll relevans med varandra.

    Jag får, som Danny skulle ha sagt, kognitiv dissonans av det här…

    Paow har låst sin insta, jag avskyr när dom gör så. Då kan jag inte snoka som jag vill ??

      De brukar tendera att göra det när saker dyker upp här. Speciellt när man inser själv hur korkad man låter och inte tål kritik (eller kan skaka av sig den nonchalant).

        Det är deras sätt att låtsas vara relevanta, och få följare, för folk vill följa när det är drama hahha

        Eller när en hög haters kommer härifrån och spyr skit.
        Kan man stänga då så gör man det så klart.

    Varför alltid gå på Paow? Det är ju inte hon som gör något större fel här utan det som är konstigt är ju Antonias beteende. Kul att P avslöjade det tycker jag, falskt av A ju och man kan ju undra om det är därför som ”filmfilerna med Splash är borta” för att han inte vill ha med A längre eller är det ett PR-trick. Min tanke var direkt att det är ett PR-trick för att få mer uppmärksamhet kring det.

      Man ser ju dock i Jockes senaste story att det är knas med filerna

      Fast händelsen var ju några år tillbaka, du tror inte A och Jocke har pratat ut om det?

        Är det där ens en grej att prata ut om???

          Precis, hon kommenterad det som var fel
          Med det han gjorde.
          Efter det gick han ju ut och bad om ursäkt för det han hade gjort. Och efter att han förstått varför det han gjorde blev helt fel och vad det betydde så har han inte gjort det igen.

      Varför skulle Jocke inte vilja ha med henne för att paow lagt ut detta? ? tror ju inte han kastar bort flera dyra inspelningsdagar för detta

    Kan ändå inte låta bli att tycka synd om Paow.
    Hon känns bara så himla vilsen, osäker och väldigt ensam.. Tror inte det finns många som litar på henne då man som vän/pojkvän, aldrig kan vara säker på att inte bli uthängd en vacker dag.
    Bara tragiskt ?

      Ja hon borde söka hjälp för sin adhd. Uppenbart det hon har… och det är INGET fel med det så att det blir tydligt. Kan dock göra att man blir väldigt impulsiv…

    Saade och Schönberg pussas i bakgrunden på Worges story igår. Så nu kan alla som har undrat få det bekräftat ytterligare en gång. Skål!

      Att man pussas behöver ju dock inte betyda att man är ett par ?

        Johoo! ?

        Haha nejnej, men tänkte mer på allt snack om att de har haft ögon för varandra. Det stämmer ju uppenbarligen ?

      Eller också pussades dom i bakgrunden med flit?

    Jocke har väl ändå ”mognat” (relativt sett, alltså…) sedan sina tidiga år i sociala media? Jag såg aldrig de sunkiga videos han tydligen la ut då, men kan inte tänka mig honom göra sådant idag. Paow, däremot, går ju på i samma enfaldiga och omogna hjulspår och verkar inte ändras ett dugg. Jag undrar hur hennes liv kommer att se ut när hon fyllt 60?

      Ja, hon är definitivt bortglömd då!

      Verkligen en förvuxen tonåring.

    Du skämtar va? Självklart ska man glo på barn som badar i en pool. Har du missat att det dig en pojke bara för nån vecka sedan!

      Många föräldrar bryr sig verkligen inte, eller saknar de kognitiva förmågor som egentligen krävs för att ha barn. Det är därför till synes enkla saker som att hålla uppsikt över barnen inte fungerar, och barn dör eller skadas svårt som följd.

      Fast då handlade det om en stackars pojke som badade i samband med att han var på skolan, det var tre personal på vad? 40 barn? Och han kunde inte simma vilket föräldrarna hade meddelat skolan om. Jag vill inte lägga skulden på någon dock, för vet inte vems fel det är, men mamman var väl inte där?

    Tror nästa inlägg här kommer handla om Bella och hennes märkliga tennisresa och allt hat (befogat) som hon fått för den pga coronatider.

      Hat? Snacka om att urvattna betydelsen av ordet när kritik idag benämns som HAT.

        Det är Bella som säger att kritiken är hat.

          Och stollis.

          Ja det är väl massor av folk här som hatar på henne vad hon än gör?

    Tjejen med stort ordförråd den där paow!

    Alltså hennes stavning och meningsuppbyggnad ? Kids – stay in school.

    Snarare så att Antonija nu tjänar pengar på att vara vän med Jocke. När blackfacet gjordes för 2 1/2 år sen jobbade de inte tillsammans, och då fick hon uppmärksamhet/följare genom att hata på honom.

    Haha Paow. Fortfarande 14 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.