Hur likt är för likt?

Hur likt är för likt, och återigen är det Carolina Gynning som är på tapeten.
Den här gången med en ”egendesignad” vas i form av en kvinnlig torso.

Jag hittade dessa här på nätet, vaser i from av torsos, och ställer alltså frågan till er – hur likt är för likt?
Och är det ens egen design när det redan finns snarlika?
Kanske, så vad tycker ni?

Har ni fler exempel på Gynningkonst som är väldigt lik någon annans – ös på! 

290 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oj.. en vas i form av en torso. Så unikt…

  Lite som att säga att alla grå divansoffor är kopior av den första.

  Fast tavlorna?!? Tavlorna hon gör är bara kopior av någon annans konst som hon målar över?!
  Hur är inte detta en skandal än?

   Är det sant???

    ja

     Oj, men vem är den konstnären?

   Tavlorna hon gör är väldigt märkliga. Om hon vill måla på befintliga verk eller fotografier varför tar hon inte bara egna foton? Superlätt ju, kan ju vara henne själv eller någon hon känner. Varför tar hon andras bilder som hon inte har upphovsrätt för och säljer vidare? Ej ok!

   Hon är så jäkla pinsam. Hon har inget jobb hon måste gå till, hur svårt ska det vara att ta sig tiden att pyssla ihop något eget?

   Jag tycker att Carolina Gynning skämmer ut sig själv, och hon är för bedövad/verklighetsfrånvänd/korkad för att inse det själv.

   Nu har jag bara sett en tavla som är lik en annan – den med kvinnoansiktet som visades i tidigare inlägg– hur ligger det till med det här egentligen o varför ifrågasätter ingen detta? Det verkar som om Gynning skulle vara fredad – undrar varför? Är det för att hon är så styv i korken, tjänar stora summor pengar o tillhör eliten numera eller vad beror det på?

   För övrigt; är helt ny här men gillar redan den här hemsidan! Så många intressanta inlägg som får vara liksom en positiv motvikt till sådant som annars inte alls eller knappast skulle ifrågasättas.
   Tack för en bra sida bloggbevakning.se!

  Bra fula allihopa.

   Ja, verkligen! ?
   Äkta kitsch!

    Ngn som sett kostrådgivare MM laga mat. Har aldrig sett annat än färdiggrillad kyckling och potatis när det inte är hemlagat på restaurang.

     En kostrådgivare som själv använder kostrådgivning, är det det hon sedan säljer dyrt till sina klienter?
     Vem anlitar henne?

      Tror helt klart att hon använder sig av färdiga program som hon sedan ”anpassar” till dina klienter. Inget hon skräddarsyr själv.

     Blir fundersam på den sista bilden My lagt upp på sin blogg. Vad har hänt med hennes rumpa?

      Det är en muskel. Det är helt normalt när man tränar.

       En muskel som hon har köpt och stoppat in, knappast tränat sig till. Precis som magen, brösten och läpparna.
       Speciellt läpparna är nygjorda, hon kunde knappt prata på ett av sina senaste instainlägg p.g.a att överläppen var helt svullen.

       Ger hon samma råd till klienterna att gå till en plastikkirurg för att få den rätta kroppen?

        Om man kan anatomi så vet man att just den delen av rumpan man använder när man gör marklyft, sitter där.
        Kände du på den eller tyckte du att den såg mjuk ut.
        Alla här är så otroligt elaka mot varandra och andra.

         Även i avslappnat läge har hon en ”kant”vid höft/rumpa som definitivt inte är naturlig. Anatomiskt omöjligt att en naturlig kropp har en så pass skarp kant. Inget fel med att operera om man blir lyckligare av det men då rycker jag det är viktigt att inte försöka hymla med det…det skapar helt orimliga ideal.

      Det är överskottsfett. En muskel är hård, denna knöl var INTE hård. Fett alltså.

       Du har alltså känt på knölen?

       En muskel i vila är mjuk

        Även en muskel med fett över. Man kan ha muskler även om man inte har pyttelite kroppsfett, men människor här verkar ha ett större behov av att vara elaka och trycka ned än att faktiskt ta reda på fakta.

      Kan det vara så att hon tidigare gjort ett ingrepp med något form av implantat. Sedan gått upp i vikt (som hon själv berättat om) och därför har rumpan växt till dess onaturliga form?

       Självklart har hon gjort ett rumpingrepp. Det syns en skarp kant precis där midjan slutar och rumpan/höften tar vid. Ungefär som det ser ut på Gynning. Tycker att folk får göra vilka ingrepp dem vill, men att inte kunna stå för det skapar orimliga ideal. Exempelvis martyren skulle aldrig erkänna ett ingrepp som endast är pga kosmetiska skäl. Bukplastiken påstår hon bara utfördes pga delade magmuskler. Att hon i samma veva tog bort hud och skulpterade om navemln för att se slätare ut vill hon ogärna erkänna.

     Någon som vet var och när My studerat till kostrådgivare? Har aldrig sett ett enda certifikat på att hon verkligen är utbildad. Eller tror hon på riktigt att hon blev kostrådgivare för att hon läst lite näringslära när hon gjorde sin halvdana PT utbildning….. Skulle vara så intressant att höra från någon som köpt hennes onlinetjänster. Om det nu finns nån. Man får inte kalla sig kostrådgivare hur som helst.

      När hon läste till PT så kunde man välja till olika delar. Bla läste hon om mammagravid träning och om hur man ger kostråd. Hur långa de kurserna var förtäljer inte historien. 20, 30 40 timmar? För att kalla sig kostrådgivare bör man ha läst mint två terminer.

  Nä här var det flopp. Varför gör du inte ett inlägg med alla hennes kopior i ett inlägg istället? Finns ju verkligen massor att välja mellan

   Hon vill ha hjälp med grävandet.

    Spot on! Verkar som Camilla har mycket annat att stå i just nu.

    Finns mycket att hämta, länkat (i andra inlägg)

    Ja exakt S3! Måste ju vara ett jättejobb att leta kopior – nu har jag noll koll på vad Gynning målat för det har aldrig varit intressant men börjar fatta att det är en hel del ändå. Klart bloggbevakning behöver hjälp att rodda i det.

   Hon skrev ju om flera kopior för inte så länge sedan.

  Det här är tvärtom, en kvinna som kopierar Gynning rakt av utan att skämmas.
  http://www.soransonart.com

   ???

   Vem var först?!

    En annan ’äldre’ kvinna var först, hon skrev på CG’s blogg för många år sedan att CG kopierade henne, vilket man kunde se att så var fallet, kommentaren togs bort illa kvickt.

     Tack!
     Ja det har ju aldrig känts som att Gynning har haft någon unik stil i sitt målandet. Utan många som kommit med liknande konst. Dock inte så insatt då det inte är min favoritstil.
     Dock så är väl konst värd så mycket som någon vill betala för den…

     Det skulle vara intressant att jämföra, minns du namnet?

   Niinis har nog också kopierat glas.

    Målar Niinis?

   Fast hur ”unikt” är det att rita kvinnor med stora tuttar, läppar, ögon i massa färger för att man inte riktigt vet hur man på riktigt ljussätter en människokropp eller kan rita proportionerligt?
   Känns som att alla som vill bli konstnärer men inte har skickligheten, ritar just kvinnokroppen och tycker det räcker för att nåt ska bli intressant.

    Samma med t.ex. Hanna Widerstedt.

    Minns när jag var 15-16 och tyckte Carolina Gynning härmade mig. Men hon kände inte mig. Min egen konst hade jag knappt vågat visa upp ? bytte min stil i samband med det och var chockad över att folk betalade för hennes konst. Men smaken är delad

    Exakt så. Tack!

    Enda gången Carolina är helt okej på proportioner, skuggor etc är när hon målar över andras tavlor

  Finns många exempel men här är ett: https://www.instagram.com/p/CE0x4u7pzKg/

   Ja, flunsadöden har verkligen lagt ut flera exempel på CGs konstfusk

   Kan hon ha fått godkänt att använda sig av bilderna?

    Knappast, hon ger aldrig cred till fotografen utan får det alltid att låta som att hon har målat allt själv från grunden. I flera fall är det dessutom inte ens fotografier hon använder utan andra konstnärers målningar och jag tvivlar på att någon skulle ge henne tillstånd att måla över deras egna verk utan att hänvisa till originalet.

     Håller med, knappast troligt att hon fått godkänt av ursprungskonstnär/fotograf. Så fult att göra på detta vis och ta 60 000 för någon annans talang och sälja in det som ”Art by moi”

  Tror Carolina ser det som gratis reklam vid den här punkten nästan 😉

  Ja det är ju likt!?

  Supertråkigt koncept som funnits hur länge som helst. Och just detta lyckades hon dessutom göra så tråkigt man bara kan. Inget coolt eller utstickande med det öht.

  Kan du inte skriv ett inlägg om alla hennes uppenbara kopior till tavlor och att hon vill ha sex med hundar istället? Finns så mycket mer att hämta än bara det här.

   Eller det är inte ens kopior, hon målar över andras konst och kallar det sin egen.

   Om Gs tavlor har väl det redan skrivits om här. Någon tavla med ett kvinnoansikte med en tår?

    Ja men hon har snott mååånga fler.

    Tror du tänker på konstnären Ewa Switalas ”Teardrop” som målades ovanpå och blev ”Moonlight Queen”
    Denna har Camilla skrivit om tidigare.
    Hon fick då kalla fötter och gjorde om den och täckte över det som kommenterats lysa igenom från originalet.
    Den nya versionen ligger nu som frontbild till utställningen Gynning X 2 på Galleri Jungfrusund 25-27 sept. Se hennes facebook.

   Vad läste jag precis, vill hon ha sex med hundar? ?

    Ja lyssna på senaste poddavsnittet av Gynning & Berg. Riktigt vidrigt.

     Det var ett skämt fattar du väl

      Har du lyssnat? Det lät verkligen inte som ett skämt och om det var det så var det ändå sjukt jävla osmakligt.

      Voff.

      Haha högst oklart faktiskt, hon yttrade det i nån story o sa det igen i podden. I vilket fall är det knappast nåt man skämtar om när det är tok-förbjudet o vidrigt OCH i kombo med att hon har barn som är så pass stora så det finns risk att de får höra det av kompisar osv.

       CG själv här ovan som raggar lyssnare till podden. Så genomskinligt. Nej, jag tänker inte lyssna för att då höra dig säga något provocerande du är så jäkla ointressant ett våp kan vara.

        Nej jag är inte Gynning ?‍♀️ Folk verkar ju inte fatta hur jävla äckligt hon uttryckte sig, därför uppmanar jag er att lyssna själva för att göra en egen bedömning. Men det är ingen som tvingar er.

       Vad är detta undrar jag? Verkar vara mycket prat om sex på ett sådant här motbjudande sätt när Gynning o Berg sätter igång. Läser gång på gång i media som refererar deras pod om hur de pratar om Gynnings sexuella erfarenheter o preferenser – ofta om hennes kropp framför allt Gynnings bröst o bröstvårtor ex. Inte så mycket om Bergs sexliv o kropp dock – konstigt- eller?

       Nog för att jag blev jäkligt nyfiken nu i skulle vilja lyssna men nä, det ska jag inte – har aldrig gjort, kommer aldrig göra. Speciellt inte när Gynning o Berg talar om sådant som att vilja ha sex med hundar.

       Så olyckligt att barn ska få betala för sådant här – för så funkar ju livet o verkligheten – tyvärr kanske man kan tycka ibland.

  Gillar Carolina, tycker hon är kul och otvungen, men när hon gör det så lätt för sig och använder färdiga bilder från magasin och bara målar färg över, för att sedan sälja svindyrt, de är inte ok! Har sett några målningar där hon målat helt själv och de är dessvärre väldigt amatörmässiga, hon kan inte grunderna alls. Bara pinsamt att dölja det med fusk.
  Nej, hon borde ta konstlektioner och börja om på nytt.

   Kul och otvungen? Snarare dum och omogen.

    Tror inte hon är i närheten av så dum som du verkar vara.

     Vad är det som får dig att tycka att jag verkar dum?

   Ja djursex och att ljuga för sina följare är ju så himla kul och otvunget.

    Är du helt dum eller? ?

    Men ge dig, ingen vettig tolkar hennes poddprat som det är nåt annat än att hon drev.

     Det framgick inte alls att hon drev, känns oavsett vidrigt att driva om något dyligt. Finns ju dessvärre ’ovetttiga’ som kan ta henne på orden och få för sig saker.

     Nej, ingen vettig skulle tolka det som ett skämt.

  Högkvantitativ konst när den är som sämst. Men värst är när hon snor erkända konstnärers verk som hon skändar och vill ha 60 000, för eländet.
  Tycker hon själv att det är märkligt att hon utesluts inom det kulturella etablissemanget?

   Tror hon lever en del på sin mammas konstnärsskap.

    Mamman är dock en väldigt skicklig konstnär.

     Ja, jag vet.

   Nu kommer jag ihåg att jag såg ett kort inslag på TV för några år sedan- det var Gynning o hennes mamma som hade någon slags utställning o sålde konst. I inslaget var det mest bara Gynning som kom till tals o jag kommer ihåg att hon jämförde sig med Andy Warhol o menade att det inte ska ses som skämmigt att hon tjänar stora summor på sin konst. Då visste jag inte att mamman också var konstnär – trodde det bara var Gynnings grej att tjäna pengar efter Big Brother.

  Tänk att kalla sig själv konstnär, men allt man gör är uppenbara kopior?

   Det är ju som hela influencerbranschen överlag. Man väljer ut några plagg man vill sätta sitt namn på och huxflux är man ’designer’ trots att man inte kan trä en symaskin.
   Man berättar sin (ointressanta) livshistoria (baserad på de 21 år man levt) för en spökskrivare och plötsligt är man ’författare’ trots att man inte kan enkla skrivregler och grundläggande svensk grammatik.

    Spot on!!!

  Ot, lyssnade på en pod-Vi avslöjar allt- där Joakim Lundell är gäst och berättar om hur vidrig Calle Schulman och hans bror Alex Schulman är. Calle Schulmans beteende under inspelningen av Kungarna i Tylösand och hans förnekande i efterhand. Även Anitha Clemence var väl med i den produktionen?

   Men det har väl redan avslöjats tusentals gånger. Och tack vare den serien blev Jocke till slut miljonär. Såatte

    Skulle det vara mer Ok pga av det?

   Nähä, ere sant?

   Boomer

  Tycker proportionerna ser lite konstiga ut vid höfterna/benen och under naveln. Kan inte sätta fingret på vad det är.

   Kardashian-röv?

   Ser ju inte ut som en verklig tjej. Playboy proportioner. Hade hon haft en modell från riktiga livet hade den kanske inte varit så smaklös.

    Jaha så vi som har såna kroppar i verkliga livet är smaklösa? Alltså kvinnor och deras elakheter mot andra kvinnor vet inga gränser

     Du menar att du har en kropp utan ben och armar och blomkruka istället för huvud?

      Hahaha! Nej det är klart jag inte menar det.

      Jävligt head-less kommentar dock, tycker du inte?

       Vad är det som är headless med min kommentar egentligen? Ts insinuerar att kvinnokroppar inte ser ut sådär i verkliga livet, och att den vore mer smakfull om den såg ut som kvinnor gör(?)? What?! Hur ska den se ut för att vara smakfull? Inga bröst och höfter antar jag? Alltså menar personen att kroppar med stor byst och höfter och liten midja är smaklösa. Sen att säga att ”kvinnor inte ser ut sådär” är bara patetiskt, vi är många som har sådana kroppar och inte fan är vi smaklösa för det.

        Jo min kropp såg ut sådär fram tills jag födde barn. Tur att jag nu blivit en riktig kvinna som både fött naturligt och fått fetare kropp. Så vulgär som jag var innan.

        Ts här. Jag skrev inte att det var smaklöst, det var någon annan. Jag sa att proportionerna ser lite märkliga ut. Jag tänker främst på att ”benlinjen” går upp över naveln samt att magen under naveln ser märklig ut. Kanske är det avsaknaden av kön, som ju sitter där på verkliga människor, som gör att ”undermagen” ser väldigt lång ut.

        Ingen sa heller att kvinnokroppen är smaklös. Vasen är smaklös.

         ”/ 2020-09-07 19:57
         Ser ju inte ut som en verklig tjej. Playboy proportioner. Hade hon haft en modell från riktiga livet hade den kanske inte varit så smaklös.”

         Jo. Det var precis det som sas.

         Håller med om formen under naveln som ser lite förstorad ut

    ”Playboy” Haha boomer

   Verkligen jättekonstiga proportioner, antar att hon bara svullat upp och maxat allt under naveln för att matcha rådande bredahöfterochjättestorröv-ideal, och det liksom blivit fel och istället ser ut som en miniöverkropp på en bautaunderdel.

    Ser ut som jag då! Jättekonstiga proportioner. Ska skyla min vidriga kropp så att du inte blir chockad över att alla inte ser ut som du.

     Herregud, det här är ingen attack mot smala kvinnor. Folk säger att vasen är ful.
     Chilla.

      Är du tappad eller. Det är den specifika kroppsformen som pratas om som smaklös. Och som att kroppsformen på vasen inte tillhör något som kan ses som en kvinna från det verkliga livet. Jag har en ”miniöverkropp med en bautaunderdel.”

      Tror helt ärligt att kvinnor som inte har idealkropp bli irriterade då en kvinnokropp som tillhör idealet visas upp. Sisterhood försvinner helt då osäkerheten träder fram.

       Ja, vi med idealkropp är verkligen en utsatt grupp -_-

        Säger inget om att den är utsatt. Det jag säger är att kvinnor som gärna tycker att man ska hålla andra kvinnor om ryggen tar gärna tillfället i akt att förakta andra kvinnors kroppar bara för att dom just ser ut som idealet. Där är det okej att kasta glåpord så fort man känner sig hotad av en annan kvinna och att dennes kropp anses mer sexig av män (idealet då, vad det än är i sin tid).

         Snälla. Det var du själv som läste in att ”konstiga proportioner” handlade om päronformen, konstig sak att anta men alla tolkar vi förstås saker olika.

         Det som avsågs med uttrycket ”konstiga proportioner” var att hela underlivspartiet förstorats åt alla håll, en misslyckad ommodellering troligtvis. Trodde det var uppenbart med tanke på hur vasen utformats. Tror inte detta var Carolinas avsikt, tror bara hon saknar kunskap i hur hon ska göra det så det ser naturligt ut.

         Läs inlägget som hamnade under ditt sista, det är i mod just nu men ploppar förhoppningsvis upp snart. Mitt inlägg handlade inte om olika kroppsformer, är medveten om att alla ser olika ut, utan om människokroppens anatomi och Carolinas bristande kunskap om densamma. Sluta läs in saker jag inte skrivit.

        Men du kanske tillhör dom som gillar begreppet ”sparka uppåt” , som egentligen bara är en ursäkt för att få bete sig illa mot andra.

        Skön brud.

     Är ledsen om någon tog illa upp, men ta ett djupt andetag och läs på nytt och kolla på bilden så fattar du vad jag menar.

     Testar om jag lyckas förklara det bättre, min poäng är att den inte är skapt som en kvinna med sådana proportioner (päron) ser ut i verkligheten, det ser ut som att hon tagit en ”traditionell idealkropp” med mindre underdel och bara förstorat nederdelen extremt mycket åt ALLA håll, utan att ändra i de övriga proportionerna. Som att avståndet mellan navel och där underlives nedre kant skulle hamna är lika långt som mellan naveln och halsen, underlivspartiet har liksom blivit enormt i både höjd och bredd, inte bara bredare höfter. Handlar inte om kritik mot olika verkliga kroppsformer utan mot Carolinas vas, plagiat och bristande kunskap om avbildning.

     Förstår du? Eller är du fortfarande kränkt då din navel sitter i mitten av din torso?

      Det enda konstiga med vasen skulle försvinna om du föreställer dig byxor eller ett underliv på den. Brukar kunna vara så med *konst* I övrigt så tycker jag inte att något annat är konstigt eller onormalt. Hade det varit en överviktig kropp hade du nog inte suttit med nålsögat på för vad som du anser är proportionellt eller inte.

      Att du är konstkritisk är det ingen som bryr sig om.

       Du verkar inte ha förstått min kommentar.

      Du har såklart helt rätt, misstänker att personen du diskuterar med missförstår medvetet.

       Nej jag har bara taggarna utåt och är på bråkhumör pga sömnbrist och hög feber.

        Krya på dig!

        Hoppas att det känns bättre nu när du helt ogrundat fått beskylla en annan för att vara avundsjuk på din idealkropp. Jisses.

  OT. Lyssnade på podden ”Ursäkta” och Johanna tog upp ang Joakim Lundells Splash. Alla filer blev korrupta, men plötsligt löste allt sig och det är nu släppt.

  Johanna menade att det var ett PR-trick. Och jag blir fan mer och mer nyfiken kring ifall det stämmer?? Det har varit dålig marknadsföring kring det tills *vaddenuheter*korten inte funkade mer. Plötsligt dök han upp överallt, sen har det löst sig och jag har iaf inte sett/läst något om honom igen. Förutom att videon dök upp på Youtube.

  Ah tycker bara det är så märkligt. Kändes som att Johanna hade rätt i det iaf ?

   100% PR-trick.

   Det var min första tanke när han sagt det, att det garanterat är ett PR-trick… haha.

   Tramsfrans antydde det samma i tisdags. Håller med.

   Filer blev korrupta?

  Av allting som Gynning just nu kopierar (plagierar?) så är en naken skulptur högst på listan?
  Alltså what? Ta hellre upp all konst som är tagna från andra!

   Försåt heller inte varför cc inte gör ett helt inlägg med alla kopior sida vid sida med originalen..

    För att hon som vanligt är lat och väntar på att vi ska leta fram allt material istället så att hon slipper göra någon research själv: ”Har ni fler exempel på Gynningkonst som är väldigt lik någon annans – ös på!”

     Verkligen!

     Tycker Camilla gjorde ”Teardrop” inlägget väldigt bra med att lägga in bilderna i samma storlek så man ser tydligt att det är ren övermålning.

      … OCH med att lägga bilderna i samma stl skulle det va.
      Hela inlägger var väldigt bra och tydligt.

  Ett litet utdrag från alla torsos som gjort genom årtusenden ?

  https://www.google.se/search?q=torso+staty&client=safari&hl=sv-se&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiShZKvvtfrAhVhlosKHQh2BCsQ_AUoAXoECAoQAQ&biw=375&bih=619&dpr=3

  Jag vet vad ni vill åt, men ni är långt ute och cyklar.

   Va finns det redan skulpturer av torsos?! Det visste vi inte, tack för googlingen ❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️

   Det är inte själva designen som är problemet, det är att hon kallar vasen för egendesignad när den inte är det. Precis som resten av hennes konst.

    Som sagt, jag vet vad ni vill få det till…

    … men ni har fortfarande fel.

     Vad vill vi få det till menar du? Du måste komma ihåg att vi inte är på samma intelligensnivå som du, du måste uttrycka dig lite tydligare så att vi förstår.

     Ni ĥar feal, jag Har rätt.

     Ƭĥusen speaglar kommer aldrig tillbaka!

     Tala ur skägget i stället för att antyda något luddigt då. Vad menar du?

      Hon vet det inte själv heller, hon yrar som vanligt. Tanten börjar bli till åren, förstår du.

     Istället för att sitta här och skrika om vad folk har rätt och fel om så kan du ju gå till din egen blogg och korrekturläsa skiten du skrivit där..
     Man får fan en hjärnblödning av att läsa din text

     Att du är välkommen här inne är det största mysteriet alltså.

    Det är alltså någon annan som gjort vasen, som är på hennes insta, vill gärna veta vem?

   Du har redan blivit outad som helt okunnig under senaste Gynning-diskussionen. Mönsterskydda och allt vad det var ?

    Nu var jag inte delaktig i den förra diskussionen, så kan inte yttra mig om sakfrågan, men du vet kanske att man inom immaterialrätten använder termen mönsterskydd? Det kan man antingen ansöka att få genom patent och registreringsverket, eller så tillskrivs ett verk det efter prövning, förutsatt att verket når upp till en särkilt verkningshöjd.

     Tack för att du orkade förklara för dem. ??

     (Även om det var precis detta som jag skrev redan då.)

      Dĥu sa det näsƬĥan lika brea som jĥag! GraƬƬĥis ??

      Nej, det var det inte alls. Och du har fortfarande fel hur mycket du än tjatar.

   Googledrottningen är i farten igen.

    Eftersom ni inte själva klarade av det så…. 😉

     Ignen Knn gooogla söm jĥag!

   Men är du Gynning själv eller? Det här var lätt camcams sämsta exempel, men alla andra tavlor som gunning bara målat över går inte att försvara.

    Spelar ingen roll. Ni har fel där också.

     Men såklart, TrH!

      Ni ĥar altid fHel! ?☺️

     Haha alltså du är mitt största guilty pleasure.

      I klass med favoritbooken! ?????

     Pöbeln kanske har fel. Du är dock fortfarande såå arrogant.

  ”I see Tomorrow” är målat på ett print av Ewa Switalas konstverk ”Look”
  https://postimg.cc/64J5tjrq
  Även postat på CG’s insta den 3 april.

   Haha vilken jäkla skönt hon är alltså. Borde vara olagligt!

  Är hon ens skulptör? Att göra en sån form som den torson ÄR inte jättelätt så jag misstänker nästan att hon gjort en avgjutning av en av de andra och sen ändrat lite här och där så det ska se ut som nåt hon gjort själv. Jag vet ju inte, men OM hon inte är skicklig skulptör så tror jag inte hon klarat av att göra den torson – själv. Men jag vet ju inte….

   Designat är väl inte samma som att ha skapat

    Så hon har alltså inte gjort skulpturen själv? Utan typ beskrivit önskemålet för en skulptör som sen gjort den, och CG själv tar äran?

     Antagligen.

     Går det att beställa såna direkt från Aliexpress?

      Fråga milimenti

       Målle-menti *med finsk dialet* ?

      Ja, den finns Aliexress, se längre ner i kommentarerna.

     Antar det… troendet är skillnad mellan Gynning-design och Gynning-art…
     Eller inte så stor skillnad verkar det ju ändå eftersom hon gör konst över andras verk

  Nån som vet var man kan ladda ned bilder anonymt, så man länka till härifrån.

   Tror det egentligen inte är tillåtet pga upphovsrätt att kopiera bilder och lägga upp någon annanstans. Du kan ju göra som en innan och kopiera en google sökning kanske?

  Jag reagerar mest på ”finingar”, så göllit!

  Är det bara jag som känner mig så ledsen på Magdalena Graaf? Hyllat henne i alla mina kommentarer, verkligen tyckt om henne. Hannah fortsätter blogga som vanligt trots resor osv. Snälla Maggan; tala om för oss som tycker om dig varför det blir så här. Att du bara slutar. Klickar mig in fler gånger om dagen men känner mig mer och mer som en idiot. Känner mig dum och lurad. Hur kunde jag tro att vi, hennes trogna läsare, var viktiga? CamCam, skriv om detta fenomen. Jag förstår ju att jag inte kan kräva något av Maggan, bara ska vara tacksam för det hon delar. Men jag känner mig utnyttjad.

   Oj. Förlåt, men du kanske inte ska ta det så personligt? ?

    Tack ?.
    Tror dock att hela blogg-grejen bygger på att läsare sympatiserar med bloggaren och att det blir någon form av kommunikation. Annars kan ju bloggaren ha ett stängt kommentarsfält. Blir nog mindre pengar dock till bloggaren då.

   Förstår inte denna kommentar, vad är du besviken på med Magdalena Graaf?

    Tja, någon form av bloggpsykologi. Att hon talat (skrivit) till en som fått en att fastna. Klart jag förstår att vi inte är viktiga, men det är märkligt ändå att det känns ledsamt att hon bara struntar i sina läsare. Obs behöver inget hån, tack.

     Sounds like you need help

      Kanske det, men så allvarligt är det inte. Bara en känsla av att vara helt obetydlig. Klart att jag fattar att jag ÄR helt obetydlig för bloggaren men jag tycker att det är en intressant känsla och tror inte jag är ensam.

     Hade det blivit bättre om hon sa att hon vill lägga ner bloggen? Du hade antagligen varit ”ledsen” för att du inte hade kunnat kunnat följa henne mer ändå. Det är helt naturligt. Jag brukar drabbas av tomhet när en bra bok tar slut.

   Vad menar du är själva fenomenet?

    Jo men hur man kan följa någons blogg i flera år och på något sätt tro att bloggaren uppskattar det. Så är det ju inte såklart, men man blir ändå besviken när det märks att det inte betyder något alls.

     Herregud är du en incel eller nåt? Bara för att du smörar för någon så är dom inte skyldig dig nåt.

   Hon har ju sagt att hon ska blogga, komma igen, mer än förut. Men orkar faktiskt inte med henne mer

    Men det behöver du ju inte.

  OT..

  Men alltså är det bara jag som tycker att Ida Warg inte dansar särskilt bra? ? Jag har själv varit dansare, men slutade måååånga år sedan och har stött på både killar och tjejer som har varit helt otroliga, men så ser jag Ida och det faller rätt platt för mig… Såg en video precis nyss och var tvungen att skriva av mig.

   Hon är pinsam.

   Omg ja! Har tänkt på de så mkt

   Har hon varit dansare? Hahah eeeh…

   Måste man vara bra då? Kan man inte få dansa för att det är kul bara? ?

    Absolut inte! En får dansa precis hur bra eller dåligt en vill. Jag tänkte mer på att hon ändå tävlingsdansat och för att tävla bör en va rätt duktig men jag kan bara inte se det. Å andra sidan är ju jag ingen expert, så det kan ju vara hos mig problemet ligger.

   Hon blev känd genom att vara med i dansprogrammet Floorfiller kommer jag ihåg! Såg upp till henne för att jag själv tävlade i discodans lika som hon gjorde ? Men är inte heller superimponerad av hennes dansvideos.

   Jag tyckte videon var rolig. Hon skämtdansar ju uppenbarligen. Och kan moves en annan skulle få krossat bäcken och bruten nacke av och då är jag ändå en yogatant…

   Tack! Har tänkt på detta så många gånger. Tycker hon mer ser ut som en glad amatör snarare än en professionell dansare men tror också att det har att göra med att hon verkar 0% avslappnad i det hon gör. Alltid tillgjord, alltid ett påklistrat leende och totalt opersonlig. Hon påminner mig om ett barn som leker vuxen typ, hon har sett hur alla andra gör saker och vill göra likadant.

   Känns som att dom som är bra på att dansa är dom som vågar släppa loss och gå in i känslan på riktigt.

  OT : Kenza skall alltså öppna sin blogg igen. Lämpligt nog i samband med nya graviditet ??‍♀️ Vet inte om jag ska skratta eller gråta..

   Gråt på du?

   Men gud, skrev en kommentar om det igår, men trodde väl kanske nånstans att även hon hade tyckt att det hade blivit för pinsamt och syftet så uppenbart om hon verkligen gjorde det, och att hon därför inte skulle göra det. Nåväl, kommer inte följa denna graviditet, dels för att jag inte vill stötta att föräldrar tjänar pengar på sina barn, dels för att det var ett evigt tjat om varje liten grej som hände under förra graviditeten, det ämnet känns ju rätt uttömt nu.

    Graviditeter och förlossningar kommer alltid att vara ett intressant ämne dock.

   Antar att det inte gick så bra att klara sig utan den. Kommer inte att läsa.

   Hon har ju skrivit att hon ej kommer hålla på med reklam och dylikt. Vad är problemet?

    Hon sa väl även att hon inte skulld exponera sitt barn? Gör hon nåt annat..

   Antalet kommentarer under inlägget om baby2 kontra typ detta gjorde det iallafall tydligt för mig hur engagerade konsumenter av social media numera är i Kenza. Snaaark.
   Bloggen ska väl generera lite cash nu så de kan typ köpa en större våning och bygga pool i sommarhuset.

    Noll cash, hon ska köra utan sponsrade inlägg.

     Men alla förstår väl att även om man inte har sponsrade inlägg på en blogg så går den hand i hand med alla andra kanaler. Får hon folk att va intresserade av henne via bloggen kommer samma människor följa henne på exempelvis instagram. Hon insåg nog att många tappa intresset för hennes persona när hon bara la upp en massa snabba klipp och bilder.

   Då kan hon räkna ner veckorna där i sin mammablogg

   Jag är glad, har saknat henne. Blir ännu gladare om hon håller fast vid att den ska vara mer som förr utan reklaminlägg. Hennes dagboks stil hon körde förr var supermysig att läsa.

  Ot: skolan är en jätteskadlig plats för barn. Tycker du inte det har du säkert varit en del av problemet. På nyheterna hade de reportage om två killar som tragiskt gått bort pga droger, som i sin tur berott på stress pga skolmiljö. Vi kan inte fortsätta skicka barn till en så skadlig miljö som skolan faktiskt är för många.

   Du trollar va???

   På vilket sätt har det anknytning till den här bloggen?

   Så du tycker vi ska göra som de gör i dominikanska republiken då? Sätta på barn mask över munnen, plastvisir över det och sedan spreja alla barn med ett desinfektionsprej innan de kommer in. Plus de får inte låna böcker eller leka med saker inne och de blir itutade ”om ni leker nära varandra dödar du din mormor!”.

   Jo men det låter ju mindre skadligt 🙂

  Är det någon ens som sett Gynning måla live? Alltså på riktigt, kan hon måla eller ”fejkar” hon? Börjar tror hon kör en mig i gymnasiet: tror mig kunna måla, söker in till estetiska linjen med inriktning konst och måleri. Väl på plats inser jag att min vilja att kunna måla är större än min faktiska kunskap. Låter då min kompis måla allt som jag examineras i och går ut med MVG. ?

   Jag såg henne måla/rita när hon var med i Big Brother. Har för mig att det var ”sådär”.

   Otroligt lågt att fuska sig till betyg.

    Ännu lägre att tjäna grova pengar på andras konst va? Lex Gynning

    Men åh din tönt

  Kan inte någon maila Gynning och be att få en lista med vilka tavlor hon målat över?

  Är det bara jag som ser på dessa vaser med avsmak? ? typ som i Mimis hus har hon något huvud som vas

   Nej jag tycker också att de är sjukt obehagliga ?

    Håller med! jag ser bara en stympad kvinnokropp- inte en vas – där bara det ”viktigaste” på kvinnokroppen får vara framträdande; bröst, röv, midja- annat är liksom oviktigt verkar det som.

  Gynning blev känd genom att knulla i teve, efter det så blev hon plötsligt konstnär tack vare (snarare på grund av) sin morsa. Och sen, just like that, så var hon en influensa med nytt ansikte och ny kropp. Och hoppsansa så fick hon en massa fans! Tänk vad ett offentligt knull kan göra!

   Nja… hon är en social climber. De män hon knullade efteråt var snarare it, alla med hög status då, Mattias Trotzig, Johan Lichter. Dejtade enbart ”status-killar”.
   Sägs även att hon fick jobbet i programmet förkväll för att hon låg med Pelle Porseryd – producent hos TV4 under många år.
   Som Lana del Rey – fucked my way up to the top.

    Same same but different…

   Good times, goooood times

  Finns det torso vaser då?
  Känns som så vanligt objekt att det inte är kopia, dock ful och trist.

  Fyfan. Det problematiska i det hon säger om hundsex, är att hon nämner en porrsida som har sådana videos, livsfarligt för hundar att man sprider en sådan dynga, särskilt med hennes och Bergs plattform. Äcklar mig så in i bomben.

  Pedofili och djurplågeri är det värsta jag vet och man bör ej prata öppet om porrsidor som har sådant innehåll. För då bidrar du till det.

  Säkert flera som går in och söker efter hundsex på den sidan efter att ha lyssnat på deras podd.

   Även hundar har ju sex? Såna klipp finns på yt också ju.

    Gynning menade en porrsida där människor har sex med hundar vilket är rent djurplågeri.

    Hundar förökar sig inte som vi människor, det är inte för njutnings skull, utan enbart för att få valpar. Så hundar har inte sex utan förökar sig, ett bättre ord.

   Du borde 1) inte lyssna på hennes podd eftersom du inte klarar av att folk skämtar och 2) inte vistas på internet eftersom du mår så dåligt och inte kan sluta tänka på vilken sida Gynning nämnde. Det är ju stor risk att du klickar in på den. Det märker man ju. Att du verkar _väldigt_ intresserad.

    Vad vidrig du är. Vilket äckligt svar.
    Jag har två adopterade hundar, två omplaceringar och även adopterade katter. När man tar hand om djur som blivit plågade av människor så ligger det nära än. Inte så konstigt att man blir känslig för zoofili-skämt. När det kommer till djur och barn finns det gränser, iallafall för mig.

    Bara för du fantiserar om Gynning i säng med en rottweiler som hon nämnde, behöver inte jag göra det. Tyck du dom skämten är roliga eller okej! Det säger mer om dig än vad du tror.

   Exakt

    ’Exakt’ Hamnade fel, skulle vara till till Anna K 20.35

     Det var också där det hamnade.

   Det här är ju galet! hur tänker dom med att sprida sådant? Vad gör Berg o Gynning på sådana webbsidor undrar jag?

   Jag vet såklart inte vad som sades men av det jag läser här i kommentarerna, så verkar det helt vrickat! Usch!

  Camcam kommer du ihåg när du nyligen skrev om hon LailaHögfeldt som sökte en prao att anställa för content?
  Hennes IG konto verkar ha blivit hackad enligt henne själv. Nu har hon även tiktok under samma namn och av videos att dömma hon är trots allt lite över 30 nåt? är detta tanken att prao ska skapa ni kan se själva och bedöma. Rent slöseri enligt mitt tycke. 😀

   Heter man Laila är man per automatik minst 50 år.

    Heter man Berit kallas man för Beirut..för man är så jävla bombad..

  Ja fy fasen vad sne man blir på Carolina! Inte ok att bara sno från folk och så. Tyckte hon verkade så mysig där ett tag med grodgift å grejer, ja nästan mänsklig. Nu vete katten alltså. Sen undrar man ju, det där med hunden och juffset. Nä det kan inte va sant va?!

   var det inte du som ville att man skulle slå vad hur länge Isabellas och Pauls förhållande håller på hennes blogg, att man beatar på unibet? 😛

    Nja vi är flera orsakullor här hehe! Blondinbella födde oss alla

   Din beskrivning, jag dööööööööööör!

    Oj, behöver du hjälp?

   Visst är detta en parodi på hon som i alla bloggar kallar sig ”orsakullan…”? Alltså, visst är inte detta hon på riktigt?

   Haha, ditt namn!

  Gynning måste vara bra på att låtsas och övertyga sammarbets partner och kunder om sin talang. Säljer nu sina tavlor för 30-50.000kr, kuddar, glas osv. Det måste vi ge henne.

  Bara jag som tycker det är konstigt att Berg hänger med Carolina? Hon verkar ju smart och vettig.

   Berg är inte alls så trevlig som hon kan tyckas i rutan.

   Jag har också tänkt på Berg o fått en helt annan bild av henne på senare år – det var tom så att det kändes fel att se henne som programledare för Barncancergalan. Det kändes på något sätt oseriöst o blev inte mera tittande på det programmet.

   Förut kändes hon mera ”riktig” i sin roll inom TV – fast kanske det också var till stor del pga att hon levde med o har barn med Luuk som ju verkligen är en dignitet, får man väl säga, inom TV- en riktigt folkkär o enormt uppskattad TV- personlighet. Gillar honom enormt!!!

  Glömmer aldrig när hon var nyinflyttad på Ekerö och skrev på sin blogg att det var ett ”tecken” att ett rådjur hade kommit just till hennes trädgård…. Bor på Ekerö och här får man vara tacksam om man INTE stöter på ett rådjur, älg, vildsvin etc. när man är ute. Hon missade nog varningsskylten ”stor viltfara på Mälaröarna” när hon köpte sitt hus. Ja, sedan var det ju gången en fjäril hade satt sig på henne, det var också ett tecken…….

  Någon som vet vad det var som kommit med i Kissies senaste YT-video, som gjorde att hon snabbt tog ner den igen?

   Ett uns av sanning?

   Jaaa jag vill med veta

  Den där torson ser ut att ha gjort en BBL.

  Jag skulle kunna tänka mig en fot som vas. Gärna med långa tånaglar. Kanske sätta ett par tulpaner i fotvasen till våren. Rosa.

   Usch!

   Det, min vän, fanns nyss på jotex tills den blev nedklickan och beställd om och om igen. ? Dock ej i rosa. Kanske det blir din färg nästa år ?

   Snälla kan foten stå på hälen och hålen man har blommor i är i varje tå, som den där vasen ”äng” från klong.

  Så jäkla trist att man kan bli så pass framgångsrik som Gynning och Bella blivit, genom att ta genvägar och fuska med allt. Medans det finns folk med riktig talang och hårt arbete som iaf aldrig kommer särskilt långt.
  Livet är orättvist helt enkelt! ??‍♀️

   Håller verkligen med!

   Så är det vällde konst, att det inte alltid den som är bäst på att måla som blir berömd.
   Hade hon inte gjort sig ett namn innan så hade hon nog inte slagit igenom med konsten heller.

   Herregud

   Handen 😮

  Fanns på jotex. Dock inte i rosa. Men den verkar ha gått åt snabbt. ?

  Alltså förlåt men Gynning är patetisk. Hon har alltid haft en skitsnygg men rak kropp, plötsligt opererar hon in röv och höfter och pratar om ”sin stora (köpta) röv” och pratar om sin ”drömkropp” och hur man kan få den (som inte alls är en drömkropp utan en dåligt gjord BBL). Sen gör hon statyer som ska efterlikna den perfekta kroppen som hon menar att hon tränat sig till men gumman höfter växer inte i 40 års åldern. Vi som har dem naturligt vet liksom att det är ben, och inget som ändras från 30-40. Hela hon är fake. Dock trodde jag inte att hennes personlighet var lika fake som utseendet

   Där har vi svaret!

   Japp, den är mest lik!

   Japp, den är mest lik.

   Hahaha! Älskar att detta kommer in 03.59.

    Teddie, Du vet att inte alla Jobbar dag va 🙂

     Precis, detektiver jobbar natt

   Haha – lite komiskt är det ändå trots allt det här.

  Kan undra hur många häxor det finns i detta kommentarsfält, man häpnar.

   Genom sig själv känner man andra ?

    Jag förstår det, men jag är alldeles för snäll för att sitta och håna folk.

     *Snäll, ödmjuk, fötterna på jorden och inte som alla andra tjejer*

     Du kallade oss för häxor precis men okej snällis ?

   Undrar vem som är en häxa här. Kanske den som lurar folk att man målar tavlor från scratch och säljer det för hutlösa summor?
   ??

   Häxor!? menar du att dom är elaka bara för att det har en högre medvetenhet o ser igenom bluff o båg, manipulation o utnyttjande? Jag kallar det för klarsynthet o förresten så var häxor snälla o ville gott på sin tid.

  OT: Mimi Höglin skriver att hon ska sälja sin leasade bil på story…

   Hahah tänkte också på det. Allt för att låta mer viktig än vad hon är.

    Lyx lyx lyx, som mimi själv skulle säga.

   Hon är bara för pinsam

   Sälja leasing-kontraktet kanske?

   Men hon har ju pratat om att hon har jobbat hårt för att kunna köpa den bilen?

  Hmm… Tror inte man kan ha patent på en torso-kruka. Det här kan inte anses vara plagiat.

   Beror på verkningshöjden.

    Torsos har avbildats så länge människan har funnits. Torsos är inget unikt och det är kommande års ”bananas” eller ”kaktus” och kommer snart finnas i varannat hem.
    Skulle se det som väldigt svårt att få det bevisat att Gynnings torso är kopia av någon annans torso.

     Just den formen är en kopia av en som finns på Aliexpress, det är väl inte olagligt att kopiera prylar därifrån men pinsamt att kalla det ”Min egendesignade torso”

  Jessica Lagergrens tavlor är väldigt lika tavlor som finns att köpa på Optimalprint, känns som att hon ritar av dom, Eller iallafall hämtar väldigt mycket inspiration av dom….

  https://www.optimalprint.se/posters/barntavlor?filter=orientation_2&voucher=ART45SE&pages_count=1&page_nr=4&sort_by=default

  På tal om kopiering. Kolla denna klänning (länk nedan) och sedan klänningen som Petra Tungården/Adoore släpper imorgon (en av modellerna). Ärmarna och slitsen är samma, färgen snarklik men framförallt om ni zoomar in under midjan är det exakt likadant snitt (”V”et). Enda skillnaden jag kan komma på är val av material och troligtvis priset, annars är det exakt likadan klänning.

  https://www.farfetch.com/ie/shopping/women/isabel-marant-perrine-midi-dress-item-15418024.aspx?size=21&storeid=9359&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_keywordid=102341740&utm_shoppingproductid=15418024-5156&pid=google_search&af_channel=Search&c=1649033024&af_c_id=1649033024&af_siteid=&af_keywords=pla-297226412539&af_adset_id=68726326972&af_ad_id=317167686667&af_sub1=102341740&af_sub5=15418024-5156&is_retargeting=true&shopping=yes&gclid=CjwKCAjw19z6BRAYEiwAmo64LWO8baDQ_S_91b5j0trjdOYkQySxsCSjB1RolhNNZQBoC367JOq_IhoCUVcQAvD_BwE

   Petra kopierar alltid alla klänningar hon ”designar”, tror inte hon någonsin har släppt en enda design som inte är stulen. Att hon är omtyckt av så många här är mycket märkligt enligt mig.

  Jag tycker hon har härmat Ulrica Hydman Valliens konst!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *