Hannalicious gör ett utbildningssamarbete med IHM business school

Och det bästa av allt tycker jag är att allt jag lär mig kommer jag kunna applicera på mitt egna bolag och använda direkt i praktiken efter lektionen. Hur kul är det? Det tror jag även många av mina klasskompisar tycker är ett utav de roligaste momenten med kursen.

Vilket fall så kommer det här bli så roligt. Och det roligaste av allt är faktiskt också att IHM hörde av sig till mig och ville göra ett samarbete tillsammans när de fick nys om att jag skulle gå en kurs hos dem. Så det kommer bli väldigt roligt också. Vårt första nedslag kommer bli ett “såhär ser en dag i skolan ut”. Vill ni att jag visar något speciellt? // Hannalicious

Hannalicious har alltså satt sig i skolbänken hos IHM business school för att läsa deras kurs Business Management.
Med tanke på att skolan verkar rikta sig mot entreprenörer, vilken influencers ofta är, så var de inte sena med att knyta Hanna till sig för ett samarbete.
Smart! SÅ smart!
Jag vill också ha ett samarbete med en skola. En ridskola.

Eftersom den här utbildningen kostar pengar – drygt 60 000 kr till ord pris – så kan en rabattkod eller liknande från Hanna vara mer än bara ett småtrevligt inslag i vardagsekonomin, ja, till och med kanske direkt avgörande för ifall någon har råd att studera eller inte?
Ett samarbete för utbildning – heja Hanna!
Sådant skulle jag gärna se mer av, trots att det säkert finns dem som kommer sura för att det är en ”dyr utbildning som inte alla kan ha råd med och det är diskriminerande och en klassfråga och ingenting jag borde lyfta fram”.

Så är det kanske, men jag ser hellre samarbeten för utbildning än samarbeten för fast fashion och alla bäckar små kan man ta sig över om än med små små myrsteg. 🙂

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    vad menar hon med ”nedslag”???? är inte det ett negativt laddat ord? och kan hon SLUTA GÖRA SÅDÄR MED LÄPPARNA herregud

      Nej, du tänker kanske på ”nederlag”? ”Nedslag” används som hon använder det. Man kan till exempel säga ”Senare i programmet gör vi ett nedslag i Malmö.”

        12.44; Tack för info 🙂 12.59; Nej jag googlar inte exakt allt, man kan fråga en medmänniska också. Allt behöver inte googlas

      Nedslag är inget negativt ord nej.

      Ett förslag 12.03, om du inte förstår ett ord som används, så googla.

    Absolut, det är toppen att hon influerar utbildning blabla, men kan inte en influencer göra någonting utan att få det betalat för sig. Herregud.

      Står ju klart och tydligt att hon hade bestämt sig för att börja plugga där, och när skolan fick reda på det så valde skolan att kontakta henne.

        Och det är sant, bara för att hon skriver så? Det troliga är väl att det är tvärt om?

      Lovar att du också hade hoppat på en massa saker som du ville göra om du fick betalat för dig. Missunnsamhet och jantelag ???

      Varför ska hon jobba gratis? Är det välgörenhet hon sysslar med? Nej, just det.

        Det säger jag inte? Men om hon nu bestämt sig för att utbilda sig, varför inte bara göra det? Nej då måste man göra ett samarbete av det så man slipper betala

          Men brukar man resonera så? Oj, här vill nån betala mig, nä men vet du vad jag gör hellre detta gratis.

      Hon kommer behöva investera – i TID, tro mig. IHM-utbildningarna är krävande , inget man går bara för för skojs skull.

      Jag pluggade där i två år, första året som gravid heltidsarbetande och andra året med spädbarn. Det var ingen dans på rosor. Men värt det!

      Det är ju deras jobb och dom duger inte till mycket annat så låt dom tjäna sina miljarder på trams! Det biter bara dom själva i ändan när pattarna hänger till knäna och ansiktet har vittrat sönder av alla fillers. Då blir det inga fler samarbeten med mobilskal och slaktavfall i pulverform.

      Vill du jobba gratis eller?

    60 0000kr? ? Om jag får gissa så flög en extra nolla med? Haha

      Nej?
      Utbildning kostar.
      Många i Sverige verkar tro att utbildning är ”gratis” bara för att det oftast är skattefinansierat. ?

        Haha nu såg jag att det var fyra nollor på slutet. Trodde du menade att 60k var mycket. Sorry ?

        Ja all utbildning kostar men i Sverige får vi väldigt bra utbildning utan att betala för själva kurserna. Men dessa utbildningar är inte öppna för alla. Antagningspoängen för kandidatprogram (3år) som ger en examen i marknadsföring och management på SU ligger mellan 17,0 – 19,95, max är 22,5. Har man inte poängen är det bra att det finns alternativ som man kan köpa. Det man väl kanske ska komma ihåg är att eftersom det inte finns några antagningskrav kan kunskapsnivån på deltagarna vara rätt låg.

      600 000 kr skulle inte skrivas 60 0000 kr.

        Kanske rent utav 600 000 euro. O det är väldigt mycket pengar

      ? 60 000 kr ska det vara

        Haha misstänkte det ?

        Kanske ska passa på med lite utbildning nu? 🙂

          Varför just nu? ? Jag strävar ständigt mot att lära mig nya saker, men har du någon ridskolespons att langa fram så är jag idel öra. ?

            Kanske en matematikkurs för att lära dig räkna i procent??

              När har hon räknat fel i procent?

                I inlägget om Ines när hon hävdade att statistiken/följarantalet eller vad det nu var minskat med 800%

    Grymt!!

    Ja, i dina 60 0000 var det en nolla för mycket. Det stämmer. Annars nog inte.

      Om du menar min kommentar ovan, så stod det ”60 0000kr” innan, det är ändrat nu ?

      Annars nog inte?

    Vad pinsamt hon poserar. Verkar själv tycka att hon är superduper snygg. ?

      Ah jävlar, pinigt att tycka att man är snygg… jag får nog börja träna på att sänka min självkänsla o tycka att jag är ful jag också. Annars kan jag ju bli superpinig jag med.

        Det är du redan.

          Oh no. I’m so embarrassed.

      Har svårt att se varför det är ett problem att tycka man själv är snygg?

      Dessutom skriver hon sjukt dåligt.

    Haha vad är det för pose? ?

      tycker nog hennes pussmun-pose är värre, syns flitigt i hennes kanaler. Sådant alla fjortisar gjorde för typ 10 år sedan.

    Jag har aldrig förstått vad man lär sig vid typ IHM business school, som en blanding mellan en YH-utbildning och en akademisk examen? Det finns ju redan ett överflöd av ekonomer dessutom.

      IHM Business School tar fram utbildningar utifrån var det finns behov på arbetsmarknaden, och utbudet av kurser och utbildningar uppdateras kontinuerligt. Föreläsningarna leds av professionella och yrkesverksamma inom den aktuella branschen. Inte bara ekonomi, med andra ord.

      IHM är ett utmärkt alternativ eftersom man kan kombinera studierna med sitt arbete (även om det är grymt slitsamt).

      Jag tycker iofs inte att jag lärde mig särskilt mycket under min högskoleutbildning heller ? Var mest när man kom ut i arbetslivet som man fattade vad man höll på med egentligen.

    När det gäller bilder och hur folk poserar eller ser ut så handlar det aldrig om själva bilden, utan det är alltid tolkningarna hos dig som ser bilden som är grejen. Har du t.ex. en åsikt om att hon posar töntigt så säger det bara nånting om dig och sättet du tänker på än om bilden, eftersom att en bild bara är en bild. Så kom ihåg att titta inåt och fundera på varför du har åsikten som du har kring en specifik bild, för det handlar bara om dig och hur du ser på världen. Åsikten sitter ju i dig och inte i bilden.

      Filosofen har talat!
      ?

      Även om bilder bara är bilder har ju alla bilder ett mer eller mindre uttalat syfte, det är väl syftet man anser är töntigt.

      Så är det inte. Tycker att det säger skitmycket om någon vad den publicerar för bilder på sig själv.

      Nej du har fel. Bilder kan vara något i sig själv med. Tex är det stor skillnad på en neutral bild på en människa och en bild med tex en avsågad arm. Där är det skillnad på själva bilderna i sig, oavsett vem som tittar. Detta måste du väl ändå förstå?

      Så om hon hade använt en bild på sitt anus istället och jag tycker att det är lite märkligt, säger det verkligen mer om mig än henne? ?

    Hon verkar vilja flytta till NY så förstår bara inte varför hon inte ansöker till en skola där istället för Sverige

      Man bör väl ha någon slags talang fö det.

        Ska du in på Harvard/ Yale så ja. Men annars så kommer du lätt in som internationell student eftersom tutition oftast är dyrare = mer pengar för skolorna.

        Dessutom är skolan i usa så lätt jämfört med den svenska (kan inte säga för ingenjörer och medical school, men för business). Community college (2år) eller första två åren på ett universitet är princip repetition från svenskt gymnasium.

      Hon kanske vill börja studera nu direkt och just nu är vi svenskar inte så jättepoppis som resande till USA..

        Nejdå studenter kan flyga direkt från Europa till USA.

    Bianca och Philippe har trubbel i paradiset… igen…

      Berätta mer

        Nej, gör inte det. Så förbannat ointressant.

          Det får stå för dig, jag vill höra mer!

            Jag med!
            ??‍♀️

        Hennes instastory. Kan dock vara borttaget nu men hon svarade på en fråga om hur de har det. Då sa hon att de går igenom en tuff period…

          Gör dem inte alltid det? Förstår inte detta bara. Inte så roligt förhållande verkar de som. Någon skrev på Pernillas blogg att P har andra tjejer.

          Har dom någonting annat än tuffa perioder?

      Åh vad tråkigt om det stämmer. Hur vet du detta?

        Hur kan du säga så Olivia? Dom kastar ju bort sina liv. Ingen är lycklig och dom kommer inte leva ett kärleksfullt liv tillsammans.
        Hur jag vet? Jag vet.

      Hon säger det själv i gårdagens vlogg. Att de går igenom en tuff period, inte så mycket mer än så..

    På tal om affärer. IL har med förhandlingsknep i bloggen. Ha en dyr klocka, ta av den och lägg den på bordet när motparten ser det. Det signalerar att du tar det hela seriöst och ska även skrämma motparten. Var det så hon fick skönhetsbolaget sålt?

      Gud vad löjligt

      Vad är det för trams? När man kommit så långt att man hamnat i förhandling så har man redan tagit reda på motpartens status. Lägga en dyr klocka på bordet, hahahahaha.
      Orkar inte.

        *motpartens ekonomiska status

      Är det så hon gjort tidigare affärer?
      Säger allt om vilken pinsam amatör hon är. Bara fejk.

      Och dom undrar varför dom blir rånade på öppen gata…

    OT: Varför tittar aldrig Madeleine Ilmrud rakt in i kameran? Ser så tokigt ut när hon gör samarbeten och pratar snett in i kameran?

      Och hon håller i en slinga av håret. Alltid. Hennes foton är så tillrättalagda.

    Sara Biderman hade oxå ett utbildningssamarbete i förra veckan.

    I am happy to be here and this wonderful blog. I have found here lots of important information for my knowledge I need. Thanks for sharing this amazing post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.