Plötsligt händer det!!!

Dagen är här! Dagen D! Dagen Dennis! 
Dagen, då Dennis M och jag faktiskt är överens om en sak.
Jag väntade mig inte det här och är lika överraskad som vad ni förmodligen är, men överens är vi.
Vem hade kunnat tro att Dennis M och jag skulle kunna enas över idiotiska följartävlingar för hutlösa summor på Instagram? Inte jag, men enade står vi. 🙂
Kolla bara…

Jag totalsågade den här typen av tävlingar redan i maj, och nu hakar alltså Dennis på – och läcker även vad det kostar och vad ett inlägg totalt genererar för en influencer med Antonijas följarantal. 
Hon har 313 000 följare på Instagram.
I mitt inlägg sågar jag Therese Lindgrens tävling.
Hon har 1 000 000 följare på Instagram.
You do the math.

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu var iof kaffet slut hemma imorse, men jag fattar verkligen ingenting

   Hur gick det egentligen i skolan för alla er som inte fattar någonting av typ alla inlägg?

    Det undrar jag med. Livet måste vara svårt om man inte ens förstår korta texter på en skvallerblogg och man måste be nån annan att förklara texten alt. korta ner den. Hur hanterar man då viktigare, svårare och längre texter?

     ”Kan någon sammanfatta!!!!???” så fort det är mer text än en pekbok.

      Jag kan hälsa att läget är ungefär det samma på nästan samtliga högskoleutbildningar…tyvärr. Utöver att studenter inte orkar läsa längre eller djupare texter är deras läsförståelse när de väl läser under all kritik. De klagar även på engelska texter samt skriver som krattor…

       Håller med. Undervisar på högskola och undrar verkligen varför en del ens har fått passera lågstadiet.

        Hur länge har du undervisat?
        Tycker du att det blivit en försämring rent allmänt?
        Eller har det att göra med att man kanske inte är den mest mognaste även på högskolan, växer till sig senare och blir förnuftigare några år in i arbetslivet?

         Jag har undervisat i ca 5 år så kan inte göra någon djupare analys kring hur det har förändrats över tid. Men generellt tycker jag att studenterna är dåliga på att läsa och skriva. De är också rätt så bortskämda tycker jag. De bryr sig inte om deadlines, klagar på att det är höga krav för att klara tentor, dyr kurslitteratur osv. Undervisar på ingenjörsutbildning kan jag tillägga, så kan inte heller uttala mig om hur det är på andra utbildningar.

          Åh, trist. Det hade varit väldigt intressant om det blivit en märkbar skillnad.
          För om jag ser tillbaka på min studietid på högskolan tycker jag att det såg i princip likadant ut. Folk klagade på höga krav, ville alltid läsa så lite som möjligt osv osv.
          Och det här var ändå 15 år sedan.

           Ja det kanske alltid har varit så. Men skriv- och lässvårigheterna är tydliga tycker jag. Många rapporter som är svåra att rätta för att det är så väldigt illa skrivet.

           Blir lite fel om jag ska sitta och rätta språket och inte innehållet, men ibland är det verkligen oläsligt. Och på något år ska de ut i arbetslivet och presentera rapporter likt detta för andra. Skamligt. Att skriva och läsa hade man ju hoppats på att de lärt sig långt innan de sökte in till högskola.

           Nej jag ska inte vara negativ. Finns ju duktiga studenter också.

          Jag skrev kommentaren kl 11 och blir lite deprimerad av att du säger så om ingenjörsutbildningen, de är nämligen en av de utbildningar jag tycker har minst problem av den sorten. Om du tycker det är illa där, då skulle du se hur det ser ut på Sjuksköterskeprogrammet, lärarutbildningarna och alla samhällsvetenskapliga program. Jag jobbar på en statlig myndighet som har mycket kontakt med olika utbildningar runt om i landet och läget svårt. Studeterna har helt enkelt inte rätt kompetens med sig från gymnasiet.

           Ja som sagt så kan jag inte uttala mig om hur just min utbildning står sig mot andra. Kan mycket väl vara så att ingenjörsutbildningen generellt är bättre. Men jag tycker ändå att det är många studenter (inte alla) som har en del luckor från grundskolan och det märks allra tydligast när det kommer till skrivandet.

          Jag själv är student på chalmers och tycker snarare att många av våra föreläsare är extremt dåliga på att uttrycka sig i skrift, många av de kan knappt stava själva och deras handstil är helt otydbar så det känns snarare som ett allmänt problem i alla åldersgrupper och knappast något nytt

           Många av dem* kan knappt stava… inte de.

         Jag (anonym 11:00) har jobbat med högre utbildning i över tio år och det har alltid varit ett problem under den tiden. Det känns, högst subjektivt, som att det blivit värre under mina år men samtidigt så vet jag vilka tecken jag ska titta efter nu. Jag kanske inte såg det i samma utsträckning när jag var ny.

       Det beror på skolan. För ca 15 år sedan hade jag ett prakt gräl med en lågstadielärare om att de skulle lära barnen att stava och lära ut grammatik svenska efter ett milt sagt negativt utvecklings samtal där han pekade på vad de inte kunde.

       Svaret jag fick var: – vi kan väl inte tjata om dubbelkonstanter och tje-ljud, det var mycket annat också och läraren menade att när eleverna t.ex.skrev uppsatser så räckte det med att den undervisande människan förstod vad som menades.

       Jag fick ett tokspel, ifrågasatte om barnen skulle förlita sig på rättstavnings programmet på datorn. För när sedan när de skulle göra nationella proven hur skulle det gå?
       Det är när de är unga de ska lära sig för de blir ju efter hela tiden och självkänslan får sig en törn av att aldrig kunna något.

       När högstadiet kommer med val till gymnasieskolans program är det lite för sent att börja lära sig svenska. Djävla lärare. Självgoda idioter. De hade säkert cement i sandlådan när de var små. Tro mig finns fog för mitt uttalande som jag inte kan ta upp här.

        Men du skriver ju själv usel svenska!??

     Ja för ett inlägg på en skvallerblogg definerar ju hur en person fungerar eller presterar i verkliga livet

      Läs om kommentaren du svarade på.

      Är ditt kaffe också slut?

    Du verkar ju härlig! Sorry att jag var vaken med min bebis inatt och kanske var lite trögtänkt på morgonen. Men jag kan bifoga meritlista, betyg, cv om så önskas ??

     Var det inte kaffet som var slut?

      Jo? Skrikig bebis OCH slut på kaffe! Men lovar att jag inte ska göra misstaget att läsa Bloggbevakning på de grunderna igen ??

       Läs på hur mycket du vill oavsett hur trött du är!

       Men det är sjukt drygt att fråga efter en pekboksversion av inlägg från de som inte är lika trötta.
       Förstår du inte på grund av att du är trött, vila lite och kom tillbaka när huvudet är med.

        Bad aldrig om en sammanfattning? Konstaterade bara att jag inte förstod. Men absolut lärt mig läxan nu ?

         Lustigt att det fösta inlägget på senare tid alltid är någon som bara vill konstatera att inlägget är obegripligt.
         Precis i varenda inlägg.

          Samma människa???

      ?

     Ta en kaffe och läs inlägget igen när du har vaknat till lite då.

      Var inte kaffet slut?

       Får väl låna av en granne eller stjäla på Ica.

       Och affären har bommat igen?

   Verkar som att företag köper sig in till en tävling för 15 k och att som ett bonus så kommer man att få följare samt att man kan vinna produkter från Apple, vilket inte är så dumt om man är ett litet företag . I vilket fall är det en dum tävling och att man får följare är inte garanterat. Får man 5 följare så har man betalat 15 000 för 5 följare typ ?

    Företaget är inte med och tävlar om produkterna. Följarna måste följa ditt konto (ochde andra företagen som betalat) för att kunna vinna produkterna dvs du får följare.

     Konstig tävling känns det som… har sett sånna här tävlingar förut men då har priset varit att alla företagen deltar med en vara till tävlingen. Och att det då är företag/konton inom samma bransch ex. Inredning eller pyssel.
     Vet ju inte om någon dessutom får pengar under bordet m, men tror det mer då handlar om små företag som går ihop för att ta del av varandras följare. Då får de följare som förmodligen till viss del är intresserade av innehållet.

     Här känns det väldigt förvirrat

     Sant, jag var lite för snabb när jag läste

     Men vilket märkligt upplägg?

   Antonijas vill att man ska betala 15000 för att vara med i en tävling.

    Nej. Hon vill att man ska betala 15000kr för att vara en av de som är med och håller i tävlingen.

    CC ordnar tävlingen och köper reklamplats på Antonijas plattform där de lanserar tävlingen, det som kallas för betalt samarbete. CC säljer in tävlingen till företag som då ska betala CC 15 000 för att vara med mot att de får fler följare på insta, för för att delta i tävlingen måste du följa de betalande företagens instagram. Och precis som Dennis skriver så är ju chansen stor att de som deltar i tävlingen avföljer företagen så fort tävlingen är över eftersom de inte följer företagen pga intresse för dem utan endast för att vinna produkter.

     Antonija kommer även inom kort lansera ett eget skönhetsmärke OHAIRO tippar på att det är hårprodukter 😉

      Neeeeeeeeeeeeeeeej! Inte en influencer till med hårprodukter! Det behövs verkligen inte!

   Vad är det du inte förstår?

    Älsk på din fråga.
    HUR ska någon någonsin kunna förklara vad de INTE förstår??? Det är det som är själva poängen med att inte förstå, man måste få något förklarat för sig, inte tvärt om.

     Klart man kan förklara vad man inte förstår.

     Jag förstår inte vad Camilla menar med….
     Jag förstår inte vem som betalar till vem.
     Jag förstår inte det där han menar med Instagrams algoritmer.

     Svårt att förklara när man inte vet vilken del som inte förstås.

      ha ha, jobbar med support
      ’det funkar inte’
      tack

       Jag jobbar också med support och för de jag supporterar fungerar det alldeles utmärkt.
       Faktum är att min erfarenhet är att det går mycket bättre för de personerna som behöver hjälp när de själva får förklara. De får en djupare förståelse då liksom.

       Det gick alldeles utmärkt bara några inlägg längre ner.
       Du ska nog inte satsa på en karriär inom supporten..

        Ja där lyckades ju någon också förklara vad den inte förstod.

        Blir ju lite av en chansning vad i inlägget man ska förklara om man bara vet att den inte förstår. Kan ju vara vad som helst i inlägget den syftar på.

        Jag tex förstår inte hur detta sabbar algoritmen. Hjälper ju då inte att jag bara skriver att jag inte förstår och någon snällt förklarar tävlingens upplägg och vem som betalar vilken summa till vem.

         Algoritmen går bland annat efter hur stor integration dina följare har på ditt konto.
         Även om du har 20 miljoner följare spelar det egentligen ingen roll om du inte har någon som kommenterar eller tittar på vad du lägger upp. Faktum är att om du har 20 miljoner följare utan någon integration kommer algoritmer räkna ut att det du lägger upp är extremt irrelevant och ointressant och din rating kommer sjunka som en sten och chansen att du får nya följare som inte aktivt söker på ditt namn kommer minska drastiskt.
         Samma sak gäller om någon väljer att följa dig för att efter bara några dagar avfölja dig. Det kommer algoritmer också räkna som at du är ointressant. Vilket gör att ratingen sjunker.

         Att vara med i en sådan där tävling där du tvingar stort antal personer som inte är ett dugg intresserad av dig kommer göra att din rating sjunker. Då de flesta kommer avfölja dig på en gång, resten kommer inte titta på det du lägger upp och ingen kommer att kommentera eller ens likea dina inlägg.

   Jag kan tala om för dig att det har i n g e n t i n g med kaffe att göra.

  Fast ni sågar väl inte alls samma sak,i ditt ursprungsinlägg? Där nämner du ingenting om att betala för att följa ett konto/vara med i en tävling. Jag tolkar bilderna som att det är huvudkritiken, vilket sedan kommer in på konsekvenser som ”skadar” algoritmen. Vilket jag tolkar är din huvudpoäng.

   Men det är klart man betalar för att en influencer ska ha en tävling för ett varumärke, men jag hade ingen aning om summorna…

   Haha, jag sa samma sak, men min kommentar har inte släppts fram än. Vad jag har sett ?

    Lol det var min kommentar ? fel av mig! ???

  ?ok ??

  Precis ingen kommer följa ett konto i långa loppet som dem ändå inte har personligt intresse för, dem slänger sina pengar i sjön

   ELLER HUR!
   Och om 30+ företag/konton betalar 15.000kr för att va med blir det 450 000!!!!
   Ett samarbete med henne eller Josefine Qvist som också gjorde detta nyligen, kostar ju inte I NÄRHETEN så mkt. Om jag hade ett företag som passade för Jossans eller hon Antonjas följare hade jag ju hellre betalt direkt till dem och då sett till att få ett seriöst samarbete med flera nedslag och genuint engagemang!

   Minns att jag kollade då när Therese gjorde det första inlägget/tävlingen förra året och kontona fick va 2000 följare av det och vet ju inte om de är kvar nu. DYRA FÖLJARE

  ”priset är alltid något galet från apple” lol

   haha verkligen ”yaaay”

  ”vinn den här dyra, fina datorn från Apple! Gå in och följ dessa företag och tagga 2 vänner”

  Det är följarna som kan vinna genom att följa företagen som är med. Företagen får följare men måste betala 15.000 för att få vara ett av de företag som ”anordnar” tävlingen.

  Kan känna att rent moraliskt och ur ett icke influencer-tänk är det rent hutlöst, galet och absurt vilka summor dessa influencers tjänar på ingenting (pratar nu om tävlingar som dessa, kan förstå till viss del att det ligger mycket jobb bakom annat), detta är Ett inlägg som troligtvis tar 3 min att skriva om det ens är Antonija själv som behöver skriva det – och in best case får hon alltså 600 000 för det?! Det är mer än jag tjänar på MÅNADER, om inte år hahaha….

  ….Medans andra delen av mig tänker ”Jahaja, dags att ladda ner facetune, hotta till sig lite och bli influencer då kanske?! ?

   Ja! Hur blir man en flunsa? Fanns ju en linje på något gymnasium, men vi gamlingar. Hur gör vi?

    Man kan bara bestämma sig för att bli en är inget som helst behov av någon utbildning beroende på vad du vill visa kan du ju kolla upp basic information om hur man filmar och klipper blabla, men tror folk föredrar ett eget koncept sen måste man vara en person folk vill följa men med tanke på hur ointressanta personer som folk tycker är intressanta så är det nog
    Vem
    Som
    Helst

    Antonija var väl med i Ex in the beach eller ngt liknande program och det var väl där hon började få följare

     Therése startade väl med sminkvideos, synd att jag är totalt värdelös på att sminka mig ??

      Ja det finns ju de som börjat från noll på Youtube och jobbat sig upp med bra innehåll och personlighet. Några ”tjuvstartar” ju lite med att tex bli lite småkändis i ett tv-program och bygger upp följare därifrån. Möjligen att man känner folk som promotar en.

      Men någonstans måste man ju ha en personlighet och ett innehåll som är intressant för folk. Annars slutar man kolla.
      Alla kan ju starta ett instagramkonto
      Och en YouTube-kanal… fritt fram 🙂 så
      Kan de ju se om de lyckas bli något den vägen.

   Dock verkar det ju inte som Antonija är den som har tävlingen utan bara där den kommer postas först?! Kan ju vara ett annat bolag bakom Antonija som får pengarna, hon kanske får köpa in sig som de andra?!

   Hon får inte 600k rakt av. Företaget som anordnar tävlingen, de som kontaktade Denis M, tar sin del av kakan också. Sen tillkommer så klart att skatter ska dras.

    Så egentligen är det nästan välgörenhet, och ett välkommet tillskott till statskassan. Vi borde alla falla på knä och tillbedja Antonijja eller vad hon heter.

     Det var ju inte från Antonija han fått meddelandet ens!!

   Antonija får inte 600,000 kr för inlägget!! CC anordnar tävlingen och kontaktar företag, de erbjuder Antonija en summa för att ha tävlingen på sitt Instagramkonto. Om Antonija läser här eller på Dennis Insta förstår hon hur stor cut CC tar (eftersom de antagligen inte varit öppna med henne om det). Spännande att se om tävlingen verkligen publiceras eller om Antonija drar sig ur nu. Tävlingen är för övrigt urbota dum för alla inblandade, där har Dennis helt rätt.

    Såklart inte! Men väldigt konstigt är ju att även Josefin Qvist gjort detta.
    Varför inte gå direkt till dem och göra ett samarbete? För det kostar inte 450 000(30företag x 15000kr) att göra samarbete med dem. Inte ens i närheten! Skulle gissa 20-30 000 som standardpris iom att de inte har så mkt kvalitativa följare och inte har särskilt starka brands. Så den som förmodligen tjänar på detta är nog företaget som anordnar det hela!!!!

  Fakturerar Antonia då deltagarna? Så 15 är ink moms? Då tjänar ju inte riktigt Antonia 600k på det här utan dra bort moms plus skatt plus produkterna som ingår i vinsten och sedan de på CC som antagligen också ska ha någon form av lön. Eller? 🙂 Det är fortfarande extremt mycket pengar men hon tjänar kanske max 200k på det hela. 🙂

   Belopp är alltid ex moms när man pratar inom företag.

    Nej! Det är det verkligen inte.

    På 80talet kanske.

     Jo, det är det.
     Men i vilka situationer påstår du att man inte gör det?

     Moms för ett företag är ingen kostnad. Det är därför företag redovisar moms för sig i sin redovisning. När ett företag får en faktura på låt oss säga 125kr ink moms så betalar företaget såklart hela beloppet. Men de redovisar 100kr som en kostnad och 25kr som ingående moms. Den ingående momsen kommer man sedan att få tillbaka från skatteverket då alla företag måste skicka in en momsdeklaration till Skatteverket regelbundet.

     Eftersom det inte är en kostnad så tar man inte och räknar med det när man pratar om fakturabelopp. Momsen är bara intressant för privatpersoner.

      Är ju inte helt sant… du räknar ju på din ingående och utgående moms. Därefter får du antingen tillbaka pengar, eller så får du betala in pengar.

  Otroligt oprofessionell anställd som ställer frågan. Hej fiiina ni. Lol. Hon skriver som en tonåring.

   Vilket är helt normalt på infantiliserat influencerspråk 🙂 Förhoppningsvis sprider det sig inte till resten av befolkningen.

  Fattar verkligen verkligen ingenting…

   X antal företag och influencers betalar pengar till någon som anordnar en tävling (ofta med ett fint och dyrt pris). De som vill delta i tävlingen måste följa dessa företag och influencers som köpt in sig i detta. Företagen och influencers får på så sätt nya följare. En av alla dessa följare vinner produkten/produkterna.

   Vad är det du inte förstår egentligen?

    Hade behövt att någon ritade typ en karta och drog streck mellan saker för att få reda på vem som ska betala pengar till vad. Hata mig inte för att jag är lite trög 🙁

     Det betalas till den som anordnar tävlingen.

     De som vill vara en av de 40 företagen som man måste följa för att få chansen att vinna måste betala 15k till CC.
     Är det något annat du inte förstår?

  Är det inte CC företaget som anordnar tävlingen på och inte Antonija?!

   Jo, men de använder Antonijas plattform.

    Javisst, men det lär ju inte vara hon som får hela summan i betalning heller.

     Damn vad mycket pengar CC måste tjäna om exempelvis Antonija får ett arvorde på ca 150.000 kr. (mer tror jag inte att hon skulle få)!

  Man köper reklamplats, helt enkelt. Men – för ens instagramkonto är det ju en tom och meningslös form av reklam, då folk följer enbart för att få vara med i tävlingen. När tävlingen är över brukar följarna kliva av igen. Dessutom ger det en falsk bild av följarantal – man är inte poppis och älskad och en inspiration bara för att följarantalet plötsligt rusar i höjden … under en vecka.

   Precis! Ingen är genuint intresserad av ditt företag så vad fan betalar man för då?

   Jag tänker tillbaka på när folk började tjäna pengar på instagram. Då fanns det ett knep för att få riktiga följare, så miljontals människor världen över följde varandra och plötslig hade en väninna till mig över 60 tusen följare, inte köpta (men heller inte intresserade av hennes konto) Det kontot sålde hon till en tjej som blev rätt känd via instagram under en tid. Idag bortglömd dock.

   Så det finns många sätt att skrapa ihop följare, en del sämre än de andra.

  Jag deltog i en sån här tävling, som följare alltså, bara för att det var hos Therese. Jag följde alla företag, väntade på resultatet och när vinnaren korats avföljde jag alla 30 företag igen.
  Om alla gör så så tjänar de företagen inte ett jävla skvatt. Jag gick inte ens in på deras sidor så exponeringen fick de inte heller.

  Usel idé.

   De räknar väl med att många av deltagarna inte orkar göra det eller att de helt enkelt glömmer bort.

    Svårt att kunna visa fram siffror då när man vill sälja detta.

     Ja det måste det vara.

  Förlåt men hur svårt är det för folk att läsa och förstå?

  Ett företag som organiserar denna tävling hos Antonija kontaktar olika företag med frågan om de vill vara med, inte som tävlande utan som ”annordnare”. Meddelanden som visas upp är inte från Antonija utan från företaget som organiserar själva tävlingen som ska vara hos Antonija.

  Alla företag som vill vara med betalar 15000. Då får de en massa (dåliga och ointresserade) följare som börjar följa alla taggade företag för att ha chans att vinna massa produkter från Mac tex. Alltså Antolija fans kommer följa ca 30 företags intagram i hopp om att vinna en tävling.

  – Företaget som organiserar tävlingen (och skriver ut till olika företag och frågar osv) kommer såklart kräva betalt för sitt arbete.
  – Produkterna som tävlas ut ska köpas in.
  – Det ska skattas
  = resten antar jag antonija får, fortfarande sjuk summa pengar

   Man kan ju också skriva detta UTAN att dumförklara folk. Jag har själv dyskalkyli, för mig blir det jätterörigt att få ihop med siffror osv. Innebär inte att jag är dum, men såna som du får mig att känna mig korkad.

    Detta har med läsförståelse att göra, inte matematik.

    40 företag. 15 000 kronor var. Det var väl ungefär alla siffror.

     Säger någon som inte har dyskalkyli. Säg inte saker du inte kan något om.

  CamCam kan du inte skriva om UnderBaraClaras podcast ”bråk” med Sofia Wood!? De klankar ner på hennes röst (som ja, är rätt..speciell…) i podden och använder henne som nån slags symbol. De har många bra poänger men de borde inte peka ut nån enskild på det sättet. Hon blir sårad och har nu ”rutit ifrån” på sin blogg.

  Ja, alltså det är ju ändå Antonija vi snackar om här. Jag blir ärligt talat inte längre förvånad över något som hon gör ?‍♀️ Speciellt inte någonting liknande detta.

   Då är jag mer ”besviken” på Therese Lindgren, men hon verkar rätt girig.

   Det är ju inte Antonija som gör detta utan CC företaget. Vi vet ju inte vilken del av kakan A får.

   Har ni sett henne i Joakim Lundells show, Splash?
   ”SÅ GRYM!!! SÅÅÅÅ GRYMT!!!” 🙂

    Ja hon säger ju verkligen samma sak om och om igen

  Sjuka pengar!

  Undrar vem Anna Book har bråkat med nu, det är många visdomsord på hennes insta!

   Förmodligen någon bagatell som hon gör till en jättesak.

    Det kanske kom fram i liven igår, men den missade jag. Jag väntar fortfarande på den speciella liven som skulle vara på hennes villkor.

     Jag missade tyvärr också den..

  Var inne och titta på Coordinated Competitions instagram. Det roliga är att alla tävlingar innebär att du ska gå in och följa dom företag som dom följer vid varje tävling och på så sätt får företagen följare(som dom betalat för) sen när tävlingen är slut så avföljer CC dom bolagen och startar ny tävling för just nu följer dom 0..
  Hur kan några företag tycka att detta är ett bra upplägg???

   Kort svar: De företag som inte har en marknadsavdelning som kan content marketing..
   Är man ett litet företag utan någon direkt koll på hur algoritmerna funkar så har de säkert jättelätt att svälja allt en karismatisk säljare berättar om hur viktigt det är med just den här typen av marknadsföring.

   De företag som är med i det där är oftast företag som skapat ett instagramkonto för att de hört att det är något man måste ha och så har de ingen aning om vad de ska göra med eländet.

    Och den första vändan, som de gjorde med Therese. Där är många av kontona Thereses eller ägarens. Alltså man skulle följa hon som driver det här företaget, företaget, samt flera av hennes andra företag å indy beauty. Jättekonstigt!

  ”You do the math” – har dyskalkyli och vet inte alls hur jag do the math ?? Therese tjänar alltså ännu mer? Eller? ?

   Therese har ca 3ggr så många följare så borde därför kunna ta 3ggr mer betalt än antonija, ja, om det nu baseras på antal följare.

   Hahahah skrattade rakt ut. Hear ya dyskalkyli-sistah!

   Hör Anna Books röst i mitt huvud när jag läste din kommentar haha. Det klippet när hon får frågan om hur mycket hennes tänder kostade och hon vill inte säga först men sen så säger hon hur mycket en tand kostade och hon har 30 tänder. You do the math!

  Vad tror ni händer med Amanda Strand? Hon postade en story igår där hon skriver att hon inte kommer vara så aktiv ett tag på instagram pga privata skäl. Dante?

  Hur vet företaget att alla nya följare kommer vara kvinnor mellan 18-45 år? ?

  Antonija må vara den mest giriga influencer som finns. Spyr på henne

   På vilket sätt är hon det?!
   Det är ju dessutom knappast hon som dragit igång den här tävlingen utan företaget

  Om en liten del i vad som kan pågå inom influenserindustrin… några YT klipp jag kom förbi häromdagen

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLF9qH1Gbjf1nepLOb3PdCYd98N0C2wXiN

  1. Är Katrin Z utomlands helt plötsligt? Vad hände med hennes enorma rädsla för Corona?
  2. Trubbel mellan Maggan och Emil? Kom plötsligt (för oss).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.