Caia Cosmetics fortsätter langa ut produkter

Finns det någon ”swatchmall” att köpa för det här? 
Frågor åt en kompis. 😉

Ögonbryn är det sminkområde jag vet absolut minst om eftersom jag växte upp med trenden ”välplockade och smala bryn” där jag varken använde gel eller penna.
Jag tog aldrig det hela så långt att jag plockade/rakade bort hela brynen för att sedan måla tillbaka dem som ett kolsvart streck utan jag brydde mig helt enkelt inte om mina bryn.
Det gör jag nu, men känner mig fortfarande som en brynnovis.

Men…
Om jag lyckas armbåga mig till produkter när Caia släpper dessa så ska jag prova och recensera dem. Jag håller just nu på med Ida Wargs schampo, balsam, hårserum och två olika spray, två borstar från Caia samt Margauxs deo och duschkräm.
Jag vill gärna testa på ett tag innan jag formar min åsikt, så tålamod mina vänner. 🙂

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon som köpt margauxs deo i butik, apotek hjärtat har bara så man kan beställa den på nätet ännu här i Göteborg och jag vägrar köpa något jag inte kan lukta på innan jag köper.

  Svara

   Bra fråga! Köpte Therese Lindgrens deo lite spontant men den luktar död.

   Svara

    Indy Beautys produkter luktar överlag hemskt 🤢

    Svara

     Jag tycker att ansiktstvätten (skummet) luktar gott. Även den deon som jag testat från Indy Beauty gillade jag doften på.

     Svara

      Problemet är att parfymen passar bra till ansiktsrengöringen men är helt fel i deon.

      Svara

   Enda deodoranten som funkar är biotherm del pure

   Svara

   Jag tycker den luktar jättegott. Lite doftljus/sköljmedel typ.

   Svara

  Jag tackar min religiösa uppväxt för att jag aldrig hann fastna i sminkträsket så (mycket) som många andra. Jag har köpt en brynpenna en gång i mitt liv och kan verkligen inte använda den på ett snyggt sätt så därför har mina bryn fått bevaras naturliga. Är tacksam idag att jag inte noppat sönder dom 😅

  Svara

   Vad har religion med smink att göra? Varenda tant i min kyrka är sminkade.

   Svara

    Ja… jag växte upp i ett religiöst hem. Det enda vi tjejer pratade om på kyrkans ungdomsträffar var smink, kläder och hur vi skulle få den populära killen i gruppen att lägga märke till just oss (självklart också relaterat till just sminket och kläderna).

    Svara

    Var har Sofia skrivit att det är en kyrka hon hängt i under barndomen?

    Svara

     Uppväxt tenderar att associeras med ungdom/barndom.

     Svara

      Men hur läser du, Anonym 17.29? Det var kyrkan som frågan gällde…

      Svara

       Någon har visst lite problem med läsförståelsen eller tolkar allting väldigt, vääldigt bokstavligt.

       Anonym 15:19 menar att alla kvinnor i hennes kyrka är sminkade och det är ju förmodligen kvinnor som är där av en anledning, att de har en religiös tro och att det är en del av deras liv att gå dit regelbundet. Religiösa kvinnor helt enkelt antar vi. Att anonym 15:54 frågar om hon ”hängt i en kyrka” hela barndomen är rätt konstigt att skriva eftersom det är ganska troligt att du går i kyrkan om du är religiös och vice versa.

       Svara

        Religion innebär inte automatiskt kyrka, det finns andra religioner där en inte går i kyrkan.

        Svara

         Men frågan ställdes ju hur religion var kopplat till smink. Varpå en egen erfarenhet som råkar vara från en kyrka gavs som exempel.

         Inte svårare än så.

         Svara

        Det finns fler religioner än kristendom, är nog det man menar med att religiös=/=kyrkhängande 🙂

        Svara

        Nej, det är inte ”rätt troligt” att det är just en kyrka man går till om man är troende. Man kan också gå till en moské, en synagoga, ett tempel, en stupa eller något annat.
        Att vara religös är inte synonymt med att vara kristen

        Svara

         Vi är ett kristet land så inte konstigt att man utgår från det.

         Svara

          Nej det är vi inte. Vi är det absolut mest sekundäriserade landet i hela världen.
          Av alla Sveriges invånare är det bara drygt 1,5 miljon som anser sig vara kristna. Det är bara två tredjedelar av Stockholm.

          Svara

           sekulariserade* Men jag håller med. Snarare en blandning av en massa ateister, kristna och andra religionsutövande.

     Ingen har antagit det. Däremot är det två egna erfarenheter från religiösa grupper (kristna). Den ena frågar till och med ts vad religionen (inte kristendomen) har med smink att göra.

     Sen drar andra igång på alla växlar.

     Svara

    Det beror på vilken slags församling man tillhör. Vilken trosinriktning helt enkelt. Smink är helt klart ett stort no no i vissa kyrkor.

    Svara

    Vad har kyrka med religon att göra idag? Dit går vi för skolavslutning, kören övar varje vecka, konserter etc. Så man kan gå dit för att det är en trevlig lokal och inte för att man är religiös. Så att tanterna i din kyrka har smink är väl inte konstigare än att folk på stan har smink.

    Svara

     Gör vad du vill i kyrkan. Den är väl i allra högsta grad kopplad till religion oavsett vad du gör där.

     Svara

    Laestadian. Fick inte använda smink.

    Svara

   Vad tråkigt att du ser att sminka sig som att hamna i ett ”träsk” (inte alltför frivilligt tolkar jag det som, men motbevisa mig gärna). För vissa kanske det känns som ett tvång att sminka sig för att undvika kommentarer som ”vad trött du ser ut” och liknande men för mig och många andra är det främst ett intresse 🙂

   För övrigt har jag träffat en hel del religiösa människor under min uppväxt och något som kan länka ihop åtminstone kvinnorna var att de alla i varierande grad använde makeup, vissa till och med mycket.

   Svara

    Menar att många i samma ålder som mig, som växte upp icke-religiöst (jag var laestadian, såg att många antog att jag var en ”vanlig kristen”) har börjat med smink väldigt tidigt och använt det så ofta att de inte känner sig bekväma att visa sig utan. Det tycker jag är sorgligt, men självklart finns det dom som bara tycker det är kul också 🙂

    Svara

   På vilket sätt påverkade det dig? Fick du höra att det var dåligt att sminka sig eller var det för att du hängde med folk som inte heller intresserade sig för det?

   Har ingen aning och är inte alls uppvuxen i en religiös familj/miljö så det är därför jag frågar.

   Svara

    Oj vad folk blev provocerade. Är inte ts men ofta så är religösa föräldrar mer konservativa och anser inte att deras barn/ungdomar ska sminka sig förrän de är vuxna. Inget konstigt med det.

    Svara

     Jag blev inte särskilt provocerad utan undrade bara 🙂

     Svara

     Hade väl kanske varit bra att utveckla resonemanget lite (religiös uppväxt på vilket sätt?) eftersom att väldigt många kvinnor sminkar sig och den absoluta majoriteten i världen växer upp med en religiös tro. Därför blir det konstigt att dra en parallell mellan religiös uppväxt och att inte använda smink. Men, kanske är Sofia laestadian tex och baserat på deras tro på ett ”spartanskt” leverne på jorden så är det väl inte orimligt att de inte använder smink.

     Svara

      Precis, uppvuxen som laestadian men gick ur när jag var 15.

      Svara

       Är tacksam när man frågar med respekt och nyfikenhet som du gör Sascha. Det var helt enkelt en ”regel” inom religionen. Inget smink, färgat hår, piercingar, tv eller dans exempelvis.

       Svara

  Jag råkade plocka mina ögonbryn för mycket häromveckan . Har likadana som jag hade på sena 90-talet nu. Funderar på om jag ska löpa linan ut med mörkbrun penna runt läpparna också för att jämna ut försts intrycket av mitt ansikte när jag ska ha teamsmöte med nya arbetskamrater imorgon.

  Svara

   😂😂❤️

   Svara

   Glöm inte vita ögonskuggan och blåa mascaran. Lycka till på mötet!

   Svara

   För guds skull glöm inte idomin på läpparna

   Svara

   Hahahaha, tack för dagens skratt! Era kommentarer är bäst!!! <3

   Svara

   Hahahahahaha

   Svara

   Hahaha! Kan se framför mig hur någon ba ”what year is it?!”

   Svara

    Let’s party ’til it’s 1999 🥳

    Svara

  Före-bilden på brynen är ju redan perfekta 😍

  Svara

   Personen de använder som före-efter modell är ju så sjukt photoshoppad? Lite väl enligt mig kanske. Ser animerad ut.

   Svara

   Ja verkligen, sjukt fina! Bryn måste inte alltid vara så himla mörka, det kan vara snyggt att låta de vara naturligt ljusa och fokusera på ögonmaken istället 🙂

   Svara

  Inga nådiga priser, inte direkt billigt. Men dom lär sälja med Biancas och Lovisas superlativ och ”men ni förstååår inte oooh my gaaad det här är så bra, asså men guuud…” Och så ska man tydligen behöva både penna, färgad bryngel och även en ofärgad bryngel. NEJ gå inte på det! Ni behöver inte alla dessa produkter, räcker med en av dom, behövs definitivt INTE både en färgad och ofärgad bryngel.

  Svara

   Tänkte precis samma sak. Har klarat mig med en produkt för ögonbrynen i flera år och funderade precis vad jag skulle med ytterligare två produkter till. Kanske skulle mina ögonbryn bli två enheter finare än vad de är idag..? Jag är verkligen ingen sminkexpert och påstår inte att jag sminkar mig enligt konstens alla regler.

   Svara

   Klart ingen behöver alla dessa produkter, men man kanske vill ha det? Jag har både penna, ögonbrynsskugga, färgad och ofärgad gel. Jag gillar att variera mig helt enkelt. Men behöver jag alla? Nej.

   Svara

   Jag tyckte det var bra priser faktiskt! Kit med både penna och gel för typ 245 tror jag det var. Och då tycker jag att deras andra prissättning har varit lite hög så i det här fallet blev jag positivt överraskad 🙂

   Svara

    Finns bättre eller iaf lika bra produkter till under halva det priset, så köp det inte. Men visst om du tycker det är bra priser så fine köp det men låt dig inte luras. Lovar att du kan få lika snygga bryn med billiga brynpennor och billiga bryngels.

    Svara

     För en sminknovis som jag… vad är bra produkter till ögonbryn om man som jag har noll koll och efter 30 år vill börja måla ögonbrynen? Hur vet jag vilken färg jag ska ta? Vill inte se ut som en clown utan bara lite mer markerade bryn..

     Sorry om det är för ot.

     Svara

      Nyx Micro Brow Pencil är svinbra och kostar runt 120 kr.

      Svara

      Det finns bra och billiga brynpennor på HM, ta en färg som liknar din egna naturliga, inte för mörk, och en bryngel kanske. Ta ofärgad gel om du är osäker annars en färgad så behöver du inte fylla i med penna. Finns billiga som är bra. Bryngel och brynpennor är inga produkter som man behöver lägga pengar på och köpa dyrt, funkar lika bra med billigt. Ett tips annars för att hålla brynhåren på plats är att spraya en ögonbrynsborste med hårspray och sen borsta och forma brynen, funkar lika bra som gel.

      Svara

       Ok tack för era tips.

       Svara

       Tycker hårspray och brynborste fungerar bäst. Har testat allt från anastasias till HMs egna

       Svara

        Funkar bra med en tandborste också om man inte har någon brynborste.

        Svara

      Anastasia Beverly Hills är överlägset bra

      Svara

     Hamnade i modd men jag kan inget om smink och vill börja måla ögonbrynen. Bara för att de ska bli lite mer markerade, inte mer än så.

     Vad är bra produkter och märken? Hur vet man vilken färg man ska välja?

     Svara

      Be om hjälp i butik! Rent generellt så ger en brynpenna mer markerade ögonbryn och en brynskugga mer naturligt. Gel kan ge lite färg och tydligare strån och hjälpa med hållbarheten. Men om du ber om hjälp och berättar om vad du är ute efter så kan de se vad som passar dig och också vilken färg! 🙂

      Svara

       Gick in på Kicks och bad om hjälp förut, det gör jag inte igen. Trodde de som jobbar där hade nån form av kunskap om smink men nej, hon gick runt och i princip gissa. Klarade mig bättre själv. Till 15,43- googla, köp lite olika och prova.

       Svara

        Smink är i mitt tycke lite för dyrt för att köpa lite olika och testa. Blir ju en del som inte används på det sättet.

        Svara

      Beror ju på hur dina bryn ser ut. Jag som är likblek och har så blonda (vita) ögonbryn att de inte syns passar bäst i lätt färgad ögonbrynsgel. Det blir för markerat och galet annars. Men är dina mörka kanske en penna passar bättre för hur du vill göra dina bryn. Fråga i butik 🙂

      Svara

     Man kan få andra produkter ja, men bra produkter? Det tror jag inte. Vill gärna höra dina tips iså fall? Jag kör på Anastasias just nu och de är dyra, så tänkte testa Caias för att se ifall det kan vara ett bra billigare alternativa. Tar gärna emot dina tips!

     Svara

     Självklart finns det billigare det vet jag med men tycker inte att allt som är dyrare än det billigaste på marknaden per automatik är dyrt. Mindre än 250 kr för 2 produkter skulle jag räkna som ett medelpris, finns ju en mängd likvärdiga produkter som är dyrare också.

     Svara

  När vi behöver konsumera mindre för klimatet och vår jord produceras det kläder, smink och annat onödigt som aldrig förr 🙁

  Svara

   Jag håller helt med men vill påstå att det är mycket annat som produceras och konsumeras i onödan än smink och kläder (även om det är detta vi ser marknadsföras av just influencers). Behövs alla nya telefonmodeller? Köper vi ny bil för att den vi har är oduglig eller för att vi vill uppdatera oss? Behöver vi renovera köket eller är det för att vi vill förnya oss?

   Ja.. lite whataboutism men tror det är viktigt att komma ihåg att det inte bara är typiskt kvinnliga saker som smink och mode som kan anses onödigt.

   Svara

    Det du nämnde går väl ”under annat öndigt”?

    Svara

     Ja, det var kanske ett onödigt (hehe) tillägg av mig.

     Svara

     Fast ingen pratar om hur onödigt det är att EA Games kommer ut med 12 nya spel i år, dessutom alla i 6 olika versioner.
     Eller att bara i Hollywood kommer det under det här året vara 195 filmer som har premiär. Där samtliga filmer tillsammans har konsumerat grejer för åtskilda miljarder.
     Dainese kommer fyra gånger per år ut med stora kollektioner med massa nya grejer. Ingen pratar om att det är onödigt. Eller alla nya modeller på motorcyklar är det inte heller någon som pratar om som att det skulle vara onödigt.

     Det ÄR bara typiskt kvinnliga saker som smink i små plastförpackningar som anses vara onödigt.
     Kanske för att det är mest kvinnor som har närmre till att skamma andras beteende än vad männen har? Asså jag vet inte, är det någon som har en vettig förklaring till varför det är såhär?

     Svara

      Nej, det ingår i det jag menade som ”annat onödigt”, men eftersom just den här bloggen tar upp smink och klädkollektioner, var det det jag underströk i min kommentar.

      Svara

       Ja man hör ju så ofta utanför den här bloggen hur onödig filmindustrin är, och män som köper ny bil/motorcykel/sportutrustning blir alltid så ifrågasatta… eller…?

       Svara

        Rubriken på inlägget var alltså: CAIA COSMETICS FORTSÄTTER LANGA UT PRODUKTER.

        Svara

         ”…utanför den här bloggen…”

         Svara

         Exakt!
         Och man ser aldrig någonsin överhuvudtaget: ”Bingo har köpt ännu en moped”, eller ”Jocke Lundell slutar aldrig renovera”

         Svara

       Fast nej, det är väl ändå väldigt långsökt. Man nämner nästan uteslutande bara detaljerade grejer med det som har med smink och mode att göra. Att då ”annat onödigt” skulle betyda precis allt annat oavsett om det har med gigantiska filmproduktioner, kattleksaker eller städprodukter att göra är ju inte riktigt sant.
       För om man nämner detaljerade saker (nej, inte nu i ditt fall, men i de flesta andra fallen) som swatchmallar, ännu en beige hoodie osv så är det ju just det segmentet man menar.
       Man menar sällan att TV-spel skulle vara onödigt.

       Jag gissar på att det är såhär bara för att sportutrustning och annat ligger så långt ifrån vardagen för personerna som vill skamma andras köpebeteende att det inte finns i tankarna och blir därför inte relevant.

       Svara

      Skulle bara vilja påpeka att dataspel nu för tiden främst sälj som digital download, dvs ingen fysisk produkt som behöver produceras eller fraktas. Dessutom är det inte förbrukningsvara.

      Svara

       Dataspel ja, men vad jag vet så behöver alla andra konsoller en fysisk skiva. Eller funkar det med digitala downloads på ps4 och xbox idag?
       Fast det är ju i allra högsta grad en förbrukningsvara. Man spelar igenom spelet en gång för att köpa ett nytt spel. Dessutom krävs det extremt mycket resurser att producera ett spel och har spelföretaget riktigt tur och spelet blir en hit så skapar det en massa ”onödig” merch. Kolla bara på hur många grejer förknippat med GTA som man kan köpa.

       Svara

        Har man en smart TV behövs ingen konsoll, men handkontroll behövs. Eller iofs, en hel del av våra spel går att spela med fjärrkontrollen till TV:n.

        Svara

  Klart hon måste släppa nya produkter? Det gör ju alla märken.

  Svara

  Fundering: får du skicka in kvitton på dessa produkter som en ”business expense”??? 😉

  Svara

   Om det har med din verksamhet att göra så absolut!

   Svara

  Tycker det är trist att de flesta produkter är slut i lager och varit jätte länge för ett företag som ändå sålts för mycket pengar och ska lanseras i Asien?

  Svara

   Håller med! Känns som att mer etablerade företag och hemsidor oftast har majoriteten av sina produkter i lager och om de inte har det så gäller det bara för en kort period. Jag personligen vill inte behöva hålla koll och skynda mig att handla ett visst datum för att få tag på varor utan kunna handla när det passar mig och mina produkter är slut.

   Svara

   Det är ju ett sätt att skapa en hype och köphysteri. Kanske gör man så också för att slippa viss lagerhållning, alltså ta in delar av sortimentet och sälja av innan man fyller på med andra delar = mindre lager totalt. Smart strategi kanske men jag stör mig också på den hysteri som blir. Orkar inte köa (digitalt) för att få tag på något, då köper jag hellre från annat märke när jag vill/behöver.

   Svara

    Det är nog snarare logistiken som fallerar. Inte lätt att göra korrekta prognoser när man lanserar nyheter.
    Och fabrikerna företag som CAIA jobbar med behöver prognoser minst ett halvår i förväg för att kunna göra inköp av råvaror och planera produktionen.
    Det är inte bara att begära ytterligare produkter för att efterfrågan blivit högre än prognoserna. Skillnad med jättekoncerner som L’Oréal och Estée Lauder som i mångt och mycket har kontroll över hela produktionskedjan.

    Svara

     Bra förklarat tack! Kanske blir bättre med tiden

     Svara

  Svara

  Går rykten om att Caia köpt in från/tillverkat sina senaste produkter i Kina. Man kan nästan tro det vad det gäller den usla vattenfasta mascaran. Det vore kanske något att granska om det verkligen är så, de lär nog själva förneka.

  Svara

   Vilket land påstår de att de tillverkat i?

   Svara

    Det brukar de väl inte nämna, inget de talar högt om. Men i början sa de att det tillverkades på fabrik i Italien och de var där, och det gjordes nog de första skuggorna, de första produkterna som de släppte, men det sägs att de senare produkterna köpts in från Kina. Vet inte om det stämmer dock men det ryktas om det och det verkar nästan så.

    Svara

     Finns många kineser som driver företag i Italien. Enormt många så samband kan finnas.

     Svara

     Det man fick se på Wahlgrens värld när de valde färger var från showroomet hos Intercos i Milano.
     Intercos tillverkar åt många företag i kosmetikbranschen – både stora och mindre.
     Det är många märken som inte har egna fabriker.
     https://www.intercos.com/what-we-do/

     Svara

    Milano

    Svara

  Inte bara har Bianca snott namnet caia, kolla @Kajabeauty på instagram som funnits betydligt längre. Hon kopierar Anastasia Beverly hills om och om igen.
  Folk förstår inte hur lätt det är att fulåka på andra märkens produkter, de finns fabriker som inte gör annat än kopiera produkter…

  Svara

   Kaja beauty och Caia cosmetics har helt olika looks och troligen olika målgrupper. Kan inte heller förstå hur Caia kopierar ABH? Brynpennorna ser ju helt olika ut? Förutom att båda har en penna och en spoolie, men det är ju lite svårt att ha nåt annat på en brynpenna…

   Svara

    De har kopierat flera av Anastasia rakt av samt sökt upp samma fabriker som där anastasias produkter gör i hopp om att kopiera. Dock har de inte lyckats hitta samma tillverkare av ögobskuggorna eller highlighters osv.
    Kaja beauty var långt före Caia och det är varumärkersintrång att starta ett företag inom exakt samma bransch med en exakt likadant namn, att stavningen är annorlunda spelar ingen roll.
    Troligtvis har Kaja Beauty inte fått nys om att Caia kopierat deras namn. Dags att tipsa dem 🙂

    Svara

     Nej det behöver inte vara varumärkesintrång bara för att det är samma bransch. Kaja beauty verkar vara ett Amerikanskt sminkföretag, så USA är väl deras viktigaste marknad. Caia är ett svenskt företag med fokus (än så länge) på den nordiska marknaden. Eftersom dom har olika marknader så är det svårt att förväxla märkena, vilket ju krävs för att det ska vara ett intrång.
     Med din logik borde man ju googla hela världens varumärken innan man startar ett företag, och det är ju omöjligt. Och att Kaja kom först sspelar ingen roll, om Caia innan det hinner etablera ett starkare varumärke (inarbetning av varumärke) kan dom ”vinna”. Jag vill bara lyfta fram att varumärkesintrång inte är så simpelt som ”vem kom först”.

     Svara

      Caia har tydligt sagt att de ska satsa internationellt så när de och Kaja Beauty möts på samma marknad så kan det bli problem för Caia. Speciellt då namnen låter exakt likadant på engelska.
      Absolut man ska kolla i internationella databasen för varumärken när man varumärkesskyddar sitt namn annars kan man åka på fan i internationell marknadsrätt.
      Viktigt att alltid kolla med patent och registreringsverket samt deras databaser innan man kör igång, för där skyddar folk sina varumärken över hela världen.
      Bara idioter skippar att kolla databasen och tror att det ”bara är att köra igång”. Speciellt nu när det är ett investmentbolag som köpt upp så kan de hålla Bianca ansvarig ekonomiskt ifall de bör stämda av t ex Kaja Beauty.

      Tom Kim kardashian var tvungen att byta namn på SKIMS tidigare namn för att hon härmade ett annat ursprung

      Kylie jenner försökt lägga namnet Kylie som copyright över hela världen men fick på fan av legenden Kylie Minogue 🤣

      Så JA man måste kolla alla företag i hela världen innan man drar igång om man tänker agera utanför sitt egna land, extra viktigt om det är exakt samma bransch dessutom. Då är man annars ett coattail brand, typ som när Sonja Morgan skulle ”starta” ett vin företag som skulle heta Tipsy Girl när alla vet att Bethanny Frankel startade Skinny Girl typ 10 år tidigare. Bethanny ringde advokater direkt.

      Svara

   Jag har alltid kopplat Caia till en variant av Kylie Cosmetics. Tycker att utförande och målgrupp typ är samma så har alltid tänkt att namnet ska klinga så lika som möjlig där 🙈

   Svara

    Alltså en svenska/nordisk variant av Kylie

    Svara

    Jag också! Och Kaia Gerber, Cindy Crawfords dotter som är en supersnygg modell.

    Svara

  Hahaha fattade först inte vad br-yngel (som i fiskyngel) var för något.
  Hopp o hej från en som inte är en blivande köpare av detta set.

  Svara

  Tror hon gjort en video om detta. Ska kolla på den. Tycker dom verkar riktigt bra.

  Svara

  Har haft samma brynpenna i typ tre år. Brukar bara använda lite grann på ett par glesa fläckar. Förstår inte riktigt grejen med att använda femtioelva produkter på enbart brynen.

  Svara

   Har man inte intresset så är det ju svårt att förstå. Det gäller ju det mesta.

   Svara

    Jag har tex fiskat med metspö och mask hela mitt liv. Förstår inte grejen med att behöva femtioelva olika drag och spön för att fiska.

    Svara

   Jag har tänkt precis som du. Och har också samma penna som jag haft i många år.
   Men så gifte jag mig. Och hade en tjej som sminkade mig. Jag kunde inte för min värld begripa vad hon gjorde med mina ögonbryn, för hon höll på SÅ länge, och plockade fram grej efter grej! Men jag lät henne hållas… Och jäklar vad snygga bryn jag fick! Så snygga att till och med min totalt smink-ointresserade kollega när hon efter bröllopet såg en bild kommenterade vilka snygga ögonbryn jag hade!
   Sen har jag inte intresset, och har gått tillbaka till min ensamma gamla penna. Och brynen är onekligen ynkligare än på bröllopsdagen…

   Svara

  Svara

  Vem är det som gått bort så tragiskt, som Pernilla skriver om i sin story?

  Svara

  Camilla, jag hoppas du skriver ett inlägg idag om Haveristernas totala haveri i.o.m. att de är på samma nivå som C.W, när de kastar Myra under bussen för att mikropenisen Axel inte klarar av att bli kallad tönt utan att gå apeshit bananas. 😀

  Svara

   Jag önskar jag fick en krona varje gång någon skriver att någon blir kastad under bussen här.

   Med det sagt så håller jag med om det övriga du skriver om haveristerna.

   Svara

    Särskilt då uttrycket används felaktigt 89% av gångerna.
    Orkar verkligen inte läsa det uttjatade uttrycket mer.

    Svara

     Från Wikipedia: ” ”Att kasta (någon) under bussen ” är en idiomatisk fras på amerikansk engelska som betyder att förråda en vän eller en allierad av själviska skäl”.

     Svara

     Hur ska det användas då?🙈

     Svara

      Sorry, kommentaren ovan ser jag nu.

      Svara

     Det är verkligen inte någon som bryr sig om vad du orkar eller inte.
     Scrolla…

     Svara

      Ingen bryr sig om vad du tycker heller.

      Svara

   Haveristerna havererar
   Haveristerna har fått nog
   Haveristerna skapar drama
   Här i sin egen podd

   Svara

  Fattar inte hur Vanessa kan sitta och göra en tutorial (reklam) för deras brynprodukter när hon har gjort både brow lift och 3D-bryn.. Folk är så jävla lättlurade!

  Svara

  Bianca Ingrosso är sedan tidigare ambassadör för Intimissimi och kommer under hösten att lyfta ett antal av varumärkets produkter i årets höstkampanj.
  Intimissimi grundades 1996 och är en del av Calzedonia Group.
  I ett pressmeddelande kommenterar Bianca Ingrosso kampanjen:
  – Det jag gillar mest med Intimissimi är deras breda sortiment av BH- och trosmodeller. Jag uppskattar även väldigt mycket hur kunniga alla i personal är, att de så enkelt hittar rätt modell för rätt kroppstyp, vilket ofta annars kan vara väldigt svårt.
  https://www.resume.se/marknadsforing/kampanj/bianca-ingrosso-blir-ansiktet-utat-for-underkladesvarumarket-i-host/

  Svara

   Inte så många har väl förtroende för Bianca längre, de flesta har väl lärt sig vid det här laget att hon lovordar allt mot att hon fått betalt och säger att allt är bra för pengar. De betalar henne mycket för att säga att personalen är kunniga och enkelt hittar rätt modell osv. Men good for her och good för företaget för de lär nog sälja mer genom henne kanske fast hon var säkert väldigt dyr.

   Svara

  Har inte privat något som slån Anastasias brynorodukter. Ska bli spännande att se vad du tycker!

  Svara

  Känns inte som att de gör produkter för personer med mörkare hy 🙃 Ebony tex, var deras mörkaste nyans… Men den nyansen fungerar inte om man har mörkare hy…

  Det känns inte heller som att de har tänkt på dem med asiatisk hy, där man kan ha ljus hy, och svart hår. Då är kan inte färgerna vara så varma, då behöver färgen vara väldigt askig och kall in tonen, typ grå eller mörk gregie.

  Svara

   Man måste inte göra produkter för alla hudfärger och nyanser.
   Det måste väl ändå vara upp till varje varumärke att bestämma vilka nyanser de vill satsa på. Precis som vissa märken specialiserat sig på ”nordisk hud” eller ”skandinaviskt hår”.

   Att de sedan tappar en målgrupp är ju deras problem.

   Svara

    Förstår hur du resonerar och håller med. Men samtidigt blottlägger detta ju ett strukturellt uteslutande av vissa grupper av människor (i regel oftast de som är rasifierade). Som att normen eller det normala skulle vara ljushet… Samma problem med underrepresentation av andra personer är vita inom populärkulturen – bidrar till uteslutning liksom. På en global marknad med en multikulturell befolkning blir det i längden en del av det som formar vår syn på vad som är normalt och önskvärt.

    Svara

  Köpt Caia och blev sjukt besviken… sååå dåliga produkter!!! Ville verkligen verkligen tycka dem! Det där med att de har bytt fabrik till en i Kina kan stämma. En av grundarna säger i Biancas senaste vlogg att de har bytt fabrik för att de var missnöjda med formulan som tillverkades i den första fabriken. Han syftade dock på ögonbrynspennan…

  Svara

  Jag har skrattat massor åt Vanessas försäljningsprat på bryn-grejerna, kvinnan har typ några få ögonbryn och resten såg intatuerat ut och så ”men asså den här pennan är alldeles magisk, alltså ni bara fattar inte! Men gumman ni bara måste köpa den! Så himla perfekt!!”

  Svara

   ”gummor kööööp den häääär, för då blir det mer pengar till mitt enorma sommarställe jag ska bygga med sjöööutsikt”

   Svara

   Håller med till 100%. Hon har inte för längesen haft frågestund där någon berättat om hennes bryn där hon säger att hon går till en grym salong som tatuerar in 3D-bryn plus att hon gör en brow lift. Sen sitter hon med ögonbrynspennan på Insta och får det att låta som att det är DEN som skapar hennes bryn. Jävla hyckleri, allt för att tjäna pengar. Och alla deras fans går på det. Vidrigt!

   Svara

  Men varför kan inget bolag förutom ABH göra en vettig Taupe-nyans? Det är INTE en varm nyans.

  Svara

  Ida wargs BUS gillar jag. Men inte hårprodukter, köpte den intensivt återfuktande, luktade typ toffee vilket jag inte tycker om samt bland det sämre jag har testat då jag inte upplevde det lent och mjukt. Är van vid Kevin murphy, Kerastase osv så kanske lite uppenbart att Ida wargs då inte håller måttet 😂 sen har jag testat Löwengrips deo som jag faktiskt tyckte var mkt bra!!

  Svara

  Köper mest från The Body Shop, Weleda och Rosenserien.

  Svara

  Made in ”Chaj-na”..

  …som Trump hade sagt.

  Svara

   Mjaaa, han hade uttalat det Tjaj-nuh 😉

   Svara

   Vad är ”Made in Chaj-na”..

   Svara

    Vad är INTE made in China? :’-D

    Svara

  Köpt och testat caias brynpenna och gel nu. Pennan behövs användas mycket för att ens ge någon färg. Så nej den är inte lätt att sätt dit. Gelen som hon hypeat så mycket la sig efter två timmar och brynen låg där dom naturligt ligger. Finns betydligt bättre pennor och gelé för samma pris.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.