Biancas ändrade utseende upprör på Instagram

Hänt.se skriver om Bianca Ingrosso och den fysiska förvandling hon genomgått de senaste åren och följarnas reaktioner på den.
Bland annat har Bianca fyllt läpparna flera gånger och även lagt i fillers under ögonen för att få bort mörka ringar och ofta ser man henne med påmålade/sprayade fräknar.

När Bianca nu gör reklam för Caias nya ögonbrynprodukter (som jag beställt för att prova som utlovat) så reagerar följarna på Biancas utseende och kommenterar att hon inte riktigt är sig lik.
Vissa går längre och ifrågasätter om det verkligen är Bianca på bilden givetvis finns det de som spårar ut helt, men när jag tittar på inlägget nu så verkar många av de kritiska kommentarerna vara raderade då de positiva är i stark majoritet.

Poängen med bilden är att marknadsföra ögonbrynsprodukter – kan det vara anledningen till Biancas lite annorlunda utseende på bilden?
Och är det egentligen så annorlunda?
Kollar man Biancas Instagramflöde så ser hon väl ut som på bilden för det allra mesta?

Tack för tips!

319 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ser snarare ut som att bilden har redigerats för mycket, inte som ingrepp?

   Och hon har glädje i blicken på den vänstra bilden. Den högra är bara… håglös?

    Hon ser mer å mer ut som Rebecca Stella… och då menar jag inte det på ett positivt sätt tyvärr

   Hon har också blivit väldigt lång i ansiktet mot vänstra bilden. Och ögonbrynen har flyttats upp.

    Det har mycket med frisyrerna och vinklingen på fotot att göra. Foto taget uppifrån=långt ansikte. Foto taget i grodperspektiv = runt ansikte.

   På ”före-bilden” här har hon ju dock också fyllt läpparna. Vore intressant att se en före/efter på innan hon gjort ingrepp i läpparna över huvudtaget.

   Såg väldigt mycket ut som filter

   Bianca har ju gått ut med att hon gjort fillers i läpparna och under ögonen. Hon blir även “beskylld” för att ha gjort botox, fillers i kinder och trådlyft av ögonbryn av sina följare. Något hon bestämt förnekar.

   Det verkar som den stora utseendeförändringen kommer sig av att hon använder så otroligt mycket smink, framför allt under kampanjfotograferingar för Caia. Konstigt, då hon är mycket vackrare i “lagom “ mycket smink.

   Looken de verkar vara ute med Caia är ju snarare teatersminkning där allt är överdrivet, men modellerna ser trötta och slitna ut. Den looken kommer aldrig gå hem i asien där det är väldigt viktigt att se “put together” ut.

    Hon ser definitivt ut att ha gjort trådlyftning av ögonbrynen! 👀

    Hon har fyllt nasolabialavecken bredvid näsan till 3000 %. Hon har inga veck kvar alls medan hon hade ganska stora redan som tonåring, och dessa försvinner inte med åren. Tycker också hon borde va ärlig med allt som offentlig person MEN man kan aldrig tvinga någon. Handlar om vilken image man vill ha. Also, har hon ljusa linser?

  Så himla fin innan! Åh vad det är tråkigt att så många håller på med detta.. det blir inte finare. Såg henne i en reklam för intimissim (eller vad det heter) kände inte igen henne faktiskt. Tänkte, hon var lik Bianca

   men lägg av, hon är ingen fuling

   Jo för många ser klonade ut. Stela i ansiktet Varför gör dom detta. För att det krävs för reklam m m?

   Men ser hon verkligen ut dom på den nya bilden nu?! Den ser bara väldigt fake ut

  Jag fattar att det är lätt att ”fastna” i olika behandlingar, injektioner och till och med operationer. Man blir hemmablind och storleksblind så snabbt. Men det är synd att så många kvinnor hamnar där. Liksom titta på bilden till vänster, hur fin? Det spelar ju egentligen ingen roll för ingen behöver göra s.k ”skönhetsingrepp”, men jag slogs verkligen av hur vacker hon är när jag såg den vänstra.

   På den vänstra har hon ju dock gjort ingrepp också

    Det har hon säkert, men det är fortfarande skillnad mot bilden till höger.

   Exakt! Jag bryr mig ju inte specifikt om Bs utseende, men det är ju bisarrt att alla ska opereras mot samma, generiska ”fixad-tjej”-look.

  Hon har tyvärr problem med sin självkänsla och det har hon varit öppen med. Det är egentligen inget att uppröras över. Följarna borde istället ge henne stöd till bättre självbild.

   Är vuxen nog att bestämma sig för att ändra sitt utseende borde man vara vuxen nog att kunna ta kommentarer om detta. Bättre att hon själv söker hjälp för sin självkänsla än att förvänta sig att sina följare ska ge en det.

    jävla idiot. Vad är det ens för människor som anser sig ha rätten att kommentera en människas utseende direkt till den? Vad får du egentligen ut av det? Du är ju sjuk i huvudet och måste vara galet osäker som tycker sånt är helt ok.

     Ja själv verkar du vara väldigt nyanserad och balanserad…

     Fast nu är jag riktigt trött på alla som gastar om att man ”INTE FÅR KOMMENTERA FOLKS UTSEENDEN!!”
     Kan man skilja på äpplen och päron? Kan man hålla två tankar i huvudet samtidigt?
     I min mening är det inte fel och ibland till och med nödvändigt att kunna nämna att nån gått bananas med fillers, botox, trådlyft osv. För det är mer skadligt för unga tjejer att faktiskt tro att man kan se ut sådär naturligt eller att det är något eftersträvansvärt!
     Så alla ni som ba ”DET ÄR JÅTTEDÅLIGT FÖR TJEJERS SJÄLVKÄNSLA ATT MAN KOMMENTERAR UTSEENDE!” kan ni lugna er lite och förstå skillnaden? Det är lika jäkla dåligt för unga tjejer (och andra) att vi går omkring och låtsas som ingenting när folk totalt byter ansikten!

      +1000

    Beklämmande att vuxna människor tar sig rätten att kommentera andras utseende. Så gör man bara inte.

    Det är hennes ansikte, hennes val. Angår ingen annan.

  Hon är så snygg tycker jag 😍 men det är synd att hon inte förstår det själv. Men om man är så ung som hon och överanvänder fillers undrar jag hur hon ser ut om 10 år 🤔

   Blir lätt så med ätstörningar. Jag tyckte att jag var den fulaste i världen under tiden jag hade det, när jag kollar på bilder idag så fattar jag inte alls hur jag tänkte för jag var så himla söt.

   Hon är inte naturligt snygg.

    Det är just det hon är.

     Skönhet ÄR subjektivt, när ska folk fatta det? Både de som tycker nån är snygg o de som inte tycker det, har ”rätt” om man nu kan ha det vad gäller åsikter och om det spelar nån roll.

   Hon sa senast förra veckan att hon inte använder fillers eller botox eller redigerar sina bilder utan det är smink och vinklar.

   Jag tror inte riktigt på det.

   https://www.instagram.com/p/CFO96b8lOwy/

    Kan tillägga att det var samma visa när Kylie Jenner förnekade att hon förstorat läpparna. Blånekade och skyllde på smink, sen en dag så erkände hon det alla visste.

     Bianca har tusen gånger sagt att hon använder fillers och botox.. att du orkar hitta på en massa skit

      Du läste tydligen inte länken hon du svarade till postade, där postat Emilio något Bianca skrivit där hon säger att hon inte använder sådant.

       Hon skriver att hon inte använder botox och inte har fillers i kinderna, inget om att hon inte använder fillers i övrigt. Att hon har det i läpparna och under ögonen (vet ej om det kallas fillers då) har hon ju sagt hela tiden

  De är inte raderade, man får bara bläddra massa.

  Börjar se ut som Rebecca Stella. Sorgligt.

   Verkligen inte

    Jo.

    Jo just på den bilden är hon lite lik Rebecca Stella faktiskt tycker jag. Ingen värdering, bara observation.

   Tänkte exakt samma sak! Om hon smörjer in sig i babyolja och tar på sig en aftonklänning så kan hon leda PH utan att jag ser någon skillnad.

   Tänkte samma sak!

    Same.
    Vacka Bianca! Gå tillbaka till din naturliga skönhet.

   Precis min tanke 😱

  Så himla sorgligt bara att tjejer som är skitsnygga naturligt inte känner att dom duger som dom är. Eller rättare sagt himla sorgligt att det är så jävla viktigt att vara snygg överhuvudtaget.

  Men alltså om du verkligen inte vill ha kommentarer om utseende, varför skriver du då såna här inlägg ? Och, och om hon har ändrats?

   Tack! Letade efter denna kommentar.

   Jag skriver om vad som händer på sociala medier och detta har hänt, utöver att inlägget även handlar om att Hänt uppmärksammar det, något som även kommenterats här.

    För HÄNT är ju något att ta efter…. Största skvallertidningen genom tiderna.

     Det diskuterades i kommentrerna och var uppenbarligt intressant.

      Ingen ursäkt. Ta ditt ansvar och strunta i den här typen av inlägg som bara går ut på att alla ska kommentera hennes utseende.

      Bland haters ja? Skärpning. Att göra inlägg om någons utseende är fel.

       Och att göra inlägg om ett företags marknadsföring och dess strategi?

        Är inget du har gjort i just det här inlägget.
        Om det var meningen som det får du ta och fila lite mer på texten och kanske då ta med ord som strategi.

        Men vad har det med saken att göra? Inlägget handlar ju fortfarande om hennes utseende.

        Hur hade du känt om vi gått på ditt?

         Knappast en analog jämförelse.

         BI säljer produkter med hjälp av hennes utseende. Ögonbrynen har sedan en tid sett ”fixade” ut (trådlyft); självklart måste sådan falsk marknadsföring belysas.

          Exakt! Skönt att nån fattar

        Vad i ditt inlägg handlar om ögonbrynspennor? Hennes läppar, fillers, före-efter bilderna i kommentarerna? Vart nånstans? Eller ditt utlägg om hennes fysiska ”förvandling”. Förstår verkligen inte hur du får till det här med att handla om smink och marknadsföring. Helt patetisk människa är du.

    Även fast det finns 1000 andra saker som hänt på sociala medier det senaste dygnet så valde du att skriva om det här. Du valde också att vinkla det som du gjorde.

     Vilket är det?

      Vilket är vad och vad är det?

       Vinklingen?

        Well, du börjar med att skriva att Sveriges största skvallerblaska har skrivit om Biancas förvandling dvs, hennes utseende. Sedan listar du saker som hon har gjort.
        Du nämner sedan i förbifarten att Bianca lagt upp ett reklaminlägg för Caia, men du har fortfarande fokus på att och hur följarna kommenterat hennes utseende och hur kommentarsfältet blivit moddat.

        Sedan frågar du om Biancas utseende har förvrängts för att marknadsföra de nya ögonbrynsprodukterna. Och du frågar också om utseendet verkligen är så annorlunda på just enbart den här bilden, för om man kollar i resten av flödet så är det så hon ser ut nu för tiden.

        Jag förstår faktiskt inte alls vad som är speciellt oklart här. Vad tycker du själv att du har för vinkling?

         Exakt så. Allt för att få snacka skit om andra kvinnors utseende. Och spelar sen dum. helt galet att hon ens får ha en plattform

          Var har camilla ”snackat skit” om andra kvinnor utseenden? Länka!

           hahahaha! Är du dum eller?

         Det kommer inte direkt som en större chock att Cam väljer att inte svara på den här..

          Jag väntar också på en länk till där jag snackat skit om kvinnors utseenden.

           Så du svarar inte på en fråga från person A på grund av att du inte får svar på en fråga person B har ställt till person C.

           Är vi kvar på lågstadiet eller vad är det här???

           Du har inte snackat skit vad jag vet, men hela det här inlägget känns som en inbjudan för andra att göra det. Man behöver inte vara Zaida för att gissa vad som kommer att dryftas i kommentarsfältet: Men hur ser hon ut egentligen? Hon var finare förut. Hon måste ha psykiska problem. Det syns att hon har fixat xyz. Etc, etc, etc.
           Lite osmakligt är det.

   Exakt. Hela detta inlägg är bara en inbjudan att kräkas om någon tjejs ansikte. Varför?

  Hon måste ha gjort något slags lyft av brynen va? Det otroligt höga ut och som att det ”drar” mycket över ögonen.

   Botox

    Man får inte den enorma effekten av botox, tro mig.

     men snälla, lägg av. Hon har inte gjort något ögonbrynslyft.

       Sån skillnad! Och läpparna med fast det visste vi ju.

       Fast smink och/eller såna där ögonbryns tatueringar kan göra samma sak, plocka bort lite i brynets underkant och måla/tatuera in strån uppe ovanpå ”böjen”, brukar själv sminka mig så då jag ser piggare ut i den ögonbrynsformen. Det är minst lika stor skillnad som på dessa bilder.

       Säger alltså inte att hon INTE gjort ett lyft, det kan hon mycket möjligt ha gjort, bara att man kan få samma ögonbrynsförändring av bara lite smink också.

      Jo det har hon.

       Bilden är tagen underifrån, och det där är botox. Hon hade inte kunnat dölja ett lyft och tror det är få kirurger som hade opererat hennes ögonbryn då hon verkligen inte hade något häng

        Tycker det är väldigt tydligt att hon gjort ett trådlyft. Ögonbrynen är höjda, ögonen dras väldigt mycket uppåt/utåt och hon har en liten bula/litet hudveck som många får precis efter ett trådlyft.

      Det går att göra ett trådlyft. Sånt syns inte och tror nog inte det blir ett ärr heller.

       Paow har också gjort ögonbrynslyft med trådar, det är ingen operation. Det är trådar som löses upp automatiskt med tiden, men ja man blir stramare och får högre ögonbryn.

     Jo det kan man beroende hur man lägger det. Mina blir så där om jag inte ber om att de ska lämna dem som de ligger naturligt.

      Tror det kallas Brow lift, Magaux Dietz har gjort det och det ser heelt absurt ut när ögonbrynen sitter så högt. Förstår verkligen inte hur dom tycker det är snyggt.

       Margaux har väl inte gjort något med sitt ansikte? Hon är väldigt rynkig och naturlig! Hon är ovanligt rynkig för att vara så ung.

    Antingen har hon gjort foxy eye som utförs med fillers eller så är fotot redigerat då det är reklam för just ögonbrynsprodukter.

   Dålig botox. Googla ”dr spock brows” så förstår du vad som hänt.

   Trådögonbrynslyft!

  Det där ser bara ut som filter. Och tjejen har gjort fillers, vem fan bryr sig? Hon har inte opererat varenda millimeter av sig som kardashian hennes klanen. Och även om hon gjort det, vem bryr sig? Hon ser verkligen inte ut som någon annan.

   Jag bryr mig, för hon har mestadels unga följare och signalen hon sänder till dom är inte ens hon som är naturligt vacker duger. Jag blir så förbannat trött på alla dessa influencers som tjänar ofantliga summor på sina följare och sen inte tar något ansvar för vad dom sänder ut.

    Ja, det vore bäst om hon badade i bajs och aldrig rakade benen. Då hade hon väl ansetts vara en bra förebild. Eller nä, inte ens då.

     Haha! Att inte göra skönhetsingrepp = att bada i bajs och inte raka benen. Gillar det nyanserade tänket!

      Fast vart går gränsen då? Är det ok att raka benen eller är man då offer för patriarkatet och sänder ut dåliga signaler till småflickor? Om man sminkar sig är det väl ännu värre, för inte fan finns det något som förvandlar ett ansikte mer än smink? Så vart går gränsen för ”vilka signaler man sänder ut”? Det går inte att tänka så för det finns verkligen ingen varelse som är helt perfekt.

       Det är väl ingen som har sagt vad som är ok eller inte? Det handlar väl heller inte om att man ska vara perfekt, snarare motsatsen, det är ok att INTE vara perfekt. Sen är det väl ingrepp som diskuteras, inte smink eller rakning.

        Ok så du hade inga argument. Det var det jag menade

         Kan du inte läsa eller? Du snackar om vad som är ok och inte, det är ingen som pratar om det förutom du. Allt är ok, man får göra som man vill. Att utsätta unga tjejer för utseendehets är dock tråkigt, men man får såklart göra det med om man vill.

    Jag bryr mig om att kvinnor ska slippa få kommentarer om hur de ser ut.

   Bianca 26 Kim 40… hon hinner ikapp med ingrepp om hon fortsätter.

  Trodde först det var Rebecca Stella, och det är inte en komplimang.

   Nu ljuger du, de är inte ens lika.

    100 mot 1….

  Hannalicious har också gjort något med sitt ansikte. Syns tydligt i hennes födelsedagsvlogg, speciellt när hon ler. De kommentarer som nämnt det på Youtube har dock raderats…

   Tänkte också på det! Kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad hon gjort dock…

   Botox var det en som skrev och fråga om, vilket kan stämma med tanke på hon la ut ett schema på instagram stories där det stod: kl 11 Shapeby, kollade upp och är en klinik för just botox och fillers

   Vad vill du att vi gör åt saken?

  Varför detta engagemang i en annan människas utseende? Låt henne göra vad hon vill med sitt ansikte.

   Hela hennes image och kändisskap bygger på och kretsar kring utseende.

  Låt henne se ut precis som hon vill, måste man kommentera det? Bianca har ju skrivit att hon mår dåligt av folk kommenterar hennes utseende. Måste du Camcam ge det ännu mer uppmärksamhet i ett inlägg? Även här kommer elaka kommentarer att hopas. Låt hänt skriva om det, men du behöver inte spä på det.

   Håller med helt. Men vad förvänta sig av Camilla? Hon är inte direkt någon trevlig människa. Hon vet att hon bara häller bensin på elden, särskilt med tanke på att hon är medveten om hur elaka folk här inne kan vara. Folk låter som att Bianca gjort 20 operationer och inte ser ut som sig själv, och även om hon hade gjort det hade det varit ok och inget att diskutera. Bianca blev känd med sitt vanliga utseende, inte som Kylie Kennet som blev känd av att göra om hela sig, så det är inget att diskutera.

    Kennet! 🙂

     😂😂

   Hennes påverkan på unga tjejer är stor. Så ja – det är befogat med ifrågasättande av hennes ständiga förändringar i sitt ansikte för att hon inte är nöjd med sitt ursprungliga snygga jag.

    Alla som kommenterar hennes utseende negativt gör det ju inte direkt lättare för henne att bli bekväm i sin kropp.

    Ursäkta? Så för att hon har en stor följarskara ska man sitta och skriva skit om hennes utseende? Vänd dig istället med din skitiga ”kritik” till Kim K eller Kylie Jenner eller hela Hollywood för den delen. Bara för att någon är känd har man inte rätt att ifrågasätta vad personen gör med SIN EGEN KROPP. Klart.

     Eh. Varför ska man kritisera Kim Kardashian om du nu inte tycker att folk med stora följarskaror ska få kommentarer om sitt utseende? Lite…motsägelsefullt.

     Ja men era idioter, om ni ändå pratar om operationer så kan ni väl prata om dem som verkligen gjort dem… när ni inte har bättre för er. Bittra, feta, panka och patetiska.

      Älskar verkligen att du tror att alla som tycker att utseendehetsen med massor av skönhetsingrepp är problematisk, är bittra, feta, panka och patetiska människor.

      Eller så är vi slanka, mår bra och har bra ekonomi. 😆

     När man tjänar sitt levebröd genom en egen realityshow har man frånsagt sig rätten att ställa krav på vad andra människor skriver eller säger om en – detta pga att produkten man säljer är just sig själv, och vi är inte tvungna att hylla, tycka om eller ens respektera personen. De enda reality-människor som är fredade från kritik är typ kungligheter från diktaturer.

     Jag behöver inte tycka om Kim Kardashian men å andra sidan tror jag inte Kim någonsin försökt hindra folk från att uttrycka sin åsikt om henne.

    Du hjälper inte direkt unga tjejer genom att kritisera hur en ung tjej med ätstörningar ser ut. Gör det snarare värre.

   Exponerar man sitt utseende så mycket som Bianca gör får man nog hacka i sig att folk kommenterar det.

    Camilla vill inte att man ska kommentera folks utseende på hennes blogg. Därav reaktionerna på detta inlägg.

     Det här inlägget handlar bland annat om en annons för Caia som handlar om att sälja produkter med utseende som enda syfte, som Bianca valt att fronta. Jag tycker det är stor skillnad på att diskutera det, hur personen som frontar märket förändrats, samtidigt som man ska försöka förstå hur produkterna fungerar och att kritisera någons utseende generellt, särskilt privatpersoner som inte använder sig själva eller sina utseenden som varumärken.

     Kan man inte hantera det så ska man kanske inte fronta sminkföretag där alla produkter handlar om att förändra sitt utseende på olika vis.

      Okej och hur har hennes förvandling med Caia att göra? Gör ögonbrynspennor att man får större läppar? Intressant hur du håller dig till ämnet. Patetiskt.

      Om det verkligen är det inlägget handlar om så har du verkligen missat målet något extremt.

       Bilden är en reklambild för Caia, därför tycker jag att den är helt okej att diskutera. Att jag sedan även länkar till Hänts inlägg som är det som tar upp följarnas reaktioner verkar ha missats helt.
       Snart kommer det ett nytt inlägg att uppröras över så jag tänker att jag avslutar så… 🙂

        Så det är ok att kommentera henens utseende om hon är med i en reklam? Patetisk är vad du är

         Då tycker vi olika helt enkelt, men du är inte det minsta patetisk för det. 🤓

        För inte alls så många dagar sedan skrev du om vad du tyckte om Charlotte Perellis bemötande av sina läsare. Har du glömt bort det helt?
        Nu har du exakt samma bemötande som hon hade, om inte värre.

        Hur mår du egentligen?

         Haha, alltid ”Hur mår du egentligen?”

          När man har så pass kort minne är det något som inte står rätt till.
          Närmast till hands kommer mina tankar till utbrändhet, depression eller alkoholproblem.

          Så ja, det är en genuin fråga grundad i oro.

           Ja, du ligger säkert sömnlös av oro…

           Men skärp dig. Det finns ett mellanting mellan att vara obrydd och ligga sömnlös om nätterna pga oro.

           I och med uteblivna inlägg utan förklaring, helt annan ton i inlägg osv så blir man självklart lite orolig

           Skärp dig själv! Visst, jag raljerade, men du är inte det minsta orolig. Kom igen! Stå för vad du tycker och ge svidande kritik om du tycker den förtjänas, men låtsas inte spela orolig för en person du inte känner. Du vet mycket väl om att det är förminskande att fråga hur någon mår. Du ifrågasätter personens vett och sans. Om du på riktigt hade känt oro hade du hört av dig personligen med ditt namn synligt till bara Camilla, inte skrivit en anonym kommentar här.

         Jag mår bra tack, lite träningsvärk bara. 💪🏻💪🏻💪🏻 Charlotte raljerade över sina läsare som påpekade att hon bröt mot lagen vilket hon hade noll koll på, så hur är det här samma sak menar du?

          Charlotte raljerade och förminskade, precis som du gör nu.
          Det är skit samma vilken sakfråga det är. Ett sunkigt beteende är fortfarande ett sunkigt beteende oavsett vad man är sunkig över.
          Hänger du med i vad jag menar?

  Behöver hon ett anorlunda utseende för att marknadsföra ögonbrynsprodukter?! Va?! Hon får såklart se ut som hon vill och ändra vad hon vill och måla på prickar, personligen tycker jag hon ser lite ut som en avatar med ditmålade/filtrade prickarna och ögonfilter eller om det är linser. Det är löjligt att hon förnekar att hon har b otox och fillers i ansiktet när alla vet om det. Sen ska hon såklart inte behöva få elaka kommentarer och hon får se ut som hon vill. Hon är fin och snygg oavsett både före och efter.

   Fast nu förnekar hon ju inte det? Idiot

    Va?! Jo hon skrev ett inlägg på story häromdagen att hon INTE har botx eller fillers. Så jo hon har förnekat det, märkligt eftersom hon tidigare varit öppen med iaf fillers på vissa ställen. Det du kallar mig kan du vara själv.

     Oj vad du ljuger, sjuk människa. Hon har liksom öppeti WV filmat när hon gör fillers och säger jämt i sina vloggar att hon nu ska göra det och det och gjort lipflip och botox och fillers… orka ljuga så mycket

     Hon har skrivit att hon inte har botox och att hon inte har fillers i kinderna. Lär dig att läsa.

  Skrämmande att se hur unga kvinnor idag alla vill se likadana ut. Om 40 år kommer de alla se ut som Joan Rivers, eller värre? Att våldföra sig på sitt utseende har blivit det nya normala.

  Hon som är så vacker utan operationer och smink!

  https://alifeexpedition.blogspot.com/?m=1

  Då får fixa din blogg så det man skriver går fram, det är sjukt irriterande när man skrivit och det inte går fram. Din blogg lär förlora på det. Eller moddas det när det gäller somliga?

   Mina kommentarer går inte heller fram eller efter lång stund men Camilla vill väl bara bestämma vem som får kommentera och vilka åsikter som är tillåtna även om man inte är elak

    Inte mina heller! Och jag har verkligen inte skrivit något provocerande eller elakt

  Nu vet jag inte hur hon ”ska” se ut men de två bilderna är väldigt olika. Hon ser ut att ha helt olika ansiktsform på de två bilderna. Antagligen nåt med vinklar.

   Eller fillers.

   Meningen är väl att hon inte ska se så glad och hälsosam ut utan ska framstå som mager och lite drogad och tärd.

  Blev det inte lite väl mycket magplask nu?
  Du har själv varit väldigt strikt med att läsarna ska ge sjutton i att kommentera någons utseende.
  Och så skriver du ett sånt här inlägg? På riktigt?!?

   En helt annan person

    Fast jämför dig själv med hur du såg ut när du var 17-18 jämfört med idag. Du ser nog också rätt så annorlunda ut även fast du inte har fillers och grejer i ansiktet

     Jo men grejen är ju att Bianca har både fillers och btox i ansiktet, det har hon varit öppen med fastän hon nu förnekade det vilket var märkligt. Sedan får hon förstås förändra sig så mycket hon vill, upp till henne men det är en väldig skillnad i utseende och det var just det som var grejen att hon förändrats med hjälp på traven så att säga.

     Fast Bianca ser ju helt annorlunda ut än vad hon gjorde för ca 2 år sen. Då var vi hon 23/24

      Och? Vad försöker du komma fram till? Att det är något att göra ett inlägg om?

       Varför inte?

       Det är väl knappast du som bestämmer i den frågan?

   Hur ser du själv ut? Hon är åtminstone vacker både före och efter, antar att det inte går att säga samma sak om dig. Och vem fan orkar ens med folk som dig? Vem ändras inte frå 17 till 25? Jag var mullig, vägde 25 kilo mer och blond när jag var 17, folk som träffar mig nu känner inte igen mig och då har jag aldrig varit i närheten av någon sorts klinik eller fillersstudio. Hade jag varit känd hade väl folk som dig suttit och snackat en massa skit som det inte ens finns ett uns sanning i. Bianca har gjort fillers, oj wow vilken skandal. Herregud. Och inte fan är det män som sitter och kommenterar andra kvinnors utseende utan kvinnors själva.

    Vad har mitt utseende med saken att göra? Jag har inte gjort några ingrepp. ”Hon är åtminstone vacker både före och efter, antar att det inte går att säga samma sak om dig.” Herregud. Ja, hon är vacker. Jag har aldrig kommenterat hennes utseende. Om det är någon som snackar om folks utseenden så är det ju verkligen du.

     Du är ju helt korkad. Du har inte bara kommenterat hennes utseende utan lagt en jämförande bild från när hon var 17 till 25 för att skapa diskussion. Folk ändras.

      Ja, folk som gör ingrepp ändras radikalt. Och nej, jag är inte korkad. Skulle snarare vilja säga att det är du som är korkad som säger att jag kommenterar andra kvinnors utseende när det är du som bland annat skriver ”Hon är åtminstone vacker både före och efter, antar att det inte går att säga samma sak om dig.”

     Tanken kanske är att du själv ska fundera på om du tycker att det är trevligt när någon kritiserar hur du ser ut?

    Säkert skitsnygg, slappna av….

    Varför inleder du kommentaren med att påstå att ts är ful om du tycker att man inte ska kommentera andras utseende? vad spelar det för roll hur ts ser ut?

     För att snygga människor inte sitter och gråter över att någon förändrats under en 8 års period

      På vilket sätt gråter man för att man postar en bild menar du? Den enda som är känslomässigt upprörd är ju du.

       Upprörs inte alls. Utan du postar en bild för att visa hur Bianca förändrat sitt utseende med ingrepp när sanningen är att hon på den ena bilden nästan var ett barn, och det använder du som jämförelse. Patetiskt

        Jaha, du är en sån som tror att förvandlingen är naturlig. Haha.

         Nä, men jag bryr mig inte vad någon gör med sin jävla kropp..

         Vad spelar det för roll?

      Oj så mogen du verkar vara. Snygga människor är inte på någor sätt bättre eller annorlunda än ”fula” människor. Dessutom sitter ju skönheten i betraktarens öga. Om du inte vill att andra ska lägga fokus på någons utseende bör du inte heller själv kommentera (eller gissa) hur andra ser ut, det är ju fullkomlig dubbelmoral.

       Jag har inte kommenterat någons utseende utan tycker folk ska sluta kommentera biancas. Och jo, är man snygg är man oftast lyckligare och mer trygg i sig själv = ej trycka ner andra

        Den enda som har försökt att trycka ner någon är ju dock du. Så då är alltså slutsatsen enligt din logik att du är ful och olycklig. Hoppas det blir bättre för dig.

         stackare, att du kunde ta åt dig så mycket för att jag sa att du måste vara ful för att du sitter och försöker trycka ner en uppenbart snygg människa.. haha vad patetiskt alltså. hur kan man ens ta åt sig så mycket av vad någon på nätet gör?

          Förklara gärna på vilket sätt man trycker ner någon genom att posta en bild på personen. Varför skulle jag ta åt mig av att någon på nätet tror att jag är ful?

           Ja du är ju lika dum som jag trodde. Inlägget handlar om hur bianca förändras och du spär på skiten genom att posta ytterligare en före/efter-bild.

    Du måste seriöst sluta hoppa på folks kommentarer så där. Du har ingen rätt att utdela okvädingsord till höger och vänster.

    BI har en egen reality-show. Hon säljer ut sig själv, sitt utseende och sitt eget liv. Hon har därmed frångått rätten att kunna ha någon som helst moralisk kontroll över folks åsikter. Det är inte för att hon är känd, det är vad hon är känd FÖR.

    Jämför med Taylor Swift och Kim K. Taylor Swift må producera alster som näppeligen kan kallas musik – men det är ändå hennes produkt som blir granskad och kritiserad, sällan hon själv. Kim K:s produkt är hon själv – därför kan hon bli granskad ut i fingerspetsarna. Förstår du skillnaden?

    En reality-person som lever på sitt utseende men vars utseende inte får kritiseras – inser du själv att du vill att dessa reality-personer enbart ska erfara hyllningar? Du vill att dessa personer ska behandlas som kungligheter?

   Vem bryr sig om hur hon såg ut för X antal år sedan?

   Som natt och dag, trots smink.

  Du camilla, ena stunden skriver du ett inlägg om att man ska ge fan i att kommentera andras utseenden och sen så kommer ett inlägg som detta som uppmanar folk att diskutera Biancas utseende? Eller gäller det bara vissa?

   Dags för ett inlägg där vi kommenterar camillas utseende, tror hon aldrig mer hade fått för sig att skriva om någon ananns utseende.

    Varför vänta till ett sådant inlägg kommer?

     För jag hade nog inte haft något snällt att säga 🙄😬

    Har Camilla genomgått en fysisk förvandling de senaste åren med hjälp av ingrepp?

     Det räcker med att gå ner i vikt och du har en ”fysisk förvandling”. Oavsett vad så håll käften om folks utseende

      Du glömde ”med hjälp av ingrepp”. Prova att läsa igen.

     Det är inte ok att kommentera någon som är opererad heller.

    Vill du kommentera mitt utseende, var så god! Jag har svårt att se att jag skulle bry mig, även om du enbart har negativa saker att säga. 🤷🏼‍♀️

     Ok men Bianca är uppenbarligen inte lika lättsamt inställd till kommentarer om hennes utseende, varför kan du inte respektera det genom att skippa ett sånt här inlägg som du vet kommer att generera massa elaka kommentarer?

     Fast Bianca bryr sig ju. Du som brukade ursäkta ditt skrivande om Bella med att hon inte sagt att hon inte vill att du ska skriva, Bianca har sagt att hon inte vill ha kommentarer om sitt utseende. Så varför göra ett sånt här inlägg?

      Bianca tjänar mångmiljoner på sitt sminkmärke som hon själv frontar. Det här inlägget handlar inte om privatpersonen Bianca, utan på varumärket Bianca som frontar varumärket CAIA. Varför tror du de frontar med henne och inte med en okänd modell eller annan icke-offentlig person?
      Uppenbarligen verkar både du och hon ha problem att skilja dessa två åt men så som jag ser det så är det en avsevärd skillnad mellan de två.

      Det är mitt svar på kritiken, som man givetvis inte behöver varken gilla eller hålla med om men där står jag i den här frågan.

       Ja, men kommentera hennes jävla smink då? Varför kommentera hennes fillers? Vad har caia med det att göra? Ingenting, du vill bara ha en anledning att få massa skitkommentarer för du själv uppenbarligen mår så dåligt i ditt eget utseende.

        Vi skulle ju inte hacka på folks utseende sa du ju… 😉

         Du kan verkligen inte bemöta kritik. Så omogen så det finns inte

         Jag hoppas på karma för dig camilla.. du har bidragit med så mycket vidrigt skit med denna blogg och sättet du vinklar saker på, men din karma är väl att ingen jävel tar dig seriöst och att folk kallar denna blogg för ”guilty pleasure”, är nog ingen som vill ha med dig att göra.

          Men vad fan gör du här? Jag fattar det inte – ni som klagar på bloggen, Camilla och innehållet? VAD GÖR NI HÄR? Kom igen nu… ni måste ju rimligtvis ha något bättre för er än att sitta här och få en hjärtinfarkt av att vara så jävla upprörda?

         Börjar tro på det som står på fb om dig, dina värderingar är verkligen vidrig a.

          Klart du får göra det, det är fritt fram för alla att tro och tycka vad de vill. 😊

       Det där låter som hårklyverier. Jag ser faktiskt ingen skillnad heller.

     Hade någon bara skrivit ut det där som ett citat där jag fick gissa mig till vem som hade skrivit/sagt det skulle jag ha varit övertygad om att citatet kom från Isabella Löwengrip.

  Men för i helvete Camilla!
  Vi lever i 2020 nu och de flesta av oss har passerat mellanstadiet.
  Kan vi inte bara lämna det här med att tracka ner på andra enbart pga sitt utseende där det hör hemma, i sandlådan?

   Befogat ifrågasättande av någon som vänder sig till unga tjejer i sin marknadsföring och försäljning.

    Nej, inte ett dugg

    Ja visst men då är det befogat att ifrågasätts när folk går upp i vikt också och fråga dem det rakt ut och kräva att de dokumenterar sina kilon då det inverkar dåligt på folk att gå upp i vikt och skapar psykisk ohälsa och påverkar samhället blablabla.

     Är du osmart eller? Jämföra vikt med skönhetsingrepp, jo tjenare.

      Exakt same shit, skulle påstå att bli fet och tala om kroppspositivism är värre än att spruta in lite fillers här och där.

       Wow. Du är verkligen korkad.

     Är du verkligen så korkad som du framställer dig här?

    Vad tror du kommentarer som de här gör mot unga tjejer? Inte hjälper de.

  Hmmm… ögonbrynslyft + fillers i nasobialvecken? Utöver det som redan står

   Idiot

    Varför kallar du mig idiot?

   Exakt vad jag tänkte också. Samt botox. Förutom fillers som hon skulpterat ansiktet med.

   Visst alla får göra vad dom vill och jag tycker inte man ska diskutera utseende. Men det här är väll mer om ingrepp som är relevant ämne man ska kunna samtala om. Det har blivit för vanligt för unga tjejer. Jag tycker inte det är någon sund trend.

   Tycker det är ngt annat när man blir rynkig och hängig att fräscha upp.

   Bianca var otroligt vacker naturligt.

  Ser ut som Rebecca simonsson På andra bilden.

   Ja, ekonomiskt oberoende vid 25.. vem fan bryr sig om era bittra åsikter.

    Mm för pengar är verkligen allt? Bianca är lågutbildad, har ätstörningar, och är uppenbarligen beroende av plastikkirurgi/fillers. Hon verkar sådär lycklig trots X miljoner kr på banken. 🙁 Jag är hellre ful och fattig men glad och nöjd med livet.

     Ja visst hellre ful, fattig och sitter och kommenterar andra människors utseende som du aldrig träffat i ditt liv. Jackpot på bitterskalan

     Fast om man ska vara ärlig. Är man fattig är man långt ifrån nöjd med livet.
     Det går inte att komma ifrån att man har konstant oro och ångest över att alltid vara tvungen att vända på varenda öre för att få månaden att gå ihop.

     Det är bara privilegierade medelsvenssons som växt upp i en skyddad miljö som får för sig att livet kan vara bekymmersfritt även fast man är fattig.

      Fattig är ett relativt begrepp. Jag växte upp i Vitryssland, där är i princip alla eeeextremt fattiga jämfört med fattiga i Sverige. Jag tycker snarare medelsvenssons antar att man inte kan vara lycklig om man inte bor i villa, har sparkonto och två bilar.

       Fast ändå är det vanligt att medelsvenssons säger saker som ”jag är hellre fattig men glad än rik och deprimerad”

      Sitter man och kommenterar folks utseende negativt är man helt enkelt inte nöjd i sig själv. Är man fattig är man rent statistiskt också mindre lycklig. Så hellre Bianca- skitsnygg från topp till tå, perfekt kropp, rik, ekonomiskt oberoende, älskad, stor familj. Klart det sticker i ögonen.

       Du kommenterar Biancas utseende och kropp just nu så att du vet det.

        ja, man får väl säga snälla saker.

   Hur ser du själv ut?

    Som skit uppenbarligen annars hade hen inte suttit här och analyserat en annan människas utseende och pratat skit

    Kul att ni hoppar på mig för min kommentar att hon är lik en annan kändis. Jag sa ingenting om det var bra eller dåligt. Jag tycker Bianca är väldigt vacker. Och på den bilden är hon lik Rebecca när hon var i samma ålder. Ingen värdering alls i det.

    Och om ni är intresserade om hur jag ser ut så går jag inom samhällets norm som ”snygg” och är nöjd med mig själv.

  Själv blir jag inspirerad till att testa de operationer Bianca testat. Sedan kanske det är dåligt, men om jag ska vara ärlig så är det en trigger för mig. 🙂

   Varför? Har du inget roligare att göra i livet än att greja med utseendet? Inget viktigare? Studier, hobbies…?

    NEWSFLASH – fertila kvinnor vill se bra ut för det motsatta könet, eller försöker ni rabiesfeminister ta kål på biologi också? Det kommer aldrig hända, de flesta kvinnor vill vara sexiga, snygga, attraktiva. De flesta män vill vara attraktiva, snygga, förmögna. Allt handlar om detta och det kommer aldrig ändras förrän vi typ tar ut alla hormoner.

     Killar tycker ju allt som oftast att det ser överjävligt ut med ankläppar och stela leenden. Men absolut, inbilla dig att det är för att man vill ”se bra ut inför det motsatta könet”.

    Jag har redan dubbla examen från uni gumman men det ena utesluter väl inte det andra?

     I vad?

   Kom till Miami, här gör folk BBL’s på helgdeals och ser ut som gudinnor 🙂 Och alla är glada för andras skull, inget jävla grinande för att någon lagt fillers under ögonen haha..

    DRÖM! Operera sig på helgerna för att se ut som en ”gudinna”!!

     ja alltså det är fan sjukt, men jag tycker det är skönt att folk inte är dömande här. Man gör exakt vad man vill och ser ut hur man vill och skulle någon kommentera det negativt blir personen oftast utfrysen. Ingen vill ha negativitet i livet.

  Tycker systrarna Kardashian/Jenner är mycket värre framförallt Khloe. Hon publicerar enbart facetunade bilder på insta.

  En osminkad Kylie i april: https://pbs.twimg.com/media/EWFBw0AU4AACloU?format=jpg
  ^Detta är en HELT annan människa än den vi är vana att se.

   Kylie är värst, hela kroppen är fixad från topp till tå. Men amerikanare är annorlunda, de skiter i. Good for you medan svenska hippie brudar från Högdalen blir galna över Biancas fillers

   Men är det så konstigt då? Hela sin uppväxt fick hon höra att hon är den fulaste Kardashian/jenner systern, kendall var alltid den vackraste – vacker naturligt, lång, modell, perfekt osv medan kylie bara sågs som den fula ankungen. Och med kameran i ansiktet ständigt och omringad av kvinnor som är opererade från topp till tå och vars liv går ut på att vara så perfekta som möjligt i kamera.

    Nu är det väl ändå Khloe som är (var) känd som ”den fula Kardashian”

  Så uppfriskande med ett helt inlägg om någons utseende! 😃 Känns helt rätt i tiden och som något som definitivt bidrar till ett sunt internetklimat och ett härligt kommentarsfält. 🥰

   Håller med, att diskutera fillers och utseendehets är ute! Folk som förändrar hela sitt utseende med ingrepp måste få utseende- och konsumtionshetsa ifred!

    Nä, ställ dig utanför alla stockholms kliniker och protestera din sjuka jävel! Folk ska absolut inte få göra vad de vill med sina egna kroppar. Du är fan värre än pro-lifeare.

     Diskutera betyder inte protestera så att du vet. Många nu för tiden som tror att diskussion=man vill förbjuda folk att ”göra som de vill”.

      Vad är det du diskuterar? Att diskutera fillers och skönhetshets – absolut, gör det. Men varför måste man använda en enskild person som slagpåse? Det handlar bara om er egen osäkerhet som ni låter gå ut över en uppenbart snygg människa. man kan kommentera fenomen utan att trycka till en viss person

      Fast vad är det du vill? Du tycekr att folk som gör ingrepp inte ska få göra det ifred, hör du inte hur sjuk du låter?

  Jag tycker det ar helt fel att uppmana till att man inte far diskutera nagons utseende nar denne gjort fillers/botox/operation eller dyligt. Om man inte far gora det kan man ju heller inte kritisera det radande, fejkade plastik-idealet, vilket ju ar viktigt att gora sa att inte fler unga kvinnor forleds in i detta.

   Nej. Det är mycket effektivare att berätta vad någon ska göra, istället för att berätta vad de inte ska göra. Det är liksom pedagogik och retorik 101.

   Man kan hålla en diskussion om olämpligheten i diverse kroppsmodifieringar utan att ha en viss person vara utseende ska hoppas på. Hur gynnas diskussionen av att man kommenterar biancas läppar, ögon fröknar? Det gör den inte alls. Dina argument är bara coverups för att få prata skit om enskildas utseende

    Men det ar val mycket enklare att diskutera detta genom att hanvisa till ett exempel?

     Något som är ännu enklare är att diskutera hur man blir bekväm med sin egna kropp och vad man ska göra för att inte bli så pass osäker att man får behovet av att utsätta sig för ingrepp

     Även fast personen mår dåligt av det? Är det verkligen rätt? Fattar du inte att hon kanske läser här och sen sitter och grinar för du tycker hon ska göras till något exempel för plastikkirurgi som att hon vore michael jackson eller? Tror du verkligen det finns en känd ung brud som inte har lite fillers här och var? Ska de bajsas på tills de mår ännu sämre eller? Jävla idiot.

     Ja, visst, låt oss använda en ung tjej som mår dåligt som exempel, för att ingen av oss vet hur fillers/operationer ser ut! Sjuka människa.

     Det finns dessutom mycket bättre exempel. Typ alla Kardashians tex

  Men alltså… problemet här är ju inte hur hon ser ut och hur hon såg ut innan och blablabla… problemet är att du som människa måste landa i att du i grunden duger som du är, vissa saker har du lätt för, andra saker har du svårt för. Genom att hela tiden pumpa ut till folk att man inte duger så sprider man en högst osund kultur. Det är inte upp till var och en, det är ett samhällsproblem. Psykisk ohälsa ska inte viftas bort i något konstigt försök att hävda feminism för att man bestämmer över sin kropp…

   Att någon har gjort fillers betyder inte att hen inte tycker att hen ej duger

    Okej så om man är nöjd med sitt utseende varför gör man då fillers? för att det är kul och kostar pengar eller vad?

     varför plockar man ögonbrynen och rakar benen? Varför sminkar man sig? För att man tycker man är ful eller? Använder man mascara också för man tycker ens ögon är fula? Vi kanske också ska sluta klä oss fint och ta på oss exakt vad som helst? Varför färga sin råttfärgade utväxt? Duger den inte? förstår du själv inte hur långt man kan dra det här? att en person klär sig snyggt, sminkar sig, färgar håret, lägger lite fillers här och där betyder inte att personen inte rä nöjd med sig själv.

     Ja det rör sig om mycket pengar att göra dessa ingrepp. Jag åker hellre på en resa

      Men nej det kan du inte göra! Tänk på miljön! Skäms du inte?!
      Åk på din jävla resa och låt bianca göra sina fillers utan kommentarer så får vi en bättre värld, för som du förstår kan ingen göra rätt.

  Trådlyft! Hennes ögon är mer foxy innan var dem rundare

  Jag tycker hon ser ut som en tant nu. Hon var vackrare innan. Sen är hennes attityd äcklig, hon tror hon är en supertalang men det enda hon gör är att sälja och köpa saker, det finns inget annat där . Tycker hon är pinsam och riktigt fake.

   nä finns inget där men ändå värd några hundra miljoner.. medan du är så smart och sitter på 102 kr på kontot.

  Varför bara göra jämförelse med vissa kändisar och skippa andra som börjar se ut som stela, genomskinliga dockor?

   Men det här är inte bara en random jämförelse, utan handlar om CAIA och hur Bianca marknadsför sina produkter. Läs inlägget.

    Hur handlar det här om Caia? Hade inlägget handlat om caia hade folk kommenterat hennes fräknar, inte fillers. camilla, du är en ren skit, inget annat. Allt du skrivit om blondinbella och andra kvinnor och påstått att det är för någon ”moralisk” agenda. Vad hade du för moralisk agenda när du outade att blondibella fixat tuttarna på akademiklinken vilket du visst fått reda på genom någon skvallerkärring som jobbat där? Finns inga goda avsikter från din sida. Du har flera gånger blivit ifrågasatt gällande inlägg likt dessa och ibland får du någon uppenbarelse och skriver att det är slut på skiten men sen är du på igen och skriver ett inlägg som BARA generar kommentarer om en ung tjejs ansikte som även har bett folk sluta med såna kommentarer, och ändå spär du på.

     Bilden som kommenteras är reklam för Caia.

      Ingen jävel har kommenterat Caia i hela inlägget, förstår du själv inte hur du är ute och cyklar?

       Precis, inte en enda kommentar om produkten, bara hennes utseende. Vidrigt.

  Ser ut som tjejen i reklamen för PH.

  Bianca Ingrosso var charmig och söt och jättelik Benjamin när hon var yngre. Här finns en bild från 2009, med vackert mörkt hårsvall.

  https://nyheter24.se/amp/noje/934022-bianca-ingrosso-visar-nya-utseendet-gud-sa-jag-har-lyxat

   Det är du från ovan igen som analyserar bilder från när bianca var typ 15 för att få snacka skit haha… hon är jätte fin, ladda upp en bild på dig tack.

    ?

   Jag tycker hon var söt på den bilden. Hennes naturliga nästan kolsvarta hår såg så fint och tjockt ut och skiner så fint! Hennes blekta hår ser så torrt och slitet ut, visst passar den askblonda färgen henne men det ser så slitet ut, även fast hon fyller ut med extensions.
   Jag förstår varför hon fyllde ut under ögonen och även läpparna men det har blivit för mycket nu.
   Sen så kommer jag aldrig glömma första gången jag såg henne som hon ser ut idag – jag trodde helt ärligt hon var mellan 32-35 år gammal! Var helt chockad när hon sa att hon bara var 20 nånting. Hon och hennes bästis Lovisa ser ut att vara 35 år. När man ser dem och deras omogna sätt så Klaschar det verkligen med deras utseende.
   jag tror också hon bleker sitt hår och fyller läpparna samt bantar för att passa hennes pojkväns ideal typ av kvinna. Han tycker enligt bianca om tjejer som ser ut som hennes assistent Lovisa…

    oj oj oj… allt för att få snacka skit om biancas utseende. Bianca är skitsnygg, hon behöver inte se ut som lovisa…och snälla ladda upp en bild på dig så jag får skratta lite.

     Det var bianca som sa det! Hon sa i ett avsnitt från Wahlgrens värld och på en pod. Hon sa att hans typ är smala långa blonda tjejer som Lovisa.

     För övrigt tycker jag bianca är snyggare än Lovisa, ja även före alla ingrepp.
     Lovisa ser så hård ut i ansiktet..ganska manligt utseende faktiskt.

      Vem fan bad om din åsikt? Är du här igen och pratar skit om folks utseende, ladda upp en bild på dig så jag går skratta lite tack

  Men jisses.. Har ser henne typ aldrig men detta är löjligt. Man kan sminka brynen väldigt annorlunda. Jag kan ha allt från att det ser lite rakt ut till en himla kurva beroende på produkterna jag använder. Munnen och näsan är ju så de skiljer sig mellan att le och att göra den där fiskposen med lätt öppen mun och lite spänning i överläppen.

   Verkligen.. bara filter och tre ton smink och fräknar, Vem skulle inte se annorlunda ut

  totalt onödigt inlägg. Verkligen att sparka på någon som redan ligger ner. Minns när du gjorde ett helt inlägg om att bianca bidrar till att tjejer blir utsatta för sexuella övergrepp bara för att hon tog bild i en bikini, helt sjukt alltså. Det är något med snygga människor som sticker i ögonen på dig.

   Du går loss här i kommentarfältet! Du tror på riktigt att Camilla skrev detta inlägg för att hon är avundsjuk på Biancas fillers och skönhetsingrepp? Vem som helst kan betala för att bli snygg.

    verkligen inte.. då hade khloe kardashian varit snygg

     Jaha, så dina åsikter är universell sanning? När ska folk inse att alla har olika smak?

    Varför svarar du på en kommentar utan att bemöta det som står? Är det normalt att göra ett inlägg som hon vet kommer att leda till massa skitkommentarer om biancas utseende och sen påstå att hon skriver om smink och marknadsföring? Är det normalt att påstå att en tjej som tar kort i bikini bidrar till att tjejer blir våldtagna? Hur sjuk får man bli?

  Ingen ung tjej behöver göra några behandlingar/ingrepp, alla är snygga. Bianca är mycket vacker, men hennes dåliga självkänsla gör att hon tror att det är något fel på hennes utseende. Vad har hennes föräldrar gjort för att bygga upp hennes självkänsla?

   Hon försöker förvandla sig själv till hennes pojkväns idealkvinna

  Jag har en fråga: att kvinnor runt 35-40 och över använder botox och fillers för att bromsa ålderstecken är ju en sak. Men varför håller tjejerna i 20-årsåldern på? De har ju inga rynkor att släta ut eller andra fåror att fylla upp?

  Är det åtråvärt att se stel och uttryckslös ut?

  Frågan är ärligt och uppriktigt ställd, som +45 förstår jag inte varför?

   Spelar du dum eller är du dum? Man kan förstora läppar, kinder, fylla ut lite skit för att se bättre ut.

    Bara ett problem, man ser inte ett skit bättre ut. Inkluderat Bianca.

    Jag är ganska snäll faktiskt. Men botox är väl mot rynkor? Och vad gör det då i ansiktet på släta 20-åringar?

     Det gör väl samma sak: slätar ut. Många yngre ser ut som avatarer utan några ansiktsdrag. Men varför de ska göra det..? Fråga dem… tror det är långt mer komplicerat än bara utseendemässigt. Inte lätt att va ung nu.

     För att botox ”förlamar” muskeln så att man inte kan använda den och därmed bildas inte rynkor lika snabbt. Så i 20-års åldern är det pga förebyggande orsaker.

  Tycker det är sjukt att folk blir så arga över att någon använder fillers (typ alla kändisar) och tycker det är bad influence. Men INGEN reagerar på att inte en enda influence har någon utbildning. Det leder väl till tio gånger värre konsekvenser för människor än vad fillers i ansiktet gör? Bara bevis på att kvinnor är besatta av andra kvinnors utseende, och oftast handlar det väl om en egen osäkerhet.

   Hmm. Det är rätt många som reagerat på att influencers inte har någon utbildning vad jag har sett. Det påverkar främst de själva dock, att utseendehetsa påverkar tyvärr även deras följare.

   Är väl massor som kommenterar här tex om deras brist på utbildning?

  Man får inte kommentera fula och tjocka människor, dessa ska hyllas men snygga människor ska tryckas ner. sjuka människor

   Du har skrivit jättemånga kommentarer nu. Det du skriver är dessutom helt taget ur luften och jättekonstigt, kan du inte lugna dig lite och tänka till innan du skriver igen?

    Jag har skrivit tre kommentarer, och det enda som är orimligt här är att göra ett helt inlägg om en ung tjejs utseende och ni som tycker det är helt ok är lika störda ni med

  Ett brow lift ? Ser ut som det Ariana Grande gjorde

  Du påstår att inlägget handlar om smink och marknadsföring men rubriken är ”BIANCAS ÄNDRADE UTSEENDE UPPRÖR”. Du är så jävla skenhelig så det finns inte.

  Använder bianca ens sina egna produkter?

  Varför uppmuntra till att kommentera utseenden. Är det verkligen nödvändigt?

  Jag reagerade faktiskt också på just den bilden att hon såg så annorlunda ut

  Jag tycker hon var finare innan med sitt naturliga mörka hår och olivfärgade hy. Nu är hon aldrig utan spraytan och går till frissan varje vecka för att bleka rötterna.

  Så himla sorgligt. Hon ser helt utmärglad på nåt sätt och sönderopererad (eller filler eller whatev) Mkt finare innan. Och whats up med dessa enormt höga ögonbryn?? Jaja, man ska inte kommentera folks utseende och folk får göra som de vill. Det är bara tråkigt när folk förstör sitt utseende på detta sätt.

   Ändå kommenterar du?!

    Ehh ja?! Tycker som sagt att det är så sorgligt när unga tjejer gör så med sitt utseende. Faktisk ett problem med tanke på att många småtjejer dyrkar henne.

     Att sitta och kommentera på en skvaller blogg kommer INTE hjälpa mot din oro. Lovar

     ”Jaja man ska inte kommentera andras utseende men” classic

  Kan inte folk låta denna stackars kvinna vara i fred någon fucking gång??
  Hon får väl se ut hur faaaaan hon vill? Snälla vilka jävla kärringar ni är.

   Men jösses, lugna ner dig nu.

    Är lugn, bara sjukt trött. Känns som att det är så trötta människor som jämt och ständigt kommenterar utseendet på andra kvinnor.. vill hon fylla läpparna? Ja men låt henne göra det då, vem bryr sig? jag himlar verkligen med ögonen här borta 🙄🙄🙄🙄🙄

  Tycker Bianca är fin och jag hoppas att hon inte gjort alla ingrepp pga dålig självkänsla.

  Tillbaka ett par timmar senare för att kolla stämningen. Som jag trodde. Glåpord, hat, hårda ord och allmänt elaka kommentarer. Tråkigt att se att du fortfarande inte tar ansvar över ditt kommentarsfält och stämningen som du bidrar till.

   Kan inte göra annat än att hålla med.
   Ibland blir man mörkrädd av att veta att sådana här elaka och hatiska människor finns mitt bland oss.

  Ser ju inte ut som samma människa på de två bilderna.

  Vad har hänt med ögonbryna?

  Vad har hänt med Lovisa Worges vänsterarm?

  https://www.instagram.com/p/CFxa29oDsN8/

Comments are closed.