Lady Dahmer om att bli ”uthängd”

Fy fan vad bra!
Den inställningen skulle fler behöva anamma när man känner sig påhoppad/uthängd/attackerad, och så även jag med ett så pass stort konto som jag trots allt har.
Vad enkelt det låter när hon lägger fram det på det viset, eller hur?

Den Dahmerska inställningen till uthängning – den ska jag lägga på minnet. 

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns som att svägerskan borde läsa detta.

   Ja det är väl det LD vill. Den här åsikten kom ju väldigt lägligt om man säger så. Så äckligt beräknande.

    Lägligt? Ja med tanke på att LD blivit uthängd som transfob senaste veckan av samma personer som hänger ut Cissi. Då är det ganska lägligt att hon bemöter det också. Eller är det bara Cissi som får bemöta?

     Jag fattar inte att gardet inte fått mer skit för det faktum att delar av redaktionen är aktiva på ett RIKTIGT transofobiskt konto. Hade det varit ett konto som förlöjligade invandrare på samma sätt som de förlöjligar transsexuella hade kritikerstormen aldrig lagt sig.

    JA. 100% beräknande. Hon är livrädd att inte alla ska älska henne. Och det är den ENDA anledningen till att hon skrev så. LD hör ju liksom inte till de mest ödmjuka som de som följt henne länge vet.
    Cissi står iaf för sina åsikter. För de delar samma åsikter i den här frågan. Som även Fanny Å m fl.

     Fast om det är något som LD aldrig haft som grej så är det väl att alla ska älska henne? Hon har ju tvärt om varit en av de som varit ärligast och hårdast även med sina provocerande och svårsmälta åsikter? Det är mycket jag håller med henne om och mycket jag inte håller med om, men jag har ändå alltid upplevt att hon kan argumentera för sin sak och att hon står för sina åsikter. Det är ju inte mutually exclusive att stå för sina åsikter och att kunna ändra sig – helt rimligt (och förnuftigt) att ens åsikt förändras med tiden och allteftersom man når mer kunskap och nya perspektiv.

     (Försvarar i och med detta inte LDs individuella åsikter, men att hon skulle ha älskvärdhet som mål och inte stå för sina åsikter är ju rakt av osant?)

      Hon har ändrats mycket den senaste tiden. Hon är livrädd för att inte va älskad av alla.

   Ja Cissi Wallin hänger ut personer med sex, 6! Följare. 2000 följare, då är man en världskändis i sammanhanget.

  Jag har följt LD på avstånd i många år nu (dvs jag är inte något ”fan” och följer ej hennes konton, men har vetat länge vem hon är pga intresserad av sociala medier) och det låter ju rätt klokt det hon skriver.

  Problemet är väl att hon så sällan levt upp till detta utan man är van att se henne svinga åt alla håll i kommentarsfälten. Ofta med en väldigt aggressiv ton dessutom, det är som att hon och hennes gelikar försöker dränka all kritik i massa ordsvada så att den hon för tillfället tjafsar med kollrar bort sig eftersom de inte är lika vana. Inte minst här på BB har hon hållit på så.

  Minns tex en jätteliten blogg som jag läser (alltså svinliten) där bloggaren vid något tillfälle tog upp ett ämne -adoption/barnlöshet som hon och flera av de som läser och kommenterar hos henne har egen erfarenhet av- efter att ha läst vad LD (som ej verkar ha erfarenhet av någondera) skrev om det. Detta uppmärksammades av LD som gick till total attack och fick med sig sina följare vilka också gick bananas inne på nämnda blogg. Alltså, varför ska LD lägga sig i vad en blogg med typ 300 följare anser? Kunde hon med sina många följare inte bara låta det vara? Speciellt som hon, till skillnad mot dem, faktiskt inte har erfarenhet av detta utan bara upprepade vad andra i ”rörelsen” säger. Detta är bara ett av många exempel på när LD absolut inte suttit still i båten, utan tvärtom härjat runt. Så hylla henne gärna om ni vill, men jag har lite svårt att tro på det hon skriver…

   Fast det du beskriver har ju lite med just uthängningar att göra. Jag håller dock med om att hon i text framkommer som betydligt mer aggressiv och arg, när hon pratar om samma sak låter hon dock inte lika arg.

   Varför skulle hon däremot inte ha rätt att argumentera för sin sak på en liten blogg? Jag håller med om att det är fel av henne att ”dra dit sina följare”, men hon som person har fortfarande rätt till sin åsikt och att problematisera adoption (människohandel, är dock adopterad själv) och allt det innebär på en blogg som står för raka motsatsen. Att ha en annan åsikt är inget lagbrott. Om vi börjar skrika om kränkande, elakt och liknande så fort någon inte håller med är vi inte många steg ifrån en diktatur.

   Förstår hur du tänker, men LD är ju en aktivist.
   Följer henne inte heller då jag blir för provocerad av en del saker, men tycker nog ändå att det är bra att hon finns, som orkar vara arg och veva åt alla håll. Man får skilja lite på sak. Låt oss säga att en man hänger ut henne för att hon är femninist och kroppsaktivist – då hade hon inte resonerat såhär, för det är hennes kamp, men med transpersonen så är det inte hennes kamp.

    kom av mig… Även människohandel och adoption är hennes kamp.
    Visste ni att många adopterade från andra länder lider av borderline? Att liksom aldrig känna ett riktigt sammanhang.
    Det är något jag fått lära mig av just aktivister.

     Ja det är fruktansvärt. Det innebär dock inte att all adoption är människohandel.

     Varför skulle just adoption vara ”hennes kamp”? Hon vet inte mer om det än gemene man.

     Att en del adopterade lider av psykisk ohälsa handlar ju mycket om att man tidigare inte visste mycket om (iaf pratades det inte om) hur tex separationer påverkar även små barn, vilket gjorde att många adopterade aldrig fått något särskilt stöd under uppväxten. Man har nog också tidigare haft någon bild av Sverige som ett land rätt fritt från rasism, vilket inte heller hjälp den adopterade.

     Om man ser ännu längre tillbaka så adopterades barn av någon slags ”rädda tredje världen-ambition”, man kanske redan hade barn och sedan kom man på att adoption vore bra. Idag är det så svårt att få adoptera att just det skälet inte finns (i Sverige). Många adopterade har bra vetskap om sin bakgrund – men man kan ju också välja att hålla det inom familjen och inte diskutera det utåt då utomstående inte har med det att göra.

     Det som är mest märkligt med LD generellt är väl att hon absolut inte lever som hon lär- för mig är hon mest känd som förespråkare för feminismen. Då skulle man iofs kunna säga att feminism handlar om att få leva som man önskar, men för mig är hon en dålig förebild då hon inte satsat på varken att utbilda sig eller att göra något utanför hemmet, istället lever hon på sin man och på att be andra swisha pengar samtidigt som hon bara är hemma

      Tror hon tjänar pengar på poddar och konst. Så hon jobbar, (så som influencers brukar jobba), hon är inte bara hemma.

       Hon reklammarkerar aldrig varken reklam för sin konst eller för sitt patronkonto där hon tar betalt bla för att du ska kunna se filmer på hennes barn. Jag skulle inte säga att hin är aktivist längre. Hon filmar mest fester, mat och barn och pratar mord. Sen surar hon ut ibland i olika frågor utan att vara speciellt påläst. En ganska typisk influencer alltså.

        Behöver man verkligen reklammarkera sin egen podd?

         Inte podden men kanske sin konst om hon har registrets det under sitt företag. Vet dock inte om det är ett bolag.

          Annars är det svarta pengar

           Svarta pengar är det när man skiter i att betala skatt. Inte om man skiter i att reklammarkera sina egna produkter.

           Om hon inte har ett bolag och betalar skatt och moms är det svarta pengar

         De poddar som ligger på patron. De tar hon betalt för.

     Hänvisar du din åsikt till adoptionsaktivisterna? Skrattretande!

     Det finns så mycket galenskap i deras uttalanden att det är ett under att de ens får anhängare. Okunskap och ännu mer okunskap.

     Adopterade har mer ofta en psykisk skörhet, dock vet man inte om det beror på att de blivit övergivna eller om de blivit adopterade.

     Internationell adoption är för alla länder som skrivit på FNs Barnkonvention 3:dje eller 4:de alternativet. Barn ska i första hand växa upp i sin biologiska familj, det är väl alla överens om? Även adoptivföräldrar!

     Det är inget annat än katastrof att människohandel förekommer. Det måste vi alla bekämpa. Dock är en adoption reglerad av seriösa aktörer ingen människohandel. Alla pengar som växlas mellan aktörerna redovisas. Den summa man betalar till barnhemmet är pengar för den tid ditt barn bott där och kommer de andra barnen till godo. Det är de pengarna som håller oftast fattiga barnhem under vingarna. Var ska annars pengarna komma ifrån i fattiga länder?

     Verkligheten, i hela världen är att fattigdom för det mesta styr hur många barn som överges. Fattigdom och ojämn fördelning av resurser är det egentliga problemet. Inte adoptioner.

     Naiva välmående västerlänningar utmålar sin verklighet utifrån sin lilla värld. Man pekar på enskild problematik utifrån sin löjligt låga kunskap. Dvs kärleken till sina barn. De skulle aldrig lämna sina barn, de skulle aldrig acceptera adoption… Osv, osv. Det finns inget seriöst öht i deras åsikter.

     Ingen vettig människa tycker internationella adoptioner är det bästa för barnet. Tyvärr finns de här barnen och föräldrarna ändå. Vad är det som säger att de sämsta för de här grupperna är att få varandra? Ingenting, alternativen är inte att få växa upp hos sin familj utan i fattigdom och utanförskap i sitt födelseland.

     Barn som blir övergivna i Sverige av en eller flera föräldrar har också en extra skörhet. Vad ska vi göra år det?

     Har svårt att öht förstå hur man kan sätta sig till doms över fattiga människor, barnlängtande människor och deras möjligheter att få bli familj när man inte orkar bemöda sig att se verkligheten. Eller jobbar för att förändra fördelningen av jordens resurser.

     Halvrika grogghäxor som aldrig verkar göra annat än navelskåda sig själva i sin pyttelilla värld borde avhålla sig från att ha massa åsikter.

      Efterfrågan påverkar tyvärr tillgången. Tror du seriöst t.ex. att Sydkorea är ett fattigt land? Tror du att majoriteten av barndombarnen står helt utan familj? Lär dig mer om transnationella adoptioner för sjutton!

       Varför så otrevlig?

       Jag trodde det var allmänt känt att traditioner och seder är andra bidragande orsaker till adoption.

       Just SydKorea har väl stora problem med ensamstående föräldrar. Det är oacceptabelt tom när ena föräldern dör och den andra tar hand om sitt barn. Ensamstående mödrar har det oerhört tufft i landet. Påverkar hela deras liv negativt. De blir inte accepterade i samhället. Inte deras barn heller.

       Återigen, det är inte adoptionerna som är problematiska, utan omständigheterna som leder till dem.

   Ja en sak har jag förstått, det att LD känner nada för ofrivilligt barnlösa.

    Det tror jag inte alls på, men hon ser inte adoption eller surrogat som en lösning.
    Ska prostitution bli legalt bara för att det är synd om incels?

     Men det tror jag på. Har sett flera i hennes kommentarsfält som skriver att de försökt få barn i årata och vilken smärta det innebär, samtidigt som de önskar henne all lycka till med att bli gravid. Har dock aldrig sett att LD bemödat sig med att önska dem detsamma.

      Är det det att hon svarat att hon ej önskar dom detsamma eller att hon inte har svarat? För ingen är skyldig att svara på kommentarer. Inte ens på snälla.

      På samma sätt som att man inte är skyldig killar att ligga med dom bara för att dom är snälla.

      Ingenr skyldig någon nåt bara för att dom är snäll.

       Ett empatiskt bemötande av människor som följer henne är väl kanske det som efterfrågas. Var finns den empatin? Hon skriver något i stil med det är så frustrerande för att hon har försökt bli gravid i ”endast” två månader…

       Hon säger samtidigt att hon läser ALLA som kommenterar, men klarar inte av att hosta ur sig ett typ OBS! hoppas ni förstår att jag inte jämför min frustration med er (de som uttryckligen säger att de försökt i flera år och ibland med ett eller flera missfall på vägen). Det är jävligt oempatiskt att inte bemöta det på något sätt oavsett du är skyldig att göra det, eller inte.

       Ligga med snälla killar jämförelsen var för övrigt urusel.

        Hon är fortfarande inte skyldig någon att svara vara för att någon lämnar en kommentar. Och är det inte personen som bara måste häva ur sig att den minsann har det mycket värre än LD då LD nämer något hon upplever är jobbigt, den som är oempatisk?

        Att få allt att handla om en själv då en annan pratar om något jobbigt? Och sen kräva empati? Alltså helt ärligt, det är sjukt oartigt och barnsligt. Varför bara måste man få allt att handla om en själv?

        Och slutligen, jo det är en perfekt jämförelse då det är samma sorts gräsliga beteende. Ingen är skyldig någon någonting bara för att man är snäll.

         Det är just det som är grejen, ingen skrev så som du beskriver det. De skrev det mest som ett konstaterande och krävde absolut ingenting i gengäld.

         Du verkar läsa in en massa saker som aldrig vare sig ha skrivits här, eller på LD`s insta.

         Din jämförelse var i detta sammanhäng för övrigt helt befängd.

          Jag svarar på kommentaren skriven av ’?’. Även på kommentarer skriva av dig. Så mina kommentarer baseras på era kommentarer, på vad ni tycker och tänker. Jag uppfattar det som att ni tycker att ld borde svara på alla kommentarer då hon säger att hon läser alla, vilket jag tycker är befängt.

           Okej, ber om ursäkt för att jag skrev att ”befängt”. Håller inte alls med dig, men det var ändå onödigt.

           Ha en bra dag!

           Skön du verkar, ha en bra dag.

     Hon behöver inte ha en åsikt. Hon har inte drabbats av barnlöshet.

     För övrigt är hennes låtsade ödmjukhet verkligen urlöjlig!

     Hon vet inte vad ödmjukhet är för något.

      Hur smärtsamt det än är att vara ofrivilligt barnlös så är barn och surrogatmammor i en utsatt position och de behöver människor som ser till att diskussionen är kritisk och innehåller fler infallsvinklar än någons barnlängtan. Det kan alla vara med och hjälpa till med – barnlös eller ej!

      Men att inte kunna få barn ger en ingen rättighet att köpa ett eller en annan kvinnas kropp så hon kan skapa ett åt dig. Aldrig. Människor och deras kroppar är inte till salu.

       Om inte män får köpa kvinnors kroppar för deras behov får inte kvinnor köpa kvinnors kroppar för deras behov.

       Eller?

        Ja självklart, var jag oklar på nåt sätt när jag skrev att kroppar inte är till salu??

         Var inte ett svar till dig, var ett medhåll men postat under fel kommentar.

          Ah okej!

     Pojkar från vissa områden har högre risk att bli kriminella. Ska vi förbjuda att pojkat växer upp/föds i de områdena? Ld själv lider att psykisk ohälsa vilket rikserar att även hennes barn har högre risk för psykisk ohälsa. Ska hon verkligen få ha fler barn? Alla de flyktingbarn som kom hit och flytade in i svenska hem. Skullr vi skickat tillbaka dem till kriget med argumentet ”du kommer må dåligt här”?

     Jag har själv en adopterad bror. Han kom som flykting 2015 som ensamkommande och mina föräldrar har valt att adoptera honom nu efter flera år i Svergie. Men LD har ju rätt. Han borde åka tillbaka till Syrien. Det är ju verkligen det bästa för honom. Vi är ju bara förtyckande vita som tog emot någon för att vi sjäva skulle känna oss så bra. Eller så fick vi en ny älskad familjemedlem och han fick en familj. Hur tror ni att det psykiska måendet är i flyktinglägren eller på barnhem?

      ❤❤❤

      Ja, för det är ju EXAKT samma sak som att köpa ett barn från adoptionsindustrin. Exakt samma. Och diskussion om adoption handlar verkligen om er specifika familj och er specifika situation. Om just er, personligen.

       Ja om diskussionen handlar om adoption så handlar det om min familj. Ld är tydlig med att det handlar om vita västerlänningar rätt till barn. Mina föräldrar är vita västerlänningar som adopterat. Eller du menar att det handlaar om alla andra utom just mina föräldrar?

       Och föressten. Bara för att du är dryg så gör det liksom ingen skillnad. Det gör dig bara till en människa som väljer att vara dryg.

    Både barnfria och barnlösa pissas hejvilt på från hennes håll. Samtidigt som det ska klagas på huuuuur jobbigt det är att ha barn. Men man måste ha dem, annars har man ingen mening i livet. Alla måste skaffa fler än 1 barn också, annars är man egoist (checka in hennes sparade frågestund på instastory så får ni se). Bra feminism ?

     Nej, har någon sagt det eller? Folk påpekar LDs otroligt osympatiska raljerande. Jag är själv ofrivilligt barnlös och hur jobbigt det än är lärt mig leva med det. Dessutom, många som vill använda surrogatmamma är inte ofrivilligt barnlösa, de är rika och vill inte ”sabba” sin kropp. Det är inte medlidande för ofrivilligt barnlösa kvinnor som driver surrogatmödraskapet framåt. Inte heller adoption.

      Mitt svar var till ?

    Medkänslan för ofrivilligt barnlösa får ALDRIG stå över barns mänskliga rättigheter. (Inte heller kvinnors)

     Jag har aldrig påstått något annat!

   Men får man inte diskutera, debattera och ha olika åsikter? Hur ska utveckling någonsin komma vidare om ingenting ifrågasätts?

    Problemet är väl att CW med flera i henens krets sysslat med massa problematiska uttalanden. Exempelvis ”anonymt” i flera instagramkonton som helt fokuserar på att håna transpersoner och transrörelsen.

   Hon är bossig och aggressiv. Ja. Men spelar ofta motsatsen för att ingen ska haaaata henne.

  Haha hon försöker med sin grandiosa självbild, att få till nån form av härskarteknik, det går sådär va?
  Lägg ner istället o bete sig, gamla tant.

   Faller lite platt när du själv använder dig av härskartekniker i samma mening….

   Pretentiöst var ordet.
   1) Förnekelse; Jag är inte uthängd det är ju bara några stycken. Det är inte vad de säger utan hur många som säger det som räknas.
   2) Jag behöver inte lyssna på vad andra säger till mig som inte tycker som jag. Vem behöver dig när jag har alla mina ja sägare som kommer att säga precis allt det jag vill höra.
   3) Klassisk härskarteknik och demokratikortet – Jag är mycket större än du men för den sakens skull ska du ändå få säga till mig att du inte håller med mig. Såååååå fint.
   4) Kukmätartävlingen – haha även om du gör mig arg så vet jag att du är ännu argare än jag. Jag vinner du förlorar och det kommer du att göra oavsett för kom ihåg, jag är större, bättre och har fler följare än du har på ditt lilla skitkonto.

    Precis!

  Följde LD förr och tycker hon haft många bra poänger genom åren, särskilt på sin blogg. Men dom senaste åren har det blivit för mycket trams för min smak. Tycken även hennes åsikter i vissa frågor speglas väldigt mycket av vad som passar hennes personliga agenda.

   +100000000

  OT!

  Anna Book gör en Benjamin Button, ansiktet och halsen flyter ihop?
  Stackars hennes döttrar som har en mamma som försöker se ut som deras lillasyster.

   Hennes två senaste bilder är helt vansinniga…men hon hävdar i alla fall inte att det är utan filter längre. ?

    Men ändå tjatar hon om sin hyyyy i varenda live ”jag har inget smink på mig idag. Mascara och lite på kinderna”.

    Din hyyyyyy är det ingen som bryr sig om!

  Bra att hon kommit på bättre tankar då…

  jag hade nog också hållt ifrån mig från detta ämne med tanke på hur infekterad debatten är, hon riskerar att bli ihopgrupperad med CW samt att transkvinnor betett sig rätt vidrigt mot henne i det förflutna.

   Jag uppfattar det här som LDs försök att resa sog över CW. Oavsett vad LD har föf personliga åsikter om detta så väljer hon den här officiella ställningen för att visa att hennes feminism skiljer sig ifrån (är bättre än?) CWs som ju på senaste blivit hårt kritiserad. Hade det inte blåst så hårt runt CW i allt detta vill jag slå vad om att LD uttryckt.sig annorlunda om sakfrågan, samt att själv bli sk ”uthängd”.
   Nåväl, vi är bara människor

    Sorry för felskrivning, ligger ned och mina händer har somnat av att hålla mobilen. Jag kämpar på dock!!!

     Kämpa!

    Jo det är väl möjligt och det är väl inte heller första gången. Men hela TERF-grejen är ju för tillfället ett geting-bo. Och även om jag tycker Engelwinges krönika är blaj och det satirkonto hon påstås driva rätt vidrigt så har inte CW helt fel i denna fråga. Och jag glömmer verkligen inte den framfart hos transkvinnor mot LD som skedde.

     Som jag minns så blev LD utbränd av de drev som hon drabbades av. Förstår att hon är livrädd för att dras in igen. Förmodligen en strategi för att lugna ner folk och rikta dem bort mot henne.

    Har man följt LD länge vet man att hennes åsikter i ämnet åtminstone förr, stämde väl överens med Cissis. Hon slutade dock prata om det efter alla påhopp från TRA till slut.

     Var de? Jag minns inte. Minns bara att jag då för första gången insåg hur otroligt aggressiva vissa transkvinnor är på instsgram och Facebook. Det var sån sjuk blodtörst blandat med ”jag är ett offer”. Vad jag undrar över är varför det blivit en sån grej nu? Är det för att fler och fler barn vill könskorrigera eller mest för att CW ska dra igång något?

  Är inte alltihop en stor pik till CW?

   Varför skulle det vara en pik mot Cissi när hon också konstant blir uthängd som transfob och nu också av bland annat personen som hon syftar på? Ska hon bara sitta tyst och låtsas som det regnar för att Cissi också sitter i samma båt? Märkligt resonemang tycker jag.

   Jag har sett LD få mer skit från transpersoner genom åren än vad Cissi fått och jag har sett LD svara ungefär samma sak då också, jag har sett henne be om ursäkt, ta avstånd och gång på gång förtydliga att hon stöttar dem trots att de avskyr henne.

   JO. Exakt.

  Vem haar hängt ut LD?

   Lillakaj, hen tycker att alla är transfober ungefär. Och att hen själv är svårt förtryckt för att hen är ickebinär men är född som kvinna, har typiskt feminina attribut och inte en själ skulle ha den blekaste aning om denna person är ”trans” om det inte var väldigt viktigt att konstant påpeka det (och att alla alltid måste fråga om PRONOMEN) och ta väldigt stor plats i rörelsen.

    Jag tycker att CW drar allt lite för långt men hon har verkligen rätt i hur skevt det blir med med alla unika snowflakes som förväntar sig bli tagna i med silkesvantar och att folk ska ha koll på exakt hur alla vill bli tilltalade.

     Ja jag håller med om att hon saknar fingertoppskänsla och inte vet när sarkasm slutar och oförskämdhet tar vid. Jag håller ändå med henne men hon skulle vinna på att lära sig lite om retorik och argumentation.

    Hjälp. Gick in på personens insta. Förlåt men what?? Hur kan man ta sånt tolkningsföreträde? Dessa unga snowflakes alltså.

     Jag vet, det är en jäkla skymf mot personer som faktiskt är trans och som möter reell transfobi och genomgår vad jag bara kan gissa är en jävligt jobbig transition för att kunna må bra.

    Åh herre, kollade in hennes Instagram lite snabbt och ångrar mig rejält.

    Är jag den enda som irriterar mig på att allt ska skrivas med ”TW” innan? ? På riktigt, är en så lättriggad att varenda text triggar, logga ut från Internet! Förresten lås in dig i ditt hem och på med foliehatten för TW…..

    .
    .
    .

    ….Livet.

     Gick också in. Helt ofattbart. Detta är dock den här typen av människors tröst, internet alltså, där man kan skapa sina egna världar och safe zones. De klarar sig inte ute i verkliga livet (tack och lov eller hur man ska säga).

      Gick in och förstår inte vad det är som chockerar er alla? Ser bara en vanlig människa som brinner för sin sak.

    Hon ramade in ultraljudet från sin abort. Är det ett friskt beteende?

     ? Nej hen är uppenbart inte välmående. Hen har dessutom på typ 22 år hunnit vara kvinna och gjort bröstförstoring, sen transman och tagit ut implantaten, för att sen vara ickebinär. Ändå imponerande.

      Oj, imponerande ändå.

     Såg det och regerade på det jag med. Inget fel med att göra abort, gjort det själv och det var helt klart rätt beslut och beslut jag aldrig ångrat. Men…känns så himla himla märkligt att 1. be om ultraljudsbild när du ska göra abort (om aborten inte är t.ex. för ett foster som inte är livsdugligt, men graviditeten önskad) och 2. rama in ultraljudsbilden samt 3. lägga ut den inramade ultraljudsbilden på sociala medier och skriva att man gjorde abort. Inget av det känns som särskilt friskt beteende…

     Vidare handlar texten till inlägget om hur abort inte är en kvinnofråga för kontoinnehavaren är icke-binär och frågan är lika mycket dennes. Alltså what… jag blir inte irriterad eller provocerad om någon säger ”personer med livmödrar” eller ”personer som menstruerar”, det är whatever för mig faktikst – det kan man välja själv hur man vill säga. Men att kräva att abortfrågan och dyl. INTE ska hänvisas till som kvinnofråga är ju störtlöjligt och totalt ignorerar den historiska kontexten som är fruktansvärt viktig för att verkligen förstå sammanhanget och problematiken.

    Herregud. Gick in på kontot. Allt som möjligen kan ses som ifrågasättande är tydligen våld. Men att trycka tygkassar om att misshandla kvinnor med stolar är tydligen helt ok.

    När jag rör mig i offentliga rum blir jag på min vakt om jag ser en man. Det har mina livserfarenheter lärt mig. Jag frågar inte om pronomen. Tror ingen kvinna tänker så. Särskilt inte sent på kvällen.

  Något för Nellie att läsa framförallt första -man blir inte uthängd av någon på ett mindre konto, nellie 351 000 följare vs Axelina 5 540 följare..

  Tror LD har börjat tröttna på att ingen bryr sig om henne längre. Hon har varit i en kokong med sin bff rätt länge nu, bara enstaka försök att skaffa content av typen försöker bli gravid med fjärde barn trots att inte mannen vill och trots att hon är över 40 (chansen minskar drastiskt). Bff är tjugo år ungre så det är lättare.
  Men nu, när tillfälle ges att hänga på den infekterade debatten om transpersoner och samtidigt känga till svägerskan, då hoppar hon upp och hoppas på trafik. Genomskinligt.
  Och – som nån ovan påpekade – hon är inte känd för att vara hygglig i kommentarfälten, hon låtsas ödmjuk. Som hon lajvar feminist utan att ta ett eget ansvar för sitt liv. Eller lajvar blm och lägger ut bilder på vänner som inte är vita. Även tveksam till snacket om depression och panik, hon åker mycket pendel och rör sig i innerstan för ofta. Koketterar är nog rätta ordet. På sitt sätt har hon förstört lika mycket för kvinnorslika rättigheter som CW. Bägge vevar från tryggheten av en extremt stabil ekonomi så länge deras män försörjer dem. Det är inte svårt att tycka när det inte kostar något. Hoppas nån hinner läsa detta innan Camilla rensar 🙂

   Ja hon försöker hitta tillbaka till att vara någon som folk pratar om, men hon är ju överspelad. Graviditetsförsöken är för att skapa content men hennes bästis är ju intressantare att läsa om som är ung och faktiskt i rätt ålder för att skaffa storfamilj.
   LD vet väl inte riktigt vem hon ska vara nu och försöker lite olika grejer.

    Fayme är ju otroooligt ointressant och deras evinnerliga groggande är ju säkert kul för dem, men…

   Hennes man är ju med på att skaffa fler barn.

   Hennes konto handlar ju numera mest om hennes kompisträffar och minst om feminism.

   Hon raljerar också mycket och hennes devis är alltför ofta ”Jag har rätt du har fel”. När hon exempelvis blir anklagad för att använda sig av härskartekniker påstår hon att det är endast män, vilka har en maktposition, som kan använda sig av dessa. Jasså?

   Hon påstår även att hon har tolkningsföreträde i frågor om fetma/tjockförakt just för att hon är tjock. Det märkliga är att hon tar sig samma rätt även i frågor som inte hon berörs av överhuvudtaget (t ex ofrivillig barnlöshet).

   100 % on point i hela texten!

   Hon har tyvärr inget nytt att komma med. Det är samma material som alltid. Hon borde kanske leva ute i verkliga livet och vara delaktig i samhället där hennes målgrupp befinner sig och på så sätt vidga sina vyer. Lev som du lär LD.

  Var längesen jag läste LD:s blogg. Men då höll hon på att ta körkort… tror hon underkändes pga nått med AC:n eller vad det var men iallafall, har hon tagit körkort ännu? Funderar på det ibland när jag läser om henne.

   Nej hon tog inte körkortet. Antingen kuggade hon uppkörningen eller så kom hon inte så långt, minns ej.

    Tror hon kuggade uppkörningen typ tre gånger innan hon gav upp.

   Hon låtsas veta mycket och låtsas vara mycket, men bilkörning kan man inte låtsas kunna och därför klarade hon inte att ta körkort.

   Jag har aldrig sett henne köra iaf.

  Bra bra bra! Helt rimligt inspel.

  Den här ’Transrörelsen’ jobbar verkligen hårt för att framställa sig som helt crazy. Syftar nu på vad LD blivit utsatt för tidigare. Samt CW nu, som för övrigt har flera viktiga poänger. Blir matt av att läsa hur illa folk beter sig. Skärpning i ledet och sluta bli så satans kränkta för allt och inget.

   Ja, de som utnämner sig själva till poster hens för transrörelsen sabbar enbart. Vilket är otroligt synd när det finns voices of reason inom rörelsen, som dessutom är transpersoner och inte identitetsförvirrade 20-åringar.

    hahaha ”poster hens”, bästa jag hört på länge

  Har verkligen LD 67 000 följare på Instagram? Hennes konto handlar inte länge om feminism utan om henne och hennes kompisars ätande, groggande och rökande. Inte så intressant. Kanske har 67 000 pers registrerat sig som följare någon gång i forntiden men jag tvivlar på att mer än ett par tusen följer henne aktivt längre.

   Så är det för mig åtminstone. Jag följer henne pga att jag såg upp till henne förr. Nu scrollar jag förbi hennes bilder och öppnar mer och mer sällan hennes stories.

    ”OK” , intresseklubben antecknar.

  Vad har det med sociala medier att göra?

   Fd pojkvän till allas vår Isabella Löwengrip, väldigt mycket med andra ord.

  Cissi hänger ut LD som hjärtlös och kalkylerande i sitt senaste poddavsnitt. Runt minut 49 för den som inte pallar lyssna på hela projiceringsVM.

  Oj där blir alla besvikna som trodde att IL utnyttjade honom ?

  LD lever aldrig som hon lär. Hon hatar män men lever med och försörjs av en. Hon har starka åsikter om att kvinnor säljer sin kropp men har ingrt problem med att hon själv har varit med barnen så att mannen kunde göra karriär så han blev rik och hon nu kan leva på hans pengar. Att adoptera är fel för barnen mår psykiskt dåligt men att festa, röka, vara sur och otrevlig, hänga ut sina barn på internet, ta betalt för att visa filmer på sina barn är inte dåligt för barnen. Folk ska vara så upplysta annars får de skäll men själv har hon endast google som källa.

   Förra året var hon och Fayme intervjuade i Expressen och berättade om sina planer att flytta till plats utan män. Det låter som en fantastiskt idé, särskilt om de flyttar från sina mäns pengar också. Jag väntar fortfarande på att de ska göra slag i saken.

    Undrar när flytten blir av. Det blir spännande för feministerna att stå på egna ben, utan sina mäns pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *