Ska Nicole Falciani ersätta Rebecca Stella i Paradise Hotel?

Enligt Aftobladet är det Nicole Falciani som tar över programledarrollen i Paradise Hotel när Rebecca Stella – på grund av Corona – inte kan fortsätta leda programmet.
Youtube har Nicole tidigare hintat om att hon fått ett telefonsamtal som bekräftar hennes största jobb någonsin i karriären, men om det är just programledaruppdraget för PH det gäller går inte att veta säkert än.

Jag har fått ett jobb som förmodligen är det största jobbet jag nånsin fått i min karriär. Jag fick samtalet igår, jag vet inte ens vad jag ska säga, för det känns fortfarande så overkligt. Men jag får inte berätta nånting om det så klart. Jag vet, cliffhanger, men det är nånting som jag har velat göra väldigt väldigt länge.
[…]

Allting känns fortfarande väldigt konstigt, det är lite som att jag fortfarande svävar lite på moln. Jag hade hoppats på att jag skulle få det här jobbet, men jag hade inte vågat tro på det. Så igår när jag fick samtalet så blev jag helt i chock// Nicole Falciani

Så här säger Susanne Nylén, presschef för tv-bolaget Nent som äger Viafree och Viaplay som sänder ”Paradise hotel” till Aftonbladet:

Vi har inga kommentarer till det här i dagsläget. När vi är redo att kommunicera nya programledare så kommer vi att göra det.

Vad tror ni om Nicole som ny programledare?
Jag tror hon skulle göra ett grymt jobb, både med att leda tittarna men också med att hantera alla dramatiska deltagare med fast hand – vilket vi alla vet behövs.
OM de nu är så att det är PH som är Nicoles nya jobb så är det väl på sin plats att säga GRATTIS, eller hur?

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar hur de tänkte där, varför just hon? Varför valde de Nicole till programledare kan man undra, märkligt. Sedan så tror jag inte en sekund på att Rebecca tvingats hoppas av pga corona, varför skylla det på corona?

  Svara

   Jag tror faktiskt att hon kan passa rätt bra som programledare för just det programmet. Ung och oerfaren? Man lär ju börja någonstans. Ge henne en chans.

   Svara

    Jag tycker hon är för bra för det.

    Svara

   Hade Isabella Löwengrip kanske passat? 🤔

   Svara

    Hon hade definitivt dragit tittare iaf, det är en sak som är säker 😉

    Svara

     Minst hela Umeå skulle kolla!

     Svara

    Haha ska hon stå där i sina tantkläder och vara pretentiös 😂😂 det hade jag vela se

    Svara

     Hahah ja en liten tant som leder vulgära paradise 😂😂

     Svara

   För publiceringen så klart. Är redan less på henne.

   Svara

   Jag ble negativt överraskad. Trodde Nicole var bättre än så, trodde hon var vettig och hade lite integritet. Jag tog uppenbarligen fel, eftersom hennes största önskan är att leda tvs mest trashiga program.

   Svara

   Rebeccas krav verkar vara att ha med sitt barn och kanske sin mor (förståeligt) samt att hon verkar kräva ett stort team med folk som bara jobbar med hennes utseende. Bara där lär PH spara mycket pengar då jag tror att Nicole säkert inte har dessa önskemål/krav. Men vad vet jag, bara min teori.

   Svara

   Nej Rebecca Stella har inte hoppat av pga corona, hon skrev ju själv att det bara var dags att fokusera på ngt annat nu efter 5 säsonger. och FYFAN va kul med Nicole som programledare, hon kommer som Rebecca Stella, kunna ta dem på ett bra sätt samt säga något om dem är för barnsliga!!! Ih va kul, lätt värt att kolla pga henne <3

   Svara

  Förlåt men tycker det är märkligt val. Varför ta en oerfaren, ung och halvkänd influencer när det finns betydligt fler rutinerade personer som kan sköta jobbet?

  Svara

   Håller helt med. Noll karisma. Noll pondus.

   Svara

   De rutinerade och äldre som rent krasst skulle ha kunnat göra ett bättre jobb (enligt dig) kanske inte VILL ha jobbet? Det är trots allt en pandemi, det är ett bra par veckor utomlands med ett tight schema och många av våra ruttade programledare har familj, andra kontrakt eller är helt enkelt inte sugna på att vara barnvakt åt ett gäng… Ja… Hittar inget bra ord för det utan att förolämpa deltagare allt för mycket.

   Jag tror dock att Nicole kommer att göra ett bra jobb, dom har väl valt henne av en anledning och om inte annat så kommer hon säkert att lära sig under programmets gång. Ge henne en chans innan du kastar henne till botten.

   Svara

   Med ditt tänk då får aldrig nya chansen att prova, tur inte alla tänker så! Hon har självförtroende och är naturligt vacker, enorm karisma ja men allt Rebecca Stella inte är👌bra val!

   Svara

    Programledare behöver väl inte vara så vackra? Såklart de bör se bra ut men det viktigaste är ju hur de sköter jobbet.

    Svara

     Alla har väl nån gång varit ny på jobbet, inte så man blir ett proffs utan erfarenhet!

     Svara

     Såklart?

     Svara

     Såklart de bör se bra ut??

     Svara

      Ja, finns väl ingen programledare som ser avvikande ut i ansiktet? Det stör ju sändningen. Alla programledare jag har sett ser bra ut.

      Svara

       Har sett flera fula programledare men med smink blir alla strömlinjeformade, ”vackra”.

       Svara

     Har du sett en enda programledare som inte sett ”hyfsade ut”?

     Svara

      Ja, många män. Kvinnor ser dock alltid bra ut på tv.

      Svara

   Rollen som programledare av Paradise Hotell innebär väl mest att bli stylad till tänderna för att sedan säga:

   – Det är dags för parceremoni (och samtidigt slå ut med händerna)
   – Blablabla, du valde att ställa dig bakom Blablabla
   – Kom ihåg, allt kan hända på Paradise Hotell

   Det är väl inte så att det krävs en person med mångårig erfarenhet av programlederi för att klara av det jobbet…

   Svara

    Omg ja precis vad jag tänkte. Det är ju inte en dörr in till något med mer cred inom tv direkt

    Svara

    Du verkar ganska insatt för att avsky programmet så mycket 😂

    Svara

     Jag ser inte var jag har skrivit att jag avskyr programmet? Det gör jag nämligen inte utan tycker att det kan vara ganska kul att titta på ibland.

     Svara

      För att gilla programmet pratar du ganska nedsättande om det… men du kanske är så bara.

      Svara

       Men alltså va? Jag beskrev den lilla rollen programledaren har i ett program som Paradise Hotell. Programmet bärs ju av deltagarna och inte av programledaren som endast dyker upp under 10 minuter en gång i veckan. Du läser in otroligt mycket mer som jag inte ens berört. Men du kanske är så bara.

       Svara

   Rutinerade personer kostar ju mer, blir dyrare. Håller med om att det hade funnits andra att välja mellan som gjort ett lika bra jobb och kanske skulle locka mer tittare och är mer intressanta så ja lite märkligt val men kul för Nicole, om det nu stämmer. Kanske många andra tillfrågats men tackat nej, och kanske ville de ha en ung oerfaren med icke så högt löneanspråk typ.

   Svara

    Hon kommer locka mer folk att kolla helt klart!

    Svara

     Nja kanske. Även om hon inte har erfarenhet, känns jättekul eller intressant för alla så har hon ändå över trehundratusen insta-följare och det smäller nog högt, så kanske inte helt fel tänkt av produktionen ändå.

     Svara

      Har väl diskuterats länge att antalet följare inte helt stämmer med den interaktion hon har på sin IG (köpta?). Tror enbart det var spekulation, men man vet aldrig. Se för er själva på hennes Youtube, blogg och IG. Jämfört med andra som ligger i den klassen, så är det väldigt lite interaktion.

      Svara

     Va? Varför skulle hon dra fler tittare? Det finns nog hur många som helst som inte ens vet vem hon är. Och dom som vet vem hon är, varför skulle dom vara intresserade att titta på henne?

     Svara

   Fast det här är väl inget bra programledargig? Många vill nog inte solka ner sig med PH-stämpel?

   Svara

   Billigare 👍🏼

   Svara

   Hur blir man erfaren?

   Svara

  Av ren nyfikenhet, brukar kvällstidningarna ha fel när de går ut med namn så här?

  Svara

  Varför ingen riktig programledare? Vad hände med Malin som var innan Rebecca förresten? Skulle behövas någon som Adam Alsing!!

  Svara

   Det krävs väl ingen ”riktig” programledare egentligen. Personen leder ju inte programmet det viset, det är ju mest en person som dyker upp vid parceremonier och säger två stela meningar.
   De erfarna är kanske inte så sugna på ett sådant gig.

   Svara

   Hon har sprutat in hela ansiktet fullt med botox och fillers och stirrar intetlöst ut när hon föräsker visa känslor.
   Gick från söt next door till snart jokern.
   Fortfarande söt men hela hennes ”gohet” är borta, hon blev en i mängden.

   Svara

   Malin var programledare i flera år tills det blev för mycket när familjen blev större.

   Svara

   Det är säkert inte någon riktig programledare som vill till PH.

   Svara

  Jag tror att de inte valde att gå vidare med Rebecca Stella. De måste ju ha någon som är lite mer “inne” och yngre och som yngre folk känner igen. Vem känner Rebecca Stella egentligen?

  Tror heller inte Nicole var den första personen dom frågade. Tror att flera avböjde tjänsten, dels för att inte förknippas med PH och för att vem vill göra PH i Sverige egentligen? Är inte halva grejen att dom är utomlands?

  Mina två ören.

  Svara

   Precis det här tror jag också, speciellt att Nicole nog inte var deras förstahandsval.

   Svara

    Känns det bättre för ditt ego eller 😂

    Svara

   Aha ska det göras i Sverige nästa gång? Ska det spelas in här?? I så fall kan man ju förstå att de inte valde att ha med RS igen, plus att de nog vill förnya och att RS antagligen kostar för mycket. Finns nog dock många kända influencers och f d ph-deltagare som mer än gärna hade tagit jobbet så ändå lite märkligt val, men det handlar nog om vad de kräver för lön osv också.

   Svara

    Fast Nicole har mer än trehundratusen insta-följare såg jag nu så kanske inte helt fel tänkt av produktionen ändå.

    Svara

   Nej PH spelas inte in i Sverige i höst. Har en vän som är med och producerar 😅

   Svara

   PH kommer inte spelas in i Sverige

   Svara

  Hur har Nicole blivit ”känd”?

  Svara

   Hon var med i någon serie förut har jag för mig? Med hon den andra tjejen som har en känd mamma.

   Svara

    Wahlgrens värld?

    Svara

    Chloe Schuterman

    Svara

  Betalar Booken 1990:- för ett Covid-19 test?
  Varför?
  Är det inte bra mycket billigare och testa på vanlig Vårdcentral?

  Reklam?

  Svara

   Reklam. Hon har inga pengar

   Svara

    Hon har ju, enligt egen utsago, ”jobbat som en liten b*tch”, för att kunna vara ledig i tre år.

    Svara

     En liten beeeeeeeeeeetchhhhh för att citera AB

     Svara

   Vad är det för jäkla test som kostar så mycket? Jag gjorde ett som var gratis? 🧐

   Svara

  Kanske antonija sökte detta jobb men fick det inte? Hennes dröm är väl att bli programledare?

  Svara

   Usch, fy så tjatig och oprofessionell människa!

   Svara

   Tack gode gud

   Svara

  Jag skulle väl snarare beklaga… 🤪

  Svara

  Nicole är så jävla tråkig vem fan är hon lixom?? Noll personlighet eller karisma!!

  Svara

   Avundsjuk 😂

   Svara

    Avundsjuk på noll karisma? 🤔

    Svara

   Håller med, sedan hon gjorde den där ät som en kändisvideon tycker jag inte om henne.

   Svara

   Då jag är en vloggnörd har jag kikat på några av hennes vloggar. Dom är jättetråkiga. 😬

   Svara

  Reklam. Hon har inga pengar

  Svara

  Avundsjuk 😂

  Svara

  Såg i Nicoles vlogg att hon haft en ”slut-hippa”, för att det tagit slut med Eric. Men hon har ju ett nytt förhållande nu. Måste kännas märkligt för honom att Nicole ska ha en slut-hippa då? Eller jag kanske fattat fel.

  Svara

   Verkligen. Kul för nya killen. ”Jag ska bara dra iväg på en resa med mina kompisar för att fira att jag är över mitt ex”
   Ehm….

   Svara

    Verkligen, om hon har hittat killen hon älskar och vill tillsammans med har jag svårt att se varför man har behov av en slut-hippa med en tårta med en bild på exet..Get over it liksom.

    Svara

   Hon får försöka övertala sig själv och alla andra hur mycket hon vill men man är inte över sitt ex om man behöver snacka skit om honom i var och varannan vlogg. Och man har verkligen inget behov att dra en ”slut-hippa” aka mina vänner måste övertala mig varför det var bra att han gjorde slut-fest plus en tårta på hans ansikte. 🙄

   Svara

   What! Hahaha vad pinsamt

   Svara

  Har en fråga om hur det fungerar egentligen med reklam på Instagram och inlägg på bloggar. Det verkar som att företag är villiga att betala stora belopp för att synas där, men hur benägna är följarna att interagera med influensern? Tex Ebba von Sydow har jag reagerat på, hon gör en massa reklam både på Instagram, stories och bloggen. Men kommentarerna på bloggen och Instagram kommer främst från personer som jobbar med henne, hennes familj och vänner, eller till och med hennes egna andra företag. Alla skriver oerhört positivt om vaniljsås, yoghurt, tvålar, målarfärg mm och hejar på företaget bakom, antagligen på order av Ebba själv. Kan det verkligen vara positivt för företaget, för mig känns det inte alls särskilt trovärdigt? Ebba har ökat sin omsättning från drygt miljonen (när hon jobbade på TV kanaler och var begränsad i hur mycket reklam hon kunde göra) till nästan 10 miljoner nu så jag antar att företagen betalar henne väl för att säga att en viss skomärke som hon aldrig tidigare haft på sig är fantastiskt och att det ska fyllas med massa fejka kommentarer i inläggen. Ser inte hennes sponsorer igenom det eller är det en del av dealen att hon ska se till att inläggen fylls med positiva kommentarer?

  Svara

   Influenser-marknadsföring är ett luftslott som borde spruckit för längesen. Företagen kan knappast få valuta för pengarna men de är för bekväma för att på riktigt kolla upp det..

   Svara

   Håller verkligen med! Har vi missat något eller är företagen så här lättlurade? Vad har deras analytiker för statistik att luta sig mot? Vad säger deras analyser/utvärderingar av samarbetena?

   Svara

  Tycker Bianca eller Smail skulle passa bra att leda PH.

  Svara

   Ja Bianca har ju pratat om att det är hennes drömjobb men hon har nog för många projekt nu, men hade varit kul att se henne där någongång!

   Svara

    Nej, Bianca kommer absolut aldrig att programleda ph. Det vore mardröm för hennes varumärke. Däremot har hon talat om idol och melodifestivalen.

    Svara

     Hoppas aldrig idol byter ut Lernström mot Bianca!

     Svara

   Ja Bianca skulle passa i det programmet.

   Svara

  Ja det är ju tur att man inte är tvingad att se skiten. Vilken programledare det än är.

  Svara

  Lägg ner skiten🤮

  Svara

   Måste alla tv-program behaga dig? Kolla på något annat om det inte duger.

   Svara

  Känns jätterandom med henne. Kanske bättre med en gammal deltagare?

  Svara

  Fyfan va grymma kommentarer

  Svara

  Jag har faktiskt sett i alla fall ett halvt avsnitt av detta program en gång, ett glatt gäng vårdbiträden som skulle gå på lite senare satt och kollade (så att jag inte hann se nyheterna den korta stund då de inte sökte mig! – haha!) . Hur som helst så kunde jag bilda mig en uppfattning och såvida inte just det avsnitt som visades var extra mycket av ett bottennapp så kan jag säkert säga: Vilken smörja! Så att tvingas programleda detta, det måste snarast vara någon slags bestraffning. Jag tycker synd om Nicole som jag faktiskt vet vem det är! Japp, jag blev så himla uppåt när jag kom in här och läste ett namn som jag kunde sätta ett ansikte till, det kan jag annars bara med Isabella Löwengrip, jag hade Malous Efter tio på en dag hemma och då deltog denna kvinna. Hon verkade trevlig och snäll så nej – inte ”Grattis!” utan ”Stackars!”,

  Svara

   Buhu ville du kolla nyheterna och fick inte det? Stackare….

   Svara

   Vänta… du kallar ph för bottennapp men ser frivilligt på Malou efter tio?

   Svara

  Kommer ihåg när hon började blogga. Hon ville så gärna bli känd. Grattis till henne!

  Svara

  Tror inte på att det stämmer

  Svara

  Svårt för henne att behålla trovärdigheten kring sina ”hjärtefrågor” om hon ska programledaren paradise Hotel.
  Förresten är det inte dags med en manlig programledare? Varför är det viktigt med en kvinnlig ? Skulle nog också tackat ja till en betald resa till Mexico.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.