Anna Book is alive and kicking

Alla som gått och oroat sig för Coronasjuka Anna Book kan andas ut.
Hon är tillbaka på Instagram, och det med besked!

Tack för skärmdump!

169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  hon tänkte inte på att det kanske är ett trollkonto och snodd bild på random stackars tant.

   Spelar det vilken roll då?

    Om det spelar roll om man blir uthängd för att man faktiskt hoppat på någon, eller om man blir uthängd för att någon snott en bild på en som hen använder som ”avsändare” för att attackera folk?
    Tja, vad tycker du?
    Spelar det roll om man blir rättmätigt tillrättavisad eller oskyldigt uthängd som mobbare..?

     Det mest anmärkningsvärda är att människan bara använder versaler!!!! Fy fan, Så jävla dåligt

    Om det spelar roll huruvida den uthängda kvinnan är skyldig eller oskyldig?

   Nej det tänks inte så mycket där.

   Varför går hon igång på precis allt hela tiden? Nej, inte en ok kommentar, oavsett om det var en äldre dam eller flashbacktroll (både och?). Men, det är ju just för att hon bryr sig som det fortsätter. Om hon bara kunde sätta sig på händerna en endaste gång, fortsätta blocka och bara ignorera så skulle det dö ut, jag lovar. Följde tråden på Flashback av ren nyfikenhet under en kortare tid och såg hur Annas lives speglade det som sas därinne. Hon interagerar med slöddret istället för att bara ignorera. Där tror jag mycket av hennes problem ligger. Hon har för mycket tid över för att läsa allt som skrivs. Ju mer hon läser, ju bittrare blir hon, agerar, reagerar, får utbrott osv. Och trollen jublar. Neverending story.

    Slöddret? Vilket ordval.
    Tror inte ens det är troll faktiskt utan helt normalt funtade människor inser att det inte står rätt till i huvudet på Booktok. Håller däremot med dig om att hon har alldeles för mycket tid att lägga på att gå i polemik med allt och alla hela tiden. Istället för att kväva elden står Anna med en bensindunk och vräker på mer och mer…och då får vi den neverneding story du beskriver.

     Fast de som hänger på flashback är faktiskt slödder. De flesta kvinnohatande sådana.

      Där har du fel. Det är ett forum med över en miljon användare och då är det inte konstigt att man kan hitta alla möjliga människor där. Både högutbildade och lågutbildade, vältaliga och mindre vältaliga. Vilket får anses helt normalt för ett så pass stort forum.

       Kanske det, men trådar som i alltför många fall spyr ut sig sitt förakt mot kvinnor låses å andra sidan inte heller. Har sett många inlägg från personer som skriver helt sjuka saker om t.ex. AB. Saker som därmed inte har med skvaller att göra.

        Det är det fina med yttrandefrihet

      Kvinnohatare? ?

       Vill du ha exempel?

      Så du vet att inga kvinnor hänger på Flaschback? Där har du fel, väldigt fel!

     Ja när jag följde Tookens tråd kan jag garantera dig att cirkus 95 % av de som skrev under de veckorna är så kallat slödder. Det står jag för.

      Parentes: Väldigt roligt att Anna verkar må bättre, måste bara säga det. Nu är det dessutom humor på hennes Insta när hon i vanlig ordning tokhyllar den 30-åriga dotterns kokkonst och fantastiska skapelser i köket och någon råkar avslöja att en tv-kock lade ut exakt det receptet för ett par dagar sedan på sitt Insta. Varpå Felicia kontrar med att hon bara ”inspirerats av hennes recept” och Anna tillägger att dottern faktiskt gjort en chilimajjo också utöver allt det andra som kocken gjort. Kocken taggas och är tom inne och kommenterar. När följare efterfrågar receptet refererar kocken till sin egen Insta då Felicia givetvis kopierat rakt av. Pinsamt. ???‍♀️

       Så sjukt pinsamt! ?

      Inte jag i alla fall. Jag är inget slödder.

    Jag anser inte att det är nåt troll eller slödder som skrivit. Det är ju faktiskt sant att Anna gått upp i vikt och jag tror nästan hon är tjockare nu än innan Big Looser.
    Hon får nog lära sig att ta nån enstaka kommentar som är negativ när hon hela tiden måste lägga ut allt.
    Hon får nog lov att lära sig att man hänger inte ut folk även om man känner sig ”mobbad”. Så länge hon reagerar och flyger i taket för minsta kritik så kommer det att fortsätta, för det är alltid nån som kommer skriva nåt som inte passar henne.
    Sånt här är INTE tillåtet och vore jag den som var uthängd så skulle jag anmäla Anna, För såpass stark är jag, Jag skulle köra rätt in i kaklet för att visa madame Took att man inte själv får bära sig åt hur som helst heller,
    Jag har inte tittat på programmet men ska leta nu och se om jag kan finna det, men det känns som jag skäms å Annas vägnar redan innan jag sett det

     Vad skulle den brottsrubriceringen vara?? En okvalificerad gissning är att polisen har annat att göra..

  Anna Took- Sveriges i särklass sjukaste människa.

   Vad får dig att skriva sån skit om en annan människa?

    Kanske för att Anna Book skriver skit om en annan människa?

     Är det svårt för dig att se att hon svarade på vikthån? Som aldrig är OK.

      Så ett ”vikthån” ger Anna Book rätten att hänga ut en okänd kvinna som råkat få sin bild snodd av ett trollkonto? Bilden är snodd och kontot är fejk. Hur tror du den kvinnan känner sig om hon upptäcker att Anna Book hängt ut henne inför ca 50″000 personer på Instagram?

       Om detta stämmer borde hon polisanmäla.

       Hur vet du att det är ett trollkonto?

      Översta kommentaren är ju precis lika ”kränkande” i så fall?Gammal kvinna,ja, ha,vi blir alla äldre,skall det klankas ner på att kvinnan är gammal?
      Är det värre att vara gammal kvinna än att fråga Anna om hon skall vara med i Bisggest loser igen?
      Det här gör nog Anna för att flytta fokus från sitt eget bedrövliga beteende när hon gick till frisören trots att hon hade förkylningssymtom.

      Varför svarar Anna inte ”damen” i ett DM tillbaks bara?
      Det var ju inte så att alla kunde läsa att damen tyckte att hon skulle köra BL igen då hon skickade DM till Anna.
      Nä, tooken väljer alltså själv att lämna ut vad som skrivits och vem det var. ”ååå… kolla vad mobbad jag blir, tyck synd om mej nu!”
      Jajasägerdådet? Världen vimlar av tokar!

  Det är väl inte konstigt att hon reagerar?

   Reagera på vad? Att ett trollkonto har gjort ett lamt försök att provocera henne? Om Anna Book stannade och tänkte efter i fem korta sekunder innan hon med fradga i mungiporna greppade telefonen skulle hon se att hon reagerar exakt så som trollet vill.

    Jag är ganska säker på att det inte är ett trollkonto. Var inne och kikade igår kväll och då hade hennes barnbarn kommenterat en bild med något i stil med ”Yay, mormor på instagram” och den kommentaren var flera månader gammal.

     Det finns inga sådana kommentarer på hennes konto. På kontot som Anna hänger ut finns två bilder och de enda kommentarerna är från Annas upprörda fans.

      Igår fanns det det. Jag såg dock att arga fans taggade barnbarnet i kommentarerna så skulle tippa på att hon tagit bort sin. Inte så konstigt kanske. Jag skulle knte heller vilja dras in i den soppan.

      Såg också den kommentaren igår.
      Är rätt säker på att det är ett kapat konto

       Ett kapat konto? Men herregud du tror alltså på fullaste allvar att någon lägger tid och energi på att kapa ett konto för att kunna trolla hos Booken? Det kräver minst sagt mycket av dig som ”kapare” när allt du behöver göra för att skapa ett nytt konto är att regga ett under falskt namn med snodd bild. Det är inte direkt ett värdefullt konto med många följare eller dylikt så varför skulle någon kapa det? Det är inte lite långsökt.

        Lika långsökt som att någon stal bookens telefon på IKEAjulbordet…..

         Alltså en lögn, ingen har snott bookens telefon och ingen har kapat tantens konto

          Haha IKEA-storyn är en av Bookens bästa. Älskar orimligheten.

     Nu blev jag nyfiken och gick in och tittade på hennes konto. Hennes följare verkar inte riktigt som vanliga kompisar om man är gammal, svensk tant. Så gissar nog ändå på att det är fake.

     Sedan slår det mig att jag nog borde vara mer noggrann vad jag gör med min egentid. Att gå in och spionera på en misstänkt gammal tants konto för att med hjälp av hennes följarlista se om det är troligt att hon kommenterar taskigt hos Anna Book. Herregud, jag borde ju sova.

   … du menar överreagerar?

    Sant, överreagerar är rätt ord.

  Orkar inte läsa om Anna

   Nähä

   Scrolla vidare! Det gör jag när inläggen handlar om sömnpiller som feministmaffian (CW och LD och allt vad de heter).

  Skönt! Jag var så orolig

  ?

  Har skrattat åt Anna Book i flera år, men nu börjar jag bli aningens mätt på henne. Ungefär som att svulla i sig ett 25-pack med IngaBrittas havrebollar som någon stackars idrottsförening nasar till aningslösa föräldrar för att få ihop deg till skridskosnören. De första 20 havrebollarna går ner utan problem, men de sista fem, ja, då går det litet trögt.

   Tack för att du delar med dig. Är det bulimi du har kanske?

    Flisan är flitig idag

    Du har det inte så lätt med ironi, eller hur?

     Och det ska komma från dig? Mon dieu…

      Från vem?

   Jag köper aldrig de där hemska ”kakorna” som skolbarnen förväntas sälja hela tiden, fulla med transfetter och elände. Det enda jag köper är strumporna från Newbody som faktiskt är bra!

    Toapappret med fem varv på rullen då?

     Vad fan är det för papper? Jag köper alltid papper som ungarna säljer, Serla ftw!

    Newbodys linnen????????

    Va??? Jag försöker leta febrilt efter 10 åringar som säljer kakorna för mitt förråd hemma börjar sina

    Åh det finns alltså folk som på riktigt gillar newbodys kläder?? Trodde att alla bara stödköpte skiten för att någon unge de kände lite för väl sålde.

     Jag älskar deras sportstrumpor, de enda jag springer i! Nu när mitt eget barn inte är barn längre och inte tvingas sälja, köper jag från den lokala ridskolan som säljer dem för att få in pengar.

   IngaBritts! Shit vad goda de är.

    Guds gåva till mänskligheten.

   Nu väntar vi bara på att Hmm ska googla färdigt om huruvida palmoljan i havrebollarna ska räknas som slaktavfall eller inte.

    Man vet att ”Hmmm” varit i farten när ett ramdom inlägg får över 200 kommentarer…

     ”Svar i modd”

      #sisßssstãaaaorRRrrrdëtttttttƬĥ

      Ha, ha, ha! En klassiker!

  [Borttagen kommentar]

  Det är väl mänskligt att reagera på någon som säger något taskigt..

   Lustigt att det ska tolkas som taskigt när hon de facto varit med i BL och var så lycklig över vinsten och sade ”Det är det bästa jag har gjort och det har räddat mitt liv” samt att hon ”Har blivit 15 år yngre på insidan”.

   Så nej, knappast taskigt.

  Det är väl mänskligt att reagera på någon som säger något taskigt?

  Finner det lustigt att man behöver specificera att det är en kvinna som mobbar. Det i sig blir nästan ett skällsord – din kvinnomobbare!!!

   Ehh, tror innebörden är att det är en kvinna som blir mobbad…

   Du tänker alltså att de stora problemen med kvinnomisshandlare är att så många kvinnor springer runt och misshandlar folk..?

  Men vad är det för jävla idiot som skriver så till en annan människa? Tyvärr finns det alldeles för många små stackars trollpackor, som är utan både vett och sans ??‍♀️??‍♀️ Trist att dessa gärna skriver anonymt och gärna med snodda bilder på andra… Hoppas verkligen att samtliga INTE har barn, eftersom beteendet kan tas efter från patetiska föräldrar!

   Anna om Biggest Loser:
   ”Jag står för det som programmet representerar, att skaffa sig en ny hälsosam livsstil och hålla kvar vid den.”
   Hon har t.o.m tatuerat in BL på benet. Vilket hyckleri att ena stunden hylla programmet och säga att det förändrade hennes liv för att i nästa ta illa upp.

    Ja! Du menar att det var en kommentar som var välment? Hur tappad…

     Välment och välment. Personen tyckte kanske att det var succé sist Anna var med (och vann!) och gärna ser henne vara med en gång till?

     För övrigt har väl Anna aldrig skrivit en välmenad kommentar till någon heller…

      Nu var det ju knappast det som var syftet med meddelandet, eller hur!?

       Kvalar hon in till en ny omgång av Biggest loser, ja eller nej?
       Uppfyller hon antagningskraven så finns det väl inte mycket mer att säga om saken?
       Case closed.

        Det har väl inget att göra med om det är elakt eller inte.

        Jag uppfyller också kraven. Skulle bli skitsur om någon frågade mig om det inte var dags att söka till bl för det. Typ bara min mormor som är så ofin att hon säger sånt.

   Undra om Anna själv råkade ut för ett kapat konto när hon gillade Paolos webshop inlägg ?

    Euw fy fan. Sjukt att män kan begå såna brott och folk förlåter utan ett svep.

     [Borttagen kommentar]

  Den 98-årige tanten (troll eller inte) har bara skrivit och frågat om Anna ska vara med i BL igen. Man kan tolka det som att någon tycker man är fet. Vilket var och en får bedöma själv. Man kan även tolka det som att en farmor/mormor tyckte Anna var bra och duktig som vann och vill se henne i programmet igen. Kanske för att Anna själv sagt att hon kan tänka sig det? Man kan också tänka att det är en senil tant som snart är 100 år och är orolig för hennes hälsa. Eftersom inlägget dessutom tydligen var privat finns ju ingen anledning att försvara något. Det är bara att ignorera och gå vidare. Ska Anna gå igång sådär varenda gång någon antyder att hon gått upp i vikt kommer hon dö i hjärtattack innan julafton.

   Då får väl farmor lära sig att uttrycka sig på ett bättre sätt.

   Du kan inte mena att det ska tolkas som en välvillig fråga va?

  Tveksamt om det verkligen är en äldre dam som skrivit, att sno en bild någonstans är inte svårt. Sen tror jag det är F som skrivit Instastoryinlägget-Anna brukar väl ha 500 emojis i ett känsloinlägg.

   Det fanns kommentarer från barnbarn som nu är raderade.
   Så det är ett riktigt konto, dock tror jag att det är kapat och inte damen som skriver.

    Såg oxå ett inlägg från ett barnbarn som va skrivet för 70 v sen. Hon har tagit bort inlägget efter att Annas anhängare gav sig på henne ang hennes mormor.

     Har Anna anhängare? Trodde att alla som följde henne gjorde det för att följa spektaklet.

    Ok, tråkigt för kontoinnehavaren och väldigt synd att Anna inte tänker på att sånt kan hända innan hon går bananas.

    Varför skulle inte tanten kunnat skriva det själv? Tycker det låter som en typisk tantkommentar

   Nej , inte när hon är arg

    Nej, då har hon inte lika många, men hon använder ? ??‍♀️??‍♀️ väldigt flitigt när hon är arg.

  Jag förstår att det inte uppskattas men med tanke på allt vidrigt folk skriver om Anna här och på Flashback känns det konstigt att reagera så starkt på en kommentar som menar på att hon gått upp i vikt.

   Anna är själv rätt vidrig när det gäller att prata skit om, och hänga ut andra människor

   Tror det är dottern som reagerar by proxy här faktiskt. Sedan säger jag som ovanstående-Anna är rätt bra på att hänga ut och hugga själv. Som man ropar får man svar-lite så.

  So it is not ok to bully someone with their body, but ok to bully someone with their age???!!! I mean no matter what age Anna is, she is on the path to becoming same age at some point (Perhaps she even has the chance to gain some wisdom?). Her usual ‘shoot myself in the foot’ style….

  Jag följer Anna Book, gillar aldrig och kommenterar aldrig men att följa henne är som att titta på en bilolycka.

   Originellt.

  Hon förnekar sig aldrig
  Hon blir så förbannad på små skitsaker
  Det hade väl bara varit o svarat Kanske det

  Trodde att alla visste att man inte skriver något öht på Annas insta om man inte vill bli uthängd/uppläxad i en live/blockad.

  Minns när hon svarade en i en live som kom in och frågade vad hon gjorde. ”Jag har en live. Vad ser det ut som för dig?? Vad gör du själv?? Kan du svara på det eller är det inte andras ensak kanske??”

  Över lag är jag för att de som skickar fula meddelanden till andra hängs ut. Finns ju ett enkelt sätt att slippa det…

   Fast det kan ju vara bra att kolla så det inte är ett trollkonto eller kapat konto innan man hänger ut någon

    Stackars små troll som inte får skriva vad de vill till vem de vill ifred…

     Så du tycke tider är ok att hänga ut ett foto på en kvinna om den som står bakom är ett troll?

     Du fattar verkligen inte problematiken.
     Att en kvinna blir uthängda med foto och namn som verkar vara korrekt men att det antagligen inte är hon som skrivit?

      Jag förstår visst problemet. Vet du att det här är en stulen bild på en oskyldig kvinna?

       Tänk om det är det.

  Att det bara var en (1) klasskamrat till Anna under Klassfesten visar ju hur oerhört populär hon är. Shit vad jobbigt. Blir väl så när man hoppar av grundskolan årskurs åtta, en bit in i höstterminen.

   Det beror nog på. I Annas fall handlar det nog mer om vem hon BLEV när hon hoppade av grundskolan än att hon faktiskt slutade skolan. Finns de som har livslånga relationer med gamla barndomsvänner.

  Det fanns kommentarer från barnbarn som nu är raderade.
  Så det är ett riktigt konto, dock tror jag att det är kapat och inte damen som skriver.

  Ju mer Anna Book argumenterar emot (både här och på Flashback) desto mer blir mobbingen från ”trollen”.
  Du vinner inte detta ändå Anna… Lägg ner och kväv ut det.
  Jag tycker många gånger att det går helt över styr, rena elakheter på flashback men Anna, sluta käfta emot så finns inget bränsle till elden!

  Om man går in på kontot som personen använder ser man endast två bilder. Dessa har samma datum, när de lades in. Kollar man vilka damen följer är det artister, matbloggar mm. Inte en privatperson. Kollar man vilka som följer henne så är övervägande delen utländska personer. Kan misstänka att de är köpta föjare . Tror att det är en av alla flashbackare som vill få igång ett drev och reta upp henne då det varit lite tyst från Anna på sista tiden. Och hon går direkt i fällan.

   Säkert Fisan som hjälper till nu när Anna (förhoppningsvis) fått internetförbud.

    Hon har inte fått förbud. Hon mjölkar sympatier.

   Stämmer inte riktigt. Hon följer ett barnbarn m samma efternamn. Hon har kommenterat på flera av barnbarnets inlägg.

  Ot
  Bella fjantar sig på instastory. ?
  Hon låtsas att hon är inne i gamet igen eftersom hon varit på ETT möte i stan. Genast ska det filmas när hon leker bizzy sugandes på en smoothies och trippandes på högklackat igen.
  Det märks att hon inte vill ta det lugnt alls, utan genast leva som hon gjorde förr när hon hade något att göra om dagarna.

   Fokusera på ditt egna liv (skämskudde..)

    *eget

    ?

   Det var ett möte med en pruttbubbelleverantör till fotografen, vad han nu heter. Ett nytt samarbete!

    Ärtsoppsföretag? Eller bruna bönor kanske?

     Prutteliprutt AB ???

  Felicia hänger här å försvarar Anna helt klart, ingen annan skulle göra det. Dessutom.. så är det konstigt att hylla någon som stjäl äldre damers ägodelar, kanske är på det sättet dom ser äldre och därav tycker det är ok att hänga ut någon utan att kolla upp om det ens var menat på det sättet. Anna har gått upp nästan allt sedan biggest loser jag lägger inga värderingar i det, men hon har det punkt på det liksom. Anna försvarade sin son när han var dömd med, normalt hade varit att ta lite avstånd och inte hylla barn som gjort hemska hemska brott dom kommer aldrig få sjukdomsinsikt

  [Borttagen kommentar]

   ?

   Hur fort gick ni? Promenerade ni över en mil på under en timme? Anna är ju känd för hur fort hon går.

   Är det där ett försök till ett ”yo mama so fat”?

  Har ni hört den här.
  Antonio till mamma Anna:
  ’Mamma, varje gång jag går på dejt så får jag besvär med ögonen’
  Mamma Anna: ’Du kanske är känslig mot pepparsprayen?’

   ???

   ???

  Anna ingen är imponerad att din dotter lagar mat till dig , det är väl det minsta hon kan göra eftersom hon fortfarande lever av dig och ditt hushåll?

   Älskar också att hon antyder att hon varit på sjukhus genom att under matinlägget skriva att hon äntligen är där hon ska vara (har hon covid ska hon ju vara isolerad) och ingen, absolut ingen, sväljer betet och frågar och tycker synd om henne.

   Anna verkar ju inte ha tappat lukt- och smaksinnet iallafall. Det var ju bra att hon har några sinnen kvar.

   Nja.. barnen (och Anna) lever av Jobejto.

    Det är väl ändå upp till varje familj hur man vill lägga upp det och vem som drar in pengarna har ingen med att göra. Att göra sig lustig över hur de har valt att leva sitt liv tycker iaf jag att det är att gå för långt. Jag tycker det är fint att det finns familjer som fortfarande hjälps åt och finns för varandra. Nu är inte jag helt insatt i anna bok och alla hennes bravader, men viss kritik tycker jag är rätt kass.

     Du har rätt till din åsikt, men jag anser det förkastligt att två av tre barn inte kan skilja mellan rätt och fel (för att inte tala om lagligt och olagligt) och inte tar ansvar för någonting. Vad är Flisan, 30 år? Och bor hemma – arbetslös. Det tycker jag är rätt kass.

     Och inte lär det bli bättre av att ha mamma Anna som ”förebild”.
     Som inte arbetar och sitter på Instagram och internet hela dagarna för att blocka folk och bråka med allt och alla.

     Senast häromdagen pissade hon ju på jobejto genom att säga att hon minsann aldrig får hjälp av någon och är självförsörjande sedan 35 år…
     Det är att gå för långt, tycker jag. Utan honom hade hon bott i en tvåa i Tensta och varit trappstädare.
     (Och nu är det väl bäst att nämna att det inte är något fel med att arbeta som städare innan påhoppen kommer.)
     Hoppas att han har läst vad hon skrivit!

   Fast hon har tillagat en väldigt god rätt som är från Jennie Walldéns matinstagram,och hon har lyckats enligt bilderna ialla fall att få det nästan likadant som Jennie.
   Hoppas inte Flisan får för sig att göra en kokbok genom att sno andras recept.

    Och när folk påpekar att det är Jennies (för övrigt delikata) recept så svarar Anna ”ja men Felicia gjorde även en härlig chilimajjo”. Wow, pukor och trumpeter, Flisan har rört ihop en sås!

    Varför inte bara säga ”ja det är Jennies recept, så gott, tack för inspirationen” eller något annat lite ödmjukt och vänligt.

    Men ack nej.

  @camcam kolla vilka bloggar som reklammarkerade gratiseventet på Kokpunkten i helgen.

   Ingen, såvitt jag kan se. Andrea Brodin blockerade dessutom min kommentar om detta.

   Så genomskinligt när hela flödet plötsligt fylls med badande flunsor. Gör mig mycket osugen att åka till det stället och betala ur egen ficka. Inte första gången dessutom.

  Synd dem helt saknar självinsikt hela familjen, för dem hade kunnat bygga vidare på sitt varumärke annars precis som Wahlgren gjorde, nu tror Anna bara hon är ett offer för att alla hatar henne utan anledning men hon har bäddat sin egen säng. Två av hennes barn har begått hemska brott, hade dem inte gjort det hade dem kanske kunnat gå vägar som bianca och Benjamin gjort, nu kommer dem aldrig bli sedda på ett positivt sätt i samhället. Förstår detta kommer argumenteras emot, men Pernilla var ingen superstar när jag växte upp hon var känd men det var inget speciellt vad jag förstått var hon tvungen o kämpa en del för att få in pengar ibland? Men hon lyckades ändå göra en comeback. Anna har bara sabbat det nu.

   Ja, är det något hon gjort är det att ha bäddat. Jösses vad hon bäddar rent och fluffar kuddar ?

   De!!!!!

   Är du dum på riktigt? Eller saknar du totalt analytiskt tänkande och psykologikunskaper angående mänskliga strukturer? Att du jämför m Wahlgrens visar hur korkad du är. Wahlgrens har varit en välbärgad kändisfamilj i 3 generationer. Det är extremt mycket lättare att göra karriär som barn och barnbarn till en väldigt känd och välbärgad familj. B har tex hamnat hos kronofogden och har ett allmänt oansvarigt och slarvigt beteende. Skulle hon inte ha din stora släkt och ekonomiska trygghet bakom sig skulle hon aldrig lyckats. Att jämföra m Anna som själv byggt hela sitt kändisskap är bara pinsamt. Tycker också att Anns o hennes familj beter sig fel ibland. Men jämför inte med en släkt som har helt andra förutsättningar. Det är komplett oseriöst

    Oj vad aggressiv du blev. Jag menade inget illa mot Wahlgren, klämde jag på en öm tå? Jag vet att Pernilla inte var speciellt känd när jag växte upp vad jag menade var att Anna hade kunnat klara sig mycket bättre om hon inte hade haft sina beteenden och offerkofta

    Du ska försöka låta smart och kalla mig korkad när du försöker använda avancerade ord som du inte ens verkar kunna använda på rätt sätt? :)) är det Felicia?

  Kul att de motiverar det snodde receptet med att dottern faktiskt adderat en chilimayo = en helt ny rätt.

   Jag såg det precis, jag frustskrattade ?.

   Alla recept idag är stulna från andra. Så ser inge direkt fel i att dem vill dela med sig av hur dem gör rätten.

    Såsen kommer säkerligen att vara a la Anna,dvs pulversås lagad från grunden. 😉

    Nej man kan inte copyright:a recept men det är schysst att säga var man hittade receptet eller fick inspiration.
    För övrigt, brunast maten ever….

     Familjen Stolledano älskar brunt! Maten är brun, kakorna är bruna och hela familjen är fejkbruna.

  Uppenbarligen ett fejk konto eller stulet konto, fattat inte Anna det?

  Det är ju dessutom ingen offentlig kommentar utan bara AB som ser den. Istället för att bara radera så ska dramat igång och med stora bokstäver för att ingen ska missa något. Vad skull allas vår AB vara utan drama? Absolut ingen alls. Detta beteende kommer med andra ord alltid att upprepas.

  ”Gå på en annan människas kropp” Skulle det vara mer okej alltså??

  Rekommenderar alla som är sugna på att skaffa TikTok att läsa avtalet du skriver på genom att ladda ner appen noggrant och sedan ta ställning till om du ändå vill ha appen eller inte. Jag avstod.

  Anna har ju blivit smäll fet igen.

   Och du är efter bliven…

    ..och en dum bom.

    Du kan inte ens stava till efterbliven

  Jag är väldigt nyfiken på Annas covid ändå. Hur är det med resten av familjen? Givetvis hoppas jag alla mår bra!

  Det är svårt att veta vad man får fråga Booken om. Ena året ger hon diettips och vill ha frågor om sin viktnedgång och nästa år absolut inte. Ena dagen ”kroppspositiv” och älskar sin kropp, poserar stolt i bikinis från Love by Lola. Älskar man sig själv och sin kropp, har man inget behov av att retuschera och lägga på filter, så man ser ut som en orynkig fjortis med jätteögon. Punkt.
  Hon måste ju lida av enorma komplex som agerar som hon gör. Att hon sedan är vuxen förebild till två döttrar och en son är ju djupt tragiskt. Tänker själv hur jag skulle sitta och sända live, prata med bebisröst, häva ur mig könsord och ömsom säga fula saker till tittare som inte stryker mig medhårs, förvara i nästa sekund säga ”tack” och försöka le vänligt och min dotter står i köket och hör allt.
  Ilskan och hatet lyser igenom ju.
  Skäms inte barnen? Eller tycker de att detta är ett okej beteende?

  Det är som en never ending story och hon gör bara bort sig med och mer.
  Det värsta är att hon har för avsikt att fortsätta också. Sagt av henne själv flera gånger. Bra material för psykologstudenter på Umeå universitet iaf.
  Narcissism när det spökar som mest (bäst)

   Bra skrivet! Håller med i exakt allt!

  There are many creative essay writing services and Creative Research Writing Services to choose from for those stuck with their creative coursework writing services and creative assignment writing services.

  Reliable religion & theology coursework writing services are not hard to come across for those in need of Religious Research Writing Services and theology & religion essay writing services.

  Anna Toledano Book är Sveriges sjukaste wanne be famous. Rakt igenom falsk och otrevlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.