Marcelo erkänner otrohet mot Emilia Wahlund

NI fick en försmak på det här inlägget kl 15, men här är det igen. 🙂

Jag undrar vem den här ”hon” är, som Emilia refererar till som den som hotat med att gå ut med Marcelos otrohet?
Det finns ju en del att välja mellan, om man säger så.

Marcelos förklaring (eller ursäkt om du så vill) till att han var otrogen mot Emilia var att han var ”kvar i Paradise Hotel-bubblan” när de träffades och att det var anledningen till att hans härliga beteende.
Tror ni på den?
Det gör inte jag, för i så fall har han varit i den här och liknande bubblor sedan han och Annica var med i Big Brotherför en herrans massa år sedan, i alla fall baserat på hans beteende.
Här kan du läsa om hur Annica och Nina ser på sitt ex Marcelo, och hans chanser till förändring. 

Jag lider med Emilia, som behöver försvara sitt val att stanna med Marcelo, särskilt eftersom hon nu väntar hans barn. 
Vi får väl se hur många av Marcelos ränder som går ur i samband med att han blir pappa?
Jag har tyvärr inga höga förhoppningar, men är givetvis alltid öppen för att bli motbevisad.

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  VARFÖR väljer man att skaffa barn med en sådan här person? Jag kommer aldrig att förstå.

  Svara

   Nej det kommer du kanske inte. Men dessa män har en förmåga att få kvinnor att falla för dem. Troligtvis var barnet inte heller planerat.

   Svara

    Fast jag är med i en grupp där alla hade samma BF på sina barn. Och herregud vad många av dessa kvinnor har skaffat barn med idioter och det gnälls och gnälls om dessa män konstant. Fan alla kan ju inte bli manipulerade? Lite måste man ju också tänka till innan man tar av kondomen? 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Det finns ju oerhört många tjejer som inte skaffar barn med en Marcelo. Som faktiskt lyckas klara hela 20 års åldern utan att skaffa en endaste unge, skaffar sig en utbildning, en stabil tillvaro, ekonomi och partner innan barn. Så ja, jag håller med om att tjejer har ansvar att inte skaffa barn med vem som helst, och dom flesta verkar ta sitt ansvar.

     Svara

      Fast vadå klara sig hela 20årsåldern utan att skaffa en endaste unge? Som att det är en accomplishment haha. Vill man ha barn är 20åren den bästa tiden för att skaffa eller iaf börja skaffa barn. Sen lär man ju välja rätt pappa till barnen men att få barn före 30 är inte direkt nåt dåligt. Tvärtom.

      Svara

       Nej du, att skaffa barn ung är verkligen inte det bästa, iallafall inte ur barnets synpunkt! Unga föräldrar separerar i högre grad än äldre föräldrar, barn till unga föräldrar löper större risk att växa upp i fattigdom, barn till unga föräldrar bor i större grad i hyresrätt i förorten än barn till äldre föräldrar.
       Att ha högskoleutbildning, fast jobb och en långvarig stabil relation är de allra bästa förutsättningarna för att ge sitt barn en bra uppväxt!

       Svara

        Säg det till Kylie Jenner.

        Svara

        Högskoleutbildning, tillsvidareanställd, gift och fick vårt första barn vid 23 och andra vid 27. 🤷🏼‍♀️

        Svara

         wow grattis! du är ganska unik

         Svara

          Här är en till! Tillsvidareanställd, femårig universitetsutbildning, första barnet vid 21 och andra vid 23.

          Svara

           … och ytterligare en! Akademisk utbildning och tillsvidareanställd trots att jag blev gravid som 19-åring. Lyckligt gift med barnets pappa, dessutom 😊

         … och en till! Lyckligt gift, har femårig högskoleutbildning och tillsvidareanställning. Vi fick vårt första barn när jag var 23 och vårt andra när jag var 26.

         Svara

         Samma här, eller ja, 24 och 27 🥰

         Svara

          Förlåt men till alla ni som basunerar ut och sträcker upp en hand som lyckats (ja jag är 27 år och singel utan barn med en pågående universitetsutbildning på gång, så börjar känna mig stressad då jag har samma mål i livet) men tycker ni att ni är lite bättre än alla andra? Asså varför annars detta behov av att sträcka på sig så? Tycker det blir lite patetiskt. Kalla mig avundsjuk. Och det kanske jag är med många andra. Men vad ska vi göra åt det nu? Spola tillbaka tiden? Fattar inte varför man inte skäms när man vill hävda hur lyckad man är när man är lyckad. Då har man noll överseende till andra människors olycka och har förmodligen haft lite tur i livet också. Inte bara ekonomiskt men också med relationer och socialt. Det är en större bedrift att klara av att uppfostra ett eller fler barn själv utan hjälp så vad skryter ni om?

          Svara

           Pågående högskoleutbildning men verkar vara icke läskunnig eller dum i huvudet. Alla som skrev gjorde det för att säga emot ida… du låter bara bitter, avundsjuk och misslyckad.

           🙏🙌

        Men jösses. Vi är rätt många som inte hade funnits idag om ordnade förhållanden historiskt var ett krav för att skaffa barn.

        Svara

         vad skönt, då hade jag sluppit mycket skit under min kaosiga barndom

         Svara

          Nej, du hade inte sluppit ’skit’, du hade sluppit ’barndom’.

          Svara

        Njaa.. träffade min man när jag var 18 år. Nu 11 år senare är vi gifta, har två barn tillsammans, jag har en utbildning ,ett fast jobb och bor i hus.. Vill påstå att mina barn har det ganska bra 😉.

        Svara

        Ur hälsosynpunkt är det absolut bäst att skaffa barn tidigt. Bland annat barnets IQ är ju korrelativt med moderns ålder.

        Svara

        Dock ar chansen att fa ett helt friskt barn som storst nar du ar ung.

        Svara

       Så barn kräver alltså inte stabilitet och god ekonomi för att få en vettig start i livet? Hur många har det när dom är 20? Det är klart att man kan yngla av sig så fort man blir fertil, men det är knappast önskvärt eller ansvarsfullt i dagens samhälle.

       Svara

        Jag hade iaf det, annars hade jag inte skaffat barn vid 23. 🤷🏼‍♀️

        Svara

         Det är jättebra. Men jag pratar då inte om dig.

         Svara

         Släpp dig själv. Verkar ju nästan som att du känner dig träffad ändå dock…

         Svara

       Även nästan den enda kvinnligarättigheten 🧐
       Blivande pappor har inte samma slutgiltiga rättighet.

       Svara

     Bara jag som först tänkte ”BF – BarnaFader”…. oh the drama!

     Svara

    Hon väljer som tjejer gör mest

    Svara

    Finns abort dock…

    Svara

     Det kan man dock inte vilja göra.
     Oavsett ålder eller pappan.

     Svara

    Man kan göra ett aktivt val att backa från en sån person, som inte har respekt för sin partner alls, utan stoppar sn*ppen i allt och alla.
    Man har ett ansvar mot sig själv att inte bli trampad på av en sån person. Och man har ett ansvar att inte ge sitt barn en sån pappa.

    Svara

     Eller så bryr man sig inte vart han stoppar in den… Deras val, inte vårt

     Svara

   Han verkar vara extremt manipulativ. Både av det man sett i Paradise Hotel där han får alla tjejer inne i huset att tro att JUST DEM är speciella för honom. Men också med tanke på alla tjejer som han varit med (inkl nuvarande flickvännen) som verkligen tror att han kommer att vara annorlunda med dem. Han verkar kunna göra precis vad som helst och ändå snacka bort det. Jag har aldrig träffat en så otroligt manipulativ person, så jag vet inte hur det känns, men jag tror inte man har en chans mot dem helt ärligt. De vet precis hur de ska bete sig.

   Svara

    *JUST DE

    Svara

     eller dom

     Svara

     Det var din enda reaktion på min text? Du har problem 😂

     Svara

      Nej likeade den också, så ta det lugnt

      Svara

    Håller med totalt! Därför jag blir så irriterad på folk som snackar som att det är tjejens fel att hon valt en dålig kille, vägra fatta att det är en form av manipulation som vilken tjej som helst kan råka ut för. Visst Marcelo är en annan grej pga känd för sin svinighet men i vanliga livet.

    Svara

    Jag råkade ut för en sån, 6 år tog det att komma loss. Och precis som du säger – man har inte en chans.

    Svara

   För att hålla kvar killen.

   Svara

    Det kommer absolut inte hålla kvar honom. Sorgligt nog.

    Svara

    Vem tror att Marcela stannar hos tjejen som ska föda hans barn? Vem tror att han aldrig mer kommer att vara ett svin?

    Svara

   Men hon är ju väldigt ung också.. generellt är ju folk med godtrogna vid 20 än vid 30 tex. Gud jag skulle inte ta i någon kille med tång som jag rajtantajtande det med när jag var 20 😅 (33 idag)

   Svara

    Han väljer ju säkert en så ung tjej av en anledning.. 🙁

    Svara

     Ja för äldre skulle som sagt inte ens ta i honom med tång.

     Svara

   Har noll respekt för kvinnor som skaffar barn med players och sen står där och har mage att bli förtvivlade för att de (männen) inte kan ändra sig för sitt barns skull.

   Svara

    Fast om han är ett manipulativt svin så säger det väl mer om honom än om henne? Det är väl ändå han man ska tappa respekten för här? Sen har hon ju faktiskt inte gnällt än på’an vad jag vet.

    Svara

     +1 på den kiwi-A

     Svara

     Herregud..tjejen är ju en gammal ”stalker”, ”fan” kalla det vad du vill till Marcelo och Annica..hennes dröm har ju gått i uppfyllelse…vekligheten kommer att komma som en käftsmäll när hon förstår vem hon skaffat barn med…snubbar som Marcelo mognar aldrig,de är sig själv närmast..alltid och always!!! Vänta och se bara…

     Svara

      Intressant! Utveckla gärna! Vem är människan?

      Svara

      berätta mer!! har hört att emilia typ avgudade marcelo och att det finns en fanbild med de två som togs när emilia var typ 16?

      Svara

       Ja det finns, hon var ett fan av marcelo och Annica. Finns en bild från en fanträff, tror Emilia var 12 vid den tidpunkten …. 🙂

       Svara

        Sjukt

        Svara

    Vi hade några sådana tjejer på landsbygden när man växte upp. Tjejer som ”förlovade” sig i högstadiet, blev gravida och födde barn när dom gick i gymnasiet, hade inga planer på eller kunde inte ta sig in i universitet… Inte dom vassaste knivarna i lådan helt enkelt. Inte höll deras förhållanden med barnens pappor heller. Vi andra fattade aldrig varför dom hade så bråttom med att skaffa barn, istället för att ha kul som alla normala ungdomar.

    Svara

     Blä för dig

     Svara

      Bara för att Henrietta beskrev dig behöver du inte bli sur. Eller är du inte lycklig?

      Svara

       Nej har inga barn alls och är 36 men tack och lov är jag inte fördomsfull åsna som dig! 😘

       Svara

       Nej har inga barn alls och är 36 men tack och lov är jag inte fördomsfull åsna som dig! 😘 Tom en apa kan klara av att läsa på universitet 😄👌

       Svara

        Varför läser inte alla på universitetet då? Krävs en del, både intelligens och självdisciplin för att skaffa sig en kandidatexamen eller någon form utav examen alls.
        Skulle våga påstå att det finns gott om människor som är för korkade att läsa på universitet, både Marcelo och hans gravida flickvän ingår i den gruppen.

        Svara

     Vet du vad. Jag skaffade mitt första barn vid 26 och jag önskar verkligen att jag gjort det tidigare. Kanske inte i gymnasiet möjligtvis men typ sekunden jag kom därifrån. Jag sög på att vara ”ung och ha kul”. Hatade krogen, reste inte. Träffade min sambo när jag var 17 osv. Jag ångrar snarare att jag inte fick fler år med mina barn. Alla måste inte gå efter samma mall.

     Svara

      You go girl!! Vissa fattar inte att om man vill ha barn är det inget fel med att skaffa dem tidigt om man har möjlighet. Man behöver inte göra karriär före barnet kommer, det funkar när man har barn också om man strävar efter det.

      Svara

      Känner likadant! Jag blev mamma när jag var 23 år, men hade gärna blivit det tidigare. Hade nog inte velat ha barn innan studenten, men direkt därefter hade jag kunnat tänka mig det. Har heller aldrig direkt rest eller festat. Gillar familjelivet mycket mer! 🥰

      Svara

       Och jag är snart klar med min universitetsutbildning trots att jag fick min son mitt i utbildningen och gick pausa. 😊

       Svara

     Fan vad äcklig människosyn du har.

     Svara

      Alla vet nog om några sånna som Henrietta beskriver..

      Svara

       Vadå några såna? Det är bara unga tjejer som man beskriver på det här sättet. Varför är det ingen som blir upprörd över dessa unga gymnasiekillar som inte hade vett att dra på en kondom när han hade sex med en ultrafertil gymnasietjej? Varför är det ingen som ser ner på gymnasiekillarna som sprider sin säd till höger och vänster utan att bry sig det minsta om konsekvenserna? Alla känner vi ju ett par såna också eftersom det är så barn blir till…

       Svara

        Det var inte några gymnasiekillar som är pappor till deras barn. Det är det nästan aldrig på småorter.

        Svara

         Vilka är det då?

         Svara

          Äldre killar. Typ tjejen 19 han 29…

          Svara

           Hahaha men jäklar var fördomarna haglar här!

           Ja, det gör det väl ännu värre. Shamea dom istället för, eller åtminstone lika mycket som tjejerna om man nu känner att man måste döma folk för deras livsval.

     Min mamma skaffade sitt första barn när hon var 18, fick sedan tre till. Hon har skaffat sig tre högskoleutbildningar efter det. Och är nu väldigt högt satt chef och tjänar otroligt bra. Detta var också ”landsbygden”.
     Bara för att man skaffar barn i en viss ålder är man inte dum. Du verkar däremot otroligt inskränkt och lite dum som har så förutfattade meningar.

     Svara

      Men det är ändå rätt så ovanligt du…

      Svara

       Inte så ovanligt att vara så inskränkt dock…

       Svara

        Inte inskränkt, realistiskt.

        Svara

      Så det du säger alltså att det är vettigt att skaffa barn när man är 18, för det gick ju så bra för din mamma? Statistiken säger dock annat. Så som arbetsmarknaden ser ut idag så skulle jag avråda. Du vet, vi lever inte längre i en sådan massiv ekonomisk tillväxt som skedde på 60- och 70-talet. Tiden då en familj kunde ha en stor villa och två fritidshus, på en ingenjörslön.

      Svara

       Oj vad du pudlar nu – Ditt första inlägg var ju verkligen inte ett råd i all välmening baserat på statistik utan hånfullt, elitistiskt dynga.

       Svara

       Oj vad du pudlar nu – Ditt första inlägg var ju verkligen inte ett råd i all välmening baserat på statistik utan hånfullt, elitistiskt dynga.

       Svara

       Skrev jag det? Du skrev däremot att dom tjejerna som skaffade barn unga inte var dom vassaste knivarna i lådorna?. Då skrev jag att alla kvinnor verkligen inte är dumma för att dom skaffar barn när dom är unga. Vissa tar andra vägar bara.
       Därav exemplet på min mamma.
       Vissa skaffar fast jobb efter gymnasiet och boende på landsbygden är inte alls lika dyrt som i städerna. Då ser jag verkligen inte varför det skulle vara fel på att välja att skaffa barn? Man har boende och ekonomisk trygghet att ge till sina barn. Herrgud. Måste man bara rik, bo i slott och ha 40 års erfarenhet av livet för att skaffa barn enligt dig?

       Svara

     Jag vet både föräldrar som skaffat barn i 20-års åldern som lyckats bra, och de som inte lyckats så bra. Ska man skaffa barn ungt är det nog bra ifall man har ett bra stöd omkring sig och är trygg och säker i sig själv(!!). Skaffar man barn för att få en mening med sitt liv är det som dömt för att misslyckas skulle jag säga. Har man inte en stabil ekonomi när man skaffar barn riskerar man att alltid vara i behov av ekonomiskt stöd av antingen familjen eller av staten.

     Svara

   För man är ung och naiv Tror inte han kommer ändra sig. Sorgligt och undrar hur detta ska sluta. 😕

   Svara

   Han maste dock vara extremt manipulativ for det kanns trots allt som att hans ex Annica och Nina verkar vara ganska vettiga tjejer. Kanns helt otroligt att dessa bada fallit for honom och att Annica var sanbo med honom i +5 ar!

   Svara

   Inte jag heller. Det är som en deppig desperation. Ränderna går tyvärr inte ur, hur gärna man än vill tro det. Snacka om att äventyra sitt liv med att knyta upp sig mot ett avskum resten av livet…

   Svara

   Ligger väl i generna. På stenåldern skulle 25-30 vara väldigt sent att skaffa sitt första barn.

   Sedan tror jag players kan vara attraktiva just för även om de inte tar hela sitt föräldraansvar – så kan ju ens möjliga son också bli en player och sprida ens gener MYCKET mer.

   En evolutionär nisch. Som med resistenta bakterier och urval.

   Svara

  Stackars stackars Emilia. Att få barn med Marcelo måste vara det sämsta som kan hända henne. Han kommer aldrig förändras och deras relation kommer inte bli långvarig, han kommer vara otrogen igen och alla vet hur han betedde sig mot Annica och Nina – han är skräp. Den sämsta typen av man.

  Svara

   Det får vi väl se… hon kanske tycker det är en toppenidé

   Svara

  Vilket inlägg skulle inte ut nu? 😂

  Svara

  Annica maste tacka gudarna for att ha “doged the bullet”.

  Svara

  Blir så illa berörd av allt detta. Hon är så ung och förstår inte sitt egna värde och kär i en psykopat. Och nu gravid. 😢

  Svara

  Är det inte Erica Lindberg som Emilia syftar på?

  Svara

   Vad får dig att tro att det är EricA?

   Svara

    För exonphspoiler-kontot la ut en printscreen på deras konversation där Erika skrev det

    Svara

     Snälla kan vi få inlägg om vad detta ph-konto avslöjar?

     Svara

    För det var nå tjafs mellan dem tre på stories för några dagar sedan.

    Svara

   Jo det är det. De hade ett väldigt stort bråk på instagram för några dagar sedan, även Ericas sambo och Jesper Bengtsson va inblandade i bråket.

   Svara

    Oh och vem är på vems sida? Är Jeppe B fortfarande kompis med Marcelo???

    Svara

     Nej det är de inte. Marcelo hade lovat att dela pengarna med jeppe men han har inte fått en krona. Marcelo ”skyller på” att alla pengar ska gå till hans barn, men han måste ju haft pengarna länge eftersom det var ett tag sen han vann

     Svara

      Vadå till hans barn? 😂😂😂 dom pengarna är slut. Varenda spänn.
      Så jävla dåligt. Han är en usel liten lort.

      Svara

       Ifall pengarna är slut eller inte vet väl ingen annan än marcelo. han säger iaf att han inte rört en krona, men han är inte känd för att tala sanning iofs

       Svara

   Jo, hahaha det var dagisnivå där

   Svara

   Det är jag helt säker på att det var eftersom att Erica och vad hon nu heter tjafsade om att Marcelo ljög om vinstsumman i PH och sedan spårade bråket ut och man kund följa allt på Exphspoiler. Var rätt så lätt att fatta att det var Erica som skickat smset om man sett vad som skrevs i de olika stories som lades upp.

   Svara

   Jo det är Erica, såg det på ett spoiler-konto. Det var något med prispengar. Har inte sett PH på flera år så vet inte exakt men vet vad Marcelo går för…

   Svara

  Så ung och naiv, Emilia. Tycker så synd om henne att hon blivit gravid med ett sånt rövhål. Hon kommer säkert inte ångra sitt barn men valet av pappa och tidpunkt…

  Svara

  Det var Erica och det ”dramat” är flera dagar gammalt nu…nu får du hänga med lite.

  Svara

  Emilia borde verkligen börja lyssna på poden, Älskade Psykopat!

  Svara

   Podden*

   Svara

  Jag såg en story där han hade skrivit ”Inte snällt att göra en gravid kvinna upprörd som ska föda mitt allt” alltså jag kan förstå hans mening med att skriva så men det kändes så fruktansvärt kallt samtidigt. Som att hon bara är en produkt som bär hans barn, inte hans partner som han försvarar och som han älskar.
  Jag vet inte men kände lite obehag av att läsa de och så hade hon lagt upp de på sin story och skrivit ”jag älskar dig ❤”, hade min partner skrivit nå så känslokallt hade ja ifrågasatt tänket.

  Svara

   Reagerade också på det. Vem fan uttrycker sig så 🙃 han bryr sig väl mest om sig själv dock, det var väl inget nytt.

   Svara

  mitt hjärta gråter för henne, om du läser detta. ta detta till dig. ”Den ädle människan vet vad som är rätt, ynkryggen vet vad som säljer”. Ta han dom dig vännen.

  Svara

  Jag tror hon är för ung och naiv för att förstå vilket psyk han är. Hon är typ 13 år gammal-ish. Gravid nu också? Bra och härliga odds när han redan hunnit varit otrogen mot henne OCKSÅ

  Svara

  Det känns som att deras förhållande är dömt till att misslyckas. Stackars tjej, så mycket stress för en f*ckboy.

  Svara

  ”….hela Sverige ska få veta”. Hahaha, herregud!!
  Majoriteten av Sverige har inte en susning om vilka dessa ytliga konstiga och världsfrånvända människor är.

  Svara

  Ja det är inte bara en gång han har varit otrogen mot Emilia. Men hon trodde ju från början att hon kunde ”omvända” honom. Stackars sate.

  Svara

  Alltså hur länge har dom ens varit tillsammans? Hn var otrogen för någon månad sen? Har hon inte varit gravid i några månader?

  Svara

  En gång otrogen, alltid otrogen. Han var väl otrogen mot både Annica och Nina? och nu mot sin nuvarande tjej. Vad säger det liksom?
  Vissa män(niskor) kommer aldrig ändra sig. Så är det bara.

  Svara

  Stackars stackars tjej! Hoppas att hon har en familj runt sig som hon kan få stöd av. Hon lär väl i princip vara den enda som kommer ta ansvar över barnet på riktigt.

  Svara

  Första gången jag håller med Marcelo, man kanske ska ge en gravid kvinna lite space? Överhuvudtaget väldigt oskönt att njuta av andras olycka och tycka att det är lite roligt att han varit otrogen emot henne och att alla vet det. Det är förmodligen hon som mår dåligt av allt det här och inte han.

  Svara

   Det är ju egentligen marcelos fel från början att hon får stå ut med allt… Hon hade inget med nånting att göra, hon vill bara skydda pappan till sitt barn i guess

   Svara

    Så du menar att man absolut inte kan skippa att sprida att en snubbe varit otrogen när hans tjej skaffar barn? Att han är en skitstövel gör det inte omöjligt för andra att vara det också.

    Svara

  Och de första åren med småbarn, de är inte lätta alltså… Är inte förhållandet stabilt innan dess så blir det INTE bättre med en bebis. Förhållandet ställs verkligen på prov!

  Svara

  Att som kvinna skaffa barn ungt är tyvärr ett av de sämsta ekonomiska beslut man kan ta. Då tenderar kvinnan att ta (nästan) hela föräldraledigheten själv samt all VAB vilket motiveras av att partnern tjänar mer. Då halkar man direkt efter i arbetslivet. Är det sedan dags för syskon efter några år blir det samma visa igen, kvinnan tar all ledighet och VAB pga lägre inkomst. Återigen missar hon arbetslivserfarenhet, får avstå löneutveckling och pensionsgrundande lön. Hon får även dra det tyngsta lasset hemma (obetalt arbete) eftersom hon är hemma mest. Barnen bygger troligen upp ett starkare band till mamman eftersom det är henne de främst får en anknytning till. Därmed kanske hon får ta alla nattningar, tröstningar(?), läkarbesök osv. (Menar inte att ett bra band mellan barn-mamma är dåligt- men ni fattar min poäng).

  Svara

   Därför skaffar man barn med en bra partner, kan helt ärligt säga att min man drar tyngsta lasten här hemma. Han har varit föräldraledig och då är han den som tjänar bäst av oss två, men han tveka inte en sekund på att vara det. Man får det att fungera helt enkelt. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    men jaja vi fattar att du är speciell som har utbildning, man och barn vid 23 års ålder. suck. såklaart är din man en ängel också

    Svara

    Ska din man ha beröm för att han tar ut föräldraledighet med sina barn? Eller borde de pappor som väljer att inte göra så snarare ifrågasättas. Hur låga förväntningar har vi inte om vi är stolta över pappor som vill vara och är lediga. Då vill jag berätta om alla bra mammor som också tar ansvar för sina barn och är lediga.

    Svara

    Skriver din man i kommentarsfält om vilken fantastisk tjej han har skaffat barn med? Hur hon tar ansvar, tog ut föräldraledighet utan att tveka?

    Svara

  Att som kvinna skaffa barn ungt är tyvärr ett av de sämsta ekonomiska beslut man kan ta. Då tenderar kvinnan att ta (nästan) hela föräldraledigheten själv samt all VAB vilket motiveras av att partnern tjänar mer. Då halkar man direkt efter i arbetslivet. Är det sedan dags för syskon efter några år blir det samma visa igen, kvinnan tar all ledighet och VAB pga lägre inkomst. Återigen missar hon arbetslivserfarenhet, får avstå löneutveckling och pensionsgrundande lön.

  Svara

   Hon får även dra det tyngsta lasset hemma (obetalt arbete) eftersom hon är hemma mest. Barnen bygger troligen upp ett starkare band till mamman eftersom det är henne de främst får en anknytning till. Därmed kanske hon får ta alla nattningar, tröstningar(?), läkarbesök osv. (Menar inte att ett bra band mellan barn-mamma är dåligt- men ni fattar min poäng).
   Snälla kvinnor, värna om er själva!

   Svara

   Snälla kvinnor, värna om er själva! Se till att ha en stabil och trygg grund att stå på och en ekonomisk möjlighet att ensamt försörja ett barn. Dödsfall kan hända och skilsmässor är mer regel än undantag idag.

   Svara

    Håller med dig! Att ha en högskoleutbildning, fast jobb och bra lön är en enorm trygghet när man får barn. Dels ger hög lön högre föräldrapenning, dels är det en trygghet att ha en fast tjänst att komma tillbaka till efter ledigheten OCH skulle jag bli ensam med barnet kan jag utan problem köpa bostad i ett tryggt område och ge mitt barn en bra uppväxt. Att ha småbarn är jobbigt nog, att slippa oroa sig för ekonomin underlättar verkligen!

    Svara

     Fast det där med att köpa bostad är inte enkelt som ensamstående, även om man har en bra lön. För det är ju den lilla detaljen att man har barn som tyvärr drar ner lånesumman en del. 🤷🏼‍♀️

     Svara

   haha ursäkta röran bland kommentarerna, fastnade i modd

   Svara

  Fördomsfullt men killar som marcelo ändrar sig inte , inte när dem är i den åldern marcelo är i och fortfarande beter sig likadant. Emilia är mycket yngre, och verkar tro att ett barn kanske kommer ändra honom men jag tror tyvärr för marcelo är detta mer en kul grej, tjejer brukar göra så mycket mot sina kroppar allt för att tillfredsställa den manliga blicken när många män knappt ens bryr sig dem vill bara ligga helt enkelt. Jag kanske får bli chockerad och om 20 år är marcelo och Emilia fortfarande ett par och ingen otrohet m.m upprepades, men tyvärr verkar det inte som det kommer bli så. Känns verkligen mest som en kul grej från marcelos håll medans för Emilia väntar livet som mamma, har extremt svårt att tro att marcelo kommer vilja ta något ansvar gällande ett barn det kommer bli tungt för Emilia när barnet kommer

  Svara

  Så dom ”var knappt tillsammans” för månader sedan men ska nu ha barn…? Hur länge har dom varit ett par? Snacka om att ha bråttom..

  Svara

   Deras förhållande verkar lite oklart för för hon började lägga upp bilder på dem kyssas sommaren 2019. Men de kanske hade en ”paus” när han var otrogen eller nåt. Skulle i alla fall inte ta i den killen med tång…

   Svara

    Nej dom har inte haft någon paus, hon försöker bara försvara beteendet för att inte låta så idiotisk själv

    Svara

   Tror du verkligen att det var en planerad graviditet?!

   Svara

    Men snälla givetvis inte vem fan tror det

    Svara

     Säkert planerat enligt henne dock för att hålla kvar honom

     Svara

  Han kommer vara otrogen igen
  Killar som inte ändrats vid hans ålder är mer eller mindre körda
  Spelar ingen roll hur söt man gör sig som många yngre tjejer tror det handlar inte ens om utseende det är inget man kan styra över det är hans permanenta omogenhet.
  Emilia kommer få ta allt ansvar över barnet då marcelo verkar se detta som en kul grej mest tror inte han är redo att byta ut sitt ligga runt liv mot att byta blöjor

  Svara

  Kvinnor kvinnor kvinnor! Så jädrans sorgligt när en kvinna aldrig lärt sig att stå upp för sig själv och inse sitt värde, utan är övertygade om att vad de känner avgör relationen – om du är med någon som inte behandlar dig väl, respektfullt eller visar sitt val så är det en freaking nitlott du köpt, och om du också skaffar barn med den människan så är du alltid bunden till den.

  Svara

   Eller så lägger vi ansvaret där det hör hemma, hos de män som behandlar kvinnor på detta sätt. De ska skämmas och lära sig kvinnors värde.

   Svara

    Ja absolut men hon är ju inte tvingad att vara tillsammans med honom, eller att skaffa barn med honom. Det var ju heller ingen överraskning för henne hur han fungerar då hon varit ett aktivt fan av honom i flera år.

    Svara

     Men sociala fenomen är inte så enkla Kerstin

     Svara

    Såklart har män ansvar för hur de behandlar kvinnor, men denne man gör ju om detsamma hela tiden och då får du faktisk som kvinno tänka till själv och tag ansvar för dig själv.

    Svara

   Men sluta skuldbelägga kvinnor för att de blir manipulerade av dåliga män. Alltså allvarligt. Sen har du rätt i att den som är i en relation med en narcissist och utsätts för psykisk misshandel förlorar tilltron för sitt eget värde (en av anledningarna till att det är så oerhört svårt att lämna), men självkänsla har ungefär noll att göra med om du trillar dit från början eller inte. Precis som helst kan drabbas, vi snackar som systematisk nedbrytning av en annan människa. De är dessutom proffs på att vrida på verkligheten, så vad de gjort mot andra tjejer (eller mot dig) tidigare pratar de bort utan problem. Det är riktigt, riktigt läskiga människor vi pratar om. Har du inte varit utsatt för en, så vet du faktiskt inte vad du pratar om.

   Svara

  Kommer knappast bli lättare sen när barnet kommer🙈🤦‍♀️

  Svara

  Så himla sorgligt allting!
  Marcelo väljer ju tjejer som är lättstyrda. De är unga, inte direkt jättesmarta och han kan då enklare manipulera dem.
  Det är ju samma med Annika, Nina och Nicci(som väl ”knappt var tillsammans” de heller iofs enligt Marcelo).
  Finns inte en chans att han inte kommer fortsätta ligga runt och ta noll ansvar.
  Synd bara att Emilia sitter fast för resten av livet med sin baby daddy som är en narcissistisk fuckboy. Även om de gör slut har de ju barn ihop..
  Hon känns ju mentalt mkt yngre än hon är. Extremt naiv! Så sorgligt!

  Svara

  Så sorgligt att se att Emilia verkar se en graviditet som ett sätt att få flera följare dvs bli större på sociala medier.
  Var väl därför hon gick ut så pass tidigt med att hon var gravid. Var det vecka 11-12 tror jag.
  Hon har till och med postat på Instagram tidigare över hur ”förvånad” hon var över att ha fått så många nya följare.
  Och varför inte passa på nu när man är ”stor” och skaffa en YouTube kanal också. Det har hon också postat många gånger på Instagram att hon ska göra. Vi får väl se om och när det i så fall blir aktuellt.
  Har alltid undrat hur Emilia har kunnat försörja som som influencer. Hon är ju inte känd. Har bara en (ö)känd pojkvän.
  Bara en sån sak att hon går ut på Instagram och bekräftar att Marcelo varit otrogen. Allt är tillåtet för att få fler följare.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.