Influenciska skönhetsprodukter


Ida Warg Beauty släpper två nya produkter i dagarna – en duschmousse och en handkräm.

Handkrämen har inte kommit upp på nätet än, men kommer enligt Ida kosta 69 kr.
Duschmoussens pris ligger på 99 kr på Åhlens.

Jag ÄLSKAR duschmousser!
Alltså inte bara gillar dem, utan ÄLSKAR dem!
Om ni inte tror mig så är det här den samling jag för närvarande har i min ägo.
Jag anser mig därför vara lite av en duschmousse-expert och lovar att vara hård men rättvis när jag testar mousserna från Ida Warg.

För närvarande håller jag på att testa en hel hög olika influencerprodukter, men jag vill gärna testa dem ett längre tag innan jag uttalar mig om dem.
Därför tar det alltid ett litet tag innan jag publicerar mina åsikter, men det här är de produkter jag för tillfället testar.
Det är ett gäng. 😉


82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  https://www.breakit.se/artikel/26668/pingis-hadenius-ska-ta-sitt-cbd-bolag-hemply-till-borsen-forberedelserna-igang
  Ett annat bolag hon är aktiv i är Hemply balance, som också satsar på CBD-olja.
  “Jag har testat det själv och har två syskon som är läkare och har vurmat mycket för det här”, berättar Pingis Hadenius.
  Hon är ordförande och i styrelsen hittar vi även Kids Brand Stores vd Adeline Sterner och Johan Kleberg som tidigare var vd på Adlibris.
  Bland delägarna återfinns också bland annat David Bonnier, Amaury de Poret samt riskkapitalisten Robert Ahldin via bolaget Verderol. Det framgår av handlingar från Bolagsverket.

   Använder Pingis sig av sina två läkarsyskon som marknadsföringsreferenter är inte så snyggt av någon av dem.
   Bellsan angav i New York att motsvarande vatten på flaska är det bästa och de skulle ta det till Sverige. Från en IG story från möte i lägenheten dag 2 av de 4 de bodde/jobbade där.

   Plagiat-Pingis i farten igen. Så seriöst! 🧐

   Intressant att både Ebba von Sydows man Johan Kleberg och Emilia de Porets man Amaury sitter med i styrelsen. Johan Kleberg verkar ha svårt att hitta en affärsverksamhet som funkar för honom. Adlibris gav ju honom sparken och nu har Ebba och han gått in i ett företag som säljer brevpapper mm som hon promotar via instagram. Känns som det är ganska tur för honom att han har Ebbas namn att rida på faktiskt…

  Camcam, kan du avslöja vilken luktar godast då? Som en liten teaser? Snälla? 🙏

   Rituals både den vita och röda 🥰

    Inte den röda! ☹️

    Inte den vita. ☹

    Älskar den vita! Köpte den häromdagen efter att ha haft body misten sen innan och den är underbar😍

    Jag älskar (nästan) allt från Rituals! De har verkligen en egen typ av dofter; kryddiga, lite mystiska och annorlunda. Mmmm <3

     Håller med, men också tantigt så jag känner mig förvirrad.

      Tant kommer att bli det nya och minns vart du hörde det först😂

    Har aldrig testat rituals. Har dom parfymer alltså? Bara gått in där en snabbis och såg doftpinnar och lite ljus. Är det dyrt med dofterna där?

   Doftar, DOFTAR godast!
   Luktar illa – doftar gott!

    Orka

    Du har helt fel!
    Alla dofter kan kallas lukt. Lukt är neutralt och kan användas för att beskriva både positivt och negativt, medan doft oftast används bara för att beskriva positivt.

    Du har fel fel fel, My! Lukt är ett neutralt ord.

  Ska bli intressant att höra vad du tycker om produkterna 😀 Tycker Ida har extremt snygga förpackningar och jag har hört bra om hennes produkter 😊

   Hennes self tan drops är väldigt bra och jag är kräsen när det kommer till BUS!

    Alltså hur använder man dem bäst egentligen? Vill gärna prova, men är superblek och orolig 😆

     AK – här är en video som jag tyckte va bra Där Ida själv berättar om sina produkter och visar hur hon gör 🙂 att använda vanten var nyckeln för mig, blir jättejämt och bra.
     https://m.youtube.com/watch?v=gMqqITlQCrQ

     Jag vill med veta. Blandas de in i vanlig kräm?

      Japp, man blandar dem med dag- eller nattkräm. Det blir ett mycket fint och naturligt resultat!

    Jag använder inte BUS men tack för tipset ändå 😊

  Jag har inget intresse av hennes produkter, men tycker att Ida Wargs förpackningar ser så himla goda ut. Som färgglada karameller. Väldigt tilltalande.

   Jag har faktiskt testat en av hennes produkter. Den var på rea🤪. Silver hair mask. Den luktar vattenmelon, men det var det enda positiva med den. Den funkade inte alls på mig 🤷‍♀️

   Ida wargs BUS mousse, så jäkla bra! Fint naturligt resultat, så återfuktande och enkel att använda. Blev verkligen förvånad för hade inte förväntat mig en så himla bra produkt för det priset. Tips!

   Färgerna är fina men jag tycker det ser så billigt (lågpris) ut med stor text över hela förpackningen. Det är ingenting som kommer in i mitt badrum.

   (Och det är inte bara jag som anser det. Det ligger en hel vetenskap bakom förpackningsdesign och en liten text brukar förknippas med högre status och ger ett mer exklusivt utseende.)

   Jag har Ida Wargs gula schampo/balsam. Verkar bra men det luktar inte gott….

  Om Pingis nya satsning enligt kommentaren och länken. Bolaget har ännu inte ett enda bokslut och blivit förbjudet att marknadsföra produkten en hampaolja med tvivelaktiga argumentet och så ska hon ta det till börsen 2021.Finns fem fel har hon helt tappat det?

   Hemply Balance Holding AB har första räkenskapsår 1 juli 2019 – 30 juni 2020.
   Årsredovisningen ska alltså finnas tillgänglig senast i slutet av januari 2021.
   Bolaget bildades så sent som i maj 2019.
   Man får dock anta att de som investerar har full insyn.

  Hoppas att din utvärdering kommer snart 😅
  Jag är nyfiken på Margaux’s parfym, men smart att hon släpper den i liten flaska

   Jag tyckte den var lite dyr 🤭 8 ml för 199kr

    Lite dyr?? Svindyrt för fan.

     Du har helt rätt, jag var för blygsam med lite dyrt 😂

    Wtf?? Min burberry med 100ml kostar 800. Är hennes parfym gjord av guld eller

  Trenden med duschmousse i tryckbehållare – metallförpackning och explosiv drivgas – känns inte så miljövänlig.

   Nej, håller med. Känns mer som att vi borde gå åt hållet med traditionella fasta tvålar igen, inte köpa såna här grejer.

    Det finns en sån trend, dock inte bland våra poppigaste influencers, men många miljöinfluencers kör på den.

    har börjat köra med hårdtvål både till händer och kropp! så värt och såå billigt!!!

     Luktar gott och är bra.

   Jag hade precis tänkt att skriva något liknande.
   Meeeen, är inte metallförpackning bättre ur miljösynpunkt? Den går att återvinna ju. Till skillnad från plasten som hamnar bland ”övrigt brännbart”.

    Plastförpackningar läggs ju i en särskild behållare – och återvinns.

     Nej, det är fel. För att kunna återvinna plast måste all plast vara sammansatt av precis samma saker.
     Plastpåsarna du lägger frukt och grönsaker i är inte samma typ av plast som de du packar matvaror i och det är definitivt inte samma plast som smörgåsskinkan är förpackad i, eller barnens leksaker är gjorda av. Det är inte ens samma typ av plast som plastfilmen man packar in rester i.

     Bara för att de läggs i samma behållare betyder inte det att det återvinns och blir till ny plast. Det återvinns på det sättet att det eldas upp och blir till värme

     Hahaha metall har ju också en egen behållare.

  Fast du kan göra reklam uta än att ha testat. Fru Bromma behövde göra reklam för postorderridkläder. Skulle köpa helskodda ridtights till sin dotter att träna i samt att hon själv skulle ha ridregnkappan med uselt antal vattenpelare. Får man betalt så får man.

   Dansa i helskodda ridtights.

    :)) :)) :))

   Ok

   Vem är fru Bromma?

    Antar att det är Mamma Mu 🐮

     Va???

    Monas Universum typ tant på väg mot 60 år.

   Ja här snackar vi kvantitet mer än kvalitet och allt är bara skitsnyggt och bara ett måste enligt henne för hon har ju sååå många bästa kompisar som kan det här. Vilken köpglädje den damen uppvisar. Å vackrare blir hon för varje inlägg😅

   Men vet du jag tror inte att frun från Fiiinhoooden… förstår.
   Inte skarpaste kniven i lådan…..

  Jag har alltid trott att den där moussen från rituals var ”rakskum”. Visste inte ens att det fanns något som heter duschmousse haha.

   ÄLSKAR DUSCHMOUSSE. Fick en från rituals i julklapp ett år innan det var ett stort märke och blev helst frälst. Så himla skönt på kroppen!

    Min man älskar deras duschtvål som gör att huden känns alldeles kall när man tvättar sig med den 😁

   När det står Shower så tror du det är rakskum…?

  Det har varit helt tyst hos Kenza om resan till Maldiverna… Idag nämnde hon det kort på stories iaf. 😅 Kan hon inte bara stå för sitt val att resa eller avboka resan om hon inte kan stå för den?

   Tycker hon skrivit mycket om den, åtminstone på IG? Eller inte ”skrivit om”, men hon har nog nämnt den ett par gånger… 😅
   Och så skrev hon ju på IG om varför de valt att åka trots en pågående pandemi. Hon kan försöka försvara sig hur mycket hon vill men det är fortfarande dumt att resa nu.

  Caias ögonbrynsprodukter är toppen. Likaså den där settingspray hyďration nånting. Sminket sitter på hela dagen. Har även classy paletten och ögonskuggorna. De är dyra men värda sitt pris.

   Köpte också brynprodukterna. Svinbra!

   Jag var igen missnöjd med mina produkter från Caia, settingsprayet gav massa utslag och ögonskuggorna var inte det jag förväntade mig för priset.. Köper inte dem igen!

   Deras Classy face palette är också jättebra!

   Alla verkar uppfatta Caias produkter så olika.
   Många make-up artister verkar använda dem (och man undrar om de fått reklamutskick) samtidigt som jag har en vän som jobbat professionell med hudvård och makeup i 20 år och som provat flera av produkterna men underkände dem och säger att man kan hitta mycket bättre för de pengarna.

   Och ja, jag vet att det bara är EN persons åsikt och ingen etablerad forskning men just därför undrar jag hur bra de egentligen är. Om man inte fått betalt för att lyfta fram dem…

    Smaken är väl som baken, delad? Dock verkar det ju gå otroligt bra för Caia och hade nog itne gjort det om inte grejerna levererade i slutändan.

    Själv tycker jag deras ögonbrynsprodukter är sjukt bra. Försöker få tag på settingsprayen men känns som att många grejer tar slut lika snabbt som de kommer in!

   Håller med. Classy är 10/10!

  Hugger hellre av mig högerarmen än o köper en influencerprodukt.

   Asså JA!!! Tar emot så mycket att köpa deras produkter! Idas ser fina ut men tänker fan inte supporta henne (o pärlan)

  Jag hade Ida Wargs repair serie och mitt hår har aldrig varit mer flottigt än då… Doften var superbra men gillade den inte alls 🙁
  Köpte också Caias mascara, vanz va va volume kanske den hette, och jag upplevde att den aldrig torkade, de kom helt för mycket produkt. Så den står tyvärr och dammar i sminklådan.

  Väntar mest på recension av Infinity glass!! 😍

   Älskar den!

   Jaa jag också! Tycker den verkar riktigt intressant😁

   Har använt den på läpparna, blandat med foundation, som highlighter och som highlighter blandat med lösa pigment. Ger verkligen ett jättesnyggt glow på huden! Har ej provat på ögonen men det är mest för att så glossig ögon make-up inte riktigt funkar för mig till vardags.

  Jag gillar verkligen Ida Wargs förpackningar!👍

  är det någon som använt Ida Warg volymspray, jag vet inte hur jag ska använda den utan att håret blir superfettigt. Någon som har tips?

  Åh infinity glass av Linda Hallberg 🥰❤🤗😍

  Måste säga att jag faktiskt är ett stort fan av CAIA. Deras palett och läppstift är verkligen av hög kvalitet och håller länge. Säga vad man vill, men Bianca har verkligen koll på smink.

   Det är nog inte bara Biancas fantastiska kunskaper som leder till produkterna…. hon äger företaget, hon tar inte fram varenda ingrediens själv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *