Perfekt när covid19 verkar blomma upp igen, Stellz!

Att upplysa om att de 50 första som shoppar får en goodiebag är som att bjuda in till hysterisk trängsel och köande på Stureplan.
Exakt det vi behöver nu när coronapademin verkar ha kommit in i någon typ av andra andning och människor uppmanar till extra försiktighet och till att hålla extra stora avstånd till varandra, visst visst?

Ska dessa 50 köa säkert utanför Rebecca Stellas pop up-store så skulle kön sträcka sig ända bort till Sturebadet och då är inte alla andra, mindre lyckligt lottade ”köare” – nummer 51 och uppåt – inräknade. 
50 goodie bagsugna personer till i kö och den slutar någonstans utanför Hotel Anglais.
Säkert jättepoppis för all trafik att ha köande människor runt hela Stureplan. 🙂


Det kanske hade varit smartare och mer FHM-vänligt att köra det hela digitalt ändå?

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tyvärr tror jag inte att Stellas klientel hänger med i nyhetsrapporteringen.
  Har de ens koll på att Covid existerar?
  Näej, juste det drabbar ju bara vissa…

   Läste precis en medelålders kommentar på Facebook, på krishanterings inlägg om resor. Hon hade hört av bekant att ”Om man haft covid och har antikroppar så behöver man inte tvätta händerna längre”…

   …suck och kräk 🤮 (på tal om att det ”inte finns” längre)

    Men varför i helvete skulle man inte tvätta händerna? Covid har verkligen varit en ögonöppnare för vilken äcklig hygien folk verkar ha. Vuxna människor som inte tvättar händer utan behöver uppmaningar. Herregud.

     Tyckte det var väldigt talande att vinterkräksjukan dog ut mycket snabbare än vanligt i vintras för att folk började tvätta sina händer.

      Jag håller med! Å andra sidan jobbade ju folk hemifrån också, så minskad kontakt allmänt bidrog säkert en hel del det med.

       Tror dock detta var mycket till följd av att små barn på förskolor faktiskt tvättade och spritade händerna oftare, det är där vinterkräkis sprids primärt.

     Tyvärr. Många människor stinker, och det märks att de inte tvättar händerna. 🙁 EEEW!
     Jag förstår inte hur dessa personer lyckas få partners.

    Toftby kan festa och leva precis som vanligt nu när hon har antikroppar. Svarar hon till de som ifrågasätter. Så är det inte tänkt.

     Toftby bevisar gång på gång hur tomt det är i hennes huvud.

   Om man bara håller sig till navelskådning så missar man nog en hel del och dessutom är jag så ond att jag tror att dessa influencers är beredda att kliva över lik för att få in pengar till sin fortsatta konsumtion. Om dessa sitter och åker på ett bananskal och förväntar sig att andra ska ta konsekvenserna så fattar jag att det bara är den oupplysta svansen som följer minsta lilla vink. Hoppas vi andra klarar av att förstå att just nu var det faktiskt inte lämpligt att sätta jaget först.

   Tycker att Rebecca är värsta sortens hycklare. I våras när Alsing dog grät hon och snyftade i bloggen hur hemskt det var att Sverige INTE hade restriktioner och tog viruset på allvar.
   Efter några månader av att leva under restriktioner, som riskgrupper får göra vart de än befinner sig i världen, så börjar hon prata om hur trött hon är på masker, Corona och restriktioner.
   Och att hon ska åka till Sverige för att slippa restriktionerna.
   De har redan bekostat sjukvården med ett besök på barnakuten.
   Smittspridningen som sådana här events orsakar en ringar på vatten effekt, de som är 20-30 de smittar de sen vidare till folk i sin omgivningen, och chansen att någon de möter bor med en riskgrupp är enormt stor.
   Hur mycket mer påfrestningar på sjukvården vill denna person orsaka. För ja, bjuder man in till eventet och som camcam säger lockar med någon dassig goodiebag, ja då är man ansvarig för att orsaka trängsel.

   Tycker det är förjäkligt att det inte är munskyddskrav i alla inomhusmiljöer.

   Kan inte de bara dra tillbaka till sitt la liv som hon skryter om så mycket i podden. Hon hatar vardagen i Sverige och hur folk lever här men hon vill samtidigt sko sig på människorna här så att de köper hennes produkter. Hon dissade tom Vanessa liv flera gånger i podden. Skulle en vän sagt så till mig hade den personen inte längre varit min vän.

  Härligt guuuuummaaaan

  Vilken idiot

   Rebecca Stella bryr sig inte om någon annan än Rebecca Stella.

    Fick Alexander Bard vibbar av din kommentar 😂

    Tips från coachen: kör din lilla popelipop butik som loppis i Humlan istället. Nära o säkert😷

    Hur jäkla egenkär är man då man sätter upp en bild, mitt i stan typ 2*2 meter på sitt eget sönderopererade ansikte?

  Det är helt sjukt egentligen. Att folk inte fattar.

  Hon försöker verkligen kopiera Kylie Jenner rakt av

   Vad exakt har hon kopierat? (Tvivlar absolut inte, är bara nyfiken)
   Designen på hennes smink har jag sett likheter mellan, och sen de här chokladboxarna som Kim K har gjort.

    Svar till 12:53
    Googla KylieSkin logo så ser du säkert. Kylies hudvårdsmärke har ju satsat på att allt ska vara rosa och vitt; liksom RS också verkar ha gjort av bilden att döma. Sen har ju Kylie kört med popups i flera år (kanske är en grej som många andra också gör dock jag vet inte). Men jag fick i alla fall copycat-vibbar!

     Popups är supervanligt! Man betalar bara hyra för en kortare period och skapar hype; får en ökad försäljning och sen finns det online och folk återköper där.

   Tycker mer det liknar Kims.

  Och alla flunsor kommer såklart ”göra närvaro” (hoppas väl på gratisprodukter) och gå dit för att kråma sig för alla vanlisar som står i kö. Såklart också fota, filma och tagga gummiz Stellz fantaaaaastiska smink på sina stories.

   Tror du att de behöver köa för gratisprodukter? De lär ha dem utanför dörren någon dag innan släpp.

    Var i texten läste du ut det? För det skrev jag inte! Tror att flunsor gillar att ha uppmärksamhet på sig, vilket de får om de går dit och pratar lite med Stellz framför följarskaran i åldrarna 13-22 står i kö… spela roll om de redan har haft produkterna hemma länge, de vill bara synas och ha mer och mer

     Där du skrev ”hoppas väl på gratisprodukter”?

   Vi kommer få läsa kommentarer som:
   – ”Gmn har gjort det IGEN!”
   – ”ÄNTLIGEN 😭❤️”

   ”Jag dööööööör för gummans produkter”

   Hahahaha

   Jomen det blir ju dagens höjdpunkt när flunsorna får visa upp sig och blogga om hur fantastiiiiiiiskt produkterna är;)

  Hon har verkligen opererat sönder sitt ansikte 🙁

   Hennes ansikte är en blandning mellan Michael Jackson och Cheer.

    Gollum

    Verkligen exakt den blandningen.

   Hon ser ut som en karikatyrteckning.

   Corpes Bride!

    Corpse*

  Man tappar hoppet om mänskligheten hela tiden… I usa verkar det vara mämgder med människor som inte ens tror att det existerara ett virus, helt indoktrinerade av sin idiot till president.
  Det + religion = katastrof

   Tror att du behöver bredda ditt intag av information.
   Amerikaner = dumma.
   Trump = idiot.
   Kristna = katastrof.
   Vilken förenklad världsbild. Men vi i Sverige är så upplysta och kloka, läser DN’s ledarsida och vet var skåpet ska stå.
   Jorå.

   Precis som här. Har en kompis som varit hemma sen mars i USA, träffar ingen. Jobbar hemma o barnen har skola via nätet. Bara 7 åtroch massa uppgifter. Tufft kan jag säga!

  Är det bara jag som tycker att den där affischen på henne ser ut som en batman-villain. Sådär ser hon väl inte ut på riktigt?

   Hakan 😂 Ser ut som någon haft lite för kul i photoshop. Övre delen normal, eller ja normalt för hennes ansikte iallafall, undre delen karikatyr.

  Annica har uttalat sin syn på otrohet i story, troligtvis relaterat till allt kring Marcelo!

   Vad skriver hon?

    Att ett svin är ett svin och det spelar ingen roll hur fantastisk en person är så går det inte att ändra på. Att en otrogen person inte kommer att ändra sig och att otrohet inte är ett misstag utan ett val. Fritt översatt på ett ungefär 🙂

     ”Otrohet är inte ett misstag utan ett val”, så jävla sant.

     Åh 🙁 Tack för att du skrev vad hon sagt!

     Känns som hon har rätt, och, om Marcello har varit otrogen mot varenda tjej han haft senaste decenniet typ, varför skulle han sluta plötsligt för att de ska få barn också. Det kommer ju inte hålla särskilt länge, och kommer bli som typ… Nåt svenskt influencerpar som fick barn, Denise Desmond och hennes ex (som hon mötte i Temptation Island när han, CHOCKERANDE NOG, var otrogen mot sin flickvän med Denise i programmet typ)? Där hon tar allt ansvar för barnet idag medan pappan mest använder barnet för att se cool ut på Instagram…

     Jag undrar om Marcello försöker göra en Hugo Rosas och bli familjevänlig men jag känner typ att hans driv är så lågt att han inte kommer lyckas…

      Det är ovanligt med histrionisk personlighetsstörning för män men det är ju inte helt omöjligt… varför räcker intw uppmärksamheten från 1 tjej för honom?

    Lite snyggt skrivet…att ta tillbaks ett otroget as är som att stoppa tillbaks skiten när man varit på toa.

  Varför lura unga tjejer/kvinnor med att du kan se ut sådär med hjälp av skönhetsprodukter? Vi alla vet att det inte är krämer och serum som får ansiktet att se ut så.

   Tack och lov

   Haha, det finns tanter som på allvar tror att det funkar med klet och smet och som är så upptagen av att gilla sig själv att de helt tappar markberöring.

    Jag tror inte att det är tanter som är RS målgrupp 🤔 tanter brukar vara mindre mottagliga för hets kring utseendet än ungdomar.

     Universumskan är väl tant och verkar gå på de flesta myter…

      Men hjälp, hon kan väl ändå inte vara den som får representera 50-åriga kvinnor i det här landet?!! 😱

  Kön kommer väl rimligtvis ringla sig längs Biblioteksgatan alternativt fortsätta på Birger Jarlsgatan mot Nybroplan, båda gatorna är tillräckligt långa för att kön ska kunna hålla avstånd. Just saying.

   HAHAHAHA läste kön som I könsorgan 😅 och föreställde mig dessa ringlandes 🐍

    Krälande, inte ringlandes 😉

   Ok vi fattar, du kan gatorna runt Stureplan!

    Haha, Olivia kan sina hoods

    Hur läser du in att hon flexar? Säger mer om dig än henne, att du blir så triggered haha

    Tänkte mer att Cam gjorde en märklig avstickare i sitt inlägg för hon tyckte att köerna kommer gå runt i trafiken vilket är superorimligt

    Stureplan ligger mitt i city, inte direkt skrytigt att veta vad de frekvent besökta gatorna i staden man bor i heter. Även för oss som avskyr ställen som typ ”spyan” så kan man t.ex strosa där för att komma till HM-home, Zara-home, & other stories och Sephora

  Känner spontant bara, herregud vilken bild. Hon ser, ursäkta att jag kommenterar ett utseende på detta vis, typ sjuklig ut. Håller med en ovanstående här, vad är detta för bild hon vill förmedla till kvinnor och tjejer om hur man ska se ut?

  Ser ut som att hon gjort fillers hos den där Vanessa Ammar som gör ’Kylie’ & ’Angelina’ ansikten. Blir helt mörkrädd att kolla in hennes jobbinsta där söta tjejer blir helt deformerade i ansiktet. Att den människan överhuvudtaget får driva verksamhet är en gåta.

   Naturligt vackra kvinnor kommer alltid vara överlägset vackrast!

  Kolla på henne. Seriöst, kolla på bilden. Hur kan ingen i hennes närhet inte gå in och stoppa henne? Så jävla tragiskt. Man är sjuk om man gör sådär. De som gjort hennes sista ingrepp borde inte få arbeta med människors utseende. Hur kan ingen gå in och säga stopp? Tycker så synd om Rebecca.

   Hon måste ha blivit blind inför sitt eget utseende. Det ser helt förvrängt ut av alla operationer/fillers etc

    Det är det nya ”vackra” för det vackra människorna med stil och status.

  Väldigt olämpligt nu när smittspridningen åter ökar igen.

   Inte för att försvara henne men vad gör egentligen FHM? Ingenting igår tog se bort 70+ are och andra riskgrupper så nu är det lika för alla. Tvätta händer och håll avstånd. 🤯

    Folkhälsomyndigheten speglar samhället i stort. Idioter.

  Hade blivit livrädd om jag gick förbi den där bilden på stan.

   Ja tycker ansikten som är naturliga är liksom mjukare. Ser så hårt ut med alla fillers.

  Varifrån kommer det nya konstiga idealet bland folk som lägger sig under kniven? Den avlånga, smala spetsiga hakan? 😳
  Finns ingen vacker person som ser ut så! Så otroligt underligt. Tänker på denna figur från Mario:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Waluigi

   Behöver inte ens en kniv till allt idag

   Jag tycker att jag är vacker och jag har en sådan
   typ av haka naturligt. 😌

  Ni tycker inte det börjar bli lite tröttsamt med allt kring Covid? Liiite överdrivet liksom? Hur länge ska våra liv vara på paus?
  Nej, jag vill inte heller att folk ska dö och nej jag kommer inte åka utomlands eller bidra till att samla folk m.m., m.m…..meeen är SÅ trött på alla dessa pekpinnar och moralpanik kring..ALLT 😂
  Folk måste ju leva, samhället måste snurra på….
  Och tjatet om ’HJÄLTARNA I VÅRDEN’ zzzzzzzzz……give me a break.

  Väntar på arga svar..3, 2, 1….

   Nej vi tänker inte respondera på din provokation 🥱

    Det är helt okej men skönt att skriva av sig i ett anonymt kommentarsfält, haha! Och det var faktiskt inte menat som en provokation 🙃

     Alltså snark på dig 🥱🥱🥱

      👋🏼

       Du är bara så infantil.

   Läste precis att 10 av 14 personal var sjuka, på en förskola i Stockholm. Inte optimalt, om vi säger så. Bådar inte gott inför influensasäsongen och vabruari.
   Personalen som är friska nu lär ju vara utbrända innan jul.

   Tror alla är trötta på allt med covid? De flesta vill ju att det ska vara över så att vi kan leva som vanligt igen.

    Trötta ja men har inte tanken slagit in hos folk att om alla tar sitt ansvar nu på allvar så kommer vi snabbare till en mer naturlig vardag? Antar att det kommer massa gnäll fram mot jul att man minsann kommer att bryta ihop om man inte får sitta i knä på släkten på julafton. Det är ju bara att var och en väljer att ta sitt ansvar.

   Ja mycket tröttsamt. Därför vore det ju väldigt bra om man skippade saker som denna pop up-store som bidrar till onödig trängsel. Just för att kunna fortsätta ha samhället öppet nästan som vanligt.

  Är någon ens förvånad? Alla influensers (även de man TRODDE hade lite innan för pannbenet som Kenza, Paula osv) totalskiter i pandemin. Alla utgår från sig själva. Den jag tycker man kan vara mest besviken på är fan Paula Rosas. Meningen med att hålla restriktionerna och visa respekt/hänsyn till sina medmänniskor genom att hålla avstånd är just för att viruset smittar ÄVEN om man inte märker symptom. Dock är chansen aningen mindre då man inte går runt och nyser och hostar konstant.
  Paula inledde pandemins utbrott med att vara supernojig och hade ångest över att bli smittad, den ångesten höll i sig i typ en kvart, även fast hennes morfar dog av den. För att sen leva på EXAKT som vanligt efter någon månad där i mars/april.
  Hon har dragit runt familjen på restauranger flera dagar i veckan, gått på mängder av olika events där vi alla genom bild/film fått se att avstånd inte hållits över huvudtaget, hon kramades runt med vänner på styrketräningar, hänger på gym flera gånger i veckan, har åkt utomlands trots att man avråder från nöjesresor, hon har sprungit runt på salonger och gjort ansiktsbehandlingar, fixat naglar, fixat hår flertalet gånger (mer än nödvändigt skulle jag säga, precis som alla andra influensers), hon har åkt runt i Sverige på semester och hon har bjudit hem utomstående människor till sitt hem massor av gånger för att få content till sociala medier. Hon har flängt som TUSAN utan att ha visat upp minsta dåliga samvete. Hon vill inte ens försvara sig eller möta kritiken när läsare försöker påpeka detta, utan hon raderar istället alla dessa kommentarer för att slippa ”negativ energi”, precis som att det regnar. Snacka om att blunda för allt.
  Samtidigt lägger hon sen ut på bloggen att hon tydligen har antikroppar mot Covid.. ”ojdå!”. Klart som fan hon blivit smittad så som hon INTE har vidtagit försiktighet. Det är bara ren tur för henne och hennes familj att hon inte fått några tydliga symptom. Men att hon haft viruset i kroppen är garanterat för det hänsynslösa och respektlösa runtflängandet hon stått för. Att utsätta sin familj och nära och kära för detta är sjukt oansvarigt och egoistiskt. Jag vill inte bara kasta en känga åt henne utan åt ALLA ni som beter er så här. För att det är så otroligt elakt gentemot sina medmänniskor. Paula gör det i offentligheten och vägrar sen motta kritik för det. Troligen för att hon är medveten om sitt hänsynslösa och oansvariga beteende under pandemin. Hon bär ett ansvar som influenser och det enda hon gjort under rådande pandemi är att uppmuntra andra till att INTE följa restriktionerna och respektera sina medmänniskor – hårt draget.
  Hon utger sig för att vara en så varm, omtänksam och toksnäll människa, vilket jag i alla år fått känslan av. Tills pandemin kom. Hon är som en helt annan människa för mig och har bevisat att hon är precis som alla andra egoistiska influensers ”jag jag jag”. Så fruktansvärt tråkigt.

  Paow visade på bloggen sina tänder när dom var naturliga och hon dissar dom så mycket. Jag tycker hon hade fina tänder innan hon ändrade på dom.

   Hennes naturliga tänder var mycket snyggare. Sorgligt att hon aldrig kommer få tillbaka dem, i och med att de är nedslipade 😧 Hur kan man slipa bort friska tänder?!

    Jag tror inte att man tänker så mycket på tänderna, innan de börjar krångla. Läste någonstans att fasader håller i cirka fem år, innan man måste byta ut och laga. Känns skitläskigt!

     Mina är på sitt tjugonde år…

     Paow har inte fasader.

    Eller hur. Jag fattar det inte?

    Helt galet att sabba hela tänder och ersätta dem med ett livslångt åtagande, att underhålla och byta ut de nya tänderna. Det påminner om experimentet på 30-talet när man rev ut friska tänder och ersatte med proteser. De generationerna finns knappt kvar längre och de är inte så högljudda i det offentliga. Men undrar vad de skulle säga om dessa galenskaper.

   Verkligen inget fel på hennes tänder innan. Om hon hade komplex för dem hade kanske en tandställning räckt. Jag var faktiskt nyss inne och kollade på hennes Instagram och kände inte igen henne. Det är något med fillers och Photoshop nu för tiden, alla vill se likadan ut. Hon som var så söt och hade ett ”personligt” utseende innan.

   Nåja, hoppas hon är böjd, både nu och i framtiden.

    Tycker de flesta av de som gjort fillers ser mycket äldre ut än vad de är.

   Det där är nog den fulaste sortens tänder man kan ha. Ser ut som att man sattit in ett vitt tandskydd bara 🙄

  Smart att välja vitt på ljusrosa så man knappt ser vad det står… Hennes designval blir verkligen aldrig bra, tänker på tex den där PR-boxen hon skickade ut och annat runt hennes branding. Det märks tydligt att hon försöker sno andra internationella influencers designs men det blir alltid bara jättedåliga kopior utan någon tanke bakom.

  Men vad flunsorna göra då när det är slutklubbat på Stureplan?

   Åka till Maldiverna såklart!

  Hon har alltså lagt ut tusentals kronor på att se ut som Corpse bride och försöker nu lura lättpåverkade småtjejer att man kan se ut som henne med hjälp av hennes produkter (Om någon nu ens vill se ut sådär) ”vÄrLdEnS bÄsTa lÄpPgLaNs gUmMoR sOm kOmMeR gE eR oTrOLiGt fYlLiGa lÄpPaR” kommer alltså från någon som har en halv liter fillers i läpparna? Falsk marknadsföring skulle jag kalla detta! Lägg ditt läppglans på vanliga tunna svenssonläppar så får vi se hur fylliga dom blir. Sen att hon reser över halva jordklotet för att promota sina produkter i form av evenemang gör att man, om möjligt, får ännu mindre respekt för henne!

   Bojkott! Så många fel och inga rätt.

  Min syrras chef tvingar henne att jobba trots att hon är förkyld. På ett ålderdomshem.
  Och så undrar man varför smittan fortsätter spridas. 🤷🏽‍♀️

   Haha vadå tvingar, är ju bara för henne att stanna hemma

    Haha nej då hade hon antagligen gjort det.

    Hon hotar med att dra in hennes timmar om hon sjukanmäler sig.

     Be henne spela in och skicka till pressen.

     Hallå, ring facket!

    Dom tvingade sjuksyrran på barnakuten på akkis att jobba trots symptom. De hade inget val.

     sjuksyrror*

   Jag har också en bekant som ”tvingas” /övertalas att jobba på äldreboende trots förkylning. Chefen ringer varje dag och stressar henne och övertalar henne att ”det säkert inte är så farligt”.

    Men omg ring tidningen eller något?

     Jag tipsade tidningen i vår stad men utan resultat. Hon har sagt upp sig och bytt till ett mer seriöst boende nu.

    Då får hon bara be chefen att skriva ett intyg att hen tar på sig konsekvenserna. Gjorde det med en chef en gång och gissa vad, det blev slut på tjatet

   Säg åt henne att anmäla. Eller bättre berätta här var det är någonstans så kan vi fixa det.
   Men ålderdomshem finns det väl inget som heter….

  Rebecca ser ut som någon som var extremt vacker innan hon började operera sig. Nu ser hon ut som en stel docka.

  Och Forni skriver så glatt om att hon ska ut och festa och bli full i dag 🙂 hon är så jävla dum i huvudet.

   Hon kan hon välja fyllan varje jävla helg framför sitt barn? På riktigt? Hon har problem.

    Hur**

   Men ska de liksom passa på nu innan uteställen måste stänga?! Hon har verkligen helt tappat den där helylle imagen hon försökte sig på under typ två veckor i mars….

  Herregud nej… Är redigt trött på influensers som inte fattar innebörden av yrket. Kenza. Vad håller hon på med? Detta med covid test hit och dit och ”vi får resa för att vi testat negativt” och ”vi åker till ett kontrollerat land!”.
  För det första, av hennes story att döma så togs provet helt fel. Påpekade detta och hennes svar var ”men åh säkert därför han gjorde två ggr på aleks, tänkte inte på det när jag filmade klippet😪😪”. Sen tog hon bort klippet. Vet inte om man ska tro på det men ok. Sen har hon även argumenterat för att anledningen till att dom valt Maldiverna är för att det är ett lågriskland med få pågående fall. Så hon menar att det är helt ok att åka dit FRÅN ett högriskland/område och eventuellt utgöra en risk för deras befolkning? Inte alls egoistisk.
  Jag kanske överdriver men det är bara så tröttsamt att se hur folk med så stor inverkan på folk beter sig..

   Alla influencers är extremt egocentriska.

   Ja det var helt sinnesjukt med provtagningen för den var FEL utförd på alla sätt – provtagningspinnen var införd fel, inte tillräckligt långt in, och inte tillräckligt länge. Inte konstigt att de alla var ”covid-negativa” – ingen är covid positiv med en sån provtagning 😂 Klart hon tog bort videon…. och riktig prinsessa som måste åka till Maldiverna mitt i en pandemi. Måste väl ta bilder med handen på magen och skriva poster om hur tacksam hon är som har svårt att få barn men trots det kommer ha två barn när hon är trettio. Ett hån mot oss som har svårt att få barn på riktigt att hon går runt och tycker synd om sig själv på Maldiverna.

    Missade helt klippen från provtagning! Någon som sparade och kan skicka till Camcam?

    Ja runt om i världen sitter vissa arbetslösa och barnlösa, många i karantän.. mitt i pandemin. Medan hon skrattar hela vägen bort till Maldiverna. Stackars, Kiiinza. Klart hon måste unna sig! Gmn!

    För att hon är glad att hon trots allt kan få barn, kan inte vara ett hån mot oss som inte kan få barn?
    Och varför menar du att hon går där och tycket synd om sig själv? För vad?

   Sluta hetsa om just kenza. Annica är i Spanien just nu och kizzie i Portugal

   vilka åker hon med? Hon skriver alla 9 klarade testet?

   Ja och har hon missat att det hon ser av Maldiverna på hotellet visserligen är lyx – men landet och därmed vården är utfattigt! Hur fan kan man riskera att ens ettåring inte kan få vård för att ta fina bilder?
   (Och nej det är inte alltid så om man reser dit, normalt sätt flygs man till närliggande bra vård.)

  Creepy af bild. Kommer ha mardrömmar inatt av att Stella stirrar på mig med den minen. Ahhhhhh.

  HUR kan denna människa vara ansiktet utåt för SKÖNHET?!?!? 🙃

  Hade jag sett ut sådär i ansiktet.. hade stämmt hen som fixat mitt ansikte…

  Tror många har missuppfattat en sak. Naturligt = ungdomligt. Fillers/botox = dölja ålderdomen som ännu tydligare framhävs (vilken paradox va 🤪) genom ingreppen.

   Spot on 🥳

  Hur kan många av kommentarerna i detta inlägget få vara kvar? Så otroligt elaka kommentarer kring Rebeccas utseende. Man pratar om att lära sina barn att alla ser olika ut och att det är okej. Ändå sitter, förmodligen många av er föräldrar och hoppar på en annan person ni aldrig ens träffat. Sorgliga är vad ni är. Kan inte fatta att vuxna människor beter sig som ni gör.

   Jag hade precis tänkt kommentera angående hur sjukligt mycket det var om hennes utseende, känns lite grann som avundsjuka även om ni kanske inte vill se ut som henne så kanske ni inte är så nöjda med er själva? Vacker eller inte spelar väl ingen roll egentligen, och precis cam låter alla elaka kommentarer stå kvar så länge det inte är någon av hennes gullegrisar som ska skyddas till varje pris

   Visst, man ska inte kritisera andras utseende. Men det inte RS eget utseende som kritiseras här, utan det artificiella. Jag tror som många andra här, att hon har blivit fartblind när det gäller ingrepp, och att hon inte längre ser att allt bara får hennes utseende att blekna i jämförelse med hur hon såg ut innan. Ser ingen här som tycker att hennes naturliga utseende var fult, eller har kritiserat det!

   Det folk kritiserar är väl hur hon har förstört sitt ansikte. Hon såg ju mycket bättre ut innan. Nu onormal o fake.

  Kissie är i Portugal och annica i Spanien, är inte det lika illa som kenzas nöjesresa? Lät även som det var färre covid test för annica och kissie. Känns inte som mina kommentarer går igenom

   Nej faktiskt inte lika obegripligt då de är i eu länder med fungerande sjukvård.

   Plus att de inte reser med ett litet barn och är gravida (vad vi vet om iaf)

  Assåååååå gummannnn dööööörrr för diggggggggggg, så magiiiiiskkttt glöm inte alla hjärtan och 👌👌👌👌👌👌👌👌 tecken 😘😘😘😘

  Gud vad jag är glad att jag INTE har flera av er som mina vänner som bara ska klaga på Rebecka hela tiden!

   Hur vet du det? Alla dina vänner kanske döljer sig här bakom anonymitet 😂

    Det tror jag knappast GUMMMMMMAN För 95% av de är amerikanska och kan Inge svenska direkt ännu mindre läser en svensk skvallerblogg

     Oj känsligt 😂😂

      Inte de minsta GUMMMMMMMAN 😘

  Alltså om man opererar sig som henne så kan hennes barn ju aldrig likna henne. Usch vad tråkigt.

  Min syster har börjat skriva massor (flörtar?) med min exman som jag fortfarande bor med i väntan på nya boenden. Förhållandet tog slut för några månader sedan pga han var otrogen och har nu gått över i vänskap.
  Han tycker det är jobbigt och har berättat för mig varje gång hon skrivit och han har knappt svarat henne.
  Jag kontaktar min syster som jag ej pratat med sedan förhållandet tog slut och hon blir förbannad på mig när jag berättat att jag inte vill att hon skall skriva så mycket till mitt ex.
  Jag är lixom inte ok med att hon jagar honom.

   Ps: han ångrar otroheten och försöker få oss att hitta tillbaka till varandra så jag litar på honom i denna fråga och han har visat mig alla konversationerna.
   Det är min syster jag är besviken på

  Hela covid grejjen är till för kontoll av människan. Camilla du älskar ju att gräva i saker men tydligen får du inte skriva det här på din blogg.

   Så folk dör som flugor i världen bara för att någon oidentifierad makt vill ha kontroll över människor? Ok, jag förstår. Ge mig en foliehatt, den skyddar säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *