Ellen Bergström har fått lite av en allergisk reaktion

Trots att jag vet att allergiska reaktioner av skönhetsprodukter är lika individuella som snefyllor, så vill jag liksom ändå veta vilka produkter Ellen testat och som givit henne denna, något svullna look.
En av produkterna var tydligen en antirynkkräm, och visst ser hon en smula utslätad ut? Det kanske inte var så här det var tänkt att rynkorna ska minskas i ansiktet, men effekten är ju trots det uppnådd.
En ”check på den” i alla fall. 🙂

Vilken typ av människa är ni när det kommer till att testa nya produkter?
Är ni den försiktiga typen som testar produkten lite på halsen först, eller provfärgar en liten slinga innan ni färgar hela håret eller brunutansol’ar hela kroppen, eller är ni mer som Ellen?
Jag är definitivt som Ellen och kör all in från första stund.
Än så länge har jag aldrig reagerat så här på någon skönhetsprodukt, utan ”bara” på medicin. Resultatet blev dock detsamma, förutom att mina andningsvägar svullnade igen totalt och jag fick besöka akuten för en liten ”anafylaxisk chock”, men mitt ansikte såg ut exakt som Ellens, plus att mina läppar svullnade upp till dubbla storleken.
Utan att behöva betala för fillers!! Fattar ni? Gratis! Dock ingen rabattkod att få dela ut, men man kan inte få allt.

GOALZ PÅ DEN LIXOM! 

Krya på dig, Ellen!
Hoppas ditt ansikte snarast möjligt återfår sin ursprungsform igen!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är en dum en som bara kör på 😅

  Kör på.

  Jag har varit ganska oförsiktig. Är snart 40. Däremot har jag ofta bara använt samma två märken, Clinique och Estee Lauder. Tills nu i våras då jag inte kan använda något av det. Det blev aldrig som med Ellen men jag upptäckte det tidigt för jag hade bytt till en antirynkkräm tidigare och de flesta såna har ju SPF och det har jag förstått sen är inte bra för huden att ha på varje dag.
  Så nu använder jag bara ekologisk ansiktsolja, tvättar bara på kvällen och inga peeling eller syror nånsin mer. Tyvärr. Jag gillade dom men säger kroppen ifrån ska man lyssna på den.

   Samma här. Har märkt att det jag snabbast reagerar på är SPF och att jag aldrig kan använda upp en hel bruk eller tub då den verkar bli gammal snabbare än annan kräm = min hy reagerar direkt.

   Men första riktigt illa reaktion var just SPF Clinique. Efter det reagerar jag ofta på flera andra SPF.

   Skyddar mig hellre på annat sätt när jag inte måste vara ute i strak sol. Tex hatt eller långsamt bygga upp eget försvar i huden och inte sitta i solen hur länge som helst.

    Jag reagerar också ofta på spf så jag undviker också vanlig hudkräm med spf i. Jag är sällan i solen om jag inte badar så det är inte något problem för mig. Jag klarar Niveas solkrämer utan problem vilket är bra för de finns överallt (även utomlands, i alla fall semesterorter i Europa) och är inte så dyra. Kanske kan vara ett tips om någon av er inte kan undvika solen vid tillfälle.

     Det finns ett ämne i många spf som många reagerar på, jag TROR det är Octocrylene. Konstigt nog finns det i en Kids sensitive-produkt, min son reagerade på den i somras och han har aldrig reagerat på någon annan spf-produkt.

   Använder också Clinique men är sådär jobbigt känslig så får vara petig med urvalet, deras superdefense började bränna på huden men moisture surge (inte intense bara vanlig… 😂) funkar super. Det är spf i superdefense så tror det är det som felar.

    Har aldrig haft problem med min hud med finnar eller eksem. Men får eksem varje gång jag använder clinique. 😱

   Man ska inte testa på sin hals. Man testar i armvecket och låter det gå en dag, helst.

  Är det bara jag som tycker att Ellen påminner om Alexandra ”Kissie” på de första bilderna på svullnaden (jag kollade IG stories).
  Stackars Ellen men glad att det kommer att gå över.

   Min första tanke också!

   Precis min tanke 😅

   Jaaa! Trodde det var hon först!

   Ha ha tänkte precis skriva detta! Sjukt lik Kissie 😂

  Hudprodukter kör jag bara på med. Brun utan sol kör jag bara benen första gången, i värsta fall kan man dölja dem sen och annars kör jag alltid dubbelt på benen ändå så då kör jag bara hela kroppen sen om jag gillade färgen.
  Har aldrig mixtrat med hårfärger, hade svart när jag hade färgat hår så då körde jag bara i det. Annars hade jag nog varit mer försiktig och testat en slinga först.

  Så där brukar jag se ut när jag har bihåleinflammation.

  Ingen människa alls. Har världens känsligaste hy som reagerar på två sekunder. Är fast i Eucerins ultra sensitive serie tills jag dör.

   Eucerins produkter är 👌🏽👌🏽👌🏽

    Eller hur! Dock täpper de till porerna men får väl ta den smällen.

     Har du testat La Roche Posay Toleriane? Också från apoteket. Täpper inte igen porerna. Passar min superkänsliga hud 👌.

      Jag tror inte jag har testat den men någon annan och den tålde jag inte. Jag använder också Eucerin eftersom jag har urtikaria som gör mitt ansikte rött och varmt då det hettar. Och Eucerin ultra sensitive dämpar ju det. Hur är det med denna?

      La Roche Posay är enda märket jag någonsin reagerat på. Kan inte alls ha deras produkter i ansiktet.

    För mej gör eucerin ingen förbättring alls av Huden. Men vichys produkter återfuktar bra.

     Och jag blir jätteallergisk av Vichy. Men har både urtikaria och hyperkänslig hy så är väldigt viktigt för mig vad jag använder.

      Säger bara Nivea Q10 nattkräm!
      Så skön på huden och mild.

  Förlåt men kollade lite fort och trodde det var Alexandra Nilsson….

   Förlåt?

  Jag bara smackar på, både när det gäller ansiktet, kroppen och håret. Är inte känslig och har i princip aldrig fått någon reaktion och då använder jag starka syror och retinol. Den enda gången var när jag använde Basiron. Tog den bara på ena kinden men mina ögon blev lika svullna som Ellens och ansiktet helt knallrött, som att jag bränt mig. Fattar fortfarande inte hur det kunde ge en reaktion över hela ansiktet.

   Samma här! Blev så jävla besviken på ”blodmasken” när jag bara kände lite porr kring näsan, sen inget mer och ingen effekt gav den heller.. Jag har någon slags stålhud verkar det som.

    Men fan… PIRR!

     Hade det varit porr du kände hade jag köpt den direkt!

  Jag blir inte superallergisk men ansiktet bli varmt, rött och blossande av krämer med naturliga ingredienser som ros och iris.

   Har man känslig hud så reagerar man ofta på naturliga ingredienser, då de kan vara starka. Jag fixar tex inte naturliga oljor och sånt, blossar upp direkt.

    Samma här, måste ha laboratoriegrejer, man skulle vilja ha naturliga saker men jag ser ut som en jordgubbe då…

   Samma här, aloe Vera ledde till ett besök på akuten.

  En allergi kan uppstå när som helst.
  Har en släkting som regelbundet färgat håret hos frissan i 20 års tid innan hon fick en allergisk reaktion. Hon svullnade upp i ansiktet och dagen efter var hennes hårbotten full av blåsor som vätskade och kladdade i en veckas tid. Och en kompis fick åka ambulans från tandläkaren när hon plötsligt fick en riktigt allvarlig allergisk reaktion. Som tur var hade tandläkaren tabletter + adrenalinspruta i sin akutlåda för tillstånd som kan uppstå så att han kunde hjälpa henne i väntan på ambulansen.

  Läskiga grejer det där.

  Anafylaxi/anafylaktisk chock! 😊

   Menar du att du får det? För det där är knappast anafylaxi.

  Jag bara kör på!
  Orkar inte vänta nämligen! 😊

  Tänker på Bianca och co som testar så extremt mycket produkter till ansiktet hela tiden. Deras badrumsskåp svämmar över av burkar. Tror inte huden mår så bra av det.

   Det gäller ju veta att produkterna inte jobbar emot varandra mm bäst att hålla sig till få men effektiva krämer.

    Exakt! Frågan är om de har den kunskapen?

  Retinol blir jag röd som en tomat på i flera dagar efter jag använt det, synd för det är ju bra skit annars!

   Eller hur! Tog ett bra tag att vänja huden, röd och torr som fnöske men nu är det bra skit som du säger. 🥰

  Spanien inför nya restriktioner från och med idag, med kvällsutegångsförbud m.m.
  Så ”synd” om alla världsfrånvända människor som just nu reser dit på höstlovet.

   Hehe har en kollega på väg till Spanien as we speak. Hon var så himla nöjd tidigare idag när hon skulle till flyget.
   Japp, har svårt att känna medlidande med folk som ska på nöjesresor och hamnar i kläm pga hastigt förändrade restriktioner. De får skylla sig själva.

    Skadeglädjen ändå… 😇

   Dom hinner ju supa till det innan 23, gott om tid så går säkert ingen nöd på någon

    Alla barer och restauranger stänger prick 22.00 /Mvh boende i Spanien

  ALL IN! Ingen mins en fegis…

  …eller orka testa, bara kör..

  Hon blev lite lik Alexandra Nilsson när hon såg ut så!! Absolut inget negativt menat, tycker Alexandra är svinsnygg, men ögonen och resterande fick en likhet!

  Alexandra = svinsnygg, hmmm….håller alltså inte med!

   Men smink absolut 🤭

  Jag har en hel del allergier och är ganska känslig, jag kör på i alla fall. Har jag fått en reaktion undviker jag dock allt från det märket efter det.

  Det värsta är när jag fick svåra nässelutslag på benen av Veet hårborttagningskräm – har dock helt dödat hårväxten på benen.

   Då fungerade den iallafall!😅

  Gjorde det stora misstaget och kletade på IL produkter en kväll. Vaknade dagen efter och var så uppsvullen i fejset så jag inte kunde se något. Helt rödflammig och såg helt galen ut.
  Skickade bilder till IL kundtjänst och fick en ursäkt och ett paket med hårprodukter som ursäkt! Lärde mig den hårda vägen. Och använder idag bara krämer från apotekets egna märken.

   Jag har också fått en reaktion av ILs mask. Har aldrig fått det innan eller efter.

  Anti rynk sa man alltid förr att de skulle användas först efter 50 likaså nattkräm och ögonkräm. Finns något i dessa som just gör att huden svullnar och ung hud ska vara känsligare än äldre. Antar att Ellen möjligen har fyllt 30. Så varför alla dessa krämer när det dessutom finns filter på Instagram.

   Det stämmer inte. Det finns ingenting i krämer som ska göra att huden svullnar upp sådär. Det var något i, kanske essentiella oljor eller bara något annat hon inte tålde.

  Säkert någon flunsas krämer som hon har provat🙂

  Seriöst, fattar inte grejen med hudvårdprodukter för tusentals kronor. Tvättar ansiktet med tvål och typ schampo i duschen om jag råkar ta fel. Smörjer in med hudkräm från ica. Använder också fructis-schampoo och balsam. Har ändå blivit approachad av två olika modellagenturer på stan. Påstår inte att jag är snyggast i stan för det för vad man tycker om mina drag är ju en smaksak men ett faktum är ju att de letar folk med just bra hud och hår.

   Seriöst, fattar inte grejen med typ tvål och schampo. Tvättar ansiktet med lera och sandpapper. Smörjer in med margarin från ica. Har ändå jobbat som fotomodell för både Victoria Secret och Lancome. Tycker alla andra är totalt dumma i huvudet som inte gör exakt som jag gör!

    😂❤️

   Du vet att vi alla har olika hy?

   Jag lägger pengar på sånt för att jag älskar känslan, älskar effekten och vill gärna försöka behålla spänsten och lystern i huden så länge det är möjligt med hjälp av smörj och grejs. Skulle jag tvätta med tvål skulle jag GARANTERAT ha enormt mycket mer rynkor i framtiden, och nu också för den delen då mina rynkor i pannan minskats drastiskt med hjälp av diverse produkter. (Retinol, SPF, hyaluronic Acid och aha 👌)

    Krämer tar inte bort rynkor! Solskydd är bra men annars är det miljö och gener som avgör hur mycket rynkor du får.

     Torr hy ser ju rynkigare ut. Och det finns faktiskt aktiva ingredienser som verkligen har effekt.
     https://www.expressen.se/halsoliv/skonhet-1/hudvard/hudvardsforskaren-9-hajpade-ingredienser-har-ar-de-du-ska-satsa-pa/

  Inslag om influensers- med IL som exempelz och i intervju – i Godmorgon Världen på p1 idag. Ca 55 minuter in.
  Kanske redan tipsats om det här 100 gge idag, men har inte hängt I kommentarsfälten 🙂

  Jag är parfymallergiker, kontaktallergi, och när det uppdagades för kanske sisådär tio år sedan så fanns det i princip noll och inga produkter att välja mellan. Skittråkigt. Nu däremot finns det betydligt fler produkter som inte innehåller parfym. Saknar dock att få smeta på ngt väldoftande ibland men utöver det är jag nöjd. Har svårt att hitta parfymfritt bubbelbad dock (älskar att bada badkar..), så finns det tips på det blir jag glad. 🙂

   Neutral Kids Bad & Dusch – bubblor utan parfym.

   https://www.apotea.se/neutral-kids-bad-och-dusch-250-ml

    Tack!

  Jag brukar köra direkt hela ansiktet direkt, har nog känslig hy men äsch! En gång har jag reagerat, svällde upp i hela ansiktet och blev röd som en tomat.. histaminer och några dagar så blev jag normal

  Gjorde en fransförlängning och svullnade upp så kraftigt att jag knappt såg något😭 Dyrt misstag, fick ta bort dom efter några timmar.

  Har aldrig reagerat för någon produkt förrän jag testade Lava art för en tid sedan. Svullnade upp som Ellen ungefär. Var osäker på om det verkligen var den som orsakade reaktionen eftersom jag alltid tålt allt jag smetat in mig med tidigare. Så provade ytterligare en gång nån vecka senare med samma resultat.

  Reagerade på oliva produkterna. Jag har väldigt tålig hud, inte reagerat speciellt hårt på någon produkt men kunde inte använda något av produkterna förutom massageoljan. Fattar inte vad de kan vara. Blev helt röd och irriterad

   Jag reagerar också på dem! Utom ett body butter som istället inte gjorde någonting för mig. Så fort krämen hade gått in i huden var jag lika torr igen! Hade varit mer fuktgivande att hälla vatten på benen tror jag..!

  Jag fick sjuk reaktion av Isabella Löwengrips advanced serie (den som var silvrig). Troligtvis hyaluronsyran som jag reagerade på för testade ett par dagar senare och samma reaktion.
  Blev totalt röd i ansiktet och det brände som eld. Lite rädd blev man allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *