PT-Fias sms-tjänst

Pt-Fia – eller Sofia Ståhl som hon egentligen heter – arbetar som coach och tagit fram en SMS-tjänst som man kan signa upp sig på (och använda friskvårdsbidraget till till och med). Den går ut på att lägga fokuset på förändring och på att stärka sig inifrån och ut så att det blir hållbart.
Bland annat får man dagliga sms från coach Fia som guidar deltagarna framåt i utvecklingen, och jag fastnade vid vilken bra idé det är!

Det här är kanske redan vedertagen praxis som bara jag missat – men jag önskar att den här tjänsten fanns inom exempelvis KBT. Jag har alltid glömt bort vad jag ska tänka på, arbeta med och fokusera på till nästa gång, så fort jag kliver ut från mötet med terapeuten, och kommer på det igen någon dag innan det är dags igen.
Tänk om man kunde få ett litet sms med en påminnelse om att fokusera på sig själv lite oftare? Mycket av min KBT har handlat om att problematiken som uppstår när man sällan eller aldrig sätter sig själv eller sina behov i första rummet, och hur enkelt är det DÅ att komma ihåg sin ”KBT-läxa”? 🙂
Det är ju därför jag är där.
Hade jag inte haft svårt för det så hade jag ju inte behövt KBT överhuvudtaget, eller hur? 😉

Jag inser att man skulle kunna sätta ett larm varje dag som piper med en påminnelse om ”vad det nu är man behöver påminnas om”, men ett larm är för enkelt att stänga och glömma bort.
Ett sms tror jag skulle fungera mycket bättre! Vi blir ju alla lite till oss när det plingar till i telefonen. Förutom runt Black Friday, då vill man bara gräva ner den i skogen.

Nu känner jag mig som Hannalicious i videon där hon pratar om tid, haha…
Klicka HÄR om du missat den.
”Har jag kommit på något, eller är det här någonting som alla redan vet och som redan finns?” 🙂 

Japp, så det var dagens utsvävning då… 😉

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om det är nåt som får mig att springa åt andra hållet fort som tusan så är det när någon beskriver sig som ”personlig coach” 🙄

  Svara

   Varför då? tycker det låter tryggt.

   Svara

    Massutskick från en låtsas coach som lyser psykisk ohälsa från att hon började träna blondinbella! 😰 Pris 1490 kr!

    Svara

     Jag + vän signade upp på hennes PT online för massa år sen. Fick samma upplägg både träning och kost 🤔

     Svara

      Var det ett bra upplägg som gick att följa, var realistiskt samt gav bra resultat?

      Svara

       Haha, vilka ledande frågor!

       Svara

       Ja gud ja de va ju personligt 😅

       Svara

     Jag måste vara dum men förstår inte riktigt, har PT-Fia fått psykisk ohälsa p g a Bella eller tvärtom?

     Svara

      Både och kanske 😅

      Svara

    Tryggt? De kan ju lika gärna ha läst sin ”utbildning” på nätet under ett par timmar. Eller ännu värre, det är någon som bara ”är intresserad av människor” och tycker om att ge folk olika typer av råd. Finns inga som helst regler för att få kalla sig ”certifierad coach”. Du kan få precis vad som helst, och förmodligen är kvaliteten lägre än hög.

    Svara

     Min bild är att de flesta som kallar sig ”coach” är ju folk som själva har djupa problem och tror att de funnit själva och nu ska hjälpa andra… sure.

     Svara

      Som My Martens som är både PT och kostrådgivare m.m utan att någonsin ha visat att det stämmer😂

      Svara

      Finns inget bättre än egen erfarenhet. Du är troligtvis ett hopplöst fall så för dig hjälper det inte hur professionell man än är

      Svara

       Fast om du köper färdiga matlådor och det enda recept du lägger upp består av pulver känns kostrådgivare tveksamt.

       Svara

   Ja, oerhört skeptisk till att betala över tusen kronor för lite sms och annat krafs. Tänker direkt på ocker och scam…… känns mer som ett sätt att lura av desperata människor pengar. Vad betalar man för egentligen? Massutskick? Får man pengarna tillbaka om det inte hjälper (som det allra troligast inte gör)?

   Svara

    Tänker att det säkert är sms i stil med
    ”kämpa på”, ”fredagsfys innan fredagsmys”, ”nu tar vi helg, tjejer! Äppelchips är också gott” och annat generisk trams.
    Har inte läst på alls om tjänsten, det är bara där min förväntning ligger.

    Svara

    Som Tupperware 👻

    Svara

   Använd individuell coach istället om du vill. Beroende på vad det är du investerar i brukar du kunna välja grupp eller individuell, baserat på dina behov och möjligheter vid just det tillfället.

   Svara

  Finns massor med appar för detta som är gratis. Tycker det är lite galet att ta så mycket betalt för att skicka ut lite länkar och peppiga meddelanden haha.

  Svara

   Haha ja! O ”begränsat antal platser”…. eller hur

   Svara

  Vilka bra inlägg och bra blandning det varit idag! 🤗 trevligt läsa ikapp på kvällen.

  Tycker själv inte om sådana här pepp och checka in-tjänster, får prestationsångest och vill vara bäst varje dag även om temat är våga vägra prestera el dyl, haha. Men om man är en annan sorts person är det kanske jättebra.

  Svara

   Ja eller om du vill jobba med de bitarna hos dig själv så är det också bra. Det viktiga är att du väljer det utifrån att du VILL och inte föratt pressa dig själv eller liknande.

   Svara

  I dag finns det finns så mycket gratis information om personlig utveckling och hälsa – inte minst på Youtube – och böcker att låna på biblioteket och olika diskussionsforum, men det finns kanske de som tycker att det här är värt 1 490:-.

  Svara

   Det beror på hur mycket du vill investera i dig själv. Vi jobbar ofta så att informationen är gratis, du får extremt mycket värde genom att följa oss. Sen ska jobbet göras också och där är det många som tappar strukturen och villhöver en coach/mentor/PT eller vad det nu kan vara. Jag funkar så iallafall så jag väljer att investera i att ta hjälp med det. Men det är ju för att jag brinner för att utvecklas och att lära mig mer också 😊

   Svara

    Vilka är ”vi”?

    Svara

    Men PT-Fia har inte personlig coachning en-till-en om jag har förstått saken rätt.

    Svara

  Jobbigt att mobilen ska jaga efter en på ännu ett sätt…

  Svara

   Exakt. Denna ständiga hets om att alltid vara nåbar på som telefon.

   Svara

    Sin*

    Svara

  OT. Tungården skriven att hon har corona men det är tur att de (familjen) varit hemma i en vecka. Enligt Forni var dom två och en till ute och käkade bland annat och sen sov de på hotell i fredags. En vecka?

  Svara

   Nej, Petra var inte med i fredags.

   Svara

  Är Bingo tillsammans med Julia?

  Svara

   Ja.

   Svara

   Vem är Julia?

   Svara

   Julia who?

   Svara

    Romeos ex

    Svara

     Romeo Who?

     Svara

      Julias ex

      Svara

  Vilket jäkla skämt 🙈😅

  Svara

   Ja och ett fult sätt att utnyttja desperata människor. Skulle bli oerhört förvånad om någon blev hjälpt av detta. Känns som att kasta pengar i sjön. Bättre att investera i ett par bra joggingskor för det priset och sticka ut o springa, betydligt mer prisvärt. Och ”begränsat antal platser…” haha hahaha…… snarare kommer ingen med vett i skallen gå på detta. Luktar lurendrejeri……

   Svara

    Fast du måste ju själv göra förändringarna. Skulle det vara lätt att bara göra det skulle alla göra det. Därför är det svinbra att ta hjälp med det, som att typ skaffa PT, gå med i en löpargrupp eller liknande, eller som ovan.

    Svara

     Man måste fortfarande själv gå ut i spåret och springa även om man får sms.

     Svara

  Hanna verkar bright…

  Svara

   Vad tittade jag just på?? Hon måste ha hoppat av skolan nån gång innan mellanstadiet 🤯

   Svara

  Mycket smartare att lägga pengarna på Friskis. Räcker till ett halvt årskort.

  Svara

  När jag gick i KBT så fick jag alltid med mig det jag skulle jobba med på papper, dels ett kapitel ur nån bok,men även det mer specifika skrev terapeuten ner på papper. Superbra med tanke på att mitt minne är teflon de lux pga förvärvad hjärnskada.

  Svara

   Fick också ut mina övningar på papper. Långa beskrivningar med extra papper som ”kunde vara att bra att läsa”. Vid tillfället höll jag på att ta mig ur en depression, var 16 år, hade odiagnostiserad adhd och gick i kbt pga hade problem att komma igång med skolan efter sjukskrivningen pga prokrastnerade. Hur tror ni dessa ”läxor” landade hos mig ?😁 kan i efterhand nästa tycka det är lite roligt hur jag kom till varje möte, konstaterade att jag inte gjort min läxa och jag lovade att göra den till nästa gång för att sedan upprepa samma procedur nästa vecka

   (Vill tillägga att allt detta blev mycket bättre när jag senare kom till psykiatrin och fick en mer erfaren terapeut. Har senare haft mycket hjälp av kbt så inget ont om det)

   Svara

    Hahahaha exakt samma här när jag var yngre och gick på KBT, gjorde aldrig hemläxorna och gång på gång provade psykologen igen med samma metod. Tänker nu i efterhand att man kunde åtminstone ändrat tillvägagångssättet men nope.

    Svara

  Betalar hellre 1500kr för att aldrig mer behöva ta emot ett sms 😅

  Svara

  Byt terapeut, Camcam.

  Svara

  Hobbit-fötter….Du är väl för jävla rolig. 🙂

  Svara

  Låter som något som My snart kommer erbjuda

  Svara

   Tror jag med. Sms som man behöver tolkhjälp för att fatta.

   Svara

   Skulle vara mycket intressant om någon signade upp sig på M’s onlinetjänster och delade med sig. Man har ju ALDRIG sett någon utomstående som skrivit om eller berättat. Hon har nog inte haft en enda ’klient’ som köpt hennes tjänster som hon påstår ha så mycket att höra med och som ofta är fullbokade. Isåfall skulle hon skryta om detta i alla medier. 😂😂

   Svara

    Hon kommer aldrig kunna försörja sig i den branschen. Får fortsätta så länge det går med samarbeten. Att hon blir anlitad med sina slarviga inlägg förblir dock en gåta.

    Svara

  Så för 53kr per sms som antingen innehåller något fint att titta på.
  Nejtack. Det låter som mer lurendrejeri än egendesignade hårband.

  Svara

   *Bara, inte antingen!

   Svara

  Vad har ni köpt för erat friskvårdsbidrag i år?

  Svara

   Jag ska köpa 12 månaders medlemskap på ett gym

   Svara

   Är ju bara basic bitch anno 2020 så självklart ett padelkort 😝🎾

   Svara

   Eftersom min träning består av promenader och löpning så kan jag tyvärr inte nyttja det 🙁

   Svara

    Man kan ju köpa massage och massa annat för friskvårdsbidraget!

    Svara

     Jo, men jag har inte hittat nåt som passar tyvärr. Massage är inte min grej alls *ryser av att nån ska TA på mig*

     Svara

      Men något måste du ju hitta. Det finns extremt mycket man kan använda bidraget till nu för tiden

      Svara

       Ja som sagt, löpning och promenader är min grej.

       Svara

        Du har inga ambitioner att förbättra löpningen? Maxa konditionen?
        Om du vill testa en betalapp för löpning så kan du ta det på friskvårdsbidraget etc etc.

        Du kan mycket väl nyttja det på massa sätt. Men säg som det är istället, att du inte vill nyttja det.

        Svara

         VARFÖR fortsätter du säga att jag inte ”vill” när jag säger att jag hittat min typ av träning?? Det jag skulle kunna använda bidraget för är utrustning, men det kan man inte.

         Svara

          Ett tips är att kolla på klockslaget som inlägget du svarar är skrivet.
          23:28 var ganska långt innan du började gå bananas

          Svara

           Hmm det var liksom inte första kommentaren som sa samma sak…

      tips: fotvård

      Svara

    Ingår inte löparskor i ditt friskvårdsbidrag?

    Svara

     Nej, utrustning ingår inte 🙁

     Svara

     Det ingår inte i någons friskvårdsbidarg. Det är själva aktiviteten man får bidrag för, inte utrustningen. Typ en kurs med en löpcoach för att förbättra löptekniken ingår. Men inte skorna.

     Svara

    Här kan du läsa vad du kan använda bidraget till:
    https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard/friskvardsaktiviteterao.4.15532c7b1442f256baee714.html

    Bland annat appar ingår, som typ wellobe och Yogobe.
    Minigolf, bastubad, bowling, boule ingår också.

    Allt som är listat som skattefritt på skatteverkets hemsida får du använda friskvårdsbidraget till. Någonting i den långa listan måste väl vara intressant?

    Svara

     Nope.

     Svara

      Jag har väldigt svårt att tro att du inte hittar någonting alls.
      Inte ens anmälning till löptävlingar? Rådgivning för löpning/stress/kost/motion? Klippkort på något du kan ta med vänner/familj på? Typ simhall eller annan rolig aw aktivitet?

      Svara

       Men herregud sluta nu!

       Svara

        Du kan mycket väl nyttja det på massa sätt. Men säg som det är istället, att du inte VILL nyttja det och hellre ger bort pengarna till ditt företag istället.

        Svara

         Alltså vad håller du på med egentligen (förutom att du gillar dina egna kommentarer)? Jag har hittat mina aktiviteter som är promenader och löpning och trivs med dem, dessutom har jag inte tid med fler saker. Däremot skulle jag önska att utrustning vore med i bidraget. Eller att min arbetsplats gav oss tid för friskvård (där detta skulle kunna ingå), vilket vi inte har.

         Svara

          Vad håller du själv på med? Varför så fientlig? Jag skrev två inlägg till dig och du tappar det totalt?

          Du behöver garanterat använda det där bidraget till anger management eller stresshantering!

          Svara

           För att du tror att du vet bättre om nån som du inte känner, därför. Klart det provocerar. Tips: sluta med det så blir du nog bättre bemött av andra också.

           Men H E R R E G U U U U U U D! Jag försökte hjälpa dig!
           Jag tror inte att jag vet bättre än dig. Däremot trodde jag att du inte var helt insatt i vad som gäller.
           Du verkade vara ledsen över att inte kunna använda friskvårdsbidraget och jag försökte komma med förslag på roliga grejer man kan göra tillsammans med andra, utan att gå på gruppträning eller till en anläggning.

           Haha, jo du tror att du vet bättre om du tror att jag inte är insatt, och att jag behöver din ”hjälp” 🤣 FYI så kan sådant uppfattas som nedvärderande.

           De som tycker att sådant är nervärderande behöver jobba på sin självkänsla och framförallt sitt självförtroende.

           Friskvårdsbidraget kan hjälpa till med det också 😉

           Du kan verkligen inte ge dig. Sånt brukar vara bevis på bristande intelligens. Synd för dig att bidragen inte kan hjälpa till med sånt.

           Du, härskartekniker kan du lämna hemma. Jag är inte så mycket för det.

           Fast du har använt härskartekniker i ungefär alla dina inlägg hittills 🤔

           Att skriva sakliga inlägg med fakta är inte en härskarteknik.
           Att komma med en antydan om att någon är dum i huvudet är däremot en härskarteknik.

           Härskarteknik -> Ibland blir man mörkrädd och hoppas att man inte står framför någon av dessa läsare i kön i mataffären

           Att säga att någon behöver stresshantering och anger management eller har låg självkänsla och behöver hjälp med detta är också härskartekniker. Till sådant kan man med all rätt ge tillbaka med samma mynt.

    Testa på annan träning då!
    Kom inte med någon ledsen gubbe, för du kan mycket väl använda det. Att du inte vill använda det är en helt annan sak och är inget att vara ledsen över, det är helt och hållet ditt egna val.

    Svara

     🙁 🙁 🙁

     Svara

     Nu är det ju så att alla inte vill göra gruppträning eller gå till en anläggning. Synd då att bidraget inte går att använda för aktiviteter som kostar men som inte kräver en specifik plats. Det måste man väl ha rätt att tycka.

     Svara

      Fast det där stämmer inte. Du kan visst använda bidraget till aktiviteter som inte kräver en specifik plats.

      Du har full rätt att tycka det du tycker. Och folk har full rätt att berätta att du har fel när du kommer med faktafel.

      Svara

       Nej, aktiviteterna jag syftar på är de som man gör när och var man vill: promenader och löpning. Till det finns det inga bidrag, det är fakta.

       Svara

        Jo det gör det visst. Du behöver läsa på lite mer

        Svara

         Så vad tycker du att jag har missat?

         Svara

          Vågar man verkligen svara på den utan att du tycker att man är högfärdig och nedvärderande?
          Vad det ser ut som på dina svar till andra så verkar inte du vara så mottaglig för förslag, så det bästa är nog faktiskt om du själv läser på. För jag tar för givet att du inte behöver hjälp med förslag och själv vet hur man hittar den faktan.

          Svara

           Alltså, jag skrev att jag har hittat mina aktiviteter (efter ganska många år av att ha provat på massor med olika saker) och då börjar nån (du?) argumentera för att jag inte vet vad jag gör?! Jag förstår inte vad ni/du håller på med?

           Det är väl ändå ingen som påstått det.
           Det låter som att du ska hälla ut vinglaset, gå och lägga dig och komma tillbaka imorgon när du kan läsa med pigga ögon.

           Fast varför ger ni förslag till någon som inte har bett om det?

           Anonym 00:08: Du skrev att jag borde läsa på, hur tycker du att jag ska tolka det?

           Jag har inte gett förslag. Det jag har sagt är att det är skitsnack att personen inte KAN använda bidraget och att det inte finns någon anledning till att vara sur eller ledsen över något man inte VILL använda.

           Anonym 00:10 Tolka det hur fan du vill. Du verkar vara expert på sånt!

           00:13 Du behöver nog läsa det jag skrev första gången igen: ”Eftersom min träning består av promenader och löpning så kan jag tyvärr inte nyttja det”. Det är fakta att det inte går att använda till just de sakerna, och det kan jag tycka är synd (löparskor är inte billigt t.ex.). Det handlar inte alls om att inte vilja.

           Det är fortfarande inte fakta.
           Triggervarning för översitteri: Det finns många saker runt om löpning som man kan använda bidraget till. Om man nu absolut måste använda bidraget till den träningen man så stenhårt står fast vid. Varför vidga sina vyer osv

           00:25 Jag tror att du pratar om nåt helt annat än det jag skrev. Det var från MIN situation som jag utgick från, där är det fakta att jag inte kan använda bidraget till min egen träning som den ser ut just nu. Att vidga vyer är jag helt för, det är därför jag håller på med just de sakerna, för att jag har provat massor med andra grejer innan. Men du är som sagt fri att lägga fram den fakta som du tycker stämmer, varsågod.

           Då kommer en till triggervarning då:
           Fakta är att det inte stämmer att du inte kan använda bidraget.
           Fakta är att du väljer att inte använda det.
           Fakta är att du inte vill använda det.
           Fakta är att du inte kan vara ledsen över detta.
           Fakta är att det finns massor med grejer som har med löpning att göra som kostar, som man kan använda friskvårdsbidraget till.

           Jag kan komma med många fler men jag tycker att det räcker så. Det är läggdags nu och det verkar vara konstruktivare att doppa huvudet i kokande olja än att få dig att förstå.

           Ok 😀 Fakta är också att du inte har en aning om hur mitt liv och omständigheter ser ut. Men kul att du anser dig ha det!

           Man behöver inte veta hur någons liv ser ut för att veta att de kan använda friskvårdsbidrag.

           Fast jo. Generellt går det såklart att diskutera hur bidraget ska användas, men inte individuellt på detta sättet.

           Men jösses, ska du börja tjafsa om det nu också?
           Släpp vinglaset och gå och lägg dig!

           Vinglas? Jag reagerar på att du säger saker som gäller mig, när dina argument passar bättre på ett generellt plan. Dessutom vill du inte svara på vilken fakta jag har missat i fråga om löpning, det var faktiskt en seriös fråga, men du verkar hellre gå till nån form av personangrepp.

           Var det verkligen på riktigt en seriöst fråga? Förstår du varför jag tvivlar?

           När det kommer till löpning specifikt så kan man använda bidraget till löpanalys, prenumeration på Runkeeper eller annan betalapp. Startavgift till alla lopp. löptest, löpcoach (om man kallar det för personlig träning), funktionsanalys etc.

           Du kan ju googla själv så får du massor med förslag. Om du sen inte vill använda bidraget till detta så är det helt och hållet ditt val. Men kom inte och påstå att du inte kan.

           Oerhört sympatiskt att fortsätta med ”säg inte att du inte vill”, herregud.

           De förslagen passar vissa, men inte alla. Jag tänker inte gå igenom varför det inte passar just för mig och min livssituation, men super att andra har massa olika alternativ för hur det kan utnyttjas.

   Köpte 24 simhallsbesök (klippkort). Går bara på den tiden som barn är portade haha, fy fan för dem.

   Svara

    Köpte också klippkort – dom barnen kommer att använda eftersom jag inte gillar sport.

    Svara

     gud! tar tillbaka mitt tips om fotvård! hade ingen aning om vad denna tråden hade utvecklats till. hoppas jag inte trampade någon på tårna höhö🦶

     Svara

  Jag kan smsa er jobbigt hurtiga grejer helt gratis! Menlöst pepp och dåliga ”inspirerande” citat klockan 05.30 varje morgon. Hör av er nu, en sån här chans får man bara en gång i livet! Begränsat antal!

  Svara

  Detta kanns mer som ett blogginlagg med smygreklam for nagon influensers senaste ide pa hur man kan tjana pengar pa sitt namn. Kanske peppsms som kommer direktoversatta fran Kina a la Alibaba?

  Svara

  Nej, galet dyrt för alldeles för lite. För det priset vill jag ha direktkommunikation med min pt, inte bara nån slags videohälsningar.

  Dessutom: diplom? Det passar snarare att ge till barn som genomfört någon meningslös tävling. Vad ska man med ett diplom till efter en månads ”pepp”? Sätta upp på jobbet?

  Blev lite förvånad över tonen i inlägget, det här är väl ingen reklamplats för PT-Fias verksamhet? Varför ingen kritisk granskning av vad som egentligen erbjuds?

  Svara

  Diplom?! Blev lite full i skratt. Vad ska man med det till? För att ha fått peppiga sms ska jag motta ett diplom?

  Svara

  Min psykolog och jag har kontakt via sms mellan våra sessioner. Jag ställer frågor eller ber om pepp, han frågar hur det är med mig eller om saker vi pratat om ordnat upp sig. Han känns genuint intresserad av mig och mitt mående vilket jag uppskattar väldigt mycket. Ett sms då och då från honom kan verkligen göra min dag.

  Svara

  Jag har ställt in min mobil för att skicka SMS till min mor 80+ varje dag kl 15.00
  Om hon svarar är allt väl.
  i annat fall ringer jag hennes granne …

  Svara

   Hur gör man något sånt? Det där var ju en himla bra grej ju!

   Svara

   Åh så fint 💖💖💖💖

   Svara

  Hej förlåt nu är jag den där jobbiga som säger ” första gången jag kommenterar men det är första gången jag kommenterar här….

  Camcam du är bloggBEVAKNING ingen personligblogg varför sitter du o pratar om din kbt behandling hwlt orrelevant till inlägget … märkt detta mönster på andra inlägg ocksp

  WHO CARES

  Svara

   Bloggen har alltid varit sån. Detta är liksom ingen nyhetssida…

   Svara

   Som svar på din sista fråga (who cares) så vet jag faktiskt inte vem som bryr sig om din åsikt. Troligt vis väldigt få.

   Det heter för övrigt irrelevant inte orrelevant, men det är en rätt vanlig felsägning/felskrivning.

   Nå väl, sök vidare om du är missnöjd med utbudet här.
   Hej hopp

   Svara

   Det var väldigt otrevligt sagt, jag läser här just för att Camilla är så personlig. Måste man alltid tala om vad man tycker, speciellt när det är frivilligt att gå in och läsa?

   Svara

   Det heter irrelevant. Och irrelevant är precis vad din åsikt är- Den där jobbiga.

   Svara

  Alltså, vad är det med vissa och det här friskvårdsbidraget? Länner igen den friskvårdsbidragsmilitanta stilen ovan från flera personer i min omgivning. Låt folk använda det om de vill eller låta bli utan en massa o v älkomna förslag.

  Själv har jag ingen användning för det just nu, och tänker då inte heller använda det bara för att det finns till någon massage eller app jag inte vill ha, snacka om slöseri med pengar.

  Hade varit bättre om det gick att använda till tex tandvård (som ju många faktiskt inte har rådmed och som påverkar hälsan oerhört) än exempelvis skrattgympa.

  Svara

   Tack! Jättekul att bli påhoppad sådär med ”du VILL inte” och ”du kan väl hitta nån annan aktivitet” närma skriver en enkel kommentar. Vissa har nog problem på riktigt om de måste hoppa på andra sådär.

   Svara

    Gå vidare. Det har vi andra gjort

    Svara

     Uppenbarligen inte 😅

     Svara

  Pt-Fia är så fantastisk😍.

  Svara

   Ja jätte! Bedårande!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.