122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ⭐️🙄

  Svara

   Kapar din kommmetar för att säga fan vad jag stör på mig på sminkmärken som låtsas vara inkluderande och erbjuda färger för mörkhyade, bara för att slänga fram någon ljusbrun färg som passar typ latinas/sydamerikaner.

   Rebecca Stellas skämt till ”sminkmärke” har fått vackra Malou att ställa upp i en kampanj och så smetar de på henne en concealer som är alldeles för ljus för hennes hudton.
   Blir förbannad det är så kränkande att inte ens matcha rätt färg för en modells hudton, inte bara så är de icke inkluderade mot kunderna de inkluderar inte ens egna modellen.
   Mvh en mua

   Svara

    Que?

    Svara

    Man såg ju på festen rebecca hade hur ljus concealern. Såg förjävligt ut.

    Svara

     Kolla bara hennes senaste stories jisses, för mörk foundation och för ljus concealer. Hon vet verkligen inte vad hon sysslar med 🤣🤣🤣
     Har så svårt att förstå varför folk vill köpa smink från okunniga amatörer som Rebecca Stella, eller Bianca ingrosso med Caia. De är inte utbildade eller duktiga nog på smink för att veta vad som är bra eller dåligt

     Svara

    Jag som väldigt ljus i hyn och med kall ton utan att vara rosa har supersvårt att hitta bas produkter, allt är så mörkt, eller rosa som sagt. Gäller även tex. Ögonskuggor, paletter är till 90% för de med varma lite mörkare färger.
    Jag känner mig inte så inkluderad heller.

    Svara

     Förstår att det är frustrerande. Det är dock inte samma sak att just din exakta hudton inte matchas ur det HAV av ljusa nyanser som erbjuds, och att inte öht erbjuda nyanser som passar svart hy eller att ta in 3-4 nyanser som är mörkare än typ sydeuropeisk hy medan det finns 26 varianter på ljusa toner.

     Svara

     Cry me a river

     Svara

     Kolla lancomes paletter/ögonskuggor de brukar ha en del kallare nyanser för den typen av ljus hudton du beskriver

     Svara

     Håller helt med dig, har samma problem.

     Svara

  Har letat efter den där lampan – någon som kan guida mig rätt? Vad heter den?

  Svara

   Zeppelin, från Flos.
   Du kanske vill hitta en billigare kopia för den där är långt ifrån gratis
   https://www.nordiskagalleriet.se/flos/zeppelin-

   Svara

    Tack! 🤩

    Svara

     Passa på nu när det är 20% rabatt på den!
     Och är du ny kund får du dessutom ytterligare 7% rabatt. Som hittat ju!

     Svara

   Den är ju hemsk

   Svara

    Men det är ju tur att smaken är olika.

    Svara

    Håller med, otroligt ful lampa.

    Svara

     🥱

     Svara

     Ja, jäkligt ful!

     Svara

  Mardrömsträd🙀

  Svara

   Och än inte så när att man ser alla kryp 😉

   Tror dock det är larver och inte spindlar.

   Svara

    Ja, vi har ju såna angrepp på träd i Sverige också med jämna mellanrum. Häggspinnmal, som väver in träden i riktiga nät, fulla med larver!

    Svara

  Amir. Vad har hänt egentligen? Nån som vet eller har spekulationer? Tänker på hans ”squad” och obsession med träning som båda verkar helt bortblåsta.

  Svara

   Ingen aktivitet på yt heller,som är hans jobb🙄 Märkligt är det hehe

   Svara

    He he?

    Svara

     Ja. heheheheh

     Svara

  Vad har hänt med Amir,någon som vet? Ingen update på Youtube på läääänge. Han måste ju ha ett jobb vid sidan av eller något, han sociala medier bringar ju inte in någon inkomst direkt för där är det tyst förutom spam av Blackpink

  Svara

   Undrar med. Pengarna från iciw och liknande måste ju tagit slut? Det märktes att han tappade gnistan då pojkvännen försvann. I och med det kom långa långa pauser på YT och är det snart tre månader. Konstigt sätt att sköta sitt jobb på.

   Svara

   Ja snälla är det ingen som vet?

   Svara

   Hur får han ihop nån typ av ekonomi?

   Svara

    Han har kanske sparat. Den tanken verkade vara helt obegriplig för mina gamla kollegor, som skvallrade om att jag säkert gick på det ena eller andra bidraget efter att jag hade sagt upp mig.

    Svara

    Han kanske är en jävel på att daytradea 🤷🏽‍♀️

    Svara

   Jag undrar också. Han verkar ha en ny kille men fattar inte hur han försörjer sig. Inte om han gör det på annat sätt än om han lever på sparpengar.
   Verkar ha noll kontakt med vanna och resten.
   Fattar heller inte varför han inte bara lägger upp ett par videos tills han fått ett jobb heller.

   Svara

    Svindlade tanke – men han kanske har ett annat jobb?

    Svara

    Han kanske jobbar? Och man kan faktiskt ha kontakt med personer även om det inte läggs ut på sociala medier. Skulle man gå efter sociala medier har jag inte träffat min mamma sen 2009.

    Svara

     Skulle man gå efter sociala medier har jag aldrig någonsin träffat min mamma.
     Jag jobbar fortfarande kvar på stället jag sa upp mig från 2014 och jag väger fortfarande 55kg och inte 85 som jag gör nu.

     Svara

      Absolut att man både kan och bör ha kontakt med folk utan att publicera det på sociala medier. Det som märks med att de ibte har kontakt är snarare att de inte varit på varandras födelsedagsfester och sådant. Inte direkt att någon av dem är kameraskygga och att Amir ständigt gömmer sig för att inte synas med vanna/Nicole/han andra killen jag glömt namnet på och vise versa. För det publiceras ju rätt flitigt med bilder och klipp på instastory av dem ändå.
      Och ja, jag har för mycket fritid just nu.

      Svara

      Och som sagt, tiderna då man normalt jobbar ser ju han på blank pink, sitter i soffan osv. Vaknar dessutom vid en tid som inte talar för nattjobb. Livsstilen i övrigt tyder snarare på att ha lever på besparingar. Vilket är skitnice ett tag, tills de tar slut. Då blir det värre och inte att det skriks efter frissor just nu heller. I så fall får han nog nyttja kontakter vart efter eftersom han faktiskt kan redigera snabbt och bra.

      Svara

     Det jag tror folk reagerar på är att sociala medier varit hans levebröd i så många år och nu har han delvis ”försvunnit” och kommenterar inte ens hans uppehåll på YT tex. Det är lite underligt. Har han tröttnat eller skaffat ett ”vanligt” jobb (tex frisör igen) hade han ju bara kunnat säga det. Människorna som stöttat honom kanske förtjänar en förklaring så småningom iallafall. Han är inte skyldig någon någonting egentligen men han har ändå många som stöttat honom genom åren, det kan vara ädelt att förklara.

     Svara

  Svara

   Håller helt med. Kan vi börja med att fortsätta diskussionen om LD som far till Ullared – på stories rätt tydligt att det är mycket folk. Och hur kan en feminist och socialist uppmuntra till absolut skitkonsumtion? Deras vagnar bågnade. Svårt att hitta någon skevare än LD.

   Svara

    Nej det kan vi inte. Det är så oerhört tröttsamt.
    Kan vi inte diskutera något roligt istället? Som ens värsta dejtinghistoria, eller vilket djur som är bäst?

    Svara

     Ingenting slår späckhuggaren! Den är ju till och med intelligentare än människan!

     Svara

      Men röda pandor! Kanske helt värdelösa intelligensmässigt, som koalor, men människan brukar bli glad av gulliga, smådumma djur.

      Svara

       Eller uttrar!

       Svara

     Inga roliga dejtinghistorier på lager, men hundar är bästa djuren. Min ligger just nu tätt intill och får huvud- och öronmassage av mig. Hon boxar till mig varje gång jag slutar. Älskade hundar ❤️

     Svara

      Jag håller verkligen inte med. Jag älskar mina hundar och katter, men har andra husdjur som är bättre att ha om man ser till tid, engagemang, städning osv.

      Svara

     Bästa husdjuret är definitivt gargoyle gecko eller crested gecko.
     Sämsta dejten måste vara tinder ”dejten” jag skrev med i en vecka som sen stod utanför min dörr utan förvarning.

     Svara

    Uppmuntra till skitkonsumtion? Snälla. Även feminister och socialister handlar kläder, tvättmedel och leksaker till sina barn. Gå och var bitter någon annanstans.

    Svara

     Åhh, det eviga bitter-kortet…

     Svara

      Byt ut det mot gnällig och grinig om det känns bättre.

      Svara

    Intressant hur hon har skiftat fokus från livrädd för corona och hålla barnen hemma från skolan till detta.

    Svara

     Typ alla i Sverige har gjort så. Katrin tex. Även den övriga befolkningen. Man blev rädd när det var nytt men nu lever man ändå så gott det går. Tror folk inser att det inte hade varit lämpligt att hålla barnen hemma i typ 1 år.

     Svara

      Det flesta av oss var rätt lugna redan från början, jag var aldrig orolig utan fokuserade bara på att följa de rekommendationer som gavs och använde mitt förnuft. Inte heller har någon jag känner tappat det. Det var inget övernaturligt fenomen som drabbade oss utan ett virus, vi har väl rätt bra koll på hur de fungerar generellt? Katrine och andra hysterikor utgör knappast något genomsnitt av befolkningen.
      Om alla verkligen hade hållit avstånd bara så hade smittspridningen inte sett ut som den gjort. Här i Sverige kunde man dessutom vara utomhus och man fick behålla det mesta av sin frihet – förstår inte varför alla tycker att det har varit så himla svårt.

      Svara

     Hon förstod väl uppenbarligen att corona inte är något man behöver vara livrädd för eller få ångest över.

     Svara

      Klart man ska. Är man över 30 är det smart att vara försiktig. Fler och fler i åldergruppen som dör.

      Svara

       Försiktig ja, inte ångestfull och livrädd.

       Svara

        Fast varför inte? LD är i riskgrupp.

        Svara

         För att om man blir ångestfull och livrädd blir man irrationell. Irrationalitet är alltid negativt och något som definitivt inte behövs just nu

         Svara

     Har undrar över hur det är i Ullared då jag hört från folk att det gått sååå bra att hålla avstånd osv. LDs story bevisade motsatsen, såg exakt likadant ut som vanligt.

     Svara

      Var på Ullared för några veckor sedan. Det var exakt som vanligt.

      Svara

    Vi i Patriarkatet håller inte med dig. LD bör kunna åka och handla på GeKås om LD vill det. Patriarkatet har alltid varit för frihet för människorna. Men nu rekommenderar vi även ett effektivt munskydd.

    Patriarkatet älskar kvinnor!

    Svara

  Hur många gånger kan man skriva om Hannas fjantiga poser? Är någon intresserad?

  Svara

   Nej, fattar inte varför hon konstant nämns här. Är absolut ingen influencer, är väl mer en fotomodell? Finns inte en gnutta liv eller personlighet i hennes stela bilder.

   Svara

  Dessa ”aspackade” intelligensbefriade brudar… Varför liksom?

  Svara

  Tove Styrkes skor?? Vad fan är det där för något! Aldrig sett något så jävla fult!

  Svara

   Vilka skor tycker du är fina då?
   Vad vill du att vi gör åt saken?
   Ska vi skapa en namninsamling för att tvinga henne göra sig av med skorna? Eller ska vi samla ihop några tusen personer som är villiga att skicka ett par skor var av en modell de tycker är fina?

   Svara

    Snackar om att överdriva. Tror inte Anonym ”vill att vi gör något åt saken”. Det var nog mer ett konstaterande att skorna var jävligt fula och jag håller helt med. Men antar att det ska se coolt ut.

    Svara

     Så i vanlig ordning ville man bara sprida lite grinighet.
     Jag fattar!

     Svara

      Var inte så känslig. Att skriva att ett par skor är fula är inte att sprida grinighet. Det är bara ett par skor.

      Svara

       Gaslighting verkar vara din grej.
       Se till den stora bilden. Det är skitsamma vad det handlar om. Ingen tycker om en gnällspik som bara ser det negativa i saker hela tiden.

       Svara

        ”en gnällspik som bara ser det negativa i saker hela tiden.” Nu vet vi ju i och försig inte om Anonym 18:29 BARA ser det negativa i saker HELA TIDEN eftersom det är en kort kommentar om ett par skor. Inget mer än så.

        Svara

         Min erfarenhet säger att människor som hakar upp sig på sådana små detaljer. Och dessutom hakar upp sig så pass mycket att de bemödar sig att skriva en kommentar om det. Det brukar vara personer som inte ser så mycket ljusglimtar i livet. Alternativt de som alltid ska snacka massa kit bakom ryggen på alla de känner.

         Svara

          Ha ha ha!

          Svara

          Ändå spännande att du kan spekulera ihop en hel person efter att ha läst en kommentar om ett par fula skor. Det säger en hel del om dig.

          Svara

           Riktigt det gjorde jag inte. Men om det får dig att må bättre så kan vi väl säga det antar jag.

    Herre Gud… Din jävla tomte.

    Svara

     Härligt med lite härskartekniker såhär på kvällskvisten!

     Svara

      Vad pratar du om?

      Svara

  Ja, den var ju billig…

  Svara

   Hamnade helt fel. Menade lampan. Liksom.

   Svara

  Camilla, tänker du någonsin på hur elaka folk är i kommentarsfältet?

  ”så jävla fult”
  ”intelligensbefriade brudar”
  ”fjantiga poser”

  Svara

   Kommentarsfältet här är hemskt nuförtiden. Häpnar hela tiden över hur folk uttrycker sig, både om influencers och till varandra här.

   Svara

    Eller hur!?
    Man undrar varför och om de har samma ton när de pratar med sina barn, föräldrar, kollegor och chefer

    Svara

     Ja besökarna är fruktansvärda nuförtiden. Annat var det förr.

     Till och med nostalgin var bättre förr i tiden!!

     Svara

      🙄

      Svara

       🧠

       Svara

   Så du tycker inte att folk som ligger och krälar på golvet gör fjantiga poser? Undrar på riktigt.

   Svara

    Måste man säga allt man tänker och tycker?

    Svara

    Det är ju fullt möjligt att tycka utan att ha offentlig mundiarré.

    Svara

    Camilla har gjort minst tre inlägg om hennes poser just för att dom är konstiga. Så hon lägger ju själv ribban redan där.

    Svara

     Tror inte att Hanna bryr sig nämnvärt vad Camilla har för åsikter.

     Svara

    Jag tycker att folk som bara måste vräka ur sig precis alla illasinnade tankar de får är mer larviga än personer som lägger upp bilder på instagram.

    Jag tycker också att de är ohyfsade, obelevade och ouppfostrade. Och jag tycker också att de låter extremt osympatiska och omysiga som personer.
    Det är alltså inga jag skulle vilja befatta mig med.

    Svara

     Tycker det är fullt rimligt att skriva att en pose är larvig om den är det. Allt behöver inte vara så allvarligt och känsligt hela tiden.

     Svara

      Eller hur. Vad ska man annars säga om poserna? Varför ha ett inlägg om dem, om man inte får säga det uppenbara?

      Svara

      Inte ts, men innan var det här faktiskt ett bra ställe att kunna ta del av vad influencers skrivit/lagt ut. Nu är det mest vad C tycker om vad folk lagt upp och trist kommentarsfält. Väldigt lite bevakning kvar. Börjar bli ganska tradigt.

      Svara

     SAME! Inte många i det här kommentarsfältet (Camilla inkluderat) som jag skulle vara vidare sugen på att umgås med.

     Är för örvrigt sjukt nyfiken på vad camilla har för umgängeskretsar. har hon några vänner? eller är det bara svampplock med hunden och mamman? Är det någon i omgivningen som är bollplank när det blir för besatt?

     Svara

      Varför hänger du här då är min fråga? När du är så mycket bättre än alla andra här?

      Svara

       Inte ts, men innan var det här faktiskt ett bra ställe att kunna ta del av vad influencers skrivit/lagt ut. Nu är det mest vad C tycker om vad folk lagt upp och trist kommentarsfält. Väldigt lite bevakning kvar. Börjar bli ganska tradigt.

       Svara

      Haha snacka om att sjunka till samma nivå. Du sitter och säger att alla här är så otrevliga och sen så slänger du ur dig massa elaka grejer om personen som skriver bloggen.

      Svara

       Fast 98% av kommentarerna här är ju otrevliga? Allt går ut på att håna och sänka både influencers och varandra.

       Svara

    Undrar på riktigt om du tycker det är ok att skriva elaka kommentarer? Och säger du alltid allt du tänker till folk?

    /TS

    Svara

     Antar att allt du någonsin du skrivit här har varit jättesnällt och gulligt?
     Så hemskt är det inte att skriva att någon postar fjantigt.

     Svara

      Det var den mildaste kommentaren 😒 Är det lika ok att skriva att någon är ”intelligensbefriad”? Poängen som TS hade är ju att gång på gång ska någon skriva nedvärderande kommentarer eller hacka på någon här av alla möjliga anledningar. Har ni inget vettigare att säga?

      Svara

      OBS OSB —-> Triggervarning <—- OBS OBS

      Nu frågade du inte mig men jag kunde inte låta bli svara.
      När jag skriver en kommentar så tar jag alltid och tänker till innan. Jag frågar mig själv:
      1. Vad jag vill få sagt
      2. Varför jag vill säga det och vad jag vill åstadkomma med att säga det
      3. Hur jag ska formulera mig för att budskapet ska komma fram och inte misstolkas.
      4. Om jag skulle ha något emot att mina föräldrar, mina barn och min chef visste att det var jag som skrivit kommentaren.

      Om det inte är något konstruktivt, som någon annan kan finna givande eller om det är något jag skulle få problem att förklara till någon närstående. Då låter jag bli att trycka på "publicera kommentar".
      Samma sak om jag skulle kommentera om någon, skulle jag ha problem att uttrycka min åsikt om jag pratade med personen face 2 face, eller om jag skulle tycka att det var jobbigt att förklara kommentaren för den jag skrivit om, då låter jag bli att trycka på skicka.

      Detta kallas för internetvett och var något som jag fick lära mig i skolan. Det var dock på den tiden två hela klasser fick turas om att använda en klumpeduns till stationär dator. Av klimatet här att döma så verkar det som att det inte lärs ut längre.

      Svara

       ❤️

       Svara

       Älskar detta! Speciellt punkt 4 är en tankeställare för mig faktiskt.

       Svara

  OT: någon som sett Therese Lindgrens senaste videon och håller med om att Therese totalt dumförklarar och hånar sin kille genom hela videon? Usch tyckte videon blev kass pga det.

  Svara

   Det gjorde hon väl inte?

   Svara

   JAAAA! NY VIDEO! 😀

   Svara

   Menar du den som kom ut 19.00 idag eller den för två dagar sen? ☺️

   Svara

   Men herregud dom måste väl kunna driva med varandra?! Var ju aldrig med en otrevlig ton eller så. Tyckte det var lite uppfriskande att se Therese lite kaxig och inte så himla puttinuttig som hon är i alla sina andra videos.

   Svara

   Minns de två livevideorna hon gjorde där man såg hur hon behandlade Anders, det var verkligen inte roligt att titta på 😵

   Svara

   Då skulle du sett liven hon hade när de nyligen blivit tillsammans igen… Att som vuxen människa kunna sitta vara så jävla elak inför tusentals människor är fan chockerande. Hon var så fruktansvärt elak mot Anders och vi var många som fick en helt annan bild av henne efter det.

   Svara

  Perfekt halloween-lampa ju 🦇👌 Spindelväven kanske är avtagbar till övriga året.

  Svara

  Hur går det med din bok camcam? Så nyfiken

  Svara

   Varför är du nyfiken? Bloggare som släpper böcker. 😴😴😴

   Svara

    Jag är nyfiken på om den kommer eller om den är permanent inställd. Camilla nämnde att den blivit framskjuten pga covid men skulle egentligen komma nu i höst. Och jag vill gärna läsa.

    Jag tänker att det inte är riktigt samma sak som att en influencer skriver en bok.

    Svara

  Lika som konkelbär

  Svara

  Vart fan har amir tagit vägen?!

  Svara

  En har inte sett Bianca bära ett enda av sina Nelly-plagg. Konstigt med tanke på att det var den absolut snyggaste designen och de bästa plaggen ever…

  Svara

   Word 🤑

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.