Trendspaning – Puss in boots för alla

Stoppa in svarta kostymbyxorna i bootsen. Kul stylingdetalj tycker jag! Eller okej, först när den dök upp för något år sedan kände jag NEJ – men sedan utvärderade jag utifrån att kostymbyxor, det har jag ju. Boots likaså. Så tja, varför inte? / Ebba Kleberg Von Sydow

Jag känner spontant att den här trenden inte är någonting för mig, men den verkar vara lika brännhet som resultatet av att – naken – springa upp för en sommaräng fylld utav brännässlor.
Jag har inga sådana stävlar till att börja med, och jag tänker inte köpa ett par, bara för att se om jag kan vänja mig vid att klampa runt hemma som en annan musketör. 🙂

Din spontana reaktion? (Eller mer genomtänkta om du så vill.. )
Snyggt? Något för dig?
Nej? Hellre brännässlor mellan skinkorna?

 

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stävlar? Är dom här stavfelen för att dina läsare ska kommentera?

  Vita stövlar får mig att tänka på när jag var i 15-16 års åldern och det var inne med ”spetsiga klackskor” liksom sjukt spetsiga, såg ut som en svärdfisk ? framtill ? Fanns ett par såna vita som jag tråna efter på din sko minns jag! (Året var 2003-2004?)

   Hahaha! Kan 100% relatera!

   Det fulaste var sådana med väldigt låg klack och extremt spetsig tå

   Ååh jaa jag kommer också ihåg där 03-04 ja va 12 år och fick ett par svarta stövlar från din sko med minimal klack och de va superspetsiga och ja älskade dom där stövlarna, fram till den dagen ja låna ut dom till en kompis ett par år senare o såg aldrig röken av dom mer ???

   Dom vita från din sko hade jag??

    Jag hade också de vita 2004, när Darin var med i Idol!!!

    Tror också att jag hade dom!!

   Omg jag minns de!! Fast i svart!! ??? jag köpte ett par från rizzo 2004 som var svarta och läder mer sånn där galen spets. Hittade de för några år sedan när jag rensade på vinden skrattade så mycket ???

    Ebbas stil, jättefult. Allt från midjan och ner ser för stort ut.
    Bild två(vet inte vad hon heter) Så fult med byxor som knölar sig ner i stövlarna. Dessutom ser dom vita stövlarna ut som dom är storlek 45.
    Men ändå inte brännässlor i rumpan tack.

  Boots? Hon menar stövlar då, antar jag. Och du surmule?Ta en prosecco, det är piglördag

   Menar stavrättaren?

    Skål!!

    Som borde få betalt för korrläsningen av Cam, do hon själv vägrar korrläsa sina texter

     Do?

     Ni vet att man kan missa stavfel även om man korrekturläst? Jag själv pluggar och lämnar in en del texter och det spelar banne mig ingen roll hur många gånger jag än läst igenom det, hittar ändå alltid minst en sak som jag gjort fel efter att jag lämnat in, haha.

     Ibland undrar man om de på något lurt sätt uppkommit i efterhand när man känner att man skulle kunnat svära på att de inte var där under någon av de tio gånger man läst igenom hela texten… ?

   När är det dränglördag?

    På lördag.

  Snyggt på bild, men fult ”live” ?

  ? Fult som fan!

  Nej inget för mej. Men tror det var Ebba som gör reklam för Eccos stövlar. Dom var superfina. Med skaft som sitter åt. Jag gillar inte vida skaft. ?

  Ingenting för mig, har inte den kroppsformen men tycker att har man långa, smala ben så är det supersnyggt. Ebba ser bra ut i stövlar och kostymbyxor. Lite så där kaxig stil, det klar henne.

   Ebba ser fin ut men de vita gillar jag inte på bilden till höger.

  Jag vill ha lårhöga stövlar. Så jäkla skönt att skydda knäskålarna i höstvinden! Stylish and comfy! Ett par slitna jeans en rutig skjorta o en skinnpaj och looken är total!

   För mig med korta ben kan alla stövlar vara lårhöga.

    Fan vad lyxigt. Har nog aldrig avundats korta ben förrän nu

    Haha amen to that ?

  Känns 80-tal, tycker jag.

   Modet med vida byxor nedstoppade i höga stövlar kommer ursprungligen från kosackerna.
   Kolla bilder på t ex donkosacker så ser de ut precis som Ebba 🙂

   Precis! Har bilder från den tiden med byxorna nedstoppade i höga stövlar. Inget nytt under solen utan bara upprepningar och repriser. Ge mig nåt helt nytt den som kan;)

  Vi som arbetar på kontor med dresscode hade aldrig kommit undan med det där.

   Hade aldrig klarat av en stel arbetsplats med dresscode

    Beror på vad man menar med stelt. Om du menar att man inte kan ha för moderiktiga saker som för stora kavajer med behå under så ja. Annars funkar mkt.

    Jag önskar fan mitt jobb hade dresscode. Så skönt att skippa tänka på vad man ska ha på sig i samma omfattning. Ett beslut mindre att ta ?

     Jobbade på ett ställe med uniform ganska länge. Min garderob bestod i princip bara av festkläder och hemma-mys kläder ?

      Perfekt!

  Just dessa stövlar på bilden ger mig starka 90-talsvibbar. Usch!

   Hur går det mes sin diet och viktnedgång, E?
   Har du kommit igång trots att kommunen inte gått in och hjälpt dig?

  Näe, inte vackert tycker jag. Hela ”elegansen” med kostymbyxor försvinner och det ser med ut som mysbyxor ?

  On topic:
  Vilka trender hatade ni när de kom men sedan började följa och älska?

   Inga, bara karaktärssvaga människor utan stil följer trender.

    Är väl en normal del av vårat flockbeteende men det finns ju alltid folk som är lite ”speciella” och avviker.

   Fluffjackan. Med sånt teddy-tyg och oversize skjortjackor. Men äger idag både och och ÄLSKAR! dom ?

    HATADE Teddy-jackan förra året. Snygg detta året haha

     Har älskat teddyjackan sen Skam. Har skaffat ryggsäck också ❤️

   Hade svårt för jeans instoppade i stövlar i början, men sen var det vardagsuniformen nån gång i mitten av 2000-talet. Även klänning-över-byxor tyckte jag var sååå fult först men sedan hade man ju det…

   Stuprörsjeans hatade jag i början på 00-talet. Nu är det typ det enda jag har i jeansväg

   Inga typ. Jag brukar ta till mig av det jag gillar och blanda upp det med gamla garderoben. Kanske magtröjetrenden då, tycker det är snyggt men har inte haft modet att bära upp ett sånt plagg sedan jag var typ 14…

   Stickade små koftor i kombination med stora baggy jeans, lackleggings och (lagom) buskiga ögonbryn hatade jag när det kom, älskar det nu. Och sen gillar jag att Diors saddlebags och Fendis baguettes är inne igen!

   En annan grej är detta med att det är inne igen med pyttesmå handväskor 🙂 Var tonåring när alla skulle se ut som Olsen tvillingarna med enorma handväskor så att man såg nätt och petite ut, typ.

   Tighta jeans, avskydde när de satt åt kring vaderna. Tyckte det var jättefult i flera år, men nu är det den modellen jag själv använder ?‍♀️

   Typ alla, haha. Jag är en sån som tycker saker kan vara extremt fula och när trenden väl börjar försvinna så börjar jag tycka att det är lite snyggt ändå.

   Köpte min första scrunchie förra veckan efter att ha tyckt att dom är jättefula ?

    Ok…har du funderat på scrunchietrenden sedan 80-talet eller bara sedan förra året??

   Stövlar ovanpå jeans! Detta var runt -04 och jag svor på att aldrig ha jeansen i stövlarna. Så kom konceptet ”skinny jeans” och jag körde all in med stövlar på från -06!

   Saknar lite den tiden faktiskt.

   Leggings!

  SÅG NÅGON att Lisa Vanderpump i dagens avsnitt på trean som går nu har på sig ” Your own headband…”….? *host *

   Molimentis?

    Ja!!! har du tv 3 play så ser du det till en början 13.46 in i serien

     Lisa vanderpump sitter i flygplan till Las Vegas. Sen ser man det när de är på resturang

   LVP for life?

  Har man fina dyra stövlar ska man ju visa upp dem. Men varför ställer man sig i en minst sagt skabbig hörna, där bara kan tänka sig en viss air av ..

  Men har hon skon i skåpet där hon har tallrikar?!?!

   Kombinerat porslins- och skoskåp! Himla smidigt.

   Och rumpan på köksbänken där hon ska ha mat.

  Camilla!
  Kan inte du försöka luska lite i huruvida Kenzas resa till Maldiverna är sponsrad eller ej? Maila hotellet som taggas i varje inlägg/story och se vad du kan få fram? Misstänker att de inte kommer uttala sig om en enskild gäst, men kanske kan ge info om de samarbetar med influencers generellt och hur det upplägget brukar se ut.
  Jag tycker det är lite väl många suspekta taggningar av hotellet/ön de bor på (@mafushivarumaldives). Dessutom är den här resan som de är på (8 personer) så otroligt ogreppbart dyr och, jag vet att Kenza är rik men… Aleks får ju knappast lön från IvyRevel, och hennes mamma jobbar på Lindex. Har så svårt att föreställa mig att hon skulle finansiera hela rubbet för det där gänget.

  Obs! För full transparens, ja, jag är avundsjuk! ?

   Jag gissar på att det är samarbete, samma för Margaux som åker dit om ett tag!

   Ja, det vore intressant att få veta.
   Kenza hade ju haft ett ekonomiskt dåligt år 2019 och bad sedan om ursäkt för att hon gjorde mycket reklam under kort tid för att få in pengar. Stackars.
   Och detta år då IvyRevel haft motgångar (underdrift) så bad hon ju följarna att stödköpa kläder!
   Så jag skulle ha svårt att tänka mig att hon betalar fullt pris för boendet.
   Kenza är känd för att vara ekonomiskt lagd. Hon tiggde väl t o m en cykel vill jag minnas 🙂
   Gjorde hon förresten reklam för flygbolaget på Instastories?
   Jag följer inte Kenza så jag har inte sett hennes stories men det brukar gå att få spons på flyget till Maldiverna både från Turkish och Emirates.

   En svensk kille är resort manager, så det känns ganska osannolikt att det inte är ett samarbete.

    Åh intressant! Vet du vem det är? (Till Camillas eventuella granskning tänker jag)

     En googling senare såg jag att det var Leif Edlund hehe. Onekligen misstänksamt

      Kika på detta, Camcam?

   Det behöver ju inte vara fullt sponsrat, säg att de tex fått boendet uppgraderat och andra tillägg, mat etc. Alla kan ju få rabatt på ett hotell om man frågar (inte alltid såklart, men ofta lönar det sig ju att fråga). Så de kan ju svara nej på frågan om resan är sponsrad eftersom de bara fått en massa tillägg. Eller så fakturerar de per inlägg efteråt, när resan är glömd av alla. Så et är ju inte så enkelt som ja eller nej på frågan om resan är sponsrad.

    Ja men precis! Tänker likadant, att den såklart den kan vara delvis sponsrad, med det är ju fortfarande ett samarbete då, så då kan de ju i teorin svara på om de samarbetar med influencers!

   Du tror på fullaste allvar att att Camilla skulle granska Queen Kenza?

  Brrrr gräsligt, Petra har sån gräslig smak! ?

   Tycker hon är en jävel på inredning men är något tveksam till hennes klädsmak.

  En liten spaning jag inte vet om du nämnt innan (du har säkert redan kommenterat detta och jag som missat), men är inte Rebecca Stellas nya concealer konstigt lik hennes bff Vanessa Lindblads mascara på caia? Känns konstigt att släppa något som är så likt som ens egna kompis har gjort, eller är det bara jag??? Sedan är det ju helt absurt att hon endast släpper 3 färger år 2020 varav ingen är anpassad för mörk hy………

   jo!!!! omg såg nu!! sjukt lika :O

  Vad händer här? Ebba ser ut som en distriktsveterinär som ska inseminera en ko i en ladugård ?

   Det här är det roligaste jag läst på länge!

  Kan du snälla gräva hos jenny freed? Hon känns VERKLIGEN som den nya linnea claeson! Mkt mkt mkt märkliga storys som byts ut och ändras och känns (tyvärr, med tanke på att hon snackar om psykisk ohälsa aka viktigt) extremt icke trovärdig!!!

  Även nazisterna under 1930-talet stoppade in byxorna i stövlarna…

  Så där såg ju folk ut på 80-talet, hela utstyrslen ser klumpig ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.