Ben Mitkus & Diana Baban står näst på tur att få tänderna nerfilade i Turkiet

https://www.instagram.com/p/CG8JFEQnkIt/

Man får ju bara hoppas att de inte kommer hem och se ut som att de bär varsin permanent ”mouth guard” så som Paows sponständer gjorde. 
Det är kanske den marknadsföringen Monokliniken var ute efter, men jag undrar om det verkligen är det bästa sättet att locka nya kunder med?
Med sponständer som ser ut som att de är fyra storlekar för stora?

Och innan någon börjar gnälla om att ”man inte får kritisera kvinnors utseenden”…
Jag kritiserar inte en kvinnas utseende utan en reklamkampanj som riktar sig mot mig och alla andra som följer Paow på Instagram.
Det är inte mitt fel att hon valt att stoppa hela reklamkampanjen i käften?
Hade hon satt en tredje sponstutte på ryggen så hade jag haft åsikter om det också – garanterat.

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt absurt att detta är tillåtet. Känns som att det borde finnas någon typ av specialregler kring den här sortens reklam, särskilt då den (medvetet eller ej) ses av och påverkar så många barn som följer de här profilerna. På samma sätt som man inte får göra reklam för alkohol och nikotinprodukter hur som helst utan varningstext, osv…

   Dianas ”sätt” att tala till barnen är beklämmande.
   Det knyter sig iallafall i min mage.
   Skulle ge vad som helst för att få reda på hur många nya kunder detta ger kliniken.
   Stackars dagens föräldrar!

   Blir mörkrädd hur utvecklingen går. Jag är 29 och blev själv påverkad av alla flöden på instagram, man börjar ju tveka på sig själv trots att man egentligen inte är missnöjd över något och kolla varje del av sig själv. Hatar det men då stänger jag ner allt. Kan man inte lära ungdomar älska sig själva istället, låt influensers göra va de vill men inte samarbeten för sån här skit! Hade aldrig pallat växa upp idag och inte heller låta min framtida barn finnas på sociala medier förrän sent..

   Har inte Diana ett jättefint leende redan innan 😮

   Herregud ja!!
   Har själv gjort en operation, men blir sjuuuukt provocerad av dessa operations-reklamer.

   Jag är ganska open minded till det mesta, men att göra reklam för plastikkirurgi är för mig helt sjukt

  Så om man är överviktig så är det ”alla är vackra som dom är..”.
  Men Paow är det okej att ”håna”.

  Och kom inte med att det är något naturligt. Man blir överviktig för att man stoppar i sig mer kalorier än man förbränner, något som var i princip omöjligt före det industriella och post-industriella samhället vi lever i idag. Så typ 150 år sedan.

  Så det är ett val man har gjort, för att man kan, precis som Paow, Blondinbella och alla andra ni tycker är okej att skamma.

  Och sen det där att ursäkta skammandet med ”det är inte mitt fel att hon..”

  Så har alla som mobbar, någonsin, sagt.

  Det är inte mitt fel att hen är en glasögonorm. Det är inte mitt fel att hen har fula kläder. Det är inte mitt fel att hen luktar illa..osv.

  Mobba om ni vill, men stå för att det är det du gör Camilla. Var inkonsekvent om du vill, men stå för att det är det du är.

   Källa på att man ENDAST blir överviktig av att man stoppar i sig mat.

    Fast det ts säger är att det handlar om att du äter mer än du gör dig av med. Vad orsaken än är som sjukdom etc är ju grundproblemet och lösningen det ts tar upp.

     Fast problemet är ju snarare vad man äter, inte kalorier in och ut.

      Ha ha ha ha????

      Nej, tränar du tillräckligt kan du äta vilken skit som helst. That’s a fact.

      Om du däremot inte tränar så är det klart att det spelar större roll _vad_ du äter.

       Om man går upp eller ner i vikt handlar ENBART om kalorier in och ut. Man går upp av kaloriöverskott och ner av kaloriunderskott. Det är inte så svårt att förstå egentligen.

       Om du inte tränar och äter pizza varje dag men sallad alla andra måltider så kan du fortfarande hamna i ett kaloriunderskott och gå ner i vikt. Det betyder inte att det är hälsosamt men det går. Den som säger något annat är antingen inte insatt i hur det fungerar eller bara korkad.

        Det där är ett väldigt förenklat sätt att se på kroppen. Det är inte som en lucka man öppnar, stoppar in saker i och sedan tömmer på andra sidan. Det handlar absolut om vad man äter och hur ens individuella kropp reagerar på det man stoppar i sig, hur ens kropp reagerar på träning osv.

         Fats vi kan väl vara överens om grundtesen här. Du går ner mer i vikt om du äter mindre och rör dig mer än om du äter mycket och ej rör dig. Att det är individuellt hur man påverkas utesluter ändå inte detta. Även om vi påverkas olika så påverkas vi alla.

          Fast nej? Mängden är skitsamma, det är ju kalorierna som spelar roll. Eller menar du att det är värre att äta mycket sallad än att äta en slice pizza?

           Mängden kalorier fattar du väl att jag menar?

       Men det där har ju fortfarande med kalorier att göra. Du verkar inte veta att kalorier är energi, dvs mat är kalorier in och rörelse är kalorier ut. Enda anledningen varför man kan äta ”vilken skit som helst” som du säger är för att man gör av med mer kalorier än vad man får in, så att säga. Kaloriunderskott helt enkelt.

     Jag var tvungen att börja äta betablockerare som sänker ämnesomsättningen och minskar fettförbränningen, jag har ökat 5 kg på 6 månader utan att jag har ätit mer. Jag äter lika mycket och rör mig lika mycket, det hjälper inte vad jag än gör kilona smyger sig på ändå.

      Då ska du röra på dig mer.

       Att äta lite mindre mat är också ett val?

        Absolut! Nu verkar ju ts vara normalviktig dock så hon borde bara fortsätta motionera som hon redan gör. Att hon gått upp några få kilon är inte hela världen och inget hon ska kämpa sig blå för att bli av med.

      Byt till ketogen kost.

      Har samma erfarenhet fast av en annan medicin som jag behövde ta, visste inte ens att det var en biverkning tills det påpekades på ett läkarbesök och medicinen sattes ut direkt till förmån för annan inte lika effektiv men skadan var redan gjord.

      Alltså ämnesomsättningen förändras genom åren, du kan inte leva ditt liv på samma sätt som då du är 20 som 35. Det är liksom oavsett medicinering eller ej. Märker du att du får sämre ämnesomsättning så rör dig mer än tidigare. Vad fan?

       Javisst kan jag röra mig mer och få ännu mer extraslag än jag redan har. Jag har mellan 3 000-10 000 extraslag/dygn trots medicin och äter även Levaxin p.g.a struma. Det kan låta så enkelt på papper men verkligheten är en annan.

       Oftast hänger flera sjukdomar ihop som att jag har värk också, ändå går jag nästa 4 miljoner steg/år och har bra koll på matintaget. Jag ska stå ut med mer värk om jag motionerar ännu mer, och extraslagen som sagt var.

       Du kunde få prova några dagar om du skulle stå ut med min kropp, jag tror du hade svarat mindre kaxigt då. Det kan drabba vem som helst så vem vet hur ditt liv ser ut om några år, du kan vara tacksam så länge du är frisk.

       Jag hade tur som var normalviktig när jag behövde börja med medicinen, så jag ligger fortfarande på BMI under 25…men alla har inte den turen.

        Jag har också smärtproblematik som begränsar min motion, jag säger inte att något är lätt. Jag säger att det finns alltid vägar att gå. Jag antar att din läkare inte vill att du motionerar mindre?

         Jag motionerar inte mindre utan lika mycket som tidigare, du sa att jag skulle motionera mer. 4 miljoner steg är mycket om man har de problem jag har, jag tror jag rör mig mer än genomsnittet i Sverige.

         Jag råkade få giftstruma och förmaksflimmer, fick jodbehandling men tyvärr blev det bestående men på hjärtat och värk i kroppen av både medicin och en bilolycka. Jag kommer inte med bortförklaringar utan presenterar fakta om varför man kan öka i vikt även om man äter och rör sig normalt.

          Fast du skrev ju själv att du tar betablockerre som sänker ämnesomsättningen, alltså gör du dig av med mindre kcal än du får i dig.
          Förstår absolut att det är ett problem, och man kan inte leva på luft för att kompensera skillnaden. Men det är fortfarande kcal in-kcal ut

           Ska jag äta mindre än jag gör (ca 1 800 kalorier) till mina 175 cm och ca 74 kg kommer jag inte orka motionera mer. Jag äter efter 16:8 redan så det får nog tyvärr vara så att jag får väga lite mer.

           Jag har vägt ca 68-69 kg tidigare och dit är det väldigt långt för mig att väga igen.

           Du är normalviktig dock. Det gör inget om du går upp nåt kilo heller, sålänge du har sunda vanor och rör på dig. Det är ju om du börjar skena i vikt som det blir ett problem.

           Och eftersom att du är normalviktig är det inte så himla konstigt att det inte är så enkelt att gå ner i vikt?

        Jag gick upp 7 kilo på 6 månader när jag började med Levaxin så jag förstår känslan ??

         Testa sköldkörtelproblem och pcos. Så jobbigt

          Levaxin är ju pga att man har problem med sköldkörteln pucko

     Alltså, om det verkligen fanns en ”lösning” på problemet med övervikt så hade ingen varit överviktig. Eller ja, några få stollar som är de som vägrar annan medicin också… Men, uppenbarligen har man inte löst hela problemet då många fortfarande är överviktiga.

      Problemet är inte löst för att ansvaret ligger hos individen, fattar du väl?

    Du kan inte skapa energi ur luft.

    Det är väldigt svårt att vli överviktig om du äter lika många kalorier som du gör av med. Varifrån skulle fettet komma, från luften?

     Alla vet ju att kalorierna fördubblas efter klockan 19.

   Jag är överviktigt på ofrivillig sjukdomshistoria! Inte för att jag äter skräp!!
   Tack för ordet.

    Har denna sjuldomshistoria på något vis försvårat det för dig att motionera och göra dig av med mer kalorier än du konsumerar?

     ?‍♀️

      Klassiska kraftig benstomme? Nä som ts skrev är det ganska enkelt. Förbränn mer än vad du stoppar i dig. Det involverar då att du måste göra lite motion, inte bara ta någon bantningskur i en månad eller två.

       OM det varit ”enkelt”, hur förklarar du alla överviktiga?

       Du framstår synnerligen osympatisk, din kommentar osar ”alla överviktiga är lata”, vilket inte är sant så klart.

        Det är inte enkelt. Där har du din förklaring. Det handlar om bekväma människor som vill ha en quickfix. Vi lever i ert quickfixsamhälle, jag är likadan.

        Fast alltså, människor är lata. Det gäller alla. Rent teoretiskt är det enkelt att leva ett perfekt liv, lik förbaskat är det ingen som gör det.
        Det är teoretiskt lätt att inte börja/sluta röka, ändå röker vi. Det är teoretiskt lätt att inte börja/sluta dricka, ändå dricker vi.
        Det är teoretiskt lätt att inte gå på Halloween-fest mot FHM’s rekommendationer, ändå går en del på Halloween-fest.

        Osv. osv.

        En del kommer ner till lathet, en del kommer ner till att vi helt enkelt gillar att göra dom där sakerna som på något plan är dåligt för oss, för att dom på något annat plan såklart ger oss något.

       Om det var enkelt, hur kommer det sig då att mer än hälften av Sveriges befolkning har övervikt? Things thin people say….

        Det är just det att det är jobbigt och ansträngande att gå ner i vikt. Det är enkelt att gå upp i vikt dock, you do the math.

         För mig är det precis tvärtom. Om jag bara äter när jag är hungrig, så rasar jag i vikt. Det är nästan som om det finns variation mellan individer i fråga om t.ex. aptitreglering. Det handlar inte bara om att folk ”är lata” och annat skitsnack. Det är mycket mer komplicerat än så.

          Jag menar inte att det inte är mer komplicerat, jag vet att alla är individer som påverkas olika. Men både du och jag påverkas av att göra oss av med mer kcal än vad vi konsumerar. Speciellt om du redan är överviktig. Håller du den livsstilen så kommer du gå ner i vikt.

          Jag förstår inte riktigt vad diskussionen handlar om. Klart som fan att det är jobbigare att springa flera kilometer om du har mer att bära på, det är inte bara att göra. Det krävs disciplin, det har inte alla. Inte jag heller kan jag tillstå.

          Men lösningen är densamma(med viss modifikation) oavsett utgångsläge. Kcal in kcal ut.

        Jag är inte smal snarare lite tjock men jag vet också att anledningen är för att jag är lat. Det är anledningen till att så många är tjocka. Folk har inte motivation och vill som någon sa ha en Quick fix.

         Bara för att du är fet och lat betyder ju inte att alla överviktiga är lata. Finns må ga orsaker till övervikt men det är så jä la mycket enklare för folk att säga att det bara beror på lathet och att det bara är att äta mindre och röra sig mer. Kroppen fungerar inte när man äter för lite.

          Det är ännu enklare att komma med ursäkter till att inte behöva röra på sig mer.

        Ingen har väl satt att det är enkelt?

     Det finns sådana sjukdomar. Ja!
     Läs på lite innan du slänger ur dig massa skit.

      Typ vätskeansamlingsbiverkning tänker du då eller? Klart att man kan gå upp vi vikt av en rad olika sjukdomar men det är möjligt att göra något åt det. Till och med om du har hjärtfel går det att göra något åt din övervikt.

      Jag förstår att övervikt kan vara en biverkning men jag vet också att det går att göra något åt.

       Hjärtmedicin gör att man ökar i vikt även om man rör sig och äter mindre.

        Mm och ju mindre du rör dig ju mer går du upp.

      Jag skulle såklart sagt mat/vätska.

      Men du menar alltså att kroppen hos dom personerna du pratar om skapar någonting från ingenting?

       Nej, jag menar att sjukdomen man får förhindrar personen från att leva ett normalt liv där man ofta förbränner mer än mna konsumerar. Det finns oändligt med sjukdomar som kan orsaka detta, typ hjärtfel, depression, smärtproblematik ja alltså egentligen dom flesta sjukdomar
       Samt medicineringen som man ordineras förstås, som kanske gör en mer hungrig eller trött.

       Jag förstår att man kan hamna där, det är inte konstigt. Men oftast så går det att göra något åt och det är också något som man uppmanar dessa patienter att göra för att det ökar livskvaliteten. Övervikten förvärrar ofta sjukdomen då det är en påfrestning för hela kroppen.

        Jo, och det har du ju förstås rätt i! Men du förstår väl att det du säger indirekt stöder tesen övervikt = överskott av kalorier + underskott av förbränning. Så det är ju lite att cirkelargumentera att säga att depression gör att man rör sig mindre (förbränner mindre), att man äter mera (överskott av kalorier) = övervikt. Det är ju exakt vad andra ovan försökt poängtera när man säger att hur man än vrider och vänder på det så ÄR övervikt helt enkelt att mer energi kommer in i systemet än vad man kan förbruka! Ja, saker och ting må ändra på ens basala metabolism, men man kan inte skapa energi (fettdepåer) från tomma intet! I sådana fall har vi en nobelprisvinnare på G här i kommentarsspalten.

         Om problemet är depression så kan man inte bota problemet genom att ge en lösning på ett symtom (övervikten). Lika lite som att tex huvudvärkstabletter stoppar en förkylning – absolut symtomet huvudvärk och/eller feber går bort, men kommer ju tillbaka då problemet är förkylningen och inte huvudvärken i sig…

         Var detta ett svar till mig eller? Fattar ingenting. Jag håller med dig, menar du att jag menar på någon sorts motsats till det du säger eller?

   Du har en väldigt begränsad kunskap om övervikt om du tror att man själv har valt att bli överviktig. Det är OK såklart. Men sprid inte din okunskap i offentliga rum.

    Vi har ingen fri vilja, så jag tror inte vi väljer någonting. Däremot vet jag att övervikt i 100% av fallen beror på att man stoppar i sig mer kalorier än man förbränner.

    https://youtu.be/zpU_e3jh_FY

     Du har fel där.

      Källa på att man kan gå upp i vikt under kaloriunderskott tack!

       Du får kolla själv. Någonting säger mig att den enda fakta du tror på är den som bevisar att du har rätt.

        Men sluta vara som ett barn.

        Visa en enda källa som ger dig rätt.

         Det var ett artigt sätt att be dig om att sluta slösa på min tid.

          Du har ju verkligen inget som backar upp ditt påstående.

     Går du i ettan och precis fått lära dig addition och subtraktion? ?‍♀️

      Vem säger ens ”går du i ettan eller?”. Typ folk i 2an.

    Jag räknas nog som överviktig, men jag tränar varje dag, crossfit 4 gånger i veckan och löpträning minst en gång i veckan. Men jag älskar mat och godis

   Tönt.

   Anonym 05.51 – intressant kommentar där om hur hemskt det är med alla som mobbar alla influensers. Synd bara att du så ensidigt försvarar människor som får betalt för att lura på grupper med dålig eller outvecklad självkänsla produkter och i detta fall ingrepp som senare i livet i bästa fall ses som ett dåligt beslut och slöseri med pengar. Förstår inte riktigt hur du kan försvara alla dessa nasare som lurar människor till konsumtion med pengar som de kanske inte ens har.

    1) Jag försvarar dom inte.

    2) Jag blir inte lurad. Blir du lurad? Varför blir du lurad?

     Haha bra försök där.
     Jo du försvarar influensers och dessutom på ett väldigt lättgenomskådbart sätt.
     Det jag undrar är vad som är din drivkraft?
     1 är du ett troll och får en kick av att dra till dig uppmärksamhet?
     2 är du rättshaverist och känner dig konstant förfördelad?
     Har sållat bort alla andra alternativ eftersom din retorik är så skruvad att det endast är dessa två extremer som blir kvar.

   Vet inte om jag köper logiken att skamma överviktiga för att få fram poängen att det inte är okej att skamma paow. Det sista du skrev kan du behålla för det var vettigt men delen med övervikt vart bara nedlåtande och onödig

   Är det någon som ”blivit överviktig” som del av en reklamkampanj där man ska försöka få andra att också bli det, mot betalning? Om inte så vet jag faktiskt inte vad du svamlar om i din kommentar…

   Jag håller helt med här. Har hånats om ögonbryn, tänder och annat som inte uppskattas. Men när det är överviktiga som gör någon reklam, då är det helt fel att nämna det osunda i att vara gravt överviktig. Det om något är sånt som barn kan ta skada av då det faktiskt är skadligt med övervikt. Ett par fula ögonbryn skadar ingen.

    Jag copy/pastear mitt tidigare svar:

    Är det någon som ”blivit överviktig eller redan är det” som del av en reklamkampanj där man ska försöka få andra att också bli det, mot betalning? Om inte så vet jag faktiskt inte vad du svamlar om i din kommentar…

    Ser du inte skillnaden? En tjockis gör reklam för smink/kläder/kry/whatever och får kommentarer om att inte uppmuntra fetma. Ingen tjockis gör reklam för operationer där du som normsmal ska operera dig tjock i Turkiet, med rabattkod och allt.

    Varför ska det osunda i övervikt tas upp när någon överviktig gör reklam för exempelvis en sminkprodukt? Får inte tjocka ens synas längre utan att de skadar barn och influerar till övervikt?

     Nej, vi tjockisar får inte visa oss för alla smala är så otroligt kränkta å våra vägnar.

      ”Men vi måste tänka på baarneeen!!!!”???

    Och inget barn kommer att sträva mot att bli överviktigt för att de ser en tjock person göra reklam för något. Tro mig. Däremot kanske det finns ett tjockt barn vars kroppshat lättar lite lite när den ser en annan tjock kropp duga.

    Men att tjocka människors syns och existerar (och då och då även syns i reklam) leder inte till att mängder av barn (eller vuxna) önskar att de själva hade en massa övervikt och aktivt jobbar för det. Det är ett argument helt utan grund.

   Blir mer irriterad på de som är av åsikten att man får kommentera (elakt) så länge det är något i utseendet man kan ändra på/valt själv. Tex tatueringar, frisyr, vikt, ingrepp, klädstil.. Som om det skulle rättfärdiga taskiga kommentarer.

    Men det är väl inte utseendet vi talar om här ens, det är ju det faktum att människor uppmuntrar till operation av friska tänder. Förstår ni inte galenskapen i att slipa ner friska tänder och ersätta dem med fasader som måste underhållas livet ut? Det är så många fel i det. Kommer de stackars följarna få en rabattkod när fasaderna ska bytas ut också, till exempel.

     Det var ett svar till ts, inte direkt till inlägget.

   Så blev även det här inlägget en diskussion om överviktiga..

  Men varföööööör! Varför väljer man att försörja sina egna tänder och sätta in sånt där.. vart är världen på väg ..

   Förstöra* såklart.

   App app app tänk på alla som är tjocka!

  Alltså Diana Baban… Jag läser alltid Diana Babian. ?

   Diana Babiana.

   Jag med ?

   Kul att håna någons namn.

    Vad är det för fel på babianer?? ??

     Det är inte hennes namn.

  Paow gjorde tanderna pa comfort zone dock, inte monokliniken

   Same shit, different name?

  Jag skulle verkligen aldrig våga göra det mesta som influencers håller på med. Spruta in, fylla ut, operera, fila ner. För mig är det totalt vansinne att greja med en frisk kropp på det viset. Men jag börjar väl bli gammal, eller hänger i fel kretsar.
  Eller båda.

   Du låter bara väldigt klok

   Tycker du snarare hänger i rätt kretsar

  Dessa tänder är inte gratis. Inom några år kommer personerna drabbas att ett flertal tandnervsinflammationer som kommer kräva rotfyllningar. Porslinständerna är utformade på ett sätt som kommer försvåra rengöringen, vilket i sin tur kommer leda till karies. Hela bron kommer så småningom behöva göras om. Slutnotan för allt det här, och då räknar vi inte in lidandet, kommer sluta på storleksordningen 100.000 kronor.
  För att man vill ha ett ”Hollywoodleende”.

   Bettet på dessa tänder ser dessutom lite knepigt ut och när personen blir äldre så blir det en markerad skillnad mellan tandkött som åldrats och tänderna ser plötsligt väldit mycket märkligare ut. Lite som löständer nästan.

    väldigt*

    1. Paows tänder är det i särklass VÄRSTA jag beskådat. Det ser ut som skojtänder man köper på Buttericks. På något sätt kunde man ändå godta att hon fixa brösten och näsan för det är sådant ingen annan skulle reagera på, men tänderna? Så otroligt rädd för hur de kommer åldras, men good luck.

    2. Ben och Diana borde SKÄMMAS och cancelas, ni gör reklam för något som osäkra tonåringar kommer ta blancolån för att härma!!! Idioter. Ni har båda fina tänder och har man HÅL Diana, då går man till tandläkaren eller blir bättre på att borta. Man flyger inte till Turkiet för att slipa bort sina egna tänder och sätta på fejktänder. Detta är så idiotiska, kan man polisanmäla dem på något sätt?! Det här kommer förstöra så många unga människors självkänsla, ekonomi och utseenden så det finns inte!!! Vill knappt skaffa barn till en värld som denna..

   Alltså är Diana och ben så pass intelligensbefriade att de verkligen inte läser på innan de hoppar på ett sånt här samarbete? Konsekvenser osv. Kollar de upp kliniken och kritiken mot dem innan de skriker ja i ren extas över att gratis få 1) en resa 2) ”utseendeförhöjande” operationer gratis?

   Efter att de gjort detta men ändå känner att risken är värt det, funderar de verkligen inte på vilka signaler de sänder ut till sina följare? Reflekterar de inte över sitt ansvar? Reflekterar de inte över att även om DE tycker det är värt risken att ha porslin i käften och alla komplikationer och dyra pengar det kan leda till, så kanske det inte är en procedur som bör marknadsföras i kommersiellt syfte? I kommersiell marknadsföring kommer de KNAPPAST prata om riskerna med ingreppet och således kan de påverka sina följare att vilja göra detta ingrepp utan kritiskt tänkande kring vad det faktiskt innebär i termer av komplikationer och dyra åtgärder. Tycker de verkligen att det är okej? Förutom det absurda i att lättvindigt hoppa på varje skönhetstrend som inkluderar ingrepp och injektioner för att det är ”kul” och för att förstärka det rådande, sjuka, skönhetsidealet.

   Tack för mig.

    Var din första fråga seriöst menad? Har aldrig sett dem förut men den här korta videon tycker jag ger ett ganska tydligt svar.

     Tycker du? På vad exakt?

    Har en väninna som pga tandlossning fått en brygga. Problemet är att den blir missfärgad mycket snabbare än vanliga tänder av kaffe och vin etc så hon använder våtsandpapper för att hålla dom vita mellan varven. Blekmedel hjälper inte nämligen. Kanske därför de göra så kritvita från början hos dessa influencers?

   Och då är det väl vi skattebetalare som får stå för den notan för de här stackarna som inte kan betala för något själva kommer inte få den vården sponsrad. Nervskador är inte instagramvänliga.

  Får på riktigt panik över att dom förstör sina riktiga tänder. HUR?! Kan man göra det?! Absolut att man sätter dit en krona om man behövt dra ut en förstörd tand men detta? På friska tänder. Nä sluta! ???

  Alltså båda har fina normala tänder från början… varför förstöra dom för alltid. Inte som att färga håret som kommer växa ut så småningom.

  OT, men är det bara jag som har tänkt på att Bianca i samband med släppet av hennes kollektion med Nelly hypade upp alla plagg med hur hon ääääntligen får avslöja vad det är, vilken dröööm det har varit för henne, hur hon ääälskar och har kämpat med varenda plagg osv. Men direkt efter att kläderna hade släppts inte verkar ha använt ett enda plagg ur sin egen kollektion?!

   ja, det är det nog. På samma sätt som få bloggerskor visar upp ”sin” design efter det att det släppts på olika siter..

   Bianca skulle väl aldrig gå runt i billiga kläder från Nelly som hennes 15-åriga fans också springer runt i.. Köper man en influencer-kollektion är man så korkad. Din idol kommer aldrig bära kläderna mer än på ett photoshoot!! Fattar väl vem som helst.

  Det är så ofattbart grymt och sorgligt att unga fina friska människor begår så mycket övergrepp på sig själva. Och det går så fort. För kanske 10, 15 år sedan medverkade dessa osäkra skönhetsopereande individerna i program som Outsiders och man tyckte dem va lite kufiga. Konstiga och udda lixom. Nu är det så normaliserat att byta ut halva eller hela urssprungsansiktet är som att byta en tröja.
  Knepiga ideal med att forma om kroppen är ju inget nytt. Men det blir fasiken bara galnare. Endel visar det på bästa sändningstid i sina kanaler, medan andra smyger med det men man anar att över tid (Bianca ingrosso, host, harkel) så har mer än en oskyldig liten fillersbehandling i överläppen hänt så att säga.
  Jag kommer på mig själv dessutom nu när jag skrev ”oskyldig liten fillersbehandling” hur jävla påverkad man blir av den här skiten, bokstavligt talat.
  Jag tyckte det var förjävligt när det kom som en fluga, alla dessa allergichocks-läppar. Nu känns dessa läppar som det minst värsta av alla hak och kindförstoringar. Ögonbryn som höjs till skyarna, käkben som inspirerats av en buktalande kraniedocka. Tänder som åsnan i Shrek. Och. Så. Vidare. Alla snälla kliniker slutar ju aldrig vara kreativa till att komma på vad osäkra människor kan ändra på här näst.
  Jag får väl bli kallad avundsjuk och fattig men jag lägger hellre min tid på ett par bra löparskor. Springer en mil lite då och då, ägnar mig åt meditation och självkärlek. Har även testat metakognotiv terapi när jag behövde samtalsstöd en period och försöker tro på universum och kristaller.
  Men hur ska jag hjälpa min tre barn I framtiden att kemiska övergrepp på kroppen kanske inte är den rätta vägen att gå för ett sunt välbefinnande?

   You lost me at ”kristaller”.

    Good. I am not born to impress you.

    Roligt det faktum att det är lättare att förstå rumpimplantat, eller blygdläppförminskning. Men kristaller, det är fan knas. Har hellre en kristallsamling som ligger och skrotar på en hylla, än ett kilo geléhallon i röven.

     Ja den känns ganska oförargelig i jämförelse :).

     Blygdläppsförminskning? ?
     Varför gör man det?

     Tror personen höll med om allt i texten förutom kristallerna.

     Geléhallon ?

    Exakt samma här ?
    Väldigt bra text i övrigt fram till dess

  Diana säger att hon har problem nu med tandköttet, hål i tänderna osv och tror att dessa nya tänder kommer göra att alla hennes problem försvinner. Det kommer bli ett jobbigt wakeupcall när dom börjar krångla och hon kan ALDRIG gå tillbaka till sina egna tänder. Fyfan vilken ångest!

   Håller med. Får sekundärångest. Det är oåterkalligt övergrepp på en väldigt viktig del av kroppen.

   Om hon har problem med tandköttet och med karies nu så är det bara en västanfläkt mot vad som komma skall.
   Var är Monokliniken när hennes tänder rasar? De kommer inte ta något som helst ansvar, finns inga garantier….

  Man betalar alltså för att se ut så där?nej tack

  Alltså.
  För att visdomständerna gjorde att hon fick en sne tandrad? Lösning. Filar ner hela käften.
  Haha. Skulle se mina. Lite, snea men det ger ju karaktär. Hade aldrig bytt dom mot såna. Ser ju ut som plastfejkroliga tänder från Buttericks.

  Man inte får kritisera kvinnors utseenden☹️

   Har du ens läst inlägget? Hon skriver ju klart och tydligt att det inte är ett kritiserande mot kvinnors utseenden, så ge dig!

    Är det som att säga ”jag är inte rasist men…”?

     Nej, det här inlägget handlar om galenskapen i att slipa ner friska tänder och ersätta dem med fasader som måste underhållas livet ut. Och dessutom uppmuntra sina unga följare att göra samma sak med en rabattkod.

      ?

  Tyckte Ben var en ganska skön kille förut, I alla fall om man ska döma av hans videos men känns som livet spårade efter att det tog slut med Nicki.

  Han kändes mer down to earth innan.

  Får sån jävla ångest av detta. Dom kan aldrig få tillbaka sina riktiga tänder! Dom är förstörda för alltid.

  Varför ska dom göra om sina tänder? Dom är ju redan ”perfekta”?!? Ger upp.

   Eller hur?! De har ju jättefina, helt normala tänder!

  Varför kallar de sig ”Monokliniken Sverige” när de är baserade i Turkiet??? Redan där börjar man undra. Är det för att ge ett sken av att vara svenskt och ”säkert”?

  Tänker också, som någon skrev, att dessa ”tänder” kommer att avslöjas när de blir lite äldre och tandköttet börjar krypa uppåt. Då blir det kanter som inte ser så snygga ut. På fd influencers som 25 år framåt i tiden är helt okända föredettingar dessutom. Livet ÄR nu, men sen också…..

  Satt o tittade på lite rumplastik från monokliniken. Alltså, allvarligt. Hur vill man ens fylla ut sin vanliga rumpa på det sättet? Det ser ju faktist ut som man har någon form av ödem i arslet. Hur kan det ens vara ett ideal? Vad kommer härnäst, hakpåse?

  Det är så dumt! Hon säger att hon har mycket problem med tandköttet och karies, det betyder att hon inte klarar av att sköta sin munhygien, det blir inte lättare med fasader och är då emaljen som är det bästa skyddet vi har för tänderna borta så är det raka spåret mot döda tänder. Så korkat!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.