Dasha Girines inställning till restriktionerna

Jag och Selma valvakade i natt och då publicerade jag det här inlägget på Instagram. 
Dasha Girine publicerar en hyfsat världfrånvänd inställning till restriktionerna gällande Covid-19 och de allra flesta verkar gå på min linje, förutom en.
Den avdankade dokusåpadeltagaren Meral Tasbas försvarar Dasha och tycker inte att man kan jämföra henne med påven. (Vilket ingen gjort)

Vad tycker du om Dashas inställning, min åsikt och Merals försvarstal?

187 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vi inväntar Hmms faktabaserade svar, bara hon får googla litet i frågan först.

    Vad vill du ha sagt? Att Covid-19 inte är så farligt? Förnekelse?

     Det står ju på 1177’s sida att man ska fortsätta att följa rekommendationerna vid positivt antikroppstedta för att minska smittspridningen i samhället.

   Bra Camilla att du säger ifrån!

    Såg att tom Hanna Graaf fått massa tillsägelser efter sin barnfria vecka då hon snurrat runt på massa ställen med massa olika människor. Om jag förstod det rätt så blev hon irriterad och bad folk som har invändningar mot hennes sätt att leva i covidtider, att gå någon annanstans…

    Resturanger och andra anläggningar är ju öppna för att man ska kunna besöka dom? Restriktioner är just restriktioner inte lagar. Dasha ställde in sin fest i helgen och har bara gjort helt vanliga saker som en person med anti kroppar kan göra. Förstår inte denna hets?? TEAM DASHA

   The real Hmm är inte en hon. Just sayin..

    Du får tro det du vill.

     Jag tror inte. Jag vet.

      Hm!

      Jag tycker trh verkar vara lite för insatt i hudvård för att vara man

       Kanske spelar för andra laget.

       Han har lärt sig av alla sina kvinnor… Så låt er inte luras.

        Nu ska vi inte dra någon trafik till hans blogg. Men där finns inget som påvisar att han är en hon! ”Mer än” att han påstår sig vara en hon. Lärt sig en hel del av sina kvinnor som sedan används i sin lögn av att spela en kvinna. Just sayin…

         Infuencer sämsta föredömet unga kan ha.

   😂😂😂

   Camilla söker stöd och medhåll av sina läsare

   Skadeglädjen när dessa dårar drabbas av round 2 av covid19 kommer vara priceless. Då blir det till att poppa popcorn 🤣🤣🤣🤣
   Kommer bli cherry on top för de här usla året

  Hur kan Trump påstå att han vunnit redan om det inte är han som leder? Och att Slovakiens president redan gratulerat honom? Kan någon förklara, är det över för Biden eller är det så det verkar trots att han leder just nu?

   Spel för gallerierna.

   Han sa redan innan att han inte skulle godkänna ett nederlag… han är ju som han är..

   Därför att han visste att många (102 miljonee ungefär) skulle poströsta. Och de flesta som poströstar är demokrater.

   I vissa delstater får de inte räkna poströster förrän de andra rösterna har räknats, och då kan det se ut som att Trump leder till en början, vilker hände. När poströsterna swn började räknas så hävdade Trump att det var riggat.

   Trump kommer nu försöka få igenom att poströster inte ska räknas längre, vilket han uttalade sig om redan innan valet. Iom att han tillsatt tre konservativa domare i Högsta domstolen, så de nu har majoritet där, kommer Trump få igenom sin vilja om frågan hamnar där.

   Så Trump försöker stoppa rösträkningen för att han vet att det med största sannolikhet är demokraters röster som då inte kommer räknas.

    Ahaaaa!! Gud vilken människa! Men nu fattar jag i alla fall. Tack för bra förklaringar 🥳

     Dessutom har han ju uppmanat sina röstare att INTE förtidsrösta, utan att de skall rösta på valdagen. Verkligen lagt upp det för att kunna stoppas räkningen…

    Ur Trumps perspektiv är det helt logiskt att sluta räkna röster när han fått tillräckligt många för att vinna valet. Röster som ”avlagts” sedan vallokalerna stängts ska inte räknas tycker han. (I vissa delstater räknas poströsterna först efter ordinarie rösträkning avslutats).
    Nästa steg i utvecklingen är att helt enkelt strunta i rösträkning och istället meddela att sittande president fått 80% av rösterna. Som president Lukasjenko alltså.

    Men kan han ens få igenom det? Det låter ju som något en diktator skulle kunna göra men i usa? Är helt förbluffad. Hur motiverar han ens att ”stoppa poströsterna”?

    Det ironiska i det hela är att Trump själv har poströstat!
    Jävla dåre är vad han är!

    Det är röstningen efter den 3/11 som han vill stoppa. I Pennsylvania tillåter dom poströster dom är poststämplar efter valdagen som röster som skall räknas. Detta är enda staten som tillåter det och det anser Trump inte vara rätt. Då vad han sa var att röstningen skall stoppas när valdagen är till ända

     Han anser ju också att ingen får rösta efter vallokalerna stänger, trots att de flesta delstater har regeln att så länge man står i kön när vallokalen stänger så får man rösta.

      Ja men det är för sena poströster han reagerar emot, inte vallokaldröster

       Ja, typ en säck med poströster som man hittar i ett hörn efter att vallokalerna stängts och efter att ordinarie röster räknats. Eller poströster som fortfarande inte anlänt till lokalen där de ska räknas.
       En del delstater har dock regler som gör att poströsterna ska räknas efter den ordinarie rösträkningen så det är inte mycket man kan göra åt Trumps synpunkter.

        Fast FBI eller om det var Supreme Court (minns inte vilket, var trött när jag läste inatt) har uppmanat USA’s postverk, USPS, att allokera personal till att omedelbart söka igenom sina lokaler för att kunna lokalisera röster som inte levererats till vallokalerna än. Chefen för USPS vägrade och sa att då hinner personalen inte med sina vanliga uppgifter. Värt att nämna är att sagda chef är i Trumps ringhörna och har donerat ofantliga summor till hans kampanj. Helt sjukt att ett i-land är så korrupt.

     Det är inte rösträkningen han vill stoppa utan röster som avlagts försent

      Bara för sent i Trumps ögon.

       Ja det är ju väldigt passande att ändra den typen av lagar efter valdagen. Så att de som ena dagen röstat enligt lag plötsligt blir helt utan rösträtt utan chans att rösta ”i tid”.

     Ja men det går ju inte att ändra såna regler i efterhand. Helt galet. Helt sjukt att USA av alla länder håller på att avveckla sin egen demokrati.

    Är det någon som vet vad som står i lagboken? Får man ens överklaga i högsta domstolen att poströster ska inte räknas?

   Inget att bry sig om. Avvakta resultatet men biden verkar vinna.

    You will be surprised

    Va? Hur då? Det jag ser är att Trump verkar vinna..

     Hur ser du det? Biden leder ju i både maine, wisconsin, Arizona, michigan och nevada (även om det är sjukt jämnt och verkligen vad som helst kan hända).

   Har du aldrig hört talas om hur Trump är funtad? Han beter sig så här.

    Orka. Ts ställde en fråga som många säkert undrar över. Alla är inte helt insatta och även om man är det kan det amerikanska valsystemet vara svårt att förstå, för att inte tala om alla loopholes som finns i lagen som människor som trump utnyttjar.

   Sloveniens president, inte Slovakien.

  Antikroppen 😂

  Beskriva Metal som avdankad var ju bara onödigt.

   Metal vart för jävla roligt. Thank you autocorrect.

   Metal är en avdankad stavning, Meral är en avdankad såpbubbla.

   Hur skulle du beskriva henne? Aktuell, relevant, adekvat, auktoritet?

    Spelar du dum?

     ALltså… nog är hon avdankad… hon var med i första omgången av Baren som sändes år 2000 (1999???) sen dök hon upp några vändor till. Hon har ingen medial karriär utan det enda som hänt är att hon fått barn med nån som tydligen har en hel del pengar.

      Hennes man är en wannabe skojjare ej rik !

   Tyckte det var sjukt kul haha

  Ja, vad säger man. Har sedan väldigt länge undrat vad Dasha egentligen försörjer sig på. Hon bloggar inte, vloggar knappt. Hennes instagram handlar till 99% hennes son, eller på sin höjd ett samarbete med Babyshop ang hans kläder. Zzzzzzzzzzzzzzzzzznark

   Har länge också undrar detta. Redan innan hennes killes inkomst kom in i bilden så köptes det märkesväskor och kläder hej vilt och bodde i lägenhet på Östermalm.

   Ja det är väldigt konstigt. Hon skulle satsa med på YT när hon la ner bloggen men där uppdaterar hon ju knappt heller

   Lägenhetsförsäljning?

   Undrar verkligen också det.. funderat väldigt länge på det

    Jag funderar mer på hur ni faktiskt kan fundera på hur en människa ni inte känner, försörjer sig?
    På riktigt, varför bryr ni er?

     hon har ju själv sagt att hon fick ett nice arv av en släkting och kunde då köpa sin första lägenhet. och sen har hon gjort en riktigt bra bostadskarriär 🙂

     Varför är du inne på denna blogg som bara handlar om influencers? På riktigt varför bryr du dig om dom och deras liv?

   Hon har ju jobbat med krog och nattklubb i många år, hennes kille verkar också sysslat med klubb/bar tidigare och hans bror driver Hallwylska, så jag skulle gissa att hon också jobbar med Hallwylska på nåt vis, kanske med influencer marketing för att promota stället, bjuder in bloggare till julbord och sånt. Obs detta är bara en gissning jag har

  Dasha leder ju mest korkad influencer sen läänge hon har väl inga planer på att ge ifrån sig pokalen…

   Hon är värre i verkligheten. Forni också.

  Men det här med antikroppar, funkar inte det lite som någon som har en handske på sig och stoppar handen i en burk med färg, allt och alla den nuddar får färg på sig, men när hen tar av sig handsken är handen ren?

  Alltså, bara för att en själv har antikroppar är en väl inte immun mot att kanske sprida smittan vidare, eller? Bara att det inte ”fastnar” på den som har antikroppar?

   Ja, och – om man rör sig ute bland folk så tvingar man andra människor att klumpa ihop sig nära varandra också. Så man bidrar ju till ökad trängsel och därmed smittspridning.

    Man kan ju inte heller se på någon att denne har antikroppar… då borde de ha en skylt på huvudet iaf

   Men att ha antikroppar måste väl ändå minska risken för att föra vidare smitta något? Förutsatt att man spritar av sig regelbundet.

    Ja, när du har dem. Problemet är dels att antikropparna försvinner dels att viruset muterar så det virus du var immun mot i mars har nu ersatts av ett annat du inte är immun mot (alltså kan du både bli sjuk och sprida smittan vidare trots tidigare antikroppar).

    Nej, det minskar ju bara risken att du blir sjuk. Du kan fortfarande sprida smittan vidare. Finns ju en risk att man blir mer slarvig då oxå eftersom man inte kan bli sjuk igen.

     Men man går ju inte och bär aktivt på smittan, utan då sitter det ju ”på huden” så att säga? Eller hur funkar det?

   Antikropparna håller dessutom inte för evigt. Covid är inte som vattenkoppor. Var du sjuk i april kan du bli sjuk igen nästa år, med all sannolikhet.

    Och att 1177 skulle sagt till henne att det var ok att leva som vanligt är sånt båg!
    Intressant också att alla influensers haft det men ingen har fått minsta lilla symptom som märktes när de hade det…

     precis det är för att de är ignoranta 🙁

     Då skulle de ju frångå sina egna rekommendationer.
     Så här står det på 1177
     ” Kan jag leva som vanligt igen om jag har antikroppar?
     Nej, du behöver alltid göra en egen bedömning utifrån den enskilda situationen samt fortsätta följa rekommendationerna för att minska smittspridning i samhället:”

    Du kan få vattenkoppor mer än en gång 😉

     *Vattkoppor

      Kallas även vattenkoppor.

       Nej.

        Från SAOL:
        vatt|­kopp·­or el. vatten|­kopp·­or substantiv i plural
        • en smittsam infektions­sjukdom med kliande ut­slag en av de s.k. barn­sjukdomarna

  Margaux då som är på gymmet typ tre gånger per dag och kör paddel heeela tiden?
  Orkar inte med dessa egoistiska idioter.
  Blir så ledsen över hur många som kommer få fira jul ensamma i år för att folk måste festa och gå till gymmet.

   Även innan dessa restriktioner fick man inte fira en vanlig jul med tjocka släkten.

    Jo?

      Man fick absolut resa hem till sina familj och träffa dom. Det kanske inte blir aktuellt om folk fortsätter så här.

       ”Man ska inte träffa människor som man inte träffar i vanliga fall”. Om man inte umgås regelbundet med sin familj ska man inte träffa dem. Så har rekommendationerna varit länge!

        Man har ju för fan fått resa utomlands till och med? Så jo man har fått resa inom Sverige.

         Resa ja, men inte träffa ngn nu på den nya platsen .

          🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

          Så man fick bara resa ut till öde vildmarken? 🤔

  Det kollektiva tänk runt covid och det individuella mantra svenska kvinnor matas med är svårt att samexistera.

   Detta.

  Korkat och egoistiskt.
  Spännande också när folk hänvisar till 1177 som något orakel, där all kunskap finns. Verkar vara många som inte vet att där finns många nyutexaminerade och inte alls särskilt erfarna sjuksköterskor. Det är nog inte bara jag som i mitt yrke ofta suckar åt råd givna av 1177. (Och där menar jag inte att dra alla på 1177 över en kam, där finns såklart även många stjärnor)

   Haha, samma här. Brukar avråda folk från att ringa dit. De som sitter där är ofta inte rutinerade eller har ens relevant utbildning. Jag vet många fall där de sprider vilseledande information. Nu kommer någon försvara 1177 eftersom deras duktiga moster jobbar där. 1177:s främsta funktion är att avstyra onödiga besök till akuten och avlasta vården.

   Och de skulle aldrig säga att det var ok att leva som vanligt.

    När jag blev svårt sjuk i covid, rådde de mig att ta en dusch och dricka vatten…. Tack och lov lyssnade min sambo inte på detta och körde mig till akuten. Där kunde man konstatera att jag hade en syresättning på 46%…

   1177 har väl krav på typ två års erfarenhet för att bli anställd?

    Två års erfarenhet av vaddå?

     Inom vården troligtvis. Svårt att tro att det är svetsning?

      Fast vad menas med det? Räcker det att vara uska eller vårdbiträde? Då har jag inte heller förtroende för 117.

       Med största sannolikhet erfarenhet av sjuksköterskeyrket eftersom det är sjuksköterskor som jobbar där

   Exakt. I maj tappade jag lukt/smaksinne och 1177 sa att det är nog POLLEN. VEM TAPPAR SMAK/LUKT TOTALT PGA POLLEN? Jag frågade om jag ska hålla mig i karantän och de sa ”om du inte har andra symptom så behöver du inte vara i karantän”. Höll mig ändå inne och senare fick veta att jag hade Covid. Tänk om jag hade lyssnat på 1177…

  Dasha = känd för sitt intellekt

   vet att du är ironisk men hon är känd för sin avsaknad av den 😀 det märks ganska tydligt.

    Måste man kommentera då? Om man fattar att personen är sarkastisk? 🤦🏼‍♀️

  Ingen kan idag svara på hur länge antikroppar varar. Kan vara 1 år, 6 månader, mindre och kanske olika beroende på hur sjuk man blev. Så bara för att hon hade antikroppar i, säg juli, så är det ingen garanti nu. Finns dessutom flera fall där patienter blivit sjukare 2:a gången. Jag tror inte att NÅGON älskar den situation vi är i. Det är skit. Men vi kan väl ändå försöka hjälpas åt att inte göra det värre?

   Dessutom muterar viruset. När en ny sträng dyker upp spelar det ingen roll om du har antikroppar mot ett tidigare.

  Nu följer jag inte rekommendationerna till punkt och pricka men höjer mig inte själv till skyarna för att jag allt ställde in min ”halloweenfest för tjugo vänner med barn” som Dasha skrivit ett ex antal gånger på storys. Men jag går på gymmet på förmiddagen på vardagar då i princip inga andra tränar och träffar (samma) vänner då och då. Utan detta hade jag gått under då jag suttit hemma och jobbar sedan i februari och inte träffar i princip någon annars. Men jobbar bara hemma, åker taxi om jag ska någonstans mm.

  Blev uppriktigt sagt provocerad när hon skrev att hennes familj allt hade antikroppar. Även om man har antikroppar så handlar väl inte restriktionerna om bara det utan att minska folk som är ute och även sprider andra sjukdomar som vanlig influensa mm. Men men, influenserna måste ju vara ute och stuffa runt överallt.

   Hur kan man ens komma på att anordna Trick or treat för 20-30 vänner plus barn just nu?! Helt otroligt…

    Precis.. redan innan de nya restriktionerna var ju inte det okej

  Mitt största problem är att alla fyller upp utrymmet som vi alla försöker överleva i. Jag skiter i om du haft eller inte haft smittan, om du tar upp plats i allmänna utrymmen i onödan så att det blir trängre och folk då automatiskt kommer närmare varandra så är det ett problem. Stanna hemma om du inte måste vara ute!!! Lämna plats åt dem som måste till jobb, sjukvård osv!!! Gå inte i grupp i affärer, ingen behöver sällskapa någon i klädaffären för att välja tröja, FÖR DU BEHÖVER INTE KÖPA EN TRÖJA MITT I PANDEMIN!!!

   Och även om du gör det är det ingen som vill veta var du köpt den :@

   Jag tror faktiskt på att skamma folk så jävla REJÄLT (och offentligt) att de kanske börjar skämmas över sitt beteende och tänker om.

  Jag hade gärna sett bevakningar på roligare personer än Dasha Girine, Annica från Big brother och alla övriga trista ”influencers”. Kan du inte skriva mer om större bloggare som Sandra Beijer, Elsa B, Ebba, Jennie Hammar, Jessica Almenäs osv?

   Hon skriver ju mycket om dom det händer saker kring. Vad händer kring almenäs som är intressant? 1 inlägg i månaden?

   Elin, dom som du drar upp, är jag inte ett dugg intresserad av. Alla vill läsa om olika bloggare. Ingen ide att gnälla.
   Det skrivs om dom det skrivs om. Scrolla eller läs, ditt val.

  Antikroppar spelar ju ingen roll hon kan ju sprida smittan vidare ändå. Att röra sig i samhället, få viruset på sig och sedan ta de vidare till en person utan antikroppar…

  Oavsett om man kan bli sjuk igen så kan vi inte ha ett samhälle där man gör som man själv känner för. Rekommendationerna gäller alla. Och det enda FHM har sagt om personer som har antikroppar att det är mindre riskfyllt att träffa äldre släktingar eller personer i riskgrupp men inte att det är ok att strunta i avstånd etc. Visa respekt om du vill få respekt, och sköt dig om du vill att vänner och familj ska kunna få vård nu när kurvan vänt uppåt igen..!

  Ta gärna upp Sandra Beijer som snäste ifrån precis likadant i sin blogg idag. Beter sig som Dasha men utan antikroppar. Däremot är hon ju typ immun mot kritik på Bloggbevakning, så någon sorts antikroppar har hon. Fattar att det är omöjligt att inte ha favoriter, men försök vara opartisk nu.

  Har nog aldrig sett någon som hänger så mycket i affärer, på restauranger och till och med på en smockfull överraskningsfest (!!!) mitt under pandemin. Pendlar fram och tillbaka mellan landets ändar varje helg trots att hon absolut har ett jobb som går att sköta på distans. Och en liten resa till Frankrike har det blivit också. Där hon ”bara skulle vara i sina föräldrars hus”. Bortsett från besök på restauranger, utflykter till Nice osv.

  Det måste vara så skönt att vara så obrydd. Själv sitter jag och väntar på besked om en nära vän som är cancersjuk även fått covid, vilket vore katastrof för hens viktiga behandlingar och kanske även sätter livet på spel. Föraktar alla som beter sig som egoistiska svin. Kräver inte att någon är perfekt, för vem är det? Men att resa utomlands på nöjesresor, äta ALLA mål på restaurang, springa i affärer – och dessutom visa upp allt detta för att influera andra att göra samma sak. Blir spyfärdig.

   Tycker det är svårt med SB för hon lever inte alls som hon lär. Det låter bra med ”rätt” värderingar i tiden men bloggen handlar om konsumtion, resor och prylar precis som alla andra.

  Dasha är ju den mest korkade av dem alla.

  Camcam, kan inte du snälla göra en överblick/tidslinje på alla Dashas företag/arbeten? Vore intressant att se vad som hänt med alla och vad f*n hon faktiskt gör i dagsläget (förurom samarbeten med Babyshop för hennes envisa unge). Någon annan som minns hennes Helium-företag med Maxinne Björk och sedan hennes hoodies med ortnamn? 😂

   Jag köpte en hoodie från hennes företag med min bostadsort på och den är välanvänd men fortfarande väldigt skönt och fin kvalite. Roligt med för många har frågat mig vart jag köpt tröjan under alla åren! Så det var en bra idé!

  Kan du inte ta upp nån ”udda” influencer i debatten Camilla? Typ Siv 92 på äldreboende med tre följare eller Gunnar sjuksköterska på akuten med fyra? Eller nån med släkting som drabbats? Så att de här människorna fattar vad folk brottas med?

   Fast dessa personer är ju inga influencers

  Har också haft covid och har antikroppar, känner väl också lite fuck it som i att jag inte är särskilt orolig för att bli smittad igen eller för att min sambo och mina barn ska bli det heller. Men det är ju ändå liksom inte läge att visa upp vilket spännande liv en (iaf som influencer) lever just nu, samhället mår bra av att vi alla håller oss mycket hemma och typ stickar just nu, tror jag. Men så är jag bara en småbarnsmamma, jobbar som sjuksköterska och som dessutom är gravid igen så det finns ingen energi till att hitta på massa roliga saker 🙈 Samt har ingen stor instagram såklart, så det kan absolut hända att jag kommet ta nån lunch eller middag nån enda gång i småstaden jag bor i 😁 Lite lagom vett är bra att ha!

  Men ska du inte ha med Merals del i inlägget om du vill att vi ska kommentera kring det?

  Jag är sjuk för andra gången. Testades inte i våras pga då testade man ju endast ett fåtal. Var dålig i typ 7-8 veckor. Blev ju sjukskriven med diagnos covid -19. Är nu innan på 3dje veckan med symptom och positivt test. Så då är jag väl jävligt unik. 🙄 Var sugen på antikroppstest i somras men för snål. Vet även flera som var dåliga i våras men ej testades och fått positiva test nu med mildare symptom.

   Nä det är du såklart inte. Att vi har få bekräftade andra gången fall nu beror på att få människor testades första vågen. FOHM antar (obs, antar, ingen vet än) att viss immunitet max gäller ett halvår och resultat från utanför Sverige visar det är vanligt.

   Du kan också haft influensa i våras. Har du inte testats för antikroppar efter den episoden?

    12.51 Jättebra att läsa hela inlägget…

   Du kan inte skriva att du är sjuk i covid för andra gången utan att ha testat positivt två gånger. En kollega till mig var oerhört dålig under flera veckor i våras och han var först helt övertygad om att han hade covid. Test gjordes både för aktuell covid och senare för antikroppar. Båda negativa. Det är inte bara covid som kan göra en sjuk länge.

    Fast många tester har ju också visat sig vara falskt negativa och om man testar för sent efter symptomstart ger det inte utslag. Eller för tidigt för den delen.

     Får får man ta ett antikroppstest.

   3e*

  Idiot.

  Men det är väl klart att inte många blivit sjuka fler gånger eftersom smittan inte ens funnits ett år? Man vet ju inte än, däremot har man sett att antikroppar minskar med tiden. Många bra poänger av andra här också, att lämna plats åt andra och inte riskera föra över smitta mellan andra.

  Och där skulle Isabelle Jedler gråta ut ännu en gång om sömnen och hur hennes tjejkompis agerar pappa och att hon får acceptera att hennes man jobbar 24/7. När folk frågar om hennes mans arbete och prioritering lackar hon och menar att det är såhär finansbranschen är. Dela inte med dig av allt i 1671 stories dagligen då. Mindre tid på stories = mer tid för vila och återhämtning om du nu har barnvakt.

  Petra Tungården skrev på sin story igår att hon haft covid-19 nu precis och stannade hemma en extra vecka istället för två dagar symtomfri, heja heja!

   Hon är typ den enda i influenser jag tror på när de säger att de har haft det…

   Hon stannade ju också hemma från spa/tjejkvällen när hennes son var förkyld. Hade aaaaaaldrig Michaela eller Dasha gjort.

  Hur länge finns antikropparna kvar, då? Max 6 månader, enligt uppgift. Testar hon sig oavbrutet? Dessutom kan man bära med sig viruset och skicka det vidare, via föremål etc, även om man själv endast fungerar som budbärare.

  Lika korkat som att Gabjoss har kalas för sin son och nu ska dejta en från Stockholm, speciellt med tanke på sin dotters hjärtproblem. Ren och skär egoism.

   nominerar

   Är det inte hon som alltid säger att hon inte har tid med dejtning. Så är det alltid någon på g, lol

    Enligt bloggen ska hon ju ha varit till och från med en kille i typ 1 år, direkt efter hon och F gjorde slut. (Personligen tror jag att hon hade kontakt med honom innan det, man blir inte kär så fort, snarare att hon inte klarar av att va ensam). Tror att hennes ego tar stryk nu eftersom hon aldrig blivit dissad av en kille enligt henne själv haha

     Har funderat på det också. Kommer ni ihåg tape gata? Killen som Gabriella ringde gick isär med sin tjej i samma veva som Gabriella och F. Kan inte låta bli att fundera på om det har ett samband? Ingen har från Umeå som har inside information? 😁

  Klassas hon ens som en influeencer?? Hur som helst verkar hon vara oerhört blåst så varför ens ge henne utrymme.

  DET SPELAR INGEN ROLL OM HON HAFT DET ELLER EJ HON KAN FORTFARANDE SMITTA ANDRA…

  Vad tycker ni om Ellinor Löfgrens tankar kring influencers och black friday?
  Jag tycker hon har kloka tankar

  Meral vem? Jag såg henne en gång i tiden i sin debut, och sen i hennes comeback och har man gjort en karriär av att vara ständigt återkommande dockusåpadeltagare- för 20 år sedan, så tycker jag väl att man borde kunna formulera sig bättre än så. Men, å andra sidan, vad jag tycker om dessa ständiga dockusåpadeltagare kanske inte lämpar sig i skrift. Nej, hon är inte påven- påven skulle inte nedlåta sig att bete sig på ett sätt som riskerar medmänniskors liv, dessutom är han med största säkerhet i mer än en riskgrupp 🙂
  Den här Dasha eller vad hon nu heter tillhör en kategori av människor som jag inte känner till, tydligen någon typ av kändis men då jag är 47 år gammal bryr jag mig inte så mycket om vad en influenceer av den kalibern tycker eller tänker egentligen- de tycks bevisa gång på gång (med några få härliga undantag) att deras IQ ligger någonstans på havets botten och deras empati, förståelse och medkänsla för andra bara spelar in om de själva kan tjäna pengar på det.

  Hon tänker precis som alla andra influencers då.

  Vart från hon hennes inkomst ifrån?! Hon jobbar inte? Några få samarbeten väldigt sällan har jag sett men hon springer mest bara runt och shoppar, äter lunch/middag ute, går på olika behandlingar och festar. Förstår inte.

   Jag tänkte att förvarat ha 36000 följare var det väldigt lite kommentarer/likes på bilderna så känns inte som att hon kan dra in några enorma summor på instagram. På youtube publicerar hon ju typ ingenting heller. Douglas kanske tjänar bra? Han driver väl eget företag.

   Hennes ex Stefan är rik så det är väl så hon går tillväga?

  Wetterholm med många barn har gjort en personlig tolkning av restriktionerna. Att inte träffa fler än familjen annat än för nödvändiga saker som att handla mat och träffa doktorn har utvidgats till Friskis och Svettis flera dagar i veckan för att det är viktigt för henne personligen. Vad har vi då rekommendationer till om det är den personliga uppfattningen. Känner mig lurad som avbokat resa,

   Ja, hon är helt otrolig. Renoverar hemma hos systern (och tar hjälp av en vän till familjen = tre hushåll som umgås) och för någon som jobbar och pluggar hemifrån så har hon gott om tid att träna hemma om det är så viktigt? Men nej, hon prioriterar sig själv framför det kollektiva, blev matt av hennes senaste inlägg. ”Men jag handlar på andra tider än andra”, haha. Det gör hon ju för att hon alltid har gjort så…?

    Den där Jimpa blir verkligen utnyttjad av C och hennes andra hälft syrran

   Fast det där blev ju offerkofta på slutet 13.45. Bara för att hon inte håller sig till restriktionerna, så betyder det ju inte att du lika gärna hade kunnat åka på en resa?

    Var bara ett bevis och ironi. Med hennes tolkning hade jag kunnat resa för det är viktigt for mig. Självklart hade jag inte gjort det för det är inte så bedömningen görs. Fullt nöjd med att vara hemma.

   Wetterholmskan är ju bara för underbar 🤣

  Min sambo jobbar på ett företag där dom inte får jobba hemifrån. (Är support för bla bredband 🙄) Men nu strikta order att vara på kontoret för att vara effektivare. Kul när en av cheferna smittat flera kollegor med Covid dessutom… Och sen inte är symptomfri 2 dagar innan tillbaka på jobbet. Idioti. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Anmäl. Det är brott mott smittskyddslagen.

   Vad i helvete? Klart support kan jobba hemifrån. Så oansvarigt företag!

   Ja det där äe lite konstigt. Många landsting tillåter inte heller hemarbete trots att det ör deras anställda son går på knäna av den ökade smittspridningen.

  Tja det är ju många influencers som gör. Lady Dahmer åker till Ullared, äter ute och hänger på barnens karate. Ingen distansering där.

   Var det efter nya restriktionerna då?

    Ja. Senast idag sitter hon på karateträning.

  Är faktiskt så jäkla trött på dessa influencers och deras tro på att de är guds gåva till den ”vanliga” människan dvs både upphöjda och oantastliga. Det värsta är ju att varende kotte mellan 8-25 drömmer om en liknande karriär. Nej förbjud skiten både som yrke och hobbyverksamhet. Tror att det skulle gör mänskligheten en stor tjänst!

   Du ska nog sluta läsa den här bloggen om du känner så.

  Suck.
  Har haft antikroppar men har likt förbannat insjuknat igen tack vare jobbet. (Jobbar inom sjukvården) är så trött på dessa människor som inte bryr sig. Må ni få covid-19 from hell

   Krya på dig! <3

  Jag blir så irriterad på alla själviska influencers i Sverige som uppenbarligen inte fattar vad ordet uppoffring betyder!? Sverige är landet som har haft öppet mest av alla länder, och ändå klagar dom nu o följer inte dom otroligt simpla råden…

  Dasha, testa att bo i London som jag gör. Jobbat hemifran i 8 månader nästa vecka, och imorgon går vi ner i ytterligare en lockdown då allt kommer vara stängt förutom mataffär o apotek… Ser verkligen inget slut i tunneln o saknar socialt sällskap oerhört mycket men vilka klagar mest… jo, svenskarna så klart!! Helt otroligt då dom har kanske uppoffrat 10% av vad vi andra har behövt göra… 🙁

   Bevis på att här i Sverige är vi så bortskämda. Stäng ner landet. Enda sättet att bromsa smittan nu när folk skiter i det.

   Fast många av oss har offrat. Vi är ju inte alla som de du ser på Instagram. Jag och hela min arbetsplats har jobbat hemma sen vecka 10 (början på mars), i min umgängeskrets har vi inte rest, festat, gått på konsert osv. Det är heller inte så att alla i UK suttit inne sen i vintras och inte gjort ngt socialt på 9 månader…

    Ja precis så därför skrev jag att jag var trött på svenska influencers – vet många ’vanliga’ som gjort uppoffringar trots att det inte varit lagstadgat.

    Och absolut har vi under perioder fått träffa andra människor från ett annat hushåll osv men det går inte att jämföra med hur man, om man velat, har levt normalt i Sverige. Här får man böter om man lämnar huset om man måste vara i karantän eller inte har mask på sig i affären, så man har liksom tappat all frihet.

  Mona struntar också helt i det och träffar nya personer dagligen. Är typ ingen som bryr sig.

   Ja men hon är väl en av de mest verklighetsfrämmande om nån och är det någon som kan hitta ursäkter till sitt beteende så är det den tanten. Hon dör om hon inte får shoppa loss och fixa på utseendet och glöm inte, hon är minsann en snäll människa fär hon älskar att hjälpa till hos sina egna hemlösa. Patetiskt!

  Dessutom är väl de där antikroppstesterna inte helt pålitliga. En del har ju fått falskt positiva svar. Så nä Dashis, håll käft och stanna hemma.

  Och gabriella joss väntar besök av en dejt som reser upp från Stockholm till umeå…

  Otroligt onödigt!

  Varför förstår inte människor att ju mindre man tar detta på allvar dessto längre tid lär det ta innan det är över…och många som får offra sina liv längs vägen..

  De influencers som bestämt hävdar att de inte behöver följa rekommendationer på grund av att de själva har antikroppar missar tyvärr en viktig del i arbetet mot Covid-19. Även om personer med antikroppar alltså själva löper mycket liten risk att bli sjuka en andra gång, är det otroligt viktigt att de följer råd och rekommendationer för att minska spridningen i samhället. Att tro att man endast kan sprida Covid-19 genom att själv vara smittad är tyvärr fel. Man kan fortfarande sprida smittan vidare genom kontakt vid föremål mm. Du kan exempelvis vara helt frisk, men sedan ta i ett handtag på bussen där viruspartiklar finns och sedan föra dessa vidare genom ta på hissknappen i ditt hem. Du kan vara helt frisk, men bara det faktum att bidra till trängsel ökar risken för spridning – om du tränger dig in på ett varuhus/bar/gym kan det bli mycket svårt för övriga personer att kunna hålla avstånd, och kan tvingas befinna sig nära andra personer som kanske bär på smittan.

  Kort sagt, influencer verkar tro att antikroppar är någon slags magisk formel som gör att man står över alla rekommendationer och råd. Tyvärr kan deras missbedömning betyda liv och död för andra människor.

  Antonija Mandir har problem för att hennes födelsedags outfit kansle inte hinner komma. Men det är klart att det viktigare att ha 25års fest än att stanna hemma..

  Skulle inte förvåna mig om hon får det igen.

  Alltså Dasha, folk kan inte bara mind their own business i detta fall. Det är det som är problemet, en del är egoistiska och skiter i andra. Tycker jättebra att de som ”lever på som vanligt” hängs ut så att de får skämmas lite över sitt egoistiska beteende.

  Alltså, bara för att man har antikroppar så betyder inte det att det är okej att svansa runt och dra på sig andra förkylningar som man sedan riskerar att smitta någon annan med. Efter en förkylning är ju immunförsvaret ansträngt och tänk om stackaren får covid19 direkt efter det? Och vi ska inte tala om att vi är i början på den årliga influensaperioden också, och snart vinterkräksjukesesäsong också! Vi får inte glömma att andra sjukdomar finns, som i efterhand kan ge värre covid19-symtom pga att immunförsvaret inte har återhämtat sig.

  Carola Wetterholm ballade ur språkmässigt i förrgår när hon kände sig påhoppad om hur hon beter sig under Corona med bla sitt gymmande. Den arbetsskygga bloggerskan skulle verkligen behöva komma i det verkliga livet och där få en redig käftsmäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *