Marcelo Pena och Emilia Wahlund väntar en flicka

Kan man köpa en sådan här ballong och fylla den med djungelvrål istället?
Eller ska jag slå på stort och köpa en enorm pinata istället och sända live när jag slår sönder den på min födelsedag?

Förlåt en lite oinsatt, men hur går det till när man gör en sådan här sak?
Ber man barnmorskan att viska i en väns öra vilket kön det är på bebisen och sedan går vännen och köper en ballong, eller lämnar man fram något hemligt dokument till personen i ballongbutiken som sedan får i uppdrag att fylla ballongen med rosa eller blå konfetti?
Vad händer om personen i ballongbutiken är lika busig som Sheldon Cooper i ett bollhav och istället fyller ballongen med grön konfetti? BAZINGA liksom?

Men Marcelo ska alltså bli pappa till en liten flicka alltså?
Jag undrar hur han tänker nu – och i framtiden –  kring om hon skulle träffa någon som honom när hon bli äldre?
Vad han skulle tycka om ifall en kille behandlade hans dotter på de sätt som han behandlat sina flickvänner på?

Oh, the irony.

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förhoppningsvis är han också en människa som kan växa och mogna. Förhoppningsvis.

   Har tyvärr svårt att tro det.

    Jag är på många sätt en annan människa idag än vad jag var innan jag fick barn. Då är ju jag kvinna visserligen och har nog aldrig kommit upp i hans nivå av svinig ens om jag försökt. Men jag vill ändå hoppas att folk kan inse sin egen orimlighet och växa upp.

     Att få barn är inte någon magisk knapp som får dig att växa upp. Du hade säkerligen mognat ändå, även utan barn. Somliga andra för det aldrig.

      Det går nog lite snabbare om man får barn för väldigt många, då man tvingas in i ansvar och rutiner man kanske inte hade tagit tag i på eget initiativ förns ett par år senare.

      Veckohandla, äta på fasta tider, stiga upp samma tid varje dag, vara ute i den friska luften för ungens skull etc.

       samtidigt som man har så mycket mer tid att jobba med sig själv utan barn. man växer upp och mognar vilket som, som Anonym ovan här sa.

        Men herregud jaaaaaa det gå att växa upp utan att få barn ingen har sagt det motsatta sluta vara så kränkt nu.

       Det här med att veckohandla och låta ungen andas frisk luft, sluta festa och sätta barnet först, plus tusen andra vardagsgrejer- och rutiner är precis sånt som alltför många föräldrar INTE kommer sig för att göra om de inte har gjort sånt innan de blev föräldrar. Ett fåtal lyckas lägga om sina liv i och med föräldraskapet men om man levde i kaos innan så är det oftast det man utsätter sina barn för sen också.

        Och för många så hjälps man av att man måste ta det ansvar och sen löser det sig. Tror nog det är vanligare för folk med dåliga rutiner att skaffa dom rutinerna utan att få barn. Ofta blir såna människor fast i ungdomsstadiet allt för länge på grund av att dom inte måste ta tag i det.

        Så dom som är lagda åt det hållet får det nog värre utan barn.

       Jag har också rutiner, äter frukost lunch och middag samma tid och går utanför dörren trots att jag inte har barn 😂

        WOW jag trodde inte ni fanns?????????? Så duktig!!!!!

     Fast man blir inte mognare för du fyller ett år mer. Erfarenheter och ödmjukhet till livet och andra människor gör att du växer.

   Narcissister kan inte det

  Infektionsläkare på Akademiska säger att Uppsala befinner sig i fritt fall. Mamman med massor av barn fixar fransarna, tränar dubbelpass på gym och fortsätter träffa folk utanför familjen. Inför lock down med dryga böter.

   Sa inte SD och deras anhängare typ samma sak runt 2015 där, och då gick väl ”vänstern” ut och sa att det var struntprat.

   Och jag sätter min nästa månadslön på att jag kan hitta artiklar med sjuksköterskor som säger samma sak åtminstone 1 gång om året dom senaste 15 åren.

    Oj, har vi haft Corona eller annan liknande dödlig sjukdom så ofta. Har jag missat.

     Nej, det var just det som var min poäng.

     Om man ropar ”vargen kommer” för ofta så är risken stor att när vargen faktiskt kommer så är det ingen som lyssnar längre.

     Och nej, jag pratar inte om en varg, det är en metafor:

     https://lmgtfy.app/?q=metafor

     ..så kan vi hoppa över svar i stil med ”vi pratar om äpplen och päron..”, ”den här gången är det allvarligare än någonsin..” och ”jag trodde det var Corona som var problemet, inte en varg..”

     Jag har alltid fått uppfattningen att det är vårdens jobb att ta hand om oss, inte att det är vårt jobb att ta hand om vården, men det kanske är fel?

      Oj va provocerade folk som jobbar inom vården måste bli av denna kommentar. Alltså vad tror du att de gör??? Folk inom vården är utbrända och har PTSD pga corona. Dom kanske aldrig kommer att återhämta sig på riktigt. Det finns inte obegränsat med personal i vården att beta av och gå igenom när folk blir utbrända. Och det ska inte behöva finnas det heller, för det ska vara mänskligt och drägligt att arbeta i vården. Folk ska istället kunna fatta att vi är i en extrem situation där man gör allt för att följa avrådan som gått ut.

      Ja, du har fel i det här fallet.

      Ta hand om varann? Nej det har du inte heller hört så då får du fortsätta gå i skolan en stund till..

    Va?

    ”Anhängare”😄

   Ja hon träffar personer utanför sitt hushåll, MEN det är samma personer som hon träffar annars. De avråder från att skapa nya sociala kontakter. Så det är faktiskt okej enligt restriktionerna det hon gör.

    Fast nej? Det är ju inte okej enligt de särskilda rekommendationerna som finns i Uppsala (och många andra områden) nu.

     Allt det är okej eftersom det är just rekommendationer.

      Men man måste ju vara redigt dum i huvudet om man fortsätter som vanligt fast det finns rekommendationer, varför kan man inte tänka att det ska följas utan att bli tvingad?

      Rekommendationer från myndigheter är inte samma sak som när en kompis rekommenderar en restaurang. Få in det i skallen.

      Om folk inte följer restriktionerna och smittan forsätter öka, vad är då nästa steg?

       Ge dom böter som inte följer restriktoner.

      Vad ska behövas för att det inte ska vara ok?

    På gymet kan hon väl knappast kontrollera vilka som är där?

     Och varför måste hon till gymet?

   Ja, Carola Wetterholm går bananas som vanligt när hon blir kritiserad. Det pågår en pandemi och när folk ifrågasätter så är det ”huggormskärringar” mm. Det kommer ju från rätt person, verkligen, haha.

   Enligt henne så ska man inte skriva varandra på näsan vad som är rätt och fel, för det är ”ett ofräscht beteende”. Kommer ju också från rätt person, skrattar så jag gråter åt hennes logik.
   Hon klarar verkligen inte av kritik utan att börja veva hej vilt åt alla håll.

   Gervide borde göra ett inlägg om detta beteende!

   Lockdown fungerar inte. Svenskar som tror det är bra naiva, sorry. Det hjälper ingen. Sitter själv i en lockdown nu, med 60% mindre lön (Kan inte jobba pga lockdown) men räkningarna ska fortfarande betalas. Alla kan liksom inte arbeta hemifrån.
   Och vad tror ni kommer hända när lockdownen försvinner? Då kommer ”tredje vågen”.

  Låt dem vara nu. Man kan ändras. Att få barn kan göra mirakel i människors liv. Jag tycker ofta dina inlägg uppmuntrar till att folk ska skriva elakt om andra människor. Det är inte snällt. Dessutom undrar jag hur inlägget längre ner som inte stämmer får stå kvar.

  Antar att barnmorskan skriver på en lapp, som man sedan ger till en vän eller annan litad på, som då fixar hela köngrejen.

  Oklart varför det är så mycket ståhej kring ofödda barns könsorgan, men jag är väl bara för gammal, i vanlig ordning.

   Du är för mogen 😆

   Känns som att det blir mer och mer hetsigt med kön – alla vill kontrollera hur deras familj ser ut etc. Jag tror inte jag greppade det själv när jag var gravid med första, men nu när barnen börjar bli äldre så tror jag man får ett mognare förhållningssätt till sina barn – dom är ju sina egna personer med egna viljor och egna liv, och inte en liten accessoar som man klär på som en docka och per automatik blir bästa kompis med – Därför blir jag också förvånad varje gång en äldre kvinna tjatar om att jag fortfarande har tid att skaffa fler barn (för jag har 3 pojkar, så då MÅSTE man ju ha en flicka också)

   Ännu en amerikans tradition som letar sig hit via influenser som vill hitta content till sina socialamedier…. som babyshowers också.

  På vårat gender revealparty fick den person som höll i partyt ett kuvert av barnmorskan. Inte alla som vill göra detta så det kan vara bra höra av sig innan ultraljud o fråga. Så fram till partyt var det bara en som visste. Sjukt spännande faktiskt 😊

   On this week’s episode of ”Sh*t we come up with as a reason to throw a party”..

    Fattar inte varför det är något negativt med att hitta anledningar att fira nåt.

     Jag var så emot att ha något som hade med gender reveal att göra men sen fick man bara träffa folk man bor men så istället för att åka hem och fika och berätta för våra familjer så köpte vi en ballong på nätet (vi visste könet) överraskade vår son som fick smälla den och samtidigt filmande det. Sen ringde vi FaceTime till våra familjer och visade filmen. Det blev en fin stund. Så Corona fick mig att ändra mig lite… tror dock aldrig att en fest eller lägga ur på sociala medier skulle inträffa. Inte lagt ut min graviditet där än heller.

      Nä kul för dig. Och vissa gör annorlunda och gillar tillställningar.

     Inga problem med själva firandet enligt mig. Men det är riktigt wierd att föräldrar är så besatta av sina ofödda barns könsorgan att de måste ha en fest och berätta för alla de känner om det.

      Varför tycker du att det är skumt?

   Var ung på 90-talet och klara bara att läsa ”raveparty” varje gång detta ord kommer upp.

  Den här sidan har verkligen blivit en WT-version av Hänt i Veckan.

  Jag gissar att den blir lika framgångsrik som Emanuel Karlstens projekt Ajour.

   Vilka vill du läsa om då? Har von knorrings och Noppe jr nån blogg eller?

    😂😂 dör

  Oj kunde de ta reda på kön så tidigt? Är hon inte i vecka 13-14?

   Rätta mig om jag har fel, men man kan väl få reda på könet tidigare än så, typ i vecka 10, genom blodprov.

    Ja alltså med det här provet för att se kromosomavvikelser kan man också se kön, men det är det ju inte alla som gör. Med vanligt ultraljud är det väl tidigast vid rul? Alltså kring vecka 20.

     En skicklig läkare kan se kön på ul i vecka 11-12, men i Sverige får man inte veta det. I många länder gör man ul i vecka 12 som rutin och man får då också veta könet, i de fall det går att se (inte ovanligt).

      Nej, en skicklig person kan inte se och uttala sig med säkerhet om könet i vecka 11-12. Tom. vid rul i vecka 18-20 kan det ofta vara svårt att skriva i sten. Men blodprovet vid nipt är säkert så där jättetidigt.

       Du har helt fel. Det går att se könet i vecka 12. En kunnig läkare kan se skillnad, utomlands är detta vanligt men det finns några i Sverige som kan det också.

       En vanlig barnmorska såg könet på mitt ul i vecka 17+3, helt utan svårigheter eller tveksamheter.

    Nja, fram tills en viss vecka är alla foster samma, tror det är att alla är flickor, för att sedan i v13 eller v14 utvecklas till pojke eller fortsätta som flicka

     Stämmer (14+0).

  Han kommer garanterat att bli överbeskyddande mot sin ”prinsessa” och se till att ingen kille någonsin kommer att komma nära henne. Det eller en pappa-feminist men det känns väldigt tveksamt.

  Jag tycker barn känns som ett för stort ansvar för mig. Och begränsande på många sätt, så jag vill inte ha några. Men jag fattar inte hur så många kan tycka ”detta ansvar känns rimligt för mig” när de inte verkar kunna ansvara för något annat? Var det inte han som lämnade en hund t ex? Som ljuger och bedrar? Vars jobb är att supa i TV? Rimmar det väl med att ta hand om ett barn?

  Jag förstår mig inte på folk.

   Så sjukt tramsig idé. Vem bryr sig ens om könet förutom föräldrarna?
   Och Marcelo är en så tragisk människa. Hoppas att ser ordnar sig på bästa sätt för E och flickan.

    Förlåt var inte meningen att svara på din kommentar, skulle vara en ”egen”.

    Men snälla du, väx upp och sluta de ner på andra som är lyckliga. Deras anhöriga kanske är nyfikna på kön? Och Marcelo kan faktiskt växa upp, bara för att han varit ett ’svin’ tidigare betyder inte att han alltid kommer vara det.

   Tyvärr tror jag inte han är mogen men fattar inte hur hon tänker heller. Blev hon kär i honom genom att se hur han behandlade annica i BB. Jisses. ??!!

  Hellre en överbeskyddande pappa till en dotter än att få en son och överföra sitt sviniga beteende till sonen.
  Barn gör inte som man säger barn tar efter ett beteende.

   Men typ

   För en överbeskyddande farsa till en dotter är ju jättehälsosamt.

    Det sa inte ts. Hon sa hellre det.

  sorgligaste gender reaveal jag sett. Nere i en källare, med lysrör som ljus och utan familj och istället live på insta med massa småfjortisar som följare. Hennes mamma kommenterar grattis i liven. Varför prioriterar man inte sin familj och vänner att se könet först? Fattar inte. Känns bara som de vill ha följare o bli influencers på barnets bekostnad.

   Förstår kritiken att man prioriterat sociala medier istället för familj. Men ändå positivt överraskande att de gjorde det så Corona safe och inte bjöd hem massa folk.

   Dom skulle ha en fest för nära och kära men pga Corona så ställde dom in och gjorde det hemma. Är väl bra att som tar ansvar.
   Usch måste man hitta fel i allt?

   Brukar inte försvarar Marcelo men du kanske känner till att det pågår en pandemi, och folk är ombedda att avstå just det du skriver om.

    Ja, fast efteråt var de ju ute på restaurang och åt. För att ”fira”. Och de var ju inte själva där utan folk runtomkring.
    Emilia om någon borde ju vara försiktig nu.

   Ja det var ju inte det mest glamourösa gender reveal partyt man sett…

   En av de tråkigare kommentarerna jag läst idag, själv tyckte jag som inte följer dom jätte kul att få se de klippet och är glad för deras skulle, precis som man borde vara som medmänniska. Du vet inte hur deras planer var eller varför det blev så att de hade de i en källare men vad ska det spela för roll? Dom är ju lyckliga och det ser man ju på klippet. Sluta med elaka kommentarerna!

   Wow, varför ens sätta sig och skriva en sådan kommentar? Känns det jobbigt att ingen är intresserad av ditt liv?

  Är det bara jag som tycker att hela videon kändes så tillgjord? Typ ”nu måste vi bli glada och hoppa i varandras famnar, för det är så alla andra gör på sina videos” Inte alls genuint överhuvudtaget

   Jag är förvånad över att det skrivits nästan 30 kommentarer innan någon kommenterade detta. Jag trodde att det skulle vara den stora snackisen här, så tillgjort.

   Svår att avgöra om Marcelo ser ut som han gör på grund av all botox, att han inte är överlycklig över att bli farsa, eller att han hoppats på en kille eftersom han vet att hans dotter kan behandlas på samma sätt som han behandlat sina flickvänner.

    Ja konfettin hinner knappt blottas innan hon slänger sig i hans famn? Snälla, vad var det jag just såg?

     Fast egentligen är det väl den sunda reaktionen. Ballongen smälls – vi ska få ett barn – alltså vi blir glada!

     Jaha, var där färg på konfettin? Rosa eller blå! Spelar ingen roll, vi är lyckliga för det barn vi ska få!

      Jajo den sunda reaktionen när man får reda på att man är gravid, men misstänker dom redan vet om det, 🤷‍♀️, då det inte alls var det videon handlade om

     Hon verkar osunt glad över att få just en flicka

      Jag vet att detta är tabu att prata om men jag har i smyg önskat flickor båda mina graviditeter, vet inte varför men kan inte se mig själv med pojkar. Högre makter hörde mina önskningar och jag födde två friska flickor som jag är tacksam för varje dag. Jag har blivit osunt glad både gångerna jag fick reda på att det var flicka i magen och jag är osunt glad för mina döttrar varje dag.

       Har hört samma önskan från så himla många mammor. Är pojkar så oönskade och i så fall hur påverkas deras uppväxt / liv av det?

       ”Kan inte se mig med pojkar”..hör detta inbland från just mammor och förstår verkligen inte innebörden. Vaddå inte kunna se sig med pojkar.. vad är det man tror är så stor skillnad från att ha en flicka..? Eller är det att hänga i islador och fotbollsmatcher man inte känner sig så sugen på?

        Om jag ska vara ärlig så är skillnaden inte stor när dom är små, flickor och pojkar är ju typ likadana när dom är små tycker jag. precis som jag hänger på badhus, lekparker och bibliotek med mina döttrar hade jag gjort med mina söner. Utan skillnaden kommer när dom är tonåringar/vuxna tycker jag. Jag är otroligt nära med min mamma och vi hittar på väldigt mycket (går på spa, vinkväll, shoppar, bakar, fikar osv.) min bror är också nära mamma men dom hittar inte alls på mycket tillsammans. Dom skulle ju aldrig gå på spa bara dom två tillsammans och det ser jag i många mamma/son relationer.

      Men är det inte alltid så att mammorna på dessa filmer som läggs upp alltid verkar önska sig en tjej..?

   Hahaha JA! Testa se videon utan ljud också

   Otroligt tillgjort, sorry men får ingen bra känsla om dessa 2 som föräldrar, han vill ju typ inte? Och hon känns för ung och har tyvärr valt fel pappa till sitt barn när det kommer till en sund, stöttande och trygg partner.

   Haha det är tillgjort. Hon har gått ut på sin Instagram och skrivit att hon redan visste könet innan???? Ändå gör man en reveal och låtsas överraskad ” jag skakar” ”jag tror jag svimmar” säger hon i videon, allt för Instagram… blir så trött

   Emilia la upp ett inlägg på story att hon visste könet innan deras live. Var hela liven bara fake?

    Jag såg deras live för nån dag sen där Emilia sa ”när bebisen sover så kommer jag också sova” och då kontrar Marcello irriterat ”nej det gör man inte, man gör ju allt annat man inte hunnit med under dagen då såklart” medans hon svarar ”men man är ju trött Marcelo” och han ”Och? Man vilar inte när barnet vilar, man gör mat och städar då.”

    Wow tänkte jag. Lycka till!

     Han kan väl städa och sånt då…

   Haha precis så! E hade typ börjat sitt hopp innan ballongen ena smällde..

  Anna Book blev redigt utskälld för sin idiotiska tripp till IKEA och Pinchos i Gävle igår. Kommentarerna är givetvis borta (finns kvar på flashback) men det kommer garanterat en ilsken roman i Stories idag som reaktion.

   Hon köpte väl livsviktiga prydnadskuddar!

    Och gick in på Ikea och bäddade om några utställningssängar så det skulle vara renbäddade sängar folk sov en stund i innan de åkte hem, samt gick runt i restaurangen och erbjöd gästerna färskt, iskallt vatten.

  Jag AVSKYR denna reklam som går igång med högt ljud när man scrollar, hoppar högt varje gång och blir på dåligt humör. Måste försöka hitta en inställning på datorn som gör att inte det går igång automatiskt. Finns det en sådan funktion på en en vanlig HP?

   Vet inte om du surfar med chrome, men om du gör det kan du högerklicka på bloggbevaknings-fliken och välja ”stäng av webbplatsens ljud”, så slipper man automatiska ljud när man scrollar.

  De skriver på en lapp, sen ger man lappen till personen man beställer ballongen av bara och förklarar. De är vana.

  Sitter hemma och kokar lite inombords.
  Tittade på ca 5 min av Alexandra/kissies nya vlogg. Bland det första hon pratar om är de nya restriktionerna, men bara i de första typ 5 minutrarna av videon så har hon åkt till ett köpcentrum, fixat naglarna och åkt hem till en kompis där flera andra befinner sig för ”fest” och sen dessutom går ut på restaurang.
  Fattar hon inte att hon är en förebild???? Jag blir helt tokig! Exakt VAD är det som är så svårt med restriktionerna?
  Du behöver INTE nya naglar, eller åka och ”festa” hos en vän. Blir så uppgiven.

  Jag är läkarstudent och har träffat några som jobbat på covid-Iva (jag själv var ju dock förskonad mot detta). Vårdpersonal har PTSD! De gråter när de måste ta på sig skyddsutrustning och vissa skakar. Snälla snälla allihop vi måste hjälpas åt nu att bromsa smittspridningen!🤎

   Dom jag känner som jobbar med covid pat har inte fått PTSD. Visst gnälls de lite över hur jobbigt det är med all utrustning eller bristen på utrustning.
   Folk dör på sjukhus, de jobbar på en avd där man behandlar en sjukdom med dödlig utgång.

    Alltså var den där kommentaren verkligen nödvändig? 😟 Människor är olika… vissa är känsligare än andra och även om man jobbar på sjukhus där människor dör så är det här en extrem situation….

    Det låter inte som att du kanske är helt insatt i situationen för vårdpersonal.
    Jag har hört historier om hur folk nekas plats på IVA eller ECMO trots att de är relativt unga (runt 70) och skulle klara vården och bli friska. Läkarna som måste ta de här besluten mår jättedåligt, såklart. Man får sålla – vem får chansen att överleva?

    Jag tror inte att det är att folk dör som gett vårdpersonal PTSD. Sådant har man nog lärt sig hantera. Det är nog snarare sättet folk dött på, ensamma, och arbetsbelastningen som ger PTSD.

    Inom omsorgen använder vi också visir och munskydd vid arbete närmare än två meter. Det är fruktansvärt att hjälpa någon i duschen med dessa tingester som begränsar syn, andning och nackens rörelseförmåga. Speciellt i 30 graders högsommarvärme. Jag förstår definitivt att vårdpersonal fått stark ångest av att jobba i denna skyddsutrustning i timmar!

   Det gör ont i hjärtat att läsa detta 😰. Bästa bästa vårdpersonal som sliter för överlevnad. Vi andra har det lätt i jämförelse…vi behöver förhålla oss till restriktioner. Punkt.

    Håller helt med dig!🤎

  Kan inte du gräva i det här med köpta följare? Ser massvis med wannabe influencers som lätt tiodubblat antalet följare på kort tid. En snabb titt bland dessa och man ser direkt att det är fejkkonton. Hur ställer sig företagen till det, varför vill man synas på ett konto som mestadels följs av botar? Vad gör instagram åt problemet?
  Tack för en bra blogg!

   Camcam har ju skrivit om detta.

    Hittar inte inlägget, vill du länka? 🙂

  Följer en norsk-ukrainsk bloggare som fotar kläder på golvet i en vanlig zara butik… i dessa koronatider. Samma person lämnar tillbaka kläder hon redan använt… Hur kan det vara ok?

  Marcelos avkomma

  Jag tycker att det är lite trist att man numera vet allt om barnet innan det är fött. Det var roligare förr när man gick och väntade på besked om kön och namn. Såklart kan jag förstå att föräldrarna är nyfikna, men som vän/bekant/släkting/(följare?) blir det ju nuförtiden mest en lite ljummen ”skönt att allt gick bra”-känsla när barnet väl har kommit eftersom man redan vet allt.

   Det sorgliga är väl att man TROR man vet allt när man vet könet.
   Det är ju det enda som går att ta reda på, så gör folk det och bygger en bild av vem de tänker barnet är runt denna enda info.
   Tänk om det var hårfärg man kunde få veta innan: – Åh, mörkhårig! Då blir det en liten fotbollspelare!

   Om du inte specifikt ber om det så berättar de inte vilket kön barnet har vid ultraljudet.

  Hade kanske haft hopp om Marcelo om han vart lite yngre men i flera år Även nyligen har han upprepat sin otrohet och omogna beteenden, graviditeten verkar mest vara en rolig grej för honom och när bebisen föds o uppmärksamheten inte längre är på henne utan bebis lär Emilia märka hur ensam hon blir utan marcelos hjälp, kommer han ärligt tslat byta sitt snygga tjejer festa liv mot byta blöjor? Nej

   Gillar inte heller marcelo på tv men hans beteende måste ju rota sig I något omarbetat trauma.

   Får en klump i magen av allt som skrivs här om honom pga han har en gravid flickvän. Skit i o gilla de men snälla respektera de ofödda barnet och lämna de ifred. Hade mått så dåligt av att behöva läsa om hur alla ty ker mitt barn är ett misstag eller att jag är dum i huvudet som e tsm med barnets pappa.

   Det kanske hon är ni kanske har rätt men vad fan måate man säga allt man tycker? Nu är hon kär i honom och hon är nog inte den första kvinnan och välja ”fel pappa” och om Han nu visar sig vara det är det liksom upp till henne och barnet och klara sig. Ingen annan. Lämna henne ifred fan

    * skit i ATT gilla DEM.

    Så, varsågod 😁

    Problemet är att det finns en orsak till att folk skriver om barnets pappa. Det är synd om E men det finns en tanke bakom detta.
    Sen ska man inte skriva vad som helst bara för att man inte gillar Marcelo. Många verkar tycka synd om henne, med tanke på hennes ålder. Hoppas att hon får stöd och att trots allt Marcelo blir en bra pappa

    Om du tänker efter, finns det någon som ifrågasätter t.ex kenzas kille? (Säkert nån, men du förstår kanske hur jag tänker)

  Andra har sina gender reveals ute i vacker natur dessa har det i en källare så det ser ut som dem är kidnappade , är det en seriös situation att hoppa i ngns knä när man får reda på ett kön?? 😆 jag blev inte så glad när jag fick reda på mitt barns kön hade inte blivit det oavsett

   Sorgliga är att hon redan visste könet och ändå ska leka överraskad och överlycklig.

  Nästan lite perverst att vara så besatt av sitt ofödda barns könsorgan. Är denna trenden här för att stanna?

   Perverst och se det så.
   Man gör intr gender reveal för att man är besatt av barns könsorgan.
   Man gör det för att det är trendigt och för att man känner att grav är det största som hänt en när man är gravid och vill göra en grej utav det
   Helt enkelt.

    * perverst ATT se det så.

    Amen snälla!! Såklart man kan bli så glad över att man ska få en dotter (eller son) en framtida relation för livet, fattar inte vad era problem är låt tjejen vara! Satt självoch log när jag såg klippet även inte följer dom här eller själv har barn. Det är så sjukt elakt att skriva sånt här om någon som ska få sitt första barn, ger så sjukt mycket onödig stress som hon absolut inte förtjänar.

   Fyfan va äcklig kommentar. Bara för att du är olycklig så behöver du inte leta fel hos andra.

  OT. Cissi Wallin uppmanar just nu på sina stories att folk ska skicka in tips till henne på kända män som likt stjärnkocken/kunga kocken kan ”avslöjas” i media. Hon skriver att hon känner journalister som kan erbjuda en anonymitet (källskydd) mot att man berättar. Detta är ju så problematiskt. Hur kontrolleras uppgifterna? Räcker det att jag lämnar in ett namn och en berättelse för att det ska vara så sant att det sen publiceras i media med bild och namn på personen? De historier vi fått ta del av om män som begått sexuella övergrepp tvivlar jag inte på att de är sanna. Men nu blir det ju automatiskt en sanning så fort någon hänger ut ett namn. Om det nu inte skulle vara sant så kan det ju förstöra människors liv. Vi kan ju inte bara utgå från att det är en sanning för att en människa påstår att något hänt. Jag vill samtidigt inte att de här männen kommer undan och får fortsätta med sin skit. Men att ta saken i egna händer såhär blir fan inte helt rätt det heller.

   Finns ju ingen anledning att gå via henne, det är ju. Ara kontakta någon tidning direkt. Självklart hsr de källskydd. Cissi känns som den svaga länken här.

   Jag hoppas verkligen att ingen lägger sin känsliga berättelse i Cissi Wallins händer.

  Oväntat att svenska influencers plockar de allra fånigaste russinen från den vulgära amerikanska kakan.

   Är med i en Facebookgrupp för gravida och där har alla utom jag (känns det som) haft gender reveals. (De lägger stolt upp klippen.) Den ena är löjligare än den andra… Men det är ju faktiskt jätteviktigt så att alla presenter sen kommer med rätt könskodning!

  Är det någon annan än föräldrarna och eventuellt deras allra närmaste som bryr sig om könet på det ofödda barnet? Min syrra smsade efter ultraljudet att de skulle få en flicka. Min reaktion var typ ”okej. Kul.” vilket hade varit exakt samma reaktion som om det varit en pojke.

  Vad förväntas man känna när någon avslöjar könet vid en sån här tillställning?

  Men vad är det för fel på er alla människor som sitter där bakom era skärmar och dömer ut Emilia och Marcelo, jag skäms att läsa dessa kommentarer och jag hoppas verkligen ni inte har eller tänker skaffa barn.

   I helvete vi ska skämmas. Han då hur han var i PH åh fy!!! och BB.

  Säga vad man vill om Marcelos sätt att behandla tjejer i sitt förflutna, men han sitter åtminstone inte och skriver elaka kommentarer om andra anonymt på internet. Ni har exakt ingen aning om hur deras förhållande ser ut bakom stängda dörrar och ni har ännu mindre att säga och tycka till om deras beslut att skaffa barn ihop. Om Emilia valt att gå vidare med honom efter det han sägs ha gjort mot henne så är väll det jättefint, och det enda som räknas.

  Tiden får avgöra huruvida Marcelo blir en bra pappa eller inte, jag hade blivit så ledsen själv om min graviditet diskuterades anonymt på internet på detta viset från folk som absolut inte har något med det att göra.

  Stort grattis Marcelo och Emilia till er lilla flicka, ni har en fantastisk tid framför er! ♥️

   Och det vet du? Haha

    Vet vad? Har inte påstått att jag har bättre koll på deras förhållande än er, menar bara att det är patetiskt att sitta och spekulera och vräka ur sig elaka saker om hur det kommer gå för deras barn. Respektlöst. Låt dem få ha denna mysiga stunden ifred, har ni inget snällt att säga så säg ingenting alls.

    Är ni samma personer som går på Jockiboi och klagar på honom över att han skaffat barn? För jag kan minnas att han betedde sig som skit under en lång period, hängde ut tjejer, kletade in sig i bajs, han och Jonna gjorde videos där han sög av dildos och gjorde sig rolig på andras bekostnad. Sen vände han på livet, tog sig i kragen och är en fantastisk pappa. En toppenförebild för många oavsett ålder, som visar att oavsett bakgrund kan man ändras om man vill. Vem säger att inte detta kan hända för Marcelo?

   Du vet väl inte vad han gör på sin fritid? Eller är det Emilia?

    Men SNÄLLA vet NI vad han gör?! Är det tolvåringar som sitter här och skriver hat för att deras favoritperson inte vann PH eller är de vuxna människor? Lämna deras förhållande ifred och sluta spekulera. Det är vidrigt det ni håller på med!

  KAN INTE NI ALLA BARA SLUTA SKRIVA ELAKA KOMMENTARER, vad är ni för människor?! Hoppas att ni som sitter och skriver inte har egna barn som ni sen ska lära att det är okej att trycka ner folk på det sättet ni gör.
  Vem fan bryr sig om Marcelos tidigare liv? Var ni så jävla perfekta hela livet fram till idag? Har ni aldrig gjort fel?
  En människa kan mogna trots att man varit som ni skriver : ett svin.
  Om det är någon som är omogen så är det ALLA ni som sitter och skriver skit. Skäms på er alla.

   Ja du har väl rätt. Men tycker personligen att det är tragiskt att han ska få barn.
   Personer kan mogna och bättra sig, hundra procent.
   Men av det man sett hos honom, och vad andra som haft en relation med honom berättar, så är han en läskig person.
   Skulle inte vilja ha honom nära mig, och speciellt inte skaffa barn med honom.

   Det är väl mest därför folk går igång, är nog inget större personligt mot Emilia, utan det känns tragiskt bara.

   Men ja, deras val antar jag.

    Forts… Är väl mer att barn (och flickvännen) kan ta känslomässig skada av att ha en sån förälder.

  Men M kommer själv från en dysfunktionell familj därav säkert hans beteende. Hans lillasyster fick 2 pojkar när hon var 19, och 20 år gammal som hon sedan bara lämnade bort när de var riktigt små och nu lever hon livet.

  Men för det behöver man inte bli likadan. Men tycker E och Marcelo inte är mogna för ett barn. Det är ett stort ansvar och inget man ska skynda på. Time Will Tell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *