Är det här bra reklam för företaget?

Bilderna är spegelvända här.
Från My Martens Instastory

My Martens är ambassadör/gör återkommande reklam för tre olika märken av träningskläder:
– Gavelo
– Stronger
– ICANIWILL

Hur nöjda hade ni varit med videon som skärmdumparna kommer ifrån om ni representerade ICANIWILL?
Jag kan sammanfatta den åt er:
På Instastory bär My Martens först en jacka från Gavelo och sedan en jacka från Stronger, samtidigt som hon visar upp mängder med påsar innehållande kläder från ICANIWILL som hon inte ens brytt sig om att öppna.

Det blir ju ganska tydligt här vilka kläder som My föredrar och vilka kläder hon väljer bort.
Att då samtidigt betala My för exponering av ICANIWILL blir ju lite som pengar i sjön när hon tydligt visar att hon väljer bort deras kläder, och inte ens öppnar påsarna när hon inte får betalt.

Det här talar ju ett betydligt tydligare språk än ett inlägg hon får betalt för. Om pengar kan få en influencer att ääääääälska vad fan som helst så borde de kanske vara lite mer försiktiga med vad de lägger ut på sina plattformar – i alla fall om detta äääääälskande ska framstå som någorlunda trovärdigt.

Tack för tips!

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det något särskilt Felicia Book letar efter?

  Svara

   💍💎💰❓

   Svara

    👓👜. 🚲 försvann i somras.

    Svara

   Akta så det inte trillar ned i väskan och hoppar in i cigarettpaketet inuti påsen! Lätt hänt har jag hört…

   Svara

    Jonas brukar ju slänga förlovningsringen vid bråk så snart så. ….

    Svara

     Jonas har väl sålt sin lägenhet för ett par millar och flyttat in hos My.

     Svara

  Hon kanske fått kläder i sådana mängder att hon inte hunnit använda dem ännu, eller en nyligen anländ kollektion hon inte hunnit med att testa?

  Svara

   Precis! Kläderna hon hade på sig och visade upp i sitt reklaminlägg var ju uppenbarligen uppackade.

   Svara

  Tycker inte att någon reklam från någon influencer har någon trovärdighet längre.

  Svara

   Tycker tvärtom Äckliga influencers guidar mig till vad jag aldrig ska köpa.
   Influencers har stor negativ trovärdighet

   Svara

   Håller med och jag hoppar de som gör reklam. De är mer eller mindre så lite trovärdiga nr de öser ut bilder och utbrister ” sååå fint” MU hon orkar inte ens ta egna bilder där hon bär kläderna som hon bara älskar utan kör med företagets bilder.

   Svara

   Exakt, jag undviker snarare märken som skickat pressbud till dessa människor. Igår la Klara Doktorow, som jag ändå tycker är härlig och mer vuxen än övriga influensers på instagram, upp ett pressbud från Lindt choklad. Då tappade jag hoppet och tog avsked av Lindt. Blir så äcklad att dessa rika männisor bara får och får grejer. Buäää

   Svara

  Precis! Kläderna hon hade på sig och visade upp i sitt reklaminlägg var ju uppenbarligen uppackade.

  Svara

   hamnade fel.

   Svara

  ”som hon inte ens brytt sig om att öppna”… Hur vet vi det dock? Hon kanske nyss har fått dem och inte gjort samarbetet än?

  Svara

  Kollade på hennes stories och blev helt förskräckt av hur mycket kläder hon har. Hon är också noga med att poängtera att hennes garderob är så mycket större än vad den ser ut att vara😜 viktigt!!

  Svara

  Tycker hon verkar så ofräsch.
  Oduschad liksom..

  Svara

   Snäll kommentar..

   Svara

   Eftersom hon tränar så mycket kan hon inte tvätta håret varje dag. Är det inte när man blir svettig det behövs? Nä på med Bobbys torrschampo och kör kalluft i hårtorken. Hon skriver ju själv att hon svettas som en gris. Tror inte hon doftar jordgubbe precis 😝

   Svara

    För övrigt har Bobbys torrschampo uselt betyg hos återförsäljare.

    Svara

     Hans produkter, både den första röda serien samt denna förstörde både mitt hår och hårbotten. Fy fan vilket skräp 😆
     Tack lillebror som alltid köper skit i present till mig ❤️😂

     Svara

      Ge igen! Kommer inte på något tips just nu.

      Svara

    OffTopic: Vad tillför kalluften? 🤔 Känns som om jag missat något jag kan ha nytta av 🤩

    Svara

   Hade hon haft ett tjockt lager smink och stylat håret hade du inte sagt sådär. Och sedan undrar man varför folk tvekar att lägga ut vardags bilder…

   Svara

    Fast det finns något däremellan

    Svara

   My ser ut som hon gör, inte stylad, filtrerad eller poserad till oändlighet.

   Tror ni är lite ovana vid det.

   Svara

   Väldigt ofräsch kommentar, elaka människa.

   Svara

    Till 18:20

    Svara

     Ja, förlåt

     Svara

   Oduschad. Huvudet på spiken!
   Kanske Anna kan bidra med lite duschtips och hjälpa till med att bädda rent?

   Svara

  Det där glittriga filtret hon använder borde förbjudas.

  Svara

   Haha ja, eller så borde hon få förbud att använda det 😂

   Svara

   Finns väl ingen som överanvänder filter så mycket som My. Glitterfilter, släta ut huden filter, porslinsdockafilter etc etc etc.

   Svara

    jo de flesta faktiskt….

    Svara

  Jag reagerade idag på att Helen Torsgården, för övrigt en av mina favoriter, gjorde reklam för Willys Hämta men nästa gång hon la upp handling så handlade familjen på Coop. Jag vet att man inte handlar allt på samma affär, man handlar inte alltid på samma varje vecka, alla affärer finns inte i alla städer eller på de platser som man är på just då. Helen gör för övrigt alltid välplanerade/välgjorda samarbeten så jag anklagar inte henne för att vara oärlig så missförstå mig inte – poängen är att det blir lite konstigt när influencers gör reklam för saker som de egentligen kanske inte använder frekvent. Eller åtminstone, gör man reklam för en sak kanske man kan undvika att posta konkurrenter i nära anslutning även om de inläggen inte är reklam.

  Svara

   Jag har inte kollat på Helens vloggar mer än kanske ett halvår. Jag hoppar lite fram och tillbaka. Men när du säger det så kan jag inte minnas att jag sett henne handla på Willys nån gång 🤔. Älskar för övrigt Helen 💕

   Svara

    Älskar henne och hennes kanal med, typ det enda jag kollar på! 🙂 Genuint innehåll!

    Svara

   Men hon handlar ju på i princip alla mataffärer, hade varit värre om hon först gjorde reklam för ICA för att sen göra reklam för Willys.

   La inte någon energi på att hon gjorde reklam för Willys, vad spelar det egentligen för någon roll?

   Svara

    Ja jag vet att hon och hennes familj ofta handlar på olika affärer. Men jag tyckte bara det var konstigt på sätt och vis att hylla Willys Hämta för att sen ”handla manuellt” på Coop.

    Svara

   Finns ingen Willys i Sunne där dom bor så antagligen därför. Sen var de väl Willys hämta Frej hon gjorde reklam för.

   Svara

   Ja det blir ju verkligen genomskinligt hos vissa att det bara är reklam men inget de använder annars. Det lär man sig ju att se egenodlade rätt fort dock

   Svara

   Jag har tröttnat på hennes bloggar hon lever ett drömliv men hittar bara problem hela tiden, sedan exponering av barn vilket hon kommer undan med men Kenza gör exempelvis inte det

   Svara

  Myggan gick ju tom på event i sin rutiga jacka från Gavelo. Verkar vara en favorit. Och hon som tar sånt ansvar i dessa tider stod supernära Victoria Silvstedt. Men det var väl värt risken i hennes dreglande efter kända människor. Patetiskt!!! Håll käften när du blir sjuk nästa gång.

  Svara

  Fullkomligt meningslöst att ha den mängden träningskläder som hon visar upp i storyn. Att hon ens bryr sig om att lägga in det i garderoben?

  Svara

  Alltså My, den mest manipulativa och förljugna, inte trovärdig alls. Och hjälp ska hon ha till allt haha ingenting verkar hon kunna göra själv. Hennes behov av att försvara sig, jisses värre än book och lögn på lögn. För ett tag sedan så började hon halta när hon kom på att hon filmade sig, dagen efter gick hon på en flera timmars vandring asså haha. Hon försökte nyligen bortförklara igen att hon har fillers i läpparna också, körde igen med att hon har ärr innanför läppen så det går inte att ha fillers haha jo det går visst och det har hon även om hon kanske inte sprutat in i läppar nyligen. Tur att hon inte ”kan” filma ”alla sina klienter” också. Asså

  Svara

   Mycket hit o dit, fram o tillbaka. En vecka kan hon inte träna tungt pga sin hälsa. Någon vecka senare redovisar hon personligt rekord, dvs mycket tungt lyft. Sedan skriver hon att hon är så ledsen för att hon inte kan lyfta, träna med tunga vikter. Nu kan hon träna med tunga vikter igen…Svårt att hänga med i alla turer.
   Inte sett reklam av träningskläder i hennes eget gym?

   Svara

    Ja och alltid ett långt inlägg om hur mycket hon älskar sin kropp och sina kurvor när hon gått upp lite, fastän hon sen också erkänner att hon inte trivs med extrakilon och gör allt för att gå ner och förändra sin kropp med kostscheman och hårdträning i perioder. Så fejk men ett sådant kommer emellanåt för då får hon många likes, kommentarer och bekräftelse.

    Svara

     Så trött på folk som kallar valkar för kurvor

     Svara

  Men hon är ju ett självutnämnt marknadsföringsgeni (ja hon har uttryckt det så), pysslar med varumärkesuppbyggnad.
  Heja myggis, heja.

  Svara

   Haha eller hur, och hon är självutnämnd hälsocoach och kostrådgivare också, typ den bästa i Sverige enligt henne själv. Asså. Hon är så pinsam, så fejk, bedräglig och manipulativ. Hon har ju nu en anställd assistent också, koordinator kallar hon henne väl, som hjälper henne med bloggen, fixar samarbeten, skriver positiva kommentarer på samarbetsinläggen och agerar ”träningsklient”.

   Svara

    😂. Jävla vilken multifunktion alltså.
    Om hon kunde korrläsa Myggis texter vore allt komplett.

    Svara

  Hela hon är dålig reklam för tränings-anything överhuvudtaget

  Svara

   Kul när hon skrev ”äntligen nytt kostschema” och stekte som vanligt kyckling. Allt inom kost och hälsa skämmer hon ut sig med när hon ska tipsa andra. ”Så viktigt med hållbara rutiner” säger den som gör omstarter varannan vecka.

   Svara

  Såg lustigt ut när man har så mycket annat i garderoben. En bild på Ikea ofiltrerad och visar att hennes hy inte blivit 10 år yngre av de fantastiska ansiktsbehandlingarna som hon påstår. Tandblekningen också fejkad.

  Svara

  Någon frågade My om hon kunde ge tips på bra träningskläder i ull eller linne. Frågan besvarades inte. My svarar inte på frågor om hon inte gör reklam för varan eller har ett samarbete. Skulle det bero på att hon inte känner till träningskläder i de materialen kunde hon väl ha svarat det.

  Svara

   Vem vill träna i ull eller linne🤨?

   Tröjor i merinoull är iof rätt ok nu när det är kallt ute.

   Svara

    Tränar man ute som många liksom jag gör, så är ull minst lika bra som andra syntetiska alternativ för att transportera bort svett och hålla dig varm. När tempen visar kallare då.
    Som du själv nämner.
    My har även träningsresor med träning ute så varför skulle hon inte kunna känna till o tipsa om det.

    Svara

     Spontant tänker jag på ull som typ lager ett, inte träningskläder per se.
     Underställ liksom.

     Kanske var det hen sökte, bara jag som inte kopplar det specifikt till träning

     Svara

     Ull är inte alls bra på att transporterna bort svett, ull är tvärtom ett material som kan ta upp och binda mycket vätska. Det som däremot är toppenbra med ull är att det håller dig varm trots att det blir blött till skillnad från syntet som ju blir svinkallt om man blir stillastående typ en sekund i ett svettigt polyesterställ. För bäst lager på lager för vinterträning skulle jag rekommendera ett syntetunderställ som lager ett och en tunnare ulltröja som lager två.
     Annars är ull ett helt makalöst material som passar till allt. Jag har enkom ullunderställ som jag använder till allt ifrån vandring på sommaren till träning på vintern till att bara mysa i hemma i soffan.

     Svara

    Linne kan funka vid Yoga, ull vid skidåkning. Träning behöver inte bara bestå av ett tight träningsett i ett gym.

    Svara

  Det är inte utan att man blir väldigt väldigt less på dessa influensers som gör reklam för samma saker.
  Stronger tycks vara det nya Daniel Wellington och har numer även Niiinis och Jennys matblogg som reklampelare.
  Vilket är otroligt löjligt då dessa damer sällan eller aldrig hänger på eller ens pratar om gym i vanliga fall.
  ”Jo men det är ju otroligt sköna kläder och det blir ju roligare att gå ut och gå med hunden om man är snyggt dressad”.
  Inget annat än hyckleri.
  Jennys Matblogg är för övrigt en av de där influenserorna som tycks tro att Corona inte angår henne. Hon har bokat in massor av julbord och tänker under julen resa från Kalmar till Haparanda typ, med en massa stopp på vägen, nu när hon inte kan flyga till Maldiverna varannan månad.
  Jag har hållit ett extra öga på henne (bloggen har ju blivit ökentråkig) sen i våras då hon reste till Stockholm för att signera böcker och käka en massa mat ute. Hon bad om tips på restauranger och då hon fick en massa kritik släppte hon på bullmamma-imagen ett ögonblick och fräste att hon inte kunde sluta jobba på grund av en flunsa…
  Hon tog dock på sig bullmamma-masken snabbt igen och försökte släta över. ”De hade inte hört de nya reserestriktionerna” trots att de kom ett dygn tidigare.
  Just det. Dra den om tomten också.

  Svara

  OT. Men alltså jag orkar inte med hur oansvariga influensers fortsätter att vara 😫 Ida Warg var och fixade naglarna idag… verkligen nödvändigt besök. Blir helt matt. Ja jag vet att jag kan ”avfölja”, men jag tycker faktiskt vi måste engagera oss för allas bästa för att få stopp på viruset. Det är inte långt kvar till ett vaccin nu, så svårt är det inte att bara stanna hemma!

  Svara

   Träffade min åttioårige granne idag och hon skröt mer eller mindre om att hon gjorde allt som hon gjort innan Corona

   Svara

    Ja hon kanske inte går på krogen och festar loss 😉

    Svara

  Synd på ett sådant trevligt märke som ICIW. Jag vet vad för personer de väljer att sponsra (inte bara stora influääänsäärs) utan ”vanligt folk” med funktionsnedsättningar, bl.a. Tycker jag är hedersvärt!

  Sluta sponsra My och gör någon annan, kämpande människa glad, säger jag! 🥇

  Svara

  Min fråga till henne: Blir det inte lite konflikt när du gör reklam för både Stronger och Gavelo?

  Hennes svar: Konflikt? Jag visar upp mina personliga favoriter från alla varumärken 😅 jag har varit trendspanare i flera år för magasin… ingen trovärdighet om jag låter mig köpas av ett brand😊

  Jag testar,utvärderar och visar upp det jag står för 💫 ha en fin dag 💚

  Svara

   Haha alltså hon… Hon får ju betalt av flera brands, är köpt av flera brands typ, hon har ju samarbeten med flera märken och tjänar alltså pengar på det. Därför hon får träningskläder i mängder ju för att visa upp. Himmel så manipulativt lögnaktig hon är.

   Svara

    Jag undrar två saker.
    1. Hur funkar det när influencers får bud? Dom visar ju upp detta som någon slags reklam och tackar företaget. Får de enbart betalt i form av den produkten eller tror ni även de får betalt i ersättning? Annars är det ju väldigt billig marknadsföring att bara buda över grejer till kändisar. Tex så säger ju Alexandra Nilsson att man ska tänka på sitt värde som influencer och inte acceptera för lite betalt eller betalt i produkter. Men hon visar ju också ofta upp sina bud och berömmer och tackar företagen. Någon som vet hur det funkar?
    2. När influencers gör sina hauls behåller de alla kläder? Alexandra Bring städade nyligen sin garderob och hade förvånansvärt lite kläder med tanke på alla hauls för NA-KD. Hennes garderob borde ju svämma över.

    Svara

     Alla bud som influensers ”får” måste de skatta för. Annars måste de bevisa att de slänger presenten eller skicka tillbaka den. Resor som de ”får” i samarbeten betalar de skatt för. Så inget är gratis och det är inte så glamoröst som det ser ut.

     Svara

    Men ingen människa använder ju kläder från bara ett märke.
    Ett märke kan nog få bli ensam sponsor av en influenser men tror det hade kostad lite väl mycket

    Svara

  Nej, det du skriver är inte sant.
  My såg helt normal ut, som en normal kvinna som handlar klädd i kläder hon trivs i.

  Sen att du vill skriva nedlåtande saker om en annan människas utseende och kropp- det säger rätt mycket om dej.

  Är du här för att förstöra för:
  My?
  Camilla?
  Eller dej själv?

  Svara

   Bra där Al! Tycker inte man behöver gå på utseende, det är inte schysst och inte relevant heller.

   Svara

   Fast riktigt normal ser hon inte ut.

   Magen är plattopererad och när hon går upp 18 kg är den fortfarande helt platt. Inget sätter sug på magen?!

   Men bröst och höfter blir jättestora. Och läpparna🙈🙈🙈

   Titta på bilder.

   Sen tycker jag det är uppfriskande med att vi alla ser olika ut, men naturlig håller jag inte med om här. Brösten är nog också opererade.

   Svara

  Vem följer My och varför?
  Hon verkar genuint tråkig och totalt i avsaknad av stjärnglans. Om jag ska vilja kolla in eller inspireras av någons instagram eller blogg så är det för att jag antingen kan identifiera mig med personen eller att jag inspireras av dem (tänkte tillägga ser upp till, men det är inte heller riktigt vad jag menar). Men absolut, kanske känna mig lite starstruck eller åtminstone få en lätt wow-känsla.

  Men My och Boken är såååå trista, lever så trista liv och har så intetsägande stilar att jag inte kan förstå hur de klarar att hålla kvar folks intresse.

  Svara

   Uppenbarligen väldigt många

   Svara

    Då kanske du även kan svara på VARFÖR man följer henne?

    Svara

     Har väl något som tilltalar andra än vad som tilltalar dig

     Svara

   Herregud då har jag ännu tråkigare liv. Vadå , vanligt liv ju.

   Svara

  Slutade köpa Stronger efter att Maggan Graaf frontade märket 🤢

  Svara

  Hon gör reklam för alla märken som vill betala henne. Hur många favoritmärken av träningskläder kan man ha och samtidigt vara trovärdig mot kund och märket man
  representerar 3, 4 5,10 ?
  Snart blir det reklam för Björn Borgs träningskläder samt deras ryggsäck som hon redan visat upp i bild, stay tuned.

  Svara

   Samma med Petra Månström (@maratonpetra). Hon har olika samarbeten var och varannan vecka vad gäller löparkläder och löparskor. Varje märke såklart det bästa.

   Svara

   Haha, Salming var det😄

   Svara

  Antagligen ska hon visa kläderna i en haul framöver och inte tagit upp dom ur förpackningen än!

  Svara

  Ni måste sluta se det som att influncerna ger sin själv när dom marknadsför varor. Jag ser det som när anonyma Helena gjorde reklam för Wella hårschampo på 80 talet med svallande hår fast det med säkerhet inte hade funnits en droppe Wella i det håret.

  Svara

  Nej det kan jag hålla med dig om. Men jag reagerar på att den andra sidan av släkten inte kan komma till tals och att det är så jävulskt fult gjort av JT. Och hon kommer undan med det.

  Svara

   Några har bett JT att vända sig till TV och andra medier, men då har Johanna tystnad. För då skulle seriösa journalister redovisa bådas sidor, myntet har som vi vet två sidor.

   Svara

  Jag har tappat förtroende helt för My. Just för detta med olika träningskläder. Hon skriver ju nästan samma betyg på dem. Hur ska man liksom då kunna välja när alla är lika bra enligt henne. Det känns lite desperat av att tjäna pengar på allt möjligt konstigt

  Svara

  Vad hände egentligen mellan My och Maggan Graaf?

  Svara

   My anklagade systrarna öppet för att ha varit otrogna mot sina respektive, och påstof att hon hade varit i samma hotellrum som dem då det hände.

   Svara

    Tydligen med D. D* S*ilva

    Men det visade sig senare att det var han själv som läckt och ej Myggan.

    Inga systrar jag skulle vilja vara ovän med

    Så länge Maggan klappas medhårs är det nog jättebra, men sen 💥💥💥

    Svara

  Inte konstigt man inte har lust att gå ut när man ser vissa kommentarer här, vad spelar det för roll om hon är ”ofräsch” tycker hon ser normal ut? Ni hade inte kommenterat det om hon hade spenderat timmar på att fixa till sig, en man hade inte heller fått det.

  Svara

  Normalbegåvade människor begriper att alla dessa sk influencers i sitt privata liv utanför Instagram- och bloggbubblan varken använder eller ens tycker om en bråkdel av alla produkter dom får betalt för att göra reklam för, ungefär som den prostituerade som ljuger för sin kund och säger att det är jätteskönt.

  Svara

  There are many business administration coursework writing services and Business Administration Writing Services to choose from for those stuck with their business administration paper writing services and business management writing services.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.