Ellinor ”Pdotter” Löfgren om Black Week

Vad tycker ni om Ellinor ”Pdotter” Löfgrens resonemang och subtila kritik till sina kollegor vad gäller Black Friday/week?
Jag upplever att många influencers tar in så många samarbeten som de bara kan under den här perioden  trots att det förmodligen ger en sämre utdelning för företagen att tryckas in mellan andra reklaminlägg, under förevändning att det är just Black Friday/week som de gömmer sig lite bakom.
Ett riktigt ”passa på-beteende”.

Vad är er upplevelse och vad tycker ni om Ellinors uttalande?

Tack för tips!

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bara att köra på. Gillar hur Alexandra Nilson gjorde en ”varning ” ”köp för pengar du har”

  Svara

  Jag tycker hon resonerar klockrent, har sett säkert 30 profiler på instagram göra reklam för samma märke, vid samma tid den här veckan. Hur effektivt?! Samma målgrupp som hetsas med identiska jävla hauls.

  Svara

   Aimn

   Svara

    Och CocoPanda 🤮

    Svara

   Fast är det inte konstigt att som influenser försöka leka duktig på de här sättet. Hela deras jobb handlar ju om att bidra till överkonsumptionen. Jag tycker inte helt om när de försöker samla plus poäng på det här sättet.

   Svara

    Att kasta sina kollegor under bussen för att lyfta sig själv. ÄCKLIGT!

    Svara

   Lätt att säga ifrån sin höga häst när man lever sitt privilegierade liv som pojkvännen betalat allt för. Ellinor är vettigare än många men hon var precis likadan innan hon hittade philip som betalar för allt.

   Svara

    Usch vilken vidrig fördom. Är ganska säker på att Ellinor till och med tjänar mer än P… Avundsjukan som talar här kanske? 😬

    Svara

     Fast det är ju rätt vanligt att många kvinnliga influencers inte hade haft råd med sina livsstilar utan sina manliga partners. Tex inredningsbloggare som bor i dyra hus med dyr inredning men knappt drar in några egna pengar alls.

     Svara

     Kolla Ratsit bara, hon tjänar rätt ok men bara en bråkdel av vad han gör

     Svara

      Hur kan man se vad folk tjänar?

      Svara

     Till Emma, klart du är säker på det för det är det hela hennes väsen vill att du ska tro. Det är den bilden hon säljer till dig. Vill gärna tipsa om att allt är inte som det ser ut på Instagram 🙃

     Svara

     Hahaha med de jobb hon gör har hon garanterat iiiinte råd med en Porsche Cayenne som hon kör 🙉 och han kör Tesla Model X

     Svara

   Na-kd, nelly, aimn, idealofSweden 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Tycker det är fullt rimligt med mer samarbeten inför black friday. Det är ju deras jobb och vem skulle inte se till att jobba mer under den period som kan räknas som ”högsäsong”? Jag som följer kan också tycka det är bra med någon extra rabatt eller att bli påmind om något som jag faktiskt behöver, även om det såklart ökar köphetsen generellt också. Men då tycker jag återigen man måste komma tillbaka till att samarbeten är deras jobb och därför fullt rimligt att göra. Är man inte intresserad så är det ju väldigt lätt att undvika att titta på samarbetena också.

  Svara

   Håller med.. älskar för övrigt black friday

   Svara

    black friday är ett minne blott, det är ju i princip black week nu för tiden och lär inte dröja längre innan hela november klassas som black month 😴

    Svara

    Det brukar jag med göra men inte i år. Tycker det är enormt rörigt överallt och oklart på alla sidor jag handlade från förra året..
    önskar att det bara var en viss procentsats hela veckan/dagen på allt och så var det med det!

    Svara

     Ja alltså det känns som att det är mindre rabatt i år, men jag hoppas ändå de slår på på fredagen iaf.. så jäkla snålt med 15% på vissa varor 🙄

     Svara

      Ja 15% är ju mindre än man får på vanliga medlemsdagar eller andra ”rabattdagar”, 25% borde vara absolut minimum på rabatt om man nu ska ha ett sådant stort jippo över det

      Svara

      Men det har väl gått dåligt för handeln i år? Det finns nog inte så mycket marginaler kvar.

      Svara

       Inte för all handel, många har det ju gått mycket bättre än förväntat för också

       Svara

      Men haha hur mycket mer rabatt vill du ha? Butiker lägger ner pga att folk inte handlar i fysiska butiker iom restriktionerna , finns inte en chans att butikerna klarar av att sänka priserna för att nåååågoooon kanske kommer in och handlar EN vara som kanske är på 30-40% rabatt.

      Svara

       Bor du under en Sten eller? De flesta butiker sänker med 25-30%!

       Svara

       Märkligt att det är såpass smockat i alla butiker och köpcentrum om ingen handlar..

       Svara

    Black friday är en bluff ni vet det va? Priserna höjs innan deras generösa rabatt

    Svara

     Inte alla. Fulheter finns i alla branscher såklart men man kan faktiskt göra riktigt bra klipp hos flera aktörer

     Svara

     Därför man håller koll på ex. Prisjakt. Jag har sedan i augusti haft bevakning på 4 olika saker som jag vill ha någon gång, så är väldigt enkelt för mig nu och se om det har höjts eller inte. 🤷🏼‍♀️

     Svara

     Snacka om att vissa tror man är dum i huvudet. Perfekt att passa på köpa dyr hudvård man annars köper eller smink. Har alltid koll på vad mina produkter kostar så jag vet exakt hur mkt jag kommer spara.

     Svara

  Ellinor har helt rätt! Så skönt med en vettig influencer ⭐️

  Svara

   Nej snarare dubbelmoral. Hela deras bransch går ju ut på att sälja saker, vore hon vettig skulle hon ju börja jobba med något annat istället, tex inom sjukvården där man verkligen gör nytta.

   Svara

    Säger du så till fotbollsspelare också?

    Svara

  Vem är det ens?

  Svara

  Sjukt bra. Har funderat över de influencers som på sistone varnat över fler kampanjer de kommande veckorna och jul. De måste ju inte tacka ja till allt, det är ju inte så att de förlorar inkomst (den inkomst de skulle haft om det varit vanliga veckor) om de haft färre samarbeten. Och pengar till julklappar kan de ju knappast sakna ändå.

  Svara

  Jag hittade Ellinor ganska nyligen men shit vad hon är vettig! Gillar henne starkt. (Plus att hon följer corona-restriktionerna väl!!)

  Svara

   Hon följer dom bara för att hon är gravid och rädd för att inte hennes kille får följa med på förlossningen. I våras sket hon blankt i allt med korona och levde på som vanligt med fester osv

   Svara

  Har precis scrollat förbi dagens inlägg som jag brukar göra, men himmel vad segt alla inlägg laddar, är det bara för mig det är så eller är vi många med samma problem? Upplevde samma igår kväll första gången och trodde det var nåt knas med mitt internet bara, men det verkar vara likadant oavsett om jag har wifi eller mobilt nätverk på🤔

  Svara

   Jag tror att det har att göra med gårdagens pip-inlägg. När det hamnar på sidan 2 på bloggen (när CamCam har publicerat några inlägg till) eller om det blir raderat så tror jag problemet kommer att lösa sig.

   Svara

    Bringades det klarhet i vad som menades med ”pip”?

    Svara

     Inte för mig. 😊

     Svara

     Pip betyder at man piper fram något högt och gällt. ”Men guuuummaaaan” t ex.

     Svara

  Hade jag kunnat se bilden hade jag kanske kunnat uttala mig. Snälla, fixa cachen. Vad är det för oproffsiga människor på N24?

  Svara

   Det är väl du som har taskigt internet.

   Svara

    Nej!

    Bloggen är rätt skruvad efter flytt och har hela tiden haft problem med chache.

    Svara

     Funkar fint

     Svara

    Nej, cachen är paj.

    Svara

  Therese Lindgren frågar i sitt senaste instagraminlägg om fysiska butiker borde ställa in Black Friday i år.. Intressanta svar!

  Svara

   Det kommer vara galet med folk.

   Svara

   Alltså JA det borde de! Jag jobbar i butik och är redigt förbannad över hur företaget jag är anställd hos resonerar. De har inga som helst planer på att ställa in black week i butik utan tycker att vi ska ta in extrapersonal i reflexvästar(?!) som ska se till att folk håller avstånd. Dels finns ingen sådan extrapersonal såvida inte puckona på HK tänker komma in och arbeta själva (kan säga att helvetet fryser till is innan det händer), dels är det helt jävla orimligt att utsätta sin personal för den risken i nuläget. Ja åh, sen ska vi inte ha ballonger som vi brukar för det är för festligt i år. Bra va?

   Håll det till online istället och ge fan i att gambla med butikspersonalen hälsa. Idioter.

   Svara

    Det borde vara krav på munskydd i butiker alltså. Främst för att skydda personalen från idioter som kommer in snuviga, för stänga ner kommer de aldrig att göra.

    Svara

    Ta in facket då. Kan bli skyddsstopp om de anser att det inte är säkert för er.

    Svara

    Haha är det XXL? Var inne där (pga cykelreparation innan nån halshugger mig) och kändes oklart med alla i reflexväst.

    Svara

     Nej, inte XXL haha. Som sagt finns ingen personal vi har som ”extra” som vi kan sätta en reflexväst på😅

     Svara

  Bella kan ju vittna om vad ett sargat förtroende betyder …

  Svara

  Ellinor är en sån person som säger en sak men beter sig helt annorlunda. Hon kontaktade mig på det företag jag jobbar på och BAD om att få samarbeta under denna veckan, att hon tar mer betalt stämmer. För hon ville ha 50,000 kr för ett vanligt inlägg med storys – därför tackade jag nej, med tanke på att hon för bara några veckor sen hörde av sig i en annan fråga och erbjöd då 1 inlägg för en helt annan summa. Då var det dessutom inte ens pengar hon ville ha, utan en grej till sitt kommande barn (värde under 10,000 kr). Jag kan inte ta en sån influenser seriöst som hoppar mellan sina priser sådär som Ellinor gör. Hon är dessutom ingen bra influenser att samarbeta med då hon aldrig gör som hon blivit tillsagd, hon har grov ADHD och är väldigt dålig på att planera så allt blir bara fel och pannkaka. Jag tror att det är såhär att Ellinor inte fixat några samarbeten denna vecka pga dålig på att planera helt enkelt! Och sen har hon försökt att ändå sälja in till företag men det har varit för dyrt (företag som tex det jag jobbar på har ju en budget för black friday som man snabbt fyller upp), och hör man som influenser av sig i sista sekunden så finns inte en chans att företaget kan klämma in i budgeten även om man skulle vilja. Tyvärr Ellinor, detta är bara skitsnack och du shamear kollegor och vänder din dåliga planering till att det skulle vara medvetet på något sätt.

  Svara

   Inte för att på något vis försvara henne här nu men en stuga i Sälen är dyrare på sportlovet än två veckor innan. Just sayin.

   Svara

    Ja pga hög efterfrågan, svårt att tänka mig att det är så med influencers.

    Svara

     Lär ju vara högre efterfrågan på influencermarketing under black weekoch black Friday än vanliga veckor.

     Svara

      Borde inte influencers ha black friday rea på sig själva?

      Svara

    Vi har influensers som frågar om det är okej att dom har två samarbeten samma dag (dvs att vi delar på dagen med ett annat företag) men vill ändå ha mer betalt än vanliga dagar. Hade det varit brist på influensers absolut, men reklamplatsen är SÄMRE på black friday inte bättre. Det är inte en reklam på tv under bästa sändningstid vi snackar om. Tvärtom.

    Svara

   Hon har dock pratat om att hon undviker black friday tidigare.

   Svara

   Berätta mer, väldigt intressant!

   Svara

   Hon snackar så mycket skit. Ingen ville samarbeta med henne och därför vill hon istället shamea andra. Så tydligt. Det hon säger är inte heller sant.

   Svara

   Hej Nadja!

   Jag har inget emot samarbeten i det stora hela under Black Friday eller någon annan gång på året. Men behöver man be sina följare om ursäkt inför BF veckan så menar jag bara att det finns andra sätt att jobba på för att komma undan stressen som infuencers verkar känna inför/under BF pga så mycket kampanjer. Jag har inte alltid resonerat som jag gör nu, och hur man ser på varumärken, trovärdighet och kampanjer är ju åsikter och inget som det finns några ”rätt eller fel” i.

   Tydliggjorde i en kommentar under mitt Linkedin inlägg (för att det inte fick plats pga maxtecken) att:

   ”Vill verkligen poängtera att långt ifrån alla jobbar såsom jag nämner i min post bara så att ingen tror att jag svartmålar branschen.

   Många influencers idag drar ner på kampanjerna under Black Friday men också generellt (av olika skäl bla miljöaspekt) vilket jag tycker är grymt. Så jag menar absolut inte att svartmåla någon eller glorifiera mig själv.”

   Jag vill absolut inte att någon ska tro att jag sätter mig över mina branschkollegor eller att jag är en perfekt influencer varken framför eller bakom kameran. För det är jag verkligen inte.

   Angående min ADHD och brist på planering så kan jag bara instämma tyvärr – så jag behöver ingen påminnelse av en kund om min diagnos eller hur den fungerar. Jag försöker att vara superöppen med den i mina kanaler och att det är något jag jobbar på. Därav mitt engagemang med mitt ADHD-kaffe som jag gör ideellt i förmån för Hjärnfondens forskning.

   Jag vet inte vilket bolag du kommer ifrån (eller jag tror att jag vet pga finns bara 1 bolag som detta skulle kunna vara). Det företaget kontaktade mig för ett par veckor sedan ang Black Friday efter att vi inte hade jobbat ihop på 1år. Jag skrev vad jag tar betalt för ett inlägg under Black Week och då fick jag till svar att budgeten tyvärr inte fanns, att andra influencers tar mindre betalt men att dem gärna sponsrar med produkter längre fram och att jag i så fall ska höra av mig. Men sen dess har vi inte hörts. Det är det enda företaget jag har varit i kontakt med som kan stämma in på detta. Men annars har jag inte kontaktat något bolag alls om varken samarbeten eller sponsrade produkter till vårt barn, även om jag säkert skulle kunna det.

   Men oavsett vilket företag du jobbar på så är ett samarbete under Black Friday och sponsrade produkter två skilda saker. Vid spons arbetar influencers inte med en deadline, ingen lång brief att hålla sig till, inga korrvändor till kund med utkast eller att man gör om, inga önskemål ifrån kund om visst typ av content, inga krav på text i en story/antalet storys/IG post osv osv. Vill man som kund ha kontroll över ’kampanjen’ eller hur det sponsrade produkterna syns så för man betala för annonsplatsen. Skulle dessa samarbetsformerna fungera på samma sätt så finns det ju ingen anledning för vissa kunder att betala om andra inte behöver det. (Skall även tilläggas att jag aldrig får sponsrade produkter gratis utan förmånsbeskattas alltid).

   Har även skrivit mer om mina åsikter kring kampanjer på min story, de kan du kolla på under knapparna i min IG som heter ”Åsikter” och ”black Friday”. Där får du mina åsikter som helhet istället för ett utdrag ifrån LinkedIn.

   Du har rätt att skriva vad du vill om mitt arbete, mig, min kille eller hur mycket vi tjänar i kommentarerna på en skvallerblogg om du vill. Men om du har upplevt mig som oprofessionell över mailen så får du gärna säga det direkt. Då har jag chansen att be om ursäkt och försöka göra rätt för mig. Men att som kund hantera en situation såhär känns mer oprofessionell än att jag tar betalt om jag ska göra kampanjer under Black Friday.

   Finns på mailen om du vill diskutera något vidare.

   Allt gott!

   Svara

  Känns skenheligt när hon nu lagt ut ett black friday samarbete med swappie

  Svara

   Hon skrev själv i inlägget ovan att det inte gäller begagnat och swappie är just det

   Svara

  Håller med ovanstående, igår laddade inte ens bloggen och idag laddar den bara fram text utan bilder. Skitplattform – byt, snälla CamCam!

  Svara

  Helt rätt resonerat av Ellinor, hon är en av de få som håller proffessionalitet i branschen. Borde få andra influencers skämmas för sitt sätt att arbeta.

  Ta exempelvis Kenza, hon var en av de största och kunde enkelt ha skapat en exklusivitet kring sitt varumärke som kunde genererat lika mycket (om inte ännu mer) pengar för henne som hon får idag. Istället har hon dragit ner sin trovärdighet totalt och lägger upp likadana trötta spegelhauls för NAKD som vilken b-influencers som helst.

  Svara

   Verkligen. Hon har inte förvaltat sitt varumärke väl. Det är ett bevis på att ett namn inte räcker för att ett företag ska gå bra. Jämför med Bianca, visst man kan tycka hon är jobbig med sitt tjat om caia, men å andra sidan, det är ju det som gör henne framgångsrik. Tänk om Kenza hade pushat på som Bianca gör, och inte gjort reklam för Gina tricket och Nelly var och varannan dag, hade nog gått bättre.

   Svara

    Bianca är ett lysande exempel på hur man smider medan järnet är varmt. Jag är otroligt motsträvig till allt med influencer-branschen, men är trots det otroligt imponerad av hur jävlar i mig allt hon tar i blir till guld. Hon kommer överleva alla andra influencers med råge. Kenza sekundärskäms jag åt, vilket downfall hon har gjort…

    Svara

    Precis! Hur kan ngn ens vara så ostrategisk? Hon har ju haft alla förutsättningar att verkligen göra det bästa av sin influenserkarriär. Ist så är det liksom hauls med det där friluftsmärket (ngt med race?) som också typ Martin Melin samarbetat med… verkligen inte trovärdigt att hon skulle ha kläder från dem….

    Svara

   Ja faktiskt. Om Kenza bara hade gjort 5-6 hauls om året (är det rimligt?) hade hon säkert kunnat trissa upp priserna rätt rejält på de få samarbetena. Plus att hon hade haft en helt annan trovärdighet.
   Kommer ihåg den gamla goda tiden när hon la upp dagens outfit eller när hon fotade sin shopping, och plaggen sålde slut nästan med en gång. Då kändes hon trovärdig och äkta. Hon köpte plaggen på riktigt, och betalade som vilken människa som helst. Hon inte betalt av att visa upp grejer.

   Svara

   Om Ellinor nu är så professionell så kan hon väl lära sig skillnaden mellan DE och DEM. 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Det känns verkligen helt galet att hon och Hannalicious en gång i tiden var bästa kompisar 😳

  Svara

   hahaha skämtar du?!! detta har jag missat HELT! berätta allt, det känns helt orimligt att de två ens umgåtts?

   Svara

    Dom träffade varandra via Twitter tror jag och bestämde sig för att boka en båtluff i Grekland och träffades för första gången på flygplatsen på väg dit. De har till och med poddat ihop 😄

    Svara

   Vill fortfarande veta varför Hannlicious och Ellinor slutade vara vänner.. ja och Sanna och Maja såklart

   Svara

    Ja vad hände med Sanna och Maja egentligen 😂

    Svara

  Ingen aning om vem hon är och kan tänka mig att det är lättare att predika när man inte får så mycket jobb som exempelvis Bianca. 🙄

  Svara

  Nån som har koll på om tv-kanalerna har mer reklamtid under BF än annars under året?

  Svara

   Ja det har dom och det kostar mer (annonserar själv denna vecka)

   Svara

  När kommer inlägg om Arnold reser till Sydafrika!? Kom igen, har ju väntat.

  Svara

   Menar du det här?
   https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/11/23/margauxs-barnbok-anklagas-for-skamlos-kolonial-blindhet/

   Kan du inte göra en snabbkoll i flödet först? 🙂

   Svara

    Till Bophl försvar så är det lite omöjligt just nu. Det inlägget ligger före pip-inlägget och om man inte vet att det ska finnas där så syns det inte pga laddar inte upp…

    Jag skulle tex själv gå in och kolla om jag fått något mer svar idag, och fick forcera mig dit snarare än att scrolla ner…

    Så nä, den här gången var din önskan om en snabb-koll inte rimlig. 😉

    Svara

     Det är ju bara att scrolla ner.

     Svara

      Som jag skrev, det är inte det.

      Pga att det tar super-lång tid att ladda ner sidan, om du inte redan har hängt här flera gånger idag så att sidan har hunnit chasha, så ser bloggen vit ut när du kommer till pip-inlägget och sedan ska du scrolla långt, långt, långt med en vit sida annan du kan se och är nere på inlägget om ”Arnold reser till Sydafrika!”.

      Svara

     För mig funkar bloggen helt utan problem. Vad är detta pip-inlägg du refererar till ofta? Liksom, vad menas?

     Svara

  Jag anser att black week verkligen har gått till överdrift, för några år sedan var det bara black Friday och Cyber Monday, och några år innan dess… Ingenting, vad jag märkte i alla fall.

  Jag är däremot positivt inställd till Black Friday generellt. Jag tycker att det är bra när personer som inte tjänar mycket också får chansen att shoppa nytt, och inte sommarkläder i oktober, till ett lägre pris. Jag tror även att många utnyttjar det till jul, vilket jag inte heller är emot. Jag personligen kommer att beställa julklappar på fredag, samt fylla på mitt skönhetsskåp som jag ändå måste fylla på av det som är slut.

  Tyvärr resonerar inte alla så, varför jag tycker att fenomenet black week bör avskaffas och istället bara vara gamla black Friday.

  Svara

  Är det ngn mer än mig som nobbar företag som Ideal of Sweden, Daniel Wellington och andra ”influencerföretag”?

  Svara

   Ja och den där jäkla rakhyveln ska jag inte ens börja med. Köpte ett ideal of sweden skal men bara för att det var på rea för 50 spänn. Hade aldrig betalt 300 för ett plastskal värt typ 12 kr.

   Svara

    Fast Estrid är helt underbar att raka med! Jag gillar att den är tung, man behöver inte applicera något tryck alls, till skillnad från Venus som efter en användning känns som en sked. Däremot är Estrid värdelös till vaginan och det området, lenare ben och armhålor har jag däremot aldrig fått förut.

    M v h jobbar inte för Estrid.

    Svara

     Använd en hyvel anpassad för män. De är det drag i🥰

     Svara

      Fast nu är ju Estrid billigare än de ”för män” 😊

      Svara

     Estrid är skräp. Den är så tung att man alltid skär sig. Att raka sig mellan benen är omöjligt då den bara slinter pga sin tyngd. Har slängt skiten, går inte att jämföra med en herrhyvel

     Svara

   Ja 100%. Noll trovärdighet hos dessa företag anser jag, det är urvattnat!

   Svara

   Nej det måste vara bara du

   Svara

   Min kompis är just nu boende i Kina då hennes man arbetar på en skola där. Min kompis (hon är från Filippinerna) fick en DW klocka i födelsedagspresent och var överlycklig. Jag sa att den var fin och så men jag dog verkligen inombords.

   Svara

   Fick en DW-klocka innan de började synas hos alla influencers. Känns lite sådär att använda den nu dock, just bara för att den är hos var och varannan människa som jobbar med sociala medier.. 🙁

   Svara

  Ellinor har en poäng. Men också lätt för henne att säga som är tillsammans/förlovad med en väldigt förmögen man som försett henne med ett lyxigt liv. Nu en bebis på drt också så är han säkrad. Hon kan pyssla lite med sociala medier där hemma under deras äktenskap, hon behöver ej dra in stora pengar för att överlev likt typ Erica paow osv från ph

  Svara

   Haha varför har du fått för dig att han är förmögen? Han klär sig som en 60-åring greve men han har normal ekonomi, vad det nu betyder. Han är också äldre än henne och kan säkert uppfattas som ”rik” för hennes 20-åriga följare som kämpar på med första ingångslönen, men många i 40-års åldern har ju hunnit med lite i bostadsmarknaden och i löneförhandlingar.

   Svara

    Så du menar att det där huset för typ 15-20 mkr (inkl renovering pool etc), bilen, de dyra resorna, livsstilen etc etc finansieras av en medelinkomsttagare som bara råkar klä sig lite gubbigt? Naaeeehh.

    Svara

     Jo. Två vuxna människor med bra ekonomi kan leva sådär om de investerar lite mellan köpen/resorna. Tänk då också på att extremt mycket i deras hem är spons. Allt från värmen, trädgårdsfixet, möblerna osv. Sånt kostar pengar och det har Ellinor fixat gratis i samarbeten. Fundera en extra gång om du tror att alla Ellinors killes vänner också är ”förmögna” (de är ju på samma resor).

     Svara

     Naeh nu kryddar du lite ändå. Huset kostade 10.8Mkr, poolen var byggd och huset ju nybyggt från ägaren innan. Smårenoveringar som målning, garderober och sen lite samarbeten för möbler ute och inne är väl inget man måste vara höginkomsttagare för eller kostar ytterliggare 5-10Mkr. Det är inget litet köp av hus för en kvinna på 25år, det är imponerande om man tycker sånt är cool. Det som stör mig och många är att hon hela tiden ”råkar” visa väl utvalda dyra märken eller saker i stories. Glider runt i en tesla-keps innan dom ens hämtat ut sin nya Tesla från -18 framstår mest som fånigt osv. Har avföljt sen en tid tillbaka pga det beteendet trots att jag först tyckt att hon var härlig och spännande att följa, det känns mest provocerande och töntigt när hon vill framstå som stenrik och bättre än andra bara. Tänker på Maja Nilsson som har mycket pengar med hus, lägenheter, kläder, bilar osv. Trots det råkar hon inte filma just loggan på märken eller pratar om andra branschkollegors samarbeten eller prissättningar som Ellinor gör ovan tex. Gränsen är hårfin mellan besserwisser och inspirerande. Samma sak med Ellinors kvartersgranne SanneAlexandra. Även där stor skillnad i känsla och trovärdighet för min del i alla fall. Kul att alla har olika smak o känsla ändå!

     Svara

     Det är extremt få som kan köpa en tjugomillarskåk utan att anses vara förmögna, vad lever du i för drömvärld?

     Svara

      Det kostade väl runt 7-8 miljoner? (Tror det stod på hemnet eller plats där man kunde se slutpris). Såg på hus under den tiden i Sverige/Stockholm och kom över det nämligen. Dessutom avslöjade hon att paret som sålde var desperata pga separation så att de fick prutat eller något. Verkar mer som att de gjorde ett kap än lade mkt pengar,

      Svara

    Han är inte i 40-års åldern utan 32 och VD för ett bolag så han har säkert en bra inkomst

    Svara

   Berätta mer!!!!

   Svara

   Han är inte alls ”väldigt förmögen man”. Han vill framstå som det. Är uppvuxen i samma stad och åldersgrupp så jag vet att han är en riktig wannabe, alltid varit 😂

   Svara

    Så bara för att du inte har kommit upp dig i livet kan ingen annan göra det? 😄

    Svara

     Det går jättebra för mig tack! 😌 Har kommit upp mig rejält sedan tiden i Linköping där jag växte upp ☺️

     Svara

   Sådant här är så viktigt att granska med, vad har personen för ekonomisk trygghet o plattform? Kommer man från en rik släkt eller har rik partner har man ju självklart helt andra förutsättningar att vara/spela moraliskt oklanderlig, eftersom man inte är beroende av den inkomsten. Tycker det är ganska vidrigt med personer som i princip är ekonomiskt oberoende men sitter o ska moralisera över hur andra gör. Däremot är det respekt till dem som på riktigt väljer bort bekvämligheter och bättre ekonomisk standard för att göra något (man tror är) gott. Väldigt, väldigt stor skillnad på de båda utgångspunkterna. Denna person är ju heller inte direkt ensam om att ha extremt stabil ekonomi och basunera ut hur andra ska bete sig. Finns några andra ännu bättre exempel….

   Svara

  Älskar människan. Hon har helt rätt, det är så man jobbar när man bygger personligt varumärke. Det går inte att leva hur länge som helst på att vara med i PH och sen älska allt.

  Svara

  Moa Mattson, Lojsanwallin, Hannalicious och Kenza borde läsa detta…

  Lite kul hur Moa marknadsfört schampo och balsam från kerastase hur många gånger som helst, men nu ÄLSKAR hon Redken

  Svara

  Helt ärligt UPPSKATTAR jag alla samarbeten på Black Friday – får de bästa erbjudandena utan att behöva gå ut och leta själv. Exempelvis såg jag nu 40% rabatt på posters hos Alexandra precis när jag väntat på att köpa det!

  Företag jag väntar på:
  – Ellos (Suktar efter 20% + som gäller även på möbler)
  – Skönhet (hoppas de kommer med en 30% kod)
  – Butik som säljer sportkläder vattenflaskor mm
  -Alla typer av inredning

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.