Eric Saades brutala anledning till att göra slut med Nicole Falciani

Tillägg: Om det här stämmer – Förlåt, men vilket jävla AS!
Nicole Falciani har en frågestund på Instagram och avslöjar nu vad anledningen var till att Eric Saade gjorde slut med henne, tre veckor innan deras bröllop skulle ägt rum.
Efter fem år tillsammans, ett frieri och planerat bröllop så kom han plötsligt på att han inte gillade hennes personlighet.

Way to let her down easy, man! 
Hans egen personlighet framstår ju som en jävla fröjd här, tycker ni inte?
En jävla tur att hon blev av med honom, om det är så här han beter sig mot sina flickvänner om fötterna råkar bli lite frostbitna.

Bye boy.

220 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hallå, hur kan du lägga ut något sådant här? DU uppmuntrar till hat. Du väljer sida utan att veta.

  Svara

   Håller med! Detta är ett svar av en sårad exflickvän. Vad som har hänt bakom kulisserna vet vi inget om. Han kan ha försökt prata med henne om detta länge och hon stoppat huvudet i sanden. Har svårt att tro att en sak som detta händer utan anledning. Dom har nog haft det dåligt utan att hon velat se det. HATAR när folk, i detta fall tyvärr Camilla, antar att det är på ett vist sätt efter en liten komentarpå socialamedier! En historia har alltid 2 sidor. Det finns alltid 2 sanningar för folk uppfattar saker olika. Inte konstigt att det blir skvaller och skitsnack i världen när folk är så här korkade.

   Svara

    Att planera ett bröllop är dessutom rätt stressfyllt och påfrestande för en relation. Det kan komma fram sidor hos den andra som inte är speciellt roliga och som faktiskt kan göra att man omvärderar förhållandet.

    Svara

     Fast, av respekt för ens partner så känner man efter sånt här innan. Känns som Saade alltid haft henne för att det passar bra in i hans liv, en yngre tjej som kan sociala medier osv. Men att han nu fick krav på sog och oj, då blev det jobbigt.

     Så, vad gör man då? Skaffar en ännu yngre tjej som inte kommer vilja gifta sig på några år så man kan få känna sig sådär ung och obunden igen 🙂

     Svara

      Snillen spekulerar….

      Svara

      Ska man låtsas planera ett bröllop då för att se sidorna eller vad menar du?

      Svara

     Säg att du skojar !!! Så 5 års
     Förhållande spricker pga bröllopsplanering??!’

     Svara

      Tror jag inte hen menar. Utan den stressen understryker nog problem och personlighetsdrag som funnits där tidigare men som man enklare kunnat sopa under mattan.

      Svara

   När Nicole började gråta ut om uppbrottet skrev Saade en mening på sin Instagram story; “it is all about kindness”. Det verkar vara mer I den här historien än vad Nicole har gått ut med.

   Svara

    Själv tycker jag saade verkar va ett as. Han ska enligt rykten kletat på en annan tjej ute på någon bar efter att han kommit hem från resan med den nya han har nu. Mysig kille.

    Svara

   Tycker också det är märkligt att detta får stå ensamt. Dessutom var det ganska uppenbart att hon konstant retade upp honom i sina vloggar och sen hånskrattade bort det. Tycker inte någon av dem gjort rätt eller fel, men lite märkligt att det enbart är hennes sida som syns här när han väljer att vara tyst kring sin sida.

   Svara

    Håller med, tror nog att det var något han inte ville säga rakt ut av ren omtanke om henne.

    Svara

   Nej, håller inte med. Om det finns mer i historien- varför går inte Erik ut med det då? Tycker inte det finns så många jättebra anledningar till att göra slut från ingenstans tre veckor före bröllop. Klart att hon blir sårad av det, hon ska inte behöva avfärdas som ”sårad exflickvän” även Om hon är det oxo. Förklara vad det finns för jättebra anledningar att först fria, planera bröllop, vara ihop i 5 år och sen plötsligt komma på att man inte gillar hennes personlighet. Kan inte komma på någon anledning att bete sig så svinigt faktiskt.

   Svara

    För att alla kanske inte vill gå ut med allting?
    Det kanske för något känsligt eller bara något han tycker kan få förbli privat. Vi har ingen aning om hur deras relation sett ut.

    Jag anser inte att man har någon som helst skyldighet att redovisa för allmänheten varför man går slut. Dessutom ljuger de allra flesta i alla fall eftersom de inte vill gå ut med ev otroheter eller andra privata saker. Tycker det är smart av Erik att hålla låg profil.

    Svara

     Skriv, generellt, en bra anledning till att bete sig så. Alltså planera bröllop o sen göra slut tre veckor innan. Och varför skulle han inte vilja ge sin version om det nu finns en sådan? Hde jag varit i hans sits o inte varit ett svin skulle jag åtminstone nämnt den ”bra” anledningen till att göra slut 3 veckor innan bröllop. Om det nu finns en sådan.

     Svara

      Fast det handlar väl inte så mycket om att bete sig bra eller dåligt, utan om att fatta beslut som en själv mår bäst av. Förstår helt att det är sårande att höra de orden från någon en varit tillsammans med i fem år, men han kan ju inte heller fortsätta förhållandet bara för att. Att han insett att han inte gillar henne är väl en fullgod anledning att göra slut, också för att ge henne chansen att hitta någon som verkligen uppskattar henne. Hade knappast varit bättre om han genomfört bröllopet.

      Svara

       Fortfarande har du inte svarat på varför man friar till och planerar bröllop med en person vars personlighet man inte gillar och som man inte vill gifta sig med.

       Svara

        Både människor och känslor förändras och utvecklas. Varför tror du folk skiljer sig trots att de en gång gift sig? Finns det en bra anledning när man faktiskt gift sig? Ett bröllop är ingen garanti för nånting.

        Svara

    Varför skulle Erik gå ut med det? Bara för att han är en offentlig person innebär inte det att all rätt till privatliv upphör

    Svara

     Varför inte? Om jag betett mig konstigt, dvs gjort slut 3 veckor innan bröllopet, skulle jag åtminstone gett en kort förklaring. Annars får man ju räkna med att bli sedd som ett svin eftersom det inte finns så många andra förklaringar till att göra slut 3 v innan bröllop. Man kan inte först välja att vara en offentlig person när allt flyter på men sen tro att man ska vara ”privat” när man betett sig konstigt.

     Svara

      Fast nu har han väl alltid varit rätt så privat. Så det är ju inte som att han valt att inte dela med sig om allt och så plötsligt blivit tyst om det här.
      Anledningen till varför han blivit så ”oprivat” (hittar inte rätt ord just nu) är ju enbart för att Nicole delat med sig av sitt liv, han har inte delat med sig speciellt mycket.

      Svara

      Tycker det visar på mognad och att han är en fin person han inte går ut offentligt med sitt uppbrott och inte besvarar det här trots alla elaka kommentarer. Jag är positivt överraskad av hur han agerar. Bra att han håller på sin integritet och är tyst offentligt.

      Svara

       Då har du en väldigt skev bild av vad som kännetecknar en ”fin person”. Att fria till, planera bröllop med en person man säger sig älska för att sedan bli tillsammans med en annan person (som man lär känna bakom ryggen på sin partner?) och göra slut 3 veckor innan bröllopet tyder inte på att man är en ”fin person”. Alltid lätt att ha ”integritet” när man är den dom sviker och dumpar, klart man inte vill prata om att man betett sig illa och hoppat från en tjej till en annan. Ger han inte sin sida av uppbrottet utan låter hennes stå oemotsagd får han räkna med att foĺk ser det som det är: han friade, planerade bröllop, hoppade till en annan tjej och gjorde slut 3 v före bröllopet.

       Svara

        Människor tolkar saker helt olika. Jag tolkar det inte alls som du t ex.

        Svara

        Helt tror jag att han totalt skiter i hur han upplevs. Han vet sanningen och det är det enda som betyder något. Han behöver inte bevisa sig för någon än sig själv.

        Svara

    Men du vet inte om han gjorde slut från ingenstans? Att han plötsligt inte gillar hennes personlighet behöver inte betyda att han inte älskat henne tidigare. Hennes personlighet kanske förändrades? Hon kanske visade nya sidor som han inte tyckte om? Det kan finnas tusen anledningar till att bryta upp i all hast. Låt mig köra lite anekdotisk bevisföring från egen verklighet:

    En tjej var ihop med sin kille i mer än fem år men gjorde slut ”från ingenstans” vid ett tillfälle när alla hennes vänner trodde att de hade det fantastiskt ihop. Allt briserade och hon dumpade honom som en blixt från klar himmel. Efteråt förklarade hon att de slentrianmässigt hade vuxit in i en jättedestruktiv relation där han snackade ner henne, hennes vänner och familj och indirekt styrde deras vardag genom att ständigt bli kränkt eller känna sig illa behandlad om han fick allt precis som han ville ha det. Om de skulle göra något så skulle det göras på hans sätt, annars blev han skitsur. Han kunde köra silent treatment i dagar om hon typ glömde hämta ut ett paket till honom när hon ändå skulle ut och fixa något annat. En dag insåg hon bara att de inte var alls bra för varandra, hon drog fram det sämsta hos honom och han behandlade ju henne som skit. En gång i tiden hade de ett jättefint förhållande men det var long gone utan att de riktigt hade stannat upp och insett vad som höll på att hända. För alla runtomkring blev hon såklart ett jävla svin som bara dumpade honom sådär, de hade ju precis köpt lägenhet och satsade för en framtid ihop. Sedan förklarade hon hur den relationen hade fått henne att må. Hur de successivt hade hamnat i en störd relation.

    Är säker på att hans vänner och familj fortfarande hatar henne, många år senare, och tycker att hon är vidrig som bröt upp sådär från ingenstans och krossade hans hjärta – de har ju bara fått hans sårade version. Men man har faktiskt all rätt att bryta upp från en relation som man inte mår bra i oavsett om det är en vecka in i förhållandet eller två dagar innan man gifter sig. Man är inte alltid ett svin för det. Omgivningen vet inte alltid hur det ser ut bakom kulisserna och man är inte skyldig att förklara sig för hela världen. Vissa vill bara få ett clean cut, gå vidare och bli lyckliga på annat håll.

    Svara

     Wall of text, orkar faktiskt inte läsa ditt babbel. Om du har en kortfattad version får du gärna skriva den.

     Svara

      Du kanske borde öva på det, lite oroväckande att inte kunna ta till sig en text som sträcker sig längre än ett stycke.

      Svara

       Snarare långrandiga människor som bara tjatar på, som bör lära sig att komprimera sin text. Alla är inte intresserade av att ”ta till sig” av random människors malande om ointressanta anekdoter. Oroväckande att du vill lägga din tid på sånt.

       Svara

        Nyfiken, tar det inte längre tid för dig skriva flera kritiska kommentarer än att bara läsa texten?

        Svara

      Ett kärlekspar där killen straffade tjejen med silent treatment om han inte fick bestämma. Hon anpassade sig och teg, men tröttnade efter fem år och gjorde slut. Hans familj tyckte att hon var ett svin.

      Svara

       Oerhört intressant historia, verkligen, och detta har med ämnet att göra hur? Eller kände du bara att du ville mala på lite så där random? Du tänker att du är en unik person vars anekdoter intresserar folk? Om du tror att N straffade E m silent treatment, varför planerade de då bröllop tillsammans? Varför friade han?

       Svara

        Ja det kan man fråga sig. Shit happens? Det är hemskt att bli lämnad när man inte vill men det betyder inte att personen som lämnar gör nåt fel- den måste ju för allas skull om den inte vill vara med en längre. Det hade väl varit värre om han gift sig med henne mot sin vilja.

        Svara

      Så fucking lata människor som hänger här inne 😂😂😂😂

      Svara

      Kanske är precis kärnan i det förlorade förhållandet du beskriver. Den andre orkar inte sätta sig in i den enas bild av det hela.

      Så därför är det heller inte så konstigt att den andre uppfattar uppbrottet som ”plötsligt” kommande från ingenstans?

      Svara

       Så kan det nog vara. Minns när jag blev dumpad av en sjuårsrelation. Då tyckte jag det var en blixt från klar himmel. Men flera år senare när man släppt hela grejen inser jag ju att det inte var det, det vara bara jag som inte ville se tecknen tidigare- fanns massa under ganska lång tid!

       Svara

     Bra beskrivet.

     Jag hade en BF från att jag var ca 10 till ca 20.
     Hon var väldigt självupptagen och mycket mer socialare än mig. Jag litade aldrig på henne för att hon kändes missunnsam och snackade skit om sina andra ”nära vänner”.
     Jag slutade svara när hon skrev/ringde för jag ville att vår relation skulle rinna ut i sanden eftersom vår relation tog så mycket energi från mig.
     Efter ett tag ville hon ha en förklaring till varför jag inte ville umgås med henne.

     Jag sa aldrig till någon vad jag tyckte om henne. Så det kom ju som en blixt från klar himmel. Och jag förstår att hon ville ha en förklaring men jag vet att sanningen skulle såra.

     Vad skulle jag ha gjort? Pratat skit om henne bakom ryggen så det inte kom från en blixt klar himmel? Jag har sagt en del av sanningen åt henne men inte all.

     Eftersom hon är den social har alla våra gemensamma kompisar endast hört hennes version. Och jag vet inte vem som hatar mig nu.

     Svara

      Man behöver inte förklara för en vän varför man inte vill umgås, man behöver inte göra slut med en vän. Vänner är en helt annan sak än kärleksrelationer. Vänner bör bytas ut med jämna mellanrum eftersom man ofta utvecklas åt olika håll. De ”vänner” som inte accepterar att man har annat i sitt liv som är viktigare, och går vidare, behöver man inte bry sig om. Vänskap är överskattat, ofta leder det till ner negativt än positivt.

      Svara

       Haha, va??! Det konstigaste jag läst.

       Svara

        Jag blir aningen mörkrädd av hur trångsynt många av kommentarerna (som verkar komma från samma person) är. Denne får gärna tapetsera alla väggar i mitt hus med text där personen i fråga får förklara dennes åsikter på ett djupare stadie. Inte för att jag tror att jag någonsin skulle förstå resonemanget, men har man medmänsklighet, empati och etik så strävar man väl ändå för att förstå vad andra menar (tänker på den absurda kommentar ovan om hur ointressant det var att få en jämförelse beskriven för sig)?
        Känns som att detta ligger någon väldigt close to home, något som kanske inte fått varken tid eller rum att läka? Rätta mig om jag har fel, fritt fram.
        Läser en stor mängd undertryckt ilska i dessa kommentarer…

        Personligen kan jag tycka att det är aningen respektlöst av henne att fortsätta gå ut på sina sociala medier om hur och varför deras relation tog slut, oavsett om nyfikna fans undrar och tänker så det knakar. Relationen är över, jag förstår att känslor svämmar över men man har ändå ett eget ansvar över att filtrera vad som faktiskt lämnar ens egna privata tankar, ut bland sina medmänniskor. Jag tycker varken bu eller bä om någon av dom, deras relation, deras historik, deras problem. Jag hoppas detta leder till något bättre för båda av dom. Relationer brukar aldrig ta slut utan anledning, det är åtminstone vad jag lärt mig.

        Svara

    Alla vill inte fläka ut hela sitt privatliv i media, tack och lov.

    Svara

    Fast vi vet ju inte! Säg att hon varit helt ”galen” säg att hon kanske brutit ned honom. Säg att hon varit svårt svartsjuk eller något sånt. Då är det ju jättefint av honom att INTE skrika ut det i media. Att han isf värnar om henne.

    Säger inte att det är så!!! Men förhållanden och relationer kan vara väldigt komplicerade och man kan inte med några meningar förstå dom eller varför dom tagit slut. Tycker det här inlägget blir väldigt ensidigt. Möjligen är han ett as. Möjligen vill han inte outa henne. Eftersom vi inte vet är det idiotiskt att spekulera i

    Svara

   https://www.tv4.se/klipp/va/11988406/eric-saade-om-karleken-till-fastmon-hon-utmanar-mig-och-far-mig-att-bli-

   (Om man inte vill se hela intervjun pratar de om Eric och Nicoles relation och bröllopsplaner mellan ca min 4.00-7.00)

   Såg den här intervjun med honom i Nyhetsmorgon sommaren 2019 när bröllopsplaneringen var i full gång. Det är väldigt tydligt att han inte är redo att gifta sig. Han beskriver sig tom som en statist i hennes bröllopsplaner. Hade jag hört min fästman uttala sig så som han gör, och speciellt i tv, hade jag starkt ifrågasatt hans känslor för mig. Hon måste verkligen haft huvudet bland molnen om hon inte kunnat se hur likgiltig han är för deras relation.

   Svara

    Separationer är alltid sorgliga. Nicole har ju rätt vara sårad men han har inte gjort nåt fel.

    Svara

     Har han inte? Träffade han inte sin nya bakom ryggen, innan det tog slut? Frågar alltså genuint, vet inte fakta men har läst det innan. Isåfall är det ju fel.

     Svara

      Tror jag inte. Verkar bara som att det var fel relation för honom.

      Svara

    Jag tycker mest det är tydligt de är väldigt olika personligheter. Han är privat och verkar inte uppskatta alltför mycket ståhej runt sitt privatliv. Det är ju inte konstigt det inte håller dem emellan även om de säkert var superkära när de träffades. Men de är inte så lika, det här med stor bröllopsplanering kan säkert ha blivit svårt för relationen.

    Svara

    Då ser vi olika saker! Kollade nu och jag ser en kille som tycker att det är JÄTTEJOBBIGT att hans tjej vill dokumentera deras privatliv och göra content av deras liv. Att det blir ett ”spektakel” och det är väl jävligt sunt tänker jag!? Kanske var det i det dom tappade bort sin kärlek. Att hon dokumenterar å pratar om den så den(kärleken) nästan förvrids till något annat. Och att han vill leva mer i nuet?
    Jag hade aldrig gått med på att fläka ut min förlossning, bröllop eller för mkt av VÅRT liv om min kille råkat va youtuber och jag hade haft väldigt svårt att va i en relation om min kille ville jaga klick på våran relation/liv

    Svara

  Fast varför är han ett as pga det? Skulle han gifta sig fast han inte ville? 🤔 Tycker inte man ska ha åsikter om varför andra väljer att göra slut. Ibland tar känslorna slut helt enkelt av olika anledningar och då måste det vara okej att göra slut, både som kille och tjej.

  Svara

   Kan man inte göra slut utan att säga att man inte gillar personligheten? Man kan väl tappa kärlekskänslorna utan att sänka den andres personlighet?!

   Svara

    Varför ska man inte vara ärlig för? Nu har vi ju bara hennes sida. Vi vet ju inte hur han faktiskt uttryckt det.
    Står 100% fast vid att man alltid får lämna om man inte längre vill vara i ett förhållande.

    Svara

     Tror alla är överens om att man får lämna om man vill haha

     Svara

      Det gäller kvinnor

      Svara

     Klart man alltid har rätt att lämna, men givetvis har man ett ansvar att inte slänga ur sig massa ”ärliga” sågningar av personen man dupar i samband med det. Man behöver ju faktiskt inte uppe någon förklaring?

     Svara

    Fast vi vet ju inte ens om han sagt så.

    Svara

     Han har säkert sagt ”jag gillar inte att du är så xxx och beter dig så xxx ibland”
     Och hon ”men det är sån jag är, det är min personlighet”

     därav hennes slutsats att han inte gillar hennes personlighet

     Svara

    Jag tvivlar att han gjorde slut med enbart det korta argumentet och så inget mer. Det där är 110% garanterat Nicoles extremt förkortade översättning av vad han egentligen sa.
    När det i själva verket handlar om timtals dividerande, förklaranden och diskussioner som ligger bakom.

    Svara

    När en person gjorde slut med mig ville jag veta varför och krävde typ svar, var as jobbig. Hon kanske gjorde så också och fick då svar.

    Svara

   För att det är jättemärkligt.

   Svara

    Är det märkligt att inte gifta sig med någon man inte vill gifta sig med…?

    Svara

     Tänk om dom gift sig och han hade sagt det efter det. Det hade varit hemskt.

     Svara

     Det är jävligt märkligt att fria till någon man inte vill gifta sig med

     Svara

      Troligtvis ville han gifta sig då?

      Svara

      Kollade en video av Nicole från 29/4 där hon berättar att Eric friade januari 2019, mycket hinner hända på nästan 1,5 år.

      Svara

   Fast det är ju stor skillnad på att göra slut för att man har tappat känslorna. Att säga att man inte tycker om hens personlighet blir ju utöver en personlig förolämpning en förolämpning mot hela ens tid tillsammans. Klart det sårar. Att folk däremot tappar känslor eller tycker att man vuxit ifrån varandra, är ju naturligt.

   Svara

    Nu vet inte vi vad han har sagt och att inte gilla någons personlighet har ofta en del i att man tappar känslorna.

    Svara

    Aso Det tog eric 5 år att inse att denna narssist mobbade han och hånskrattar och pratade ner han och alltid skulle ha rätt så var det om man ska sum it up

    Svara

   Men hur kan man vara ihop med ngn i fem år, fria och sen komma på att nääää

   Svara

    Av samma anledning som folk är tillsammans i 35år och sen gör slut.
    Bättre att han gjorde slut innan bröllop än efter?

    Svara

    Allt ställs på sin spets inför ett bröllop.
    ”ganska” vanligt att folk får kalla fötter precis innan..

    Svara

    Jag var tillsammans med min exman i hela 13 år när jag kom på att ”nääää, jag vill inte göra det här om det är de här villkoren som gäller”. Då hade vi dessutom bara varit gifta i liite över året.
    Fråga min exman, han hade definitivt föredragit att separera innan vi gifte oss för nu blev han tvungen att ge mig 500.000 av sina tillgångar, bara för att vi inte hade ett äktenskapsförord.

    Svara

     Du hade ju kunnat avstå från de pengarna trots att ni inte hade äktenskapsförord…

     Svara

      Why tho 💅

      Svara

       Fjant

       Svara

      Varför ska jag avstå från något jag har rätt till?
      Det är ju inte som att jag bara levde tillsammans med den här mannen i 1 år. Vi var tillsammans i 13 år och hade faktiskt från början intentionen att leva med varandra tills någon dog.

      Svara

       Nu levde ni ju inte med varandra tills någon dog så vad intentionen var från början är ganska irrelevant. Och bara för att man råkar ha juridisk rätt till någonting betyder det inte att det alltid är moraliskt rätt 🤷🏽‍♀️

       Svara

        Fast en stor anledning till att exmannen kunde ha så mycket tillgångar hade mycket med att han fick ett större ekonomisk utrymme i och med att vi var två som delade på hushållskostnaderna.
        Dessutom var det jag som stod för 100% av kostnaderna för resor, inredning och liknande större inköp som inte hade något andrahandsvärde.
        Varför skulle det inte vara moraliskt rätt att göra en regelrätt bodelning i vårt läge? Sorry, men jag förstår faktiskt inte alls.

        Svara

         Du är på Bloggbevakning.

         Svara

          Ja, alltså bry dig inte om något du läser här.

          Ni levde tillsammans i 13 år. Ett äktenskap som slutar i skilsmässa varar i snitt 11 år. Ni byggde ett liv tillsammans och en av grundtankarna med bodelningsreglerna är just att man ska dela på det man gemensamt byggt upp. Det finns kanske situationer då det är moraliskt tveksamt att följa lagen, men detta är inte ett sådant tillfälle.

          Ödsla inte tid på att diskutera med folk här inne. Många är helt enkelt väldigt atypiska på ett negativt sätt. Bloggen är som flugpapper för personer med knepiga åsikter.

          Svara

         Du behöver inte be om ursäkt. Han var korkad som inte skrev äktenskapsförord. Du var korkad som satte dig i en sån situation. Fattar att det kändes skönt för dig att få pengar när ni skildes men det är fortfarande omoraliskt att snylta på hans pengar bara för att du satt dig i en dålig sits.

         Svara

          Nej, lägg ner det där med snyltandet, för det har jag verkligen inte gjort. Han stod som ägare för de flesta av tillgångarna ja. Men utan mig hade det inte varit möjligt för honom att ha så pass mycket tillgångar. Så lägg bara ner.
          Mycket av pengarna kom dessutom från värdeökning på huset som jag betalat 50% av lånekostnaderna för.
          Så lägg bara ner den där extremt osmakliga attityden.

          Svara

           Verkligen extremt osmaklig attityd att tycka att vuxna människor ska ta ansvar för sin ekonomi och inte göra sig beroende av andra 😂

      Moralpaniken hos läsare här inne alltså…

      Svara

    Jag tycker inte längre om min mans personlighet, den han har blivit. Folk förändras.

    Svara

     Tänkte på det med. Hon kanske hade utvecklats till någon han inte tyckte om.

     Svara

    Om man får spekulera fritt, vilket jag tycker känns rimligt när de haft ett offentligt förhållande på Instagram, så tror jag han inte gillade den feminist hon blivit. Han känns som en riktigt ”grabbig” kille som tycker tjejer ska va snygga och sexiga (som hans nya tjej, enbart yta) och Nicole var väldigt öppen med att prata om mens, ideal, ville inte gå sminkad på galor, var inte trådsmal osv. Är självklart på Nicoles sida MEN får verkligen känslan att Eric typ inte gillade dessa sidor hos henne… Enbart av vad jag sett under dessa 5 år de varit ihop. I början var ju Nicole den klassiska enkla snygga modellen typ, sen fick hon lite mer innehåll och tror ba inte han digga det. HEMSKT.

    Svara

     Men då är det väl skitbra att han gör slut, eller? Fatta vad hemskt om de hade varit gifta och han inte gillade den hon är. Tortyr.

     Svara

      Ja det är klart att det är bra att de inte längre är tillsammans i så fall, av flera anledningar. Det som är hemskt är väl om killar faktiskt vill göra slut med en person de i grund och botten älskar för att den personen ”tar för mycket plats” eller har feministiska intressen eller en image som inte är tillräckligt vacker. Jag säger inte att Nicole inte är vacker, men hon började utvecklas åt ett annat håll än vad jag GISSAR att han föredrar (klippte håret kort, gick upp i vikt lite, slutade bära smink lika ofta, talade ut om kvinnlig hygien, mens, sjukdomar etc.) saker som är helt fantastiska men som jag bara inte tror han gillar pga han verkar va en ytlig, lättkränkt man. Over and out.

      Svara

       Fast det här hittar du ju verkligen på helt själv…

       Svara

        Jag tyckte jag var tydlig då jag skrev att jag GISSAR och SPEKULERAR, vilket känns rimligt på en skvallerblogg… Självklart vet jag inte varför de gjorde slut, det gör inte någon annan här heller.

        Svara

  Inte schysst såklart. Men jag tänker rätt ofta på hur jävla taskig hon var när han köpt en present (var det en kudde eller liknande?) som hon skrattade åt i ett klipp hon själv valde att lägga upp. Han sa inget då heller men verkade bli ledsen. Man undrar ju hur många sådana erfarenheter han sparat på hög. Känner igen det där med att vara tyst tills man plötsligt får nog från ett eget förhållande…

  Svara

   Ja! Funkar det inte längre så funkar det inte längre.

   Svara

   Exakt…hon känns som många andra..hagalna och maktlystna kvinnor på insta. Kanske behövde hon höra det för att vakna. Människor förändras och inte alltid till det bättre… har ingen bra bild av henne alls..varför vet jag inte.

   Svara

   åh, den videon var verkligen sorglig. Vem skrattar sådär åt sin partner? fruktansvärt elakt av henne, tror helt enkelt att dem växte isär och blev 2 helt olika personer.

   Svara

    Kan du länka videon kanske? 🙂 orkar inte leta genom hela hennes Youtube

    Svara

   Fast nja, jag mins det klippet. Och kände verkligen med henne. Så vanligt att man som flickvän lägger massa tid på att köpa en present. Så går killen och köper en ful rosa filt som uppenbarligen inte var genomtänkt. Tycker bara det skriver under på hur lite han brydde sig jämfört med henne som enligt henne själv alltid la massa tid på att hitta bra presenter till honom. Hade också blivit sjukt besviken för en random filt som jag inte vill ha. Kan vi sluta ge killar cred för att de gör absolut minsta möjliga….
   Har faktiskt haft äran att jobba med Eric (dock för typ 10 år sen). Han var proffsig och så men pratade bara om sig själv och om hur mycket han älskar skor, och hur mycket skor han har etc. Vi i teamet fnissade lite åt hur egenkär han verkade haha.

   Svara

    Of course you did, and I’m a chicken.

    Svara

    Fast nääää…jag är tjej fast uppenbarligen mer som en ”kille” då i det avseendet. Så sjukt sårande när ens presenter inte uppskattas. Sen tror ju killen att hans presenter är supergenomtänkta men klart de inte är det, jag låtsas ju bara för att jag är artig 😊 En present är liksom en present, det är tanken som räknas- tycker inte man har rätt att klaga precis, man får väl vara glad för vad man får.

    Svara

  Bästa tröstlåten för Nicole och alla andra som råkat ut för samma sak:

  Svara

  Hade det varit tvärtom att hon gjort slut pga hans personlighet hade folk istället snokat i vad han gjort för fel och gett henne en high five.

  Svara

  Snarare han som har en rutten personlighet.

  Svara

   Vad jag sett av dem så nej, tycker hon verkar vara den ”jobbiga” av dem två. Oavsett är han varken brutal eller ett as för att han inte gifter sig med någon han inte vill gifta sig med.

   Svara

    Jo, nu är vi för tvångsgifte.

    Svara

     Verkar så på en del här. Stollen längre ner som verkar tycka att utskickade inbjudningar = Krav på att du gifter dig.

     Svara

  Håller helt med Anonym 18:13. Personlighet är ju dessutom föränderlig, han kanske syftade på att han inte gillar personen hon blivit?

  Svara

   narssister får en att tro att det är bäst och allt dem gör är okej att de inte kan leva utan dom
   Och sen är elak och hånskrattar åt den andra hela tiden och manipulerar tex fri då fria då så gjorde nicole mot Eric

   Svara

  Det går ju såklart bara att spekulera när man inte känner dem. Men jag tycker det är en rimlig förklaring han gav. Men kanske borde ha omformulerats. Förmodligen har det byggts upp under längre tid att det inte kändes bra. Men vad vet jag. Jag reagerar nog mest på att det skrivits så mycket om detta och lagts så mycket skuld på Saade utan att man egentligen vet vad som hände. Eller har jag fel?

  Svara

   Vi vet ju inte hur han formulerade det. ”Det här går inte, vi är så olika nu.”. När bara hon pratar och han aldrig får säga sin sida så kan hon ju vinkla det hur som helst.

   Svara

    Han får väl säga hur mycket som helst? Eller har någon låst in honom i en stuga utan internet någonstans?

    Svara

     Nej men många skulle aldrig säga nåt offentligt, en del människor tycker relationer är nåt privat.

     Svara

    Det är ingen som hindrar honom att säga sitt.

    Svara

     Han ska inte behöva säga sitt. Tycker han gör rätt som håller det privat, det är hon som går över gränsen.

     Svara

     Nä men säger en hel del om honom, positivt, han tycker nog att privat är privat även fast båda är offentliga personer.

     Svara

      Det är ju så otroligt mycket lättare att gå vidare o vara ”the bigger person” o inte känna behov av att älta, om man är den som lämnar. Han kanske hade förberett sig i flera månader, hittat en annan osv, medan hon ställdes inför fullbordat faktum utan att ha haft en aning innan. Allt det inre jobb han kanske gjort ett halvår innan han gjorde slut tvingas hon göra nu, sviken och lämnad. Hur kan folk inte fatta att det är milsvid skillnad på att lämna jämfört m att bli lämnad. Klart det är lättare att inte vara bitter när man valt att lämna, hittat en annan (kanske tom innan man lämnat) och inte blivit sviken. Märkligt att inte ha mer förståelse för någon som blivit så sviken som N.

      Svara

       Eller inte. Du vet ju inte vad han har känt och tänkt, du spekulerar ju bara. Han kan lika gärna ha mått jättedåligt i relationen under lång tid men är hygglig nog mot sitt ex inte säga det offentligt. Eller nåt annat. Vi vet ju inte och det är inte vår business.

       Svara

        Det vi vet är att han lämnade henne som en ”överraskning” 3 v innan bröllopet och uppenbarligen hade en ny tjej på vänt. Det finns liksom inte jättemycket som rättfärdigar ett sånt beteende, och om det finns borde det vara i hans intresse att nämna det. Kan inte komma på en enda bra anledning att bete sig så.

        Svara

         Håller inte med. Att han är privat uppfattar jag som respektfullt både mot exet och deras fd relation. Du får såklart spekulera hur mycket du vill men han har ju ingen skyldighet ge sin version till allmänheten eller dig. Klart han har en egen version.

         Svara

   Har det? I den här bloggens kommentarsfält tycker jag enbart det varit hon som fått skit.

   Egentligen förtjänar väl dock ingen av dem kritik? Dom har gjort slut, dom har blivit sårade, inga konstigheter.

   Svara

  Det kan ju också vara så att han trodde att (den del av) hennes personlighet som han inte gillade skulle ändras med tiden. Ta tex någon som är extremt svartsjuk, det kan ju ibland försvinna när man levt ihop ett tag och känner sig säkrare i förhållandet. Andra personlighetsdrag där man gång på gång sårar eller gör illa sin partner och ber om förlåtelse och där man hoppas in i det längsta att det var sista gången som det hände kan ju också vara svårt att förlika sig med. Vi vet ju inte vilken del av hennes personlighet han inte gillade och som han kunde tänkas leva med.

  Svara

   Gissar på att det var något särdrag som stegrades i samband med giftemålsstressen. Tex att hon tog för givet att han skulle agera på ett visst sätt och blev besviken/förbannad när så inte skedde. Han kan ha försökt komma tillrätta med detta och försökt acceptera hennes sätt men det blev till slut omöjligt att acceptera.

   Något drag som vilket var ägnat att föra dem närmare skiljde dem helt enkelt åt. Gissar jag mot bakgrund av att det skedde så nära ett planerat giftemål. Vad annars kunde det vara?

   Kom gärna med en gissning som ligger närmare. Tror inte att någon av dem planerat detta utan att det blev en obehaglig överraskning för dem bägge när de väl insåg vad som skiljde dem mer och mer åt.

   Svara

  Nej han är inte as för att han gjorde slut. Är du 14 år eller?

  Svara

   Verkligen. Tänk till lite innan du skriver ett inlägg Camilla, hon skriver ju inte ens hur han la upp det.

   Svara

   Jag tänkte också att det blev fjortisnivå på inlägget. Kändes nästan som om Cam tagit det personligt – tre ”jävla” är inte illa i så lite text. Dessutom så tar hon hennes svar för sanning och reagerar som en fjortis, som sagt. Och kallar honom jävla as? Cam, bättre kan du.

   Svara

    Kan hon verkligen det?

    Svara

  Ens personlighet förändras ju hela tiden, även efter att man blivit vuxen.
  Han kanske inte tyckte om personligheten som kom fram när de planerade bröllopet, Nicole kanske blev en bridezilla som körde över allt och alla där han inte fick en syl i vädret. Han kanske förändrades och fick andra prioriteringar under de här fem åren. Från att ha prioriterat ytligheter kanske han började prioritera stabilitet och humor.
  Och så vidare och så vidare i all oändlighet.

  Tills vi har båda sidor av myntet kanske vi ska ta och lugna ner oss i att kalla andra för fula ord?
  Vill man inte gifta sig så ska man inte tvingas till det.

  Svara

   Precis. Han måste ju ha tyckt om hennes personlighet när han blev kär i henne och de blev ihop. Alla människor har ju såklart mindre smickrande sidor. Men personlighetsdrag kan förstärkas och förändras med åren och beroende på vad som händer en i livet och en dag kanske en upptäcker att ens partner har blivit en mindre trevlig person.

   Svara

   Fast om ens blivande fru plötsligt ändrar personlighet helt och man inte gillar det, vill man inte försöka prata om det och lösa det? Så jävla omoget att bara göra slut utan att ens ge det en chans

   Svara

    Hur vet du att det var så det gick till?

    Svara

     Det är så jag tolkar ”gjorde slut från ingenstans”.

     Svara

      Du tolkar det så ja. Man kan inte döma en person utifrån sina egna förutfattade meningar.

      Svara

    Han kanske hade gett det en chans. Vi vet inte, vi var inte där.

    Svara

  Fast hallå, oavsett vad ”han gjort mot henne” och ”hon gjort mot honom” tidigare så kan väl vi utomstående (ja utomstående, vi vet inte allt) komma överens om att bilden(!) av vad som hände var att han bara dumpade henne out of the blue? Som sagt, vi vet inte vad som hänt men det känns ju spontant som väldigt anmärkningsvärt att efter möhippor, svensexor och ”mrs saade” ballonger och dylikt plötsligt göra slut? Jag önskar både Nicole och Eric allt gott, uppenbarligen var de inte rätt för varandra, men jag står fast vid att man inte friar och planerar bröllop om man känner minsta tvivel – då avslutar man det innan inbjudningarna går ut?

  Svara

   Och om du står där veckorna innan och känner till 100% att det är fel och du verkligen inte vill. Menar du att du kommer gifta dig då bara för att inbjudningar gått ut? 🤨

   Svara

    Saken är väl just den att man INTE ska planera bröllop om man inte vill gifta sig med personen? Man ska helt enkelt inte hamna i den situationen. Det ÄR konstigt att planera bröllop och sen göra slut 3 veckor innan bröllopet. Det är en konstig sak att göra.

    Svara

     Med den logiken är det konstigt att skilja sig öht.

     Svara

     Fast så kan man ju inte tänka! Vad konstigt skilja säg när man fått barn ihop och lovat varandra evig trohet i en kyrka och köpt ett hus…låt folk göra slut om de inte trivs ihop.

     Svara

  Eftersom jag vet hur överaktiv fantasi personer här på Bloggbevakning kan ha börjar jag med att påpeka att jag inte har någon som helst koppling till mannen du skriver om. Som vanligt är jag läkaren och flerbarnsmamman som tycker att det är kul att gå in här och kika:

  Men herregud – du får ju hennes version av det här och har ingen aning om hur väl den överensstämmer med verkligheten. Och som någon skrev – det var väl jättebra att han sa som det var innan det var för sent. Jag reagerar helt annorlunda på det här och tycker att hon inte har någon som helst anledning svara på den här frågan hon får utan borde ha hänvisat till att det är privat. Att hon svarar visar för mig bara att hon och hennes motiv snarast kan ifrågasättas.

  Att kalla någon ett ”as” utan att ha en aning om vad som hänt – det är onekligen magstarkt.

  Svara

   ”Läkaren”….hur är det relevant till din kommentar om ett par ungdomar vars romans kraschat offentligt?
   Om något är det ju lite pinsamt att du som (sannolikt) 50-åring kommenterar och engagerar dig i B-kändisars kärleksliv. Dessutom läkare och flerbarnsmor….har du inget bättre för dig?
   I mitt arbete inom vården träffar jag alla slags människor. Men det är ALLTID läkarna som måste berätta vad de jobbar med inom 30 sekunder från det att de kommit in på rummet. Är ni så jagsvaga?

   Svara

    hade också varit stolt och sagt till alla att jag var läkare om jag gått 5,5 år på läkarlinjen, och dessutom gjort de hårda plugget på naturlinjen 3 år innan sen AT i vad är det typ 2
    år? och sen specialisering efter dom 10,5 åren. heja !!!!

    Svara

     Finns en massa människor med avancerade yrken och djupa kunskaper som oftast inte yppar ett ord om det om inte samtalet specifikt kommer in på deras område. De har inget behov av att hävda sig. De flesta läkare har dock en grandios självbild. Men visst, heja!!

     Svara

    Tycker sjuksköterskor är snäppet värre faktiskt och särskilt härinne på Bloggbevakning. Undertecknar med ”Mvh ssk” osv. konstant som om vi alla ska knäböja inför en allsmäktig ledare som sitter inne med svar på allt.

    Svara

    Oj, det var en stark reaktion.

    Om du läser igen ser du att jag också skrev att jag är flerbarnsmamma. Varför jag gjorde det står också i min kommentar, förklaringen är att det ibland händer här på Bloggbevakning att man får för sig att den som kommenterar antingen är en viss person eller står personen nära och så vidare. Jag ville alltså s a s mota Olle i grind genom att berätta att jag är en helt vanlig läsare på Bloggbevakning och inte har något samröre med personen. Och, tja, det som definierar mig, precis som det nog definierar de flesta, det är vad jag jobbar med och min familj. Jobbet och familjen, runt detta cirklar de flestas liv.

    Kanske skulle du hellre fråga dig själv varför du reagerar som du gör. Du skriver om ”jagsvag” (det var förresten ett kul ord) men frågan är om det inte är du själv som har lite dålig självkänsla? Jag har det i alla fall inte. 😉

    Svara

     Att definiera sig med sitt jobb är ju hyfsat sorgligt.

     Svara

    Fast detta är ju för att det förväntas att man berättar vem man är när man träffar en ny kollega, inte för att det har något med själva titeln att göra /mvh en annan inom vården

    Svara

     Man får ju annars direkt frågan, vad gör du här då? Ganska relevant inom vården att veta vad kollegor gör.

     Svara

   ”Som vanligt är jag läkaren och flerbarnsmamman som tycker att det är kul att gå in här och kika: ”

   ????? Relevant information, på vilket sätt?

   Svara

    Haha jag trodde det var ironi

    Svara

    Älskar formuleringen ”som vanligt”, som att alla andra vet precis vem denna läkande morsa är.

    Svara

   Som vanligt är jag astronauten och marsvinsuppfödaren som tycker att det är kul att gå in här och kika:

   Så att ni vet.
   #humblebrag

   Svara

    Skrattade så jag snortade upp mitt te 😂😂😂😂TACK!!!! 😍😍😍😍😍😍😂😂😂

    Svara

  Varför skulle han vara ett as? Så otroligt kär kan hon ju inte ha varit då det tog typ en månad innan hon hade hittat en ny.

  Svara

   Fast vaddå, hon är ung och fick se en jättedålig sida av honom? Att göra så? Hur lätt man har att gå vidare påverkas ju av hur uppbrottet sett ut.

   Svara

    Och med ung menar jag, hon har ett långt liv framför sig och det är väl jättebra att hon inser snabbt att det är OK att gå vidare!

    Svara

    Han hade nog inte känt sig tvungen att lämna ifall han inte fått se en jättedålig sida av henne som han inte kunde förlika sig med.

    Är något annat egentligen möjligt i praktiken tror du?

    Svara

  Eric och Philippe kanske borde bli ihop istället, de verkar ju vara lika goa killar båda två 😊

  Svara

   Går ju inte att jämföra de två. Eric gjorde slut och satte punkt som en normal människa medans Phillipe vad det verkar iallafall gör slut, tar tillbaka, gör slut, tar tillbaka, gör slut, tar tillbaka.

   Svara

    Men har de gjort slut? Phillipe och Bianca?

    Svara

     Flera gånger.

     Svara

    Phillipe beter sig precis som en tjej som sitter fast i ett dysfunktionellt förhållande gör. Hon gör slut för att pojkvännen blivit hotfull. Pojkvännen ber om att hon ska tillbaka honom och han lovar att det aldrig ska hända igen. Hon tar tillbaka honom och efter en tid så får hon en örfil. Hon gör slut och killen blir ångerfull, lovar att det inte ska hända igen och att han ska börja jobba med sig själv. Tjejen tar tillbaka honom allt är bra en stund tills killen ger sig på henne igen och tar tillbaka honom när han lovar att han ska börja gå i terapi.

    Känner vi inte igen den här ramsan? Eller är det bara för att det handlar om en kille i det här fallet som det är den som gör slut som är slusken i det här?

    Svara

     Ja bianca verkar fan hemsk i deras relation. Helt jävla psycho.

     Svara

    Förstår verkligen inte varför Philippe är den som får skit av alla här inne. Bianca har alltid gråtit ut över att alla aldrig tar hennes parti, oavsett om det är bråk inom familjen eller bråk med Phillipe. Det om något är väl ett tecken på att det är hos Bianaca felet ligger, och itne att alla bara är så sjuuuukt elaka mot henne utan anledning. Man ser ju bara i hur hon resonerar kring sin pappa och mamma (höjer pappa till skyarna osv) och VÄGRAR inse att hennes ’sanning’ kring hennes barndom kanske faktiskt inte är det när ALLA ANDRA säger något annat

    Svara

     Men det spelar ju ingen roll. Hennes sanning är rätt för henne, du måste ju låta barn ha en bild av sin egen uppväxt. För mig säger det mycket om vilken fin person Pernilla är som inser det och alltid stöttar henne, tror många föräldrar inte klarar av sånt, de är för låsta i sin egen uppfattning.

     Svara

      ja, men min poäng var kring hennes relation till Philippe. Jag tycker hennes envishet kring tex barndomen visar en sida av henne som jag kan tänka mig inte är lätt att ha en relation med. När bianca bråkar med phillipe tar Pernilla tydligen alltid Phillipes sida, och det säger något

      Svara

    Och Bianca har ett ansvar över sig själv. Ett ansvar hon inte tar. Hon borde ju, för sin hälsa å värdighets skull, inte svansa efter den här killen. Det är tydligt att hon inte mår helt bra. Hon är jättesnygg, jättekänd, rolig, har ekonomisk trygghet osv Hon kan träffa så många bättre killar.

    Svara

   Nu tror jag inte att deras respektive varit så lätta att leva med de heller.
   Jag skulle bli skogstokig på någon som gör en grej av och vill styra över sättet jag skär ost eller hur mycket toapapper jag använder.

   Svara

    Fast det vet du vääääl, killar ska såklart stanna kvar ändå och de ska definitivt gifta sig även om de inte vill. Hur vågar de följa sina egna känslor?

    Svara

  Det där är hennes version av det hela. Kanske han skulle få yttra sig om det hela, innan han utmålas som ett as 🙄

  Svara

  Vad hände med inlägget om Linda-Marie?

  Svara

   Det skulle inte publicerats nu. Det kommer tillbaka.

   Svara

   Ånej jag som nyss glömt bort henna

   Svara

  Förstår honom helt fullt.

  Svara

  Vad är det som är brutalt? Är ju snarare en rimlig anledning att göra slut.

  Svara

   Men en hyfsat normalfungerande vuxen kommunicerar sina känslor och tvivel och låter som partner veta att hen vacklar i sina känslor och upplever svårigheter med relationen.

   Svara

    Det låter på dig att du aldrig någonsin bott tillsammans med en kille.

    Svara

    Och hur vet du att han inte gjort det?

    Svara

  Vad starkt av honom att orka stå upp för sig själv och inte fortsätta med en relation som uppenbarligen inte var bra.

  Tro det eller ej, det FINNS många manipulerande människor. Och det kan ta många år att ta sig loss, planerade bröllop eller ej.

  Svara

  Efter att ha setts hennes videos så förstår jag honom. Vidrigt beteende på den damen.
  Sen tycker jag det är märkligt att hon svarar på en såpass privat fråga nu såhär lång tid efter.

  Svara

  Tycker snarare synd om hennes nya kille som får höra på allt om och om igen

  Svara

  Tror inte alls på hennes version.

  Svara

   Inte jag heller. Men fan vad glad han måste vara att vara av med henne.

   Svara

  Men tänk om hon faktiskt ändrade personlighet när han hade friat, hon verkade inte precis bry sig om att han var obekväm när hon filmade honom i olika situationer. Hon verkar rätt otrevlig själv och tar sig själv på väldigt stort allvar, hur många år ska hon hålla detta vid liv och gråta ut i alla tidningar?

  Svara

  De flesta har nog blivit sårade nån gång men hur skulle det vara om vi lagstiftade kring hur man får göra slut? Risken är ju att man inte får säga vad man upplever vara problemet för att det skulle kunna såra den andra. Att inte ge någon förklaring tänker jag också kan vara sårande. Skällsord & förtal har vi dock lagar för.

  Svara

  Googlade nu och Nicole är 23. Det är ju ganska vanligt att man ändras, växer och ”ändrar personlighet” mellan 18 och 23.

  Svara

   gud ja, haha jag är 27 och jag har nog varit 5-6 personer sen jag var 18, det går ju inte ens att jämföra

   Svara

   Exakt! Och att de BÅDA redan skaffat nya partners visar ju på att de inte var redo att gifta sig och inte var menade för varandra. Det var säkert jobbigt men bevisligen det bästa för dom båda. Hon känner sig nog kränkt av situationen men tyvärr ingen anledning att prata om det offentligt. Om man på riktigt tycker/tyckt om varandra då pratar man inte skit trots att det tagit slut.

   Svara

  Förstår att hon blev sårad, men i det långa perspektivet är det bättre att göra slut. Så får båda en chans att hitta någon dem älskar och som älskar dem tillbaka.

  Svara

  Oavsett anledning till att göra slut på förhållandet så var det väldigt bra av honom att göra det innan bröllopet, för bådas skull.
  Sen är det ju så att folk förändras och han tyckte kanske att Nicole förändrades väldigt mycket efter att han friade. Och gjorde det bästa han kunde i en väldigt jobbig situation som uppenbarligen inte var hållbar.
  Tror inte att det är något han kom till insikt på 2 min utan det är nog något han noga övervägt innan bestämt sig.
  Tycker inte man ska kasta skit på någon i detta fallet. Det är jobbigt nog för dem båda.
  Han har iaf vett nog att hålla det privat.

  Svara

  Men varför skulle det stämma? Och varför ska vi spekulera? Onödig post som inte bidrar alls.

  Svara

  Nytt lågvattenmärke för dig att göra ett inlägg som detta. Kalla Eric as för att han följer sina känslor och lämnar en relation han inte trivdes i. Hade det varit omvända roller så hade Nicole hyllats till skyarna, som en modig, självständig och stark kvinna.

  Varför ens skriva ett sånt här inlägg där syftet endast känns som att sprida hat – om något som ingen, förutom de två individerna som det berör, har med att göra? Bara för att Nicole svarat på den frågan betyder det inte att det måste göras ett riktigt lågt inlägg om vilket as Eric är, speciellt när som många innan mig redan sagt, när du inte har hela historien.

  Svara

   Tycker inte ens hon svarat på frågan. Någon som tror på att de satt en morgon vid frukost lyckliga och han bah ”Gillar inte din personlighet” och reste sig och gick?

   Svara

  Vi lever i ett land där det är fritt fram att göra slut. Det räcker att en person i ett förhållande inte vill vara ihop för att förhållandet ska ta slut.
  På så många platser runt om i världen väljer personer inte själva sin partner (kanske främst kvinnor då). Värna om den här jäkla mänskliga rättigheten vi besitter. Gör slut om ni vill. Så fruktansvärt många kan inte det.

  Tycker inte någon som gör slut för att hen inte vill va ihop längre är ett svin, gäller även Saade.

  Svara

   Jag tror inte egentligen de som finner det svinigt är upprörda över att han gjorde slut i sig och ansåg att han borde stannat med henne. Klart det är fritt att göra slut och det gör inte någon till ett svin. Tror reaktionen är på att det var så himla nära inpå bröllopet. Jag vet att folk skriver att ”saker ställs på sin spets inför bröllop” och att det kan ha vart något som utvecklats över en lång tid. Så kan det säkert vara, jag ska inte låtsas att jag förstår hur det är att vara i den siutationen för det har jag aldrig varit. Men jag tänker på min egen sambo och blivanda man och det gör nästan fysiskt ont att tänka på hur hur svekfullt det skulle kännas att lämna honom eller bli lämnad några veckor innan vårt bröllop. Vi är varandras livspartners, vi lever ihop, ser varandra hela tiden och pratar med varandra. Förra året gick vi igeno ett tufft år, men det var liksom ingen överraskning för någon av oss. Vi pratade ofta om det, även det jobbiga och dåliga. Ett uppbrott skulle aldrig komma från ingenstans så som Nicole beskriver, och absolut inte några veckor innan vi ska gifta oss.

   Men såklart är det bättre att han gör slut innan bröllop. Jag tror reaktionen mer är att man inte kan tänka sig göra så mot en partner själv. Uppbrott som kommer plötsligt och oväntat för en partner känns lite mer som ett svek ofta – just för man inte vart ärlig och öppen med sina känslor, tvek och oro.

   Svara

    Det är väl sällan bra timing att göra slut. Jag har själv separerat ett år efter bröllop och det var nog ingen som tyckte det var speciellt smidig tidpunkt heller.

    Jag misstänker, att eftersom du finner det så ofattbart att dom inte pratar med varandra och att ett uppbrott kom så från ingenstans för den ene, att du är i en fin och sund relation. Stort grattis till det och stundande bröllop! Ta hand och var snälla mot varandra. ❤️

    Svara

  Kan vi inte bara släppa det där nu o rulla vidare. Over and out.

  Svara

  Kanske han sa att deras personligheter inte passar ihop? Och hon fick det till att han inte gillar hennes personlighet, vilket ju plötsligt låter helt annorlunda.

  Svara

  Tycker synd om Nicole, hela situationen är väldigt olycklig. MEN minns ett klipp spontant som fick det att vända sig i magen på mig. Eric gav Nicole en superfin filt i present & hon hånskrattar & säger ”vem fan skulle vilja få en filt? EN FILT!!” Otacksamt & vidrigt gjort. Verkar av kommentarerna läsa att fler liknande incidenter inträffat.

  Svara

  Mitt ex dumpade mig efter ett år tillsammans med liknande förklaring. Han hade aldrig egentligen gillat min personlighet men han tänkte att den skulle gå att ändra på. När det inte gick så gjorde han slut istället. Det är jag ju glad för nu, men jag tycker han borde blivit ihop med någon han tyckte om från första början istället.

  Svara

  Råkar veta att han blev kär i Hanna innan dom gjorde slut.

  Svara

   Nej, stämmer inte alls, Hanna kom in i bilden först när uppbrottet var ett faktum.

   Svara

    Nej

    Svara

     Jo.

     Svara

      Hur vet du att Hanna kom in i bilden när uppbrottet var ett faktum? Bara för att det ser ut så från sociala medier eller?

      Svara

   Det är väl just detta som många tycker är svinigt. Att hoppa från den ena till den andra, gå bakom ryggen osv om det nu var så det gick till. Alltid väldigt mycket enklare att vara den som lämnar, speciellt om man hoppar direkt in i ett annat förhållande. Tycker det är märkligt att folk i detta kommrntarsfält inte begriper detta.

   Svara

   Har ni sett en enda video där han är rolig eller ler? Nej. Hon ska vara glad över och slippa honom så tråkig. Som en gammal gubbe! Hon verkar mer äventyrlig medan han vill sitta och dricka vin

   Svara

  Helt OT men vet någon hur man uppmärksammar Camilla på ett inlägg som behöver tas bort? Det är någon som gjort ett inlägg som innehåller en fruktansvärd del av ett förhör från domen i inlägget om Federley. Personen som har lagt ut det har inte ens maskat namnen på de berörda.

  Svara

  Nicole känns oskön och extremt uppmärksamhetsökande

  Svara

  Detta förvånar mig inte ett dugg. Om det nu stämmer. Jag hade anledning att träffa både Nicole och Eric en tid innan deras uppbrott. Typ ett halvår innan det eller så. Det fanns ingen kärlek eller ömhet då alls. Stelaste stunden med det paret jag någonsin varit med om. Han är en riktig snobb!
  Sjukt otrevlig, ”typig” och självupptagen. Kände redan då att något inte var som det skulle. Jämfört med vad dom visat upp utåt. Sen kan man ju alltid växa ifrån varandra. Men tror det ligger något i teorin att han inte klarade av att hon växte upp och blev en mogen kvinna, klippte håret och blev medveten om sitt egna värde. Han som är en machoman, manboy… det blev väl jobbigt

  Svara

   Ja mogen retar han är elak och alltid ska ha rätt vad mogen aww och hånskrattar så fin människa hon är

   Svara

  Intressant: Tråden om Federley som CamCam inte gillar kan man inte kommentera längre (”låst för kommentarer”). Jag antar att det beror på att CamCam inte gillade att många inte höll med henne – då stänger man tråden. Men här verkar åsikterna i linje med CamCam – då låter man kommentarerna vara öppna. Hur går det ihop med FairPlay? Och hur går det ihop med den fria och öppna debatten? Hade Federley varit en Moderat, Kenza eller någon annan CamCam inte gillat – hade då denne kommit undan så lätt? Tveksamt. För mig blev det här ett tråkigt exempel på dubbelmoralen hos bloggbevakning. Trist. Jag som trodde att bloggen kunde hålla sig opartisk. CamCam är snabb på att skärmdumpa bloggare som kör dubbelmoral, kanske dags för oss att bloggbevaka bloggbevakning? Skärmdump på CamCams förlåtande av Federley och låsta kommentarer men Erik Saades sågning får visst ”härja fritt” 👎👎👎

  Svara

   Bloggen är inte opartisk och det har Camilla aldrig påstått heller. Läs beskrivningen.

   Svara

   Nä, jag kommer öppna den nu.
   Jag tyckte helt enkelt att det var oansvarigt av mig att ha den öppen under natten när jag inte kunde ha koll på den, med tanke på vilken typ av kommentarer som jag fått radera ur den. 🙂

   Bevaka på du, en sådan blogg kan kanske vara något att roa sig med under pandemin?

   Svara

  Ja, var ihop 5 år, MEN personligheten kan ändras. Kanske han gillade inte den tjejen som hon blivit. 🤔

  Svara

  Eric fick kalla fötter och han måste finna en ursäkt för att hoppas av.
  Om jag ändå varit lika modig under mina två äktenskap (innan jag gift
  mig med dessa två)… GRATTIS ERIC!

  Svara

  Tycker inte han gjort fel!
  Jag var tillsamman med en person i över 12!! År, hela 20-åren och lite till och personen hade jättefina sidor men också manipulerande och sämre sidor. Vi olanerade bröllop i juni 2016 och jag lämnade i slutet på april.
  Var det tuffaste jag någonsin gjort och kände mig hemskt men hade verkligen försökt, försökt och försökt tänkte att bröllopet skulle göra allt bättre. Att de sidorna jag såg senaste året berodde på jobb och bröllopsstress.
  Jag hade säkert kunnat ställt mig bidbaltaret om inte en kompis ryckte tag i mig.

  Det jag vill ha sagt var att det var personligheten jag såg som inte fungerade för mig heller i vår relationen.
  Och hur säger man det lättast när personen kräver svar och tycker man är rutten?
  Jag levde för de fina sidorna och blundade för länge.

  Så man ska aldrig kasta sten på ngn om man inte varit i
  Samma skor själv.

  Svara

  Väl skrivet!
  En av parterna väljer en väldigt diplomatisk stil.

  Svara

  Folk förstår inte att det var nicole som sa till Eric fria till mig och tjata

  Svara

  Bara hela hennes personlighet gör att
  man tycker så genuint illa om henne! Dessutom tycker inte hon ser bra ut, har osmakliga celluiter och osmaklig kropp. Ryser!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.