Fredrick Federley om anklagelserna på nätet

Jag var tydligen en godtrogen idiot igen, därför raderar jag det här inlägget och drar tillbaka mitt stöd.

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT, influensers som greenwashar i black Friday-tider. Felicia Aweklew har samarbete med Nakd och säger i sin vlogg att hon inte uppmanar till onödig konsumtion. För att i nästa mening säga ”älskar denna fakeskinnskjortan, har fakeskinn i jacka, tröja, topp etc. Använd koden xxx”…

  Kan de stå för att de uppmanar till konsumtion och påverkar sina följare nån gång?

  Svara

   Håller med till 100 %! Tycker även att de som ”väljer att inte göra samarbeten under black friday” men sen ändå gör de resten av året godhetsknarkar lite väl mycket. Den största delen av deras yrke är ju att uppmuntra till konsumption.

   Svara

   Fredrik är inte sjukskriven pga stress, utan för att han förstod att pedofilskandalen var på väg. Hans försök att skjuta ifrån sig ansvar och spela offer…”jag visste inget” har skjutits i sank. Inte en gång, utan flera. Fråga hans grannar om du vill ha en källa till. Utöver sin partner har han även haft nära kontakt med två andra pedofiler, båda dömda samtidigt som han haft hand om sin dotter. Säger inte han är pedofil och förgriper sig på barn. En riktig förälder hade aldrig inlett vänskap, eller varit delaktig i sexuellt umgänge med nån som var känd pedofil. Här börjar det bli besvärligt för Fredrik. Nu kör han kortet ”näthat för jag är homo” kortet så därför behöver jag polisbeskydd. Avleda. Han är säkert en trevlig, snäll och söt kille och Ursula. Han för aktivt in pedofiler i sin familj som far. Läs deras domar…så kommer ni att spy. En trevlig, hbtq kille kan vara lika farlig som en vit medelålders man eller lesbisk kvinna. Fråga är, som de som vurmar honom, ska ställa till honom…är varför? Din sambo har suttit inlåst för sexuella övergrepp mot barn, inklusive våldtäkt. Du umgås i Bryssel med en dömd pedofil från Norge…och har nära kontakt med en i ”mellansverige”. Oavsett hur trevlig, smart han och Ursula är luktar något ruttet…om ni inte håller med låt era barn stanna hos honom och sambon själva en vecka eller två. Barnen kommer först, att då försöka måla över detta som ”tror inte på det” är samma argumentation som Trump använder…FAKE NEWS…Att inte en husrannsakan skett hemma hos Fredrik ”jag är utbränd fast egentligen inte…” och Centerpartiets stjärna är häpnadsväckande. Som land är vi förbundna att agera enligt FN barn konvenssion…likhet inför lagen…..hade Fredrik kört buss, hettat Mouhammed…hade insatsstyrkan stormat lägenheten…ni alla hade skriket hurra, en pedofil gripen!! Hur sen SVT valt att, i motsatts till något banalt som Mona S ekonomiska fiffel, inte ta upp hela storyn är en skandal. Oberoende, opolitisk….när de mer är ”känner honom…kan inte tro att han gjort så…” Samma typ av perspektiv som de som på riktigt tror att Trump vann valet. Oroande för SVT (staten) är att de kommer bli en fråga för EU domstolen….Skydda barnen…pedofiler och pedofil-krammare finns i alla skepnader..

   Svara

  Bra skrivet Camilla! det står till och med i pedofilens dom att han är en narcissist. Alla vi som mött en sådan vet hur lätt det är att bli duperad av en sådan.

  Svara

  ”Jag är helt övertygad om att ifall Fredrick känt till ens ett fragment av det mannen gjort sig skyldig till så hade han ALDRIG släppt in honom i sitt liv, eller sitt hem.”

  Det är inte jag så säker på. Som det diskuterades i kommentarerna, det sker nog en bakgrundskoll på dom som kommer nära en högt uppsatt politiker

  Svara

   Varför skulle ha borde från den isf, han skulle ju veta att han riskerade hela sin karriär om inte annat?

   Svara

    Ingen aning. Men jag tror inte alls på att Fredrick fick reda på det här genom att läsa Stoppa pressarna

    Svara

     men stoppa pressarna skrev väl om det här för någon dag sedan. Fredrick säger ju att han mått dåligt över detta ett bra tag. Klart som fan att han inte fått redo på det här genom säpo eller annat när de träffades. för politikerna går makten framförallt, och det är klart som korvspad att något sådant här aldrig kommer accepteras.

     Svara

      Han skriver: ”Jag har under längre tid mått väldigt dåligt”.

      Svara

       Kan han ha lämnat sin 9-åriga dotter ensam med mannen?

       Svara

        Isch. Lämna barn utanför den här typen av spekulationer snälla.

        Svara

         Vi ska inte spekulera, men tanken att han sökt sig till Federley för att han har barn är vidrig, men det är just så den här typen av personer agerar. De kan vara hur charmiga som helst bara för chansen att få bli en del av familjen.

         Svara

     Har oerhört svårt att tro hur en person i hans position inte gjort en enkel bakgrundskoll på en person som ska flytta in hos honom. Innan jag börjar dejta någon slår jag på dem i lex base, och då är jag bara en vanlig människa utan någon utsatt position. Oavsett om något har hänt eller inte anser jag det oförlåtligt och brist på förstånd när man låter en pedofildömd man flytta in och man själv har ett barn. Hade jag varit den andra föräldern hade jag begärt ensam vårdnad.

     Svara

      Precis 👍

      Svara

      Var står det att de har bott ihop?

      Svara

    Är det kärleken som grumlade omdömet? Inte första gången kärleken förblindar någon 💖

    Svara

    OT. Men på tal om brott…

    Jag såg av misstag att min väns man är dömd för något brott när jag skulle kolla upp deras adress för att skicka en grej till deras barn. Hon har skyddad ID och därför kunde jag inte söka på henne. Kom upp på Mr Koll när jag googlade… Var ju då såklart tvungen att se vad han begått för brott. Var visst samma brott som hennes ex begick mot henne. Därför hon har skyddad ID.

    Borde jag ta upp detta med henne. Hon borde ju rimligtvis veta om det? Hennes vänskap är viktig för mig så känner mig kluven.

    Svara

     Jag skulle göra det av omtanke

     Svara

      Ja men usch. Hur tar man ens upp en sån här sak? Känns som att jag skulle behöva säga det öga mot öga och vi ses inte nu pga corona… Ska jag berätta på telefon?

      Svara

       Usch. Ja i det läget är det nog klokast berätta. Sen kan hon ju göra vad som helst med den informationen men nog bussigast att berätta. Även om det säkert är jobbigt för dig får du försöka tänka hon nog inte blir gladare på dig om fem år om hon får veta att du visste men inte sa nåt…

       Svara

   Fast alltså nä. Om politiker sprang till säpo för att göra bakgrundskoller på alla som de träffade nära så skulle det bli ett fasligt liv på folket eftersom det är deras skattepengar som skulle behöva bekosta det.

   Det om något vore ju att missbruka sin position som politiker.

   Svara

    Håller med. Säpo har i uppdrag att skjutsa runt politikers polare och hjälpa till när politikern bråkar i krogkön. Mina skattepengar ska inte gå till annat trams.

    Svara

    Det är Säpo som initierar den sortens kontroller, inte tvärtom.

    Svara

    De behöver väl inte springa till säkerhetspolisen för att kolla upp om npn är dömd för brott. Skulle tro att partiledningen ser till att en viss bakgrundskontroll i egen regi sker när högt uppsatta inom ett parti blir sammanboende med en ny person.

    Svara

     Fast man får inte bara kolla upp folk hur som helst. Vi bor liksom inte i ett övervakningssamhälle….

     Svara

      Jo det får man. Gå in på MrKoll t.ex. där kan du se vad folk är dömda för.

      Svara

      Men snälla…😂

      Svara

       Säpo kollar upp de närmsta runt en person med hög post på ”samhälls-viktiga” positioner. Detta för att inte en fara för brottslig verksamhet ska föreligga som tex utpressning som påverkar demokratin och den politik som förs tex.
       Centern visste inte om hans nya förhållande därav så har inte Säpo kollat upp denne Jonas ..

       Svara

    Fast i vilken rapport skulle det publiceras? Vi får inte veta exakt hur säkerheten kring politiker ser ut eller vilka bakgrundskontroller som görs på nyblivna partners

    Svara

   Nä. Så naiv kan ingen vara. 9 år i fängelse… En sökning på MrKoll ger svar…

   Jag tar inte ens hem någon från Tinder utan att har kollat Mrkoll.. Så flytta ihop med någon dömd för massor av pedofil-brott och massa år i fängelse.
   Nej. Köper inte detta. Har gillat Fredrik. Men om han är SÅ naiv är det otroligt att han kan vara politiker…

   Svara

  Jag förstår inte vad alla som händer att han måste ha vetat det baserar det på? Ja, personen var dömd, men om man inte gör någon bakgrundskoll och det dessutom är en person som bytt namn efter brottet finns det väl inget sätt att veta det på?

  Jag har aldrig kollat någons brottsregister, hur ska man veta sånt?

  Svara

   Som politiker kan man få hjälp av t.ex Säkerhetspolisen med sånt

   Svara

    Jag kollar till och med upp folk jag ska köpa något av på blocket. På Mr.koll.se ser man ju med en gång att personen är dömd för brott. Att man inte skulle göra detta med en ny partner är för mig obegripligt. Aldrig att jag skulle släppa in en främmande människa jag inte vet något om att bo med mig och mitt barn!
    Jag tror Fredrik visste.

    Svara

     Som ett motexempel kollar jag aldrig upp någon av ren princip.

     Svara

      Vilken princip är det? Dum blondin?

      Svara

       Fan, vilken korkade kommentar.🙄 det finns faktiskt människor i den här skeva världen som tror på vad människor säger. Man kan kalla det naivt eller godtrogen, men uttrycket ”dum blondin” känns väldigt förlegat?😑
       Jag är allt ovanstående förutom dum.
       Mvh Blondin 🤸🏻‍♀️

       Svara

        Förbered dig på att gå på en del smällar.

        Svara

         Eftersom att jag är 40 och i mina bästa år så har jag varit med om ”smällar”, men tack för din omtanke🥳
         Kommer dock aldrig tycka att begreppet ”dum blondin” är okej, det va lite kul för länge sen🤗

         Svara

        Tänker inte ens svara 21:46.

        Ja kanske är lite naiv, men mest handlar det nog om att jag nog inte är i situationer då jag ens behöver fundera på att kolla upp någon.

        Fast kan helt klart förstå att man gör det om det finns riska att hamna i en svår situation, typ bjuda hem någon halvokänd. Då kan det absolut vara bra och nödvändigt. Men blocketaffärer tycker jag är lite överdrivet.

        Svara

         Lägger till att jag inte menar att man inte ska kolla upp någon. Stay safe först och främst.

         Svara

      Haha aaldrig kollat upp något. Förstår inte vad alla snackar om härinne 😂

      Svara

   Domar är av uppenbara skäl kopplade till personnummer, inte namn.

   Svara

  Vilken konstigt vinklat och partiskt inlägg. Vi kan ju verkligen inte dra några slutsatser kring vad FF har vetat om eller råkar ut för av denna man.

  Han är ju dock politiker så någon kännedom har han väl om sina inneboende? Antingen är det en helt ny bekant och då är det märkligt att han får komma och bo hos FF, eller så är det en gammal bekant och då borde väl FF noterade atr han varit borta i 6 år 🤔🤔🤔

  Svara

   Ursäkta stav- och grammatikfelen.

   Svara

   Till camcam: Ta bort det här inlägget. Lika lite som du påstår att Fredrik skulle ha vetat om vad hans kille gjort, lika lite vet du om vad som är sant här eller inte.

   Varför ha en domstol när man bara kan fråga dig om skuldfrågan?

   Svara

  Wow vilket förstående för en enskild människa. Det trodde jag aldrig jag skulle få läsa om HÄR?! Ibland så överraskas man. Positivt.

  Svara

   Vet inte om jag tycker att det är så positivt…
   Hon kör med mycket gissningar och antaganden utan att ha en aning om hur saker ligger till.
   Erik är ett ”jävla AS!” och Feddan är totalt ovetandes, tala om att kasta ur sig ogrundade påståenden som är över gränsen för vad som är okej. Annars gapas det alltid om förtalsrisken, men nu är det tydligen fritt fram att fria/fälla/beskylla efter eget bevåg.

   Nej. Negativt.

   Svara

   Håller med. Gillar den förstående vinkeln mycket mer, särskilt innan man med säkerhet vet hur det ligger till.

   Svara

    Edit: för att förtydliga så tycker jag alltså att det var ett riktigt bra inlägg

    Svara

   Det beror väl på att han är tokliberal och HBTQIZÅÄÖ. Cam gillar sånt. Hon hade rasat som en furie om han hade varit SD/AfS.

   Svara

    Det räcker med att lägga till ett + bakom i om du är osäker på vilka läggningar och identiteter som ska ingå. Då missar du ingen. Så gör RFSL.

    Svara

  Så Federley visste inte att mannen suttit sex år i fängelse när han flyttade in i somras? Hur kan detta ha undgått en annars skärpt EU-parlamentariker?

  Svara

   Så brukar det låta om fruar som blivit misshandlade av sina män.
   ”varför drog du inte vid fösta slaget”, ”du borde ju ha sett varningstecken redan innan han började slå” osv.

   Livet är inte alltid svart och vitt, det är faktiskt oftast riktigt komplicerat.

   Svara

    Med stora skillnaden att de kvinnor oftast är i ekonomiskt beroendeställning . Det var inte FF. Men antagligen är pedisarna manipulativa !?

    Svara

     Men sluta. Idag är inte kvinnor ”oftast” ekonomiskt beroende av partnern längre. Kärlek är en jävla sjukdom, man går ju fan på vad som helst om man älskar nån.

     Svara

   Det låter en gnutta helt jävla otroligt.
   Tror inte att Löwengripskan hade kommit undan lika lätt om hon hade varit med om nåt liknande. 😂

   Svara

    Lika lätt från Camcams klor alltså!

    Svara

    Nu försvarades väl IL i första skedet här inne, innan det uppdagades att historien maffian som jagade hajen var fejk 😅

    Svara

   Precis… FF visste mycket väl vem han gav sig i lags med. Finns ingen som helst tvekan om det.

   Svara

  Ja för politiker har aldrig ljugit förut…

  Svara

   Varför vara så extremt partisk i ditt inlägg?
   Finns många omständigheter som gör att jag aldrig skulle försvara honom. Inte skuldbelägga heller. Att en toppolitiker blir sambo med nån som han inte kollat upp är för mig obegripligt. Jag tror inte på de, just att han läts skriva sig på samma adress.
   Man vet aldrig vad folk har för historia och har man bara känt varandra ett år, godtrogen kan man va absolut. Det hade räckt att han var dömd för diverse narkotikabrott för att riskera Frediks anseende. Jag köper inte detta iaf, tajmingen med hans fb inlägg är oxå suspekt i mina ögon.

   Svara

  Var inte naiva. Han har givetvis blivit varnad av Säpo. Nu har hemligheten däremot avslöjats för allmänheten. Med tanke på att han har en nioårig dotter får vi nog vara glada för det.

  Svara

   Inte troligt att Säpo gjort bakgrundskoll på hans partner. Han sitter inte i regeringen.

   Svara

    Han är andre vice partiordförande för Centerpartiet sedan 2015. Självklart har de koll på hans omgivning.

    Svara

    Han är EU-parlamentariker!

    Svara

  Som flera sagt, det känns ju svårt att dölja att man varit fängslad i sex år. Han måste ju ljuga konstant för att dölja det. Men framförallt, varför utgå från att FF inte visste något? Han har väl inte ens själv påstått at han inget visste? Prince Andrew och Bill Gates var kompisar med Epstein EFTER att han suttit inne för barnvåldtäkt.

  Svara

  Jag kanske tillhör den ”nojjiga” sorten men när jag dejtade mitt ex som sa att han var polis då bad jag om för & efternamn, fullständig adress, kollade upp honom på Ratsit/Mr Koll innan jag åkte hem till honom första gången (efter ett antal dejter på offentliga platser) så att jag kunde ge informationen till min bästa väninna om det något oförutsett skulle inträffa…bad även en väninna som jobbar som polis att kolla upp honom.
  Ja, juste, jag googlade upp honom oxå – allt stämde!

  Svara

   Väldigt inte ok av din väninna till polis att använda polisens register att kolla upp en person du dejtar?

   Svara

    Nej, det är olagligt och faller under dataintrång att kolla upp personer i olika register om de inte figurerar i ens ärenden.

    Däremot är det inte olagligt att söka i polisens telefonkatalog över anställda och se om det finns någon med det namnet som jobbar där. Det kan ju vem som helst ringa 11414 och fråga om.

    Svara

    Men lugna ner er…min väninna kollade inte upp honom utan kollade bara att hans namn fanns med på den polisstationen som hon jobbade på….precis som om jag skulle kolla upp om en arbetskamrat finns med på vårt företag.

    Svara

   Din polis gjorde tjänstefel och du kunde utsatt henne för problem med sin anställning.

   Be inte henne om sådant, om hon inte kan säga nej. Konstigt att hon inte vet vilka regler poliser har att förhålla sig.

   Svara

    Tolkade inlägget som att även om exet sa att han var polis så ville personen som skrev inlägget ha hans fulla för- och efternamn så att hen själv kunde googla och söka på Mr Koll. Alltså inte slå i något polisregister. Men jag kanske missuppfattade kommentaren.

    Svara

     ”bad även en väninna som jobbar som polis att kolla upp honom.”

     Svara

  Har ni sett Mogis instastorys? Det där med minimalismen verkar helt borta. Beskriver hur hon och Mon amour skulle levt lyxliv i Paris om inte corona funnits. Och hur deras kärlek är fantasisk för att de har det så bra ihop. Mm. Som 30plusare, boendes hemma hos hennes föräldrar, hon utan inkomst. Men Paris och lyx hade det blivit. Jag undrar verkligen vad hennes föräldrar tycker om deras prioriteringar.

  Svara

   Hennes pappa tjänar väl tillräckligt eftersom han har dubbla medborgarskap och skattar i annat land. Frågan är om inte Mogi också har det efter att ha bott i både italien och frankrike.

   Svara

  Om han nu inte känt till det skulle iallafall jag varit YTTERST noga i mitt facebook-inlägg att fastslå det, vilket han märkligt nog inte gör? Självklart är det mannen han levt med som är avskyvärd och verkligen förtjänar bra mycket mer än de sex år han satt inne för. Men hur kan du så säkert veta att Fredrik varit HELT oinsatt att en person han levt med suttit i fängelse i sex år för våldtäkt mot barn mm? Är det jobbigt för att han inte visste om det förrän nu, eller är det jobbigt för att det kom ut i pressen nu? Jag vill tro det första, men det kan vara naivt.

  Svara

  Jag delar inte din uppfattning CamCam. Det finns mycket som talar för att FF borde ha haft kännedom om denna persons bakgrund. Att som EU parlamentariker vara så blåögd är minst sagt anmärkningsvärt.

  Svara

  Visst kan man inte se på om någon är pedofil? Min sambo säger att man kan göra det på de flesta. Jag säger tvärtom att på de flesta kan man inte se att de är pedofiler. Vad säger ni?

  Svara

   Att hissen inte går ända upp på din sambo.

   Svara

   Om man kunde se det hade barn inte blivit utsatta

   Svara

   Jag vet vem denna pedofil är. Och han såg faktiskt ut som en pedofil, har tänkt på det sen. Dålig hy, bleka glosögon, dålig hållning, vekt leende… Han politikern i Rinkeby (?) som nyligen åkte dit för en massa grova barnövergrepp ser också ut som en pedofil.
   🤷

   Svara

    Sen kan de ju se ut på en massa sätt, men det jag beskrev ovan är liksom arketypen 😬

    Svara

     Nej, det du beskrev är den bilden som framställs i filmer etc och det är väldigt fördomsfullt.
     Kolla på det senaste stora pedofilfallen i Sverige. Unga snygga kvinnor.
     Extremt farligt att säga att pedofiler har ett visst utseende. De kan vara dina vanliga svenssongrannar.

     Svara

   Se kan man inte direkt göra men tror en del människor har bra intuition och kan ”känna av” något är fel utan att direkt kunna sätta fingret på vad. Tror faktiskt fler barn än vuxna har den förmågan. Jag kunde ”känna igen” två pedofiler som barn och sprang iväg, idag tror jag inte jag klarat det.

   Svara

  Du kunde absolut inte skriva om Catenacci för att han var tydligen inte en influencer. Nej sant, men han har väldigt nära relation till många influencers!! Därav intressant att skriva om här. Men Federley????? Snacka om att du är inkonsekvent 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Dessutom borde du över huvud taget uttala dig om vad du TROR att Fredrick visste eller inte visste för du verkar ju knappast känna honom. Så extremt omdömeslöst! Skärpning! 😡

  Svara

   Kopplingen hit är Facebook, min käre Watson.

   Svara

    Svara

    Nu visade det sig ju att FF har vetat om de fruktansvärda övergreppen hans sambo gjort då han varit på möte med kriminalvården i september. Ska du ta kanske ta och revidera eller radera din text då?!

    Svara

  Men har de haft ett förhållande eller har pedofilen varit inneboende?

  Svara

  För mig blir är det minst sagt osannolikt att Federley inte känt till detta. För mig talar det mesta för att han känt till detta, men tyckt att det blivit ”jobbigt” när det kommit ut i pressen, det är snarare det som fått Federley att ”krascha”. Man bör beakta det faktum att Federley är en mycket begåvad person, som har resurs, kunskap och intellekt. Att i detta fall flytta ihop med en killen som suttit i fängelse för våldtäkt mot barn och sen låtsas att han inte känt till det är för mig helt osannolikt.

  Svara

   Din näst sista mening gör att du bör byta ut osannolikt mot sannolikt i din första. Klart att en uppsatt politiker som får reda på detta om sin partner väljer att avsluta. Att flytta ihop med någon som är dömd för detta är uteslutet om man vill ha kvar sin karriär. Sånt kommer alltid fram!

   Svara

    Fast nu finns det XXX antal politiker som själva gjort olagliga/omoraliska saker, karriären till trots

    Svara

    Eh Bill Clinton?

    Svara

  Förstår inte riktigt hur alla kan vara så skeptiska till att Federley inte skulle veta något. Jag flyttade själv ihop med en kvinnomisshandlare och blev utsatt. Jag hade inte googlat honom eller begärt ut något från belastningsregistret. Är det något man normalt gör? Hur vågade man lita på någon innan Mr Koll? Är det sen offrets fel att en person begår/begått brott?

  Jag kan inte tänka mig en sådan chock att få reda på att en närstående är dömd för ett sådant brott. Hoppas Federley får det stöd han behöver och kan gå vidare.

  Svara

   Det är skillnad när man är politiker och Europaparlamentariker. Precis som det finns andra yrkesgrupper som kräver högt integritets- och säkerhetstänk och bakgrundskontroll/säkerhetsprövning.

   Svara

   Det är inte offrets fel, det är det aldrig. Dock så är ju inte FF offer för något brott, vad vi vet. Det verkar som pedofilen i fråga har bytt efternamn sedan han begick sina brott. Det gör det svårare för utomstående, tex FF:s vänner och bekanta att kolla upp hans nya partner (man känner ju sällan till de 4 sista siffrorna hos andra är närstående). Tror FF visste att han suttit i fängelse men inte för vad. Pedofilen ska tydligen enligt personutredningen ha narcissistiska drag och är nog manipulativ. Han verkar inte känna nån direkt skuld för det han gjort och har nog ljugit om det för FF.

   Svara

  Varför gör du det här inlägget? Fattar faktiskt inte. Du vill ha uppmärksamhet?

  Svara

   Facebook?

   Svara

  Domen finns på FB.

  22 fall av våldtäkt mot barn, barnpornografibrott m.m.

  Svara

   Ja fullständigt vidriga brott.

   Svara

  Om en influencer gick och spelade paddel, skulle ni säga att hem bröt mot rekommendationerna?

  Svara

  Tror absolut inte att FF inte visste. Enligt grannar till FF så visste han och har nu formulerat sig på ett sätt att det är synd om honom. Tycker synd om hans barn och inte FF. Förstår inte hur man kan ta in vemsomhelst när man har småbarn. Jag har inga barn men kollar alltid upp personen jag träffar och han som en offentlig person har jag väldigt svårt att se inte skulle ha gjort något sådant. Dessutom kan jag tänka mig att SÄPO eller någon annan i hans omgivning har kollat upp honom. Tyvärr, köper inte detta, han har bara brutit ihop för att det kom ut. Lite komiskt att det är stoppapressarna som avslöjade detta btw.

  Svara

  Fattar inte varför alla går på som att han påstått att han inte känt till detta. Det står väl ingenstans i hans FB-inlägg? Har han sagt det nån annanstans?
  Han säger att det som stått i media är sant och att de gått skilda vägar. Inte i vilken ordning allt hände, hur länge han vetat. Och ärligt talat, kan vi inte bara skita i att spekulera om det och visa lite medkänsla.
  Camcam har helt rätt i att brottet är helt brottslingens att ansvara för. Fredricks ”brott” är att han släppt in fel person i sitt liv, och det mår han dåligt över nu, så pass att han är sjukskriven. Jag hoppas att han får det stöd han behöver och kan gå vidare.

  Svara

  Det är total bullshit att han inte visste! Jävla svin! Har ni läst domen? Så jävla vidrigt, mådde illa efteråt. Han borde avrättas och Federley borde vara sjukskriven resten av sitt liv och aldrig mer komma tillbaka och synas i politiken. Jävla idiot, när han dessutom själv har en flicka i den åldern. Själviske fan

  Svara

  I alla dom fall där folk blir dömda för barnpornografi, pedofili, sexövergrepp mot barn osv, så får dom dömda alltid hjälp av polisen att få annan identitet. Det är för att skydda dom då polisen vet att det finns skottpengar på dessa. Man får tycka vad man vill om detta, men så ser det ut. Därav att FF inte haft en aning då denne person fått annan id efter att domen kom, tänker jag.

  Svara

   Detta stämmer absolut inte. Att ha dömts för sexualbrott mot barn utgör inte grund för skyddad (dolda uppgifter) eller fingerad identitet (nya uppgifter). Majoriteten av alla de som dömts för sådana sexualbrott går enkelt att hitta, väldigt få har fått nya personnummer. Många byter namn på egen hand men det är inte detsamma som att få hjälp med att skyddas.

   Personen detta gäller har _inte_ fått ändrade identitetsuppgifter. Han har själv genomfört en efternamnsändring men hittas enkelt genom personnumret.

   Sluta säga saker du inte har belägg för. Det du påstår är ju rent nonsens.

   Svara

   Varför sitter du och ljuger?

   Svara

   Gissningsmästaten blir pinsam nu när allt är utan tvivel uppdagat.

   Svara

  Det här kommentarsfältet har blivit rena slasktratten på sistone. Självutnämnda experter på epidemiologi, virologi, vaccin etc och nu också SÄPO:s rutiner. Ja man har t o m förmågan att se in i främlingars (FF) sinne och minne. Det tolkas och det tros hejvilt. Visst vi har åsiktsfrihet i vårt land men det innebär inte att man har rätt att yttra sig oemotsagd. Det här är för dj-ligt men varken CamCam, du eller jag har en aning om vad FF går igenom eller vad som hänt mellan honom och den dömde. Lite självkritik kan man faktiskt förvänta sig av vuxna människor (vilket jag utgår från att ni är) innan man yttrar sig.

  Svara

   Jag har inte hängt här länge, så för skoj skull kollade jag in lite gamla inlägg. Det har tydligen alltid varit så.

   Svara

  Han ljuger!

  Han har vetat om det här sedan andra träffen med pedofilen, Federley diktar upp den här historien om sjukskrivning och dåligt mående för att rädda sitt eget skinn, säger en person till Stoppa Pressarna.

  Ytterligare en person i Björbo har samma bild av Federleys förehavanden med den 42-årige pedofilen.
  –Sanningen är att han känt till mannens mörka förflutan, Federley har sagt till bekanta att sambon han lever med suttit inne, säger uppgiftslämnaren.

  En kvinna i trakten som finns i kretsen kring Fredrick Federley är inne på samma spår, EU-parlamentarikern har hela tiden varit varse att han levde med en pedofil som är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.
  – Han har påstått att den där mannen bättrat sig och blivit en ”bättre människa”. Detta har han påtalat för flera boende i Björbo i ett försök att vinna stöd för honom och hans partner, säger kvinnan till Stoppa Pressarna.

  https://stoppapressarna.se/svenskt/sa-traffade-fredrick-federley-domda-pedofilen

  Svara

   Han visste helt klart om domen. Det är oerhört att stormedia smått mörkar detta.

   Svara

    Ja jag fick precis reda på detta via en kommentar på Facebook och var tvungen att kolla upp det.. som vanligt så skrev inga etablerade medier om vad som hänt förutom Soppapressarna och efter dem skrev de har de börjat små sippra ut i andra medier fast med väldigt fina artikelnamn… Så kul att leka med tanken om detta var inom SD… Hade hört om det på bara några timmar i TV radio och tidningar med de värsta artiklarna man kan tänka sig… Och här sitter folk och försvarar honom.. .. förstår varför ni röstar som ni gör.

    Svara

  Är man säkerhetsklassad är det ens skyldighet att anmäla ändrade hemförhållanden såsom giftemål, samboskap. Har de bott ihop så kan ju FF inte anmält detta annars hade sambon blir flaggad.

  Svara

   Svenska folkföreträdare är inte enligt säkerhetsskyddsklassade enligt säkerhetsskyddslagen ! Hur det är med EU parlamentariker vet jag inte. Jag tycker att det är fruktansvärt illa att riksdagens och regeringens förtroendevalda inte säkerhetsprövas i säkerhetsskyddsklass 2. För regeringen borde det definitivt vara så och kanske klass 3 för riksdagsledamöter!

   Svara

  Undrar lite vad du håller på med här? Ett utav dina konstigaste inlägg någonsin. 1) Du säger att källan är Facebook och därför kan du skriva om detta och inte Catenacci (som du motiverade ditt strutsbeteende med att han inte är influencer). Well, källan här är utan tvekan Stoppa Pressarna som står för hela den här cirkusen. I Catenaccis fall var det tidningen ETC som tveklöst är betydligt mer seriöst än SP. Dessutom har Stefano extremt nära relationer med flera av Sveriges största influencers. Så det argumentet håller öht inte. 2) Du går ut och försvarar Federley trots att du helt uppenbart inte känner honom eller vet mer om honom än vem som helst som är läskunnig. 3) Du har redan fel på punkt 3 då både SP har avslöjat att han visste om det, även partiet har bekräftat att han visste innan de fick informationen. 4) Federley är en sk PEP- person. Det borde inte ta dig många minuter att ta reda på att en sån person har ögonen på sig och sina personliga relationer utav både vissa myndigheter, banker mm. Just för att de kräver ett visst skydd. Så snälla bespara oss dina dåliga förklaringar.

  Svara

  Bostadsägaren (i detta fall Federley) måste skriftligen godkänna / intyga till Kriminalvården att han samtycker till att den villkorligt frigivne bor där.

  Det är fullständigt otänkbart att Federley inte skulle vetat om detta.

  https://twitter.com/tonysjoberg1/status/1332652697099624448?s=21

  Svara

  J flyttade alltså direkt till Federlays gård från fängelset. Ingen adress emellan enligt folkbokföringen. Det tyder på att de fick kontakt redan när han satt inne och att Federlay aktivt sökt efter en pedofil. Kanske gav det ingen kick att bara vara Ursula längre.

  Svara

  Dags att uppdatera den här artikeln, nu när det är ute att Federley vetat hela tiden och misstänkts ha umgåtts med flera andra pedofiler.

  Svara

  Han har ju berättat för halva byn om sambons domar!

  Hur kan man leva i månader utan att veta f resten??

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.