Caia Cosmetics och siffrorna under Black Friday

Det här är ett uppföljande inlägg till ett som publicerades häromdagen.
Klicka HÄR och läs det först för att få bakgrunden till det som kommer här nedan.

Vi vet alla att siffror inte är min starkaste sida, men hur jag än vänder och vrider på den här informationen från Caia Cosmetics och Bianca Ingrosso så får jag den inte att gå ihop.

I bildspelet här ovan hittar ni följande:

På bild 1 förnekar Bianca Ingrosso i DM att Caia höjt priset på sin duo inför Black Week.
På bild 2 skriver Caia i svar på kommentarer att de endast gjort en enda höjning av priset på duon, vilket skedde för ungefär en månad sedan och att den då höjdes till ord. pris 545 kr.
På bild 3 ser man hur det sänkta, ord priset under är Black Week är 650 kr – vilket alltså INTE är 545 kr. (Det vet till och med jag)

Så om den enda höjningen de någonsin gjort var till ord. pris 545 kr, hur kan det då kommer sig att det står ord. pris 650 kr på deras Black Week-reklam?
Betyder inte det att de höjt priset på duon inför Black Week så att det tidigare ordinarie priset helt plötsligt förvandlades till reapriset?

Kan någon få ihop det här, please? 🧐

 

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min chansning är att de menar att kitet, som jag antar består av två produkter à 325 kr, skulle ha kostat 650 kr om man köpte respektive produkt för sig. Detta må vara sant, men om kitet aldrig har kostat 650 så är det ju en orimlig jämförelse.

  Svara

   Ja jag tänker som du men att det isåfall måste framgå tydligt, annars är det vilseledande. Och det framgår INTE någonstans. Alltså har de gjort en fuling.

   Svara

    Jag håller med dig till 100%. Ingen som är seriös gör väl såhär? /Anonym 09.05

    Svara

     Dom skriver ju dessutom att inget av deras kit är på rabatt under black week utan det är samma pris året runt… men hemsidan visar ju nått annat när dom skriver ordinarie pris 650kr! Det är så otydligt det bara kan bli!

     Svara

      Men hur är detta otydligt efter caias förklaring? De kostar styck 325 kr, därför kostar två stycken 650. Men så har de ett erbjudande (som inte är kopplat till BF) där man om man köper två får det för 545 istället. Såna kit-priser har typ alla företag. Vad är otydligt? Okej om det hade marknadsförts som ett specifikt BF-erbjudande men det gör det åtminstone inte nu på hemsidan.

      Svara

       Det är otydligt eftersom ord.pris på kitet aldrig varit 650 sek… då får man skriva ”ord.pris 325 sek styckvis”

       Svara

        Trodde inte att människor var såhär korkade. Styckpris och kit-pris har existerat i alla tider. Ta en titt och se vad en bronzer kostar styck så finns priset om 650 väldigt uppenbart förklarat. Det står inte nedsatt i någon procent utan endast överstruket priset för att köpa två separat. Detta har gjorts i alla tider av alla möjliga butiker och är helt normalt. Caia har inte gjort något konstigt

        Svara

         Hej random tönt på Caia-kontoret

         Svara

          Vad är det ni inte förstår?? Inget konstigt alls med prissättningen!

          Svara

         De flesta märken jag handlar från så är det liksom redan införstått att kit tenderar att vara något billigare än om man köpte alla produkterna i kitet var för sig. Så det ord. pris man skriver på kitet ska vara det priset just kitet kostar. Vill man visa vad kunden sparar genom att köpa kit istället för varje produkt för sig så stor det något i stil med ”köp vårt x-kit och spara xx%” som en extra text. Att skriva ord. pris för vad produkterna för sig kostar tillsammans, stryka över det och skriva nuvarande priset är vilseledande, det är så man skriver när en viss produkt är nedsatt i pris från ord.pris.

         Svara

          Detta.

          Svara

   Exakt. Att det ordinarie priset är 650 beror ju på att de styck kostar 325. Och att det är ett kit-pris på 545 (vilket ju är mycket vanligt att ha på produkter om man köper flera). Tänker att kit-priset kanske inte är ett black friday-pris utan ett stående för kittet.

   Svara

   Precis vilket de också svarar att slutpriset höjdes till 545 tidigare och det är samma som de nu anger 650 kr som ordinarie.

   Svara

  Så himla dåligt att företag gör sånt här!

  Svara

  Vi tipsa om nåt trevligt såhär i advent: Svt livesänder julmys från UnderbaraClaras hem idag. Clara och kocken Susanne julpysslar och lagar mat/bakar idag mellan 12-16. Jag ska titta åtminstone delar av dessa fyra timmar, är det någon som kan julstämning så är det Clara. 🎄

  Svara

   Ok Clara. Kommer inte titta. Finns ingen som kan konkurrera med Ernst…

   Svara

    Haha, Clara skulle aldrig tipsa om sig själv – tro mig! M v h Kompis

    Svara

     Jag tyckte bara att det var nåt positivt och nåt som förtjänade att uppmärksammas. Så här runt jul orkar jag inte att allt ska vara så jäkla negativt hela tiden. Gammalt hederligt julmys är väl härligt nu när så mycket annat är upp och ner?

     Svara

      Håller med dig!
      Allt som hör livet bättre just nu är BRA!

      Svara

      Det är tyvärr stilen här inne. Så fort någon är glad för något så kommer alltid någon och är elak och förstör stämningen. Problemet är ju att personen bakom den här bloggen inte har så trevlig ton i sina egna inlägg så det sätter tonen för många andra verkar det som.

      Svara

       Och du verkar ju vara en positiv jäkel.

       Svara

        Vem är du, Camillas egen riddare? Du är alltid så aggressiv när bloggen och Camilla ifrågasätts.

        Svara

         Nu är inte jag 11:18 men brukar också ifrågasättas som Camillas riddare.
         Vi som gillar den här bloggen är fasligt trötta på sådana som dig som bara MÅSTE in i kommentarsfältet och skriva bittra kommentarer mot Camilla.
         Hon har ju informerat er om att hon inte bryr sig om ett gnäll, så varför fortsätter ni? Ingen här är intresserade av era åsikter om Camilla utan blir bara irriterade, är det det du är ute efter?

         Svara

          Jag är Anonym du svarade nu, inte den ”anonym” svarade. Men för att stämningen i bloggen generellt kan upplevas som jobbig, kanske? Men att man fillaf bloggen i sig?

          Svara

           Svaren som 10:17 och du fått visar att hen har rätt i sak. Stilen här inne är sjukt hätsk. Arga människor lockas hit av någon anledning.

           Har man inget egenansvar för vilka kommentarer man skriver tycker du? Vad är du? 5?

          Jag är intresserad.

          Svara

      Tack för tipset, ska verkligen kolla 🥰

      Svara

     Är du kompis med dig själv? Eller är du white knight?

     Svara

    Tycker det är himla trött med det här ”OK xxx” så fort någon skriver något som ej är kritik. Underbaraclara har en välbesökt blogg med där hon skriver massor om julen, givetvis finns det folk som tycker att det är trevligt att se på och tipsar om det?

    Ja, ibland tipsar folk om sig själva, men det brukar ju vara små konton eller konton som kämpar hårt för att växa till sig genom att skapa rabalder, gärna med någon cliffhanger. Tror sällan etablerade bloggare som hållit på i 10 + år och tipsar om sig själva i kommentarsfältet här.

    Själv tycker tjag det är en trevlig idé särskilt i dessa lite mer ensamma adventstider att sända slow TV oavsett om det är från claras, Ernst eller någon annan lugn pysselmänniskas hem.

    Svara

   Tack för tips! 👍😊

   Svara

  Money money money money 💰

  #köp inte

  Svara

  Har någon här lyckats fynda riktigt bra på Black Friday? Fick en massa mejlutskick om 20% deals på typ Skincity och Kicks och det intresserade mig inte alls.

  Svara

   Jag avstår från att handla helt under den här veckan, vill inte delta i eller bidra till konsumtionshysterin.

   Svara

    Fast om du har saker du behöver köpa är det ju dumt att inte handla nu 😊

    Svara

     Har inte sett en enda pryl som jag varit intresserad av som faktiskt varit billigare på black friday, dvs där de inte först fuskhöjt priset och sen ”reat” ut nu.

     Svara

      Allt jag har varit intresserad har varit billigare den här veckan och då har jag hållit koll sedan i våras (sjukligt ekonomisk)
      Vad olika det kan vara!
      Kanske ska tillägga att vi är helt ointresserade av typ tv-apparater och sånt, äger inte ens tv. Det vi köpt är märkesresväska, märkeshandväska, kapselkaffemaskin och hälsokost, har full koll på ordinarie priser.

      Svara

       Ja då har vi nog koll på olika sorters varor. Jag har kollat leksaker, pc-/tv-spel, sällskapsspel, smink och hemelektronik. I augusti var de flesta saker billigare än de är nu med rea-priser.

       Svara

        Systemkameror har varit mer eller mindre hederligt prissatta (men rean har inte varit enormt stor heller) hos Elgiganten.

        Svara

    Du betalar hellre fullt pris för något du ändå ska köpa alltså?
    Har du inget du ändå skulle köpa så är det ju självklart en icke-fråga, men att avstå att handla bara för att det är Black Week känns omåttligt korkat om man kan köpa till bättre pris. Vänta till veckan efter när det är ordinarie pris, soft för ekonomin….eller inte.
    Jag har köpt en kapselkaffemaskin till mitt hemmakontor för 40% av priset (jag har haft koll på den modellen sen i våras, så vet ordinariepriset och har inte hittat den billigare innan den här veckan)

    Svara

   Fyndat vet jag inte, men har följt en cykelvagn vi ville ha och köpte den nu under Black Friday för 2 000kr mindre än vad den kostar i princip hela året, har följt prishistoriken. 🙂

   Svara

   Jag har köpt ett soffbord för 25% billigare och en matgrupp för 30% och det är jag nöjd med! Skulle ändå behövt köpa det pga flytt så det var läglig timing☺️

   Svara

   Köpte en ny träningsklocka som jag haft span på en tid. Den sänktes med några hundralappar så jag passade på.

   Svara

   Köpte ett gäng kläder från HM, sånt som jag på riktigt behövde, trosor, kappa, pyjamas.. Köpte lite smått och gott till min kille med… Medlemspris och 20%, bättre än ordinarie. Köpte även en ansiktsrengöring, medlemspris, 50 kr rabatt samt 25 procent på det.

   Allt som reas ut är ju ofta sånt som ändå alltid brukar vara på rea… Hudvård samt makeup är det nästan ALLTID 25% eller 30% på… Tittade på soffadirekt, det jag ville ha var rean som är konstant.

   Jag har verkligen tänkt att jag ska handla det jag VILL ha och behöver, även om det inte skulle varit på rea.

   Svara

    Var hittar du smink och hudvård som det alltid är 25-30% på? Eller menar du att det är typiskt reapris när det väl är rea? 😊

    Svara

     Bangerhead, Lyko, Kicks, Åhléns, apoteken…
     Man behöver aldrig köpa smink och hudvård till ordinariepris, speciellt inte om man är medlem.

     Svara

      Fast det är ju inte alltid, och speciellt inte alltid på ens eget märke 😊 men ja, du har en poäng i det.

      Svara

       Självklart inte alltid men jag (inte samma som skrivit ovan) tycker det är så pass ofta på någon av alla sidor att man i princip aldrig behöver köpa på fullt pris om det inte är absolut akut och man måste handla i en fysisk butik typ.

       Svara

       I princip varje fredag rear de ut… Eller innan löning! Så håll utkik då 🙂

       Svara

   Hade planerat att inte köpa något men blev ett undatag, en Satisfyer Pro som var på halva priset 😅

   Svara

    Jag tänkte skriva är det en sån där fritös men så kom jag på att det är det nog inte. 😂🙊

    Svara

     HAHA fritös! Det är en sexleksak 😍😂

     Svara

    VILKEN ÄR DEN BÄSTA?? haha, vill veta vilken jag ska köpa.

    Svara

   Ja! Mina vinterskor som jag haft i 8 år gick precis sönder inför bf så fyndade nya för 1200 (pris under resterande delar av året ca 1800) ☺️

   Svara

    Det är pinsamt hur lång tid det tog innan jag förstod att bf var black Friday och inte beräknad födsel.

    Svara

     Själv trodde jag att hon menade boyfriend. Haha

     Svara

   Köpte hudvård från Clinique, betalade totalt 900kr för ansiktstvätt, två krämer och en clarifying lotion i 3-stegsserien. Hade i vanliga fall kostat 1400kr. Och så fick jag en liten goodiebag 😊

   Köpte smink med som var slut. Så, köpte det jag hade köpt i vanliga fall.

   Svara

   Några lyckliga personer kunde handla Acasia hudvård till halva priset på Kronans apotek. Jag såg det erbjudandet för sent tyvärr.

   Svara

   Jag har FYNDAT, genom att inte köpa något alls.
   Vilka går på det här tramset egentligen? Jag höll koll på en teknik sida ela året där jag handlar-t mycket. Och visst fasen justerade de priserna så att man skulle uppleva att BF var ”värsta rabatten”. T ex på TV apparater. Modeller som gått ut och som i många fall
   var billigare runtomkring juli, augusti än i fredags.
   Bullshit walks Money talks and on ’n on ….

   Svara

    Jag höll också koll sedan i våras på saken jag ville köpa, den kostade 40% av priset igår, så jag slog till. Priset har inte legat under det en enda gång.
    Vi är ekonomiskt oberoende så kan köpa i stort sett vad vi vill, men det blir lite av en sport att handla så billigt som möjligt.
    I dag köper jag hälsokost för ”ta 3 betala för 2” och har full koll på ordinarie pris eftersom jag är aktieägare i företaget i fråga, så borde för egen vinning kanske betala ordinarie pris, men men..
    Håller fullständigt med om att Money talks!

    Svara

   Kattmat med 25% rabatt 😅

   Svara

   Köpte precis mammas födelsedagspresent! 😊 den var nedsatt på riktigt, samma sak med drinkglasen jag unnade mig. De kostar 800kr för två stycken hos tillverkaren, på Cervera kostar de också 800kr, nu kostade de 600kr.

   Jag har spanat på de glasen i flera år, men de har aldrig varit nedsatta förut.

   Svara

   Köpte en springcykel på halva priset men annars mest grejer på 25% rabatt. Tyckte det var få ställen som hade superbra rabatter men köpte mest julklappar som jag skulle köpt ändå och då är ju även 25% välkommet!

   Svara

   Har inte köpt något på Black friday. Förutom potatis. Men det skulle jag köpt ändå.

   Svara

   Var inne o kollade på en foundation efter tips här på ÖS, många sidor har nog trissat upp priset inför BF för tittar man på sminkmärkets egna hemsida får man den billigare där. Man ska bara köpa sånt man behöver och har stenkoll på bästa priset, lätt att bli lurad annars

   Svara

   70% på en kudde och 50% på en skidjacka. Båda julklappar. Jag är svinnöjd. Köpta också en kaffekvarn med typ 20% rabatt som jag också ska ge bort. Inte shoppat något bara för att utan verkligen bara julklappar.

   Svara

   Har fyndat hudvård, hårvård och julklappar – och bara sånt jag planerat att köpa sen flera veckor tillbaka. Tror jag totalt sparat 1500kr på att prisjämföra och spana in vilka som har bäst deals!

   Så länge man inte får loss och köper onödiga saker spontant så ser jag inga problem med att fynda under Black Week

   Svara

   En vinterjacka 350kr över halva priset 😁

   Svara

   Jag köpte en kappa i tidig julklapp som var nedsatt med 30 %, guld. Har dock inte handlat något som jag inte hade tänkt handla.

   Svara

   Jag behövde nya sneakers och har haft span på ett par favoriter sedan i somras. De kostar 899 kr i vanliga fall men nu hade de både nedsatt pris + 25% extra om man köpte två nedsatta varor, så jag fick två par skor (samma modell men olika färger) för 877 kr. Det kändes ändå ok. 🙂
   Köpte ett serum jag älskar (och som jag ändå skulle köpt när nuvarande flaska tar slut) med 20% rabatt. Har koll på vad det kostar så vet att de inte smyghöjt innan.

   Svara

  Jag tycker att det är för jävligt att de kan hålla på så här och vilseleda speciellt barn/deras föräldrar.
  Antar väl att de gör så för att de kan och för att de inte får några konsekvenser.
  Detta betyder ju mer klirr i kassan för Bianca som kommer att köpa sig den där lyxiga lägenheten på Marabella som hon har nämnt några gånger eller var det i Palma?

  Svara

   Men alltså varför ska alla bo i Marabella? Kan inte alla svenskar där typ snart likställas med ockupation av stället? 😬

   Svara

    Marbella

    Svara

    Nya Gotland 😎

    Svara

  De produkterna du tittar på ingår inte i Black Week, vilket framgår om man väljer Black Week i menyn. Det är endast ett fåtal produkter som de har kampanj på.
  Priset i parents syftar till ordinarie styckevis för 2 artiklar. Det finns ingen rabattsats angivet. Artiklarna återfinns inte undet menyvalet Black Week. Dvs att Caia Cosmetics inte har kampanj på den här artikeln. Det hade kanske kunnat förtydligats bättre på hemsidan och borde vara något som alla företag lär sig.

  Den här Black Friday/Week/Weekend hysterin innebär säkert att många tror att det är rabatt på mer eller mindre allt. Men som sagt, så är inte fallet.

  Svara

   Fast man får oavsett inte höja ordinarie priser för att låtsas som att produkten sen är nedsatt i pris.

   Svara

    Det är det som är poängen. Det är inte nedsatt. Det är heller inte ett höjt pris. Det är bara en presentation av paketpris i jämförelse att köpa 2 artiklar var för sig.

    Svara

    Fast det gör ju Elgiganten hela tiden när det är rea, speciellt dagar som dessa.. varför uppmärksammas inte det?

    Svara

   Precis!!! Förstår inte hur detta kan vara svårt att förstå eller vilseledande. Det som är pinsamt är hur alla vill få det till att de gjort något dåligt när de inte gjort något fel och dessutom gjort precis som exakt alla butiker någonsin, dvs ha paketpris för att köpa två produkter jämfört med en.

   Svara

  Det står ju att kitet inte är nedsatt på Black Friday, utan det handlar om att man sparar pengar på att köpa det som kit i stället för produkterna för sig. Så man brukar ju kanske inte uttrycka det med begreppet ”ordinarie pris”, utan snarare något i stil med ”totalt värde” eller ”du sparar”, men det är inte en bluff.

  Svara

  Fast sådär har det alltid stått på alla kit på Caias hemsida, det priset som överstyrket är priset det hade blivit om man köper allting separat. Ingenting som dom har ändrat inför black week, dessutom så står det på allting som har varit på rea just nu ”-20%”. Vilket inte står på kitten därför att dom säljs till ordinarie pris.
  Fattar inte hur detta kan ha blivit värsta grejen nu, det blev ju en jävla massa skriverier när dom höjde priset på just dom här produkterna för några månader sen?

  Svara

   Fattar inte heller hur/varför det blivit världens grej med just Caia. Tycker det är supertydligt på hemsidan vad som är en del av BW och vad som fortfarande är på ordinarie styck- och kitpris. Det känns nästan som att folk bara VILL försöka hitta något lureri för att det är en influencer som står bakom märket haha.

   Svara

  Har spanat lite på caia cosmetic nu och inser att där man kan köpa flera produkter är det överstrukna priset det pris som det skulle kosta att köpa produkterna enskilt. Så det verkar vara en typ av mängdrabatt. Vilket jag tycker är okej även om det kanske borde ha förtydligats.

  Vad jag däremot inte alls tycker är okej är denna:
  https://caiacosmetics.se/sv/lappsmink/flytande-lappstift/liquid-lipstick-set-
  Fyra läppstift för 675 (ord. Pris 780). TRE av läppstiften är på rea och kostar 79 kr/st, dvs skulle man köpa alla fyra separat skulle det kosta 373 kr, vilket är drygt 300 kr billigare än kitet!

  Svara

   Fast det är ju sådant en konsument får hålla koll på själv. Företag existerar för att tjäna pengar, de finns inte för vår skull.

   Svara

    Tror inte det funkar så i Sverige. Finns konsumentlagar.

    Svara

     Referera gärna till den konsumentlag som lägger allt köpeansvar på säljaren och inte konsumenten.

     Till exempel det som diskuteras i denna tråd.

     Svara

      Inte ansvar att köpa men ansvar på caia att inte fiffla med priser.

      Svara

       Men de fifflar ju inte med priser? Det är tydligt att kit inte omfattas av BF priser. Att styclkprodukterna ingår är väl trevligt för konsumenten?

       Svara

   Men det är ju för att inget utav kiten dom har på hemsidan har omfattats av några rabatter denna vecka. Lite ansvar måste konsumenterna ha själva och kolla vad som ingår i rean eller inte.

   Svara

  Varje år förfäras folk över hur priser höjs innan black week. Men det funkar ju eftersom vi handlar som som det vore sista veckan det var lagligt.

  Svara

  Varför svarar hon på norska? Var frågan på norska också? 🙂 Bara undrar… för ikke är ju norska.

  Svara

   Ikke råkar ju vara ett ord som många använder blandat med svenska, precis som ”No”. Du behöver nog inte tänka så mycket mer kring det. Tror frågan ställdes på svenska och att Bianca helt enkelt bara använt ordet ikke istället för ”inte” eller ”ej”.

   Svara

    Det stavas icke på svenska.

    Svara

     Spelar det verkligen roll? Men för all del, kontakta Bianca och fråga.

     Svara

     Bianca gick inte ut gymnasiet. Då går det så här.

     Svara

  Hur doftar deras nya parfym La nuit? Någon som har den?

  Svara

   Det är alltid svårt att beskriva dofter tycker jag. Men enligt mig så luktar den jättegott. Mogen och vuxen i doften samt lite elegant, jag har fått komplimanger för hur jag doftar. Om man gillar sånna dofter så tycker jag man ska chansa och köpa.

   Men den är också ganska tung vilket jag inte tycker om. Jag gillar inte dofter som är för tunga eller för mycket. Doften får 3/5 pga det.

   Svara

  Jag köpte ett läppstift och en läppenna för 275 kr två veckor innan black friday och nu under blick friday såg jag att CAIA hade rea på samma produkter där man kunde få ett läppstift och en läppenna för 275kr istället för 320 kr…

  Svara

   Nej, dom har inte rea på några kit alls under black week därför kostar dom lika mycket nu.

   Svara

    De hade väl olika erbjudanden. Ena dagen var det bara 20% rea på paletter och nästa dag var det 20% på allt. Eller minns jag fel?

    Svara

  Jag hade span och tänkte beställa den nya parfymen, meeen 595 innan bf – nu 595 efter rabatt och 695 överstruket? Kan väl inte vara ok? Den släpptes ju precis.

  Svara

   Det är ingen rea under black week på den nya parfymen, däremot har dom just ju ett paket med parfym och handkräm som hade kostat 695 men man får med handkrämen på köpet och därmed kostar hela paketet som egentligen bara parfymen gör.
   Varför sitter folk och letar fel när allting är väldigt tydligt vad som igår i rean och inte? Står det inte ”-20%” (exempel på rabattsats) så är det inte nedsänkt för BW. Enkelt.

   Svara

    Jag tycker nog ändå att det är missvisande och fel att ha ett överstruket pris som den aldrig har kostat, oavsett om den ingår i 20% eller inte.

    Svara

  Fler som fuskar är xlash och newport.
  Xlash har pumpat ut 20 eller 25% rabatt i flera månader. Jag har sms sparade. Samma rabatt kom under BF. Problemet är att deras ”ordinarie pris” aldrig existerat. Jag har alltid köpt deras produkter till det pris som nu är det ”rabatterade”.

  Newport ska ni också ha koll på. Deras rabatterade sängkläder är ALLTID rabatterade. De har varit nedsatt i över två år.

  Då nej jag köper inget på bf, vill inte heller bidra till sånt här skit.

  Svara

  Skulle skämmas av att ha något av caia i sminkväskan. Det är typ det min 14-åriga systerdotter använder bara för att Bianca anses vara häftig i hennes fjortisögon

  Svara

   😂 Den var kul. För du menar väl inte att du på riktigt tror det bara är 14-åringar som köper Caia? Oh my…du är väldigt fel ute. Sen kan jag tycka din ton är nedsättande..!

   Svara

    Jobbar du där?

    Svara

  Hahaha black friday visar ju bara hur lättlurade köpgalna människor är.

  Svara

  Det är ett missförstånd så här har Bianca rätt. Ordinariepris för ett puder (bronzer/highlighter) är 325kr efter prishöjningen. 325 + 325 = 650. Bilden förklarar hur mycket man sparar om man köper ett kit – inte hur mycket man sparar under Black Friday. Detta då Black Friday-rean på Caia Cosmetics inte gällde några kit.

  Svara

   Exakt. Och paketpris har dom haft från start, har inget med Black Friday att göra….förstår inte hur detta kan missförstås. Eller så vill man söka fel…

   Svara

  Att folk ens köper influensers sminkprodukter. Det är ju inte den sista femtiolappen som är problemet, de blir ju blåsta på mer med den summan på de produkterna. Är rätt allergisk och har därför behövt lära mig ingredienser i all husvård och smink etc. Väldigt få av influensers produkter jag skulle ha på min hud. Ida Wargs funkar dock!

  Svara

  Information technology coursework writing service seekers have been on the rise lately since most learners need Information Technology Essay Services, information technology assignment writing services and information technology research writing services.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.