Alexandra Bring skänker julglädje till 25 st familjer
Alexandra Bring kommer, tillsammans med sex stycken företag, göra julen till en mindre ångestladdad och lite mer glädjefull högtid för hela 25 familjer i år, genom att ge dem presentkort på 6000 kr var.
I den här videon berättar Alexandra om hur hon kontaktade företag som hon trodde skulle vilja vara med på hennes jul-initiativ, och hur de alla snabbt återkom till henne med ett positivt svar, trots att det var hektiska tider med Black Week och Cyber Week mm.
Varje företag bidrog med 25 000 kr till Alexandras julinsamling.

Med hjälp av Lindex, Babyshop, Aco, Lidl, Stadium och Mathem – och givetvis Alexandra själv då med sina kanaler – så kommer alltså 25 familjer kunna fira en fröjdefull jul, familjer som inte annars haft den möjligheten.
Alexandra själv får givetvis inte en krona för det här, men väljer ändå att markera alltsammans som samarbeten med de olika företagen eftersom hon är lite osäker på vad marknadsföringslagen säger.
Hon rekommenderar även Rädda Barnens gåvobrev, om man inte vet vad man ska köpa till någon i julklapp eller på annat vis känner att man vill hjälpa till lite extra.

Jag (Camilla) kan då också passa på att tipsa om ”Giving People” där man kan hjälpa en familj med mat och/eller julklappar som inte själva har råd.
Jag har tipsat om dem förr och gör det gärna igen.
Det finns även lokala grupper på Facebook där man kan hjälpa till om man vill.

Jag tycker det är SÅ fint av Alexandra att använda sina kanaler till det här. 
Familjer får fira jul och företagen får lite reklam. WinWin!

Är du en förälder som behöver hjälp med julen i år? 
Maila jul@alexandrabring.se och berätta lite kort om er situation samt den stad ni bor i (senast söndag 13/12).
Enligt informationen under videon så kommer familjerna väljas ut slumpvis.

…………………………………………………………………………………………

[Syntolkning: Bilderna innehåller personlig marknadsföring för de sex företagen som bidragit med pengar. Bland annat håller ett av Alexandras barn i en Aco-produkt på en bild, och på en annan bär Alexandra och ett av barnen matchande pyjamaser från Lindex.]

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kenza och Rebecca Stella skänker också bort julklappar.

   Och Hanif Bali drog in 2 miljoner till brottsofferna för tortyrnatten. 👏

    Som alla andra? Dom där killarna kommer bli miljonärer. Hoppas de förvaltar den chansen väl

  Alexandra Bring är alla influensers MVP

   Alltså. Älskar!!!! Vill typ vara hennes bästa kompis. 😅❤️

   Ja hon verkar både go å vettig, å inga konstiga flipflop-beteenden…
   Hon har skrivit tidigare om barns rätt till trygghet mm. Gillar henne

    Nyfiken fråga: vad är flipflop-beteende?
    Försökt klura ut det i flera minuter nu men lyckas inte 🤔

     Antar att det betyder att man flippar omkring. Tycker si, tycker så. Gör en grej när det passar, men säger sedan en annan. Hit och dit. Fram och tillbaka. Flipp och flopp.

  Underbart! Äntligen en glad nyhet!
  Så långt bort som man kan komma från inlägget om KZ tidigare idag!
  Blir genuint glad!
  Älskar människor som tänker på andra!

  Camilla, du har reklam för NA-KD på din sida. Var det inte det företaget du kritiserade tidigare?

   Som jag förstått det styr inte Camilla reklamerna, jag t.ex. ser inte reklam för NA-KD utan Loppi.

    Och jag ser reklam för ”allt för föräldrar” vilket är lite ironiskt eftersom jag aldrig kommer att bli en förälder.

     Och jag ser reklam för Lidl och återvinning.

   Tryck på den blåa rutan ”integritet” så kan du själv bestämma vad du vill se. Gissningsvis har du på så de blir personliga = du har själv googlat på nakd, besökt sidan eller liknande sidor.

   På tal om det, varför vill bloggbevakning ha exakt position av min enhet?

    Jag har aldrig googlat på nakd, jag visste inte ens att det fanns innan jag läste det här.

     Något har du gjort som förknippats med dem iallafall.

      Eller så är du bara i rätt demografi.

      Så behöver det inte vara. I Google Ads kan man skapa annonser som riktar sig mot en helt ny målgrupp som man segmenterar i förväg, i display-annonsering. Behöver alltså inte alls vara så att personen har någon tidigare koppling till varumärket.

    Märkligt att de vill ha en exakt position, om någon har svar får de gärna skriva det. Angående reklam kommer massor av reklam för sånt jag inte klickat på eller sökt så det är också märkligt.

     Ja! ”Exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten”, vad ska du med det till Camilla?

      Hoppas CamCam kommer med svar på vad hon ska göra med informationen som.hon samlar in om sina läsare.

      Det är väl helt enkelt för att kunna visa reklam för produkter och tjänster som är i närheten. Väldigt smidigt att jag ser reklam för hm precis när jag går förbi en hmbutik

      Hej,
      Det kan användas för t.ex. geostyrda annonser, eller för att Google Analytics ska kunna ge demografi-data.

   Å jag ser reklam för Leo Vegas trots att jag aldrig varit inne på en sån sajt🤬

  Jag är uppväxt i ett fattigt hushåll och det enda jag verkligen önskade mig till jul var faktiskt julmat.

  Är vuxen nu men får fortfarande taskiga känslor inför julafton.

  Har aldrig berättat det gör någon, känns jäkla pinsamt att ens skriva det här.

  Vill egentligen bara säga att varje krona som skänks är mer värt än vad många kan förstå!

   ❤️

   ❤️❤️❤️

   Hej Eva! Förstår att det gör kanske inte hjälper men jag tycker inte alls du ska tycka att det är pinsamt att ha växt upp i ett hushåll med mindre pengar. Du är, först och främst, värd precis lika mycket som en rik person. För det andra har du lärt dig värdet av pengar. Att veta hur man sparar, att veta hur hårt man måste jobba för att tjäna, och hur hur man hushåller med en budget. Självklart finns det människor i alla socioekonomiska förhållanden som vet detta, men som någon som själv växt upp som ganska fattig så minns jag hur tydlig skillnad det ibland kunde vara mellan mig och mina vänner. Min kompis tappade 200kr en gång och typ ryckte på axlarna och sa ”ojdå” när det hände medan jag tvingade runt henne till alla butiker vi varit på för att se om vi kunde hitta dem.
   Jag är rätt stolt över hur långt jag själv kommit trots en fattig uppväxt, har skapat ett bra liv för mig själv idag och är stolt över hur hårt jag jobbat för att komma hit. Jag är också stolt över att min barndom var fin även utan massa pengar, jag lärde mig vara kreativ och använde min fantasi när jag lekte för att jag inte hade några leksaker och än idag är jag rätt bra på problemlösning som kräver lite fantasi och väljer att tro att det är därför. Var stolt över den du är, Eva. Finns inget pinsamt med att vara fattig (även om jag förstår att det liksom inte är så enkelt).

   Och innan någon blir sårad här ja, finns kreativa, ödmjuka, sparsamma rika människor också osv etc m.m.

    Jättefin kommentar. Jag växte också upp i en familj utan mycket pengar, mina föräldrar (då väldigt unga) fick två barn med 11 månaders mellanrum. Min mamma hade inte hjärta att göra abort, så det blev väldigt tight med pengar… Trots det fanns det alltid mat på bordet för oss barn, även om mina föräldrar fick skippa mat flera dagar i rad (🙁) och det betydde mer än någon peng någonsin kan ge mig. Så mycket respekt jag har för dem och deras beslut. Jag vill aldrig själv hamna där och önskar inte att någon hamnar där, men ändå väldigt fint att alltid säkra att barnens behov tillgodosågs.

    Dessutom håller jag med om att man med en sådan uppväxt får en kämparglöd som få har bevittnat. Jag lovade mig själv att aldrig hamna där om jag en dag skulle få barn, ville så gärna leva ett ekonomiskt fritt liv och kämpade dag in och dag ut för ett bra liv. Idag lever jag i en av Sveriges finaste städer (om man kan säga så) med en man som jag tillsammans med är god för flera miljoner på grund av bolag som startades i början av vår relation och har enligt mrkoll (😅) områdets högsta årliga inkomst. Dessa pengar har absolut inte gett mig lycka, tvärtom. Har nog aldrig mått sämre psykiskt. Men med det sagt – fattigdom är inte något du ska skämmas över. Se istället hur långt du har tagit dig!

     Skönt också att få chansen att verkligen få rå om sina föräldrar ekonomiskt, kan jag tänka. När det alltså finns gott om pengar och inte blir en börda.

   Var stolt istället, för den du är och dina erfarenheter!

   Genom åren har jag haft två kollegor på jobbet som vuxit upp under fattiga förhållanden och jag har känt sådan respekt och beundran för dem när de berättar om hur de haft det. De har varit så raka i ryggen och med stolthet stått för att ha upplevt svårigheter. Man blir ödmjuk när man förstår att alla har sin ryggsäck att bära och att livet inte varit lika enkelt för alla.
   Så kasta bort oinsamhetskänslan och plocka aldrig mer upp den igen ❤️

   Hej Eva, skäms inte! Det är samhället som ska skämmas som låter barn växa upp i fattigdom.

    Så kan man inte heller säga!
    Samhället kan inte ta ansvar för exakt allting även om det naturligtvis är önskvärt att det finns ett fungerade skyddsnät. Men tyvärr finns föräldrar som tex spelar bort eller missbrukar upp även de försörjningsstöd och hjälppengar som kommer in. Alla är inte offer för olyckliga omständigheter som man inte kan rå för, utan det finns också de som aldrig tar ansvar. Tråkigt nog blir barnen lidande.

     Så är det – men då borde föräldrarna få bättre hjälp? Alternativt kan man se till så att pengarna går till barnen. Barnen kan också få kontaktpersoner, kontaktfamiljer eller rent av en familjehemsplacering om föräldrarna inte kan tillgodose barnens behov och RÄTTIGHETER. Visste ni t.ex. att många skolor behöver tillaga mer mat på måndagar för att det går åt mer mat då? Bland annat dör att det finns barn som inte får äta eller eller får äta väldigt lite under helgerna. Föräldrar som gör sitt allt för att inte behöva tillåta sina barn lida ska kunna få hjälp.

  Vad fint av henne ❤️

  Ot men minns någon vilken tidning som apansattigranen skrev krönikor för förut? Bla krönikan om när hon träffade Selle.

   Amelia tror jag

   Nej det var i Metro väl?

  Vad säger marknadsföringslagen då? Kunde hon skippa markera som samarbete?

   Känns ju konstigt att inte markera det, detta sänds ju ändå ut via hennes kanaler och varumärke och ger företagen exponering. Visst hon kanske inte tjänar pengar på det, men det är ju ändå en typ av affärsdeal de gör.
   Men dock är det oroligt fint och hoppas att några familjer får en fin jul att minnas, speciellt barnen.

  Har du Camilla hört talas om Vid din sida?
  De om några behöver hjälp oxå.
  Vänligen A-M

   Tror deras största misstag var att förknippas med Mona ärligt talat.
   Men gillar ditt tips, skänkt både en telefon, kläder och pengar då och då dit.

    Fint av dig att ha skänkt. Jag försökte baka till dem och tog kontakt med grundaren, fint tyckte hon, ja gärna, vi tar emot. Bakade och tog kontakt när det var klart, då hörde hon ej av sig. Då skrev jag en notis på deras sida att jag tyckte det var drygt, sen blev jag blockad och är det ff efter 2 år. Men jag värnar verkligen för vid din sida. Tycker de är toppen, alla volontärer, men inte grundaren. Och varför tror du att det är Mona ärligt?

     För att väldigt få förknippar Mona med något bra.

    Vem är Mona?

     Ingen du vill lära känna.

   Jag tycker det är för slutet. Ingen publik årsredovisning, inget 90-konto, oklar bolagsform. Finns ingen insyn alls i ekonomin. Sedan är de ofta väldigt defensiva när folk kommer med råd eller vill hjälpa till. Då har de all hjälp i världen redan och nya människor funkar inte med de gamla. Sedan kommer anhöriga till de som hjälper till och är med?

  Fint av företagen.

   Det här kommer låta cyniskt, men 25 000 för företag som Lindex och Mathem är ingenting. Alltså verkligen ingenting. Inte ens 250’ skulle vara kännbart för dem. De får massor av goodwill helt gratis, det här förlorar de ingenting på, världens billigaste reklamkampanj.

    Nähe och? Fortfarande fint av dem. Eller tycker du att det är dåligt?

    25000kr kanske inte är mycket för dem men 6000kr för en familj som kämpar är oerhört mycket och kan krasst nog vara avgörande för många. Tycker vi kan glädjas åt det istället för att fokusera på hur lite det spelar roll för företagen.

     Verkligen, folk som alltid vill se saker negativt = 👎.

      Det handlar inte om att se saker negativt utan se saker ur sitt rätta perspektiv. Ett företag som omsätter 600 miljoner euro per år har råd att skänka 25.000 kr varje dag året om. Skulle alla världens rikaste företag skänka 10% av sina intäkter skulle svält och fattigdom vara ett minne blott. Det är något riktigt sjukt och vidrigt med vår värld när barn dör av hunger medan en man (Jeff bezos) har 184 miljarder USD

    Tror du att detta är det enda de gör? Att de skänker 25k per företag till just hennes initiativ är väl jättefint. Sen jobbar de säkert med andra också, på andra sätt. Inte minst lokalt. Det är i alla fall min erfarenhet.

    Undrade just hur lång tid det skulle ta innan någon magsur bitter j-vel yttrade sig. Grattis till förstapriset!

     Man är väl inte bitter bara för att man är cynisk.

  Tänk vad mycket oro och ångest så många människor skulle slippa om julen inte var en sådan hyllning till konsumtion, om det inte var förväntat att man ska lägga tusentals kronor på julklappar till sina barn mm. Om julen verkligen handlade om samhörighet och att ha några stilla och fina dagar med sina närmaste så hade mycket lidande kunnat undvikas.
  Ett jättefint initiativ av Alexandra Bring, men för framtida högtider hoppas jag ändå på att samhället rör sig i en riktning där paket och grejer inte är det finaste man kan ge varandra.

   +1000000!

   Fast det där bestämmer ju var och en. Hos oss är maten i fokus, vi delar dessutom upp det på alla som är med. Julklappar känns som en viktig del i att visa omtanke till sina kära, man behöver inte lägga flera tusen på dem.
   Så tröttsamt med folk som klagar på våra traditioner. Julen är en underbar högtid för de flesta och går att göra mysig och fin i alla prisklasser.

    Jag håller med att man bestämmer själv, varför jag och min sambo kommer göra väldigt annorlunda med vår familj. Men för oss är det dels ett val, inget vi måste göra. Det är inte lika roligt eller samma känsla när man blir illa tvungen att göra på ett vis för inga pengar alls finns där för att få till julkänslan. Sen dels så spelar det inte så stor roll för barn som kommer tillbaka från jullovet och inte kan visa upp nya kläder, mobiler, whatever eller till och med får som uppgift av sin lärare att skriva om sin jul. Får ont i magen bara jag tänker på dem. Samtidigt som jag tycker julen är underbar och mysig. Man kan liksom hålla två tankar i huvudet, att kritisera konsumtionshets betyder inte att man är ”anti-jul”.

     Älskar att konsumera runt julen!

   Jag tror inte att den största hetsen finns till jul, jag tror att den finns i vardagen, och det är där förändring måste ske.

    Den här hetsen tyvärr, skapas och frodas ju enbart av dem som egentligen inte har råd men ändå vill ha en massa saker som folk med bra ekonomi köper utan att det påverkar dem det minsta.

    Det är inte de med pengar som behöver sluta konsumera utan det är de som inte harråd som måste sluta tro att exklusiva statussymboler och varumärken är normalt för någon med arbetarlön eller ännu mindre. Hela den här förortskulturen med Gucci- och LV-väskor är ju rena vansinnet. För ett år sedan besökte jag en gymnasieskola där
    majoriteten av eleverna är från mer utsatta förorter och det var mer Gucci och LV-grejer där än på Östra Real. Visst kanske många bär kopior men det sätter fortfarande nivån för vad som anses vara ”standard”.

    Eller som nu när Bianca, Lovisa och alla andra som syns på youtube köper Chanelväskor på löpande band. Det är ju helt sinnessjukt och ger ju en väldigt orealistisk bild till alla unga tjejer som har dem som sina förebilder.

     Håller me till viss del!
     När jag vart i skolor i Hässelby/Vällingby me barn och ungdomar som lever på typ medelinkomster känns de som de första går klädda i typ Adidas. I bromma (framförallt Ålsten/Nockeby/smedslätten/äppelviken) är de betydligt dyrare märken. Men tycker generellt att de är tragiskt att märke på kläder är viktigt…

   Ja, jag blir så provocerad av kommentarer på Facebook där främst föräldrar skriver och frågar efter julklappstips till sina barn på 17 månader, 3 eller 5 år som redan har ALLT! Hm, kanske de inte behöver någonting då?

    Samma här, blir så sjukt provocerad! Såg igår en person som önskade julklappstips till sin bebis på 2 månader, alltså 2 månader!? Behöver de verkligen få julklappar?

  Men det är ju inte hon som skänker utan företagen?

   Men hon tog ju initiativ till det. Utan henne = ingen av företagen hade skänkt pengarna.

   Så onödig och bitter kommentar. Alexandra Bring är genuint genomgod. Har följt henne några år nu. Kan vi sluta hitta fel i en väldigt fin handling?

   Men hon har ju skänkt detta. 🤨

   Hon hade ju kunnat ta betalt i pengar för att visa deras produkter och behållit allt själv.

   Hon använder sitt personlig varumärke för att få till det här samarbetet. Lycka till med att själv ringa och försöka få ihop samma summor att skänka bort…

   Vad spelar det dig (eller oss) för roll VAR pengarna kommer ifrån? Jag lovar att det inte lär spela roll för de 25 glada familjerna som förhoppningsvis får en finare och mindre ångestfylld jul tack vare detta.

   Heja Alexandra ❤️

  Ingen som reagerat på Mirkas fula beteende gällande samarbeten?
  16 november ”Jag har kommit fram till att jag är inte redo att lägga ner bloggen, den är som en gammal trogen vän för mig och det är nu istället dags att jag tar hand om min gamla vän 🙏” och massa fina ord och löften till läsare. Det gjorde att hennes läsarantal ökade.
  Efter det har hon bara publicerat 4 inlägg varav 2 samarbeten.
  Gjorde hon så för att lura företag inför black friday om hur många läsare hon har?

   Så ironiskt att vissa mamma-bloggare bestämt hävdar att de jobbar när de bloggar, men de sköter sitt jobb som det passar de. Någon timme i veckan.

  Så bra! Skänker hon även bort en del av sina egna besparingar? Det skulle ju göra en redan god gärning ännu godare!

   Vi har verkligen inte något med vad hon skänker och inte. Tycker det är lika fult att fråga som det är när influencers skryter om det.

    Tycker det är fult av dig att bli sekundärkränkt pga att man säger det logiska i att om även hon skulle skänkt av sina egna pengar skulle det vara mer pengar till behövande. Det kan väl inte vara så svårt att förstå? Enkel matematik.

     Men du har inte med hennes pengar att göra. Att hon ens drar ihop det här tyder ju på att hon är en person som skänker, men du har inte med att göra var och hur mycket. 🤷🏼‍♀️

      Varför så lättkränkt? Du har inte med att göra att folk undrar varför man inte skänker något själv. Varför så bitter? Det är en fråga, man kan ha 2 tankar i huvudet samtidigt: 1) så himla bra att hon ordnat så att företagen skänker! 2) varför inte även skänka lite själv så blir det ännu mer till behövande? Herregud vad lättkränkta vissa här är……bli bittra över en fråga?

       Hon skänker ju sin del av arvodet, dvs hon tar inte betalt. Hade hon tagit betalt hade hon tagit 50% av kakan så vi kan väl säga att hon skänker 75k då! Fint.

   Gör du?

    Har gjort i många år. Gör du?

     Asså är du en bitter brud från ersboda som är lika gammal som Alexandra men bor kvar där och inte kan hantera att Alexandra lever gött eller?

   Varför skulle det göra en god gärning ännu godare?
   Det viktiga är väl att hon sett till att sjösätta projektet?! Det är hon som kommit med idéen, kontaktat företagen och använder sin plattform för att nå ut med det här.

   Folk här lyckas verkligen visa sitt verkliga jag, och det är inte direkt smickrande det man ser.

    Självklart skulle det göra en god gärning ännu godare att även skänka av sina egna pengar = mer pengar till behövande. Det kan väl inte vara så svårt att förstå? Visar du ditt rätta jag nu, genom att låtsas inte fatta att mer pengar till behövande= fler får hjälp? Varför blir folk som du så bittra när man tycker det vore positivt om ännu fler får hjälp och att det verkar mer genuint att även skänka av sina egna pengar!

     Skänk dina egna pengar och ge fan i vad andra gör med sina pengar! Herregud.

      Oj, du verkar extremt bitter och lättkränkt! Är du sekundärkränkt eller en snål, rennomesnyltande flunsa tro? Du har ju ingen aning om hur mycket jag skänker, så din bitterhet fastnar tyvärr inte på mig. Hoppas du kommer över din bitterhet!

       Och lika lite aning som vi har om hur mycket du skänker har du om hur mycket hon skänker. Så förstår inte varför du försvarar dig själv men anklagar Alexandra med exakt samma fråga?

     Så det räcker alltså inte att hon, ensam, lyckats få ihop 150 000 kr att skänka?
     Det är en enorm summa pengar.

     Bara löjligt att försöka förminska det och antyda att det inte är tillräckligt för att det inte är pengar från hennes bankkonto. Jag köper inte ditt resonemang utan ser igenom det fullständigt.

      Räcker? Om man skänker exakt noll kronor av sina egna pengar tycker jag faktiskt det är lite konstigt om man blir sedd som generös. Varför skänker folk inte av sina egna pengar? Folk i allmänhet som har stora konton, menar inte henne specifikt, tycker att det generellt är märkligt när man har mycket, men inte skänker av sina egna pengar? Bara en aning märkligt, men vissa här verkar väldigt bittra och lättkränkta angående det ämnet. Undrar varför……

       Vadå ”undrar varför…”
       Du får gärna utveckla vad du menar med det, jag är genuint nyfiken. För övrigt är jag varken bitter eller lättkränkt utan tycker bara att det är sorgligt att man inte kan tycka att någons handlingar kan vara lika generösa som pengar ur egen ficka. Är en köpt marmelad värd mer för att jag tog av mina egna pengar, eller är en hemkokt marmelad på frukt från egen trädgård värd lika mycket? Eftersom jag hade idéen, plockade frukten, hanterade den, paketerade den och delade ut den…

        Word

         Hon har jobbat ”gratis” för att arrangera detta donerande och anordnat allt runt det , kan inte det ses som en ”egen betalning” i sig? Hon kunde ju lika gärna ha tagit betalt

          Absolut! Det är ju det vi försöker förklara för 22.44 som inte verkar kunna ta in det 😅

       Fast om du jobbar på din arbetsplats en vecka utan att få lön för det och din arbetsgivare istället betalade den summan till välgörenhet, skulle du då inte tycka att det var dina pengar som skänktes bort?

        👍🏻

       Antar att du inte har många högskolepoäng?

     22:32
     När man skänker gåvor/pengar är inte det viktigaste att alla ska få veta det. Det fina är att det värmer i ens eget hjärta att få ge/göra någon glad. Känns även bra att ge anonymt.

   För det första: en person som återkommande uppmärksammar och skriver om människor som är i utsatt läge är också högst troligen någon som även skänker sina egna pengar.

   För det andra: i och med att hon inte tar betalt från företagen för att marknadsföra både företag och produkter skänker hon automatiskt bort en inkomstkälla. Hon hade lika gärna kunnat kontakta företagen för en tilltänkt idé där hennes arbete hade genererat i pengar för hennes del. I det här fallet sker det alltså inte.

  Kyrkor och församlingar brukar också ha insamlingar till julklappar, till familjer som annars inte skulle fått. Jag är inte troende, men brukar swisha en slant till församlingen.
  Man kan även kontakta sin lokala kvinnojour och fråga om de är i behov av gåvor.
  De flesta kommuner brukar också ha någon form av insamling.

  Om man vill hjälpa 🙂

  Förlåt för OT hhär men varför syntolkas vissa inlägg och andra inte, och varför syntolkas det öht, aldrig riktigt fått in den infon i min lilla hjärna, sorry!

   Syntolkning sker för att den som är synskadad eller blind kan få en hemsida uppläst. Men bilderna blir (så klart) inte upplästa. Eller ja, alla kan få en hemsida att bli uppläst för en, om man vill eller är i behov av det.

  Ensam gran söker på Clarionhotellen.

  Oj. Titta på Helen Torsgårdens story. Vaccinmodståndare. Vad besviken jag är

   Vaccinmotståndare alla vaccin eller bara det här nya vaccinet?
   Det är ju nämligen två helt olika saker. Mina barn har tagit alla ”vanliga” vaccin som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet men aldrig i livet att de (eller vi andra i familjen) tar coronavaccinet.

   Hon har uttalat sig tidigare ang. motstånd till vaccin och fått massivt mothugg. Dom har vaccinerat barnen, men som jag förstått det var hon osäker med det andra barnet då det första hade fått så mycket biverkningar

   Nu var det bara coronavaccinet som hon ställer sig osäker till, hon skrev att barnen har fått alla andra vaccin men hon tycker coronavaccinet känns för obeprävat och att det gick fort att få fram.

  På tal om pengar. Hanif Balis insamling till de tortyrrånade ungdomarna drog in två miljoner!

   Helt fantastiskt! 🙏🏻❤️

  Kan du ta upp ett inlägg rörande övergreppet i Paradise Hotel? Josie har pratat själv om det på som youtube-kanal. Så viktigt att det tas upp. Speciellt rörande hur produktionen också gjort rörande händelseförloppet och efteråt.

  Så efter att ha ätit frukost kl 13 har jag nu lagat lunch kl 2. 🙂

  Finns det värre än välgörenhet?
  Särskilt när det ger ego-reklam.

   Svar ja. Det finns många värre saker än välgörenhet.

  Jag stör mig på ica!!!! Tycker ica är ett snålt företag och borde göra så mycket mer. Tex när de samlar in pengar till bröstcancerfonden. Endast ett fåtal antal artiklar med pinsamt lågt bidrag som skänks.

  Va det inte Rebecca Stella som Alexandra hakade på i just detta fallet? Rebecca drog igång och Alexandra hoppade på, eller?

   Tveksamt till det, Alexandras samarbete måste ha tagit flera veckor

  Även Rebecca Stella gör samma sak.
  Så fint och omtänksamt

  Hon verkar göllig på många sätt! Inte många andra influencers jag skulle säga samma sak om.

  Alexandra alltså:)

  Legitimate research writing services have become very popular among custom essay writing service seekers in need of Legitimate essay writing services and legitimate coursework writing services.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *