Hur ska man få influencers att konsekvensanalysera mera kring sina sponsoperationer?

Paow fortsätter göra smygreklam för plastikoperationer och andra ingrepp som permanent eller semi-permanent förändrar hennes utseende, och hur problematiskt jag än tycker att hennes beteende är så handlar inte resten av det här inlägget om henne, utan om den här trenden i stort.
Alltså influencers som tackar ja till gratis operationer mot att de försöker få sina följare att göra likadant, och som säkert inte ens tänker på att det finns risker med varje sådan här operation.
Riskerna för liv och hälsa är kanske inte så graverande vad gäller porslinskronor på alla tänderna, utan jag tänker mer på de större operationerna, nya tuttar, ny näsa, ny röv mm där patienten sövs.

Jag tycker att den här normaliserande trenden av att lägga sig under kniven – i bland annat Turkiet –  för att få operationer sponsrade och genomförda mot exponering är skrämmande och ingreppen verkar bli mer och mer trivialiserade för varje influencer som hakar på.
Ska det behövas att någon råkar riktigt illa ut för att influencers ska stanna upp och inse vad det faktiskt handlar om här? Jag tror nämligen aldrig jag hört NÅGON sponsopererad influencer ens nämna riskerna som finns, och hur en operation bör vara ett genomtänk beslut.
Ska någon behöva åka ner till Turkiet och lägga sig på operationsbordet och råka riktigt illa ut, kanske till och med inte överleva, för att det här skenande godståget ska sakta in? Influencer eller följare med influencisk rabattkod?
Det är ju för jävligt om det är så, men jag skulle samtidigt inte bli förvånad OM det sker.

Ska det verkligen behövas för att människor ska börja konsekvensanalysera riskerna med den här typen av branschutövning?
Jag tycker inte det, men jag vet inte vad annars som skulle kunna åstadkomma samma sak som att någon får allvarliga komplikationer eller rent av avlider?
Det MÅSTE väl finnas ett annat sätt?

Återigen, det här handlar INTE om Paow, jag önskar inte detta på NÅGON, men det var en tanke som väcktes hos mig i och med att jag fick hennes story skickad till mig.
Tänk helikopterperspektiv. Branschen i stort, inte enskilda individer. 

Dock kan man fortfarande anmäla Paow till RO och/eller KO för att få slut på smygreklamen för den här typen av ingrepp.
Man får göra vad man kan så länge. 🙂

KLICKA HÄR!

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När Amanda lundgren gjorde det fick hon skit men inte paow.. konstigt.

  Men hur mycket hon än fixar sig så ser hon endå sliten ut.

  Turkiet är inte ett land att rekommendera för att göra skönhetsoperationer.. mångq har dött o fått allvarliga sjukdomar….

   Så tragiskt faktiskt. Hur hon får sig själv att se dummare ut för varje ingrepp. Vad är det för hål i själen hon försöker fylla?
   Hursomhelst ser hon bara tommare och tommare ut på varje bild. Mitt hjärta värker för sånt här. Hon behöver ju bara ovillkorlig kärlek. Var är hennes föräldrar??

    Tycker ärligt talat att Paow äntligen börjar se lite mer classy ut, skitsnygg med andra ord! Borta är den trumpna förväxta tonåringen, hon ser ut som en vuxen kvinna nu! Snyggt.

     Det hade hon nog kunna göra utan operationer.

      Det har vi ju sett att hon INTE kunde!! Ibland behöver man hjälpa naturen på traven lite, ergo: bra att det går att göra för de som (av egen vuxen vilja) önskar göra det.

       Vadå sett att hon inte kunde?! Hon började ju operera sig som väldigt ung så huruvida hon sett vuxen och classy ut utan operationer i mer ”mogen ålder” är ju något vi bara kan sia om.

     Håller med 😅

     Nej hon ser bara opererad och onaturlig ut

      Hm. Nog ser det onaturligt ut.
      Man kan nästan jämföra med Gunilla Persson (Hollywoodfruarna) som är väl i 55+ åldern nånting
      Hon ser ju ut som en GAMMAL tant som ser ut att hon försökt operera sig till att se ut vara precis i den ålder hon är.
      Tror nog att man åldras vackrare utan kniv.
      Men det har tydligen inte dagens unga sett.
      De måste väl ha föräldrar, nån nära släkting eller vän som i vänliga ordalag kunde ta ett snack med dem eller hjälpa dem till psykvård.
      För nåt ÄR fel när man så uppenbart tror att man inte duger.
      Självkänsla måste vara på NOLL och de måste ju vara mer eller mindre blinda för vad de ser i spegeln.
      De behöver HJÄLP inte kniv

       Fast Gunilla ser väl faktiskt inte särskilt opererad ut? Hon kan ju göra massor av olika ansiktsuttryck, det kan man inte om man gjort face lift och sprutat in massor av botox. Titta snarare på Nicole Kidman och Dolly Parton. De har verkligen ansikten som skriker ”Jag är gammal men försöker se ut som en tonåring!”…

        Ja Gunilla är ju faktist riktigt snygg fast med en brutal mimik.

         Jo men hur ”speciell” Gunilla än är ska hon faktiskt ha massa cred för att hon valt att åldras naturligt. Och man får erkänna hon har oförskämt snygg hy för sin ålder.

       Tror faktiskt inte Gunilla är opererad alls. Inte heller botox eller fillers på henne.

       Tycker också Gunilla ser osedvanligt naturlig ut för att vara en Hollywoodfru, tycker hon blir ett konstigt exempel i debatten, det finns ju så många andra att namedroppa för att göra en poäng.

       Men i övrigt så tror jag verkligen du lägger för stor vikt, och för stort ansvar, i vad föräldrar säger åt och lär sina barn. De flesta ”vet” att ens föräldrar tycker att man är finast och duger som man är, att de kommer säga att utseendet inte är det man ska lägga vikt vid, utan framtidplaner, utbildning och att utveckla en fin och bra personlighet, värna om relationer och möjligheter, att ta hand om sig själv… Men vad är det värt när man själv ser, och kan dra slutsatsen, att hela världen säger motsatsen, att det som ger en framgång och kärlek är hur du ser ut och framställer dig själv? Hur vi matas med att de mest framgångsrika och mest älskade är de vackra människorna? Bara en tanke. Vissa barn är skörare och mer påverkbara än andra och någonstans kan man inte lasta föräldrarna för alla val en individ gör.

       Världens sämsta exempel tyvärr. Gunilla är en av få 70 åringar som helt valt bort operationer. Men hon har åldrats vackert och tar säkert väldigt bra hand om sig.

        Nåja, 62 är hon faktiskt bara😂

       Och trots alla dessa ingrepp måste de ändå ha filter på varenda jävla bild de lägger ut! Hade jag matat mig själv med sådana fejkbilder på mig själv dag ut och dag in så hade jag tappat mig själv helt de gånger jag sett mig själv i spegeln. Klart de hela tiden måste göra nya ingrepp när de jämför sitt ”rätta jag”med alla bilder med mängder av filter de lägger upp dagligen. Otroligt tragiskt!

     Exakt, alla tjejer ska få göra sig vackra. Alldeles för mycket pekpinnar idag om att operationer är dåligt. Operera mera!

      Varför operera mera? Vad är fördelarna?

      Något är skevt när man anses vacker först när man lagt sig under kniven.

      Så man måste göra sig vacker? Man är inte vacker redan?
      Så sorgligt att man gör sig vacker med operationer.

      Naturligt är vackrast, ”skavanker” är inte fel, de är en del av en helhet och inget som ska förfulas och raderas.

      Jag älskar att mina vänner alltid tjatat om hur charmiga mina tänder är för att min tandrad inte är spikrak. Hur min näsa, som jag hatat, gör mitt ansikte så vackert och annorlunda. Hur de älskar att krama mig för att jag är mjuk och inte benig och sönderbantad.

      De har hela tiden vänt sådant jag hatat till något positivt och idag älskar jag min mjuka kropp, min tandrad som är naturligt ojämna med lite längre hörntänder och min näsa jag alltid kallat potatisnäsa. Potatis är bra, alltså är min näsa bra ❤️❤️

      Det är sådana människor vi behöver omkring oss. Inte folk som hejjar på ingrepp tills man ser sjuk ut.

      Jag har aldrig opererat eller gjort ens fillers etc. Jag har mörka ringar under ögonen, jag har dessutom varit överviktig 2 gånger i mitt liv. Så jag har ju brister men jag ser ung ut och har helt okej skönhet. inte nog med det så är jag nästan 10 år äldre än paow men hon ser mycket äldre ut än mig. Så nä, man ska operera mindre inte mer.

      Jag har gjort ett ingrepp och tagit bort något som jag var väldigt missnöjd med på min kropp. Ångrar det inte en sekund!! Min självkänsla har verkligen förändrats till det bättre. Visst att mitt yttre ser lite annorlunda ut men den stora skillnaden för mig är det som skett inombords i hur jag ser på mig själv och hur mitt psyke mår. Men med det sagt anser jag att en estetisk operation är något man ska noga överväga. Tror att jag funderade på min i ca 15 år innan jag bestämde mig för att göra den.

       Näsa? Vem gick du till?

     hon ser ju gammal ut.

   Ungdomarna är lata, orkar inte träna till sig en rumpa. Kan mamma fitness det som 40 åring och efter 4 barn så kan dom

   Turkiska plastikkirurger är långt mycket skickligare och mer erfarna är svenska plastikkirurger så njaaa. Sen att många svenska tjejer/influenser väljer att gå till billiga kliniker som sponsrar vem som helst med operationer mot exponering eller pushar ner priset till ockerpriser för att man helt enkelt är snål är en helt annan grej. Man får det man betalar för precis som i alla andra länder.

    Större risk för resistenta bakterier plus att eventuella komplikationer behandlas här när de har kommit hem och belastar därmed sjukvården här.

     Du har helt rätt i att komplikationer belastar den svenska sjukvården men fel i att risken för resistenta bakterier skulle vara högre.

      Fel, MRSA florerar i Turkiet jmf med i Norden.

    Att turkiska plastikkirurger är mer erfarna och skickligare än svenska känns som ett typiskt utlåtande man bör backa upp med källa faktiskt.

     Det här är sant om man generaliserar och researchar ”världens bästa”, du hittar turkar där (också amerikaner, åter- om man ska generalisera) men vi har inga svenska plastikkirurger på den mesta toppnivån. MEN, man måste vara jättenoga med research i andra länder- det finns såklart skitdåliga plastikkirurger i Turkiet med.

     Sverige håller inte hög klass i estetisk plastik i internationell jämförelse, det är helt korrekt att Turkiet ligger högre.

  Förresten hoppas alla alla nu anmäler paow till konsumentverket… denna petflaska till tjej får alltså GRATIS operationer för att göra reklam. Hon kallar alla för sossefall när hon själv inte bidragit till något värdigt .. och så har hon vart med i lyxfällan.. haft skulder upp till öronen .. levt på våra pengar…

   Om jag minns rätt så hade hon väl en skuld för ett mobilabonnemang på typ 10000:-. Det är inte upp över öronen i min värld.

    Verkligen inte. Hon tog massa sms lån. Åt middag ute varje dag åkte taxi.. betalde inte för sina resor. Massa räkningar som stod i hög.

     Nää. Hon var slarvig men hade inte massa skulder.

  På sista bilden har hon skrivit samarbete bakom sitt ignamn 😂

  Pixee Fox fick hjärnskador och ”dog” ett par minuter på operationsbordet i Turkiet. Hon lever nu hos sin familj i Gävle och jobbar på sitt tal och minne bland annat. Nu är ju visserligen hon extrem med sina operationer men det kan hända vem som helst.
  Brasilian butt lift är en oerhörts farlig operation som många seriösa svenska kirurger valt bort att göra.

   Här inget emot skönhets-OP, har själv lagt mig under kniven. Men en bbl skulle jag aaaaaaaaaaldrig utsätta mig för. Aldrig!
   Jag som läste ihjäl mig efter min efterlängtade OP ramlade över en hel del info kring bbl i rent informationssökande och den är ju helt klart bland det farligaste man kan utsätta sig för.

   För att sedan inte tala om alla efterbilder/videos där man så tydligt ser att folk gjort bbl, inte vackert 🙈

    Varför är det farligare än andra operationer? Genuin fråga 🙂

     En snabb googling på ”dangers of bbl” ger:
     If fat is injected deep into muscle tissue and lower down on the buttocks, there is a risk of incorrectly injecting fat into large veins. ”The fat, now an embolus, can pass around the bloodstream, into the lungs and cause death.”

      Tack.
      Som sagt är det inte särskilt ovanligt att det går åt helvete under/efter just bbl i jämförelse med andra op.

      Alla är såklart riskfyllda, men just bbl är att ta det till extrema gränser.

      Och blir som sagt sällan särskilt bra. Som någon annan skrev – hur många har sett ”riktiga” bbls som inte är photoshop/smudge:ade på Insta? 🙄

       Har inte Kim K gjort en sådan?

   Pixee är fortfarande beroende av att göra div utseenderelaterade ingrepp tyvärr. Hon har hittat en bästa kompis i Gävle som driver en salong som från början gjorde bryn men som nu lattjar med trådlyft, fillers, botox mm. Med såna vänner behövs inga ovänner. Salongstjejen har ingen medicinsk utbildning, ändå låter Pixee henne göra bla trådlyft. Riskfyllt och mycket som kan gå fel. Så sorgligt att se

    Ja Martinas beroende är en sorglig historia….

  Jag undrar om de ens tänker så långt att de faktiskt gör det för att uppmuntra andra att göra likadant? Eller om det enbart handlar om att de ska få chansen att göra dyra ingrepp de velat göra ändå, gratis? Eller om de även får betalt i någon mån och därför är det här bara ett jobb för dom
  Alltså att de inte gör något för någon annan än sig själva och sen råkar folk följa när hon gör det och då är väl det deras ansvar?
  Hon har inte ”bett om följare lixom”.

  Jag tror att cam förväntar sig mer ansvar än dessa karaktärer är förmögna att uppbringa. De lever ju bara sina liv och hankar sig fram mellan operation och inkomst som vilken hårt arbetande person som helst?!

   Nej, de saknar nog förmåga att göra någon djupare analys av hur tragiska förebilder de är. Det är ju inte bara paow som håller på såhär, kissie fick en sponsrad bröstoperation för något år sen och nu har hon precis gjort nya fasader på sina tänder. Båda ingreppen blev utförligt dokumenterade och marknadsförda på Youtube. Sen har vi Bianca som utöver flitigt användande av fillers är en reklampelare för bulimi. 95% av hennes content är mat, mat, mat. Mat som alla vet att hon spyr upp. Hon blir smalare för varje vecka som går medan hon filmar hur hon fråtsar i gräddig pasta och bullar. Budskapet är kristallklart, ät hur mycket som helst och förbli trådsmal, det enda ni behöver göra är att spy. Hon är sjuk men vill absolut inte bli frisk. Det är som om en alkoholist skulle dela bilder på alkohol hela tiden och säga guuuud vad gott det är med sprit, ni måste testa den här! Jag dööör vilket fantastiskt vin, smaka! Hon förstör sin kropp fullständigt och borde läggas in på psyket istället för att värva barn och tonåringar till bulimiklubben. Barn gör som vuxna gör och Bianca har otroligt många fans som vill bli precis som henne. Hon är en fara för sig själv och en väldigt farlig förebild.

  Det bästa sättet är väl att, om man är aktiv på sociala medier, avfölja alla som gör reklam för eller på annat sätt uppmuntrar till den här typen av ingrepp. Har de inga följare kommer deras rop efter plastikkirurgi och andra ingrepp eka tomt.

  Hon ser ut som Ross efter hans tandblekning.

   😂😂😂

   Hahaha! 😂

   Verkligen 😂😂😂

   jag tycker hon ser ut som Agnes nicole från svenska hollywood fruar.

    Precis min tanke! Paow har blivit en kopia av Agnes Nicole Winter. Kul att se ut som en 65-åring när man själv är vad, 25?

  Det finns redan fall då tjejer har åkt till Turkiet för BBL (Brazilian Butt Lift) och inte överlevt. Och flera andra ställen (enkelt att kolla upp). Som en annan redan sa, BBL är en mycket riskfylld procedur.
  Men just det….den bittra, avundsjuka, äckliga ”klicken” vill ju inget annat än att såra, skada och förstöra dessa snygga, starka och framgångsrika influensers.
  ?????
  Personligen tycker jag inte att det finns något attraktivt med BBL (har ni sett en BBL in real life utan tights pådragna och filter på Instagram?) och övriga ingrepp som filler, lip injections osv. Men vad vet jag…..jag är ju säkert jätteful och bitter. 😉

   Dom lever ju sitt liv online så det spelar liksom ingen roll hur operationerna ser ut irl.

  Hon börjar mer och mer likna Agnes Nicole Winther som var med i Svenska Hollywoodfruar.

  Men höjden av ignorans från dessa influensers är alarmerande, borde vara olagligt att göra så här

   ”What would you rather be: 52 and look 52, or 52 and look like a 28 year-old lizard?”

   Samma gäller unga kvinnor. Alla ser bara ut som 28 åriga ödlor i slutändan.

   Jaaaaaa! Exakt vad jag tänkte! 😂😂😂

   Precis vad jag tänkte! Jag blev imponerad av att jag faktiskt kopplade vem det var hon var kul trots att det var hundra år sen jag såg Agnes. Men det är väl det för stora och för vita tänderna som gör det tror jag.

  Jag har fött mig att jag sett någon video någonstans (kanske i Facebook flödet), som handlar om varför detta med kronor inte är bra.
  Tydligen filar man bort tandrotens skydd, emaljen alltså, så pass mycket att tänderna snabbare/enklare drabbas av karies och hål. Till följd av detta kommer man behöva dra ut tänder då det inte går att laga en tand som inte har någon emalj.

   Har läst om ”vanlisar” som gjort fasader och ångrar det djupt, eftersom de får ilningar jättelätt. No shit när du basically tagit bort en kroppsdel som ska skydda mot det? Kul om de också sen drar på sig djupa infektioner som går upp i käkbenet. Från perfekta tänder till att se ut som ett meth-head när de inte kan ha kvar tänderna.

  Herregud, vad har hon gjort med sig själv?! Ser helt plastig ut och minst tio år äldre. När man trodde att hon inte kunde bli mer tragisk..

  Ser ju för fan inte ens äkta ut.. 😂 (tänderna då ju obv)

   Jag vet att det inte hör till ämnet men,
   När är det dags för din recension av första avsnittet av Hide and Seek? 🙂

  Det är ur så många olika aspekter helt vansinnigt med hela den industri som utvecklats kring allt från fillers och botox till dessa stora, riskfyllda operationer under narkos. Vanliga människor tänker och tror att deras liv blir bättre av att lägga sig under kniven/sprutan. Så sjukt. Tänk om vi kunde använda dessa (samhälls)resurser till att ta hand om varandra och vår framtid på jorden i stället för till detta så alltigenom onödiga. Vårt samhälle har spårat ur, detta är helt och hållet absurt.

   Jag är född -73 och hänger verkligen inte med…. När jag för ett tag sedan fick upp en australiensisk reality sapa med nygifta par sa slogs jag av att sa gott som SamtligA kvinnliga deltagare hade gjort en massa ingrepp med fillers, botox och annat. Det syntes sa tydligt! Ofattbart?

   Tack för klok kommentar. Håller med dig helt och fullt.

  Och jag ställer mig fortfarande frågande till hur outbildade personer kan få arbeta som injektionsbehandlare?!

  Kravet borde väl ändå vara att minst ha en utbildning som sjuksköterska eller läkare/tandläkare.

   Min kompis går till en sjuksköterska med sina fillers. Kompisens näsa har inre längre en synlig knöl (tydligen), men hela näsan ser sned ut istället. Hennes fillers i kinderna har gjort hon ser tjock ut, och hennes läppar ser bara onaturliga ut.

    Ja, ser så tråkigt ut med den där uppsvullna looken. Kallas pillowface.

     Exakt så ser ju Annica ut nu

     Ja, det ser verkligen för j*vligt ut

  Tycker hon börjar få samma utseende som Julia Franzén aka Robinson-Julia.

  Tycker det är förjävligt hela grejen med att operera sig för skojs skull, att göra operationer de säkert inte ens övervägt om de skulle behöva betala för det och sedan vandra runt som reklampelare och försöka få andra med på tåget, unga kanske osäkra tjejer.

  Nu är jag själv opererad (bröst och fettsugit hakan) men att jag valde det är för att jag tyckte inte mina bröst var passande för en 25-åring när de hängde ner i knäna. Jag fick min första bröst OP (reduktion+lyft) betalad av landstinget när jag var 18, men tyvärr gled brösten ner i knäna något år senare och valde då att betala själv och även lägga i silikon så de håller sig på plats. Hakan gjorde jag för att jag tyckte inte heller den passade, jag hade trippelhaka och ingen käklinje men vägde 65 kg så den var genetisk och inget jag kunde träna/äta bort. Jag är glad över möjligheten finns att operera sig, men jag blir frustrerad över folk som gör det i onödan eller quickfix, jag har en person i min närhet som ALDRIG satt sin fot på ett gym men valde att fettsuga magen. Herregud, testa träna iallafall innan du väljer en kirurgisk väg.

   Även om jag verkligen förstår dig och dina val på ett sätt så låter det ändå lite som hyckleri? ”JAG hade rätt anledning att göra X och Y men de där andra tjejerna är fan ute och cyklar!”…?

   Vi är alla missnöjda med något. ALLA. Jag slåss också mot hjärnspöken och har i perioder sparat pengar till tandreglering och näsoperation. Men varje gång lägger jag ner projektet för varför skulle jag? Varför måste jag passa in i en bild som bestämts av typ media att såhär ska du se ut? Nu efter 30 börjar jag spana på rynkorna och tänker ibland att hmm botox är ju billigt idag…. Men nej. Varför ska vi hålla på så? Varför är det NORMALT idag att lägga 80 000 kr på att ”renovera” sin kropp? Och det är ju tamejfan bara kvinnor som gör det i princip… Tröttsamt och ledsamt.

   Jag fattar att folk lägger sin under kniven men jag kommer alltid tycka det är ledsamt. Och tror inte Paow gör det för skojs skull även om hon säger det. Att stå ut med smärtan och riskerna för skojs skull eller lite pengar? Njae, jag tror inte det, där finns något djupare självförakt…

    Ja det lät lite märkligt.

   ”jag hade trippelhaka och ingen käklinje men vägde 65 kg så den var genetisk och inget jag kunde träna/äta bort. Jag är glad över möjligheten finns att operera sig, men jag blir frustrerad över folk som gör det i onödan”. Så din fettsugning av hakan var absolut nödvändig? Tycker det låter skevt när du säger att du blir frustrerad att folk gör operationer i onödan när du själv gör det

   Oj vilken förnekelse du lever i (är det dig själv eller andra du försöker övertyga?). Dina ingrepp är inte ett dugg mer legitima än andras och du är en precis lika god kålsupare. Som grädde på moset dömer du andra likasinnade friskt.

   Ja – vad är ”onödigt” och inte? Men riskerna behöver lyftas fram! Jag har aldrig gjort nagon skönhetsoperation men jag tog hormoner mellan 15-16 för att stoppa mina tillväxt. Prognosen var 204cm och da jag sett pa nära hall alla de praktiska problem min pappa hade sa valde jag att ta den behandlingen under ett ar för att mina tillväxtzoner skulle hardna fortare. Det kapade ca 50% av vad jag skulle ha växt. // Saken är den att jag id 15 ars alder (och 191cm) egentligen inte hade nagra riktigt bra förebilder. Inte förrän jag var 20 träffade jag för första gangen i mitt liv andra kvinnor i min egen längd och även längre. Fortfarande idag undrar jag om jag hade valt den behandlingen ifall jag hade fatt träffa de där kvinnorna fem ar tidigare?….. (idag är jag 197cm)

    Jag dömer alltså inte någon, folk får göra vad de vill med sina kroppar – även jag. Men jag tycker att om det är något man kan åtgärda utan operation så ska det testas innan, man behöver inte heller skrika ut det på sociala medier och ragga kunder till Turkiet. En operation är alltid en operation och något man ska tänka igenom ordentligt och även utesluta det ligger något annat psykiskt bakom som gör att många när de väl börjar operera en viss del på kroppen hittar en ny del att vilja fixa och så är man inne i en negativ spiral😊

     Vill också lägga till att nej, självklart var det inte en livsnödvändig operation av varken haka eller bröst – men det var något jag ville och som jag övervägt både nack och fördelar med, och även varit obs på om det skulle leda till ”fler” operationer eller inte. Jag var nöjd innan men är mer nöjd nu, men jag skulle aldrig som ex Paow gå ut och rekommendera att operera sig eller skylta med det för det är något som man får besluta själv och man behöver inte lägga press på yngre genom att trycka upp det i deras ansikte.

    Så fint att höra hur du resonerar! Min mamma är 180+ och bär sin längd med stolthet. Jag blev inte lika lång men jag önskar jag var. Långa kvinnor verkar göra vissa människor lite osäkra och kan tänka mig att man får kommentarer kring det, är nog lätt att bli påverkad, sett långa kvinnor som hukat sig och får dålig hållning. Det är så synd att omgivningen ofta pressar på folk som inte är precis enligt mallen att pressa sig in i den. Långa kvinnor, ni är så bra! Sträck på er!

    Fast de flesta är nog överens om att det är skillnad på att operera bort ett enormt födelsemärke som gör att man knappt kan se framför sig, jämfört med att köra in silikon i gumpen för att passa ett skönhetsideal? Verkar ju som att de hormoner du tog snarare hade med att hjälpa till med något ”sjukligt” än att bli så kallat vackrare? Alla plastikoperationer är inte ”onödiga” med tanke på att det finns plastikmottagningar på de större sjukhusen…

    måste säga att jag tycker långa kvinnor är väldigt vackra. har 2 kvinnliga kusiner som är över 180 cm, alla vi andra kvinnor i släkten är mellan 150-160 cm och vi tyckte alltid att de var så fina. vissa var dessutom avundsjuka på deras utseende.

   Det är absolut inte min avsikt att låta dömande. Jag undrar bara på vilka grunder landstinget betalade din operation? 🙂

  Till er som funderar på att åka till Turkiet för att operera er alt känner någon som funderar på det: googla på Angelica Isaksen. Hon åkte till Turkiet för att operera sig, resultatet? Ja titta på bilderna och läs berättelsen. Om jag inte minns fel drev hon även ett IG konto där folk fick dela med sig av sina erfarenheter från samma klinik. Så. Jävla. Skrämmande.

  Vilken tur att man har en stor rumpa naturligt och alldeles gratis…

   Tur att man lärt sig leva med den kropp man har, oavsett hur ”inne” den är för stunden 🙏

    Bästa kommentaren🥰

    Absolut, att den är nagorlunda frisk och fungerar! Att fa vara smärtfri. Det finns sa mycket att vara tacksam över varje dag.

    Ja men visst. Minns så väl för 20 år sen när ”ser min rumpa stor ut i de här” var en fråga man absolut inte ville ha ett ja på..

   Stora rumpor är överskattat. Men det verkar ju som att många män har en förkärlek för kvinnor med stora rumpor av någon outgrundlig anledning….

    Porren

     mm.. förmodligen.. men jag förstår inte tjusningen liksom. haha 🙂

  Sluta följ dem. Utan publik = ingen influenser-status och inget jobb.

  Det är synd är att det inte går att prata sans med Paow. Hon tror att hon vet och kan allt bättre hela tiden och blir kränkt så fort någon vill hjälpa (och då menar jag inte hennes följare och ”hatare” utan även de nära henne som vill henne väl). Lite ödmjukhet hade inte skadat, snarare gjort henne mer attraktiv.

  Jag tycker att hon är jättefin på bilderna. Tänderna ser onormalt vita ut men tjejen är söt.

  I Turkiet så är procenten hög för MRSA dvs multiresistena bakterier så det får hon också iochmed operationen
  Blir svårt om hon blir sjuk och behöver antibiotika och det inte fungerar

  1 av 3000 som gör en BBL dör. Förstår ni hur högt det är? https://www.bbc.com/news/uk-england-45367980

   Så jävla tragiskt 😒

   Folk snackar om risker med vaccin, exempelvis de som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet. Det var ca 400 personer av 5 000 000 i Sverige som fick den bieffekten. Det är 1 av 12 500.

    Näää. 5 milj svenskar tog INTE svininfluensavaccin. Dina siffror är fel.

     DU har fel. Siffrorna stämmer. Eller menar du att det är **FaKE nEwS**?

  Tänderna passar inte i hennes mun, det ser ut som när en 7-8 åring fått sina riktiga tänder när mjölktänderna ramlat ut. Skillnaden är att barnens huvud inte vuxit färdigt vilket hennes gjort.

  ”Ett rövhål är ett rövhål oavsett om h*n bär finbyxor”. Ett ”snyggt yttre” åtgärdar inte en kass, vidrig personlighet.

  Men Johanna, du är ju fortfarande här och fiskar följare till ditt sömnpiller till blogg, varför skriver du att du gjorde det i dåtid? Ditt liv är ungefär lika upphetsande som Anna Books, sitter hemma och piffar kuddar och låtsas vara upptagen, men till skillnad från Anna är du varken provocerande eller underhållande, bara tråkig.

  Nu har hon ju blivit bästis med Josefine Ottosson, som också börjat operera det ena och det andra. Josefine verkar väldigt desperat efter att umgås med alla fd-ph-deltagare för att få upp sitt eget följarantal 🙄

  Hej Johanna, hur mår du? <3

  Helt plötsligt ser hon ju ut som Agnes-Nicole Winter. Inget fel med det, Agnes-Nicole är ju jättevacker, men varför vill Paow se ut som en femtioåring?

   Precis min tanke! Paow har blivit en kopia av Agnes Nicole Winter. Kul att se ut som en 65-åring när man själv är vad, 25?

  Paow får väl avvakta med sin BBL nu för Turkiet är i lockdown.

  Har paow blivit galen? (mer galen) Hoppas innerligt hon inte opererar näsan igen, för det kommer bara sluta illa, hon har ju blivit helt blind. Tror det räcker med operationer nu, innan allt går åt helvete.

  Hon har ju inga kommentarer på sin trista blogg överhuvudtaget.

  Jag trodde det var Agnes Nicole Winter först 😨.

  Väldigt enkelt egentligen, man slutar handla ! ju mer vi handlar desto mer (ej analyserad ) reklam.

  Det ser ut som ett sånt där tandskydd som boxare har. Jag önskar att folk kunde försöka acceptera sig själva så som de är istället. Varför se ut som alla andra?

  Är väl Booken som satte trenden för gaddar a la Brilliant Fucking White…. 😀

  Håller med om att det är problematiskt, det sänder så oerhört fel budskap till den yngre följarskaran. Inte bara att man inte duger som man är med även de fakto att man normaliserar livsfarliga fysiska ingrepp.
  Men som BBL tex, hur kan man tycka att det är värt att lida pin för o va fin när folk dör av det och de som gjort det intygar att det är det mest smärtsamma dem upplevt?

   Ja och hur kan man lägga så mycket värde i ens rövs utseende att det är värt den horribla återhämtningen och läkningen där man inte kan sitta eller ligga på rygg på 2 veckor? Utöver risken för sitt egna liv under narkosen…
   Jag fattar verkligen inte. Okej om man är deformerad eller varit med om en olycka och opererar sig för att se normal ut eller överkomma ett trauma som man påminns om pga sitt utseende men att bara vara fåfäng… det känns så jävla… tragiskt och fattigt. Alltså meningsfattigt.
   Tänker på Sindy som skaffar en röv istället för att fokusera på att få tillbaka sina barn…

    Det är väl lättare att fixa sin kropp än sitt liv…

  Just BBL är ju en av de mest dödliga plastikoperationerna. Tycker alla som ens funderar på det ska kolla på den här videon innan: https://www.youtube.com/watch?v=Gwfq0RhTpEY&t=71s

  Alltså, Paow har ju sån otroligt fin rumpa. Inte för att det handlar om det. Men jag kommer ihåg när jag kollade på henne i PH att jag alltid tänkte på vilken fin form hon hade.

  Undrar verkligen vad det är som gör att hon vill lägga sig under kniven såhär ofta?? Förr eller senare kommer en operation gå rejält snett precis som hos alla kändisar som sönderopererat sig..

  Hon ser ut som en ung Anna Anka.

  Hur gammal är hon ens? 25-26? Opererar sig som hon vore 50-60 år och vill se ung ut. Och som någon skrev tidigare, hur mycket hon än opererar sig ser hon bara sliten ut.

  Fast det värsta med Paow är att hon är en blåst, provokativ idiot.

  Så himla spännande tycker jag när man lyckas med att samtidigt vara anti-vaxxer pga skadligt och onaturligt men samtidigt göra livsfarliga operationer. Sindy kör med samma kognitiva dissonans. Jätteroligt. Sluta aldrig.

  Students find College application writing services as being of great assistance since they are able to seek our college admission writing services and personal statement writing services on time.

  Hur ska man få influencers att konsekvensanalysera mera kring sina sponsoperationer?

  Hur ska man få krokodiler att konsekvensanalysera mera kring gnuernas känslor?

  Svar på båda frågorna: Lönlöst. Fokusera hellre på något som du brinner för!

  Such type of posting is very beautiful and attractive and according to women, beautiful dresses enhance their beauty. Women spend a lot of money on clothes and enjoy beauty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *