Nu ger Josie sin version av vad som hände med Niclas i Paradise Hotel

De senaste dagarna har det kokat lite under den Paradise Hotelska ytan efter att det framkommit detaljer kring deltagaren Niclas Hansen Johnson, och hans beteende mot Josie Capllonch.
Det var efter att det framkommit att Niclas hållit sig spiknykter under produktionen, bortsett från de två första blöta festkvällarna, som man började förstå att det var någonting som hade hänt, som Niclas varit inblandad i.

Det var under förra veckan som flera influensers uppmärksammat en händelse som ska ha ägt rum inne i Paradise Hotel. Niclas Hansen Johnson ska ha suttit på Josie Capllonch, mot hennes vilja och försökt ”hålla på” med henne, trots att hon upprepade gånger ska ha sagt nej.
Niclas ska inte ha slutat förrän en annan deltagare, Hanna, kommit in och flera gånger fått säga till honom på skarpen att sluta.
Produktionen har valt att inte visa detta material på tv, något som Josie nu motsätter sig.
Hon har nämligen nu publicerat en video på Youtube där hon beskriver sin version av vad som hände, och den skiljer sig en smula från den som Niclas själv publicerat på Instastory.
Ni kommer se delar av bådas utsagor i klippet här ovan.

Enligt Josie stämmer ingenting av det Niclas säger, med hur det hela verkligen gått till.
Det enda som Niclas verkar vara på det klara med, var att han var full. Jättefull. Så full att han inte förstod att Josie inte ville att han skulle sätta sig på henne och göra närmanden mot henne, trots att hon upprepade gånger sa nej.

I sin video riktar Josie även svidande kritik mot produktionen som ville lägga ansvaret på Josie att bestämma huruvida Niclas skulle få vara kvar i huset eller inte.
Att HON ska vara den som i så fall skickar ut honom ut huset.
Hon anser att det är deras sak att avgöra, de som är ytterst ansvariga för allt som händer i huset under inspelningen och att det är galet att tycka att HON ska fatta det beslutet.

Slutligen riktar hon STARKT kritik mot produktionen som inte bara tagit tillbaka Niclas in i huset tre gånger under förra säsongen, han finns även med som deltagare i den kommande säsongen.
Hon uppmanar dem att publicera klippet, om de vågar, och jag kan bara hålla med.

Om det Josie berättar stämmer – och jag har ingen anledning att tvivla på det överhuvudtaget – så har både Niclas och produktionen försökt tona ner hela händelsen i och med att de låter Niclas vara med i ytterligare en säsong.
Om det Josie säger är sant så är det HELT sinnessjukt.

Så ja, ut med klippet! 
Korten på bordet!
Ett nej är alltid ett nej. 

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ordet nej är bland de första orden en människa lär sig. Så märkligt att alkohol alltid verkar ta bort männens förmåga att förstå ordet. Pinsamt. Ut med klippet och ta bort honom från nya säsongen.

  Svara

   Nää nu vill jag faktiskt lägga in ett ”inte alla män” och ”inte alla som dricker alkohol.” Sådär gör inte alla (män eller kvinnor) som supit ner sig.

   Svara

    Helt rätt.
    Inte all män- men oftast är alkohol inblandat när utvalda delar av befolkningen svinar.

    Svara

     Jag kan ha fel men om alkoholen får dig att våldföra dig på personer tror jag åtminstone det ligger nåt annat bakom? Klart, kan du hantera det om du inte dricker så toppen, drick inte. Men de allra flesta jag känner (både män och kvinnor) brukar inte hoppa på folk bara för att de druckit.

     Svara

      Alkohol är inblandade i merparten av alla våldsbrott som sker.

      Det var mest det jag ville få fram.
      Alltså, att alla som dricker alkohol begår inte brott, men de brott som begås är alkohol inblandade i

      Svara

       Fattar din poäng, absolut.

       Svara

    ”Inte alla män”… tja, det går inte att veta på förhand vilka vilka män som skulle – och vilka män som inte skulle – bete sig så.

    Svara

    Tröttsam kommentar. Men såhär då: Inte alla människor men i princip bara män”

    Svara

    Inte alla män är våldtäktsmän, men alla våldtäktsmän är män.

    Svara

    Men varför kliar det så otroligt i röven så att man behöver kläcka ur sig ”inte alla män”? Är inte det en självklarhet att alla män inte gör så? Poängen är att det är tillräckligt många för att det ska bli ett samhällsproblem där vi accepterar skitbeteende och vägrar se mönster. Get a fucking grip

    Svara

     Det är ju ett svar på första kommentaren- ”alla män” osv.

     Svara

      Könsvariation tack, allt handlar om socioekonomiska faktorer

      Svara

      Jo jag vet. Den hamnade här nere för någon anledning, tänkte svara på anonym 15.10 som kom in som en hjältinna till alla stackars männen som mår skit 🙁 ❤️

      Svara

   Fast det där måste sluta. Männens förmåga försvinner inte. En del personers gör det. På samma sätt som tjejers förmåga att säga nej (Hur många har inte fylleligg de ångrar?) försvinner. Hela diskussionen blir så oseriös när ett helt kön ska stå till svars för vad idioter gör.
   Upplever tvärtom att män ofta är hjälpsamma när jag hamnat i sånna situationer ute, tex försökt bli av med äckliga killar på krogen. Ofta andra just män som går i mellan.

   Svara

    Och vilka har du försökt bli av med på krogen. Precis…män!

    Svara

    Jo jag vet. Den hamnade här nere för någon anledning, tänkte svara på anonym 15.10 som kom in som en hjältinna till alla stackars männen som mår skit 🙁 ❤️

    Svara

   Tror inte det är så märkligt. De är stenåldersmän som lever sina liv i det moderna samhället, och har inte sorterats bort innan utefter hur alkohol påverkar dom. Stäng ner storhjärnan med tillräckligt mycket alkohol så visar sig reptilhjärnan.

   Om vi vill bli kvitt problemen innan vi har tekniken för att stävja beteendet tror jag bara alkoholförbud hjälper.

   Svara

  Tänker att det här inte handlar om vare sig Josie eller Niclas utan enbart om produktionen av programmet. Har man inga som helst regler runt våld är det illa. Verkligen inte okej lägga över ansvaret på en enskild deltagare.

  Svara

   Hur kan det inte handla om Niclas när det är han som gör fel? Att vara ”jättefull” är ingen ursäkt. Kan du inte dricka utan att bete dig som en idiot – drick inte. Sen har produktionen också gjort fel, men utan Niclas i ekvationen hade situationen aldrig uppstått.

   Svara

    Såklart. Men i det läget är det ju produktionen som är ansvarig för att skydda josie och hålla styr på programmet, om detta hänt är de dem som måste agera.

    Svara

    Det är sjukt att alkohol fortfarande är tillåtet. Inga fördelar, massor med nackdelar, stoora nackdelar.

    Svara

   Det handlar om både produktionen och Niklas. Han kan inte sitta där och skylla på att han var full. Produktionen ska inte tillåta sånt beteende och den rättfärdiga genom att inte ta ansvar och sen bjuda in honom igen.

   Svara

   Hur handlar det inte om Niclas? 🤔

   Svara

    Alltså, han är såklart ansvarig för sitt agerande men inte för programmet. Det är TV3 & produktionen som ska reagera på en sån händelse- de är ansvariga för vilka regler de har.

    Svara

   Tror liknande kommer hända tills produktionsbolaget fälls så ofta och till den grad att de inte ekonomiskt kan fortsätta. Dock så utspelar det sig ju i Mexiko. För produktionsbolaget är det ju bara att byta ut någon som inte längre kan medverka till någon annan med problem.

   Kanske kanalerna som sänder ph kan anmälas för att vara delaktiga i verksamheten? Vet inte hur man annars skulle kunna komma åt problemet.

   Svara

  Hur vet man att han varit nykter hela programmet, mer än de två första kvällarna?

  Svara

   Det kom fram i en intervju han gjorde

   Svara

   Man kan även se att han dricker vatten, t.ex. på gårdagens avsnitt där alla skålade med champagne och han hade genomskinlig vätska i sitt glas (vatten såklart)

   Svara

    Eller renat 😉

    Svara

  Ursäkten var att han var full? Det är ALDRIG en ursäkt!!

  Svara

   Dessutom riktigt obehagligt mot Alexandra. Det är hans person som är problemet.

   Svara

    Men visst var det hon som gick på en sovande kille? Hon verkar också ganska problematisk.

    Svara

     Vad har det egentligen för relevans? Man måste inte ha rent mjöl i någon påse alls för att bli trodd när det gäller övergrepp.

     Svara

      Hon har ju inte blivit utsatt för nåt? Josie (den som blivit utsatt) är en helt annan person än tjejen som gick på killen som sov, josie har inte gjort nåt liknande alls.

      Svara

    Hon var ju rätt obehaglig tycker jag

    Svara

  Svårt vara TV3 och produktionen nu men de har enbart sig själva att skylla. De borde be josie om en offentlig ursäkt och erkänna att de borde bett killen lämna på en gång om det här är sant. Men finns ingen poäng i att visa klippet idag, vad hjälper det?

  Svara

  Om en kollega frågar ”Vill du att jag skall håll fast dej och kanske sätta mej på dej” så svarar jag nej och utgår från att personen accepterar det.

  Visst är det märkligt att ett annorlunda beteende alltid accepteras av omgivningen så fort alkohol är med i bilden.

  Det följer med hela vägen in i tingsrätten.
  ”Han var full när han körde men vill gå i behandling och ta tag i sitt beteende, Okidoki, då är det luuuuungt….”

  Svara

   Det accepteras inte alls att vara dyngrak och våldföra sig på nån, inte heller av rättsväsendet! Det accepteras om detta är sant av TV3 & paradise hotel- lägg krutet där.

   Svara

    Att vara påverkad av alkohol är en förmildrande omständighet i många fall.
    Tro mig jag är i branschen.
    (Rättsväsendet då alltså, inte alkohol+brott-branschen 😅)

    SEN att ingen vill att det skall vara så, och än mindre erkänner att det tänktet finns kvar- det är en annan femma.

    Svara

     Nej det är inte alls en förmildrande omständighet när det kommer till brott. Vilka typer av brott vill du påstå att det gäller för?

     Svara

      Finns en anledning till att det är ett stående skämt bland poliser att man alltid ska ha en flarra sprit i bilen. Om man skulle råka orsaka en allvarlig trafikolycka.

      Du har fel.
      Jag har rätt.

      Sen om de inte är uttalat eller allmänt accepterat, så är verkligheten sådan.

      Svara

       Det där stämmer inte alls. Du får inte mildare straff för att du är full, personen ovan som fått många likes sprider en myt. (Den enda strafflindring du skulle kunna få är om nån annan tvingat i dig spriten med våld, om du druckit själv gör det ingen skillnad).

       Svara

     Du må jobba inom rättsväsendet men du har fel (tvivlar dock på det).Ta och läs både lagar och praxis för uppenbarligen är det något du inte lärt dig…

     Svara

   Alltid accepteras? Vad lever du i för krets om det är något som alltid accepteras av omgivningen bara för ni druckit? 🤔

   Svara

    Ett ”annorlunda beteende” accepteras alltid av omgivningen om personen har druckit.

    Ja det anser jag. Hör du ALDRIG ”Ja men hen var ju full” menar du?

    Om någon beter sig udda (generellt, inte just sitter på folk) är det ALLTID förmildrande om hen var full.

    Men jag kanske är trött och bitter på all fylla just nu och överreagerar, vad vet jag 😅😅

    Svara

     Nej det accepteras verkligen inte när det gäller våld, sex, tafsa osv. Sjukaste jag hört. Vad har du för vänner egentligen? Annorlunda beteende som accepteras på fyllan = Äta tårta med händerna sittandes på golvet 05:00, dansa på bord, sno en vägkon, somna i badkar osv.

     Svara

      Jag skrev ”annorlunda beteende” uttryckligen. Inte vad du skrev, tafsa osv.

      Svara

       Vad handlar diskussionen om då?

       Svara

  Ingen reagerar att Alexandra höll på med fimpen fast han typ sov?

  Svara

   Kommer det skeendet sudda ut andra händelser menar du?

   Svara

    Det ena utesluter väl inte det andra?

    Svara

    Verkligen inte. Skrev jag det?

    Svara

     Ber om ursäkt, tolkade fel.

     Svara

    Nää, det visar ju bara hur låg nivå produktionen håller oavsett vilket kön offer och förövare har. Båda exempel är ju helt sjuka, ska inte deltagarna få ha nån som helst fysisk integritet?

    Svara

   Tänkte också på det! Hade blivit kalabalik ifall det vart Fimpen som gjort så mot Alex.

   Svara

    Håller med om att man inte ska göra något med personer som sover.

    Fast scenariot du målar upp är verkligen inte samma sak, fimpen är större, starkare och kan lätt knuffa ut henne ur sängen och försvara sig. Alexandra däremot skulle vara chanslös mot fimpen om han skulle ge sig på henne medan hon sover.

    Svara

     Nej usch vilket jäkla synsätt! Din rätt till kroppslig integritet hänger inte på hur stark du är, hur full du är eller hur hårt du sover! Det är alla människors jävla rättighet, om du blir våldtagen av en 90 cm manlig (eller kvinnlig) kortväxt person som väger 30 kg är det fan precis lika illa som av en body builder. Du ska inte behöva ”försvara dig” mot övergrepp!

     Svara

      Det ÄR visst skillnad eftersom en fysiskt större o starkare person kan tvinga dig kvar. Det kan inte en fysiskt mindre och svagare person. Väldigt stor skillnad.

      Svara

       Men förstår ni inte själva hur sjukt det här resonemanget är? Så om du är 190 lång kvinnlig amazon som tränar kickboxning men ”freeze” vid en våldtäkt, ska man säga till dig ”pja, du kunde ju ha sparkats.” Det är ingen skillnad- titta inte på vem offret är utan titta på vad förövaren faktiskt GÖR, inte hur den ser ut eller om den är söt och gullig med långt hår och smink och inte stämmer överens med DIN bild av vem som är förövare eller offer.

       Svara

        Håller med. Ovanstående har riktigt vidrig människosyn. Alla kan vara offer alla kan skadas och det är alltid lika illa.
        Resonemanget ovan är lika sunkit som att säga att en full tjej eller lätt klädd tjej ”bad” om det eller lockade till att bli utsatt, så som det resonerades före metoo.
        Metoo ska vara för alla offer.

        Svara

     Förstår vad du menar, de är två olika typer av situationer där ”offret” har olika förutsättningar rent fysiskt.

     Dock känner jag inte för att jämföra då båda två är lika fel och inget borde skett.

     Svara

      Vad ”offret” har för fysiska förutsättningar spelar ju ingen roll. Ett brott är ett jävla brott, det handlar INTE om offret som ska har skyldighet agera på olika sätt! Hur mkt du har druckit eller hur stor muskelmassa du har eller hur kort kjol du har är HELT irrelevant.

      Svara

       What? Ja menade ju just det? Ett brott är ett brott oavsett fysiska förutsättningar. Svarade personen ovan som menade att fimpen var starkare rent fysiskt – men att det inte spelar nån roll för det är same shit.

       Svara

        Sorry, jag blev så engagerad i det här ämnet jag inte läste så bra!

        Svara

         Förstår, samma här 😉

         Svara

     ”Den vanligaste och mest ”normala” reaktionen är att frysa. 88 procent av alla våldtäktsoffer upplever ofrivillig frysning under övergreppet.”

     Enligt en artikel från Expressen 2017. Menar du att det bara är acceptabelt om man är kvinna utsatt av en man då?

     Svara

      Folk är fortfarande låsta i sin föreställningsvärld om vem som är offer och vem som är förövare. Idag har vi kommit så långt vi vet att en prostituerad kvinna kan bli våldtagen av en man från en fin familj, så var det inte på 40 talet. Men det är jätteintressant att vi fortfarande inte reagerar på ett fullt synligt övergrepp mot en man. ”Män kan inte våldtas.”

      Svara

   Tänkte också på det- precis lika skevt. PH är ett stört program…stopp min kropp liksom?

   Svara

   Eller hur? Märkligt att det inte skrivs om det.

   Svara

    Okej det är kanske en gråzone… men de hade ju haft sex ett stort antal gånger och när han vaknade till så var han väl på igen….

    Svara

  Minns 2005, jag var 12 år. Granntjejerna och jag gick upp på mitt rum för att smygtitta på PH på min lilla tjock-tv, ingen av oss hade tillåtelse att titta för våra föräldrar, så det hela skedde väldigt diskret, på den tiden. Idag kan väl vilket som helst barn smygtitta i sina telefoner eller plattor utan någon vidare reglering. Fyfan, vad jag avskyr dessa koncept och realityprogram. Klart vi som nyblivna tonåringar tyckte det var spännande när folk är nakna 24/7, ligger till höger och vänster. Det är inget fel på sex, när båda vill. Men har svårt för det under bästa sändningstid och när publiken är så pass unga och formbara. Det sänder så fel signaler när produktionen inte sätter gränser och står upp för kvinnorna i och utanför programmet. Jag må låta som en bitter surkärring nu, men jag förstår min mamma mer än någonsin nu. Bort med skiten en gång för alla, snälla.

  Svara

   Nu ställer de ju inte upp för männen heller eftersom en brud höll på med en när han typ sov.

   Svara

    Jag har själv inte tittat på programmet i fråga och kan därför inte ge min synvinkel på det mer än att de självklart ska gälla samma villkor för män och kvinnor. I min kommentar här ovan reagerar jag på att en man har försökt förgripa sig på en utav kvinnorna i huset och att produktionen inte valt att reagera. Men det är väl självklart att produktionen ska agera när något eller någon beter sig brottslig eller omoraliskt. Det jag vill komma till är att programmet är totalt gränslöst och saknar riktning, det går bara och slutar allt som oftast i misär och kaos.

    Svara

   Funderade på det där härom dagen. Hur jag skulle ha reagerat om mitt barn (obs, inte småbarn såklart) ville se på PH. Tror jag i så fall hellre hade kollat med hen för som du säger så är det ju i princip omöjligt att förhindra att de kollar ändå. Är man som vuxen med och tittar så kan man i alla fall kommentera det som händer och förklara varför något är fel/problematiskt eller kanske t.o.m. lyfta något som är bra.

   Med lite vilja så kan det ju faktiskt bli en bra öppning för samtal och diskussion i stället för att helt okommenterat ge en förvrängd bild av vuxen-(nåja)världen.

   Svara

    Håller med! Egentligen är detta undervisningsmaterial till skolan, perfekt att utgå ifrån dessa program för att kunna reflektera över, och hur till exempel alkohol och grupptryck påverkar oss negativt. Att en tävling som går ut på att ljuga, gå bakom ryggen, utnyttja någon sexuellt för pengar aldrig är ok och saknar morali.

    Svara

     Moral*

     Svara

  Vet inte vad jag ska tro och vill inte ta någons parti. Min första tanke var dock att det var ju lägligt för Josie att göra detta till en snackis (som kan vara sanning!) när hon varit extremt mycket i blåsväder kring hur hon behandlat Diana där inne. Rikta fokus någon annanstans helt enkelt.

  Att produktionen inte hanterade situationen väl förvånar mig inte alls, pratas ganska öppet i realityvärlden hur kass den är och hur de inte tar hand om deltagarna på ett bra vis – snarare utsätter dem för det värsta tänkbara enbart för att skapa tv. Flera som deltagit, därtill många som senare varit med i andra tv-produktioner typ ex on the beach, har sagt detta om just ph-produktionen.

  Svara

   Varför ens tvivla på ett offer? Hon förklarar i videon varför hon tar upp det nu dessutom.

   Svara

    Jag har sett videon, men ser fortfarande inte varför hon inte tog upp det för flera veckor sedan när detta hände? Då hon kritiserar produktionen för att inte ha tagit med det. Hanna, som ska varit med vid situationen, åkte ut för flera veckor sedan…

    Jag tvivlar inte, väljer dock att inte ta någons parti samt nyansera det hela. Ibland kan man spela offer också för att rikta uppmärksamhet, låt oss ge exempel vid vanliga diskussioner kring Linnea Claesson eller Cissi Wallin som förs här inne som visat på annat än riktiga offer då och då. Säger därmed inte att Josie inte blivit utsatt och upplevt situationen obehaglig, däremot tycker jag det kommer lägligt just för att hon själv varit i blåsväder (senast förra veckan, igen, när hon kom in och nekade att hon ej mobbat Diana men sen sitter och skrattar i synk m.m.). Det går att vinkla situationer till sin fördel.

    Svara

     För att Niklas gått ut med en version som inte stämmer, hon säger det ju rakt ut.

     Svara

      Fast det är ju ingen förklaring till att hon själv inte gick ut med det när det sändes. Hon har väl ingen skyldighet att invänta hans version innan hon ger sin egen?

      Svara

       Det har inte sänts på tv.

       Svara

        När episoden, dagen då detta hände- sändes. När hon upptäckte att det var bortklippt.

        Svara

         Spelar det någon roll? Hon har blivit utsatt för något, det spelar fan ingen roll när hon berättar, sluta lägg skulden där den inte ska vara.

         Svara

     Spelar det nån roll om när man berättar? Kanske gjorde Niklas video så att minnen kom tillbaka, eller hon kanske inte pallade innan, eller så passade det väl bra just nu. Det spelar ingen roll, man får berätta när man vill.

     Svara

    Alltså, alla kan alltid ha anledningar ljuga och vinkla historier till sin fördel- det är inte så att du automatiskt talar sanning för att du påstår dig vara eller ens är ett offer för något. Med det sagt så tror jag på hennes berättelse men inte enbart på grunden hon är ”ett offer.”

    Svara

   Du vill inte ta någons parti men klandrar josie direkt och nämner inte ens Niclas. Daddy’s girls kryper alltid fram i såna här lägen.

   Svara

    På vilket sätt klandrar jag Josie? Har bara sagt att detta kom lägligt, att hon uttalar sig om detta.

    Den enda jag upplever att jag ”klandrar” är produktionen i min post.

    Svara

    Dessutom handlar det här inlägget om Josies video (som förvisso bygger på Niclas, ja) så givetvis blir mitt fokus på vad Josie säger i sin video?

    Svara

    Men för att ge svar på tal kring mina tankar om Niclas – jag är inte förvånad att han har gjort det Josie beskriver, då han beskriver sig som ”alfahanne” och liknande konstant (varför vill någon ens beskriva sig som det?). Men just den diskussionen ansåg jag inte tillförde mer då flera kommentarer under detta inlägget kommenterar just hur vidrigt beteendet är.

    Svara

     Man ser hur jäkla psyko han är i hans ögon och beteende

     Svara

  Vafan är det för argument han har, ”jag ville krama henne för jag tyckte om Josie”? Finns många människor jag tycker om, men jag går inte och försöker ”krama” folk mot deras vilja för det. Idiot.

  Svara

  Om en tjej är full och blir våldtagen- hennes ansvar.
  Om en man är full och våldför sig- helt ansvarsbefriad.

  Svara

   Enligt vem?

   Svara

    Enligt samhälle, struktur, lagen…ska jag fortsätta?

    Svara

     Lagen? Samhället? Verkligen inte.

     Svara

      Har du ens läst om våldtäktsfall och hur det går till? Senast så blev en man friad för ”han fattade inte att offret sov”.

      Svara

       Länka.

       Svara

        Googla.

        Svara

         Kompletterar ovans länk med en annan länk om samma fall:
         https://www.dagensjuridik.se/nyheter/insag-inte-att-kvinnan-sov-tidigare-domd-frias-fran-valdtakt/

         ”’Med tanke på hur situationen tedde sig för [26-åringen] är det därför inte visat att han insåg att kvinnan sov eller annars inte samtyckte till hans handlande’, skriver hovrätten. Han har därför varken haft uppsåt eller varit oaktsam i förhållande till att kvinnan inte samtyckte och ska frikännas.”

         Svara

          Det där var före samtyckeslagen. Håller inte idag. (Handlade också om uppsåt snarare än fylla)

          Svara

           De flesta uppfattar nog utifrån artikeln och utdraget vad hovrätten beslutade i uppsåts- och oaktsamhetsfrågan, och att fallet inte handlar om berusning, utan om sömntillstånd – diskussionen ovan handlar också om sömn, inte fylla – men jag antar att det inte skadar med ännu mer tydlighet eftersom saken är så pass viktig.

           Det är lätt att kommentera på det som passar dig eller hur?

           Nu vet jag inte om du menar mig, men nog är det väl relevant, att när man diskuterar våldtäktsbrottet, att fundera på såväl äldre som nya rättsfall. Diskussionen gäller så klart inte bara hur ett brott skulle bedömas idag, utan även hur det har bedömts tidigare.

       Jag vet personligen ett våldtäktsmål som ogillades för att förövaren inte kunde minnas att han tryckt k*ken i offrets mun mitt i en hemmafest i köket med flera vittnet. Han hävdade att han gick i sömnen.

       Svara

        Länka.

        Svara

         Men alltså vad är det för fel på dig? Har du aldrig hör talats om Google eller är du bara trög?

         Svara

         Det finns ett flertal liknande fall. Du kan googla sexsomni och våldtäkt, annars är här en artikel i mängden som handlar om hur det åtminstone har hanterats tidigare https://sverigesradio.se/artikel/6553396.

         Svara

         Länka vad? Det hände för >10 år sedan, offret var en nära vän till en nära vän så jag vill inte outa henne, samt att jag (tro det eller ej) inte har gjort besväret att leta upp utredningen eller domstolsbeslutet.

         Svara

          Håller inte idag (samtyckeslagen har gjort att man bedömer uppsåt annorlunda).

          Svara

           Är du jurist?

      Hur man blir dömd. Vem som anses ha ansvaret av offer och gärningsman. Hur kan det vara nåt nytt för dig? Fulla män blir ursäktade för sitt beteende med förklaringen att han va full, en kvinna får ta ansvar för någon annans våld/övergrepp pga att hon var full. Ser du skillnaden?

      Svara

   Kom in i 2020.

   Svara

    Jag konstaterar att det är så det är. Helt fucked up.

    Svara

   Lägg till en kort svart kjol- så har kvinnan eliminerat hela sin rätt till sin kropp

   Svara

    Fast i just pH är det lika illa om du är man. Kolla klippet med sovande fimpen när en tjej dyker upp. Det är ju helt oacceptabelt.

    Svara

  Det verkar som om vissa tror att det inte förekommer fördömande av kvinnor i rätten längre.

  NI SKULLE BARA VETA vilka frågor en advokat ställer till den våldtagna tjejen.
  I rätten.
  Inför våldtäktsmannen.

  Där skall tjejen/kvinnan sitta och berätta om hon var full. Hur hon var klädd. Om hon kanske hade varit flirtig tidigare med den misstänkte osv osv.

  JA DET SKER FORTFARANDE

  Svara

   Vem har sagt att det inte sker?

   Svara

    Se konv ovan.

    Svara

  Varför blir folk chockade? Jättehemskt men den produktionen tillsammans med ex on the beach tog med Adde en andra gång trots hans blåsväder, även Arvid och andra deltagare genom åren som betett sig fel. Bojkotta programmen då istället om man tycker det är så fel? Det är som att bli chockad över att en snattare snattat, det är dåliga produktioner punkt slut. Samt josie, Alexandra och Sara bolay som hemligt jobbar som eskorter är också något som bör uppmärksammas och inte sopas under mattan. Allt sopas under mattan, och då får man visa sin ståndpunkt genom att sluta titta

  Svara

   Den bästa hämden är om alla som tycker detta är fel bara slutar titta, det gjorde jag för längesen då jag tycker det är hemskt vilka elaka män dom har med i programmen

   Svara

    Tjejer med!

    Svara

   Vad har deltagarnas försörjning med något att göra?

   Svara

  Vidrigt på alla jävla nivåer att produktionen varken avbröt eller skickade hem honom. Skäms.

  Svara

  Tycker som många andra du borde ta upp den här historian tillsammans med klippet på den sovande killen. Paradise hotel produktionen har ju tydligtvis stora problem, det handlar inte bara om en enskild händelse utan mer generellt hur de ser på fysisk integritet, samtycke osv- oavsett deltagare. Sen kan jag också tycka lite synd om deltagarna som matas med sprit 24/24, produktionen är ju ganska vidrig.

  Svara

  Produktionen måste förklara sig. Hoppas detta belyses i media

  Svara

  Var är syntolkningen? Ska vi verkligen behöva påminna dig i varje inlägg för att bli inkluderade och ta del av allt innehåll?

  Svara

   Men hela videon står ju beskriven i text i inlägget?
   Vad är det mer som ska syntolkas?
   Jag är genuint nyfiken då jag så klart vill göra rätt, men jag trodde det primärt rörde bilder och videos utan ljud.

   Svara

   Det här med syntolkningen är nytt på bloggen och väldigt sällan har det tidigare skrivits kommentarer som efterfrågat tjänsten. Och nu verkar det vara på liv och död och efterfrågas med en krävande och kränkt ton?

   Svara

    Ja helt sjukt 😂 Blir svårt att göra rätt här Camilla!

    Svara

   Julia – tagga ner för fan!

   Svara

    [syntolking: En anonym kommentator ber julia att lugna ner sig, hon tillägger även stordomen:för fan samt ett utropstecken för att ge det lite extra skjuts]

    Svara

     Snacka om att inte vara med i matchen…

     Svara

   Oskön attityd, Julia.

   Svara

  Man fattar ju varför produktionen älskar honom. Svårt att välja bort en kille som gör bort sig så kopiöst hela tiden. Oskön snubbe som springer på alla bollar, förstår inte när han är orimlig, säger emot sig själv och deltar i/skapar konflikter. Vem bryr sig om han också råkat sexvåldföra sig lite grann? Det ingår ju i personligheten.

  Svara

  Det här 👆 och Peter Wahlbeck i gott snack radio… Vad fan är det som går fel i människors hjärnor…

  Svara

   Peter är ju ett riktigt svin.

   Svara

   Vad sa han?

   Svara

    Finns hos Johanna Bladh

    Svara

     Inlägg om det kommer.

     Svara

  Får inte ihop det. De gjorde en reaktionsvideo för ungefär en månad sedan som finns på hennes kanal och nu….? Jag menar, innan de gjorde reaktionsvideon så hade han väl närmat sig henne så varför ta upp det EFTER de umgåtts privat. Ovänner nu? Utpressning?

  Svara

   På grund av hans inlägg på Instastory där hans story är lögn enligt Josie.

   Svara

   TACK! Inte bara jag som funderat på detta.

   Svara

    Hon pratar om det i videon??? Kollar nån av er innan ni kommenterar

    Svara

     Har faktiskt inte kollat någon av deras videos av just den anledningen jag skrev innan, de har ju umgåtts privat efter Mexico och att det NU kommer upp att han närmat sig henne mot hennes vilja. Inte för att jag misstror Josie men trodde först att det bara var bråk, intriger och tjafs. Men om svaret finns i videon så får jag se den ögonaböj!

     Svara

  Som borde anmäla saker som händer där
  Inne som inte är ok.. det finns ju dessutom bildbevis.

  Svara

  Among other courses, management coursework writing services have become popular since students seek Management Research Writing Services and management paper writing services.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.