Paow och airpodsen

Två bilder på Paow med text av Camilla: Jag kan förstå att hon förbrukat 6 par Airpods eftersom hon är lite av en frekvent användare och Däremot förstår jag inte hur hon kan tappa bort dem, hon verkar ju aldrig ta ut dem? Eller?

Bilder på Paow i olika situationer där hon bär AirPods Bilder på Paow i olika situationer där hon bär AirPods

Har de månne vuxit fast i öronen på henne?
Behöver hon köpa nya eftersom de går sönder varje gång de måste bändas loss med våld?

Är de hennes snuttefilt, hennes sköld mot omvärlden, så som Brad Pitt beskrivit sina solglasögon som har bär både inom- och utomhus, framför allt på flygplatsen och andra paparazzitäta områden?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vänta bara när hon får tag på Apples nya hörlurar AirPods Max. Fem färger, 6 695 kronor styck.

  https://www.apple.com/se/airpods-max/

   Vilka idioter köper så överprisade saker?! ?

    Vi som inte påverkas ekonomiskt av utgiften.

     ?

     Jag tycker att det är omoraliskt att spendera så mycket pengar på materiella saker när de pengarna kunde gå till människor i nöd. Så skevt.

      Haha, det där är verkligen det dummaste argumentet av alla. Sagt enbart av människor som själva inte har ett korvöre. Varför skulle jag ge bort mina pengar som jag slitit ihop? Och du har dessutom inte en aning om huruvida jag skänker bort en massa pengar eller inte. Man kan göra både ock, vet du.

       Har du verkligen ”slitit”? De som tjänar mest brukar ha minst ansträngande jobb, tänk att de finns de som sliter ännu hårdare för en femtedel av pengarna. Och ja, folk kan utbilda sig men då hade de som tjänar mest inte tjänat så värst mycket pengar. Ingen blir rik utan att andra blir fattiga.

        Man har väl slitit på vägen till den höga positionen. Tror du att en karriär kommer gratis?

        Ska det bli en tävling igen om vem som jobbar hårdast och mest?

        Och igen, att någon köper hörlurar för 6k säger inget om hur mycket de skänker annars. Man kan ha råd med bägge om man har jobbat sig till en bra inkomst.

        Du låter mest bitter faktiskt.

         Forskning visar iofs att rika människor skänker procentuellt mindre av sin inkomst än vad fattiga människor gör och att folk skänker allt mindre i takt med att de tjänar mer.

         Jag bryr mig inte om vad folk spenderar pengar på, jag slösar själv på saker som är onödiga och hade kunnat betala hyran för andra men jag skulle inte kalla mina pengar för slit i den meningen att andras, mindre inkomst, inte är slit. Folk sliter ihjäl sig och skulle ändå aldrig ha råd med dessa hörlurar.

        Vad baserar du det på om jag får fråga? Vill verkligen höra ditt svar.

        Jag jobbar inom management consulting och jobbar 09-01. Jag förtjänar varenda öre av min lön, tack så mycket.

         Menar du på riktigt att du jobbar effektivt 09-01 varje dag? Har jobbat med consulting själv på Big Four och visst att långa arbetsdagar är en del av paketet och sådana där extrema dagar du beskriver händer ibland under vissa projekt. Men kom igen, 09-01 varje dag?

         Så lurad du är om du går till jobbet 16 h/dag och tror att det ska göra dig lycklig.

         Är du tvungen att jobba 09-01 är du rätt kass på ditt jobb får jag säga.

        Är det bara fysiskt ansträngande arbeten som räknas enligt dig?

        Själv forskar jag inom medicin och kan inte säga att jag sliter hårt fysiskt men nog är mitt arbete ansträngande alltid. Tycker att jag och mina kollegor har slitit hårt för att ta oss dit vi är idag och vi jobbar hårt varenda dag även om vi mest sitter vid kontoret. Det jobb vi utför är värt vår höga lön.

        Att dom som sliter skitmycket inte bara skaffar ett sånt där jobb där man inte behöver slita alls, bara håva in pengar?

         För att alla jobb behövs och samhället är byggt på att någon gör skitjobben.

       1. Jag tjänar 37 000 kr innan skatt men okej!
       2. Självklart ska människor ”ge bort” pengar som man själv slitit bort I SYFTE ATT HJÄLPA ANDRA.
       3. Jag pratar inte om huruvida du skänker 100 kr i månaden till WWF. Jag pratar om att du lägger över 6000 kr på hörlurar när du kunde vara en bättre människa och köpt billigare hörlurar och hjälpt andra med resterande tusen kr. Du får hörlurar och andra får ett bättre liv. Självklart val enligt mig.

        Hur mycket av sin inkomst ska man skänka varje månad för att vara en bra människa enligt dig?

         Det är inte det som jag menar.. TS skrev att ”vi som inte påverkas ekonomiskt av utgiften köper hörlurar för 6000 kr” – alltså påverkas inte TS av att spendera stora summor på materiella ting – alltså har TS ett överflöd av pengar. Jag tycker att det är sorligt att det finns människor som sitter i sin överflöda välfärd och kan spendera stora summor pengar på materiella ting när människor världen över lever i orättvisor och i svält. Jag pratar inte om att alla människor måste ge pengar till behövande (men det hade varit fint) utan jag pratar om rika människor som sitter i sina stora hus med sina dyra möbler osv, när de samtidigt kan leva ett fint och dela med sig. Tänk om alla jordens rika delade med sig? Hur många liv kunde inte räddats? Jag tycker det är skevt att ”jag förtjänar min feta bostad” normaliseras.

          Men då hoppas jag att du aldrig köper något du inte absolut behöver och skänker alla pengar istället.

          Men var du drar du den gränsen? Hur avgör man vad som är överflöd? Det är ju otorligt subjektivt, så hur menar du att man ska förhålla sig till det?

          Håller helt med dig! Så fint förhållningssätt du har, fler borde ha det, då skulle världen vara en bättre plats. ❤️

          Läste en artikeln för ett tag sedan om någon äldre ”snorrik” man som hade valt att skänka bort hela sin förmögenhet till olika välgörande ändamål. Han förklarade att han tyckte det kändes bra att påverka människor positivt och göra världen till en bättre plats med sin förmögenhet, än att ha pengarna på kontot eller köpa massa prylar. Tycker det var så himla fint! ❤️

          Tycker förövrigt många i detta kommentarsfält borde se yt-filmen Story of stuff. Där får man bland annat lära sig hur någon annan än den som köper varan har fått betala det höga priset för att produkten ska kunna tillverkas. Dvs människor i fattiga länder som får slita i fabriker med dåliga arbetsförhållanden för att vi i västvärlden ska kunna köpa massa grejer!

        Haha herre i min hatt vad jobbigt det måste vara att bli sådär arg över människor som inte skänker all sin lön utöver det mest nödvändiga till välgörenhet ? asså det är självklart en fin tanke om alla skulle vilja göra det, men tycker att det är extremt kontraproduktivt att sitta och bli ”arg” när folk inte väljer det. Särskilt anonyma människor i ett kommentarsfält.

        Är det du som jobbar 16h/dag som tjänar 37k? Låter inte som en bra deal.

      Det kan man ju säga om precis allt. Köp du bara det allra mest livsnödvändiga och skänk resten om du vill.

       Alla får bara äga två overaller och inga andra kläder. (Ja kanske en vinterjacka också om man bor i ett kallare klimat). En som man har på sig medan den andre är i tvätten. Är man riktigt duktig så tvättar man sin enda overall medan man sover. ?

       Det är väl sedan gammalt att det är så vi ska göra? ?

       #livsnödvändigt

        Tvättade kläder är lyx och ingen nödvändighet.

         Haha, sant! Fast vi blir kanske sjuka och belastar då miljö och ekomin iaf?? Hmmm, tricky det här. ?

       Du behöver inte överdriva. TS skrev att ”Vi som inte påverkas ekonomiskt av utgiften köper hörlurar för 6000 kr” – alltså spelar inga sådana summor roll för TS – alltså har TS så mycket pengar att man medvetet lägger mycket pengar på materiella saker, när människor jorden runt dör av svält. Jag stör mig fruktansvärt på människor som sitter i sin välfärd och göder upp sig och ”förtjänar” sin välfärd medans människor skulle få ett så mycket bättre liv av att dessa människorna delade med sig.

        Nu delas det ju rätt mycket genom satte och alls skattemedel, ink från fattigpensionärerna, så jag tänker att du och vi med gott samvete inte behöver störa oss så mycket.

        Och att bara ge pengar kommer man inte långt med, utan det är att ge förutsättningar som är nyckeln. Själv jobbar jag ideellt med frågor som jag menar på kan gagna hela världen och deras välmående, så jag känner mig rätt ok med mina AirPods som ett hjälpmedel och glädjeämne för att jag ska trivas i min vardag och orka med mer samt skänka mig allmänt välmående.

         satte skulle vara staten*

      Och sedan ifrågasätter folk varför företagare flyttar utomlands …

       För att företagarna bortser från alla förmåner de har fått genom skatterna, menar du?

     Snarare ängsliga typer! ?

      Eller teknik- och modeintresserade som tycker det är kul med nya prylar?
      Jag är inte det minsta ängslig utan väljer att köpa färre saker – men dyra.
      Avskyr billigt slit och släng.

       Humant pris betyder inte sämre kvalitet, att folk inte fattar det. Du betalar för märket!!

        Humant pris? Vad är det för något? Titta på all billig massproducerad skit som de stora kedjorna prånglar ut… känns det rimligt? Folk köper, och rensar ut det lika snabbt igen. Jag blir oerhört misstänksam när jag ser plagg säljas väldigt billigt. Hur har man kunnat sy upp och producerat, fraktat och administrerat något man sedan kan sälja för under hundralappen?
        Nej tack. Det är inget för mig.

        Dessutom struntar jag i huruvida jag betalar för märket. Eftersom jag endast gör långsiktiga och hållbara köp. Har jag köpt en taklampa för 30 000 kr så ”tröttnar” jag inte och åker till Ikea och köper en ny lampa efter ett halvår…

        Har du jämfört kvalité med fast fashion vet du att det inte är märket man betalar för. Har nog tänkt likadant tills jag i tre år behövde leva på existensminimum och aldrig tidigare behövt reflektera över hur mkt sämre kvalité billigt slit och släng är. Tills jag behövde köpa billigt slit och släng alltså.

     Är 6695 för ett par hörlurar mycket för andra???? Oj. Själv skiter jag pengar så

     Fånigaste jag har hört. Priset är ju helt orimligt.

    Kan tänka mig att köpa ett par av Apple, istället för typ Sennheisers översta klass. Samma prisklass, på ett ungefär.

    Men om man tycker att ett par vanliga AirPods är väl dyra för vad de levererar, då är Apples nya inget för dig.

     Finns så mycket bättre kurar för en bråkdel av det priset ?

      Om du tror det, så är det fritt fram för dig att köpa billiga hörlurar till din MP3-musik.

       Mp3?!?!? stenåldern nästa lol poddar är livet! ?

        Om du lyssnar på poddar, så räcker ett par billiga lurar bra till dig. De av oss som lyssnar på lossless musik vill gärna ha kvalitet, och det är vi villiga att betala för.

         Vinyl med andra ord.

          Fast nä Apple kommer aldrig i ljudkvaliteten som bose eller Sennheiser i den prisklassen ens i tester. Så, skulle inte betala 6000 för ett par airpods om jag kan få riktiga kvalité där varje ton hörs för mindre än halva priset.

       Men det är ett väldigt saftigt pris, även om man är intresserad av och vill ha högkvalitativa grejer. Bland de bästa på marknaden ligger snäppet under vad Apples tar för dessa. Man kan tjabbla om kvalitet hit och dit, men det är väl känt även bland teknikintresserade att Apple tar överpris för att de kan då deras kundbas till stor del köper Apple produkter p.g.a. iögonfallande konsumtion.

        Nej det är känt att de gör precis tvärtom. Det andra är rykten från konkurrenterna.

         Nej, det är det inte.

    Brukar du uttala dig om saker du inte har en aning om? Hmm-varning på dig.

     Vad betyder det ens

     Skönknullad låter ju trevligt att vara!

     16:16 kommentar borde tas bort.

    15.26 är både fattig och missunsam.

    Jag lägger orimligt mycket pengar på ljud, utgår jag ifrån att nästan alla tycker. Men för det första är bra ljud SJUKT viktigt för mig (alla har vi våra grejor) och för det andra lider jag av bla svår insomnia, så nattetid lyssnar jag på ljudbok i genomsnitt fyra timmar per natt. Mina lurar hänger ständigt runt halsen på mig.

    Låt oss säga att batteriet lägger av efter ungefär två år, använder man dem så otroligt mycket som jag gör så orkar batteriet inte hur länge som helst. Säg att jag snittar 12 timmar per dag. Jag har inte bara ett par lurar, det har hänt att mina lurar har havererat och det vill jag aldrig mer vara med om. Jag har även olika lurar för olika lyssning.

    Trots det kostar de mig 0,01 öre per minut att använda. Jag tror inte jag äger något annat som är så billigt per användning som mina lurar.

    Sensmoralen är alltså; vi är alla olika med olika prioriteringar.

    Glad Lucia på er ❤️

   Styck? Så det är alltså över tretton tusen för ett par?

    ?

   Nu har jag aldrig köpt någon appleprodukt och kommer nog inte göra det heller, men kan tänka mej att köpa hörlurar för det priset (per par, inte styck) om det garanterar det absolut bästa ljudet.
   Inga konstigheter att vilja ha kvalitet, och ibland kostar det.

  Åh herregud vad fånigt det ser ut

   Ja alltså de ser ju pinsamma ut av sig själva men att hon alltid har dom i öronen… på restaurang OCH när hon badar?
   Snälla varför gör hon inget vettigt med sitt liv? Jag får typ klåda av att se de här inläggen om henne för hon verkar så himla meningsfattig

    Tror hennes öron äter upp dom.

  Haha, Jag skulle gissa hon tycker hon ser snygg ut i dem och därför tar på sig dem när det vankas fotografering (kanske bär dem jämt annars också av den anledningen?)… Hon har ju sagt att hon tycker det är hett med airpods på killar, så vore väl inte så långsökt att tänka att hon kanske tycker detsamma om tjejer/sig själv. Hehe.

   Hett med airpods? Det var något nytt enligt mig ser det ut som tops eller något annat är fast i öronen tycker till och med vanliga sladd hörlurar ser sexigare ut förstår fördelarna utan trassel, sedan så vet jag inte hur bra det är om strålningen går rakt in i huvudet som jag misstänker det gör med airpods skulle kunna tänka mig ha trådlöst under korta perioder dock skönt utan trassel som sagt

   Hett med airpods på killar?? Av alla turn on’s jag hört var det nog den märkligaste…?
   Varför skulle det vara hett med den där pinnarna i öronen? Har själv airpods så jag är väl medveten om hur funktionella de är, men hett…?!!

    Big no no. Jag hade först ifrågasatt, sen gått vidare i livet. Själv.

  Airpodsen är ju det enda som ser naturligt ut.
  Vad har hänt med henne??

   Hur kan airpods se naturliga ut? Dem är väl allt annat än naturligt, din kommentar doesnt make much sense. Har du någon bild på dig själv? Men ja hon har väl tappat bort sig lite som vissa gör och opererar för mycket men each to their own

    Men snälla någon..

   Nej dom ser onaturligt stora ut i hennes öron

    Vaddå? De passar ju perfekt till tänderna?

   det går nästan inte att se vem det är längre. hennes utseende har förändrats helt, hon måste gjort mycket mer än bara tänderna?

    Obviously. Hon sprutar ju in mer fillers varje vecka nästan och opererar sig med jämna mellanrum. Snart dags för ännu en näsoperation och ett butt-lift i Turkiet!

  Jag lyssnar på musik/poddar typ hela tiden när jag lämnar hemmet och ibland hemma också, så ser inget konstigt i att hon har dem i så mycket.

   Nej, men det konstiga är ju att hon lyckats tappa bort flera trots att hon verkar ha dom i öronen 24/7?

    Är väl inte så konstigt, man tar ju ur lurarna om man tex pratsr med kassörska eller liknande. Fördel med sladd då.

     Efter andra bortslarvade paret hade jag helt klart kommit på en bättre lösning för att förvara dom. Annars hade jag fan känt mig som en noob på life.

     Kan sätt en peng på att hon inte garnityret airpodsen för att prata med kassörskan.

    Är väl då man tappar dom? Ligger de bara i en låda hemma så är det ju svårt att tappa bort…

  Hon lyssnar väl på musik och leker att hon är med i en musikvideo 😉

   Det gör jag ofta ?

  Tråkigt att folk har i hörlurar och grejar med telefonen hela tiden. Alla går typ in i en på stan för att de är ofokuserade. Sen om man vill fråga någon om vägen eller liknande får man knappt kontakt då de är i sin egen värld. Tvivlar på att folk skulle uppmärksamma att man behöver hjälp om det skulle hända något.

   Japp, efter terrordådet på Drottninggatan påminde polisen ju om vikten av att vara uppmärksam och inte ha hörlurar när man är bland folksamlingar och liknande. Jag går själv ofta och lyssnar på poddar eller musik men har alltid lågt ljud utomhus för att vara medveten om vad som händer runt omkring mig.

    Jag har också hörlurar i men skulle aldrig ha noise cancelling eller vad de kallas. Har låg volym och vill kunna höra vad som händer runt omkring mig.

   Har slutat gjort det, men av mestadels själviska anledningar – vill vara uppmärksam på vad som händer omkring mig och kunna reagera snabbt (i tid förhoppningsvis) på faror. Men antar som ett plus i kanten så är det ju större chans att jag märker någon som behöver hjälp också 🙂

   Många som dessutom gör det på jobbet… inte ok enligt mig då det alltid ärbar att ha koll på vad som händer runt om dig.

    Beror väl på vad man jobbar med?

   Jag har väldigt ofta hörlurar i utan att ha en ha någon musik eller liknande. Tycker ibland att det är väldigt skönt att stänga ute en del ljud

  Min dotter menar att just airpodsen är bra eftersom man fortfarande kan höra omgivningen, eller t.ex. en ondsint stalker som förföljer en på promenaden, eller bilar som kommer. Min man menar att just detta är irriterande, eftersom han hör ljudet från löpbandet genom musiken när han springer inomhus… Själv har jag ingen aning. Jag har dem bara när jag ligger i soffan eller när jag lyssnar på musik vid sovdags <3

   Den funktionen går väl ändå enkelt att stänga av och på om din man tycker att det är så jobbigt?

    Va? Du behöver ju lurar med noice cancelling isf

     Jag tog förgivet att det går att stänga av och på noise cancelling/ambient sound precis som det går med mina Samsung lurar? Varför betalar man annars så mycket för Airpods?

      Du antog rätt. 🙂

      Både cancellation och clear sound finns, varav det senare är det som dottern använder.

       Fast är inte det enbart på pro varianten?

        Stämmer. Men de är också bara med dem som du hör bra ute i trafiken. De enklar stänger ute för mycket bakgrundsljud.

  Som gymnasielärare blir jag ganska provocerad av att många elever har airpods i när jag ska hålla genomgångar. Liksom ”åh förlåt pratar jag för högt så du inte hör musiken?”.

   Jag skulle aldrig klara av att arbeta som lärare. Keps och andra ytterkläder inomhus, AirPods, mobiltelefoner.

    Inget av det där är tillåtet i min unges skola! De behöver inte lämna ifrån sig mobilerna, men får inte heller sitta och hålla på med dem.

    Man behövde ha jacka osv i min gymnasieskola. Beror ju på vilka linjer skolan har och hur mycket som står öppet. Vi hade tex 3 lastbryggor i byggnaden som var öppna nästan hela tiden. Ytterkläder stör ju inte, men mobiler och hörlurar osv fattar jag inte att lärare bara inte säger till om. Vi fick kvarsittning 1 timma efter vi blivit tillsagda 3 gånger om mobilen.

    Du vet att det finns regler på skolor? På min skola får elever inte ha ytterkläder i klassrummen och mobilen lämnas i en låda när de kommer till lektionen. Förstår dock inte varför lärare stör sig på att elever har keps? Hur stör det dig att någon har en keps på huvudet? Det stör varken eleven som har på sig den eller de andra eleverna?

     Det ser sjukt nonchalant och ointelligent ut. Dessutom undrar jag alltid hur någon över lekskoleåldern vill gå omkring och se barnslig ut. Och något på huvudet, inomhus, nej inte ok.

      Men bara för att DU tycker det ser nonchalant och ointelligent ut så betyder det ju inte att det ÄR det. Samma människor som tycker illa om kepsar tycker antagligen också att tatueringar ”ser illa ut”. Kan vi snälla vakna och inse att vi lever år 2020 och inte 1964?!?

   Vad har hänt med lärare egentligen? Är ju bara att säga ifrån att de inte får ha det på lektionerna.

    Få får läraren skäll av föräldrarna.

     För att ungarna inte får ja hörlurar i?

     ”Tack för dina synpunkter. Det jag gör i klassrummet är myndighetsutövning och därmed inget jag varken kan eller får involvera föräldrar i.”

     Vilket absolut inte stämmer.

    Nej då kränker man ju eleverna. Lågaffektivt bemötande är modellen nu.

     Det har ingenting med lågaffektivt bemötande att göra dock ?

     Haha alltså visst att vi lärare får mycket Mail från klagande föräldrar men jag har aldrig varit med om att få ett argt Mail pga att jag bett en elev ta av sig lurarna? Överdriv mer…

     Ja, kolla hur bra det går.

    ”Bara att säga till”, javisst gör jag det. Men det är lite av whack-a-mole-principen. Eleverna har inte direkt snabba reflexer när det kommer till att avlägsna airpodsen ur öronen utan när man väl fått ett par personer att plocka ur otygen så ser man två till som sitter och försöker gömma dem under hår/luvor/välpositionerade huvuden. Som pedagog måste jag ju göra avvägning att spendera 30min till att få hela gruppen att avlägsna poddarna eller att ge övriga intresserade individer undervisning. Jag samlar in alla mobiler i början av lektionen men nyckelordet i sammanhanget är ”trådlöst” och därför gör det inte ett jota i sammanhanget om airpodsens vara eller icke vara tyvärr.

     Oj så du har typ en halv klass som vägrar ta av sig? Jag har som max en eller två och har aldrig varit med om att elever försöker ”gömma” airpodsen.

   Har ni inga regler?? ?

   Jag är också lärare och tycker det är en självklarhet att de inte ska ha på sig lurar under genomgångar. Det är väl bara att be eleven ta ut dem? De får dock ha lurar om de vill lyssna på musik när de jobbar självständigt.

  Har hon på fullaste allvar i dem när hon badar???

   Det har jag också. Ibland också i duschen om jag inte ska tvätta håret. ??

  Living on the edge…

  janaheinrici har smygsamarbeten på sin instagram stories och även en hel del köpta följare. någon att granska tips till Camilla. 😉

   Microflunsa?

    Knappast med det följarantalet.

   janawho?

  Att folk orkar engagera så så oerhört mkt i hörlurar?! Finns så mycket bättre varianter/jag tycker dom är fula/vem lägger så mkt pengar på hörlurar/det ser fånigt ut/tråkigt när människor går runt med lurar i öronen blablabla.

  Okej, då vet vi ??

   Man kan ju orka tänka en tanke om något relativt oviktigt utan att för den delen engagera sig.

  Paow så ute. Snart en pantletare i kvarteret nära dig.

   Är man pantad så är man

  Skumt att se Paow le…så konstlat. Tänkte säga att man inte bara ler med munnen utan med hela ansiktet o ögonen…men kom på att hon inte har en fläck som är naturligt i fejset. Ögonen kanske är äkta? Lr färgade linser?
  Asch

  Den där människan är så jävla smutsig.

  HAHAHA SÅ JÄVLA OKLART ATT HA DOM PÅ SIG NÄR MAN UMGÅS MED ANDRA MÄNNISKOR???????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.