Katrin Zytomierska tar ton mot Leif GW Persson

Bingo Rimér torde vara vår mest framgångsrika porrfotograf, både här i landet och internationellt. Rent konkret har hans arbete gått ut på att förvandla den kvinnliga halvan av mänskligheten till lönsamma varor i kvinnohandelns tjänst.

Bingo är givetvis inte det minsta lik den traditionella bilden av en vanlig hallick. // Leif GW Persson i en Expressenkrönika från 25/12 2020

Jag har full förståelse för att Bingo Rimérs tidigare jobb som ”flickfotograf”, där han ofta hade mer eller mindre avklädda flickor i sökaren, kan väcka en del känslor och åsikter.
Man skulle kunna säga att Bingo objektifierat kvinnor ända sedan han tjatade till sig ett jobb på tidningen Slitz, där någon gång på det sena 1990-talet, men att kalla honom för porrfotograf och hallick är väl ändå att dra det hela en smula för långt?

Det tycker i alla fall Bingos ex, Katrin Zytomierska, som skrivit den långa text som finns i inlägget här ovan.
Här kommer en sammanfattning i punktform av den:

  • Hon tycker att det GW påstår om Bingo är förtal/grovt förtal.
  • Hon menar att Bingo har väldigt bra människosyn och att alla som känner honom skulle hålla med om det.
  • Hon inser att om GWs definition av porr stämmer, så har även hon ägnat sig åt en hel del porr genom åren.
  • Det är upp till var och en hur man definierar porr, men att GW i detta fall använder det för att förolämpa och nervärdera Bingo.
  • Många som läser Expressen utgår ifrån att det som GW säger är sant och att både föräldrar och lärare då kommer tro att barnens pappa någon gång ägnat sig åt porr, någonting barnen absolut inte ska behöva stå till svars för.
  • Hon anser att GW ska ge fan i att dra in hennes barn i sitt taffliga försök att rädda den situation han själv skapat, och hon vill dementera alla dessa påhopp som GW riktade mot Bingo, extra mycket till de föräldrar, lärare och andra människor som har med deras gemensamma barn att göra.
  • Hon uppmanar GW att googla på ”porr” eftersom det finns en hel värld att upptäcka.

Har vi – äntligen – sett det sista av det här tavelkriget eller kommer det bli som titeln på det gamla klassiska tv-programmet från tidiga 90-talet med Arne Hegerfors och Martin Timell/Anders Lundin?

Skrämdump från Tv-programmet "Det kommer mera".

 

236 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bingo sexualiserar kvinnor och objektifierar dem. Väldigt många av hanns bilder är det focus på rumpa, bröst. Tjejen skall se kåt ut osv…

    Fattar att GW inte vill förknippas med Bingo.

      Ingen vettig person vill förknippas med Bingo. Det är väl bara att ta en titt på vilka som hänger runt honom.

      Sex säljer. Sexiga tjejer som ser ut att vilja ha och bjuda in till sex säljer. Bingo har tjänat på att män låter kuken styra och vill kasta pengar på det kuken vill ha

      =pimp, hallick

      Han är ju en hallick dom sålt brudar (på bild) för pengar

      Sorglig inställning. Nu är inte jag ett stort fan av Bingo Rimér, men han har väl inte fotograferat någon på det viset sedan något årtioende tillbaka? Vad jag vet jobbar han idag inom andra delar av media som är frikopplat från att sexualisera och objektifiera kvinnor.

        Utan att lägga in nån moralisk värdering i det så tror jag att han fortfarande arbetar som ”flickfotograf” (bara att han idag gör andra saker också).

        http://moore.se/bingo/dessie

        ”Förra veckan var Dessie i studion och tog nya bilder. Vi fick till några riktigt bra bilder och till och med en liten film, se nedan. Hon är verkligen helt bedårande, lilla Dessie. Är man gubbsjuk om man tycker det? Enligt mig räknas det inte om man befinner sig på samma mentala nivå, haha. Eller vad säger ni?”

        I klippet visar Dessie iallafall brösten för honom. Hittade inget exakt datum men det var när hon var på werun, och då var hon väl 17-18 om jag inte minns fel?

          ”flickfotograf”

          ”lilla Dessie”

          ”är man gubbsjuk om man tycker det?… haha”

          ”18 år”

          ?????
          Ja, han är gubbsjuk och en predator! Usch!

          Så himla chockerande GW inte vill bli förknippad med Bingos konst. Wow, verkligen.

          Till Bingos försvar är det ju inget som helst som är konstigt med materialet som producerades? Helt vanliga modebilder/filmer?

            Frågan var om Bingo fortfarande fotar unga flickor på temat ”Väldigt många av hanns bilder är det focus på rumpa, bröst. Tjejen skall se kåt ut osv…”

            Han fotade paow och Dessie avklätt när de iaf var under 20. Fotona var inte för någon reklamkampanj eller med några specifika kläder (med vissa undantag för han egna märke med hoodies och hotpants med texten ”sexy by Sweden). Inget olagligt i det förutsatt att alla var över 18. Huruvida det är konstigt eller inte är subjektivt

            Hmm. Svaret på frågan om det är konstigt fota en ”bedårande” 20 årings tuttar & gotta sig i en disk om ”gubbsjuka hihi” kommer att bero på dina egna referensramar.

            https://dessiefans.blogg.se/2012/june/platning-med-bingo.html

            Eftersom vi ändå är inne på det. Här är bilder från juni 2012. Är inte det strax innan Dessie fyller 18?

            Frågan om det är konstigt eller inte är fortfarande obesvarad.

          Desirée har tidigare publicerat ”sensuella” bilder tagna av bingo, poserande i spetstrosor. Detta var när Desirée var 17 år, men ingen reagerade.

        Nej han tar fortfarande mycket sådana foton

      Håller med, Team GW!

      Sitt inte HÖGT upp på din häst så att du ramlar av.

      Men det gick tydligen jävligt bra för GW att anlita Bingo som bröllopsfotograf för 20 år sedan!

        Japp! Man hinner lära sig mycket på 20 år. Eller en del gör det.

        Hej
        Katrin och co!
        Förstår att ni är kränkta. Inte lätt att vara korkad! ?

        Och då får man inte tycka annorlunda idag?

      Heja GW!!!!

      Katrin ska inte ens uttala sig om förtal, hon som har utsatt så många oskyldiga tjejer för förtal. Vet någon prespriktionstid för det? Kanske dags för alla de att anmäla henne isf…

        Bingos människosyn kan jag personligen inte uttala mig om, men när KZ försvarar hans människosyn så känns det väldigt bra…
        ..NOT!

    Vem bryr sig om vad kaoz-Katrin tycker. Noll förtroende.

      Bingo har en ”bra” människosyn. Sagt av en av de elakaste offentliga personerna i Sverige… ?

        Exakt så! Sten, möt glashus..

          Ja alltså hennes omdöme när det gäller att värdera människosyn måste vara grumligt!

      Lärde mig ett nytt ord igår som passar Katrin. Lesserwisser, som är en person som är mindre vetande men som trots detta förklarar ett fenomen för någon som vet mer.

      Har ni någon gång lyssnat på deras podcast? Jag behövde bara lyssna på ett avsnitt och Bingo lät så nöjd över att ha festat med 20-åringar för det fick han att känna sig ung. Blä

    Att kalla Bingo för hallik kanske är lite hårt men håller annars helt med GW

      GW kanske vet något som vi inte vet…

      Kom ihåg att Bingo har rört sig i väldigt skumma kretsar, fotograferat väldigt unga kvinnor nakna och tagit med dem ut i herrtidningarnas värld (på events, resor, andra uppdragsgivare).

      Vi vet att unga människor i den här världen blir utsatta för tvång och övergrepp, även ”professionella” porrstjärnor tvingas rutinmässigt att ställa upp på sex på inspelningsplatsen men utanför kameran. Även kvinnor som dansar i musikvideor tvingas ställa upp på sex, annars får de inte jobbet.

      Där kommer Bingo med någon ung kvinna (”flicka”???) han har fotograferat, presenterar henne för andra inom industrin, han vet vad som försiggår bakom kameran, att kvinnor blir utyttjade.

      Har Bingo slängt de här unga kvinnorna till vargarna?

        Man får väl gissa att en viss konstnärinna och fd pH deltagare står på GWs sida i detta.

          Prinsessan Sofia tänkte jag på, men hon är väl ingen konstnär? ?

          Hon är den enda jag vet som varit med i PH, och paow så klart.

            MP

            Jag tänkte på CG, men det är ju big brother!

              CG är för skarp. Det finns alltid några som har styrkan ”klara av” den världen utan att trilla dit även som unga blonda tjejer, CG var en av dem.

            Marie Plosjö. Googla.

        Det har han säkert!

        Vet att Katrin berättade någon gång att när hon och Bingo skulle äta lunch, dök självaste ledaren från svenska Hells Angels upp och joinade. Även barnen deras var med! Mysiga föräldrar de är Katrin och Bingo! ?

          ”alla älskar oss”
          – Katrin Z

            Haha, pricken över i:et, precis så. Fast tvärtom.

              Var det inte Katrin som var den gamla nuckan som skickade nakna bilder med paddle-rack till nykläckta 20åringar härom sommaren?

          Hahaha det är inte många som vet vem den ledaren är . Definitivt inte hon! Och personen i fråga skulle aldrig säga det till någon utanför den sfären- hej jag är Sveriges president för HA. Hon är en supertönt!

            Den dåvarande, Thomas Möller som dessutom var en rikskändis i Sverige

        10:41 Har inte tänkt på det men du har ju helt rätt! Så jävla läskigt!

        /ts

        Bingo har tidigare kommenterat vad han gjort med modellerna, men skriver man det här blir man raderad. Trots att det är han själv som är källan. Needless to say har du helt rätt i dina spekulationer.

      Vad skulle man annars kalla en man som håller sig med ett hov av lättklädda unga flickor vars enda syfte är att få män att bli kåta?

      Bingo kallar ju sig själv för Sveriges motsvarighet till Hugh Hefner

        Det säger ju allt om honom! ?

    Jag kan bara hålla med GW. Bingo är känd för EN sak och det är att han är ett creep bakom en kameralins. Sen kan han försöka rollspela hjälte 5 dagar i veckan men han har gjort sig ett namn som slitz-gubbe och dessutom inte direkt försökt re-branda sig överhuvudtaget. Han säljer fortfarande bilden av sig själv med ett stort hål i själen han försöker fylla med en fullpumpad blondin på armen.
    Inte ens Bingo kan övertyga om att det är ett vinnande koncept trots alls dessa år av försökt.
    Nu försöker han göra en Gynning och tjäna pengar på någon annans hårda arbete.

    Patetisk.

      Jag läste: ”han säljer fortfarande bilder av sig själv med ett stort hål i stjärten”

      Tack och god natt 🙂 🙂

      Han har ju verkligen städat upp sitt rykte de senaste åren men innerst inne är han fortfarande ute efter samma sak. Han pratade ju om i somras hur svårt det var för honom att träffa (unga) tjejer då de i hans egen ålder är så tråkiga. Jag vet inte vilka tråkiga människor han rör sig med men jag är några år yngre än honom och har fantastiskt roliga människor att umgås med (inklusive pojkvän ) men skulle inte vilja hänga med gubbsjuke Mancaves-mannen Bingo iaf.

    Håller med GW.

    Orkar inte. Jag brukar försvara Katrin härinne men just här tycker jag det är extremt tydligt hon väljer att fokusera på några ovidkommande detaljer för att dra fokus från vad GW faktiskt sagt & slippa debattera sakfrågan…

    Huruvida det är porr eller ej att fotografera nakna tjejer eller huruvida fotografen har nåt ansvar för andra situationer ”flickorna” hamnade i pga ”kretsen” runt Bingo eller om det är okej bara exploatera vissa lite är inte priofrågor. Men om Katrin och Bingo ENBART vill diskutera just det är svaret inte heller lika enkelt som Katrin föreställer sig.

    Till syvende och sist, GW vill inte bli exploaterad för att Bingo ska kunna tjäna stålar på prints från musikhjälpem där exakt noll kronor går till välgörenhet och 100% i Bingos ficka. Är det föresten här skon klämmer? Man är så van kunnna exploatera att man blir uppriktigt indignerad när nån av GWs kaliber säger ”glöm det, inte mig.”?

    99 % av Sveriges befolkning förstår honom, vore bättre om Bingo och Katrin bara klarade av att respektera det & hålla tyst när det för de flesta är uppenbart GW har rätt.

      Leif skulle dessutom skänka pengarna från denna tvisten till ett barnen för flickor. ❤

        Så bra! Tror de flesta svenskar är glada vi har personer som GW i det offentliga rummet.

      Intressant tanke. Egentligen är debaclet med tavlan inte såå allvarligt, han kunde bara strunta i att sälja dem. Problem solved.

      Men vill Katrin fokusera på Bingos förehavanden så kan vi ju göra det, några av kvinnorna han har fotograferat kanske också vill berätta om sina erfarenheter om Bingo?

        Exakt. Antingen tar det här hårt på riktigt- Bingo & Katrin är såpass mycket narcissister de inte klarar hantera ett ”nej” utan rage, alternativt är de iskalla & ser chansen till fortsatt massiv publicitet & pengar om de blåser upp sitt ”gräl” med GW. Han har liksom sagt sitt och agerat på det med stämning, han ”grälar” inte det är Katrin (& jag antar Bingo) som verkar tycka det nog går att mjölka några varv till.

          Med tanke på Bingos bakgrund riskerar publiciteten att bli riktigt negativ. Jag tänker mig att det skulle kunna bli en andra metoo-våg av kvinnor som har haft med honom att göra och som vet hur han fungerar och arbetar, samt vilka kontakter han har.

            Jag tycker också de verkar felbedöma läget…visst- pengar tjänar de men med tanke på bingos business och vilka som rör & rört sig i den delen av samhället låter det rätt riskabelt. Vad gör han om några av tjejerna väljer att tala ut?

      Just så är det. Bingo är van att exploatera andra människor att han inte tänker på att det är det gäller här.

    Hur kan detta ens ha blivit en debatt? Borde vara självklart att man inte får ta en bild på vem som helst och ”skapa konst” av den och sedan sälja samt lägga upp på stora sociala medier? Självklart har GW rätt i detta och Katrin, Bingo och alla andra som försöker försvara ”konstverket” visar bara hur pantade de är.

      Det är självklart. Finns en lag mot renommesnyltning osv GW helt korrekt lutar sig mot. Bingo & här Katrin verkar inte alls klara av att respektera det så de för ”debatt” om ingenting. Bättre vi tycker synd om Bingo som blivit kallad ”porrfotograf” istället för ”flickfotograf” som han tydligen föredrar och debatterar den eventuella skillnaden istället. Not….

        Det är ju direkt äckligt att kalla sig flickfotograf, flickor är barn av feminint kön. Tjejfotograf? Nakenfotograf? Kvinnofotograf? Vad som helst låter bättre än FLICKfotograf, som en äcklig gubbe som gillar ”kaffeflickor”, de ska vara unga och osäkra så att de är lätta att manipulera.

        ???

        Jag spyr på Bingo, och Katrin Z är inte bättre som stöttar honom!

          Kvinnoobjektiferande porrfotograf är väl en alldeles utmärkt benämning.

            Absolut att han är en porrfotograf.Han har spelat in porrfilmer där han själv har sex med tjejer,och de filmerna visar allt och finns länkat på fb.Tycker synd om hans barn,för det kommer väl till deras kännedom förr eller senare.

      Är det Bingo som tagit fotot av honom? Isf har han nog all rätt att göra ett porträtt utan GWs tillåtelse https://lawline.se/answers/upphovsratt-vid-avbildning-av-kandisar

    Med tanke på vilka ruttna lingon Katrin och Bingo är så lär det komma mera.
    Fast denna gång har de gett sig på fel gubbe. GW har talets gåva, stora etablerade medier med stor räckvidd att uttala sig i och resurserna att stämma skiten ur Bingo. Dessutom är GW en högt aktad och omtyckt person till skillnad från Bingo som ses som en kåt pajas.

      Eller hur! Det glädjer mig faktiskt- GW har, till skillnad från nån 18 årig tjej, definitivt både position & kurage nog att kunna säga ”fuck off” om man vill köra över honom och sen hämnas för att man inte fick för han mopsade sig visst & sa emot…

    Om Catrine och Bingo verkligen brydde sig om hur den offentliga bilden av dem påverkade barnen borde de väl i första hand justera hur de själva framställer sig, det är illa nog.
    Håller för övrigt med GW i sak i den här frågan, han har kanske skrivit det i väl mycket affekt men han har ju inte fel.

      Agree. Det finns mycket skräp BINKAT gör helt på egen hand som riskerar att skada barnen nu och i framtiden. Kan göra en lista men ni som hållt koll på fyllekörningar, bil utan säkerhetsbälte, fulla eller bakfulla föräldrar etc vet.

    Älskar GW. Var man drar gränsen för vad man tycker är porr är väl en personlig uppfattning. Så även om jag kanske inte skulle beskriva Bingos bilder som just porr så har ju GW helt rätt i sak – Bingo objektifierar kvinnor och tjänar en jävla massa pengar på det.

    Nej nej Katrin kan inte aaaalls förstå. Kvinnan som själv sätter etiketter på allt och alla.

    Katrin Z skriver att Bingo har en väldigt bra människosyn, det betyder att Bingo har en vidrig människosyn precis som Katrin Z.

    Så då var det uppklarat!

    Jag undrar mest vart Katrin sett att GW dragit in hennes barn? Han har ju faktiskt inte gjort det NÅGONSTANS. Nu är det ju hon som gör det och försöker vända debatten på någon slags form av… ljug. Hon drar ”barn-kortet”, helt utan relevans.

      Man får aldrig kritisera en förälder!!! /s

      Så säger bara de som vet att de har gjort fel, och som vet att kritiken är befogad, men som inte vill ta åt sig av kritiken eller ändra sig.

      GW har ju bara påpekat det uppenbara, det är Bingo som har försörja sig på att fota nakna tjejer. Men ändå är det GWs fel om barnen får reda på det?

        Ja logiken i det alltså. Om inte BR hade haft en äcklig kvinnosyn hade barnen inte behövt skämmas. Och så smetar båda föräldrarna ut skiten lite extra, genom att dra en absurd diskussion i långbänk.

    Orutinerat av GW att bjuda på en så enkel lyra till bortförklaringarnas mästare.

    Hon lyckas nu skjuta undan sakfrågan med fokus istället läggs på den kanske en aning förstärkta beskrivningen av Bingos yrkesliv.

      Eller så har hon öppnat dörren för att diskutera Bingos gärning som porr/flickforograf… Okej, nu fokuserar vi på det!

        Ja det är ju faktiskt värre än att han gjort en tavla av gw. Tack för inbjudan, liksom ? och om kz tycker att någon har en bra människosyn, ska man nog dra åt sig öronen. Vilket många verkar påpeka också ?

    Katrin och Bingo, Sveriges svar på…..

      Bill och Bull!

        Nej du, det är taskigt mot Bill och Bull som faktiskt är roliga!

          Ja, f’låt! ?

      Knull och Tott.

        ?

      Jag tycker ”Måns” och ”Måns.” Fast Bingo låtsas vara Bull.

      Albert(a) och Herbert.

      Donald Trump och hans dotter (Melania håller för tyst)

    Så jäkla lågt av Katrin och Bingo dra in SINA EGNA UNGAR när nåt går emot dem. GW har för fan inte nämnt deras barn. Etik Katrin & Bingo, hallå? Inte supersnyggt utnyttja sina barn i det här!

      Så går det när man är totalt moraliskt korrupt som dessa två ”ljushuvuden”!

    Ser fram emot om bråket fortsätter hur GW kommer att referera till Katrin! ?
    Ingen kan vara lika fyndigt dräpande som GW!

      Jag totalälskar verkligen folk som verbalt slår ned en person utan att de begriper vad som hänt! Det behöver inte ens vara något elakt som sägs.

    Stackars influencers! Nu kanske de inte kan vaccinera sig när deras antikroppar försvunnit:

    ”Personer med kosmetiska så kallade fillers i ansiktet har upplevt inflammationer och svullnader i samband med att de tagit Modernas coronavaccin. Det uppger en rådgivande panel till den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA.
    Miljoner människor världen över har injicerat så kallade fillers i ansiktet för att släta ut rynkor eller för att göra läppar och kinder mer fylliga.
    Nu har en rådgivande panel till USA:s läkemedelsmyndighet FDA noterat att flera personer upplevt svullnader och inflammationer i samband med att de tagit Modernas coronavaccin, på de platser där de injicerat fillers.”
    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/modernas-coronavaccin-kan-orsaka-svullnader-for-personer-med-fillers

      Infillencers…

      Oj ? så hemskt. Nu har jag varken fillers eller botox men funderade faktiskt på att göra. Men det där var ju ett argument emot onekligen.

        Du är finare utan! ❤️

          Haha tack ❤️?

      Har det sagts något om liknande biverkningar från de vaccin som faktiskt redan blivit godkända och är i full gång att delas ut?

        Vaccinet ovan används. Man rapporterar alltså in biverkningar som ”kommer upp” nu iom massvaccinationerna så fort man upptäcker dem. Det kommer ju att påverka riktlinjer och rekommendationer för vem som ska ta dem osv.

          Tråkigt för alla släta och stela då …

          Förstår, jag som var otydlig! Tänker på de vaccin som blivit godkända och redan används i EU och här i Sverige?

            Allergi har jag sett också för det ”svenska” (verkar vara den vanligaste rapporterade biverkningen hittills) men ännu inte sett något lika specifikt vg fillers och botox som det ovan. Det kan såklart komma dock. Vad jag förstår kommer troligtvis det som nämns släppas också här.

              Viktigt att påpeka i sammanhanget är att allergi endast verkar förekomma hos de som har historia av allergiska reaktioner mot andra vaccin.

              I Sverige är rekommendationen att de som tidigare haft allergisk reaktion mot vaccin bör rådfråga läkare innan vaccin tas.

              (Menar inte att du säger fel nu utan att många inte verkar förstå att det är viktigt att söka vidare sådan information på typ FHM och Krisinformation)

                Förstår inte helt din kommentar. Liksom för det amerikanska så rapporteras/kommer rapporteras biverkningar in för det svenska nu iom massvaccinationerna i takt med att de upptäcks. Det är liksom ingen statisk situation utan man är uppmärksam & flaggar i takt med att man får kännedom om vilka de är. Inte heller modenas hade kontraindikation för botox och fillers under studierna utan man ser det först nu.

                  Alltså, vad jag vill säga är är att informationen inte finns på FHMs hemsida- inte heller den amerikanska motsvarigheten, det är ju helt nya uppgifter. FHM kan inte lägga ut mer information om biverkningar än de har.

                Nej, rekommendationen gäller inte de som tidigare haft allergisk reaktion mot vaccin – rekommendationen gäller ALLA som har haft allvarliga allergiska reaktioner/anafylaxi.
                Har man adrenalinspruta utskriven rekommenderas man att inte ta vaccinet.

                Och i USA har vårdpersonal i Alaska fått anafylaktisk reaktion av Pfizers coronavaccin utan att ha några tidigare dokumenterade allergier.

            Eftersom Sverige inte börjat den allmänna vaccinationen än tänker jag att det är svårt att upptäcka, om de inte väljer att använda överblivet vaccin till någon fillersfylld undersköterska på något av våra särskilda boenden.

            Nej det används inte i EU. Svullnaderna var dessutom tillfälliga och gick ner med antihistamin

              Det kommer dock att användas i EU, viktigt att påpeka.

                Modernas vaccin är det andra vaccin som kommer att börja användas inom EU.
                Det är redan godkänt i USA.
                Europeiska läkemedelsmyndigheten EMA väntas fatta beslut om godkännande den 6 januari, därefter ska EU-kommissionen ge klartecken och om allt går som planerat räknar Sverige med omedelbara leveranser.
                Både Modernas och Pfizer/Biontechs vaccin är sk mRNA vaccin vilka bygger på genetiskt material som i kroppens celler styr kroppsegen produktion av antigen. Dessa vaccin går snabbare än utveckla än levande försvagade vaccin och inaktiverade vaccin. Sådana vaccin mot Covid-19 kommer senare 2021.

              Flera personer i USA har fått livshotande anafylaktiska reaktioner mot Modena och Pfizers vaccin. De behövde akut sjukvård med adrenalin.

              Antihistamin hjälper INTE ett dugg i det läget. Och anafylaxi kan vara dödligt även om man får adrenalinbehandling (även om det är ovanligt, men det förekommer).

                men nu var det väl svullnaderna pga fillers vi pratade om och inte allergi?

                  Svullnaderna vid områdena för injicering av botox och fillers är också allergiska reaktioner.

                    Ursäkta dåligt klippt citat men det är från samma SVT artikel:

                    ”– Immunsystemet går på högvarv när du tar vaccin, det är så det ska fungera. Det är därför inte konstigt att man ser ett immunsvar i områden där det förekommer substanser som annars inte förekommer naturligt i kroppen, säger hon.”

                    Sen skriver de att det kunde avhjälpas med antihistamin.

                    Båda sakerna kan mycket väl gå under benämningen allergisk reaktion, det förstår jag såklart. Men det som du beskriver är ju inte det som artikeln handlade om, dvs biverkningar relaterat till fillers

                      Hänger inte helt med förlåt ? Men antihistamin är medicin just mot allergier.

                  @Arbitrage
                  Nej, jag svarade på en kommentar om biverkningar från vaccinet (skriven av Jenny 10.20). Men av någon anledning hamnade mitt svar väldigt långt ner! ?

                  Mvh
                  Anonym 13.17

                    Ah! Då förstår jag förvirringen ?

    In med GW, Bibgo, Katrin, Toftby åh Åsa Ingrosso i BBhuset! ?

      Men stackars GW, vad har han gjort för hemskt för att förtjäna det? Vill du att han ska förlora förståndet?

        Tänker de kan diskutera antikroppar. Men GW kan få en väg ut stackarn är ju 70+

    Känns på något sätt som att GW har mer på fötterna än Katrin när det gäller juridik, hur konstigt det än kan låta. Och en bättre argumentationsteknik och bättre…
    Heja GW!

      Håller med, dagens chock ?

    Skäms å Pernilla Wahlgrens vägar, som stöttade Bingo! ??
    Hon är dessvärre inte heller den vassaste kniven i lådan.

      Håller helt med. Spyr på dessa ’influensers’ som genast slänger sig i andras debatter och skall tycka till. Dessutom när de – som Katrin och Pernilla inte är de skarpaste knivarna i lådan. Varför måste alla konflikter dras offentligt? Varför kan folk inte bara konfrontera varandra privat?

        För att inte tala om Wahlgren och Wistam podd. Klart inte av att höra en sekund till av deras knivskarpa försvarstal kring sin ”covid-hantering”. De menar att folk vill se positiva saker på Instagram och att P därför postar bilder när de firar jul, födelsedag, osv med tjocka släkten. Det tog jag till mig och 2021 kommer därmed bli ett Wahlgren-fritt år både på Instagram, tv och podd. Vilken positiv lättnad!

      Läckberg ville köpa tavlan också! För att hon är butthurt över att GW sa att hon skrev dåligt.

      Från och med nu placerar jag Pernilla Wahlgren och Läckberg i samma fack som Katrin Z och Bingo.

        Precis läst en bok av Läckberg och kan inte annat än att hålla med GW.

        Pernilla tror jag är en vänlig själ men inte superbegåvad med logiskt tänkande på nåt sätt, emotionellt är hon säkert jätteintelligent men hon kan liksom inte helt lägga ihop 2 & 2 & förstå sammanhang. Läckberg gillar jag egentligen för hennes driv och så men här är det tydligt hon också är väldigt self obsessed…

      Det gjorde även Camilla Läckberg.

    Om Katrin o Bingo är rädda för att deras barn ska bli lidande borde de kanske inte lägga ut en massa bilder på sina barn på samma ställe som de lägger upp bilder o filmer på sig själva, som den här lilla filmsnutten https://www.instagram.com/p/B2mJdyNIxWvEZ7fkEZQiBaulZTc5nbWSedQP7k0/
    Förstår att det kanske är humor för en del, men få barn/ungdommar tycker säkert det är kul när deras föräldrar lägger upp sådant till allmän beskådning

    Kz borde räkna ut att Br görande och låtande kommer i kapp och slår tillbaka mot deras omgivning. Kan ju tyckas pinsamt att ens förälder ägnat sig åt ”flickfotografering” en masse och blivit känd för det och byggt en karriär på det.
    Kz tycker att GW ska ta hänsyn, men Br ska inte ta hänsyn till GW utan använda hans bild när GW gjort klart att han inte ville förknippas med vad Bingo gör. Och sedan gå ut på ig och för att fiska sympatier, för att han skulle bara vara en god människa och samla pengar till musikhjälpen.

    Katrin! ???

    Deras barn kommer inte behöva googla pappans namn speciellt mycket innan hans hemmagjorda porrfilm dyker upp…

      Är den stor?

        Inte sett filmen själv men läst att det inte ska vara nåt att hänga i julgranen. Vilket han själv är öppen med också

        KZ tog chansen att få lite uppmärksamhet bara, så hon inte glöms bort. Men det där att deras barn skulle ta illa upp av löpen är bara bullshit, 100 ggr värre att se sin mamma snart 50 på olika riktigt pinsamma filmer/bilder på hennes egna Insta. Så dom är nog fan vana, men återigen – här har vi ytterligare ett par föräldrar som inte skyddar sina barn fr sociala kanaler utan tvärtom använder dom för att marknadsföra div produkter o tjäna pengar på deras medverkan.
        Juste, glömde att KZ både umgås o har Puma-Swede (ingen aning hur man stavar) på Insta så hoppas inte barnen har tillgång till hennes lr Bingos mobiler/paddor osv där appar förmodligen ligger öppna…
        //Team GW

          Vad vill hon honom?

    Ot
    Snart ska Bella tala ut i Tv4
    Alltså, vad är intressant med henne nuförtiden? ?

      Det blir nog (o)intressant.

      Tror på 0% granskande frågor

      Herregud så pinsam hon är, kollar nu.

        Vad handlar det om?

          Det vanliga svamlet

            De vanliga lögnerna. Ok att man får ljuga hur mycket man vill på sin egen blogg, men i tv? Varför bjuder man ens in henne? Folk är dåligt pålästa.

      Hon verkar ju intressant som ofta omskrivs här. Du verkar ju intresserad. Det är ju därför som tv vill ha med henne, eftersom det skrivs en massa om henne. Hon lockar nog tittare. Hon var fin tycker jag.

        Ja, men titta du då!

        Hon är mycket vältalig. Ljuger snabbt och lätt. Är enligt henne själv fortfarande sjukskriven! Hon glömmer ständigt att hon delade utmärkelsen Sveriges mäktigaste affärskvinna med en annan. Tv4 angav att det var Exspressen som avslöjade hennes falska siffror som hon idag fortfarande började vidhålla är korrekta siffror. Hon är skicklig på att framträda. Inte ett ord om att boken skrivs av en annan. Ingen förändring där inte!

      Myspysigt och okritiskt. TV4 i ett nötskal.

        Tv4 – Spelkanalen nummer 1

        Vad var de som var okritiskt? Tyckte tvärtom att dom var ganska kritiska, ifrågasättande och lite nedlåtande. Men visst var det ändå ganska myspysigt som det ska vara där.

        Tyckte de ställde bra frågor och hon svarade bra. Men att EN tidning satte henne på DELAD första plats som Sveriges mäktigaste gör henne inte till det!!

      ”En biografi som skrivs skönlitterärt” ?

      Ändå träffande haha

      Det var svårt att lyssna på henne pga språket; ”jag drömmer om mina mål och drömmar”, ”det är jobbigt när saker inte blir som de blir”… Orkade inte lyssna klart. Hur kan hon ha så svårt att bilda korrekta meningar både i tal och skrift? Blir bara uppradade ord utan egentlig mening.

        Precis som valfritt styrelsemöte i valfritt bolag. Dvs de som inte har något att säga, säger saker ändå.

    Och de där ONS-lapparna han fått den tjejer som han har på kylen… Fräscht för barnen att läsa

    1. Bingo har gjort porr, att det finns grövre porr spelar ingen roll.
    2. GW hade aldrig berättat om hur mycket han skänker till välgörenhet om de inte indirekt kallat honom snål.
    3. Detta har inget med deras barn att göra???? Man är inte immun mot kritik för att man är förälder.

    Sammanfattningsvis: Fyfan vad tröttsamt.

      Punkt 1 är spot on.

    Håller med GW. Har själv varit 17 år och hängt med coola farbrorn Bingo. Tror också GW sitter på mer information än han skriver ut

      Berätta, hur var det att hänga med Bingo som 17-åring?

    Är det GW som skapat situationen? Har han dragit in barnen? Begriper ingenting men influensers logiska tänkande förbryllar en hel del då det inte verkar vara som de flesta andra människors logiska tänkande.

      Nej, Katrin klarar bara inte av att någon lägger fram sanningen om henne eller Bingo, för det kan skada deras public persona och försvåra att få samarbeten i framtiden.

      Det handlar bara om pengar för henne.

      Ingen lärare eller vuxen som känner hennes barn har dömt barnen mer än ”stackars barn som har sån a föräldrar”. Alla vet redan vad Bingo har gjort, så om det kallas porrfotograf eller flickfotograf spelar ingen roll. Ingen persons uppfattning om Bingo ändras på grund av GWs ordval.

      Katrin fattar noll och drar själv in barnen för att rädda framtida samarbeten. Hon kan inte försöka rädda sitt anseende med tanke på att hon utmålar sig själv som en hemsk person jämt och ständigt.

        Är det hennes kartongsmakande knäckebröd hon vurmar så för? ?

    GW uttryckte sig metaforiskt.
    Hon får väl anmäla honom för grovt förtal, innan hon gapar. Han är inte skyldig till grovt förtal om han inte är dömnd för brottet.

    På vilket sätt menar Kattin att GW skapat den här situationen själv? Det är ju Bingo som skapat den! Om han aldrig hade kommit på det här smaklösa projektet hade situationen aldrig uppstått. Om han hade klarat av att bara ta ett nej när GW från början sa nej hade den avslutats där. Att varken Katrin eller Bingo kan ta ett nej är iofs inte förvånande. Det är dags att bara släppa detta nu. Säga ”OK, sorry, jag missbedömde situationen. Om någon annan skulle vilja delta i en sådan här tavla till förmån för välgörenhet, hör av er!”

      Men exakt! Pernilla W t ex verkar ju ja velat ställa upp utan problem. Det är ju bara att dra in GWs tavla och göra en ny med Pernilla. Men nehej, inte det tydligen…de räknar ju bara med att de tjänar ännu mer stålar på GW genom publiciteten om de fortsätter.

      Det är ett tvärtom resonemang hon kör.

    Tycker det var bra skrivet av Katrin. Indirekt blir ju barnen påverkade menar hon ju och det borde väl dom flesta som ifrågasätter det här förstå.

      Nej, det förstår vi inte.
      Katrin och Bingo är två stolpskott som handlar därefter och då blir det som det blir.

      Hur menar du nu?
      ”Indirekt” så ser KZ & BR själva till att barnen blir involverade/påverkade.

        Japp, de gömmer sig bakom barnen!

        Inte ens indirekt utan Katrin och man får ju gissa med bingos goda minne skriver ju ett helt offentligt inlägg om sina barn. Fast sen vill de att vi ska tycka synd om barnen och tro att GW på nåt sätt tvingade Katrin & Bingo dra in sina barn. Lågt.

      Då kanske hon och Bingo ska arbeta med annat än att vara influencers.

      Förstår inte resonemanget. Det är ju Katrin själv som drar in barnen, inte indirekt utan väldigt direkt. Hon är ju barnens egen mamma. Vad ska Leif göra åt det- det är ju hennes eget val, han håller sig såklart alldeles för god för den nivån. Men hon skyller på Leif fast det är hon själv som gör det. Sån BS får man ju inte gå på.

        Det var nog inte så smart att anklaga GW för att dra in deras barn. Det var nog väldigt illa, till och med.

    Vad gör JT i Sälen. Smygreklam för hotellet? Om hon nu måste åka dit på jobb. Behövde killen också jobba där? Över nyår? Vad är det för företag som inte bokar av pga en pågående pandemi? Jag vill veta så jag kan bojkotta det företaget.

      Jobbet är att promota hotellet? Känns otroligt oviktigt i dessa tider.

        Inte reklammarkerat heller.

      Inte heller så smart JT

      Bojkotta Toftby istället ?

        Sedan länge. Hon känns inte sympatisk. Inte ödmjuk. Inte smart.

      Och nu misstänks Covid-utbrott bland säsongsarbetare i Sälen…

        En aning OT kanske…

          Njae, tråden handlar om Toftby som åkt till Sälen. Att vissa reser runt i landet sprider smittan även om det inte är hon denna gång.

      Hon räddar hotell och restaurang-branschen såklart. Restriktioner och sånt tjafs är inget för influencers som gör sitt jobb! Och alla som haft Corona kan gå ut o leva som vanligt -det har regeringen sagt …eller? ?

    Skulle vara kul att höra Maggans åsikt här. Hon som älskar båda parter. Supersalamin GW vs BINKAT.

      Fick Maggan verkligen så mycket hat pga deras direktsända julafton?

        Är det hat att tycka att det var skittråkigt?

          Exakt. Men hon skriver att hon fått mycket hat från troll.

      Klokt av henne hålla käft.

    Kalla saker för vad de är för enkelhetensskull. Nötter är nötter o Bingos foton är porr. De kommer i olika former.

    Det är förståerligt att hon tar illa upp å sina egna och sina barns vägnar, men det är Bingos fel 100 procent, för han skulle inte ha tvingat GW till ett samarbete. Man får säga nej i detta samhälle. Man måste inte säga ja och Amen till allt och alla. Eftersom Bingo inte verkar kunna acceptera konceptet NEJ så får han skylla sig själv. Klart journalisterna frågar och klart GW svarar. Det hade varit en ickefråga om Bingo lämnat GW i fred.

      Fy vad osmakligt med en FLICKfotograf som inte kan ta ett nej ?

    Är inte Katrin nära vän med Puma Swede?

      Och?

        Apropå hennes försök att distansera sig från porren.

      PUMA Swede? Är inte det ett skomärke?

      Inte att förglömma att hon svarade på läsarnas frågor som expert i sex och samlevnad i tidningen Moore, som Bingo både grundat och medverkat i så sent som till 2014, en tidning som kan betraktas så gott som porr om något ?
      Exempel hos Henrik Wahlgren, https://www.instagram.com/p/B_cKf-AJCSP/: En kille vill spruta i ansiktet på sina sexpartners och kan inte förstå hur en tjej kan motsäga sig det eller tycka att det är förnedrande. ”Sexexperten” Pumas svar: ”Om det gäller one night stands, måste du överhuvudtaget bry dig om de känner sig förnedrade?”.

        Inlägget sammanfattar det hela bättre:
        ”Greppa detta: killar erbjöds att skicka in frågor om sex och samlevnad för att få svar ”av en tjej”, men tjejens expertis på området bestod i att hon var porrstjärna. Så när killarna berättade om hur deras tjejer var tveksamma inför att ställa upp på saker som inte känns bra (ännu värre saker än de här, t.ex. en vars tjej ”skriker att det gör ont” när han försöker ha analsex med henne), så fick de gång på gång svaret att tjejerna är fåniga och borde våga mer. Jag har svårt att komma på ett tydligare exempel på normalisering av porr: en frågespalt där sex vid porrfilmsinspelningar sätts som standard för vad tjejer bör ställa upp på i förhållanden. 44% av tidningarna jag har läst igenom innehöll tips på hur man får sin tjej att gå med på analsex.”
        Detta blandat med utvikningsbilder och tips på hur man gaslightar tjejer. Så mycket för Bingos fina människosyn och porrdistans ?

          Bingo är vidrig!
          https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Moore_Magazine

          Han grundade Moore och har i perioder varit ansvarig utgivare!

          Kan någon kontakta Henrik Wahlgren (han som har instan) och be honom kolla vem som var ansvarig utgivare av tidningsnumrena där en skribent skriver till män att kvinnor är löjliga om de får ont vid analsex!!!

          Det känns som att cirkeln sluter sig kring porrfotografen och hallicken Bingo!

            Alltså verkligen, bra grävt!! Jag hoppas nog att skiten har träffat fläkten nu ??

          Va i helvete

        Genom det svaret framställer hon sig själv som så jävla trasig och själv-nedvärderande.

        Som om hon inte har sålt sig och haft one night stands, och då spelar det ingen roll om man känner sig förnedrad? Fattar hon ens att hon är kvinna och hon kan stå näst på tur att bli förnedrad?

        Hon försöker sälja in sig hos män som skiter i henne, och samtidigt så blir hon bara trasigare.

        Vilken tragisk människa och jubelidiot!

          Ja det är förfärligt och obegripligt. Hon framstår som bordellmamma med de där svaren. Ingen normal kvinna kan väl ens uttrycka sig så.

    Om vi skapar ett samhälle där personer utan rötter i vårt samhälle tillåts gapa, skrika och mucka gräl i det offentliga utan konsekvenser, blir detta ett mycket farligt samhälle. Tack gode gud för att det fortfarande finns ”vresiga svenska gubbar” som kan ryta ifrån rejält mot dessa gaphslsar som verkar vara ute efter att destabilisera hela samhällsdebatten. Det är en sjuk samtid, men vi ser inte hela vidden av det eftersom vi är mitt inne i det. Människor som inte har lojalitet till det fina och bra som byggts upp i vårt land under många decennier, ska inte få ta så mycket plats i mediebruset. Det kan bli väldigt skadligt för framtiden.

    Om vi skapar ett samhälle där personer utan rötter i vårt samhälle tillåts gapa, skrika och mucka gräl i det offentliga utan konsekvenser, blir detta ett mycket farligt samhälle. Tack gode g ud för att det fortfarande finns ”vresiga svenska gubbar” som kan ryta ifrån rejält mot dessa gaphslsar som verkar vara ute efter att destabilisera hela samhällsdebatten. Det är en sjuk samtid, men vi ser inte hela vidden av det eftersom vi är mitt inne i det. Människor som inte har lojalitet till det fina och bra som byggts upp i vårt land under många decennier, ska inte få ta så mycket plats i mediebruset. Det kan bli väldigt skadligt för framtiden.

    Vad har Katrin och Amanda Schulman för relation?

      Båda har varit gifta med Alex Schulman

        Jo det vet vi! Men hur är deras relation dem emellan!!! Det är ju det som är frågan här! ?

          Jag tror inte dom har nån direkt relation. Jag tror Alex hatar Katrin även om han väljer att inte prata om det. Man kan läsa det mellan raderna ibland i hans podd.

    Vart tog inlägget om jenny warsén vägen?

      Jag blandade ihop saker och insåg att inlägget inte stämde.

    Bingo har rätt och GW har fel.
    Bingo må vara en vuxen tonåring
    men GW är en evighetsmaskin som
    kvällspressen likt Lill-Babs på sin tid
    trodde sig ha fördomar om. Nu har
    GW det om Bingo.

      Vad vet du om förbudet mot renommesnyltning som ingen annan vet, vare sig jurister eller Leif GW Persson? Har HD förklarat lagen obsolet i det avseendet? Eller har riksdagen gjort nån ändring i den som ingen uppmärksammat förutom Bingo och Katrin? Berätta.

      Det finns inga fördomar i GWs uppradade fakta.

    Jag får känslan av att GW vet mer om Bingo än han riktigt vill erkänna.

    Kan hända att han har grund för sina påståenden vilket inte skulle förvåna mig.

    Sättet han behandlar kvinnor/unga tjejer på är så unket. Jag avföljde honom till slut när det blev för mycket filmat på tjejer som det var uppenbart att de hade ”sovit över” hos honom.

    Så tragiskt att läsa att alla influenser har antikroppar och ska bara umgås med familjen och kan därför åka till Sälen …..samtidigt som man läser att personalen i Sälen måste isoleras

    Kan det bli mer tragiskt? Hur jävla egotrippad kan man vara? Det finns en anledning till den ökade spridningen men ändå så har inte poletten fallit ner??

    Så för 20 år sen när bingo var som allra mest aktiv som ”porrfotograf” gick det jättebra att låta honom plåta GWs bröllop? hahahaha

      Är det här din humor Katrin?

    Bara komiskt att läsa hur Katrin försöker skriva GW på näsan ?‍♀️. Lite som när Mowgli ska börja slåss med Baloo i Djungelboken ?.

      Ja verkligen!
      Det säger en del om hennes uppblåsta ego och narcissistiska själ.

        Ja. Vad har hon med det hela att göra?

    Apropå Bingo. Han har dykt upp på min tinder, profilen är bekräftad. Och profiltexten är typ ”min förra profil försvann för att jag la ut en nakenbild, pinsamt av mig?”

    Alltså jag hade typ fått för mig att han hade flickvän. Men det verkar inte stämma?

    Pinsamt för Bingo att exfrun rycker ut för att försvara honom. Han klarar nog av ddn här diskussion själv. Han tog ju bort tavlan och då borde ju allt vara löst. Vad är problemet? GW vill inte förknippas med Bingo – låt honom slippa det. Katrin vill förknippas med Bingo – så då kan de ju hänga ihop. Uppblåst icke-problem. De enda som tjänar pengar på der här är Aftonbladet.

    Well, team GW!
    Lilla Katrin och Bingo(!) har väl aldrig framstått som mer korkade än vad de gör sig nu! Det är liksom bara att kasta in handduken och sluta skämma ut sig själva mer än vad de redan gjort!

    Kul att Katrin som gång gång bevisat vilken vidrig människosyn hon har går i god för Bingo.
    Jag tycker att båda är extremt obehagliga människor och jag tror inte ordet ”porr” gör från eller till. Bilderna talar för sig själva och om barnen får lida pga av sina föräldrar så är det inte pga av att GW använde ordet porr utan det är för att deras pappa och mamma har spenderat år på att framställa sig som en mobbare och en snuskgubbe.

      Så sant ?.

    Att KZ ens understår sig att påstå någon vara elak, jeeez hyckleriet!
    Och att lita till hennes kompass gällande vem som är bra/dålig? Aaaaabsolut, så snart helvetet fryst till is så!

    Jag hyrde skrivbord i hans studio för 10 år sedan. Han är exakt sådär vidrig som man tror. En morgon hälsade han på oss genom att krama oss och sedan dra ner ansiktet i min urringning (en vanlig v ringad tröja ?) och SLICKA DÄR. Det var typ tredje gången vi träffade honom. Jag blev så chockad och gjorde inget (är inte typen som blir förstenad annars men blev så chockad). Dagen efter sa vi upp platsen. Hans reaktion ”så tråkigt vi skulle ju ha liggfest nästa gång vi hade fest i studion”. ?

    Katrin, håll bara käft din gamla häst. Uppenbarligen har du inte gjort bort dig klart för i år. Skäms för dina barns skull. Tänk ett steg längre!

    Googla på ”Carolina Gynning rakar med finess” Bilden är tagen av Bingo….Fräscht ?

    Tkr mest det ä intressant att K.Z. menar att det är grovt förtal/förtal. arena YT eller influencer verkar tro att de är jurister och förstår det svenska rättsväsendet. Det stör mig något förbannat. Förtal hit och förtal dit.
    Och med det sagt, tror jag nog att G.W. som är insatt i juridikens värld, inte hade hasplat ur sig något som han vet var förtal (eller är han iaf riskeras att dömas för det). Influencers överlag är fan dumma huvudet trots att de alla är jurister… Speciellt vad gäller förtal/Grovt förtal.

    Jag kommer ihåg när Desirée Nilsson lagt upp ”sensuella” bilder, som var tagna av bingo när hon poserade i spetstrosor vid 17 år. Bilderna finns säkert kvar, jag tycker det är konstigt att ingen brydde sig om att en minderårig flicka blev fotograferad så av honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.