20 000 dollar på 12 dagar på Onlyfans för Paow

Bild från Paows Only Fans och från en diskussion hon haft med Exon the ph spoilerse där hon hävdar att hon tjänat 200K på 12 dagar på att ladda upp bilder på Only Fans
Bildkälla: Only Fans och @exonphspoilerse

I en diskussion med innehavaren av Instagramkontot @exonphspoilerse så hävdar hon att hon tjänat över 20 000 dollar på 12 dagar på Onlyfans, alltså över 164 000 kr enligt nuvarande valutakurs. 

Onlyfans är en sida där vuxna kan lägga upp bilder och videos på ett låst konto – och prenumeranter betalar för att se innehållet. Det finns inga begränsningar för vilket innehåll man får lägga upp, vilket främst gjort sajten till en sida för betalporr, även om sidan försöker få bort den stämpeln genom att knyta redan kända profiler till sig, så som musiker, influencers och idrottare.
För 25 dollar i månaden får man ta del av privat material, exempelvis Paows.

Expressen.se kan man läsa en artikel om Filippa Berg, som lägger upp det material på Onlyfans som Instagram inte tillåter.
Däremot marknadsför hon sitt Onlyfanskonto på Instagram där hon redan har runt 40 000 följare.
Så här säger hon i Expressen:
– Jag lägger upp mer av min konst än jag lägger upp på Instagram och extramaterial, behind the scenes. Och den konst som censureras på Instagram får synas på Onlyfans. 

Meghan Donevan, forskare på organisationen Talita som hjälper människor ut ur prostitution och pornografi, har varnat för att gränsdragning på sajten kan vara svår – speciellt i tider som dessa.
Hon utvecklar sitt resonemang i Expressens artikel och förklarar vad farorna med sidan kan vara.
– Till slut tvingas kvinnorna lägga upp grövre innehåll, om de vill tjäna samma summor som innan. Någonstans på vägen tappar man greppet och då blir det allt svårare att ta sig ut. Om kvinnan är desperat, särskilt i dessa tider, är det svårt att tacka nej.

När saker och ting mäts i likes och pengar så kommer gränserna ständigt flyttas framåt eftersom följare aldrig nöjer sig, utan hela tiden vill ha mer och mer och nytt och spännande. 
Det är faran med sidor som Onlyfans, men fenomenet finns överallt där likes och uppmärksamhet mäts.
Från Instagram och Facebook till gamla sidor som Snyggast.se** och Lunarstorm.

**Snyggast.se har nu blivit Scandalbeauty – en sida vars koncept är väldigt likt Onlyfans.

206 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men JÄTTEBRA att du sprider denna dynga ytterligare och troligen får flera unga osäkra tjejer att vilja sälja sina kroppar online.. värt att skriva hur mycket Paow tjänat på sina nakenbilder här? En summa som säkert inte ens stämmer? Förlåt men vad sker med samhället.. skriv inte om sånt här

      Ska vi bara låtsas att det inte existerar?

        Ja?

          NEJ! Det är precis motsatsen till vad vi ska göra!
          Man ska prata om det så mycket det bara går. Ta upp problematiken av det vid varje tillfälle som ges.
          Och vi ska jobba för att färre och färre unga osäkra tjejer vänder sig till dessa plattformar för att söka bekräftelse och ”snabba pengar” som när allt kommer till kritan visar sig vara småpotatis.

            För Cams rubrik på detta inlägg var avskräckande menar du?

              Jag tycker att inlägget för en gång skull är väldigt sakligt, är inte vinklat för att medvetet få någon att se dålig ut och har med båda sidor. Vilket är bra.
              Man får höra från en tjej som har ett konto och så får man läsa Meghan Donevans uttalande om det där en del av problematiken tas upp.
              Väldigt bra inlägg för att vara så kort som det är.

              Hela världen har snackat om onlyfans hela 2020. Tror du på riktigt att en rubrik i en svensk nischblogg har någon som helst effekt?

                Ja, när unga desperata kvinnor får upp ögonen för hur stora summor det rör sig om. Tänk dig unga tjejer som bor hemma och vill ha mer än sin veckopen, ungdomar som vill ha mer än sitt CSN-bidrag eller unga kvinnor som av doverse anledningar behöver snabba pengar. De behöver varken fixa ett portfolio, vänta på svar från stora fotografer eller bli igenkända på gatan. Lätta pengar men väldigt anonymt. Det är ingen fin plattform, det normaliserar prostitution.

                  Instämmer delvis, men tror fortfarande att det normalt är så att rubriksättningen i en skvallerblogg i Sverige har en mer eller mindre obetydlig effekt då onlyfans och vilka summor det rör sig om redan är en del av populärkulturen. Däremot är nog läsarna här mer påverkbara än gemene person, så du har nog faktiskt rätt i att rubriken bör ta avstånd.

                  Man tjänar ingenting på Onlyfans som ”vanlis”, mvh har flera kompisar (i UK och USA) som har konton. De lägger ut grafiska videor, dvs p*rr, och tar runt $3-$5 för en subscription i månaden och har lite följare. De tjänar inte alls mycket pga hård konkurrens på sidan och pga att de inte ”marknadsför” sin sida på t.ex Instagram. Dvs det är i princip omöjligt att bli rik på Onlyfans som en osynlig, ”vanlig” tjej. Även om du gör specifika kinkiga grejer, som min vän som gör videor där hon sitter topless och nyser xD tydligen rätt poppis, men som sagt, hon tjänar småpotatis för ett ”Jobb” som är oerhört utlämnande.

          Det är ju absolut det dummaste man kan göra. Exempelvis alla oönskade barn som blivit till pga utebliven sexualkunskap i skolan?

      Djuuuuuupt tveksam att paow skulle tjäna 20000 dollar där på 2 veckor. Hon är ju inte direkt den ärligaste personen ?‍♀️dessutom hade hon 50% rabatt på sin onlyfans nu för någon dag sen skrev hon ut.
      Om det nu verkligen ”går så bra” för henne finns där väl noll anledning att sälja ut sig ännu billigare?

        Varför har du svårt att tro det? Har du någon koll på vad folk tjänar där?

        Om man räknar på det så behövs det bara 545 stycken personer som signat upp sig för 3 månader. Eller 800 personer som signat upp sig på en månad.
        Det låter inte helt orimligt om kontot får spridning internationellt. Det krävs bara 2,4 ppm korkade amerikanare som misstar henne för en porrskådis.

          Det som blir kvar till portskådisen är kaffepengar. De som blir rika är personen bakom siten.

        Tatuerad är det knappast intressant. STOR WT varning.

          Vad är det för fel på att vara WT och varför är det alltid människor som själva omfattas av begreppet som för sig med det?

            Håller inte med. De som är WT är ju inte själva medvetna om det.

              Då håller du med. De som använder WT-begreppet verkar aldrig vara medvetna om att de själva är WT.

                Självhatet flödar. Nämen asså haha fan vad ute att kalla någon wt.

                  Ja det är exakt min poäng. Så jävla töntigt.

                    Aa håller med, typ som att kalla någon fattig. ”Hahaha åååå hon är så fattig?! Så pinsamt.”. Skön man är då va.

                      Det är ju det som är grejen med ”white trash” som uttryck. Att få håna även vita som är fattiga. Gött med lite klassförakt va

                      Ja juste jag glömde hur najs det är att håna utsatta människor, svarta som vita. Skönt att liksom kunna göra båda.

          Tycker du ja

          Finns väl rätt många med mycket tatueringar som inte riktigt känns WT

          Kan vi sluta kalla folk för WT? Så sunkigt med klassförakt, höj dig.

        Jag hoppas att det går så bra för henne, då kanske hon kan skaffa ett eget boende, och slipper sälja sina kläder (och sen inte ha råd att betala tillbaka 400 eller vad det var när tröjan ”kom bort i posten”).

        Men nej, det här är bara Paow som försöker hålla uppe fasaden.

        Hon visar röva och fiffi så gör hon sökert

      Fast det är väl jättebra att detta lyfts fram och diskuteras, då detta kanske är en följd till vad vårt ”perfekta” samhälle efterfrågar. Kanske hör detta ihop med de skönhetsoperationer som marknadsförs av influensers. Att unga personer känner en sådan press för att operera sig pga samhällets ideal om att se ut på ett visst sett med de operationer och fix som finns, så man tar till alla medlen som finns för att tjäna ihop pengarna. Jag tror verkligen att detta bara är början på något så sorgligt och att fler och fler kommer att fastna i en ond spiral. Så därför tycker jag att det är bra att Onlyfans konsekvenser och följder uppmärksammas men även varför man från första början kom in på det.

      Misstänker att vi kommer se en inflations-effekt dock. Konkurrensen på onlyfans kommer bli för stor och för många kommer det inte ”vara värt” att vika ut sig då det blir mindre betalt.

        Eller så blir det tvärtom. Att man gör grövre och grövre grejer.
        Precis som snyggast som gick från att lägga upp bilder på sitt ansikte, till att man la upp bilder på sitt könsorgan.

        Typ detta händer redan, men skulle inte kalla det inflation. Många trängs undan av kändisar med feta följarskaror som tar över plattformen.

          Yes har vänner i UK som är ”vanliga” tjejer dvs utan att marknadsföra sig på Instagram m.m. De tjänar typ ingenting på OF pga konkurrensen av riktiga p*rrskådisar och kändisar, influencers m.m.

    *ring* *ring*
    ”Ja, de e Paow”
    ”Hej. Jag ringer från Skatteverket. Vi vill träffa dig och prata om din deklaration.”

      Eller hur! Det är ju faktiskt lagligt att vara prostituerad även om man gör det över nätet så ska skatt betalas och detta inlägg är ju ett utmärkt bevis för vilka summor skatteverket kan kräva?

        fast hon säljer inte sex?

          Hur vet du det? Har du ett konto så du ser vad hon lägger upp? Sen är det tyvärr så att dom flesta hamnar där tillslut på denna sida då följarna begär mer och mer det är därför denna sida inte borde få existera då den i längden förstör livet på många tjejer som flyttar fram sina gränser hela tiden.

            Vi vänder på det. Har DU ett konto så du ser att hon säljer sex? Sitt inte och gissa och anta.

            Nej, så är det inte alls, men skönt att fördomar och slutshaming haglar

            Men vad pratar du om? Nej jag har inget konto men förutsätter att hon säljer nakenbilder. Det är ju inte att sälja SEX fattar du väl, om hon nu inte använder onflyfans för att stämma träff med sexköpare. Läskigt att du inte fattar skillnanden.

              Det är läskigt att du inte kopplar porriga bilder med sex. Vad tror du äcklet dom kollar på bilderna på andra sidan skärmen? Käkar glass?

                ?‍♀️

      Vad kan detta räknas som? Inkomst av tjänst?

        Ja. Hur skulle det kunna vara inkomst av kapital?

          Inkomst av näringsverksamhet?

          Utdelning är inkomst i inkomstslaget kapital.

            För att kunna ta utdelning från sin verksamhet krävs en del saker. Bolagets associationsform, att det finns en vinst att ta ut och vill man ha den förmånliga beskattningen på 20% behöver man plocka ut lön om man inte nöjet sig med ca 170 000 kr.

              Utdelning som överstiger grundbeloppet beskattas som inkomst av tjänst.

      Det beror väl på? Ska sådana där inkomster verkligen skattas på i Sverige?
      De kommer inte från ett svenskt företag liksom.

        Jo det ska skattas på

          Varför? Det finns ingen koppling till Sverige

            Hon bor i sverige

              Så man kan bara vara skattepliktig i det landet man bor i?

                Inte bara, men det är väl rätt rimligt? Eftersom du använder sjukvård, skola, barnomsorg, gator etc. i det land du bor i.

                Alla länder har olika principer de skattar efter. Googla skatteprinciper… när du ändå är igång kan du även googla obegränsat skattskyldig och begränsat skattskyldig. Så får du nog svar.

                  Trevligt svar till någon som inte har koll.
                  Om du inte vill svara så låt bli. Enkelt

                    Det är jargongen här. Alla är arga på varandra, men framför allt på sig själva.

                    Tycker du det var otrevligt. Visst det får stå för dig. Men eftersom alla länder skattar efter olika principer kan man inte ge ett generellt svar i vilket land man ska skatta. Då är det lättast att läsa själv vilken princip som gäller för vad. Och jag skrev vad hem skulle googla på för att få svar.

                Generellt så är du skattepliktig där du bor. Alternativt kan du vara skattepliktig där inkomsten har förvärvats. Det grundas på var arbetet utförts, inte på var bolaget är baserat. Oberoende av var din arbetsgivare har sitt säte så är du skattskyldig i Sverige om du bor här och jobbar här.

        Ja hon skall beskattas i Sverige. Liksom all hennes inkomst då hon bor här. Om hon beskattas för detta i något annat land på grund av någon särskild skatteregel (låter osannolikt) så jämkar hon det beloppet i sin svenska deklaration. Antar att pengarna betalas ut till hennes bolag och beskattningen för henne personligen beror på hur hon väljer att ta ut pengarna ur bolaget. Kan bli beskattning av tjänst eller kapital. Med vänlig hälsning,
        Skattejuristen

          Då får vi hoppas att hennes revisor ser detta, skriver ut och lägger in i hennes file tills det är dags att deklarera 🙂

          Onlyfans verkar ha sitt säte i Storbritannien:
          OnlyFans is operated by Fenix International Limited: Fenix Internet LLC,
          with company registration number: 10354575
          and registered address: 85, First Floor, Great Portland Street, London W1W 7LT.

        Ja alla inkomster du får ska beskattas i det land du har hemvist. Ifall du betalt skatt utomlands på samma inkomst kanske den skatt kan beaktas i beskattningen här i Sverige! ??‍♀️

          Yes, men om Paow ska slippa betala skatt för att hon redan betalar skatt i UK så måste hon bevisa att hon inte är skattskyldig i Sverige (vilket hon inte kaN, för hon bor här) så då får hon betala mellanskillnaden mellan den slutliga skatten i Sverige och den hon redan betalat i UK.

      Intressant hur ingen här vet hur Onlyfans fungerar men alla är säkra på att det skattefuskat och att skatten inte dras av av verksamheten bakom tjänsten, vilket är mest troligt om företaget inte ska hamna i blåsväder… På tex Youtube och Twitch dras självklart skatter och avgifter av innan pengarna når någon ”creator”.

        ”självklart”? Så du menar att Youtube och twitch drar av inkomstskatt och betalar arbetsgivaravgift till användarna? Skulle inte tro det.

        Möjligtvis betalar de moms, användaren får sin ersättning och är sen skyldig att se till att den beskattas rätt enligt varje land. Annars åtar sig Youtube och twitch ett arbetsgivaransvar för användare som de vill kunna stänga av utan vidare skäl, och det tror jag inte att de har lust med…

        Det dras någon form av skatt från twitch innan man får sina pengar utbetalt, men man måste skatta själv på summan som blir utbetald. Hur det funkar med youtube kan jag inte svara på då jag inte lägger upp content där.

        Hej!

        Jag streamar på Twitch och får utbetalt varje månad. Nej, Twitch drar varken skatt eller moms om man fyller i deras formulär att man bor i Sverige. Fyller man däremot (för fel i deras lilla formulär) så dras skatt och moms, och då är det för att du fyllt i att du bor i USA.

      mest troligt använder hon inte ett svenskt konto till de pengarna…..

    Den trasiga människan, behöver inte mer skit. Hoppas hon ser ett bättre att tjäna pengar på än att sälja sin kropp.

    Frågan är ju VEM som betalar för att se Paow? ?

      alltså verkar som att de flesta som håller på med onlyfans inte är julgranens vackraste kulor.. kanske därför de känner ett behov av det?

        julgranens vackraste kulor.. hahaha

          kolla bara på youtube vad det är för tjejer som säljer på only fans.. alltså helt vanliga tjejer som man aldrig skulle tänka gör såna saker eller ens kan få betalt för sånt.. i kommentarerna skriver alla att det typ hjälpt deras självförtroende.. helt galet egentligen. inte konstigt att det sedan resulterar i operationer eller gud vet vad för de känner helt enkelt att de inte duger på något sätt alls.

    Om ni funderar på att göra detta, JUST DON’T. Jag började med att sälja använda sockar över internet vilket ledde till att jag som 15-åring som inte kunde sätta gränser själv, var med om saker jag inte önskar någon. Gör det inte, det är inte värt det!!!!❤️❤️ Ta detta råd från någon som vet för inga pengar i världen är värda detta

      Kram till dig!

      Yes, jag provade på det där med att sälja saker på nätet och det blev tjat om både det ena och det andra, massa galningar som skrev till en, folk såg en som prostituerad, fick erbjudanden om mycket mer betalt för helt andra grejer så jag drog tack och lov mig ur, för kände att om man inte har stenkoll på sig själv kan det sluta illa. Du blir som hjärntvättad. Gör det inte!

    har aldrig förstått vad det är för sjuka män som betalar för att se lite halvporr när allt finns gratis på nätet?

      Man kan chatta på Onlyfans va? ?

        ingen aning… men det kanske förklarar saken.. men tänker att det finns väl massa såna där webcam-sidor för sånt?

        Ja, det kan man. Man kan också lägga ut premiuminnehåll, dvs pay per view. Så folk betalar för att följa för en summa i månaden, sedan kan de behöva betala för att se premiuminnehåll. Folk betalar för s.k. ”dick ratings” som är väldigt vanligt, eller sexiga chattar m.m.

        Vill också understryka med att OF inte BARA har naket innehåll, även om det är den grova majoriteten. Finns sportprofiler och matprofiler m.m. som har konton där man följer en typ influencer och betalar för deras innehåll, typ liknande hur Patreon funkar.

      Får jag vara extremt fördomsfull så skulle jag gissa att det till stor del är väldigt ensamma män som känner att de via onlyfans kan få en personlig kontakt med en kvinna, något de inte upplever i verkligheten. De känner sig speciella om de med sina pengar kan få den de följer att göra något ”personligt”. Sedan att deras känsla av att vara speciella enbart är en illusion vet jag inte om de förstått eller bara ignorerar.

        du är nog något på spåren. Helt galet att det är en såpass stor mängd som håller på med skiten.

        Eller kvinnor…
        Lesbiska och hetero.

        Det behöver väl absolut inte vara så med tanke på att det är ”vanligt” att gifta/upptagna män går till prostituerade. Handlar nog om något helt annat, annars kan du väl lika gärna kolla på helt vanlig porr på gratissidorna.

        Jag vet en del snygga, fräscha män som kan få vem de vill som gått till prostituerade i exempelvis Thailand. De betalade inte för det men de var fullt medvetna om att de låg med någon som brukar ta betalt för det.

        Många män hoppas på att få köpa riktigt sex av tjejen framför kameran, bara de chattar länge nog.
        Tyvärr leder det också till det ibland.

          Äckligt

      Därför att män har känslor även dom och tror sig komma närmare en tjej på onlyfans. Man ska alltid komma ihåg att de nummer som säljer bäst hos en killblaska, är de nummer som även innehåller artiklar över hur man förstår en tjejs känslor.

        Men om de vill läsa tjejers faktiska åsikter så bör de ju istället läsa på bloggbevakning xD

          Då är de nog inte så intresserade av tjejer längre. De vill nog hålla fantasin uppe.

    Steget mellan prostitution och hemmafru är ju hårfin. Så varför inte, lixom.

      Då har du jävligt tjockt hår.

      Kan du utveckla?

      Sjukaste jag hört. Äckel. Att ta hand om sin familj är nobelt och ej förknippat med att förkovra sig på människors lägre lustar.

        Hur är din skala på lustar, högst å lägst?

          Vill också veta detta. Behöver ett gott skratt.

          Det är ett uttryck. Könsdrifter kallas ofta lägre lustar.

            Det är det bakomliggande tankegodset jag vill skratta åt.

            Så vad är de högre lustarna?
            Typ hunger eller??

              Inom psykoanalys ingår just sexdrifter som något som kan urarta när impulskontrollen är låg.

                Men vad är dom högre??? Ge till välgörenhet?? Men den lusten är ju en boost för egot och det är ju en synd.

                  Men människa, TS har ju inte grundat uttrycket. Vad är det du inte förstår?

                    Nu hänger du dig till de lägre lustarna.

                    Men lägg din inte i jag vill ha svar

            Paradoxalt nog blir det inget nobelt omhändertagande av familj om det inte föregåtts av ”lägre lustar” ?

        Nobelt? Det vet jag inte är rätt ord. Särskilt inte när mannen lämnar kvinnan för någon annan och hemmafrun får gå på socialbidrag för att hanka sig runt. Att ta hand om sina barn och samtidigt arbeta däremot är ett föredömen i mina ögon. Man vill väl att ens egna barn det en som ett föredömen som vill försörja sig själv och inte vara beroende av någon annan (sin man) gör att klara av det ekonomiska?

          Men då är ju mannen inte nobel och tar inte hand om sin familj? Min poäng kvarstår. Det är alltid nobelt att ta hand om sin familj.

            Fast var läser du in det i det jag skriver? Jag tycker att det vettigaste är att mannen och kvinnan (eller vad fan det är för kön på personerna i ett förhållande) tar ansvar och ser till att de båda klarar av att försörja sin familj självständigt.

            Du får tycks vad du vill mfn jag håller inte med om att det är nobelt att vara hemmafru.

              ”Nobelt” ?

              Eller så får all sköta sitt och familjer gör exakt som dom vill?!

              Jag förstod vad du tycker. Jag försvarar ju min åsikt och poäng?

    ja.. till och med beyonce gör reklam för onlyfans i sin musik.. ”female empowerment” var det

      Hon har blivit galen efter att jay z varit otrogen.. Vilket han alltid varit verkar det som.. minns att gynning skrev att han försökte med henne i sin bok. Konstigt att det inte tagits upp i media.

        The reason why black women are so angry, is their men.

          GÅSP!

            GÄSP! var det ju…
            Män kan man anklaga för allt.

              GÅSP

          Ja då får de väl dejta vita män som behandlar dem bra 🙂

            Japp!

    Sorry för OT:

    Lyssnade precis på podden Sweet but psycho (avsnitt när Kisse var med). Elin nämnde då att det var en annan kändis som hade gått ut och kastat skit på henne offentligt. Det verkar ha varit någon grej i somras. Vet någon vem det var?

      Amelia från ex on the beach pratade i ”vi avslöjar allt” om att elin och jossan bjöd in adde till podden trots att elin visste vad adde hade utsatt amelia för

      Och Filip Dikmen gjorde en hel videon om olika profiler

      Tror Linda-marie

    Bodde i Toronto ett tag och där var en tjej på jobbet som sa att hon skulle operera sig från topp till tå, så hon tog en kredit, fixade ansiktet, rumpan, brösten sen började hon sälja sig på diverse sidor och fick ihop pengar för att betala av lånet hon hade dragit på sig. Hon sålde också på riktigt. Så hon betalade helt enkelt av sin nya kropp med prostitution. Har hört att det här är vanligt i usa och i vissa kretsar.. egentligen helt galet.

      He va bättre förr då jäntorna knulla för att betala av studielånen vart har världen tagit vägen suck

        lol en kompis som jobbar som bartender utomlands gjorde tuttarna och tjänade in pengarna på två månader då hennes dricks gick upp 200% efter bröstförstoringen. Sjukt ändå att det är så.

          Fick mig att tänka på en scen från sex and the city när Samantha får samma info från en bartender-tjej. Fast det blev ju inga nya tuttar för hennes del dock.

          Man ska kanske vara tacksam över att corona har stängt barerna?
          Det finns nog en gud ändå som ser till att synder ska straffa sig själva 🙂

    Gillar hon förtydligar hur mkt 20 000 dollar är, just in case alla andra skulle va lika blåsta som hon själv ?

    Men vet vi vad hon lägger upp där?

      Hon kanske bara snackar skit om folk eller gud vet vad men inget sexuellt? haha.. eller är jag extremt naiv nu

        Sinom tid dyker det väl upp bilder på dom opererade blygdläpparna, tyvärr.

          Kanske bara blir bilder på löständerna.

          Ja, the lips som gör att hon får mer gjort i livet ?

      Hon visar allt.

        Hoppas inte för hennes egen skull, när fan ska hon vakna.

          Min första reaktion är att raljera över detta men egentligen blir jag lite ledsen varje gång jag läser om Paow.

      Det finns 2 bilder på Paow som kontot exonphspoilerse har lagt ut – dvs 2 bilder som Paow lagt upp på onlyfans.

    Det var ju någon youtuber (tror jag) som hamnade i blåsväder för att hon lagt upp något på only fans med typ ”klick here to see me remove my panties” eller nåt i den stilen. Folk betalade och klickade. Problemet var bara att det var en video på henne NÄR HON VAR LITEN.
    Folk hade alltså lurat folk att köpa barnporr.

    Såatte, only fans drar verkligen till sig Mensa-medlemmar.

    Ärligt, om man haft sex i tv och lagt ut lättklädda bilder i halva sitt liv på sociala medier – varför inte tjäna pengar på det. ??‍♀️

      Problemet jag tänker är om influencers normaliserar onlyfans för unga. Bryr mig inte vad 30+ som har koll på livet håller på med, men unga som är nya på arbetsmarknaden och har svårt att hitta ett jobb ska inte ens tänka tanken tänker jag.

        Onlyfans är redan normaliserat av kändisar med miljontals följare.

        Det är fortfarande 18 årsgräns. Som vuxen anses man vara tillräckligt mogen att ta egna beslut över vad man gör med sin kropp, oavsett vad du och jag tycker om det.

      Får då sabbar hon sin framtid när det sedan gäller att få något seriöst arbete.

        Haha för när man redan knullat i tv så spelar det någon roll?

        Egentligen vill jag hålla med dig, men vi har en kvinna som fotats utan en tråd på kroppen som sitter på ett av landets högsta ämbeten. Det om något är väl bevis på att man kan komma någonstans i livet även som utvikningsbrud och att ens bakgrund inte nödvändigtvis stänger så många dörrar.

          Sofia innehar inget ämbete, hon innehar en titel.

    Är inte den inkomsten skattepliktig? Har hon företag, måntro? Då tillkommer moms och egenavgifter, tack.

      Haha so what? Jag skattar hellre på 200 000 än en månadslön på 25000-30000.

        Det var inte det jag tänkte på. Jag undrar om hon skattar etc eller försöker smita undan.

      Troligen är det inte det. Eller jo de är det men använder troligtvis typ paypal eller någonting för sånt som inte kollas.

    Tragiskt är vad det är

    Undra hur mycket influencers lurar skatteverket på varje år?

    Istället för länken ”anmäl för smygreklam” borde länken ”anmäl till skatteverket” finnas ? fresh också av Paow att gå bananas över att sin unga snubbe va otrogen, men själv säljer hon bilder/filmer/whatever på sin kropp på onlyfans ??‍♀️ Lika illa i mina ögon!

      Det är inte ens jämförbart.

        Jag tycker det ??

        Varför tycker du inte att det är jämförbart? Det är precis lika illa om inte värre eftersom det är helt okända människor på den sidan än den du är ihop med.

    Det där är väl ändå att sjunka till en ny låg nivå?

    Ja hon är säkert rik och jättelycklig. Eller inte.

    Men dum fråga kanske, men kan man inte bara printscreena bilden man betalat för och skicka till icke-betalande vänner?

    ”Konst”?

      Ja precis – försöker hon lura sig själv eller omgivningen?

    Camilla, du omnämns på Aftonbladet

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/x3M7VV/pernilla-wahlgren-kritiseras-for-nyarsresan-till-fjallen

    ”Verkar inte alls som folk förstår”, skriver en Instagramanvändare när kontot Bloggbevakning tagit upp händelsen.
    ”Det är ju just detta med att du väljer att åka till ett ställe (utanför ditt ’eget’ sjukvårdsområde) där det är högre risk att du faktiskt får en fraktur och det belastar sjukvården på plats som just nu inte är dimensionerad för att ta hand om detta.”
    Bloggbevakning delar även en uppmaning från Region Västerbotten inför jul – att söka vård hemma i stället för i fjällen.

      Har ni sett hennes brorsas inlägg då? Linus. Häpnade bär jag såg det.

        Det här med att vuxna som vill framstå som i varje fall normalbegåvade kör med att rekommendationerna är så otydliga blir löjligt – svårt att ta dem på allvar överhuvudtaget. Linus låter som min 15-åriga tonårsson. Och Pernilla tycker att det är sååå bra skrivet. Det är tydligen ingen tävling i vem som gör mest rätt så därför går han ut och käkar, spelar tennis och träffar vänner och föräldrar. Och folk är så elaka, alla gör vi ju faktiskt så gott vi kan enligt honom.

        Läste precis, jäklar vilka korkade människor han får hejarop av. ”Alla negativa avundsjuka coronapoliser, kan de inte bara vara tysta, alla gör så gott de kan” lol

    Anmäl till Skatteverket ? vilken billig människa!

      Vad är det som säger att hon inte skattar?!

        Att det enda man hittar på henne på allabolag.se är att hon är styrelsesuppleant i en livsmedelsbutik.
        Inget eget bolag, ingen firma, och lite för stora inkomster för att gå som hobbyverksamhet.

        Visst kan det vara så att hon fakturerar samarbeten via någon annan som sköter allt sånt åt henne, men eftersom det ändå är Paow vi pratar om så har ju inte hon direkt varit känd för ordning och reda tidigare, så därför många misstänker att hon ”glömmer” redovisa inkomster

          Finns inget undantag för skatt på hobbyverksamhet längre. Allt ska skattas!

            Absolut, men du behöver inte f-skattsedel för hobbyverksamhet, var mer det jag tänkte på

          Hennes pappa äger väl en butik om jag inte minns fel.

    Sorry för ot men såg ni att Natalie Eklind har gjort lashlift på sin 7åriga dotter (nu 8 år). Bara jag som tycker det är sjukt??

      Det är sorgligt att som mamma uppmuntra hets kring utseende. Ett barn i den åldern förtjänar att leka och lära sig saker som är bra för framtiden, inte lära sig att det är viktigt att ha fina ögonfransar. Gissar på att hon ursäktar det hela med att barnet ville det eller liknande. En vuxen förälder borde fatta att det hon borde uppmuntra är annat än fokus på utseende.

      Vart framgår det? Kan ju lika gärna vara mascara. Min lashlift-person har åldersgräns på 18 år, kan inte vara en seriös person som gjort det isåfall.

        Natalie gör det själv.

        Barnets öga finns på bild på hennes lashlift-konto…

    Det är ju synd om tjejen ?

    Är systrarna Graaf bara ute efter att provocera? Kan de vara så oupplysta?

    Någon som minns den där artikeln i Veckorevyn för många år sedan som handlade om en tjej som sålde sex för att kunna köpa sig en chihuahua och en chanelväska? ?

    Vad tragisk denna värld är… Sex, vapen, pengar är de största ekonomiska vinnarna. Medan det i fattiga länder dör folk av svält, hiv, tuberkulos… Ja så jäkla torr och trist kommentar men fan, lite ledsen blir man över detta haveri.

      sex, vapen, droger och spel. Fanns det en aktiefond som satsade på detta skulle jag vara första köparen!

        Köp bitcoin då

          Nej, det är inte alls samma grej.

            Sant, bitcoin är ännu sämre för klimatet.

      Läs Simon Hägglunds bok ”Flickorna som sprang”. Han är författare OCH polis som arbetar mot porrindustrin.

        Det finns fler böcker som jag ska köpa och läsa. ag har sett honom i en intervju och han verkar väldigt proffsig och engagerad. Bl a berättar han att det finns många unga skolflickor från välbärgade hem som prostituerar sig för att kunna köpa märkesväskor/skor/kläder smink mm. Bara ett lästips. Han känns trovärdig och väldigt engagerad.

      Kan tänka mig en som är känd från H*-F*.

      Men det är alldeles för längesedan eller rättvist nu att spåna upp. :/

    ???? det finns väl många som gått igenom en graviditet.
    Eller vad menar du? För övrigt är det Öppet spår imorgon. Du kan nog vänta en dag.

    Nej, jag har inte gått igenom samma. Sorry.

    Har du ätit dåligt? Är sjuk/feber? Ångest/stress?

    Jag själv bloggar på Scandalbeauties, bra extra pengar, skattat och klart. För mig är sånt inget fel men jag jobbar på klubb som strippa också så kanske har en annan syn på saker ?

      Ja du har nog en annan syn på det helt klart ?

      Tjänar man ens några pengar där?

        Jadå det gör man.

    Paow är stereotypen för någon som råkat illa ut under uppväxten :/ men, det finns alltid en väg tillbaka till en ljusare plats. Man kan pussla ihop skärvorna oavsett hur lång tid som gått. Det önskar jag henne. Själsfrid.

    Ankpung (Nikolina) har sagt att hon tjänar jäkligt bra på Only Fans.
    Jag tycker mest synd om hennes tre söner som har en mamma som viker ut sig ?

      tror inte att sönerna vet om det eller att hon har sitt riktiga namn skyltat där.

        Dessutom kan man välja att dölja det för folk från vissa länder, typ ställa in så att ingen från Sverige kan komma åt ens sida, vilket iaf jag tycker låter perfekt för de som vill vara anonyma.

    Hur anmäler man till skatteverket?

      Jag tycker att ni borde skaffa er någon hobby eller annat än att jaga folk ? har ni inget viktigare för er än att anmäla till skatteverket . Ni kanske ska söka jobb hos de också för ni verkar vara arbetslösa o inte ha ett liv.
      Jag vet inte ens vem paow är men att läsa vissa kommentarer? shit. Ert liv måste vara banne mig tråkigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.