Aningens ambivalenta uppgifter från Pingis Hadenius Economistagrupp

Bild på ett betalt samarbete med Swedbank från Ekonomistagruppen Pingis Hadenius skriver i en kommentar att det inte tjänas några pengar på gruppen Ifrågasättande kommentarer får inga svar

Jag undrar hur det här går ihop?
Det publiceras ett inlägg märkt ”Betalt samarbete med Swedbank” i gruppen Economista, men när medlemmarna frågar var pengarna går så svarar Pingis Hadenius, en av gruppens grundare, att de inte tjänar några pengar på gruppen” men vägrar sedan svara på följdfrågor om det betalda samarbetet.

Jag undrar hur mycket pengar Pingis Hadenius egentligen tjänar på ett sådant samarbete?
141 000 medlemmar i en grupp med en väldigt snäv inriktning, gör att i princip varenda en av de 141 000 medlemmarna är den önskade målgruppen för det här samarbetet.
Det är värt mycket pengar. Det är värt MYCKET pengar!

Jag undrar hur många gånger Pingis kan ducka för liknande frågor innan medlemmarna börjar lämna?

Tack för tips!

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur kan någon vara förvånad? Hon bär lika mycket skuld som Bella och är alltså samma sorts person som Bella.

      Camilla (som ju har ett eget företag) om någon borde ju förstå att man kan få betalt utan att tjäna något. Har man kostnader eller lägger tid som överstiger intäkterna så tjänar man ingenting.

        Varför tror du att alla måste deklarera?
        Naturligtvis måste du ta upp dina inkomster,och därefter göra ev. avdrag som skatteverket kan kan godkänna eller avslå.

      Vad hände med Mimmi Uhr med den stora peruken? Nån som vet? ?

    XOXO Gossip Girl

      Men jaa. Ingen bryr sig om din (eller er) definition av skvaller och er åsikt om vad som hör hemma i den här bloggen eller inte. ?

        Och ingen bryr sig om din åsikt heller.
        Så. Kan vi gå tillbaka till våra egna liv nu där vi inte bryr oss om några andra än oss själva?

    Fast det finns ju flera som skriver betalt samarbete för att gardera sig, även fast det inte är betalt, det har ju flera influencers gjort och berättat om. Och so what om de får betalt, det är väl okej eller varför skulle det inte vara det? Johanna gör ju betalda samarbeten också väl, fast att det ska vara ett peppkonto? Vad är skillnaden?

      Bladh glömde jag, Johanna Bladh alltså. Det är ju en form av samarbete med Swedbank i alla fall oavsett om Pingis får betalt eller inte. Som sagt flera som skriver betalt samarbete för att gardera sig och förklarat att det egentligen inte är -betalt- samarbete.

      Nej det gör de inte alls det. De skriver bara samarbete. Ett betalt samarbete är vad det heter. Man får betalt. Varför skulle någon ljuga om att de får betalt med risk att åka på granskning om de inte får betalt? Som något slags omvänt att ”glömma” reklam markering.

        JO det är flera som markerat med betalt samarbete men förklarat att det inte varit betalt, bl a Laila Bagge och KZ tror jag. En del förstår inte att de INTE ska skriva samarbete, reklam eller betalt samarbete om det verkligen inte är det för då blir det fel på annat sätt, men många gör det för att inte anklagas för smygreklam.

          Kan du länka till något exempel?

      Det är ju konstigt. Får man inte betalt ska man ju inte skriva det. Det är också missvisande. Det är väldigt enkelt att visa att man inte fått betalt.

      Om man inte får betalt räcker det att skriva ”i samarbete med” om det ett samarbete, eller bara ”tips” eller ”gratis reklam” om det bara är ett personligt tips man ger sina följare.

        Ja, eller inte skriva något alls eftersom själva poängen är att läsarna ska veta när det är just betalt och inte.

    Pingis gör inget som inte genererar pengar.

    Vilken dåre!!

    Kan det vara så att den här Madelen markerat ut att det är reklam då hon gör reklam för det företaget hon jobbar för?
    Vilket då innebär att hon får betalt i en lön och eventuellt en bonus beroende på hur bra företaget går?
    Precis som vilket influencermärke som helst som behöver reklammarkeras med andra ord.

      Så kan det vara, det finns ju länk i inlägget också och eftersom det är sån h ä x -jakt idag så vill väl folk helgardera sig så det inte ska klagas sen, men sen då klagas det ändå. Sen OM Pingis eller någon tjänar pengar på gruppen – ja vad är fel med det, är väl helt okej likaväl som andra får betalt som utför ett jobb, gruppen sköter sig väl inte själv. Men nu får hon ju inga pengar säger hon så.

        Precis vad jag tänker

        Men hade det inte varit väldigt lätt för Pingis att förklara på ett snyggt sätt än att ducka?

          Hon tycker väl att det är bra så? Hon har svarat på att de inte tjänar några pengar.
          Sedan känner hon väl inte att hon behöver redovisa för exakt alla detaljer?
          Vad är det där för konstig grej att hänga upp sig på egentligen?

      Det är Swedbank som ligger bakom detta dock, informationen har gått internt på företaget att de gör något med Economistagruppen..

    Häromdagen publicerade Pingis ett anonymt inlägg från en medlem i gruppen som behövde hjälp med att skattefuska. Så hon är nog inte så brydd om att det ska gå rätt till alltid.

      Hoppla. Varför är ens människor med i den där gruppen??

      Hahahahahaha ???

      ”en kompis undrar…”

      Jaja Pingis!

      Fast det var ju inte riktigt så. Personen undrade över ett upplägg som hennes sambo ville göra med sitt egna företag, som hon då antagligen inte förstod var skattefusk. Däremot borde inlägget aldrig publicerats, nej.

    Samarbetet är säkert så att Swedbank betalar till Pingis företag. Vips så tjänar Pingis inga pengar på gruppen, men hennes företag gör. Och därifrån plockar hon ut lön/utdelning

      Jag gissar på att ”tjänar inga pengar” är lika med att hon tar ut en lön för att driva gruppen? Men det blir ingen vinst. Typ hon får betalt för tiden hon lägger ned. Annars skulle hon väl uttrycka sig mer i klartext, detta uttalande låter som att hon kan försvara sedan med att ”hon ljög inte men folk kan ha tolkat det på olika sätt”

    Självklart kan man ha intäkter utan att tjäna pengar, dvs vara vinstdrivande. I själva verket måste man ju intäkter, i alla fall om man har några utgifter. Hur tror ni stiftelser fungerar?

      En genuin fråga: vilka utgifter har en Facebook-grupp?

    Finns så många bra aktie-/privatekonomigrupper på Facebook, så varför vara med i economista…

      Tipsa gärna om vilka. Som inte som ekonomista består av 90% består av frågor från folk som är för snåla för att betala för jurist och får 99,9% inkorrekta juridiska svar.

        Ja gud fick lära mig en läxa häromdagen när jag svarade på en fråga, tänkte dela med mig av min rättsliga kunskap då jag sitter som en av få i Sverige på myndighet med exakt det. Fick svar från människor om att ”man ska inte behöva ha det så lagligt, normala människor tänker inte så” bla bla bla. NÄ såklart inte men jag svarar bara juridiskt vad som är genomförbart eftersom att parterna uppenbarligen inte är överens. Det flög över huvudet på flera stycken.

          Åh gud påminner om när vi läste en juridikkurs på universitetet (inte juristprogrammet) och flera i klassen på riktigt började argumentera mot läraren med typ ”det där är ju orättvist” eller ”men den personen har ju varit dum” och jag försökte lägga in lite att det ju inte är olagligt att vara dum och elak, men det gick inte in i deras hjärnor.

            Ugh, läser en kurs just nu i kriskommunikation och vid ett seminarie skulle vi läsa och kolla på videos om två olika fall av kriskommunikation och sen utvärdera (baserat på veckans läsningar) strategin/metoden, utförandet och ge förslag på hur man skulle kunna ha hanterat det istället om man inte tyckte deras sätt var bra. Ett av fallen handlade om ett zoo som avlivat en frisk giraff och fick massvis med kritik. Grejen är, att vad vi själva tyckte om det var ju irrelevent – det var inte en uppgift i att argumentera för vad man tyckte, utan baserat på litteraturen och andra fallstudier utvärdera och förbättra strategin för zooets kriskommunikation. Min diskussionspartner var helt okapabel till det, hon bara fortsatte prata om hur dåligt och fel det var att giraffen blev avlivad, hur hemska zooet var osv. Totalt oförmögen (eller ovillig?) att anta ett annat perspektiv för lärandets skull.

            Bara ett exmeple av många på hur folk som villigt valt att studera något för att bli bättre på det verkar totalt vägra sätta sig in i ett annat perspektiv för att faktiskt lära sig. Fattar det inte, de tar ju inte till sig något på riktigt överhuvudtaget.

            Jag har också varit med om det när jag läste en kurs i juridik. En kille som satt och argumenterade för det han tyckte var rätt mot vår föreläsare som forskat inom ämnet i många år. Så klart man kan ha åsikter, men de är inte relevanta när det gäller tolkning av lagen…

              Känns väldigt typiskt juristprogrammet. Fullt med typer som är vana vid att vara bäst I klassen och veta mest och bäst. Har själv pluggat juridik och en del klasskamrater var exakt sådär

                100% korrekt analys.
                Mvh, juristen

        Jag tycker att gruppen ”Tjejer som gillar aktier” är en bra och vettig grupp. Det brukar vara intressanta diskussioner där ??

          Tack!

      ”Tjejer som gillar aktier” och ”Aktier för nybörjare – tjejer” är bra grupper. Tror första gruppen har stopp för insläpp dock, tyvärr.

    Återigen, gärna maska med färger så man ser vem som skrivit vad… Att en alltså får röd, en blå, en grön, lila osv… Blir lite mer flyt att läsa. Dock viktigare på Instagraminlägg där det är mer High Chaparral.

      Skulle vara smart! ??

      Och maskera alla namn kan vara bra..

        varför? det är offentligt skrivet på internet. (oavsett ”privat” grupp. inget är privat på internet.)

          Om man ska maskera alla namn så får man vara konsekvent och inte utelämna ett enda för allas beskådan.

    Du har glömt att maskera ett namn

      ”Glömt”

      Hur kan man ens missa det?

    Anna Book har betalt samarbete med Arla, nu går jag över till Skånemejeri istället.
    Aldrig att jag handlar av någon som gynnar en halvkriminell familj!

      Du borde inte köpa några mejerier alls.
      Aldrig att jag handlar av någon som gynnar fångenskap, tortyr och utrotning av småbönder.

        Tortyr? Fångenskap. Tror du på allvar att korna skulle klara sig om de släpptes lösa? Då är väl varenda husdjur också i fångenskap.

          Tror du på allvar att korna i Sverige har det bra? Det finns ett mellanting mellan att släppa dem helt lösa och ha dem i trånga utrymmen större delen av året.
          Det finns också ett mellanting mellan att lämna dem vind för våg och aktivt gå emot alla deras naturliga instinkter.
          Tror du på allvar att en ko inte bryr sig om att deras kalvar tas ifrån dem 48 timmar efter födseln?
          Tror du på allvar att kor av naturen har samma menscykel som vi människor har?
          Tror du på allvar att kor är gjorda att producera mjölk 24/7 året runt?
          Tror du på allvar att vi människor är biologiskt gjorda att få i oss 70 liter mjölk per person per år?
          Tror du på allvar att korna tål att bli gravida en gång per år under en längre tid?

            Men heeeeerregud, det här är en skvallerblogg och inte Djurens vänner. Eller ”Vi veganer”.
            Tala om att gå OT.

              20:16
              Haha gilla läget bara. Bra när människor berättar hur hemsk djurindustrin verkligen är. Grym är den.

          Alltså… att någon fötts upp i fångenskap och därför inte har lärt sig att leva utanför det betyder ju inte att de i fångenskapen inte kan utsättas för grymma och hemska saker? De som förespråkar att sluta med sådan djurhantering menar ju inte precis att bara släppa ut alla djur som växt upp i fångenskap bara sådär, men att sluta föda upp fler djur i fångenskap genom tvångsinseminering i syfte att mjölka dem eller tjocka upp dem för slakt.

            eeh/
            Håller med dig. Tyvärr är det för många som inte förstår detta.

          19:06
          Men herregud! Vakna.

        Haha, låter som att dom utrotar, torterar och tillfångatar småbönder.

          Det är ju lite det de gör för att vara krass

            Småbönderna är framavlade och domesticerade och hade därför inte klarat sig ute i det vilda, så egentligen är tortyr och fångenskap av småbönder något positivt.

        Nu vill jag dricka mjölk så då gör jag det.

        Camilla du borde införa ett aliastvång, nu vet man inte vem som skrivit vad när alla är anonyma. Det gäller även mig, men så länge andra får gör jag också så att jag är anonym.

          Gör det du.
          Jag vet i alla fall var jag står. Jag gynnar hellre en liten halvkriminell familj än gynnar en stor helkriminell kartell med en årlig omsättning på över 100 miljarder kronor.

            Vad svamlar du om, du gillar inte mjölkindustrin men samtidigt vill du gynna en halvkriminell familj som gör reklam för just den branchen.

              Nej, det var inte det jag skrev.

                Jo du skrev att du hellre gynnar en halvkriminell familj än en kartell, problemet är att den halvkriminella familjen gör reklam för Arla.

      Arla är så himla töntiga för hur de höll på och tracka ”pjölk” och göra sig fåniga över det, för att sen bara ett par månader senare själva lansera sin ”hälften mjölk, hälften växtmjölk”. Facepalm på dem alltså.

        Och så lanserade dom växtmjölken Jörd i Danmark ?
        https://www.valjvego.se/jord-arlas-nya-vaxtmjolk

          Så himla pinsamma och desperata. De gnäller också väldigt mycket över att folk ”överger svenska bönder” när de går över till att välja växtmjölk. Känner noll sympati. Finns en anledning att alltfler byter. Anpassa er förfan. Är som influencers som gnäller över att deras följare inte gillar inlägg de lägger ut och kallar de otacksamma. Herregud, om folk inte vill ha din produkt längre så får du väl anpassa dig istället för att förlöjliga dina tidigare kunder och gnälla över det.

      Jaha du vill ha möglig ost istället?

      Men hon har inte markerat betalt samarbet?
      Tror nog att hon låtsas att hon har ett reklamjobb som ”riktiga”influencers.

      Men hallå! Varför regerar ingen över det OERHÖRDA att Anna Book fått ett BETALT SAMARBETE???! Jag är fullkomlig chock över att ett företag vill förknippas med henne? Kan det stämma? Eller hittar hon på?

    Usch, lämnade den gruppen illa kvickt förra gången när de slängde ut administratörer utan förvarning. Finns massa andra BÄTTRE grupper ggr kvinnor som är intresserade av privatekonomi. Finns en som heter ”tjejer som gillar aktier” tex

      Samma här!

      Jag med??‍♀️

      Vad hände med Mimmi Uhr med peruken??

    Vad originella ekonomitips!!

      haha men verkligen! ”Gör en budget och spara” – whaaat?! No way, hade aldrig hört det förut eller tänkt på det själv.

      Brukar inte Pingis alltid ge ganska platta tips? Prata om ekonomi, planera och budgetera, sätt mål osv.

    OT men hur IRONISKT är inte detta? Lojsan skriver att dagen är ”så jävla hektisk” och hon jobbar från 10.30-17.00…. https://twitter.com/torbjornaskorup/status/1348533027987746817

      Hon har väl en bebis? Helt rimligt att tycka det är stressigt med två – tre möten om man samtidigt ska rådda en bebis.

      Vad tycker egentligen ni som blir upprörda av detta om folk som har mage att vara föräldralediga utan att jobba alls?

    Förlåt för OT men måste ventilera att jag stör mig lite på Felicia Aveklew… Det känns alltid som att hon ska klaga på dåliga views hit och dit, alla (med några undantag bc shadow bans osv.) har samma förutsättningar att få gillningar och views, varför måste det alltid tas upp som ett problem, är det dåligt med visningar så är det.

    Fast hon har haft 30 minuters rast på 6,5 timme. Det skulle inte jag klara av en vanlig dag.
    Och det är inget man bör göra heller. I de flesta kollektivavtal är det förbjudet att jobba så pass mycket med så liten rast.

      Va? De allra flesta har 30 minuters rast på 8-9 timmar.

        Nej

        Nej inte ens i vården mina har 30 min lunch samt 15 min för och eftermiddag minst!

          I region Skåne har vården 30 minuters lunchrast, inget annat är en rättighet.

        Nej verkligen inte

        30 minuter på 9 timmar är väl helt normalt, speciellt inom vården? Enda gången jag har längre rast än så är när jag jobbar 7-21, då har jag totalt en timmes rast, men på ett 8-9 timmar långt pass är det ju 30 min som gäller

        De kanske har 30 minuters lunch. Men då har man 15 minuters rast på för och eftermiddag.
        Arbetstidslagen säger att rasterna skall förläggas så, att arbetstagarna inte utför arbete mer än fem timmar i följd. Bara där har ju Lojsan jobbat för mycket. Bland annat Unionen, Vårdförbundet och Handels anser att rasten bör vara omkring 60 minuter.

          Jobbar på förskola och vi har 30 minuters lunchrast. Det är den enda rasten på dagen. Givetvis högt tempo och fullt upp hela dagen.

          Jobbar inom vården, har 30 min rast. 60 min rast om jag jobbar 24h pass bara.

        Ja. Jag är gymnasielärare, 30 min lunch, i övrigt ingenting. Åtta timmars arbetsdag.

          Samma här, jobbar på lågstadiet.

          Så du har lektioner back-to-back utan någon fikapaus därimellan?

            Fikapaus? Nä jag har inga fikapauser. Varje minut däremellan är för- och efterarbetestid enligt min tjänstefördelning. Förutom två mötestider. Jag har varit gymnasielärare sen 2006, har aldrig hört talas om fikapauser under en arbetsdag. (/Anonym 20.36)

            Lektioner är inte det enda man gör som lärare.

        Okej, jag måste ha haft tur som alltid haft väldigt bra villkor. Till och med när jag jobbade på McDonalds hade vi som jobbade 8 timmarsdagar 1 timmes rast.

        Hur kan ni gå med på så taskiga villkor? Jag skulle aldrig i hela livet ta ett jobb där jag bara fick 30 minuters rast om dagen.

          Vissa har inte så mycket val. Ett jobb är ett jobb och man måste tjäna pengar.
          30 minuter är väl normen? En kort paus mitt på dagen när man hinner kasta i sig lite mat och gå på toa. Resten av tiden är full gas, 100% ökaökaöka. Ungefär.

            Som sagt, jag hade aldrig någonsin valt ett jobb som har de villkoren.
            Men tur är det att vi är olika

            Är du allvarlig…? Man ska givetvis ha en ordentlig paus under sin arbetsdag. Har heller aldrig varit på ett jobb där man har något annat än en timme rast på 8 timmar eller mer arbete.

            Alla industrier, lager, åkerier, butiker jag vet om har det så.

          Får ni betalt på era sådana kvartsraster?

            Jag har alltid fått en fast månadslön. Där jag får jobba med frihet under ansvar. Vilket innebär att jag får jobba precis när jag vill, hur jag vill och hur länge jag vill, bara jobbet blir gjort i tid. Jag brukar ta en kvart på förmiddagen, en timmes lunch och en kvart på eftermiddagen. På måndagar har vi en timmes lunch och 45 minuters måndagsfrukost och på fredagar en timmes lunch och 45 minuters fredagsfika. Vanligtvis då alltså, inte under 2020.

            Det är egentligen svårt att säga om jag får betalt eller inte. Min arbetsgivare ger betalt för jobbet jag gör, inte för timmarna jag ”sitter av”. Men jag behöver inte jobba ikapp något bara för att jag tar 30 minuter paus om dagen.
            Så ja, om man tänker på det så, då får jag betalt för kvartsrasterna.

              Kan du gå ut och göra ärenden på din rast, vara onåbar?

                Jag kan gå och göra ärenden precis när jag vill. Men jag måste alltid vara nåbar i mer eller mindre utsträckning, till och med på semestern.
                När det händer brukar det oftast vara okej med att jag svarar ”jag är tillbaka på kontoret om 2 timmar, jag tittar på det då”. Eller om det är på semestern ”jag får inte tillgång till datorn förrän på måndag, jag tittar på det då.”

          Har 2 x 15 min rast på mitt jobb, på 10 timmar natt.

          Skillnad på rast och paus också, rast är obetalt och du får lämna arbetsplatsen, paus är betalt och du får inte lämna dvs ska vara tillgänglig om det är ngt

            Det där låter ju som slavliknande förhållanden.
            Varför går du med på sådana villkor?

      På förskola är det 30 minuters rast som gäller för personalen.

        Jepp. 15 min på förmiddagen om man börjat 6-7, OM verksamheten tillåter det. Vilket det typ aldrig gör

          Inga 15 minuter hos oss, där är det endast 30 minuters lunchrast.

            Samma här.

    Mja, det är ju Pingis, eller PlagiatPingis som hon också kan kallas. Plagierat texter, lett blufföretag med Bella, nen när det sen hettar till minst sagt låter hon sin kompanjon Bella ta hela smällen själv.
    Med sådana vänner behövs inga fiender! ?

    Hur lyckades Anna Book få till ett samarbete med Arla? Eller är det inget samarbete? Är det ett pressutskick som Anna hypar i hopp om att få bli ambassadör?

    Ber om ursäkt om detta redan avhandlats

      Kvalificerad gissning är att någon av ungdomarna på Arlas byrå tycker att hon är rolig att skratta åt och skickade vad hon nu fick till henne också ?‍♀️

    Löjligt att hon inte svarar bara. Hon måste tro att folk är fullständigt pantade??

      Hon är ju själv blåst.

    Tips att skriva om:
    Alexandra Nilsson skriver att man inte ska normalisera Onlyfans
    Bianca har blivit intervjuad i Nyhetsmorgon och pratat om prestationsångest och ätstörningar.
    Antonija har testat konstiga matkombinationer med sin pappa
    Ikväll är Keyyo programledare för tillsammans mot cancer tillsammans med Tilde de Paula
    Greta Thunberg har snackat om klimatkrisen tillsammans med Dalai Lama!

    Kan 2021 bli året som vi får se fler positivt vinklade inlägg än negativa?

      Det beror helt på. Granskningar brukar sällan vara positiva.

        Fast helt ärligt, hur mycket granskning är det här egentligen?
        Det är ju snarare mer rapportering och bevakning, så varför inte då välja lite mer positiva grejer att skriva om än att Paow gjort saker, Bella har ljugit eftersom hon öppnat munnen och att Wahlgrenarna umgåtts med för många personer?

        Försöker du säga att det bara är granskningar du lägger upp?
        Varför är det då överlägset flest som vill ha mer granskningar på den här bloggen?
        Jag får inte ihop den där ekvationen alls faktiskt.

          Det jag menar är att många efterfrågade fler granskningar, och de brukar sällan vara positiva.

            Självfallet!
            Men om man varvar granskningar med lättare inlägg som är vinklade på ett negativt sätt så blir ju hela bloggen väldigt negativ liksom, vilket drar till sig negativa kommentarer där gränsen för vad som är okej att skriva hela tiden pushas åt det sämre hållet.
            Jag menar inte att allt ska vara rosenskimrande, regnbågar och glitterenhörningar. Utan nu som de senaste inläggen, de har verkligen varit superbra!
            Men sen fattar jag ju att sådana inlägg inte ger lika mycket kommentarer, eftersom det inte är ett dugg provokativt där det inte skapar så många motsättningar och leder inte naturligt till långa debatter.

      Ja det kan ju vara trevligt att läsa om. Men sent här bloggen heter ju ”bloggbevakning” och har alltid varit mer inriktad på att gräva fram det suspekta, diskutera och problematisera kring influensers. Jag är faktiskt inte intresserad av att bara läsa hyllande inlägg, även om det gärna får finnas inslag av det också. Finns det någon annan blogg som hyllar och lyfter kanske? Annars kan man ju starta en själv. Nuvarande koncept verkar ju funka här.

        Att skriva om något positivt behöver inte betyda att man hyllar.
        Att skriva om det Alexandra tar upp är t.ex. inte så mycket hyllning utan tar ju upp en riktigt stor problematik inom sociala medier. Samma sak med Bianca och Greta. Det handlar om en extremt stor problematik.
        Men det går att vinkla dem på ett positivt sätt i form av att man inte drar fram en avdankad influencer som får agera ett skräckexempel som alla gemensamt ska förfasas åt.

        Att nuvarande koncept fungerar vet jag inte om alla håller med om. En bättre blandning av positiva och negativa inlägg är något som efterfrågades av väldigt många i inlägget där Camilla bad om feedback.
        Och det faktum att flest ville ha mer gräv är ju ett bevis på att det inte alls är ett så vanligt förekommande i den här bloggen.

    OT men att LD igår menade att hon har ett litet nätverk av nära vänner hon umgås med och idag hänger med ännu en människa utöver Fayme, Anna eller Intezar? Inte speciellt få utvalda personer kan jag känna. Jag förstår att hon gör detta för att provocera, problemet är bara det att det funkar haha för jag blir sjukt provocerad. LD snackar alltid om sin hälsoångest och tror ständigt hon har cancer men bryr sig samtidigt uppenbarligen noll om att det numera bland annat ställs in nödvändigt canceroperationer pga Corona.

      Hon ska operaras för allvarliga cellförändringar, vem som helst hade haft hälsoångest av det.
      Om du nu mår så dåligt av LD, avfölj!

    Lovisa Worge har opererat näsan mindre

      Ja, jag såg det…

        Så otroligt sorgligt

      Så synd tycker jag!
      Gillade hennes naturliga näsa så otroligt mycket, den gav sådan karaktär åt hennes ansikte.

      Hur vet ni detta?

      Hon verkar vara så otroligt otrevlig människa

      Hon har väl alltid haft en pennsmal pyttenäsa?

    Ot.
    Lite gulligt att Paula lägger upp recept/instruktioner om hur man gör en räkmacka. Och så är det ”ta bröd. Lägg på räkor. Klart”

      Förutom att man tar skagenröra efter brödet, lägger på sallad, SEN tar man räkorna. Efter det citronsaft, citronpeppar, ägg och dill.
      Det var ganska många steg som du missade där. Och det är inte alls sådär jag gör en räkmacka, så varför inte dela med sig av ett sådant tips tänker jag.

    Jag gick ur denna grupp när Pingis tog bort de gamla administratörerna och började göra reklam… Sen tror jag gruppen växte för mycket så inläggen vart konstiga… Gick med i de gamla administratörernas nya facebookgrupp: ekonomiguiden. Mycket bättre inte lika mycket tjafs som i den gamla

    Jag lämnade gruppen när de gamla admins blev behandlade som skit av Pingis (och BB?). Minns inte hela historien men nä tack, den nya gruppen med de gamla admins är så mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.