Paow svarar på (upp.) kommentar och gör sitt Instagramkonto privat

Uppdatering:

Enligt en kommentar under inlägget så skriver Paow att personen, vars barn hon önskade cancer till, skickade henne ett meddelande där hon hoppades att Paow skulle få komplikationer och dö av sin operation.
Jag har inte sett bild på något av detta, men det är Paows version och den köper jag tills vidare.
Jag tar gärna emot printscreens från både Paow och kvinnan med barn för att räta ut eventuella frågetecken och i framtiden ska jag ställa fler följdfrågor. Dock är det under all kritik att önska att någons barn får cancer, oavsett vad någon skrivit.

En följare kritiserar Paows samarbete för plastikkirurgi och får det här svaret tillbaka:
”Hoppas dina barn får cancer”.

Är inte det både charmigt och proffsigt, så säg?
Några timmar senare gör Paow sitt konto privat och tar bort Bloggbevakning som följare.

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Trainwreck

  Svara

   Brainwreck 🤪

   Svara

   Kan du inte bara sluta ge utrymme till de profiler som inte ens är riktiga influencers?
   Sluta skriva så himla mycket om de som uppenbarligen mår väldigt psykiskt dåligt.
   Sluta ge aggressiva och obehagliga personer utrymme och en plattform att bara accelerera i sitt dysfunktionella och destruktiva beteende.

   Svara

    Nu är dessvärre Paow en influencer per definition. Även om hon påverkar på ett dåligt sätt.

    Svara

     Hon kan inte vara frisk den tjejen…🙄

     Svara

      Jag känner bara: Paow dra åt helvete och stanna där! Punkt

      Svara

   Fast helt ärligt. Kontexten saknas ju här. Vad svarar paow på? Det är inte direkt rättvisande skriva ut hennes dåliga svar utan att veta hur dålig kommentaren var som besvarades.

   Svara

    Ursäkta, men oavsett kontext så skriver man inte att man hoppas att någons barn får cancer. Vad har en persons barn att göra med situationen?

    Svara

     Oavsett så önskar man inte någon annans död. Om det verkligen var innehållet i kommentaren som Paow svarade på så förstår jag faktiskt henne till viss del.

     Svara

      Sätter man ett och ett ihop så förstår man ju att personen skrivit att 2 personer har dött nyligen pga BBL och att hon kanske också kan dö av en sådan operationen samt att just comfort av någon har fått oerhört mycket kritik för deras bristfälliga operationer som orsakat mycket skada på unga kvinnor.

      Med det sagt: Man önskar inte att någons barn får cancer. PERIOD.

      Svara

       Har inte sett inlägget men enligt flera kommentatorer nedan så ljuger du. Personen skrev enligt dem att den hoppades paow skulle dö.

       Svara

       Enligt din logik kan man alltså tolka Paulinas svar som att hon kritiserar barnens förskola? Sure. Skriver du till nån du hoppas att den dör så riskerar du få ett lika vidrigt svar tillbaka.

       Svara

     Du vet ju tex inte om personen skrivit den hoppas att Paulina eller nån i hennes familj ska dö? Är det ett bra svar av henne även då- nej det är det inte, men det förklarar ju isf varför hon flippar tillbaka. Nåt besvarar hon och det borde man visa och inte bara klippa klistra.

     Svara

      Paow drog dessutom tillbaka vad hon sagt ock bad om ursäkt direkt efteråt.
      Vilket också bör nämnas

      Svara

     Kontext har alltid betydelse. Visar nån upp ett urklipp eller en kortfilm på nåns agerande utan att du får hela bilden, hur sjukt agerandet än ser ut i det korta klippet så är det första du ska fråga dig varför du inte fick se hela och vad personen som visar upp det kan ha för intresse i att dölja delar.

     Svara

      Fast det finns liksom ingen kontext där orden ”hoppas dina barn får cancer” är OK.

      Svara

       Men det finns en kontext där någon ska skriva och hoppas att Paow dör? Tycker det är hundra gånger värre än att Paow skriver som svar (om det hela stämmer) att hon hoppas att hennes barn får cancer.

       Svara

     Fast om personen innan skrivit att den hoppas att Paow får komplikationer och dör så har jag verkligen förståelse från Paow. Omoget ja, men att ge igen med samma medicin för att provocera har jag en viss förståelse för.

     Om man är en sådan vidrig person att man skriver till främmande personer och hoppas att de dör så får man nog acceptera lite mothugg. Tycker det vore rimligt att Paow (även bloggbevakning) hänger ut personen om så är fallet så att den får stå för sitt näthat. Ska Paow hängas ut bör personen som startade få stå sitt kast.

     Svara

     Ingen säger nog att det någonsin är OK att skriva så, men för det är ju kontexten relevant. Det är skillnad på att säga så helt utan provokation, eller om någon annan sa samma sak innan.

     Svara

    Det är dessutom långt ifrån rättvist och långt ifrån professionellt.
    Det är ju just exakt det här som gör att folk inte vågar erkänna att de läser här inne, eftersom det här hörnet på internet anses vara mycket mer oseriösare än både flshback och familjeliv.

    Kom igen, om man påstår att man granskar grejer får man undersöka alla delar av historien, inte bara återberätta en tredjedel av den enas sida.

    Svara

     Ja. Och titeln på inlägget behöver ändras. Att skriva till någon ”jag hoppas du dör” faller inte under kritik, vare sig saklig eller osaklig och det är alltså inte kritik paow besvarar utan en önskan om hennes död.

     Svara

  Alltså det är verkligen synd om henne som hon skämmer ut sig själv.
  Obildad,otrevlig ,osäker och IQ befriad är bara förnamnet.

  Svara

   Nej, det är inte synd om henne. Hon är vuxen och får ta ansvar för sina handlingar, precis som alla andra.

   Svara

    Jo, det är synd on henne. Hon är trasig och tar ut det på andra, därför är det synd om henne.

    Svara

     Nej, trasighet, depression etc är aldrig en ursäkt att ta ut det på andra. Många använder det som en ursäkt. Men det är det inte:

     Svara

      Håller verkligen med. Det är inte synd om henne! Det vi säger och gör är ett val.

      Svara

      Är du oförmögen att ha två tankar i huvudet samtidigt. Ingen

      Svara

      Är du oförmögen att ha två tankar i huvudet samtidigt. Ingen har påstått att det är synd om henne när hon tar ut sina problem på andra.
      Det kan fortfarande vara synd om henne eftersom det är så uppenbart att hon är väldigt trasig. Trasiga människor är det synd om. Men för det berättigar ju inte det att de får bete sig hursomhelst, det är heller aldrig någon ursäkt. Men det är dock en förklaring.

      Svara

       Hir vet du att hon är trasig. Undersköterska?

       Svara

        Nä, har bara ögon att se med.

        Svara

      Nej, det är ingen ursäkt. Det är en förklaring. Stor skillnad på de två.

      Svara

       Men varför ska vi bry oss om förklaringar, om ingen oavsett vad har en ursäkt att bete sig dåligt någonsin? Vi kan alla bara sluta be om ursäkt och sluta godta några ursäkt helt enkelt, ingens ursäkt är legitim någonsin, om det inte handlar om en oförutsägbar olycka.

       Svara

        Det är väl upp till var och en att lyssna på individen? Om jag kör rattfull och kör på dig är alkoholen förklaringen, inte ursäkten.

        Svara

         Ja, man kan ju förstås lyssna på meningslöst babbel om någons bakgrund och diagnoser, eller så kan man bara skälla ut personen efter noter och kräva konsekvenser. Jag är i alla fall inte intresserad av några förklaringar. Inga omständigheter är förmildrande eller godtagbara som ursäkt, så det räcker för mig.

         Svara

   Det är inte ett dugg synd om henne, jag följde henne mellan 2010-2013 och hon var så himla elak på sin blogg mot allt och alla, hängde ut folk, snacka stup i kvarten skit om invandrare från mellanöstern (i slutändan började hon hamna på högerextrema nazist sidor för att hon började locka till sig såna folk) Hon uttryckte sig vidrigt om kvinnokroppar som är helt vanliga. Gjorde reklam åt SD.
   Idag 10 år senare så är hon på exakt samma bana, märks dessutom att de andra influencers som första gången man såg de på hennes blogg runt 2010-2011 (tänker på Ellen bergström, daniel paris) Har kommit mycket längre än henne. Hon är bara pinsam och en hemsk människa tyvärr.

   Svara

    Och det är väl just därför det är synd om kvinnan?

    Svara

     Det är synd om henne.
     Har hon haft närvarande föräldrar? Hur var hennes uppväxt?

     Det känns som om hon saknar många bitar som man brukar få med sig hemifrån.

     Svara

      Ja, det är synd om elaka människor. Eller inte…..

      Svara

       Är ju självklart mer synd om de som blir utsatta av elaka människor. Aldrig synd om någon som tar ut något på oskyldiga, har man blivit illa behandlad ska man ju ta ut det på just de som behandlat en illa. Inte en massa andra människor. Det är ju både ologiskt och fegt.

       Svara

        Ologiskt men tyvärr ganska mänskligt. Vad tror du händer med ett barn som utsatts för psykisk och/eller fysisk misshandel? En gnutta sympati kan man faktiskt ha då för att de inte fått lära sig hur man beter sig alla gånger

        Svara

         Ja men då var det ju även synd om den som utsatte sina barn för psykisk och fysisk misshandel. ”Man blir naturligtvis förtvivlad å alla inblandades vägnar, naturligtvis den som blir misshandlad, men också för en enskild förälder som begår en sån här förskräcklig händelse, vad har den personen varit med om för någonting, vilka omständigheter har den föräldern växt upp under, vad är det för trauman hen bär med sig?”

         Svara

          Såklart att det är!
          Min farfar blev till exempel utsatt för riktig hemsk psykisk och fysisk misshandel. Han gav min pappa och sina syskon precis samma behandling.
          Det är självklart att jag tycker att det är väldigt synd om farfar, eftersom jag vet var han kom ifrån. Det är sjukt sorgligt att han blev så förstörd, att han inte visste bättre när han fick egna barn och att han förde över samma lidande på min pappa. Samtidigt hyser jag ju inte speciellt varma känslor för honom eftersom jag vet hur pappa och hans syskon växte upp.

          Svara

           Gav din pappa dig samma behandling som han själv fick? Och isf kommer du ge dina barn samma behandling?
           Min mamma blev utsatt för fysisk och psykisk misshandel av sina föräldrar och hon bestämde att hon aldrig skulle utsätta ett barn för det hon själv blev utsatt för. Hon var världens bästa mamma, hon var nästan för snäll, mest empatiska människan jag känner. Så hon kunde ju uppenbarligen bryta mönstret.

           Så visst är det synd om en person för det som den eventuellt blev utsatt för som barn, men det ursäktar INTE de oförätter som den personen själv väljer att göra.

           Nä min pappa blev precis som din mamma.
           Han blev för snäll, har extremt tålamod och är väldigt konflikträdd.
           Hälften av hans syskon bröt mönstret vad jag misstänker. Eller 2/3, beroende på hur man räknar tror jag. För varje generation har det dock blivit mindre och mindre extremt. Så jag hoppas att mina kusiner kommer bryta mönstret helt.

           Jag menar inte att det är en ursäkt att misshandla om man själv blev misshandlad. Det jag säger är att det är en förklaring. Och det är en förklaring som gör att man känner en sorgsenhet gentemot personen. Men det ena utesluter inte det andra, man kan känna avsky och vara fruktansvärt arg på en person man tycker synd om.

           Sånt här är så intressant. Jag växte upp i ett hem där det förekom våld. Vi har aldrig kunnat prata om detta i familjen, men en gång när jag flyttat hemifrån så frågade jag faktiskt min mamma varför hon lät oss växa upp i den miljön. Hon var helt oförstående och menade att hon minsann också varit utsatt när hon växte upp…

           För mig som numera själv har barn är det obegripligt att man inte bryter detta mönster. Mitt barn går på mellanstadiet och självklart har hen ju ibland varit helt odräglig. Men aldrig någonsin skulle jag utsätta hen för fysisk bestraffning. Tror snarare att jag upplevs som för snäll av omgivningen. Men hellre det…

     Nej det är inte synd om henne. Hon, precis som alla andra, gör ett val. Hon väljer att vara elak.

     Svara

      Och det kan inte vara så att anledningen till varför man väljer att vara elak kan vara mer eller mindre tragisk?
      Om någon väljer att vara elak pga att det är det enda den känner till och alltid blivit uppfostrad och uppvuxen med. Är det inte det minsta synd om en sådan person?
      Man kan väl ändå tycka synd om en person och samtidigt tycka illa om den eftersom den är elak?
      Eller har världen blivit svart/vit under natten?

      Svara

       Vissa tänker så tyvärr. Att det aldrig finns förklarande omständigheter som gör att man kan ha pyttelite sympati också

       Svara

       Har man blivit illa behandlad ska man ta ut det/ge igen på just de människorna som behandlat en illa. Inte på en massa andra, oskyldiga människor. Det är ju både ologiskt och fegt.

       Svara

        Du borde läsa lite grundläggande psykologi.
        Lätt att säga när man inte blir utsatt av det. Svårt att göra det i verkligheten.

        Svara

         Någon beskrev hur Paulina beter sig likvärdigt idag med hur hon var för 10 år sedan. För 10 år sedan kan det kanske ha varit legitimt att hon betedde sig så men ingen går väl runt och tror att ingen försökt vägleda Paulina så hon kan välja en bättre väg?
         Jag har också vuxit upp med psykisk och fysisk misshandel, jag har blivit mobbad och utfryst, fått sämre förutsättningarna. Jag är medveten om detta när jag sätter mig i en diskussion eller när jag reagerar på något, så jag inte agerar utifrån något som inte är skäligt i stunden. Jag har ingen anledning att ta ut min erfarenhet av psykisk misshandel på andra. Det är en förklaring till varför jag ibland reagerar starkare på en situation men aldrig en ursäkt eller skäl att tycka synd om mig. Paulina är en individ som säkerligen mött mycket skit men genom att ursäkta och bortförklara hennes beteenden så hjälper vi henne inte att hitta strategier för att bryta det. Den enda som kan ta tag i det i slutändan är Paulina, så länge hennes beteende på någon nivå accepteras så kvarstår den. Vi resonerar ju så med mäns beteenden, att en måste säga ifrån och inte sitter vi där och säger ”men det är ju synd om honom som växt upp med en snedvriden mansroll och som lärt sig att kvinnor är sämre”, nej.. Där är vi minsann mer ”Han måste lära sig att det inte är okej”.
         Vi hjälper inte Paulina genom att tycka synd om henne för att hennes beteende är ett uttryck för något som startade i hennes uppväxt. Hjälp henne till bättring istället för att plåstra om ett benbrott.

         Svara

    Min osjälviska dröm är att Paow ordnar upp sitt kaosiga liv, hoppar på en meningsfull utbildning och börjar jobba med sin insida på allvar. Skapa lite substans och djup under all den där ytan

    Svara

     Hon ser ju väl ner på sånt, hon tycker det där är ’sosse liv’ haha

     Svara

     Som Linda Rosing 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

     Svara

      Men Linda rosing kom väl ned på jorden igen med åldern?

      Svara

       Nu jobbar hon i hemtjänsten

       Svara

        Så bra! LR är verkligen ett bra exempel i detta. Hon bidrar till samhället nu istället för att degenerera det. Varför får inte hon lika mycket mediaplats som de som förstör?

        Svara

      Som Linda Rosing? Hon har ju verkligen tagit tag i sitt liv. Konstigt exempel.

      Svara

       Ja det var väl det som hen menade med kommentaren också? Att Linda Rosing har tagit tag i sitt liv?

       Svara

        Usch, jag läste Linda Rosing har tagit sitt liv 😱
        Tur det är jag som inte kan läsa.

        Svara

       Det är väl inte alls speciellt konstigt exempel? Hon har tagit tag i sitt liv. Hon jobbar och sliter på ett vårdjobb eftersom hon inte har en utbildning.

       Vad ska man göra för att ”ta tag i sitt liv” på riktigt enligt dig? Bli en bolagsjurist eller specialistläkare?

       Svara

        Haha folks läsförståelse i denna tråd 👍😅

        Svara

         Jag läste kommentaren med en liiiiten hint av sarkasm. Det kanske jag inte skulle ha gjort?
         Anonym 12:45 tog ju naaaaaaturligtvis och menade gott med sin kommentar

         Svara

          Jag såg ingen sarkasm i det alls.

          Svara

     Jag tror inte du ska hålla andan under tiden du väntar på den förändringen. Det lär dröja länge, typ tills grisar kan flyga.

     Svara

    Daniel Paris?
    Aldrig hört tala om honom.
    Är han Paris Hiltons bror?

    Svara

     Googla, du har definitivt sett honom.

     Svara

  Doktorn kanske fick med en bit av hennes hjärna när han fixade näsan.

  Svara

   Det där lät som ett sånt ”skämt” man drog i 3e klass 😂.

   Svara

  Fy, jag har försvarat henne förr men det kommer ju aldrig hända igen efter den fruktansvärda kommentaren.

  Svara

   Fast enligt folk härinne besvarar hon en kommentar som out of the blue önskade hon skulle dö på operationsbordet. Och ursäktade sig direkt efteråt trots att den andra personen inte gjorde det. Tycker verkligen det har betydelse om man nu ska döma henne rättvist…

   Svara

    Men spelar det någon roll..? Jag känner en liten tös som lever med leukumi. Tre årig kicka i så otroligt mycket smärta.. Det är inte rätt. Min mamma dog av en hjärntumör efter flera år av smärta.. Det är heller inte rätt. Och man önskar helt enkelt inte det på någon människa, speciellt inte ett litet barn. Det spelar ingen roll hur arg man är eller hur dum någon annan har varit, det finns helt enkelt gränser man inte korsar.

    Svara

  Men asså vad förväntar man sig från henne?

  Svara

  Jag försöker ibland klura ut hur Paow funkar, men har gett upp då jag har insett att jag aldrig kommer lyckas

  Svara

   Här fungerar hon väl som många utan spärrar hade gjort i samma läge. Om jag hade varit yngre idag hade jag nog också gett tillbaka om någon skrev att de önskar att jag dog. Idag känner jag mig mogen nog att låta bli, men vem vet, får jag 10 sånna meddelanden om dagen från folk brister det kanske till slut och man ger igen.

   Svara

    Hon är väl nästan 30? knappast ”yngre”!

    Svara

     Läs hela kommentaren. Paow är en person utan spärrar. De flesta av oss växer ifrån ”ge igen” beteendet, men en del har helt enkelt inte samma spärrar i vuxen ålder utan fortsätter bete sig som man gjorde när man var yngre.

     Svara

   ”hur funkar Paow” är en kuggfråga, för svaret är ”hon funkar inte”.

   Svara

   Hon är en sådan person som garanterat hade mått bra av att bli utredd för ADHD i skolan.
   Allt tyder på att hon har en sådan problematik. Noll impulskontroll, verbalt aggressiv, svårt med ordning och struktur.

   Svara

    Människor med adhd är inte elaka eller själviska.

    Om något så har Paow en narcissistiskt lagd personlighet.

    Svara

     Fel. Människor med ADHD kan vara elaka och själviska på samma sätt som människor utan ADHD kan vara det. Man kan exempelvis ha ADHD OCH vara narcissist, eller bara elak. Att man har ADHD gör en inte per automatik till en bra människa?

     Svara

      Tror 14:28 syftade på att människor med ADHD är inte automatisk elaka och själviska. // Mvh ej 14:28

      Svara

  Fint att se att flunsor kan hantera saklig kritik på ett moget sätt. Ger hopp för framtiden att det är dylika personer som hörs och syns mest i samhället och blir förebilder för en ny generation……

  Svara

   Saklig kritik? Att skriva att man hoppas att Paow dör? Hur är det sakligt.

   Svara

    Det var väl kritik mot kliniken? Att man kan dö av såna operationer? Om du vet mer, berätta exakt vad som sades innan det eskalerade.

    Svara

     Hur är det kritik mot kliniken att hoppas att Paow får komplikationer och dör?
     Jag hoppas att du blir påkörd av en buss. Obs, det är kritik mot SL.

     Svara

      Om du gör reklam för ett bussföretag som då och då kör på människor och inte vill förbättra säkerheten, så är det helt naturligt att önska att du drabbas av deras säkerhetsbrister istället för de människorna du lurar genom din reklam.

      Svara

       Nej, det är inte helt naturligt och det är definitivt inte något som är saklig kritik. Har aldrig varit och kommer aldrig bli.

       Svara

       ”då är det naturligt”.. att önska en annan människa död? Omg. Kanske något mer humant att önska att deras tidigare säkerhetsbrister uppdagas än att ytterligare en person ska drabbas?

       Svara

        Men Paow skiter i om några följare drabbas av skador på en klinik hon gör reklam för, Paow kanske får mer betalt ju fler hon lurar till att anlita kliniken. Varför ska bara folk som blir lurade av Paow drabbas av skador och botched surgeries medan hon går VIP-treatment och dessutom betalt för att andra drabbas av slarviga operationer?

        Alla ska väl få samma behandling?

        Svara

         Det verkar som att du väldigt desperat försöker ursäkta att någon sagt till paow den hoppas hon dör?

         Svara

         Du behöver en paus, din hjärna har slutat fungera.

         Svara

         Att få VIP-treatment är för det första ingen garanti för att inte drabbas av de risker ingreppen innebär. Och för det andra, som rörande det mesta i livet, man får vad man betalar för. Paow betalar måhända genom att locka kunder till kliniken snarare än i pengar, men det är nog värt långt mer än de operationer och den eventuella ersättning hon får i utbyte, därav eventuell ”VIP-treatment”.

         ”Alla ska väl få samma behandling”, världen är inte rättvis, inte i detta hänseende heller. Självklart får inte alla samma behandling, men man får ju hoppas att operationerna i alla fall håller samma standard för alla betalande kunder, men det är kanske tveksamt. Men självklart är vissa kunder är värda mer än andra, precis som i alla andra sammanhang. Sen kan man ju tycka det är förkastligt men det gör det inte mindre sant varken i detta fall eller andra.

         Kliniken är heller ingen välgörenhetsorganisation som är skyldig att ge alla samma grädde, kunderna blir heller inte ”lurade” att genomgå operationer såvida inte kliniken påstår att ingreppen ör riskfria? Alla vuxna människor har samma möjligheter att göra ett noga avvägt val om huruvida de är villiga att utsätta sig för de risker de ingrepp som erbjuds innebär.

         Vad är det för behadling du anser att Paow fått som någon annan inte skulle kunna betala för att få?

         Svara

       Nej det är det inte. Kanske naturligt för dig som näthatare men för oss andra normalt funtade personer så finns det inget läge där det är naturligt att önska att någon dör.

       Svara

       Vad i hela världen yrar du om…

       Svara

  Vad är det för trasmänniska … vad gör hon av sitt liv egentligen? Tragiskt är bara förnamnet.

  Svara

  Hur försörjer hon sig till vardags? Hyra, mat, kläder övriga räkningar? Vill verkligen något företag förknippas med henne/hennes ”varumärke”. Så hon kan väl inte tjäna några större pengar på sin insta/blogg. PH pengarna räcker väl inte i all oändlighet och vad kan hon ha kvar i sig? En säsong till? Max 2.. sen kommer hon verkligen vara historia.

  Svara

   Naken på en viss sida

   Svara

    Nej, det där är något helt nytt. Hon kan inte ha försörjt sig då under 2020.

    Hon kanske gör reklam i sociala medier utan att skatta för det, det var nyss ett inlägg där hon sålde någon tröja till en privatperson utan att skicka den, så småbedrägerier är inte uteslutet.

    Svara

     Men lägg ner. Om du inte har bevis på att hon är en bedragare så sprid det inte. En anonym människa påstår en sak om någon alla älskar att slå på…. 🤦🏼‍♀️

     Svara

      En person som inte är anonym för att Paow lade ut personens telefonnummer på sin insta.

      Sen erkände dessutom Paow att hon skulle sälja en tröja som inte kom fram (verkligen?), och att hon hade betalat tillbaka en del av köpesumman för att ”posten är opålitlig”.

      Så nej, det är inget löst påstående, utan Paow bekräftade att detr vad som skedde.

      Skaffa en bättre idol att se upp till!

      Svara

       Men det är ju inget bevis på att Paow aldrig skickat den? Säger inte att hon HAR skickat den, men hur som än skett är inget vi kan fastställa utifrån att Paow säger sig ha skickat den och personen påstår sig inte ha mottagit den. Antingen ljuger en av dem, eller så har den kommit bort på posten och båda talar därför sanning.

       Svara

  OM det stämmer, som Paow säger, att personen först skrivit något i stil med att hon hoppas att Paow ska dö så kan jag på något sätt förstå att det rinner över och att man vill ge igen. Tycker inte att någon ska skriva till andra att man hoppas de ska dö och det är problematiskt att P som offentlig person beter sig såhär (och allt annat IQ befriat hon håller på med/skriver om). Sen så vet man ju aldrig när det kommer till P om man kan tro på hennes historia om händelsen.

  Svara

   Ja skrev nedanför att jag vill se kritiken hon fick. Om båda två är lika dåliga liksom. Borde ju denna tipsare kunna bjuda på om hon vill slänga Paow under bussen.

   Svara

    Tänkte precis kommentera samma. Det är absolut inte okej av P, men (ingen ursäkt) skulle vilja se konversationen. Tror inte den som kommenterat är helt oskyldig i det hela

    Svara

     Same.

     Svara

    Hon skrev att hon önskade att Paow dog

    Svara

     Då får personen leva med att få ett lika hårt svar tillbaka.

     Svara

      Hade Paow svarat att hon önskar att personen dog så, ja. Då hade det varit 2 lika dåliga kålsupare, men det är inte vad Paow gjorde, eller hur?

      Hon önskade lidande och eventuell dödlig sjukdom till barn.

      Svara

       Hon önskade lidande till kvinnan.
       Det hemskaste som kan hända någon som har barn är ju liksom att det händer något med barnen medan man själv står oskadad bredvid.
       Slå där det gör som ondast liksom.

       Svara

        Alltså troligen ÖNSKAR hon inte att barnen får cancer, utan snarare vill hon kanske visa personen hur det känns att få hemska kommentarer så den kanske lär sig att hålla sådant inom sig. Skulle gissa att personen som skrev från början inte verkligen önskar Paulina död även om hon skriver det.

        Svara

       Fast att önska att någon dör är väl betydligt mycket värre än att önska att någon får cancer? Att dö är rätt så slutgiltigt vilket inte cancer behöver vara. Om man ska vara sådan.

       Svara

   Så vet det väl inte, det var väl kritik mot kliniken, om att det är fel att uppmuntra till onödiga operationer för att man KAN dö av dessa operationer ( vilket är sant och har hänt flera gånger, att flunsor och andra dött av plastikoperationer).? Så, det var väl en varning, en nyansering till den okritiskt positiva bild av dessa operationer, som framkommer av de som får pengar för ”samarbeten” med klinikerna….. är inte helt säker på att det var så här, någon annan får gärna rätta, men om det var så var det ju bra att varna unga att inte bli lurade att tro att dessa operationer är ofarliga.

   Svara

    Varför skriver du en halv vägg med om vad du tror och ”väl”?

    Svara

     Du är inte bekant med begreppen blogg, diskussion, kommentarsfält osv? Vad tror du att komnentarsfältet är till för? Tror du att det bara är till för det du ägnar dig åt, att vara negativ och gnälla på andra kommentarer?

     Svara

      Fast varför skriva ett helt scenario på ren gissning?

      Svara

    Personen ska ha skrivit att hon önskar att Paow får komplikationer och dör.

    Svara

     Upp till bevis att det är så från Paows sida eller upp till bevis att det inte är så från den skrev till Paow till att börja med.

     Svara

      Absolut, tycker även Camilla har ansvar att visa upp kritiken i inlägget när hon visar upp Paows svar.

      Svara

    Det var inte kritik mot kliniken. Hur är ”hoppas du dör” kritik mot kliniken?

    Svara

  Haha nej men alltså det är SÅ över för Paow. Hon hänger verkligen kvar för sitt liv. Cancel her.

  Svara

   Bra svensk.

   Svara

    Bra tysk?

    Svara

  Är Paow nästa person du ska knäcka eller vad är du ute efter?

  Svara

   Tror att P klarar av det själv isf

   Svara

   Så du tycker Paow förtjänar guligull och kramar?

   Svara

    Hon förtjänar ingenting annat än att bli bortglömd.
    Varför håller folk på och uppmärksammar henne hela tiden?

    Svara

     Gäller väl i princip alla flunsor

     Svara

      Nej, långt ifrån alla. Många gör det bra

      Svara

   Hon knäcker sig utmärkt själv.

   Svara

   Du tycker Paows kommentar inte förtjänade kritik?

   Svara

    Jag tycker att både personen som tycker att hon ska dö och Paow ska ha kritik. Hade kunnat bli ett bra inlägg om hur man beter sig online.

    Svara

     Skriv ett sånt inlägg på din egen blogg 🙂

     Svara

      Gå och lägg dig

      Svara

      Det är inte jag som tjänar mina pengar på att skriva om andra. Camilla kan gott väl börja bli mer seriös när hon faktiskt påverkar andra människors liv. Jag dömer inte Paow lika hårt när jag vet om att personen hon svarade önskade att Paow dog. Fortfarande fel, men förståeligt. Hade jag inte vetat om det och trott att Paow skrev så som svar på saklig kritik hade jag tyckt att hon var helt körd i huvudet.

      Svara

  Vill se hur kritiken är skriven. Nu har jag inte sådär jättehöga tankar om att Paow och kan nog tänka mig att hon kan svara sånt här oavsett. Men vill ändå se hur kritiken är skriven för att hon ska svara så. Om båda sidor är lika dåliga liksom eller om det bara är Paow.

  Svara

  Tycker du ska vara noga med att ha med både vad som skrivits till henne och hennes svar i sånna här fall. Här verkar ju Paow helt galen men samtidigt vet vi inte om meddelandet hon fick var 10 gånger värre.

  Svara

   Ja Cam kom igen nu. Det blir så lätt att anklaga dig för att vinkla och välja utgångspunkt åt dina läsare när du gör såhär. Ge oss lite mer att jobba med tack. Om du inte har problem med att dina läsare tänker lite själva?

   Svara

    Personen ska ha önskat att Paow fick komplikationer och dör.

    Svara

     Är det du Cam?

     Svara

      Är det du Paow?

      Svara

   Fast finns det någonting som rättfärdigar att någons barn får cancer? Jag känner en liten tös men leukumi, tre år gammal. Det är inte okej, det skall inte få vara så att små ungar blir så sjuka. Och att önska det korsar alla gränser oavsett.

   Svara

    Som att det finns något som rättfärdigar att man dör?
    Jag känner massor som har dött, i olika åldrar och olika anledningar som lämnat efter sig extremt stor sorg.Det är inte okej det heller, det ska inte vara så att man dör alldeles för mycket i förtid. Och att önska det korsar också precis alla gränser oavsett.

    Svara

     Nättjafs mellan vuxna kanske kan stanna mellan vuxna?

     Svara

      Gjorde det inte det? Meningen med det Paow sa var ju egentligen att hon önskade att kvinnan skulle leva i en evig förtvivelse.

      Svara

  Jag tror aldrig Deniz kommer hittas, men tycker det är konstigt hur Carola och Mattias fortfarande är spårlöst försvunna? Usch så hemskt.

  Svara

   Ja undrar 💭 ckså!

   Var har de tagit vägen???

   Läskigt.

   Var är t ex Julia Marnfeldt som försvann för några år sedan. Gick hemifrån och puts väck i det lilla samhället Åhus.

   Svara

   Det där var verkligen ett OT utöver det vanliga.

   Svara

   Min true crime hjärna tänker – Frivilligt försvinnande, mördade/gömda, självmord på off plats där de inte hittas, olycka på plats där de inte hittas, kidnappade/hålls tillfångatagna.

   Svara

    Ja, det är ju precis alla tänkbara scenarier som finns att uppbåda? 🙂

    Svara

     Haha ja precis.

     Svara

     personen glömde nämna utomjordingar xD

     Svara

      Tänkte på det men sen tänkte jag att det ingår i kategorin kidnappad

      Svara

    Ja fast anhöriga vill ju veta vad som hänt. Det är så sorgligt.

    Svara

   Det som är sjukt är att hundar är ju experter på att sniffa sig till avlidna, men Sverige är så jäkla stort och det var ju en ung stackars tjej som blev mördad och låg i ett skogsområde vid Skarpnäck (?) i lite över ett år i en grund grav. (en hund på promenad hittade henne).

   Jag önskar att alla hundägare skulle kunna få utbilda sina hundar i att hitta mänskliga kvarlevor och markera efter dem. Eller är det en störd tanke? (jag tål kritik! 😉)

   Svara

    Alla hundar går inte att utbilda till det. Hundarna testas som unghundar, en del fungerar i yrket och andra inte.

    Svara

     Ja, men de behöver inte ha det som yrke, utan bara att de lär dig att markera mänskliga kvarlevor på sina vanliga dagliga promenader, och om deras ägare ser att de markerar så berättar de för polisen.

     Det är bara för att förstärka eftersom att sökhundar bara söker inom ett visst område, medan resten av Sveriges hundar är ute på måfå överallt dagligen.

     Svara

      Men alla hundar kan inte tränas till det. En sak att känna lukt av föruttnelse, men när det bara är ben kvar.. 🤷🏼‍♀️

      Svara

       Hundar är duktiga på det?

       Svara

       Vid ett flertal tillfällen har min hund blivit ivrig och absolut velat gå i en speciell riktning. Inte ovanligt att han till slut stått vid ett ben i någon form. Känns som han har det i sig. Sen har, förmodar jag, tex vindriktning betydelse. Han är inte tränad.

       Svara

      Ja för det är ju väldigt enkelt att träna sin hund på den dagliga promenaden: ”Sök, söööök mänsklig kvarleva, kom igen och sök nu!” Göra inbrott på patologen först för att ha nåt att söka efter, eller…?

      Svara

       Alla är kanske inte bekväma att hitta döda människor en kvart innan kvällsmiddagen serveras heller? Kanske ska vi lägga krutet på att skapa små sunda vuxna av barnen så vi slipper så många mördare?

       Typ även grannens snorunge kan behöva ett vänligt ord och lite omtanke.

       Hur många mördare har du varit med och skapat 2020?

       Svara

        Det skulle ju inte vara tvång, men se hur många som engagerar sig för att leta försvunna personer, jag tror att många gärna skulle kunna tänka sig att träna hunden utifall man skulle komma i närheten av något när man ändå är i skogen?

        Svara

         Skillnad på att gå med i ett sök och stöta på ett lik random. Om du går med tex missing people är du förberedd.

         Svara

        Men JA! Varför är det inte en del av skolplanen, att skapa sunda vuxna!?!?! You for president!

        Svara

    Skall alla hundägare få låna hem lite likdelar i olika stadie av förruttnelse då och gömma på kvällspromenaden så att man kan öva?
    Oh my….🤦🏻‍♀️

    Svara

     Tillägg i donations listan ”Använda organ vid hundsök?”.

     Svara

     Det finns ju massa kurser för hundar, och man behöver inte likdelar för att öva hundarna.

     Svara

      ? Du tror att kantarellsök funkar lika bra?

      Svara

    Varför ska alla hundägare behöva hitta lik då? Kan ju sabba psyket på personen som hittar ett lik för all framtid.

    Svara

    Förlåt för att jag bidrar ännu mer till OT men vet du var i skarpnäck hon hittades? Alltså i vilket skogsområde? 😑

    Svara

   Ja, det gör mig så ledsen. Alla försvunna gör mig ledsen, och de här aktuella fallen med Deniz, Mattias och Carola är så märkliga. Att gå upp i rök så där, och inga spår trots att tusentals människor sökt.
   Jag själv är i Carolas ålder och kanske därför tycker jag att det är extra hemskt med de unga killarna. De hade fortfarande så mycket kvar att göra och erfara i livet. Även den medelålders kvinnan såklart men unga berör ännu mer.

   Svara

  Håller med ovan – vill se hela konversationen. Känns inte som att den som kommenterat är helt oskyldig.

  Det är dock ingen ursäkt. Men rätt ska va rätt så då borde konversationen vara fullständig med.

  Svara

   Du är inte ensam om att efterfråga mer kontext i de här inläggen där man ska mobilisera sig i fördömanden mot en enskild

   Svara

   Jag förstår att det kan rinna över för alla. Men tänk hur mycket näthat som finns i Sverige, ska man vara professionell så raderar man kommentaren, och rinner det över så skriver man något till näthataren, det är ju verkligen att skruva upp det att skriva om några barn som inte har skrivit kommentaren.

   Svara

    Nej precis, som jag skrev – det är ingen ursäkt. Men det vore mer intressant att se hela konversationen, tror inte den som skrev först är oskyldig direkt.

    Svara

  Ush! Att önska att någons barn får cancer är det värsta jag hört! Sedan gråter hon ut för att hennes föräldrar inte ”bryr sig om henne”. Undrar varför? Hade mitt barn betett sig som henne så hade jag inte heller precis älskat vår relation.

  Svara

   Men att önska att Paow dör är okej? De är ju samma skit båda två, förstår inte varför det tas upp ens. Tror de flesta av oss skulle kunna få sånna här svar av flertal influencers om vi går in lite för det och skriver hemska dm till dem.

   Svara

    Nej? Vart har jag skrivit att det skulle vara okej? Jag har inte Instagram och kommenterade utefter vad som står i inlägget. Ser inte att personen skulle ha skrivit så.

    Svara

     Paow påpekar det i kommentarsfältet till inlägget du ser.
     Men förstår att du missar det, därför Camilla får kritik här att inte ta med hela konversationen.

     Svara

   Hon har hängt ut sina föräldrar i omgångar, pappan har köpt flera bostäder åt henne. Hennes uppväxt kanske inte var klockren, men hon var nog inte så lätt att hantera heller

   Svara

  Är det någon mer än jag som tycker att influensers börjar bli små veritabla monster?

  Inte alla men väldigt många!

  Så totalt bortskämda med drivor av gratisprylar och pengar. Ofta har de ingen utbildning men däremot fått på tok för mycket inflytande och makt. Så vana att folk fjäskar för dem då den minsta lilla rättfärdiga kritik, får flunsorna att gå i taket av kränkthet!
  Dessutom gör de nuförtiden slarviga jobb med de produkter de ska visa upp och som det aldrig använder privat. Oengagemanget lyser verkligen igenom.

  Svara

   Såg precis Kara and Nates sista video. Hur det är att flyga 2021 🙃 I videon, på flygplatsen, så kritiserar de andra för att inte hålla avstånd till varandra. De kritiserar andra för att göra saker de själv gör. De är så världsfrånvända.

   Svara

   Paow har ju hängt med länge, hon har inte haft ett normalt liv pga sociala medier. Hon är säkert sliten, tom, ser att alla andra både har kommit i kapp henne och sprungit om henne. Hon har ingen framtid som influenser (om hon inte gör något drastiskt), och vilken annan bana kan hon slå in på? Jag tror att hon är deprimerad.

   Svara

  Vill se HELA konversationen!

  Svara

  Tipsade Skattemyndigheten om Paows skryt. Skatt och arbetsgivaravgifter lär få hälften (100.000) att försvinna.

  Svara

   ”lär” få det att försvinna. Hur tänker du nu? Beror ju på om hon fått pengarna eller inte.

   Svara

    Näringsverksamhet.

    Svara

     Men pengarna ”försvinner” inte bara för att hon betalar den skatt hon ska betala?

     Svara

      Hon verkar tro att det bara var att ta emot dem ”rent”. Så är det inte.

      Svara

       Var har hon påstått det?

       Svara

         Står ingenstans i artikeln att hon tror att det är rena pengar? Står att hon tjänat det, och det har man ju även om man skattar på det sen?
         Får jag 200 000 i lön innan skatt så har jag ju tjänat 200 000 den månaden…?

         Svara

          Du tror att Paow sitter med miniräknaren och gör fyllnadsinbetalningar? Missade du Lyxfällan eller är du mer korkad än hon?

          Svara

           Det har jag inte hävdat. Men du kan ju inte säga att Paow sagt att det är rena pengar sen länka en artikel som bevis där det ingenstans står att hon sagt det?

   Så jävla orättvist att 50% ska försvinna. Stackars företagare.

   Svara

  Nu har vi inte hel storyn men att Paow är hjärndöd är ju ingen tvekan.

  Svara

  Ot.
  Är Amanda Schulman, korkad eller bara intolerant?
  Skryter på instastory om hur hon och Alex använder sig av Mobiladoktorn hela tiden (pga av deras neurotiska inställning till sjukdom och hälsa) för minsta lilla krämpa, befintlig eller ej. Påstår att detta inte belastar vården alls.
  Vilket är HELT FEL!
  Varje hembesök de får kostar Landstinget 2000:-!
  Detta beror på ett kryphål i lagen, vilket företaget utnyttjat och använder sig av, dvs man listar sig i en region men utför hembesök i annan region och får därmed 2000:- i ersättning för varje hembesök. Så kallad Utomlänsersättning.
  Pengar som egentligen skulle gå till vårdcentraler och sjukhus.
  🤬

  Svara

   Här får man ju faktiskt skylla på hälso & sjukvårdsförvaltningen mer än en enskild person…
   Att ett företag gör allt som krävs för att tjäna pengar lär ju inte förvåna någon

   Svara

    Fast om det inte finns efterfrågan så lär det dö ut. Och att influencers pratar om det = influrerar.

    Svara

     Fast kry/doktor har varit en väldigt stor hjälp för att minska belastningen på vårdcentraler.
     Prissättningen är det som är det största problemet.

     Det var en otroligt stor hjälp när det först kom, sen att det förekom/förekommer en hel del fusk osv är såklart dåligt.

     Svara

     Men efterfrågan finns ju i allra högsta grad.
     Om vårdcentraler vill ha del av de pengarna får ju de bli konkurrenskraftiga och erbjuda något som mobiladoktorn inte kan.

     Svara

   Fast här är väl ändå lagstiftningen som är att skylla. Detta har varit ett problem i flera år men inget som Riksdagen verkar tycka är viktigt.

   Svara

    Amanda far med osanning när hon påstår att detta inte kostar något! Inget i livet är som bekant gratis.

    Svara

   Hon gör ju reklam för den tjänsten, men har ” glömt” att markera det..

   Svara

  Frågan är om man ska skratta eller gråta… Hon har, minst sagt, lite otur när hon tänker. Om hon nu gör det?

  Svara

  Förslag på upplägg till nästa gång:
  Följande diskussion har ägt rum på instagram. Den här parten sa såhär medan den andre parten sa såhär.
  Lyft eventuellt fram ett annat fall där _saklig kritik_ framförts som den andre partnern svarat respektfullt på.
  Ifrågasätt båda parter och retoriskt fråga varför man inte använde sig av retoriken i det exemplet på hur kritik ska framföras.
  Fråga läsarna vad de tror anledningen är till varför liknande grej är en vanlig företeelse.
  Efterfråga lösningar på problemet.

  Svara

  Men varför ens ge denna tragiska människa utrymme?

  Svara

   Jag vet! Jag förstår inte heller!
   Nu har Paow till och med gått om Isabella i flest inlägg.

   Svara

  Hur kan företag vilja samarbete med henne?

  Svara

  Som flera redan påpekat Camilla, om du vill skriva ett sånt här inlägg får du visa hela konversationen, annars är det missvisande att bara ta med Paulinas svar.

  Svara

  Tycker du borde uppmärksamma att Paow faktiskt bemötte dessa meddelanden. Hon sa att tjejen (mamma med två barn) sa att hon hoppades att Paow skulle dö av sina operationer och att Paow svarade i samma stuk – vilket hon sen ångrade och sa var omoget men att ibland så rinner bägaren över och hon försöker tänka till innan hon skriver men denna gång blev det fel. Men eftersom hon får sånt här hat dagligen så är det ibland svårt att ”hålla sig”.

  Tycker självklart inte att Paows beteende är försvarsbart, men jag tycker om man publicerar såna här inlägg så ska man ha hela historien. Paow gör MYCKET fel, men är fult att anta att alla andra är änglar utan att höra/se hela historien.

  Svara

   Enig. Det du berättar ändrar liksom hela historien.

   Svara

    Det ändrar definitivt hur man ser på Paow. Fult gjort.

    Svara

     Men Paow ”borde” isf gett igen på kvinnan i fråga och inte hennes barn. Lägre än lägst

     Svara

      Det är ju lätt att säga om man inte har ADHD, impulsproblem, lätt tar till verbala utfall och är uppumpad med adrenalin.
      Hon bad dessutom om ursäkt direkt efteråt. Så jag skulle vilja hävda att det inte var så lågt som många som inte vill veta hela historien vill få det till.

      Svara

   Camilla, va fan!?
   Stämmer det här?? Varför i helvete lägger du inte upp det också?

   Svara

    Jag har inte tagit del av något sådant förrän nu, men jag ska uppdatera inlägget.

    Svara

     Men då väntar man väl ändå med att publicera inlägget tills dess att det är utrett exakt vad som hänt och vem som sagt vad?!
     Har man inte båda sidor så är det extremt oproffsigt och osjysst att lägga ut något. Man hänger liksom ut någon och uppmuntrar till att mobilisera i fördömanden mot en enskild och det på riktigt falska grunder.

     Tycker du själv att det är acceptabelt?

     Svara

     Och det är väl ändå liiiite sent att ändra inlägget nu, när det gått över 2,5 timmar och det redan hunnit dra till sig ca 200 kommentarer? Där merparten handlar om hur dum i huvudet en enskild person är?

     På riktigt?!?

     Svara

     Det ska du ju ta reda på innan. Ganska sjukt om du inte själv ser problemet med ditt agerande. Innan du ens skriver ett sånt här inlägg bör du be om hela konversationen. Du kan ju lika gärna ha fått skärmbilderna av ett troll om du inte kollar upp sånt.

     Svara

     Varför tog du inte del av det innan du publicerade?

     Om Paow tar emot sådana där kommentarer dagligen, som hon säger, så är det väl inte så konstigt att bägaren rinner över. Och eftersom alla vet att Paow är hyfsat impulsiv så är det inte ett dugg konstigt att hon ger ett sådant reaktivt svar. En annan väldigt viktig del i det hela att när Paow väl lugnat ner sig och inte skrev i affekt så bad hon om förlåtelse och gav en förklaring.

     Sedan kan man ju fråga sig varför hon dagligen får kommentarer från främlingar utan spärrar som önskar att hon dog och liknande. Finns det någon annan plattform där dessa personer kan samlas för att trigga upp varandra?

     Svara

     Jag håller med alla kommentarer ovan Camilla. Om du inte kollar upp sånt innan blir du vansinnigt enkel att utnyttja om man vill dreva mot nån. Sen ligger dessutom ansvaret på dig, inte den anonyme tipsaren.

     Svara

      Tack, jag läser och tar helt klart till mig kritiken.

      Svara

       Då fattas där en detalj till. Hon önskade att hennes barn skulle få cancer. Inte att de skulle i cancer.

       De allra allra flesta blir friska igen om de får cancer.

       Har för mig att siffran är så pass hög som 80% eller mer, men jag kan minnas fel. De flesta blir det dock.

       Svara

       På vilket sätt tar du till dig?

       Detta står fortfarande i inlägget:
       ”Dock är det under all kritik att önska att någons barn dör av cancer, oavsett vad någon skrivit.”
       ”En följare kritiserar Paows samarbete för plastikkirurgi och får det här svaret tillbaka:”

       1. Följaren kritiserade inte samarbetet
       2. Det var inte bara det svaret hon fick
       3. Paow bad om ursäkt
       4. Det var också under all kritik att önska att någon dör
       5. Paow önskade att kvinnans barn fick cancer, inte att barnet dog i cancer. Vilket i sig egentligen innebär ”jag önskar dig evigt lidande”, vilket faktiskt är lite mildare att önska att någon dör.
       6. Paow bad om ursäkt efteråt

       Svara

        Det kommer ett uppföljande inlägg kl 12.

        Svara

       Du har fortfarande inte rättat ditt citat från Paow. Hon önskade aldrig att barnens skulle dö. Du har överdrivet och fått saker att låta värre än det var. Det andra var dessutom illa nog, så det fanns ingen orsak till det.

       Svara

  Undrar hur alla med elaka kommentarer här ter antingen som nuvarande eller framtida föräldrar. Hoppas de inte är/blir lika skoningslösa och medmänskligt kompromisslösa i sin föräldraroll för då tror jag bara elakheten går i arv.

  Svara

  Jag håller med om att det inte är ”en persons fel att två bråkar”.
  Däremot har jag svårt att se hur Paows svar kan rättfärdigas – eller hur hon skulle kunna framställas i bättre dager – genom att se andra parts kommentar. Att bägge är puckon gör inte den ena till ett mindre pucko liksom.

  Svara

   Vilket svar menar du? Det Paow verkligen sade eller det som CamCam felaktigt påstår.

   Svara

    Att hon önskar barnen cancer. Eller stämde inte detta?

    Svara

     Jo. Illa. Jag undrade mest hur uppmärksamma läsarn här är. Och Paow var enligt mig inte värre än den som startade det trots att CamCam fick det att låta så.

     Svara

  Paows lågbegåvade kommentar satte nog spiken i kistan för framtida TV-jobb. Hon är ju ovanligt omogen för sin ålder men oavsett det så finns det vissa saker man aldrig kläcker ur sig oavsett hur slött hjärncellerna simmar.

  Svara

  Det enda Paulina kan bevisa genom att visa en screenshot är att dom båda två är lika elaka människor. Hon brukar dessutom vara ganska snabb med att hänga ut och lägga upp screenshots + bevis.. undra varför det dröjer nu :))))

  Svara

  Feedback kring inlägget (Gervide):

  Vet inte om det bara är jag, men ibland när du uppdaterar inlägg i efterhand så kan jag tycka det blir svårt att tyda/förstå vad som är uppdateringen och vad som är från start. Fick läsa inlägget flertal gånger och tolkar att allt ovanför bilden är uppdatering? Kanske kan du skriva ”Uppdatering xx tid:xx minuter” och ”Ursprunglig del xx tid: xx minuter” exempelvis för att tydliggöra. Vet inte heller om du tagit bort något du skrivit? I så fall uppskattar jag personligen att du låter det stå kvar (då det också är lättare att förstå diskussioner i kommentarsfältet), men då ex väljer att dra ett streck genom det du anser blivit fel och tänkt radera. Har sett att du gjort det ibland:)

  Svara

  Förmodligen för att Paow vridit och övertolkat vad hon som kritiserade skrev. Har hon skrivit ”akta dig så du inte dör av komplikationer” så betyder det i Paulinas hjärna ”hoppas du dör av komplikationer”

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.