Klagomål på leveranstiden av Lady Dahmers prints

Skärmdumpar från följare som beställt men inte fått sina prints och svar från LD där hon säger att de är på väg.
Bildkälla: Lady Dahmer Instagram

 

Skärmdumpar från följare som beställt men inte fått sina prints och svar från LD där hon säger att de är på väg.
Bildkälla: Lady Dahmer Instagram

 

Skärmdumpar från följare som beställt men inte fått sina prints och svar från LD där hon säger att de är på väg.
Bildkälla: Lady Dahmer Instagram

 

Bild från min Instastory i november där jag skriver att jag fått mina pronts jag beställt från LD, men att leveranstiden var extremt lång.

När jag beklagade mig över lång leveranstid i november så insåg jag inte att det egentligen var ”expressfrakt” i sammanhanget.
Lady Dahmers Instagram börjar nämligen fyllas av klagomål från följare som köpt prints men som fortfarande inte fått dem.
Vissa av dem verkar ha beställt samtidigt som jag – i somras – och att då inte ha fått sin leverans den 14 januari är oacceptabelt.

Jag bad Lady Dahmer kommentera alla klagomål och hon hade följande att säga:

Alla prints är skickade. sammanlagt fick jag 140 beställningar. De flesta skickades ut redan i september och oktober men resterande kanske 25 skickades först ut nu i slutet på december.
De som inte fått sina prints ska självklart få ett nytt!

Skicka ett dm på instagram med ordernummer (eller namn, adress och print om du tappat bort det) så löser vi det direkt. Vill man hellre avboka helt så kan man ange det och skicka med swishnummer så ersätter jag direkt.
Jag har normalt väldigt långa leveranstider vilket anges när man beställer, men pga covid och min depression så har jag varit varit extremt långsam.
Bland annat genom att inte beställa printsen från tryckeriet i tid, eller beställa packrör i tid, genom att vänta för länge med att packa osv.

Det är ingen ursäkt dock och ansvaret ligger helt på mig pga en jävla idiot.
Jag skulle inte heller ha tagit mig an en så stor beställning när jag inte klarat av att leverera i tid och jag skulle ha varit medveten om att andra företag också jobbar med lägre produktivitet, tex mitt tryckeri och packfirman.

Mina följare betyder mycket för mig, min trovärdighet är viktig och jag vill såklart att alla ska vara nöjda.
Jag skäms och ber om ursäkt till alla drabbade. Hör av er!

Jag har även fått se skärmdumpar på DMs där hon erbjuder nya prints till de som kommit bort, så hör av er till LD så får ni antingen ett nytt print eller pengarna tillbaka.

Ps. Säger man EN print eller ETT print?
Jag tycker EN print men LD skriver ETT.
Vad tycker du?

Tack för tips!

248 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har LD en firma eller hur fungerar skatt när man swishar?

   Vad spelar det för roll att det är Swish? Det går alldeles utmärkt att bokföra en inbetalning som kommer via Swish, precis som en banköverföring eller 50 kr i handen.

    Men det är svårare att fuska med e-transaktioner = än mindre risk att ld fuskar med skatten.

   Man kan swisha till företag.

    Ja ifall Swish numret går till företaget. Det är ju lätt att se när man swishar

   Men om hon nu har ett företag – hur seriöst är det att inte skicka osårbart?

    Tror inte hon orkar registrera mottagare och avsändare på fraktbolagets hemsida och sen skriva ut etiketterna, det går fortare att bara skriva direkt på röret och smacka på ett frimärke. Lathet helt enkelt.

     Så har jag fått prints och målningar skickade till mig från andra konstnärer på Instagram. Nu har de inte varit några dyra motiv jag köpt i och för sig och aldrig beställt av ld. Trodde att det var vanligt att man gjorde så om man sålde lite målningar här och där.

    Jag tror att det blir mycket dyrare men då vet jag inte vad hennes posters kostar.

   Jag kan tom swisha på coop när jag handlar.

    Jag swishade min tull deklaration idag.

     Varför fick tullen din deklaration? 🙂

      Tulldeklaration är inte samma sak som att hen hade lämnat in sin inkomstdeklaration till tullen….Googla.

       Tror Anonym 21:01 skojade och syftade till särskrivningen.

  En

   Ett print säger man såklart

    Ett säger JAG iaf.

  Ett print. Jobbar på tryckeri. 😉

   Printen eller printet?

    Ett print, printet.

    Printet. Printen är i plural! ?

   Printet är själva mönstret. Printen är det fysiska arket. Så i detta fall är det en print, eller flera printar. ”Ett print” har kommit på senare år iomed instagram och direktöversättning från engelska. Jobbat i tryckbranschen länge.

  Ett print
  Alltså ETT tryck för det är ju vad det är
  En bild som trycks på papper

  Svårt att bestämma bestämd artikel på ett ord som inte finns i vår ordlista (iaf inte i SAOL som jag går efter). Så länge man i alla fall är konsekvent kan man nog välja vad man själv vill 🙂 ännu bättre använda ett svenskt ord kanske..

   Och man bör kanske bestämma genus så man vet vilken obestämd artikel som ska användas innan man börjar böja det i bestämd form ?

  ETT

  Aha så du är beundrare och kund. Jamen det förklarar ju en del.

   Det är väl klart, hur tror du det skulle sett ut om det rörde uteblivna leveranser från Bella

    ?

     Börjar det bli läggdags?

      Vilken humorkurs är det du har misslyckats med?

       Samma som du verkar det som.

   Ja, eller hur? Och smart att lägga en fråga om det heter en eller ett prints som avslutning för att avleda sakfråga plus att Cam vet att kommentarerna kommer handla främst om det. Man märker vilka som är gullisarna.

   Man tar inte pengar från människor och skiter i att leverera som egen företagare. Hon sitter på en hög av pengar men det gör inte de flesta av hennes följare. Att få den där printen kanske var det enda de såg fram emot. Men LD orkar vare sig skicka, svara på mail eller bekymra sig då hon måste laga mat och ta en drink (under tiden hon tydligen är sjuk och deprimerad). Alla som följt LD det lilla minsta inser snabbt att det inte finns någon depression. Hon har blivit den absolut värsta sorten champangevänstern och det är rent skitsnack att hon bryr sig om sina följare som hon påstår i svaret.

   Hon bryr sig bara om att hon har börjat få en del kritik nu på slutet om hennes lathet, och hon insåg att det absolut bästa var att pudla järnet inför att Camilla skulle göra ett inlägg. Säkert la Camilla fram till henne att hon tänkte göra ett inlägg som skulle mer vinklas som en konsumtupplysning och gav LD chansen att göra ett uttalande som passar in. Vem som helst annars som Camilla inte tycker om hade blivit fullständig manglade. Det blir så uppenbart hur Camilla fungerar.

    Ja.

    Förstår inte problemet? Inget konstigt med att gilla vissa mer och vissa mindre. Jag förstår att Cam gillar LD mer än Bella!

     Det är ett problem eftersom Camilla styr hur människor ska uppfattas. Märks hur väl som helst här inne att många inte bildar sig en egen uppfattning utan köper rakt av vad Camilla skriver.
     Då behöver hon också behandla alla lika i sina texter.

      Oj! Om man inte kan tänka själv kanske man inte ska ha tillgång till internet?

       Camilla ser sig som en skribent. Skribenter ska skriva exakt i likadan stil oavsett vem de skriver om.

    ”Alla som följt LD minsta lilla ser snabbt att det inte finns någon depression” så farligt tankesätt! Finns fler deprimerade än vad du kan ana.

     Skillnad på deprimerad och depression. Tycker dock att det är så tråkigt att folk skyller på depression/annan diagnos så fort man inte gjort rätt för sig.

     Orkar man inte skicka iväg prins kanske man inte borde ”jobba” med det heller.

     Och jodå, jag lider av depression och lite annat så jag vet hur det är.

      Snälla, förklara skillnaden mellan att vara deprimerad och ha en depression?

    Håller med dig om allt utan depression. Det syns inte alltid. Och framförallt inte på instagram där du kan välja exakt hur du vill framtså.

     Man märker nog väldigt sällan genom att scrolla någons sociala medier hur de mår. Kan ju vara en bra insikt att ha med sig när man surfar runt.

     Så att någon skriver att de är deprimerade och inte kan jobba men sköter sociala medier, festar, har middagsbjudningar osv så är det helt rimligt. Att inte orka skicka prints eller göra podd för patreons men att handla kläder på nätet och planera för framtiden är alltså något som man bara ska köpa rakt av för att vara rädd för att trampa på tårna. Om man följer LD så finns det ytterst lite som påvisar en depression så allvarlig så hon inte orkar jobba. Just hon har gjort det till en konst att komma med undanflykter för att slippa göra sådant hon tycker är tråkigt.

      Festar? Man kan dricka vin trots depression, tro det eller ej!

      När jag var deprimerad så förväntade sig alla i min omgivning att jag skulle gråta och sova 24/7. Vilket jag gjorde mycket – men inte HELA TIDEN.

      En depression sitter inte på utsidan – det sitter på insidan. Ingen hade en jävla aning om hur jag mådde. Och att stänga in sig själv och ligga i sängen hela dagarna gjorde inte mig själv frisk. Inte att prestera heller, så jag blev inte frisk av att gå till jobbet. Men jag blev frisk av att göra saker som jag mådde bra av. Som att ta promenader i naturen, måla och dricka lemonad. Eller varför inte ett glas vin?

      Och detta sa t.o.m. sjukvården till mig: Det viktigaste är att du fokuserar på det som får dig att må bra. Strunta i allt annat. Medan mina kollegor satt på sitt hörn och dömde mig för alla mina försök till att överleva. ”Hon är nog inte sjuk, hon ler ju och är ute”. Fy fa-an om de bara visste vilket jävla mörker jag hade inombords.

      Men snälla! Att vara deprimerad betyder som sagt inte att man ligger i sängen 24/7 och gråter.

      När jag var som mest självmordsbenägen gick jag till jobbet varje dag och ingen hade någon aning pga utåt sett var jag glad och sprallig.

      Alla som jag har öppnat mig för och pratat om hur dåligt jag mått har sagt att de absolut inte ens hadeen aning pga att jag ALLTID var så glad, positiv och skämtsam.

      Men jag förstår att alla inte är som mig som lider av depression. Det påverkar alla olika och därför tycker jag att det är så himla smaklöst att skriva ”man ser på hennes insta att det inte är en riktig depression”.

   Tror faktiskt inte Det spelar någon roll huruvida Camilla är kund eller inte. Hon gillade printen och beställde dem. Sedan kritiserar hon LD för alldeles för lång väntetid, varpå hon copy-pastear LDs svar som förklaring där hon lägger sig helt platt. Tycker det är jävligt bra svar hon ger, trots att jag ogillar henne (eller det lilla jag ser utav henne).

   Tänk att man faktiskt kan göra det! Gilla en sak hos en person man ogillar. Det går. Precis som man kan köpa något man gillar från någon man ogillar. Det är okej!

   Obs! Menar inte att Camilla ogillar LD, har ingen aning.

  Katten ser väl trevligast ut 🙂

   Du kan beställa den på AliExpress för runt 40 Kr https://www.aliexpress.com/i/32887223859.html

    Haha nice, så det hade säkert blivit kortare leveranstid med aliexpress också ?

     Fast katten är väl inte Lady Dahmers?

  Njainlägg – ladydahmers kundtjänst är inte så intressant att läsa om. Däremot hade vi kunnat diskutera konst, specifikt hennes ”konst”. Bra eller inte? Begåvat eller bara plagiat av andras idéer (bildgoogla)? Hur många skevt målade nakna, hängande tuttar behöver Sverige? Eller så kan vi diskutera psykisk ohälsa – hur deprimerad är hon som ideligen drinkar och käkar middagar med folk inne i stan, poddar, lägger ut glada stories varje dag? Skriv hellre om Faye Elmen, hon väntar barn.

   Tror du att psykisk ohälsa och depression innebär fulgråt i fosterställning i duschen 24/7?

    Nej, men kan man gå på restaurang och träffa vänner konstant så kan man se till att kunderna får vad dom har beställt. Hennes ursäkt/förklaring är bara pinsam.

     Du är inte psykolog hoppas jag.

      Vilken psykolog som helst hade rekommenderat att man börjar med att ta ansvar för vad man tagit på sig. Eller är ärlig och hör av sig för att förklara hur det ligger till. Att det är där man lägger energin innan man går på restaurang och träffar vänner.

      Därför att en psykolog förstår att det blir ännu jobbigare att hantera folks ilska och besvikelse när man inte uppfyller förväntningarna. Och gissa vad det gör med självbilden och måendet…

     Restaurang? Bor inte hon halvt ute på landet

      Pendel och taxi använder hon.

    Nej ingen tror väl det? Men om man orkar gå på middagar kanske man kan orka att packa ett paket också?

     Var ju precis det ts påstod.

     ”Eller så kan vi diskutera psykisk ohälsa – hur deprimerad är hon som ideligen drinkar och käkar middagar med folk inne i stan, poddar, lägger ut glada stories varje dag?”

     Hon packar inte ens själv. LD säger att hon har en packfirma i svaret till C. Måste vara väldigt bra avans på hennes planscher.

      I somras så svarade hon att hon glömt beställa rullar och nu har hon någon som packar åt henne? Till och med i svaret hon ger här så säger hon att hon glömt beställa rullar.

   Man behöver väl så många skevt målade hängbröst som folk är villiga att betala för!?

   Depression hanteras olika av olika personer

    Det låter som att depression används som ursäkt för att bara göra roliga saker och strunta i sina plikter.

     Kan mycket väl vara. Frångår det på något sätt påståendet?

   Hon målar helt otroligt! Man får ju måla vad man vill (även om liknande redan finns). Det är upp till var och en om man vill köpa.

   Tycker inte vi behöver diskutera folks psykiska ohälsa. Sen lägger man ju inte upp allt på instagram heller. Väldigt farligt att folk tror att man inte kan vara deprimerad för att man äter, ser glad ut och träffar vänner!

   Vänta barn är ju inte heller så jävla intressant content.

    Alltså vänta barn är bara intressant två gånger, när de berättar att de är gravida och när de berättar att ungen är född. Allt annat är snark. Ingen vill se din mage i fokus, dina pattar när du ammar eller läsa 100 inlägg om din graviditet.

     Inte ens de två gångerna är intressanta om du frågar mig. Redan vid första tillfället avföljer jag om det inte är en vän. Så andra gången ser jag i och för sig sällan.

     Jag älskar dock att läsa sånt. Särskilt innan jag själv fick barn knarkade jag det. Finns ett enormt intresse för graviditeter och förlossningar.

     Däremot kan man ju personligen tycka att det är trist såklart. Själv tycker jag det är extremt trist men andra grejer: träningsbilder, alkohol i motljus, selfies med filter, solnedgångar och husdjur som typ ligger och sover är alla med på min topplista. Så länge det är mina kompisar delar sånt kan jag ändå dock tycka det är är en aning charmigt att följa.

    Har aldrig fått så mycket likes, frågor och kommentarer på FB och instagram som nu när jag är gravid, så tydligen är det spännande 😛

     Lite konstigt… Skulle aldrig palla med det. Ännu konstigare om det är en främling som ju Fayme är för de flesta. Inte särskilt känd heller.

  Svårt att tro att Postnord slarvat bort så många. Dålig ursäkt.

   PostMord är ett skämt.

   Jobbade extra ett par veckor som student. Det har sitt välförtjänta dåliga rykte.

    Vad är skillnaden på postnord och döden?

    Döden vet man att den kommer förr eller senare.

    Fått 80% av alla mina paket via Postnord sen 2011 då jag började handla online. Har endast haft problem 3 gånger under alla dessa åren. Älskar Postnord! Trevlig personal har de också 🙂

     Aldrig heller haft problem.

      Inte jag heller. Handlar mycket online sen flera år tillbaka och oftas med Postnord. Aldrig problem.

     Om du bara fått 80%, alltså att 20% har du inte fått, är det inte så bra statistik. Personligen vill jag helst ha 100% av de paket jag beställt.

      Vilken annan tjänst tycker man är bra trots att man 2 gånger av 10 får problem?

      ”Tycker bussen funkar bra. 80% av gångerna kör den rätt.”

      Läsförståelsen?!

       Går att tolka på två olika sätt…

      Läs ordentligt. Hen har bara haft problem 3 gånger med postnord. 80% av försändelserna var med postnord så de resterande 20% lär ha varit med annat fraktbolag

    Och jag jobbar heltid där sedan 4 år tillbaka. Jag motsäger ditt påstående med att det tyvärr finns rötägg överallt i alla branscher och att det inte känns så applicerbart på min arbetsplats.

   Håller med, tycker det verkar skit skumt att så många har slarvats bort. Nog för att förseningar kan ske men det där tror jag faktiskt inte ett dugg på, att hon ska ha skickat alla alltså. Och ingen kommer fram…?

   Men det är klart, hade det varit Löwengrip hade detta inlägget sett annorlunda ut.

    Fast camcam skriver ju typ inga åsikter eller tolkningar i inlägget utan det som gör att det inte blir särskilt snaskigt är ju dels att ld erbjuder nya prints/ pengarna tillbaka samt också pudlar och säger att hon gjort fel. Finns liksom inte så mycket mer att säga eller göra då?

    Jag och många med mig skickar regelbundet med Postnord och det försvinner i princip noll paket.

     Noll paket? Really?

     Det är inte min erfarenhet i alla fall…..

      Ja, faktiskt. Jag hade gärna klagat om det var annorlunda, har liksom inget för att prata bra om Postnord bara sådär.

       Det betyder ju inte att noll paket försvinner bara för att du har bra erfarenheter.

        Noll paket för mig och de jag känner. Tydligare nu?

         Obehagligt att ha dig i sin närhet om du har koll på hur de du känner skickar paket.

          Nope, är med i grupp sedan flera år för säljare på Tradera.

           Du tror att du känner folk bara för att du är med i en grupp på facebook……

         Och så ser inte min erfarenhet ut. Tydligt?

     Haha nja. Det försvinner ganska mycket paket. Säljer insektsägg med jämna mellanrum och försvunnit även rek brev. Blev bättre när jag började skriva OBS SPINDLAR med feta bokstäver på paketet. ?

      Det mest intressanta här är ju varför du säljer insektsägg. Föder du upp insekter och säljer äggen eller hur funkar det? Och vem köper? Blev orimligt nyfiken nu!

       Ja jag föder upp insekter. Hobbyn är ganska stor i Sverige faktiskt, särskilt bland de som håller reptiler och amphibier. Håller arter av alla möjliga färger och storlekar. Mina är allt från 2 cm till 30 cm i storlek. Man kan skicka både ägg och levande, men jag skickar bara ägg. Säljer levande också, mest till djuraffärer, djurpark eller skolor, eller om någon behöver en hona eller hane av viss art för avel.

        Men fy vad äckligt. 30 centimeters insekter! Hoppas ingen rymmer eller ägg kommer bort och kläcks i naturen ?

         De är helt ofarliga. Med tanke på hur stor hobbyn är inom giftormar och andra giftiga djur som spindlar och skorpioner i Sverige borde du vara mer rädd över att de rymmer.

        Tack för svaret! Hade ingen aning om att folk ägnar sig åt det, men man lär sig något nytt varje dag 🙂

       Jag köpte larver till rovnyckelpigor för att råda bot på mina ull-löss. Så sånna kan man också köpa av någon uppfödare.

     Har problem typ vid varannan försändelse. Gräsligt företag.

      Jag fattar inte hur det kan vara så olika för olika personer? En del försvinner det jättemycket för och för mig med flera andra så försvinner i princip ingenting. Det borde forskas på!

       Hur kan du inte förstå det? 1. Vi bor i olika delar av landet. 2. Beror på hur mycket paket man skickar. Säljer du något varje dag så är ju risken större att något försvinner än om man skickar något då och då.

       Tror att det beror på var du bor, vem avsändaren är, vilken tid på året och hur ofta du beställer

        Jag säljer och köper på Tradera. Är med i en grupp där det skickats tusentals paket överallt i landet under många år och det har försvunnit väldigt få paket i den grupp om tusentals personer. Jag tycker det är konstigt att det verkar slå så olika där en del säger att det försvinner jämt.

         Så postnords dåliga rykte kommer av ingenting tror du?

         Låter helt olikt de erfarenheter från en grupp som jag är med i för småföretagare. Där pratas det sällan gott om postnord just för att de är så opålitliga.

     Kunde googla mig till att de får fler och fler klagomål och reklamationer trots att färre brev skickas. Att de 2018 fick in ca 150 000 reklamationer och klagomål. Och att reklamationer kring just försvunna brev/paket ökade med över 50% jämfört med 2017. Igen, trots att färre brev och paket skickas. Detta har de fått rejält med kritik för.

     Till det kan man dock tillägga att det trots det handlade om ca 3 av 100 000.

     Så att det är noll paket som försvinner stämmer inte, även om du och dina vänner klarat er.

      Men jag har aldrig påstått att det är noll paket som försvinner överlag. Hur skulle jag kunna påstå det då det är en omöjlighet att noll paket försvinner?

      Jag skrev att det i PRINCIP (alltså inte 100%) försvinner noll paket för OSS. Nu börjar jag bli trött på att förklara det här.

       *baRA fÖr aTt deT InhTe föRSvunnIt fÖr DiG betYdeR deT inTe atT de IntE göÖöör det”

       Nej? Vem har påstått det?

      3 av 100 000 är 0,00003 %, vilket det är fullt rimligt att runda av till 0.

   Jag har ett företag där jag i början gjorde misstaget att skicka utan trackingnr, ville hålla kostnaden nere så tog billigaste möjliga sättet att skicka i så små lådor som möjligt så det gick som vanliga brev. Hade en hel del paket som försvann som jag fick skicka nya av. Sen jag insåg hur dumsnålt det var och började med spårbart så har det blivit mycket bättre. Fortfarande försvinner paket ibland men nu är det nere på någon gång per år istället för minst två ggr i månaden som förut.

   Tänkte samma sak

   Exakt, de flesta får avi via sms också…

  En julklapp jag skickade i år är helt försvunnen på vägen. En kom fram men trasigt paket och hälften av innehållet borta.

  Postnord ger jag inte mycket för.

   Samma här! Två paket borta ett kom till min mamma försenat samt skadat och hon fick betala för att hämta ut det trots att jag redan förbetalt.

   Reklamera? Jag fick 1800 för ett paket som försvann med Bring.

    Har gjort. Väntar på svar.

  Ett print.

  Var det där med en/ett print en skenmanöver?

  Hade detta inlägget handlat om Isabella Löwengrip som gjort detta hade detta inlägget sett helt annorlunda ut, hon hade fått så mycket skit och blivit misstrodd om folk fått vänta så jäkla länge… Känns inte rättvist. Jag tycker det verkar helt sjukt och oacceptabelt att vänta sådär länge.

  Fine att Postnord tar tid ibland, men det här…? Det tvekar jag på.

   Är väl dock lite skillnad på att beställa av ett riktigt företag och en privatperson som håller på småskaligt och inte har några andra anställda än sig själv.

   LD kallar ju dessutom sig själv för en idiot och säger att hon gjort fel. Om BB gjorde samma sak är jag inte så säker på att camcam skulle gå hårt åt henne. Hade ju dock varit väldigt olikt BB.

    Vad spelar det för roll vad LD kallar sig själv? Säljer man något och tar emot pengar så skickar man iväg det. Finns inga ursäkter. ??‍♀️

     Spelar väl rätt stor roll om man erkänner att man gjort fel. Hon skriver dessutom att det inte ursäktar, men att det är en förklaring.

      Nej det spelar ingen roll eftersom hon bara gjorde det när hon fattade att det kunde komma inlägg här om det. Hon har ju ignorerat dm om saker under lång tid.

     Jag syftade på jämförelsen med om det med om hade varit BB som istället gjort detta och påståendet att då skulle hanteringen från CamCams sida varit en annan. I det sammanhanget menade jag att det spelar roll om vederbörande pudlar eller inte.

     Var ska man ens kritisera en influencer för som redan öppet krisiserar sig själv? Blir liksom inte så mycket mer att diskutera då. Vad är det ni vill att CamCam ska säga? Att det var dåligt gjort av LD? Det erkänner hon ju redan själv.

    Företag som företag – man kan inte som företagare skita i att svara på mail om utebliven leverans eller inte skicka betalda varor. Då ska man inte driva företag och ta emot andras pengar.

    LD har pudlar järnet då hon vet att det kan bli en stor grej om hon inte lägger sig platt. Så länge det inte uppmärksammade så orkade hon inte ens svara på mail om vad som hände. Hon orkade mycket annat – men inte det.

    Hon har ett företag och bör sälja som företag. Och skatta som företag.

     Skattar hon inte?

  Det är av denna anledningen som jag ALLTID skickar rek. Eller paket. Då kan man spåra och även få ersättning. Alltid alltid rek eller paket. Det kostar inte så mycket mer, dessutom, och är värt vartenda öre.

   Jag har varit med om att jag köpt saker från pantbank online. De skickar alltid med rek. Postnord har två gånger delat ut rekade brev i min brevlåda som vilket brev som helst. Fattar de inte vitsen med rek själva?

    Inte om de inte behärskar språket så bra.

     And here we go…

      Men det är ju sant. Finns information på ett sätt som alla förstår?

       Hur postnord utbildar personal som inte talar svenska får du fråga dom.

       Ingen av de brevbärare som delar ut post där jag bor verkar ha svårt för svenskan i alla fall.. skulle gissa att de flesta är svenska också.

        Av de jag ser när de delar ut posten alltså.

        Svenskakunskaperna kan variera, men under det senast året har jag fått EN leverans som kördes ut av en svensk tjej. Resen har varit utländska killar. Och då pratar vi alla företagen! Posten, Budbee, Airmee, DHL, Schenker och Uber eats. Detta gäller både hemma och på jobbet (inkl företaget som levererar entrémattor).

        Inte för att jag bryr mig ett dugg om var de kommer ifrån. Men det är inte mycket som levereras av svenskar längre.

         Då bor vi inte i samma område antar jag.

          Ingen aning.
          Jag bor i Nacka

  Man ska inte sälja saker om man inte kan leverera. Ens egen hälsa ska inte påverka kunderna. Blir man så dålig så man inte kan sköta jobbet så skickar man ut ett mail och förklarar varför det är förseningar. Att ta upp ämnet först när ens kunder börja gnälla är otroligt oseriöst.

   Exakt – tack! Och Camilla går på det och behandlar henne med silkesvantar. LD har tagit andras pengar i över ett halvt år utan att vare sig leverera eller svara på mail. Det är förskingring och jag fattar inte att folk inkluderat Camilla tar så lätt på det. Eller jo, gällande Camilla fattar man ju varför – hon är så oproffsig så hon behandlar sin bevakning av människor helt olika beroende på vem det är.

    Är man missnöjd med sin beatällning bör man ju vända sig till arn och inte till en skvallerblogg.

     Ingen av hennes missnöjda kunder har väl vänt sig till en svallerblogg eller vad menar du?

      Var mer generellt menat vad man gör när man inte är nöjd med en beställning och den ickehjälp man får av företaget/säljaren.

    TACK!! Hade det varit en gammal ph-deltagare hade det varit en helt annan femma ! men Lady Dhamer ? haha nä..

  Hur kan man inte skicka spårbart som företagare? Hade aldrig vågat skicka mina varor (bland annat prints) till kunder med bara frimärken.

   Speciellt när du som företagare är ansvarig för produkten ända fram tills kundens brevlåda. Som företagare måste du kunna bevisa att kunden mottagit produkten för att slippa blåsningar av kunder som påstår att de ej fått varan.

   Känns otroligt oprofessionellt. Dumt att riska att försändelser inte kommer fram – kostar både pengar (om hon behöver skicka nya), tid och merjobb.

    Om hon ens har skickat varorna.. Jag tvivlar starkt.. Skönt att man kan skylla på postnord, jämt.

  En printbild? ?

   Printbild?

   En printmakerska.

  Jag tror hon helt enkelt inte orkat bara, men att ta pengar från kunder som i många fall har sämre ekonomi än henne och låta dem vänta så länge är inte annat än fult, hon borde ha nämnt Swish ersättning eller annan hjälp för länge sen inte när hon får för mycket kritik. Jag har depression och har skickat och Tagit emot många varor, är alltid petnoga med att fixa om något blir fel och att ansvaret ligger på mig ja depression Utspelar sig på olika sätt men känns lite som mer ligger bakom varför hon inte orkar detta

  Tycker det är obehagligt hennes fascination med mördare när hon är sån extremfeminist men ändå ser upp och nästan idoliserar barn och kvinnomördare, jag förstår att man kan tycka det är inteesssnt men ta det så långt man har sitt namn på internet till en mördare o brevväxla en ??

   Idoliserar? Gör hon? Tycker också framförallt seriemördare är intressant, men det är ju utredningen och analysen av personen som är intressant, inte brotten.

    Hon har ju en besatthet av mördare att till Och med kalla sig dahmer är väl ett bevis på det, hon pratar också om det på ett nästan positivt sätt

     Det håller jag verkligen inte med om.

    Jag är intresserad av diktatorer.

     Hitler är ju också väldigt intressant dock? Varför tror ni det säljs mängder av böcker, filmer, serier och dokumentärer om honom om han inte vore intressant?
     Det är ju nästan mer intressant att fördjupa sig i någon som är så hemsk än någon som är bra.

     Jag med, särskilt de mindre kända som Enver Hoxha i Albanien och Antonio Salazar i Portugal.

   Jag tycker hon symboliskt spottar på offren.

    Hur? Tror ni hon tycker att Jeffrey gjorde rätt? ?

     Att skicka nakenbilder till män som mördat spär ju på bilden av att de kan bli kända och idealiserade om de gör sånt här. LD är så tröttsam. Vi ska skilja oss från våra män men skicka nakenbilder till seriemördare för att det är lite coolt och spännande. Vi ska jobba och vara independent men inte hon. Systerskapet och allt det där men hon har inga problem med att låta andra kvinnor som stöttar hennes arbete vänta i månader på att få det de betalat för.
     Att ta ansvar för att inte sprida corona, inte hon inte, alla andra men inte hon. Och sen en stor offerkofta på det där alla är idioter och avundsjuka människor som missunnar henne.

      Tack för a4an men jag frågade bara vad hon sagt om Jefrrey som får er att tro att hon idoliserar? Jag följer inte henne. Att vara uppslukad av fallet är en sak, att tycka att han är något bra en helt annan.

       På sin egen gamla blogg påstod hon att Dahmer inte var sadist och inte ville skada sina offer.

         Fast där håller jag med henne lite faktiskt. Dahmer var komplicerad. Han begick fruktansvärda saker. Men samtidigt ville han inte skada dem. Han brottades ju med det han gjorde och att han inte ville göra det. Lägg på hans barndom och liv på det. Man kan ha empati för någons situation och samtidigt tycka att personen är helt sjuk i huvudet.

          Som samhälle bör man markera endast avsky gentemot dessa typer av brott, samt lägga straffet på den högsta nivån. Att förstå psykologin bakom förövarna handlar inte om empati utan om neutral behandling av problematiken. Empatin bör ligga med offret, alltid.

           Så himla grunt tänkande ?

          Alltså du pratar om en man som våldtog och mördade barn, då har man förlorat all möjlighet till empati i mina ögon.

           Nu talar vi Bloggbevaknings läsare. Här sympatiseras med pedofiler men nåde dig om du är 42 och blir gravid.

        Sjuk hon är. Jefrrey var en sån obehaglig mördare, han ser ut som vem som helst, ser till och med bra ut. Precis som Ted Bundy. Hatar sånna, blir extra otäckt när de inte ser ut som freaks.

        Va? Har du läst hennes förklaring om det?

      Fast det var ju något hon gjorde för 15-20 år sedan. Hon brukade ju blogga om bantning också, men de flesta människor växer och utvecklas under livets gång.

    Tycker du samma om Marilyn Manson?

     Har han mördat någon? ?

      Är inte personen du svarade men Marilyn Manson har tagit Marilyn från Marilyn Monroe och Manson från seriemördaren Charles Manson.
      Han tog förnamnet från den finaste och efternamnet från den värsta.

      Han heter egentligen Brian Warner. Inte lika coolt.

       Och innan nån murderino hakar upp sig, så nej han utförde inte morden själv men eftersom han stod bakom dem så förtjänar han att kallas seriemördare.

      Vi pratade väl om att ta sig ”artistnamn” och genom det spotta på offer..?

     Jag tycker samma om Manson. Har svårt för kulterna kring sjuka mördare och kvinnor som dras till fängslade psykopater öht. Det är inte bara töntigt och ett billigt sätt att söka uppmärksamhet, men även degenererat och respektlöst mot deras lidande offer.

  Varför säljer donnan redan existerande prints? Kan den inte designa själv?

   Men det är väl bara de två översta som är hennes? och dem har hon ju gjort själv .
   Eller är printsen på nedre raden på bilden också från LD?, tyckerbinte att det ser ut som hennes stil?

   Det är två översta bilderna som är LD. Nedre är ej hennes nej.

  Jag har aldrig haft problem med posten fastän jag skickat och tagit emot saker i flera år, har ld såhär mycket problem under så lång tid kanske det är
  Dags för spårbar post istället för ursäkter till betalande kunder? ?

   Fast det har ju inte varit ursäkter. Hon har systematiskt undvikit att svara folk som hört av sig. Endast när hon blivit tvungen, som i kommentarsfältet eller nu till Camilla så har hon svarat.

    Ja, det framgår i en av kommentarerna som Cam inte publicerade att hon mailat utan svar.

  Tydligt att LD är med på din pluslista. Jag skulle önska att dina egna känslor inför de du skriver om inte tar över inläggen. Hade det varit någon du inte gillar hade inlägget haft en helt annan slutkläm.

   För mig gör det inget att det personliga tyckandet lyser igenom. Men då ska man ju inte tro att ens ”granskningar” tas på allvar sen heller.

    Det här är ju precis varför bloggen inte kommer lyfta till något allvarligare inslag i samhällsdebatten, det är för låg nivå.

   Ja… En influencer säljer saker utan att skicka dem, undviker att svara på folks dm och sen är det bra bara för att hon svarar när hon fattar att inlägg på bloggbevakning väntar…?

   Jag kommer ihåg när folk här för ett tag sedan undrade sig fördärvade varför det inte kom inlägg om Cissi och vad hon hade för sig med Gardet. Total radiotystnad från Cam i månader, hon vare sig besvarade frågorna eller gjorde något inlägg. Strax därpå så visar det sig att Cam blivit lite kompis med Cissi men de blivit ovänner. Då kom det kritiska inlägg på inlägg om Cissi, det är lite högstadiet över det hela.

    Ovän…. Camilla hjälpte Cissi att starta en blogg de la upp ett påhittat inlägg på som förtalade f v. Partners in crime.

  OT men i Margaux senaste vlogg visar hon till och med NAMNET PÅ SIN SONS SKOLA samt även pedagogen??

   Hon verkar ju helt galen.

    Stackars barn. Tänker mamman inte på barnets säkerhet?

   Gör hon? När i vloggen?

    Från 2:09, man ser namnet på skolan tydligt i bakgrunden på skylten ?

     Vad bra att du upplyser alla om det.

   Har hon tagit bort den vloggen nu?

   Är han så stor redan att han går i skolan??

  LD måste vara den största sprittsmidaren – nu har hon två vänner över på middag igen.

  Jag blir så himla ledsen över att det finns så många människor som helt skiter i regler och restriktioner, det är som ett finger i ansiktet. LD ler nu med en drink i handen och är väl på väg in i dimman och struntar i allt utanför hennes egen bekvämlighet och bubbla. Men det tas självklart inte upp är på BB – vissa kan i princip kliva över lik medans andra får ett helt inlägg med utskällning de lux för att de råkade trampa på en myra.

   Du FÅR tråffa personer. Vi har ingen lag mot det. Hur lever de sina liv btw? Mest hemma precis som Ld? Isåfl är det ju skitsamma.

    LD är inte mest hemma, du har uppenbarligen inte koll.

     Jag bryr mig uppenbarligen inte hur hon lever? Så tröttsamt med alla covid poliser. Vi gör så gott vi kan allihopa. Så länge skolor och affärer är öppna spelar det ändå inte så stor roll om någon träffar vänner.

      Nähä va bra! Då kan jag träffa minst 1 vän per kväll nu framöver, äta middag och mysa hemma. Har kanske 10 st jag längtar efter ett träffa och då hinner jag ju bränna av det innan januari är slut ??????

       Varför skulle du inte kunna det dock? ??‍♀️ Jag skulle inte göra det, då jag bryr mig om min hälsa. Men vad du gör skiter jag faktiskt i.

        Men hur kan inte ironin framgå?

        För att det påverkar andras hälsa och hur länge vi måste ha restriktioner??

      Alla gör ju helt uppenbarligen INTE så gott de kan! T.ex. LD.

      Idiot!

    Det är mycket MAN FÅR göra utan att det är brottsligt men det betyder inte att man inte kan låta bli. Folk är ju fan kompletta idioter tycker de att det är kul att leva såhär eller?! Alla måste ANSTRÄNGA SIG.

    Man ska ungås med de som ingår i ens hushåll! Hur kan du missat det?

   Varför följer du henne på Insta om du mår så dåligt av henne?

   ”Sprittsmidaren” ??

   Fick läsa det flera gånger innan min hjärna konstaterade att något var fel.

    Haha – jag förstod inte ens vad du menade först men nu ser jag. Bra ord ju!

   Två vänner på middag är väl ingen fara, herregud… Vi vet ju som en annan kommentar skrev inte om de alla suttit hemma hela veckan innan de sågs.

    Nu är det fler än så

    Hon har olika vänner på middag eller går hem till dem varje dag i princip. Det står ju i första kommentaren ”igen”.

     Att hon haft Corona spelar ingen roll, vi vet ingenting om hur den ter sig och senast idag kom uppgiften om att man kan få Corona trots antikroppar men då utan eller med väldigt milda symptom men man kan smitta andra. SLUTA UMGÅS MED MASSA FOLK. ?

     Det handlar om solidaritet. Vem är det som sliter mest inom vården jo kvinnor. Men självklart ska LD gå på restaurang, han flertalet vänner över med jämna mellanrum osv.
     Det svider i ögonen när man själv och många många andra längtar efter att få träffas men undviker det då läget är som det är. Hon skulle tagit ett par pass på akuten istället för att hänga på spa och dricka alkohol med polarna.

      Titta inte då

       Jag följer inte henne då jag tycker att hon är skenhelig. Men det skrivs ju om henne här titt som tätt och det är ok att störa sig. Du störde dig uppenbarligen på min kommentar men tittade och kommenterade ändå.

       Men problemet kvarstår även om man tittar eller inte!

  Ot.
  Bianca hyllar Lovisa till skyarna, hennes viktigaste person osv.
  Varför får jag känslan av att det inte är ömsesidigt?

   Jag tycker det verkar ömsesidigt. Men Lovisa lägger inte upp lika mycket personligt.

    Får obehagliga vibbar av Lovisa. Men med det sagt – Varför måste det vara ömsesidigt? Alltså rent krasst så har man väl ingen rätt att kräva eller förvänta sig att vara lika viktig för en annan människa som den människan är för mig. Så länge relationen är hälsosam och man visar varandra ömsesidig respekt osv.

  Ett print
  Två prints
  Flera pruttar

  Det är ju inte ovanligt att den som lider av depression har svårt att ta sig för vissa saker. En enkel uppgift kan kännas som att bestiga ett berg. Samtidigt kan den deprimerade kanske sköts andra saker exemplariskt och omgivningen ser på och fattar ingenting. Tror många av oss har så kallade surdegar i sitt liv, kan jämföras lite med det. Att skicka prints är ju också inte en uppgift utan ska ske i många steg vilket kräver att man orkar flera gånger. Har inga dom helst problem med att förstå att det blivit oöverstigligt för henne, speciellt inte när det är 140 st.

  Däremot, när det gäller andra människor som legat ute med pengar, pengar som hon nu suttit på i månader, kunder som inte kan slappna av innan de fått det de beställt. Man måste respektera dem som kunder. Att visa upp att man är ute och roar sig frekvent samtidigt som man inte skötet sitt jobb, det är verkligen respektlöst. Är man svårt sjuk och inte har möjlighet att skicka, ja då skickar man ut information. Eller så fåt man bita i det sura äpplet och ta in hjälp, med minskad vinst som resultat. Otroligt oprofessionellt och driver man en så oprofessionell verksamhet så kanske det är bättre att kunden svischar efter att de fått sina istället. Visst då riskerar man att inte få sina pengar men kunden kan ju också ha orsaker till att den inte kan betala, depression kanske.

   LD har definitivt blivit smittad av latmasken.

   Ja, jag förstår verkligen att man inte mäktar med vissa saker men när det handlar om andras pengar och ens företag får man helt enkelt be om hjälp isåfall.

  Men lägg av.. ”på grund av min depression” Jo. Yeah right.

   Jag är också deprimerad. Varje måndag.

   Vad tänker du då? Att hon skjutit på det för att det är roligt?

    Hon är lat?

     Eller deprimerad som sagt.

  Ett tryck => ett print

  Uselt gjort. Men hon bryr sig ganska lite om andra. Jag kulle aldrig handla av ”feministen” som med stolthet skriver att hon skickat sexiga bilder till seriemördare för att det är ”en del av spelet”. Tom hennes som skrev om att hon var pinsam i det inlägget. Allt det där feminsimsnacket gäller ju bara andra, själv är hon försörjd av mannen och sk deprimerad. Jag tror henne på den punkten, jag hade också varit deprimerad om jag levt hennes liv.

  Varför vill man ha de där fula printsen?

  Det är så jävla lätt att alltid skylla på postnod(Catrin Hedlund style)! Självklart kan det ha blivet fel där någongång men menar hon på allvar att alla som inte har fått sina grejer har blivet av med dom i posten ? Bullshit. Jag har verkligen aldrig haft något som har försvunnit i posten, det har aldrig hänt och då köper och säljer jag mycket, mycket!! och skickar alltid via postnord. Jag tycker det ofta är så enkelt att skylla på postnord när det egentligen (oftast) är en själv som har brustit. Lady Dhamer är inte någon människa som sitter över alla oss andra, hade det tex varit någon ph deltagare som hade sålt saker som inte kom fram till många personer så hade det blivet hus i helvete!

  bra tt du uppmärksammade detta Camilla.

  Läst i facebookgrupper också om folk som inte fått leveranser, skickat dm och inte fått svar. Men så lägligt att få tummen ur när det blir lite uppmärksammat 🙂

  Jag är med i en tjejgrupp på facebook där en tråd handlade om detta. Det var många i tråden som inte hade fått sina printar. Hon svarade inte när de kontaktade henne, och en person nämnde att LD hade haft ett till försäljningstillfälle trots att hon redan var försenad med att leverera det som den här personen hade beställt. Det spekulerades i att det berodde på depression, och det kan man ju tänka sig. Men jag kan tycka att man då låter bli att sälja till flera om man vet med sig att man inte orkar leverera. Man undrar ju också lite varför hon inte tog hjälp av sin man, antingen med att skicka iväg printarna eller med att ge tillbaka pengarna.

  Hur som helst, det är ju jättebra att hon tagit tag i det nu, och förhoppningsvis lär hon sig av sina misstag. Jag älskar hennes konst och funderar själv på att beställa något av henne trots strulet.

   Jag såg också en sådan tråd. Känns ju också tråkigt att hon inte sprider den här informationen i sina egna kanaler utan bara pratar genom Cam. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *