Vi kikar vidare på ”väskdrottningen” Sanna Wester

Uppdatering kl 17.41:
En av mina läsare hittade personen vars bild används som profilbild på det konto som vann Sanna Westers Chanelväska. Tror vi kan slå fast nu att det är ett 100%-igt fejkkonto.

Bild på det faktiska Instagramkontot där Atenas profilbild kommer ifrån.
Bildkälla: https://instagram.com/negin___3369

……………………………..

Här hittar du mitt första inlägg om Sanna Wester.

Tydligen så har Sanna Wester haft en mängd fejkkonton som hon använt för att kommentera sina egna inlägg med, att för att framstå som större, mer populär och med mer engagemang från följarna, saker som är otroligt viktiga när man ska sälja in samarbeten.

De mest kända är:
lgullmark (väsk-vinnaren från det HÄR inlägget)
klarssons98
Per.sonalshopperuk
Stylebyymattsson
Interiorbyylva
Himlawilson

Kommentarer på Sanna Westers konto av alla dessa uppräknade konton.

Den 4/1 kommenterade de friskt på Sannas inlägg, men sedan det börjat komma fram vad hon höll på med så gjorde Sanna sin profil privat och döpte om användarnamnen på sina fejkkonton.
Problemet var bara att hon glömde att hon svarat på alla deras kommentarer och taggat deras namn, och taggar ändras inte av ett namnbyte vilket gör det enkelt att se, precis vad hon gjort.
Namnet till vänster är det ändrade namnet och namnet taggat i Sannas kommentarer är det gamla.

Bilder från Sanna Westers konton där profilnamn ändrats men inte taggarna.

Bilder från Sanna Westers konton där profilnamn ändrats men inte taggarna.

I förra inlägget så tog jag upp Sanna Westers give away av en LV-väska som med största sannolikhet aldrig ägt rum på riktigt, och nu tänkte jag gå vidare till den Chanelväska som Sanna ska ha haft ett likadant upplägg för.
Typ att om hon når ett visst antal följare så ska hon ge bort en Chanelväska.
Tävlingen togs ner på förhand efter att rykten börjat florera kring att alltsammans var fejk, men ändå så lyckades hon hinna med att kora en vinnare innan hela hennes konto försvann.
Vi ska titta lite närmare på den här vinnaren.

Bild från Sanna Westers konot där vinnaren av Chanelväskan heter @atenatakalooo
Bildkälla: Sanna Wester Instastory

När en av mina följare kontaktade den här Atena, för att varna henne för att väskan hon vunnit, med största sänket är en replika så hände något intressant.
Den HÄR konversationen utspelade sig.

Diskussionen börjar på knagglig engelska för att sedan gå över till svenska när min läsare skickar en skärmdump där man kan se att Atena kommenterat Sanna Westers konto på svenska.

Den svenska kommentaren på Sanna Westers konto.
Bildkälla: Sanna Wester Instagram
Och så är vi tillbaka på engelska där personen inte vill visa vem hon är egentligen.
Bildkälla: Atenatakalooo Instagram

Tittar man på @atenatakalooos vanor på Instagram så är de väldigt lika Sanna Westers.
De tenderar att vara online vid exakt samma tidpunkter.

Fem bilder som visar att Sanna Wester och Atena är online exakt samtidigt

I mitt förra inlägg kunde jag även visa att sidan Yaytrade.se först tog bort alla annonser för väskor på Sanna Westers sida, för att sedan ta ner hela hennes shop.

Sanna Westers shop är raderad från Yaytrade.
Sanna Westers shop är raderad från Yaytrade.

Konversation med Yaytrade där de skriver att de ser allvarligt på om någon säljer replikas på deras sida och att de skulle låta sin specialist titta på Sannas annonser en gång till för att säkerställa äktheten i det hon säljer. Om det finns osäkerheter kring det så tas annonserna ner så länge. Alla Sannas annonser plus HELA shop försvann. Det säger en hel del.

Konversation med Yaytrade där de skriver att de ser allvarligt på om någon säljer replikas på deras sida och att de skulle låta sin specialist titta på Sannas annonser en gång till för att säkerställa äktheten i det hon säljer. Om det finns osäkerheter kring det så tas annonserna ner så länge. Alla Sannas annonser plus HELA shop försvann. Det säger en hel del.

I konversationen här ovan – som en läsare haft med Yaytrade – skriver de att de ser allvarligt på om någon säljer replikas på deras sida och att de skulle låta sin ”Brand Authenticity Specialist” titta på Sannas annonser en gång till för att säkerställa äktheten i det hon säljer.
Finns det minsta osäkerheter så tas annonserna ner i väntan på att äkthet kan styrkas.
ALLA Sannas annonser plus HELA hennes shop försvann.
Det tolkar jag som att de kom fram till att äktheten i hennes produkter inte kunde styrkas och att de inte längre ville ha henne som en av sina ambassadörer.
Vad de närmare kommit fram till gällande hennes annonser vet jag inte, men borta är hennes shop.

Sanna Westers konto är fortfarande spårlöst försvunnet från Instagram.
Vad drar vi för slutsatser av det, mina kära Bloggbevakare?

Tusen tack för allt material ni skickat mig så att jag kunnat bygga detta inlägg kring alla oklarheter som omgett Sanna Wester!
Ni är BÄST!!!!

Jag har återigen sökt Sanna Wester via mail för att låta henne kommentera innehållet i det här och det förra inlägget men hon har inte återkommit.

220 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh herregud vad pinsamt. Charlataner!!

  Svara

   Fyfan vad vidrigt beteende. Hon är ju bara som vilken brottsling som helst som lurar folk på pengar etc. Snacka om gränslöst beteende att göra allt för att bli känd. Hon befläckar ju branschen.

   Svara

   +100000!

   Svara

  Det är helt klart insta-tjejer som regerar inom sol-och-vårandet nu för tiden 😏

  Svara

  Fuskisar gillar vi inte!

  Svara

   Tyvärr är det väldigt, väldigt mycket fusk på soc media som instagram. Detta är bara toppen på ett isberg. Köpta följare är snarare regel än undantag, samma med retuscherade o photoshoppade bilder osv. Det är så extremt lätt för vem som helst att fuska på soc media, instagram mm, då kommer de också att göra det. Långt ifrån allt upptäcks. Skulle tro att de allra flesta som vill försörja sig på detta onödiga fakejobb fuskar mer eller mindre. Men de kanske inte ens ser det som fusk för det är så vanligt i ”branchen”…..

   Svara

  Hmm….

  Jag antar att den här Sanna Wester själv tycker att hon har ovanligt fina ben… Haha 🙂

  Svara

   Jag ser framför mig hur en tjej sitter hemma i soffan och skriver ”dina ben är 🔥” om sig själv och sedan svarar ”tack gumman” till sig själv. Det känns så…sorgligt.

   Svara

    Sorgligt och patetiskt. Just denna typen av människor som anstränger sig extremt mycket för att försöka framstå som avundsvärda, när i realiteter ingen vettig människa är avundsjuk på dem. Man tycker synd om dem för att de är så pinsamma.

    Svara

  Hahahaaaaaa

  Svara

  Fy fan vad pinsamt.

  Svara

  POPCORN!!! Detta är FÖR spännande! Fy fan vilken skam hon måste känna nu. Liksom kommentera sina egna ben massa gånger. Jäkla bra att sånt här uppdagas, tänker att det är så många unga tjejer som lätt blir lurade och tror att dessa ”influencers” gör allt rätt…

  Svara

   Jag tror inte att hon skäms. Bedragare brukar inte känna ånger då dom medvetet lurar andra. Titta på Catrin Hedlund, hon blåste folk på stora summor och skröt sen om att kunde ”hustlat” folk på mer om hon ville.

   Svara

    Tror inte heller hon känner ånger. Hon lever i sin egen värld.

    Svara

    Vem är Catrin och vad har hon gjort? Om du vill förklara för en ovetande men nyfiken själ 🙃

    Svara

     Du fick både för- och efternamn men kunde ändå inte bemöda dig att googla?

     Svara

      Usch vill bara spy över dig 🤮 Såna som du gör att man förlorar hopp om mänskligheten.
      Nej jag kan inte googla för då kommer det upp en massa information och jag har synskada. Enstaka kommentarer kan jag tyda men inte längre texter.
      Jag brukar ibland få fantisera hur vissa saker är eller gester osv. Svårt att förklara men jag försöker, se framför dig en hand, fem fingrar. Jag håller ner alla fingrar utom ett.

      Svara

       Prova att berätta det när du ändå ställer en fråga med ett uppenbart svar.

       Svara

        Visste inte att man var tvungen att berätta om sina handikapp.. Trodde människor kunde vara trevliga ändå, eller bara scrolla förbi min fråga om man nu inte ville svara på min fråga. Ganska enkelt men folk livnär sig på att vara riktiga *valfritt ord*

        Svara

       Med den attityden förtjänar du ju inte ens ett vettigt svar. Att du är synskadad ger dig inte rätten att bete dig illa.

       Svara

        Svarar bara på kommentaren jag fick. Vill man inte svara så skit i att kommentera. Varför BEMÖDA sig att ens kommentera min fråga om man inte svara på självaste frågan?
        Jag tror inte du eller ”Anonym” (vet ej om ni är samma person) har ett vettigt svar ändå för du vet att jag har rätt. Scrolla förbi om det är något som du inte vill svara på. Det är jätteenkelt. Testa ska du se!
        *väntar spänningsfullt* 🍿🍿🍿

        Svara

         Varför förvänta sig att andra ska göra jobbet åt en? Så funkar inte livet.

         Svara

          Förväntade mig inte ett skit. Jag skrev >Om du vill förklara…<
          Visst mer än jag som är synskadad 😂
          Vill man inte svara på min fråga så kan man scrolla förbi utan att kommentera. Det är många dryga personer här inne och svarar man drygt till mig så får man dryga svar tillbaka.. För så funkar livet! ☮️

          Svara

         Om jag har ett handikapp som påverkar min förmåga att hantera information på internet som är lättillgänglig för andra med inte för mig, så berättar jag det för att inte andra ska tro att jag är lat eller något annat. Ingen här som är riktigt *valfritt ord*.

         Svara

          Men varför direkt anta att någon är lat?? Varför inte bara scrolla förbi, skita i att svara, eller svara på frågan som ställs? Lika enkelt som du tycker det är att berätta om ens handikapp, lika enkelt för dig att välja att svara eller scrolla. 🤷🏼‍♀️

          Svara

           Därför att det är många som inte orkar googla.

           Under hela denna tid du har gnällt så har du bara enkelt kunnat googla när du fick för och efternamn. Herregud, orka göra en höna av en fjäder.

           nu har du precis tytt långa texter genom dina frågor & svar och inte bara enstaka kommentarer. grattis! du är friskförklarad!

    Nej, tyvärr är det alltid fel människor som skäms när man vill höja moralen i samhället. Vissa skäms fast de inte borde (inte gjort nåt fel) medan extremegoister som lever på att manipulera och lura folk aldrig skäms fast de verkligen borde. Vi måste inse att människor är väldigt olika och man kan inte behandla alla på samma sätt. De som manipulerar, fuskar men aldrig skäms måste man bryta totalt med för att de ska fatta konsekvenser. Avfölj direkt och interagera aldrig med såna personer. Dock, bra att upp,ärksamma de lögner de sprider så att folk varnas. Den enda uppmärksamhet de ska få är att man kritiskt berättar om deras fusk. Sedan ska man avfölja och ignorera. Extremegoister lever på andras uppmärksamhet.

    Svara

   Jag tror absolut hon skäms. Hon skulle inte tagit bort sin insta direkt annars

   Svara

    Om det hon gjort är potentiellt brottsligt så hade hon tagit ner sin ig för att sopa bort spår. Tycker att hon tar bort ALLT, även Facebook från 2017, är en varningssignal. Något har hon gjort, hon vet om det och hon försöker undertröja bevis. Det är känslan jag får.

    Svara

    Skulle hon ju, är ju inte ett tecken på att hon skäms, det är ett tecken på att hon åkt dit och nu försöker dölja det.

    Svara

    Hon finns fortfarande på ig, 4barnsmamman__

    Svara

   Vad har popcorn med det hela att göra?

   Svara

    Tänk dig att man går på bio och ser en underhållande film; till det äter man popcorn. Samma sak här, fast det är Sanna Wester som står för underhållningen.

    Svara

    Skämtar du eller fattar du seriöst inte vad som menas när man säger så?

    Svara

  Hon verkar tycka att hennes ben är väldigt snygga iaf…

  Svara

   🔥

   Svara

   Hahhaha

   Svara

    Ja det var viktigt att påpeka flera gånger! Ganska pinsamt.

    Svara

  Det går bra att tipsa polisen om denna varumärkesförfalskning (helt anonymt om man så önskar):

  https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben/

  Svara

  Alltså… 😳 Är helt mållös över det här. Så sjuk grej.

  Svara

  Någon som vet något mer om henne? Ålder? Familj? Var bor hon?

  Svara

   Följt henne ett tag, då har hon iaf sagt att hon har man, en som på 2 år tror jag? Och bor i ett hus de nyligen köpt.. Hon är väl 30?

   Svara

    Har hon man och barn så bör hon hålla tummarna för att detta inte blir någon större juridisk sak så att det belyses på Flashback.

    Svara

     För?

     Svara

     Det är väl exakt lika viktigt, alla är lika inför lagen. Man kan inte fegt gömma sig bakom att man har familj. Hur skulle ett samhälle se ut om brottslingar fick gå fria för att de har familj? Helt sjukt resonemang!

     Svara

      Vem har sagt att alla inte är lika inför lagen?

      Svara

    Bor hon i Stockholm? 😊

    Svara

    Va? Är mannen 2 år, helt olagligt ju.

    Svara

   30 bast. Bor med A i en villa på 30 kvadratmeter. Shit vad lyxigt det låter.

   Svara

    😬😂

    Svara

    Rymligt.

    Svara

    A är 35 år, under januari har man har sökt på honom 35 gånger (på en viss sajt); Sanna 165 gånger … De verkar vara populära!

    Svara

     Mr koll..? 😂

     Svara

    Man behöver väl inte bo lyxigt, eller stort. Genom historien så har människor bott mest smått och trångt. Hela familjer i en timmerstuga som har ett rum. Det där med att man måste bo i en villa på 200kvm som standard är helt knäppt. Man är ändå borta hemifrån så mycket, bortsett från att vi nu har en pandemi. Vad gör vi hemma ens? Vi lagar mat och sover eller slappar på en soffa, duschar och tvättar kläder. Inte så att man behöver mycket plats för det. Folk som bort stort behöver mest platsen för alla sina prylar och grejer, som vi faktiskt skulle kunna leva utan. Och så sitter man där med 5milj. i lån, vilket sätter folk i en rävsax där man inte bara kan göra vad som helst med sitt liv utan måste jobba för att kunna betala tillbaka lånet och andra kostnader som blir bara högre ju större hus man har. För att inte ens tala om hur mycket miljö vi skulle spara på att bo mindre.

    Svara

     Om man kliver över högar med äkta märkesväskor, så bor man inte på 30 kvadrat långt ut i bushen.

     Svara

      Man kan ju lägga pengar på dyra grejer utan att för den sakens skull ha ett stort bostadslån. Nu kanske inte högar med grejer då man inte har plats för dessa, men några saker som man ändå använder. Nu säger jag inte att denna tjej lever just så men ändå.

      Svara

     Om man vill vara lite filosofisk så kanske just dessa kommentarer och statushetsen om bl a kvadratmeter förklarar varför hon gjort som hon gjort. Alltså att människor som redan lever rätt bra och har allt de behöver ändå tänker de måste tjäna snabba pengar & ”vara nån.”

     Svara

     Min mardröm att bo alldeles för stort och samla på mig en massa skit jag inte behöver. Lite större än 30 kanske, ja, men behöver absolut inte mer än en liten tvåa. Ett kök, någonstans att sova och ett vardagsrum. Perfekt

     Svara

      Ja, samma här. Jag uppriktigt hatar prylar. Jag hatar meningslöst samlande till inget syfte. Folk har liksom 2 vardagsrum i hus nuförtiden, varav ett står oanvänt 99% av tiden och innehåller ens änglasamling som ingen är intresserad av att se. Och så måste man inreda alla rum, även dom man inte vistas i så ofta. Helt galet tycker jag.

      Svara

    Tycker iof villa (?) på 30 låter asmysigt. Men då har de säkert bi area också, tror inte bostadsytan är 30.

    Svara

     Attefallshus, antagligen.

     Svara

      Min dröm att bo så 😊 precis lagom mkt städning och underhåll men ändå ett hus.

      Svara

       Den kåken kostade drygt sex miljoner kronor = knappast att Sanna Wester + A har råd med det.

       Svara

       Den gick för över sex miljoner kronor. Inget hon har råd med.

       Svara

        Hon är skriven där, det är där hon och hennes familj bor.

        Svara

         Se 16:41.

         Svara

         Bor hon (30 år) hemma hos föräldrarna, tillsammans med pojkvännen (35 år)?

         Svara

          Deras tidigare adress var på en lägenhet i Sundbyberg, antar att dom sålde den och köpte huset? https://www.booli.se/bostad/306573

          Svara

          Hennes familj = hennes man och son….

          Svara

           Enligt inläggen på insta (innan hon tog bort kontot) var hon tillsammans med en C*rl 2017 då de fick tillträde till sin lägenhet sommaren 2017. Vet inte när det tog slut mellan dom men det måste ju gått fort att hitta nuvarande mannen med tanke på att de gifte sig sommaren 2018 och fick barn i november samma år

    Fast nä, efter en snabb googling på hennes adress så står det att det är en villa på 136 kvm. Biarean är dock på 32 kvm, dvs vindsutrymme tex. Såldes den 11 augusti förra året för 6200000 och hon flyttade in 11 september enligt mrkoll. Mvh internetdetektiven

    https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-svinninge-osterakers-kommun-lotvagen-5-16955170

    Svara

     Ser nu att jag inte var först med denna info. Är hursomhelst väldigt nyfiken på henne nu (visste inte vem hon var innan bb började skriva om henne). Men viktigt med korrekt information!!

     Svara

  När man börjar trixa med falska konton och personligheter så har det gått långt…

  Svara

   Verkligen. Jag tänker på den gamla dokumentären ”Catfish” där en galenpanna snodde bilder på, för henne, okända människor och hittade på namn åt dem

   Svara

    Ja, och folk som skickar meddelanden till sig själv fram och tillbaka 😐

    Svara

  Tycker att hon (och många andra influencers) mest är tragiska och patetiska. Jag skämmer ut mig rätt ofta men har intelligens nog att inte skämma ut mig offentligt. Tänk när framtida chefer/kollegor/barn/partners et googlar hennes namn och läser detta inlägg. Jag hade typ bytt kön, namn, ansikte, land och familj. Hej hej, jag heter Mohamed Lee och kommer ifrån Ukraina men bor i Egypten.

  Svara

   Hahahhaha

   Svara

  Anna Book pratar om dig på sin live nu, Camilla Gervide. Hon sa att hon tänkte låta liven ligga kvar i 24 timmar, in och kolla 🙂

  Svara

   Helvete att man är blockad…

   Svara

    Jag tror du kan se om du loggar ut?

    Svara

   Ja det var ord och inga visor från Tooken 🤓

   Svara

    Vad sa hon?

    Svara

   Jag som inte är så duktig på Instagram, hur ser jag hennes sparade live? 😇

   Svara

    De brukar komma upp på youtube!

    Svara

  Men en riktig chanelväska ska väll ha ett nummer i väskan? Det är väll bedräger hon sysslar med. Vad är en patologisk löngnare? Någon som vet?.

  Svara

   Ja, en äkta Chanel har ett serienummer. Inte svårt att fejka.

   Svara

   Om produkterna är plagiat/kopior så måste Yaytrade anmäla det i en sk. Copyright Infringement report till varje enskilt Märke (LV, YSL, Gucci etc) för varje enskild försäljning. Företagen tar det på yttersta allvar att följa upp med stämningar mot individer och företag som säljer och profiterar på plagiat.

   Sen att det OCKSÅ är bedrägeri under svensk lagstiftning, det är bara grädden på moset.

   Svara

  Grymt bra jobbat här!! Sånt som detta o såna som hon behöver granskas.
  Så otroligt pinsamt för henne att bli påkommen med detta. Hela hennes status är numera noll!

  Svara

  Anna Book kallar dig ett ”fake ass bitch” och din chef för ett praktarsle på sin live, hon pratar även om hans k*k (av okänd anledning). Det är snudd på förtal? Hoppas någon spelar in och lägger ut på Youtube!

  (Jag skrev en kommentar för ett par minuter sedan men den kom inte fram?)

  Svara

   Hon kallar dig även för deliriumkärring och påstår att du kallar dina följare för mytomaner.

   Sen påstår hon att de är olagligt att sprida hennes lives på Youtube (p.g.a. upphovsrätt). Kan detta stämma?

   Svara

   Brukar komma länkar på ”en annan sajt”.

   Svara

    Bara att söka på ”Anna Book live” på Youtube så kommer en massa smått och gott upp 🙂

    Svara

   Hmm. Kanske men det har ju ändå skrivits betyyydligt värre grejer om Anna här så tycker nog man får låta kommentarerna passera.

   Svara

    Det är ju dock lättare att bevisa i det här fallet då hon säger det på sin live. Inte särskilt anonymt, till skillnad från här.

    Svara

     Nja. Det är rätt enkelt spåra ett inlägg om man vill.

     Svara

      Kan du ge exempel på vad Camilla skrivit om Anna Book som skulle kunna räknas som förtal? Jag har läst den här bloggen sedan start och kan inte komma på något.

      Svara

       Vet faktiskt inte om just Camilla gjort det men syftade mer på kommentarerna under inläggen som jag antar Camilla/ ansvarig utgivare blir ansvariga för. I det sammanhanget känns ett ”bitch” som att det går att leva med.

       Svara

        Kom gärna med exempel på vad följare har skrivit och som har tillåtits vara kvar 🙂

        Svara

         Det är väl bara att gå in och läsa under valfritt inlägg & bilda dig en egen uppfattning om vad som kan vara okej och vad som inte är det.

         Svara

          Det är det jag har gjort men jag kan inte minnas att jag sert någon som kommentar (som fått vara kvar). Kom gärna med ett konkret exempel, som sagt!

          Svara

           Men snälla. Spela inte dum.

           Och som anonym sa, bara att gå tillbaka till valfritt inlägg och läsa. Tycker du att allt som står är okej så är det din uppfattning.

        Vad tycker du om ”deliriumkärring”, då? Med tanke på vad Camilla har berättat här om att hon haft problem med alkohol?

        Svara

         Alltså, missförstå mig rätt. Jag tycker inte det Anna säger är okej. Jag konstaterar bara hon fått grövre kommentarer mot sig på BB så jag skulle inte göra stor sak av det.

         Svara

          Jag håller inte med dig. Oavsett så ger det inte Anna rätt att komma med kränkande kommentarer mot Camilla som person. Det är dessutom olagligt.

          Svara

        Nej, ni är själva ansvariga för era kommentarer eftersom de inte modereras innan de visas, men jag rensar ändå så mkt jag kan.

        Svara

         Så du har inget ansvar alls för vilka kommentarer som får stå kvar? En uppriktig undran alltså eftersom en del som rör brott osv rensas.

         Att man ansvarar för vad man skriver förstår jag men har inte du/nyheter24 något ansvar alls kring vad som raderas och står kvar?

         Svara

         Nja, kolla upp lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor.

         Svara

          Kolla upp praxis istället.

          Svara

         Ok, det visste inte jag! Jag skulle ändå gissa att folk håller dig/utgivaren som ansvariga (åtminstone delvis) för vad som står här iom att ni frontar bloggen även om det sen inte tekniskt stämmer. Eller ska man bli arg på nån för vad som står här så kommer man ju bli arg på dig, orättvist eller inte.

         Svara

   Verkar vara rätt mycket hat mot Bloggbevakning. Får ta och titta på YT.

   Svara

   Hon sa även att du pratar skit och manipulerar dina läsare. Med mera

   Svara

    Anna Book är ju verkligen rätt person att säga så … De verkar ha det rätt fattigt nu. Blir väl så med fyra vuxna som inte jobbar + en som pluggar, med en väktarlön som ska få det att gå runt. Och om de skulle flytta till en lägenhet så undrar man hur många som ska få plats. Barnen får nämligen inte flytta hemifrån innan de gift sig, för så gör man i Spanien. (Källa: Anna Book.)

    Svara

     Jag har för mig att Anna sagt att Antonio flyttat hemifrån? Och Felicia har ju haft annat boende förut, men varit tvungen att flytta tillbaka igen?

     Svara

   Camilla Gervide se ovan kommentar om Anna Books live om dig..

   Svara

   🤷🏼‍♀️

   Svara

   Tycker inte att det hon sa om Camilla var så mycket värt att lägga på minnet. Mer intressant är ju hur många timmar människan orkar ha live!? Hon måste ju ha haft live hela dagen idag.

   Svara

  Ett bildsök på profilbilden till den här atenatakaloo ger träff på instakonton med namn:
  @khalejooon289111
  @negin___3369
  etc

  Svara

   + diverse hashtags på farsi…

   Svara

   Undra hur många konton sanna har?

   Svara

  Spana in instakontot negin_3369 känner ni igen bilden? Får man verkligen sno folks bilder och utge sig för att vara dem? Tror denna Sanna leker med elden…

  Svara

   Omg!! Camilla Gervide, kontakta denna personen.

   Svara

    Personens konto skapades i december 2020? Massa mysko bilder… fattar verkligen inte vad detta är för härva! Haha.

    Är det en sån… följ-och-gillafarm som har hand om konto(na)?

    Svara

  Hahah jag döööör för sånt här, spännande hur folk mäter sitt eget värde i antalet följare! Har flera vänner som startat matkonton på insta nu under pandemin och gick för skojs skull in och kikade efter uppenbara fakekonton bland följarna och det var inte få om jag säger så 🙈 oklart såklart hur många av dessa konton personerna har gjort själva men känns som att det drar åt det här hållet

  Svara

   S

   Svara

    L

    Svara

   Det sjuka är att jag faktiskt driver ett handväske och modekonto på Insta och har chattat med Sanna över DM flera gånger. Känner henne inte alls i övrigt och visste inget om henne innan hon började följa mej. Hon beklagade sej över att något skvallerkonto hade skrivit om henne och om den svenska avundsjukan… Samt att hon var orolig för inbrott. Det borde hon ju i alla inte vara längre nu när alla vet att väskorna är fake haha!

   Svara

    Det är så himla roligt när patetiska fuskare tror att andra är ”avundsjuka” på deras patetiska liv med fusk och pinsamheter (men utan genuin substans). Dessa människor måste förstå att kritik inte är samma som avundsjuka. Jag är tex extremt kritisk mot djurplågare som de som uppdagades i ug igår, men jag är inte ett dugg avundsjuk på dessa djurplågare. Kritik och avundsjuka är inte samma sak!

    Svara

  Riktigt pinsamt med alla falska kommentarer men att sälja fejkväskor som äkta och anordna fejk tävlingar är OLAGLIGT! Hon jobbar ju som ekonom, då känns det liksom extra allvarligt.

  Svara

  Himla Wilson låter ju verkligen som en riktig person.

  Svara

   Jorda Wontson också 🙂

   Svara

  Åh fyyyyy vad pinsamt! Önskar jag kunde berätta om en händelse som skett mellan henne och det företag min kompis jobbar på (detta efter att dom avslutat samarbete med henne) men vet inte om jag vågar.. Oavsett så har jag och några vänner som varit i kontakt med henne börjat fundera på ifall hon är sjuk av något slag? Hon härmade Emma Melin på ett sjukligt sätt, typ specialbeställde exakt samma tårta som Emma hade beställt åt sin son (alltså specifika detaljer) och dekorerat på PRICKEN likadant som Emma hade dekorerat sitt kalas, alltså inte bara ballonger i typ blått utan verkligen specifika och lite annorlunda detaljer som man inte bara kommer på själv. Hon har ju också inrett sitt hem exakt likadant och köpt exakt likadana kläder till sig och sin son som Emma har. Det måste ju vara något som är fel i huvudet på en när man är så besatt av en annan person? Lite stalkerkänslor

  Svara

   Men gud du måste berätta vad som skedde mellan henne och företaget!

   Svara

   Spill the beeeeeannnnssssz

   Svara

   Berätta snälla! 😘

   Svara

    Fast nej…hon riskerar ju outa både sig själv och kompisen.

    Svara

   Nää berätta inte tror jag! Du kommer ångra dig om det var känsligt.

   Svara

   Teeeell!

   Svara

   Till alla som svarat på min kommentar: Jag ska kolla med min kompis om det är okej – så jag återkommer ikväll med svaret 🙂

   Svara

    Å hoppas att du kan berätta! Så smaskigt detta!

    Svara

   Åh det vill man ju se bilder på! Någon som har sparat ner hur hon kopierat Emma ??

   Svara

    Sök på ”sannawesters instagram”, då kan du se lite gamla bilder från henne på Pinterest bland annat och jämföra med Emmas.

    Svara

   Hon (Sanna) har blivit intervjuad om ”sin” inredning på bloggen inredningsvis, otroliga citat. Inredningsstilen kommer från mamma på 90-talet! Man ska gå på känsla och inte bara följa trender och hur andra har det! Emma är absolut inte en favorit bland inredningskontona! https://inredningsvis.se/veckans-vackraste-instagram-hem-sannawesters/

   Svara

    Kräks på den intervjun. Hon framställer det som att hon får allt, fastän hon har en fejk Sarfatti-lampa… tror nog en del av hennes andra designerinredning är fejk den med.

    Svara

     Stolen som användes som rekvisita för chanel-tävlingen uppgav hon vara en äkta Pierre Jeanneret när folk frågade (vilka går kring 60k och uppåt på auktioner), när den i själva verket var från Von Chadeaux, en kopia ungefär 55k billigare.
     Varför påstår man att ens möbler och väskor är äkta designklassiker när det så uppenbart är kopior?🤔

     Svara

   Googla både Emma Melin och Sanna Wester och kolla bilderna på deras inredning. Verkligen prick samma

   Svara

    Men den inredningen är prick samma som väldigt många

    Svara

     visst, men här är alla detaljer samma. Exakt samma bord, skål, växt, kudde, taklampa osv

     Svara

   Tror det skrevs om hennes inrednings kopierande här i bloggen faktiskt, hur många år sen är det? 2?

   Svara

  Sjuuuuuukt bra inlägg!!!! Extremt intressant

  Svara

  En annan kan skämmas i 20 år efter att man hade en presentation för klassen med en ketchupfläck på tröjan. Tänk det här då… Fy i helvete. En skam för evigheten.

  Svara

   På din Viktor den Store-tröja?!?!??

   Svara

   När jag var 14 började jag en ny skola. Första dagen gick jag dit med mamma för att typ bli visad runt av rektorn osv. Hursomhelst så hade jag en vinterjacka på mig och när vi kom tillbaka till bilen insåg jag att jag hade haft huvan UTOCHIN. Alltså förstår ni skammen i min 14åriga själ.

   Svara

    Lugnt, det är bara coola som har huvan ut och in!

    Svara

    Hur gick det sen? Fick du några kompisar till slut eller sitter du fortfarande hemma funderar över din comeback?

    Svara

     Jag blev helt ärligt mobbad och bytte igen efter ett tag. Oklart om det berodde på huvan dock.

     Svara

      Du verkar skön som fan så deras loss! Hoppas det gick bra sen <3

      Svara

   Tyvärr så är ju människor väldigt olika i avseende till förmåga att skämmas. De som inte borde skämmas skäms för pyttegrejer och de som verkligen borde skämmas pga medveten manipulation och fusk, är ofta så egoistiska och självgoda att de inte skäms trots att de gjort riktigt vidriga grejer.

   Svara

    Vilket bra inlägg. Det ska jag spara.

    Svara

  Svara

   Är det konspiratoriskt att tro att hon själv fejkat detta för att få en artikel i tidningen, gratis reklam och sympatier?

   Svara

    Efter dagens avslöjanden, nej, inte ett dugg faktiskt.

    Svara

    Det ryktas att det var en ”cover up” för att inte behöva lämna ut statistik till företag. Om du kikar på aftonbladets artikel och ser mailkonversationen så ser den ganska suspekt ut med tanke på att mailen skickas snabbt, Sanna svarar samma minut de kommer osv. Och ”hackarna” svarar med 3 min mellanrum… så på 9 min har hon skapat ett ”alibi”.

    Svara

   hon verkar vara den enda människan på jorden som fått hjälp av en faktisk människa på instagram/fb som kunde hjälpa henne

   Svara

  I en artikel på Aftonbladet påstår Sanna att hon har blivit hackad av ryska troll. Det intressanta är mejlkonversationen mellan hackaren och Sanna som AB har fått ta del av. Sanna svarar samma minut som hon får ett mejl. Dessutom formulerar sig hackaren och ”Atena” på samma sätt. Är Sanna vår nya Bella??

  Svara

   Förmodligen! Ett enkelt sätt att få både en tidningsartikel, uppmärksamhet och sympatier när man är en ganska intetsägande, medioker människa, är ju att fejka drama runt sig själv. Perfekt sätt för substsnslöss människor att göra sig relevanta!

   Svara

    *substanslösa

    Svara

  LD’s son har kommenterat på hennes instagram hur pinsam hon är, angående att hon syns på bild i en dokumentär om fans till seriemördare.

  Svara

   Vem är LD?

   Svara

    Lady Dahmer

    Svara

    Lilla Du

    Svara

   Alla barn har väl en period då föräldrarna är pinsammaste i världen. En gång försökte jag förbjuda min pappa att komma på kvartsamtal (som det hette på den tiden) för att han hade fula skor.

   Svara

    Rimligt ändå!

    Svara

   men oj, ett barn som tycker att deras förälder är pinsam..

   Svara

   La inte hon upp en bild på sin instagram story också att den yngste hade skaffat tiktok ”tydligen”… är helt emot att barn sitter på sociala medier, men det är min åsikt.

   Svara

   Han är väl inte så gammal? 13 års gräns för insta…

   Svara

   Kollade hennes andra nya inlägg. Ett om att ”snart finns vaccin o allt blir som vanligt” o allt hon skulle göra då, dricka bubbel med vänner t.ex.
   Eh, du lever redan som om allt var som vanligt??

   Svara

  Har hennes konto blivit bannat nu!? hittar bara sannawesters.acc?

  Svara

  Hon driver alltså ett konto med typ endast sig själv som följare och lottar ut fuskväskor? Till sig själv? Det låter ganska meningslöst. Och tragiskt.

  Svara

   Typ exakt så. Men med tillägget att företag (NÄR ska de lära sig kolls upp vilka de samarbetar med!?) betalar henne för att visa saker och skänker massa grejer till henne. Alltså är det väl ändå värt det för henne, trots att det fan måste vara ett heltidsjobb att svara och sköta så många fejkkonton! 🙂

   Svara

  Det sjuka är jag driver ett handväske och modekonto och faktiskt har chattat med henne på DM flera gånger. Känner henne inte alls i övrigt och visste inte vem hon var innan hon började följa mej. Och förra veckan skrev hon till mej och beklagade sej över den svenska avundsjukan och att någon skvallerblogg skrivit om henne…

  Svara

  FYFAN vad pinsamt, jag skäms så mycket åt henne? De stelaste är ju att hon tydligen är besatt av hennes ben? Tycker genuint synd om henne, asso påriktigt.

  Svara

   Om man ändå ska skriva kommentarer till sig själv kan man väl skriva liksom drömkomplimangen. Jag hade kanske satsat mer på ”ditt konto är så behagligt för ögat och verkar så välskött. Vilken häftig tävling att vinna en väska! Du verkar väldigt bra på ditt jobb.” eller nåt. Nåt som liksom betyder något på riktigt. Inte ”det genetiska lotteriet gav dig långa ben. Grattis”

   Svara

    Låter som något Beatricemakeupartist hade formuläret. De som vet vet 😂

    Svara

     Formulerat*

     Svara

  Väldigt mycket ”skvaller” i de nya namnen. Freudian slip eller pik mot Cam?

  Svara

  Jag vet inte om jag tänker fel, men känns det inte som om Atena just inte är ett alternativkonto för att de är inloggade på samma gång? Hade båda varit samma person hade de väl varit inloggade med i alla fall någon minuts mellanrum då och då. Att de är inloggade på samma gång visar väl mer på att de har en konversation och går in och svarar varandra?

  Svara

   Men man kan väl ha flera telefoner/dator/ipad igång samtidigt med olika konton inloggade?!

   Svara

   Som Grodan skrev här nedanför är de säkert sammankopplade. Kollar man dessutom upp de tre användarna som ”atenatakalooo” länkat i sin vinnarkommentar så ser man ju att de är bots och inte riktiga konton, som varken följer eller följs av ”atenatakalooo”. Om det kontot varit en riktig person så hade denna väl taggat riktiga vänner, enligt instruktionerna, och inte random bots?

   Svara

    Ah tack!

    Svara

   En kan vara inloggad på flera konton samtidigt. Då står alla konton som online samtidigt. Det är det som åsyftas.

   Svara

  Har för mig att om man har flera konton så kan man ”koppla samma dem” på en inloggning och bara växla mellan profilerna. Man behöver alltså inte logga in och ut. Gissar att det kan bli som Camilla visat då 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Detta skulle vara svar till anonym 16:52 ovan

   Svara

   Det stämmer! Min man har två instagramkonton och kan lätt hoppa emellan på samma inloggning.
   (Han har ett separat klockkonto för sin klocksamling 🙄🙈 – det är därför han har två olika konton)

   Svara

  Att hon orkar! 🤨 Jag skäms å hennes vägnar 🙈

  Svara

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rA39RR/ryska-hackare-tog-over-sannas-instagramkonto
  Undrar om den här artikeln stämmer då eller om hon hittat på för att få synas i aftonbladet? Lite IL fasoner…

  Svara

  OT men alltså att LD:s son följer henne på insta och kommenterar hur pinsam hon är är life. Så lägger hon ut stories om sexleksak direkt efter? Vad har hänt med henne senaste åren? Tyckte hon var så grymt vettig förut.

  Svara

  Så underbart grävt. Övertygad om det finns mer att hitta om Sanna!

  Svara

  Upphör aldrig att förvåna över jobbet folk lägger ner på att slippa jobba istället för att bara skaffa sig ett jobb🙄

  Svara

  Ska inte du skriva om att hon Agnes från Ex on the beach gör massvis av reklam gällande osten hon/hennes pappa tillverkar plus mat hem.

  Svara

  Alltså visst att kontot är fake och det var uppenbart hela tiden. Men jag skulle då inte skicka bilder till någon främmande på ig som helt random undrar om jag existerar. Lite udda meddelande att skicka, även om personen hade funnits.

  Svara

  Otroligt gräv! 🙉 jag reagerade på hennes konto i och med tävlingarna och att väskorna var så uppenbara kopior, men att det är så här många dimensioner på det hela!! Att hon kopierat emmamelins hem och instagram från bio till möbler till placeringar till barnrum och barnkläder, att hon uppgett att hennes möbler är äkta vara för tiotusentals kronor mer än hennes möbelkopior, att hon försökt sälja märkeskopior på tradera och yaytrade, fejkkontona 🙊

  Svara

  Haha x)

  Ibland föreställer jag mig att det är Camilla som skriver alla kommentarer på bloggbevakning och att det är bara jag och henne här egentligen. Allt är en skräddarsydd upplevelse!

  Men för dig som läser nu så är det ju bara DU och Camilla!

  Svara

   🙄😳

   Svara

  Undrar vad @lalinda tycker om Sannas influencer strategi?🤔😂

  Svara

  Så pinsamt, jag ORKAR INTE. Jag skäms faktiskt ihjäl åt henne. Snälla!!!

  Svara

  dessutom, bilden där hon ”lottat” ut vinnaren, så om man läser (min portugisiska är lite knagglig men..) så står det att hon filtrerat så att hemsidan bara kunde ”lotta” fram just den kommentaren 🙄🤥🥴🤫

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.