Varför får Bianca Ingrosso skit för att inte ha gått på fest?

Inlägg från Bianca Ingrossos Instastory där hon beskriver hur hon får hat och hot för att influencers festar när hon själv legat hemma den senaste veckan och knappt lämnat lägenheten sedan den 22 december,
Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Bianca Ingrosso delar inlägg på Instastory där hon beskriver att hon får mängder av hat och hot från människor som anklagar henne för att sprida corona då hon är ute och festar varje kväll, medan hon – enligt henne själv – knappt varit utanför sin lägenhet på flera veckor.
Hon var bland annat INTE på sin assistent Lovisa Worges födelsedagsfest från helgen som gick, och ändå vekar hon få skit för det.
Varför?

För att Bianca är en av Sveriges största influencers?
För att Lovisa är hennes assistent?
För att hon är en lämplig kandidat att få bära hundhuvudet för en hel bransch där vissa profiler levt på som att det inte finns någon pandemi?
Lovisa är en vuxen kvinna som fattar sina egna beslut när hon är ledig och Bianca har NOLL del i att Lovisa väljer att fira sin födelsedag för tionde gången.
I det här fallet är det ju helt befängt att kritisera Bianca, även om kritiken hade hållit en acceptabel nivå, för hon har ju inte ens varit ute och festat!
Vad det beror på vet jag inte, och det spelar ju egentligen mindre roll, just nu influerar Bianca Ingrosso till ”pandemipositivt” beteende och då är väl anledningen oviktig?

Och att framföra sin kritik i form av rent hat och HOT?
Sen när är DET okej?
Aldrig!

Bild på sheriffen från Robin Hood med texten: Rikta den där slangbellan åt ett annat håll.

Nej, det är dags att rikta ”gamla Bettan” åt ett annat håll igen, för det här är inte okej.

306 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kära Bianca. Ett ord: Båstad.

  Svara

   Fast hon förtjänar väl inte att få hot och hat nu får något hon gjorde för ett halvår sedan?

   Svara

    Nej så ska det inte vara. Att bli hotad. Då har det gått för långt.

    Svara

     Det har gått för långt att ens ge henne kritik över att hennes vänner festar.

     Svara

    Nej absolut inte men får hon verkligen hot?

    Svara

     Var ju inte så länge sen någon frågade här inne vilken influencer man hade gjort sig av med om the purge fanns på riktigt. Så ja, är väl inte så svårt att tro att hon fått hot skickat till sig. Många sjuka personer ute i samhället.

     Svara

     Exakt vad spelar det för roll? Kritiken hon får är ju sjuk. Om hon ber om det såhär och har skrivit att hon mår dåligt av allt skit hon dagligen får ta får man väl ha lite respekt, det är en människa vi pratar om.

     Svara

      Konstigt att ingen gapar och skriker på Löfven, alltid är det unga kvinnor som ska få mest skit

      Svara

       Ebba Busch hade väl varit bättre att gapa och skrika på då eftersom hon också har varit ute och festat trots pandemin.

       Svara

        Och lät Säpo skjutsa hem Margaux. Det kan vi ändå inte beskylla Bianca för.

        Svara

       Ingen? Det har ju gapats en hel del på honom? Men han är inte ute och festar iaf. Handla tycker jag att man måste få göra. Tror inte helelr han springer i en galleria för annan slags nöjesshopping!

       Svara

       Fast det klagas väl iofs på honom också.

       Svara

    Nej, ingen förtjänar att få hot och hat, men vi vet ju att hon tycker allt annat än hjärtan och ily är hat så frågan är om hon faktisk har fått hat eller kritik? Kritik förtjänar hon definitivt!! Hon har inte suttit hemma sidan 22 december, det är ren lögn. Bara att kolla hennes stories och vloggar så ser man att hon levt precis som vanligt. Flänger runt på stan och har närkontakt med massa olika människor varje dag. Hon påstår att hon hade antikroppar i mars, det är snart ett helt år sen så de är borta nu, 6-8 månader är max. Att hon inte var med på sidekickens party är garanterat inte pga att hon plötsligt börjat följa rekommendationer och restriktioner.

    Svara

   Och därför ska hon få hat för att Lovisa festar. Rimligt.

   Svara

    Jag tror inte folks irritation över hennes beteende kommer ändras för att hon sitter inne en vecka? Låter som att hon gjort jordens uppoffring, haha.

    Man tar väl en någorlunda sammantagen bedömning över lång tid när man väljer att kritisera någon, i alla fall de som faktiskt sakligt framför kritik (som många gör, men ändå blir klassade som haters). Det faktum att hon sitter inne en vecka säger inte ett skit om varken avsikt eller insikt, och nästa vecka kanske hon är ute och festar igen, men stannar hon hemma i ett halvår framöver på det sätt många av oss gjort sedan pandemins start är jag övertygad om att tonen också ändras.

    Sen finns det säkert ett fåtal som kritiserar för helt orimliga saker och till och med dem som hatar och hotar, det är inte dem jag avser med detta.

    Svara

     Har hon inte firat Jul med massa folk? Har hon inte firat sin mamma på födelsedagen? Hon har inte firat sin mormor på födelsedagen? Hon har inte firat sin egen födelsedag eller Nyår?
     För hon har suttit hemma sen 22 december?

     Svara

      Näää det räknas väl inte (alla har ju antikrooooooopar) och umgås regelbundet hela tiiiiiden. Nej, men Bianca ljuger satan här. Var inte alls länge sedan jag reagerade på att hon åt på restaurang flera dagar i rad och hängt på nåt hotell för luncher tror jag. Reagerade för att det var så himla många dagar i rad och det var inte länge sedan.

      Svara

     Folk har alltså inget eget ansvar över sitt beteende längre? Bara att skylla på någon influencers, skönt!

     Svara

     Exakt så!

     Svara

   Att folk gillar den här kommentaren under det här inlägget bevisar bara hur många här inne som tappat det gällande gränser.

   Svara

    Man kan nästan tro att det är Båstadslöddret och andra hangarounds som är här och försvarar sin prinsessa.

    Svara

     Hur tänker du då? För att hon var iväg i somras så ska hon få kritik NU för att hennes vänner festar när hon är hemma? Din iq är inte så hög va.

     Svara

      Prinsessa? De flesta friska människor försvarar en människa som blir behandlad som skit utan anledning. Hennes kollega är på fest och hon ska ha skit? Är hon en container eller?

      Svara

      Är inte det själva kärnan i kritiken? Att Bianca genom sitt agerande influerar andra att göra detsamma – så även om hon inte var med den här gången så har hennes tidigare beteende påverkat hennes kompisar till detta. Eller var Bianca ingen makt att influera/påverka andra? Nej just det – hon är väl den mest kända influerades nu…

      Svara

   Ja hon tog till sig kritiken och stannade hemma den här gången? Förtjänar väl inte att få kritik och hot nu?

   Svara

   Det va väl i somras – kära du

   Svara

    Kära du….

    Svara

   Jag kan även lägga till att det stora jäkla problemet är att hon har över en miljön följare där hon visar hur hon levt på livet son vanligt.
   Hon har shoppat, fikat, rest, gått på restauranger, barer, frisören, salonger, ALLT har hon fortsatt med.
   Hon har uppmanat över en miljön människor att vara egoister precis som hon här.

   Om hon får betalt för att visa upp en produkt för att följarna ska köpa den för att hon har den, vad i helvete är det som får henne att inte förstå att hon har samma effekt med sitt beteende.
   Går hon på restaurang eller frisörer så vill hennes följare också göra det.
   Visar hon upp något fult mobilskal med en rabattkod så kommer många av hennes följare också köpa det.

   Varför tror hon att hon har rätten att vara influencer bara när det gäller att kränga samarbeten?!?!
   Hennes främsta roll som influencer är valen hon gör i sitt liv som hon visar upp för allmänheten.

   Svara

    Men hon ska fortfarande inte ha kritik över att Lovisa festar. Man kan kritisera henne när hon gör något men inte när hon ligger hemma och kollar på tv. Hur trög är du egentligen?

    Svara

     Jag har sett hur hon har uppfört sig under HELA pandemin.
     Hon har inspirerat över en miljon människor med följande
     – Det är coolt att ha antikroppar (trots att de varesig är långvarigt skydd eller skyddar mot nya mutationen från t ex Brasilien)
     – Det är helt normalt att gå till frisören, gå och shoppa, umgås i stora grupper, jobba på kontor fast FHM sagt att man ska jobba hemifrån om man har kontorsarbete, gå på barer, gå på restaurang osv. Hon och andra influencers har FÖRSTÖRT Sveriges Corona hantering då hon inspirerat miljoner av unga människor att inte ta detta på allvar.

     Hade hon istället tagit detta på fullast allvar, delat nya studier och ny info om viruset, burit mask på bilder och videos, levt ansvarsfullt. Då hade hon istället inspirerat till något positivt.
     Men det har hon inte gjort. Hon är en offentlig person som väljer att dela med sig av sitt liv och tjänar pengar på detta, då är det bara för henne att inse att folk kommer ha åsikter.

     Svara

      🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Och då ska hon ha kritik för något hon inte gjort? Hur går det med tänkandet egentligen?

      Svara

       Men det kan ju faktiskt hänga ihop. Att Bianca har levt såhär under pandemin vilket har kritiserats många, många gånger och som i sin tur inte har förändrat hennes beteende alls, så blir ju tyvärr konsekvensen att praktiskt taget inget ska till förrän bägaren rinner över. Nej, hon ska inte ha kritik för detta, men jag tror inte att det är så enkelt att det bara handlar om denna händelse. Folk tycks generellt vara extremt trötta på hur influencer lever och med all rätt. Personligen följer jag ingen av dem och kommer aldrig göra det heller. Det är mitt sätt att visa mitt ogillande.

       Svara

       Vaddå kritik gör något hon inte gjort???
       Fattar inte vad du snackar om!

       Vad har hon INTE gjort under den här pandemin…..

       Svara

      Nu tar du fram källan på att antikropparna inte skyddar mot nya mutationer.

      Sedan tar du och rapporterar in det till forskarna som tagit fram vaccinen som inte anser att de nya mutationerna är någon risk för vaccin och antikroppar.

      Skynda på nu. Jag väntar

      Svara

       Här måste man tänka till lite ärligt talat. Eftersom de har blivit fråntagna allt ansvar om något går fel så kan de ju påstå vad som helst.
       De skulle aldrig gå ut med om vaccinet inte fungerar mot nya mutationer i det här läget när de behöver få så många som möjligt att ta vaccinet.

       De man kan lita på är fristående läkare och forskare, som inte har något med vaccinet att göra. Men därifrån kommer vi inte få uppgifter om det funkar eller inte på lång tid, krävs att vi alla vaccineras först.

       Svara

        Ta på dig foliehatten och gå och göm dig för gott. Du har alltså ingenting att komma med utan bara spekulerar

        Svara

        Så ta då fram vilka fristående läkare och forskare som kommit fram till att antikropparna och vaccin inte fungerar mot mutationerna. Backa upp det med riktiga studier och inte deras jävla åsikter

        Svara

         Du kan ju bli sjuk igen trots antikroppar. Har hänt i Sverige.

         Svara

        Du är alltså inte läskunnig. Ingenstans står det att antikropparna inte fungerar eller att vaccinen inte fungerar.

        Svara

         Du är den som inte är läskunnig

         ALLA forskare är överrens om att antikroppar inte är långvarigt eller livslångt
         TYP alla seriösa forskare är oroliga för mutationen speciellt från Brasilien då flera med antikroppar som annars är friska har dött i Brasilien när de blev smittade gång nr 2

         Sluta lek Allan Ballan i tron att du vet allt om hur Corona funkar….

         Svara

        Som vanligt har Google universitets studenter varit framme igen. Är du inte kapabel till att tolka information du läser så bör du nog lita på myndigheterna ändå. Du är en fara för dig själv och för allmänheten.

        Ett tips till din ”allmänbildning”. Alla virus muterar hela tiden. Det finns fler mutationerna av det här viruset än vad du kan räkna till. Det innebär inte att antikroppar inte fungerar eller att de kommer behöva ta fram ett nytt vaccin.

        Svara

         Antikroppar försvinner förr eller senare och dessutom utvecklar inte ens alla antikroppar efter genomgången infektion. Det är snarare du som är en fara för dig själv och allmänheten om du är en faktaförnekare 🙂

         Svara

         Åhhh jag tror verkligen att länder som Storbritannien förbjuder alla resor till och från länder där den brasilianska mutationen har upptäckts bara för skojs skull 🙂

         Seriösa tjänstemän i regeringar över hela världen är extremt oroade för mutationen och agerar därefter.
         Men oroa er inte, läsare hos bloggbevakning är mycket bestämda med att detta beteende är något för foliehattarna. Pust, då kan vi alla andas ut då 🤥

         https://www.dailymail.co.uk/news/article-9162883/Coronavirus-UK-Border-Force-fine-30-arrivals-500-not-having-negative-Covid-test.html

         Svara

    Jaha, så eftersom att hon är influencer ska hon ha skit för hennes kompis festar? Du har seriöst svåra problem, skriver en hel novell där du rättfärdigar att en ung tjej får skit för vad hennes kollegor/vänner gör på fritiden. Stackars bittra människa.

    Svara

     Yes är fett bitter på alla som levt på som vanligt under hela den här pandemin medan man själv suttit hemma sedan februari 2020 och väntat på att pandemin ska ta slut. Men då så få vägrar ta ansvar och ha lite tråkigt hemma så får pandemin aldrig ett slut känns det som.
     Vården håller på krascha för att folk till varje pris ska få shoppa eller fika.

     Jäkligt bittert…

     Svara

      Fast du har inte behövt sitta hemma och uggla sen februari. Hela våren och sommaren kunde man vara utomhus. Gillar man kyla kan man vara ute nu också. Bara att ta på sig ordentligt, ta med familj eller vän, fika och en termos kaffe eller varm choklad. Fattar att ni är så bittra om ni bara sitter hemma och glor. Man behöver miljöombyten. Går utmärkt att få utan att bryta mot restriktioner.

      Svara

       Okej så jag som tillhör två riskgrupper ska alltså riskera mitt liv genom att besöka platser där INGEN bär munskydd eller håller avstånd. Knappast!

       För i Stockholm bär typ ingen munskydd eller håller avstånd vilket är så jäkla respektlöst mot oss riskgrupper

       Svara

        Du kan bära ett munskydd själv och som personen skrev: vara utomhus. Välja ut några enstaka personer som du träffar men håller avstånd till. Det är helt orimligt att sitta hemma i ett års tid, ingen mår bra av det.

        Svara

        Vi bor tydligen i olika städer. För jag det munskydd precis hela tiden. Märkligt sånt där!

        Du kanske borde prova gå ut och kolla lite?

        Svara

         Bor mitt i city och ser hundratals människor strömmar förbi utanför fönstret varje dag. Åker ofta bil genom stan också. Under hela pandemin kanske jag sett 20-30 st som burit munskydd. Och då menar jag Stockholms mest trafikerade gator…
         Pratar även med vänner som bor i stan och de ser heller typ aldrig folk som bär munskydd.

         Ifall folk haft munskydd i täta stadsmiljöer hade vi riskgrupper säkrare kunnat röra oss i samhället. Istället måste vi sitta hemma alternativt bära skyddsutrustning för att skydda oss bland folk.

         I USA så är typ alla kändisar och seriösa politiker FÖR munskydd och där anses man vara en idiot om man inte bär munskydd för att skydda riskgrupper. Typ varenda kändis uppmanar till det där, men i Sverige har vi ö-kändisar som Bianca som istället uppmanar och inspirerar folk att leva som vanligt. Förjäkligt.

         Svara

      Så då ska hon få skit även för det hennes vänner har gjort? Rimligt… jobba på din bitterhet kanske..

      Svara

       Nää kommer vara bitter på dessa typer även när pandemin är över för det är deras fel att pandemin höll på så länge som den gjorde 🤯
       Alla som skryter om antikroppar får mig att vilja 🤢

       Svara

    Och jag kan inte för mitt liv förstå hur man ens inspireras av en influencer.

    Svara

     Ja på ett sätt påverkar de ju dig eftersom du sitter här och raljerar om dem

     Svara

      Är en mening att ”raljera”?

      Svara

      Nae inte direkt. Jag har exakt noll åsikter om t.ex Bianca Ingrosso. Jag är här för kommentarsfältet, det är inte så mycket att hänga i granen heller visserligen, men ingenting en influencer gör inspirerar mig det minsta.

      Svara

       Fast vad handlar kommentarsfältet om? Jo influencers likt Bianca..

       Svara

        Läser det inte för att skriva om influencers utan för att se vilka nötter det finns här, det här är liksom inget annat än ett tidsfördriv och vad en influencer gör och inte gör bryr jag mig inte om, det är era kommentarer som är underhållande. En del är bra, andra långt ifrån bra.

        Svara

   Ah men snälla lägg fucking av din jävla moralpolis. Hon har ju uppenbarligen avstått från Lovisas firande på grund av Corona, ska vi inte uppmuntra till det då istället för att ta upp Båstad som är ett halvår gammalt? Inte konstigt folk lider av psykisk ohälsa idag.. och då syftar jag inte på Bianca. Nej jag syftar på sådana som Du.

   Svara

    😂

    Svara

   Jag kan inte tänka mig att jag, om jag hade 1 miljon följare på instagram varav folk främst följer mig för de dyrkar mig, skulle bry mig om ”hat och hot”kommentarer gällande saker jag inte gjort? Varför känner influencers sånt behov av att alltid ta upp det – LÄS BARA INTE kritiken då! 😅 Är ju bara att klicka bort meddelandena. Förstår ej offerkoftan här.

   Svara

   Släpp det nu🥴

   Svara

  Varför hon får det? Du har ju själv varit en del av att skapa det klimatet mot influencers. Läser du inte kommentarer här inne? 🤨

  Svara

   Fast lägg det inte på camcam. Alla här får stå för vad dom kommenterar.

   Svara

    Hon bär definitivt skuld i det. Hon visar ju med sina inlägg här inne att det är okej att gå på influencers. Hur dum är man om man tror att det stannar här inne?

    Svara

    Det finns något som heter ”tillfället gör tjuven” och det här kommentarsfältet har gett en extraordinär plattform för att sporra varandra till att uttrycka sig mer eller mindre pedagogiskt över våra kära influencers.
    Över 70% av alla inlägg handlar om att influencers gjort något väldigt dåligt som de förtjänar skit för. Då kommer kommentarerna att se ut som de gör, eftersom att det är det som uppmanas till att diskutera.
    Inläggen i sig ger ju också ett incitament till att bedriva någon form av angiverisamhälle. Då kommer klimatet automatiskt att hårdna betydligt.
    Att detta sedan inte skulle ”rinna över” till andras kommentarsfält är bara extremt naivt att tro.

    Svara

     OK. Ge några exempel på influencers som gör världen bättre.

     Svara

      På vilket sätt gör du världen bättre? Hade folk analyserat dig hade de nog hittat tusen fel med.

      Svara

       Så du har inga exempel på influencers som gör världen bättre? OK.

       Svara

        Ehh jo, många gör världen bättre på sitt sätt. Om du är normal i skallen fattar du att ingen människa är perfekt, så man får liksom väga vad som betyder mest. Bianca kanske får någon att känna sig glad då hon är underhållande, kanske mindre ensam i sin psykiska ohälsa, ätstörningar osv. Therese kanske också hjälper folk med psykisk ohälsa. Någon annan med något så ytligt som smink och mode som i sin tur gör de lite gladare, fan vet jag. Det finns ingen perfekt människa, men att påstå att de bara bidrar med skit är skitsnack.

        Svara

         Sen bidrar de ju till att du har en hobby och kan sitta här och spy galla anonymt, för vem hade orkat med dig i verkliga livet? Ingen

         Svara

         Du har alltså inga exempel, bara sura uppstötningar. Q.E.D.

         Svara

          Du fick ju exempel din lilla solstråle. Läste du ens kommentaren?

          Något säger mig att du inte gör världen mycket bättre själv….lite surare kanske.

          Svara

           ”fan vet jag” = du har inget exempel att komma med. Kära du.

           Kära du… 🙄

           Hen hade två exempel i kommentaren. Hur många ville du ha?

          Jo, jag gav dig två men du har nog svårt med läsförståelsen.

          Svara

           Världen blir bättre genom att prata om smink? Ha, ha, haaa! Shit vad du är rolig.

           Ja, för det var exakt vad personen skrev 🙄 fortsätt öva, du kommer nog förstå en dag.

           Och på vilket sätt gör du världen bättre ditt troll? Förutom att förpesta ett redan giftigt kommentarsfält?

           När jag var som värst deprimerad så var det enda jag orkade göra att se jacksepticeye när han spelade happy wheels på Youtube. Och det var det enda som gjorde att jag inte tänkte på att dö. Att han spelar spel och lägger ut på Youtube gör inte världen bättre på något sätt men det gjorde min depression lite lättare. Om någon blir gladare av att se någon sminka sig så blir ju världen inte sämre i alla fall.

           På vilket sätt vill du att influencers (och andra?) ska göra världen bättre? Ska alla forska fram cancermedicin och segla jorden runt a la Greta eller vad menar du?

           Men världen blir väl knappast sämre för att någon pratar om smink.

           Vad vill du att de ska göra? Börja sprida dynga i kommentarsfält som du?

           Fast vad är det exakt du vill att de ska göra bättre i världen? Jag förstår inte riktigt.

           Och är det endast influencers du vill ska förbättra världen rent generellt eller gäller de även andra grupper?

      Tja… alla som ger mig någon typ av underhållning gör min dag lite bättre. Det räcker för mig. På vilket sätt gör valfri skådespelare, fotbollsspelare, musiker, författare världen mycket bättre?

      Svara

      Oj… det var rätt så stora krav du hade, att man ska göra världen bättre. Har du samma krav på alla dina medmänniskor eller bara influencers? Och bättre på vilket sätt då?

      Svara

      Vänta…. förtjänar man skit för att man inte gör världen bättre?

      Hur mycket bättre ska världen vara när man är klar med sitt liv för att inte förtjäna att få skit? Frågar åt en vän….

      Svara

       Spelar ingen roll hur mycket bra en influencer gör och bidrar med, hur mycket de skattar eller donerar till välgörenhet. Det räcker inte. Vi har inlfuencers som är alldeles för känsliga för trolls åsikter, särskilt Bianca. Hon är på en sån nivå att hon kan peka finger åt idioterna och vända på ryggen. det kommer nog sluta så då situationen som den är nu är ohållbar då hon alltid kommer att få lägga sig platt för att tillfredsställa sjuka människor som inte har bättre för sig än att leta fel

       Svara

    Varför ska Camilla inte ta ansvar över klimatet hon skapar här inne?

    Svara

     Så tröttsam kommentar. Är du 12 år och behöver en fröken eller? Stå för dina kommentarer, du har eget ansvar för vad du skriver.

     Svara

      Varför utesluter det ena det andra?

      Svara

      Eh ja? Men Camilla uppmuntrar till att alltid ha en negativ syn på influencers. Hon har definitivt en stor del i att klimatet ser ut som det gör.

      Svara

       Absolut! Camilla borde bevakas och kritiseras istället

       Svara

        Ta av dig offerallen, det är ingen som påstått att hon borde bevakas.
        Däremot borde hon moderera kommentarsfältet och sluta tillåta att vilken skit som helst postas.
        Och då är det väldigt enkelt att förebygga genom att inte skriva inlägg på det sättet som attraherar giftiga kommentarer. Publicerar man inte giftiga inlägg får man sällan giftiga kommentarer.

        Svara

         Och man kan radera kommentarer som inte bidrar till det klimat man vill ha på sin blogg.

         Svara

          Självfallet!
          Men om man har en väldigt stor del i hur klimatet ser ut idag är det väldigt besynnerligt att sedan komma och kritisera klimatet och uppmana till att folk ska rikta gamla Bettan åt ett annat håll.
          Det ger en väldigt dålig smak i munnen.

          Svara

           Ja visst, jag håller helt med dig.

   Att kritisera flunsor som bryter mot restriktioner genom att tex festa är bra, det kan skapa förändrat beteende. Att kritisera flunsor som INTE festar o sprider smitta, utan faktiskt tagit till sig av kritiken, är självklart något helt annat. Skilj på relevant kritik och irrelevant sådan.

   Svara

    Camilla har satt klimatet långt innan pandemin ens fanns.

    Svara

    Verkar den här ”kritiken” göra stor skillnad tycker du?

    Svara

    På vilket sätt har influencerna slutat festa mindre det här året?
    Har kritiken verkligen förändrat det beteendet?

    Svara

  Håller med! Tycker det är helt sjukt att Bianca får skit för något hin inte ens gjort.

  Svara

  Snillen spekulerar.
  Idag var onödigt hat mot influensers inte okej.
  Får se hur morgondagens agenda ser ut då.

  Svara

   Tycker det är konstigt ärligt talat att den som går på och kritiserar influencers flera gånger dagligen blir förvånad att folk tar efter.

   Svara

    Det är skillnad på kritik och hat.

    Svara

     Och det tror du alla som hänger här inne fattar? Märks ju ganska väl att vi har ett par riktigt sjuka personer som brukar hänga här inne.

     Svara

      Problemet är att alla som verkar skriva hör utgår från en viss inställning : ”vänd på det till huvudpersonens nackdel”. Alltså att allt som har hänt, även om det hänt någon något dåligt ska man alltid försöka härleda problemet till personen själv. Typ nån har drabbats av hat – personens eget fel. Någon har drabbats av diabetes – hon la upp en bild på en kaka så rätt åt henne. Alltså det är så jävla sjukt så det finns inte. Och Camilla är sektledaren

      Svara

   Hat och hot är inte ok.
   Skarp, berättigad kritik är bra.
   Detta är två helt olika saker som flunsor och andra lättkränkta ofta blandar ihop.

   Kritiken mot den festande 18-åringen o 24-åringen är berättigad och relevant.
   Hatet mot B som INTE festar är inte ok.
   Hur kan det vara så svårt att förstå detta? Det är ju 2 helt olika saker.

   Svara

  Jag vet att Bianca skulle ansluta till festen efter Hallwylska, dock kan jag inte bekräfta om hon gjorde det eller inte. Om hon i sista sekund valde att avstå beror det sannerligen på den kritik som riktades mot Lovisa.

  Svara

   Lägg ner.

   Svara

    Om ni vill tro på det eller inte bryr jag mig mindre om. Min nära vän deltog på festen (tycka vad man vill om det) och sa det i förbifarten.

    Svara

     Jaha men då ska hon väl snarare ha beröm att hon inte gick än kritik för det? Ger btw inte mycket för din jag mötte Lassie story.

     Svara

     I call bs

     Svara

      Sure, ge henne beröm om du så vill! Jag tar inte ställning till sakfrågan utan sa bara det jag visste. Åter igen, du behöver inte tro på det. 🙂

      Svara

       Jag har varken berömt eller kritiserat henne.

       Svara

        Påstod aldrig att du gett henne beröm. Du sa att hon snarare skall ha beröm om det nu var så att hon avstod från att delta. Och då betonade jag bara det faktum att det är fritt upp till dig att berömma henne om du vill det.

        Svara

         Nej, det enda jag har sagt är i call bs.

         Svara

     Och?

     Svara

     Vad heter du på insta? Så vi kan kritisera dig tänker jag. Din vän precis som Biancas var ju på festen, så du förtjänar ju samma kritik som Bianca.

     Svara

   Jag såg henne och Lovisa utanför Hallwylska vid typ 19-tiden.

   Svara

    Såg dig på Arlanda igår

    Svara

  Hon får hat eftersom hon försvarar festen genom att stryka över det med ett ”Ingen är perfekt! Alla gör misstag!”-argument istället för att 1) vara helt tyst eller 2) konstatera att det var fel och att hon inte vill kommentera kollegans beteende.

  Svara

   Jaaaaaa men dååå så, helt rimligt att skicka hot till henne. 🙃

   Svara

    Nej det har jag verkligen inte påstått, men folk blir provocerade av hennes uttalanden och då reagerar många tyvärr genom att säga otrevliga saker. Kanske är det på grund av ålder, omognad eller irritation över situationen med Corona men oavsett är det fel och kan anmälas 🙂 Förlöjligande, sarkastiska kommentarer så som din här ovanför provocerar fram en tyken sida hos dem flesta.

    Svara

     ”Hon får hat eftersom hon….” När du skriver så så tolkas det som att du förklarar varför hon får hat skickat till sig.

     Svara

   Hon fick ju hat innan hon skrev ett ord?!!

   Svara

   Eh va? Det skrev hon ju EFTER att hon fått ”hat”.

   Svara

  Självklart ska inte Bianca få skit för en fest hon inte varit på, och än mindre hot, men hon har dock gjort massor som strider mot riktlinjerna. Senast i en av hennes senaste vloggar då hon firar Lovisa tillsammans med Alice och Lucas.

  Svara

   Vad var fel? 4 pers, utomhus. 🤔

   Svara

    Precis. Tre av fyra bor ensamma och ses varje dag ändå pågrund av att de alla fyra är sammanlänkande som både kollegor och vänner. Herregud ni vill verkligen att alla ska ruttna bort hemma. Sköt ert

    Svara

     Skulle det varit ett korrekt beteende skulle de inte träffat andra också vid andra tillfällen, som tex familjen eller andra vänner.

     Svara

   Jaha så eftersom hon har gjort ”massor” som strider mot riktlinjerna ska hon nu ha skit för att Lovisa festar?

   Svara

  Influencers gör alltid fel. Är väl inte svårare än så.

  Svara

  Ja nu var ju Bianca så sent som förra veckan med i Nyhetsmorgon så det där med att ”legat hemma i över en vecka” ska nog tas med en grävskopa salt.

  Svara

   Men fan tänk till lite. Hon menar ju på fritiden, i hennes fall kvällar/nätter. Att hon hållt sig hemma och inte varit med folk ute som hon brukar.

   Svara

    Det är väl bättre att hon skriver vad hon menar då – istället för något annat.

    Svara

     Men något normalt funtade människor fattar det. Hon har såklart skött jobb, varit ute med hundarna osv. Tror du att någon suttit i soffan från morgon till kväll utan avbrott om de säger att de varit hemma i en vecka? 🤦🏼‍♀️

     Svara

      Hon skriver ju att hon inte ens varit utomhus på sex dagar. Hur ska man tolka det då??

      Svara

       Att hon inte har gjort annat än jobb och varit hemma. Förstår verkligen inte hur man inte kan fatta vad hon menar.

       Svara

        Har Stollis bytt skyddsobjekt?

        Svara

      Hade det varit någon annan så hade fokus varit på att hon ljög, det hade vinklats så, och inlägget hade handlat om att hon ljög. Det görs skillnad på folk och folk beroende på hur det passar bäst för stunden.

      Svara

      Ja, det tror jag också. Hon har väl hundrastare och kan beställa hem mat? Annars förstår jag inte riktigt vad hon menar med att hon inte varit utomhus på en vecka – det har väl ingen förutom det man måste vid det här laget? Det är ju det normala? Sen absolut att man är människa och ibland går ut för att träffa folk, men normalläget nuförtiden är ju att inte gå ut annat än för jobb och mat.

      Svara

    Att vara en hemma en vecka betyder hemma 24/7 utan att lämna lägenheten öht.

    Svara

   Så hon ska få skit för att hon går till jobbet och i övrigt håller sig hemma?

   Svara

    Tycker verkligen inte att hon ska få skit för vad någon annan har gjort. Men som det skrivs här ovan – det är ju bättre att man faktistk skriver det man menar?

    Svara

     Men snälla man fattar ju vad hon menar. Behövs ingen förklaring på det, är ett vanligt sätt att prata på både om man studerar och jobbar. Jag har varit hemma hela veckan = inte gjort något på fritiden.

     Svara

      Sant. Många influencers jobbar dessutom extra hårt just nu med att shoppa, gå på restaurang och hänga i barer. På fritiden håller dom sig dock, som tur är, hemma.

      Svara

       Ser att du har mycket svårt med att hålla dig till ämnet. Allt för att rättfärdiga hat

       Svara

        Haha nej, då såg du fel. Min kommentar belyste problematiken med det resonemanget just när det gäller influencers. Du kan inte jämföra deras jobb med någon som arbetar i butik etc.

        Svara

     Hon får kritik för att hon är ute och sprider Corona – men hon har till stor del varit hemma. Att gå till sitt arbete är inte att sprida Corona. Särskilt inte tv-jobb där de provtas inför varje arbetstillfälle innan de får arbeta. Så hon skriver vad hon menar.

     Sen har hon ju varit t.ex. på sin pappas restaurang och haft t.ex. Melina över osv men det är ju en annan diskussion. Hon har, i sina och andras stories, alltid ingått i små sällskap och allt som oftast umgåtts med samma personer. T.ex. Lovisa som hon ju också jobbar med. Så det där är ju en sakfråga men har svårt att tro att ALLA som kritiserar och kastar bajsmackor på henne nu sitter i fullständig karantän utan vare sig någon familj (singelhushåll) eller vänner. Sen finns det ju dem också, så klart 🙂

     Svara

      Det är ju inte hennes pappa som äger den restaurangen. Varför skrivs det så?

      Svara

       Vad menar du? Syftar du på restaurangen där Lovisa firades? Nej, det stämmer – den ägs inte av Biancas pappa. Det skrev jag inte heller. Men där var inte heller Bianca.

       Mitt ”t.ex.” var just ett exempel där Bianca har vistats sista tiden, bland människor. T.ex. på sin pappas restaurang.

       Svara

   Ja det var en hyllningsintervju som syftade till att framställa henne bättre efter kritik hon fått, så tydligt, frågorna var strategiskt planerade för att upphöja Bianca och intervjuaren kände märkligt nog till saker eeh… inte en enda kritisk fråga som folk här brukar tycka ska ställas. TV4 gör skillnad på folk dom också. B kallades förebild flera ggr så hon kände sig väl kanske tvungen att avstå festen, dessutom ville hon nog inte få kritik men jag tror också att hennes tanke var att ansluta senare fast kanske skippade hon det.

   Svara

    Psykfall

    Svara

    Men när ska ni här inne fatta att nyhetsmorgon är mys tv och inte ett granskande program? Vill ni se ifrågasättande så kolla på Skavlan, Uppdrag granskning, Kalla fakta osv. Det är inte konstigt att de bara får snälla frågor i nyhetsmorgon, det är liksom poängen med programmet.

    Svara

     Skavlan kan väl inte räknas som annat än mysteve..?

     Svara

      Han ställer hårdare frågor än vad nyhetsmorgon gör tex.

      Svara

       Nja… det skulle jag nog inte påstå.. oavsett så skulle jag inte kalla Skavlan för ifrågasättande mer än mysigt.

       Svara

        Ok men lägg ner nu, resten av oss fattade vad personen menade fastän skavlan kanske inte hör hemma i kategorin granskande tv

        Svara

         Men Herregud. Hur kan man bli så upprörd över att någon svarar på en kommentar? Jösses…

         Svara

       nyhetsmorgon ställer hårda frågor till en del och behandlar andra med silkesvantar, de behandlar folk på olika sätt, intervjuer ser olika ut.

       Svara

     Fast det brukar klagas här på att de inte ställer kritiska frågor. När en annan tjej nyligen var med där och faktiskt fick kritiska frågor så gapades det här att de inte ställde kritiska frågor. Tv4 gör skillnad på folk, fjeskar för somliga men Bianca tillhör ju också kanalen och frontar ett av deras program.

     Svara

  Intressant inlägg av Elsa Billgren om öppna förhållanden:
  https://elsa.elle.se/saker-som-hant-pa-sistone-som-jag-inte-bloggat-om/

  Svara

   Konstigt inlägg. De som vill leva i öppna förhållanden gör redan det. Sverige är så öppet sexuellt så behövs liksom ingen ”trend” för att folk ska leva som de vill.

   Svara

    Mja, det vet jag inte? Jo unga människor kanske. Men barnfamiljer som lever i öppna förhållanden känner iaf inte jag är så jätteöppet och vanligt.

    Svara

     Men det blir ju inte mer vanligt för att någon försöker göra en trend av det. Är ju inte så att 100000 till kommer vilja leva så helt plötsligt.

     Svara

      Nä men de som vill kanske skulle göra det om det var mer socialt accepterat.

      Svara

       Det är redan okej 🤷🏼‍♀️ De som vill leva så lever redan så, i olika grader. Vet flera par (med barn) som är ok med att ha sex med andra.

       Svara

        Fast är det verkligen det? Jag hade typ blivit chockad om jag fick höra att någon i min närhet levde så, och även obekväm av någon oklar anledning haha.

        Svara

         Varför då? Klart det är okej. Varför skulle det inte vara okej? Och varför skulle dina vänners sexliv göra DIG obekväm? Du har inget med det att göra.

         Svara

          Men du är ju galen. Vart skrev personen att det inte är ok? Snacka om att folk går in här för att bråka.

          Svara

           Ja… bråk och tjafs med andra anonyma verkar vara en typ av underhållning för många. Tråkigt att den här bloggen har blivit så sur och grinig.

           ”Fast är det verkligen det?” som svar på ”Det är redan okej 🤷🏼‍♀️”.

           Läser du igenom tråden du svarar på eller bara sista kommentaren?

           Ehh, ja som svar på att det är ”samhälleligt accepterat” skrev någon att det ”redan är ok (ok= samhälleligt ok), varpå jag svarade är det verkligen det då jag tror att människor som lever så ändå möts av en del fördomar och drog sedan en parallell till hur jag själv hade känt om någon vän berättade det för mig. du kanske kan öva på läsförståelsen när du tagit dina lugnande tabletter.

           ”Det är inte socialt accepterar”
           ”Det är redan ok (ok= socialt accepterat”
           ”Men är det verkligen ok? Ok= Socialt accepterat) en fråga, inget påstående.
           Öva på läsförståelsen och läs igenom innan du blir rabiat

        Skulle inte säga att det är lika okej som att vara i tvåsamma förhållanden.

        Jag har levt i ett och samma öppna förhållande i över 10 år. Får ännu frågan om det inte är dags att vi ska bli seriösa, att vi bara är kåta och vill ligga med allt och alla, att vi inte kan älska varandra på riktigt i en sådan relation osv.

        Svara

         Och vi har flera vänner som också lever i öppna förhållanden eller polyamorösa förhållanden som inte är öppna med det av samma anledningar.

         Svara

       Om du älskar din partner, vill du då att han/hon har sex med tex er granne?

       Svara

     Fast det är ju lite som att ha en läggning. Det ändras ju inte bara.

     Svara

      Nja… en läggning är det väl inte. Jag har haft både öppna och exklusiva förhållanden.

      Kan ha att göra med var jag är i livet, vad jag vill ha ut av en relation just nu osv. Lite som att tro att det är en läggning att ha en kk eller tycka om att dejta.

      Svara

       Lite som står det. Antingen är man öppen för det eller så är man inte det. Du är öppen för det.
       Jag menar att det kommer inte helt explodera och alla vill ha öppna relationer. De som vill ha det är redan idag öppna för att ha det.

       Svara

        Jag menar bara att man kan vara öppen för det inget en period och i vissa förhållanden men inte i ett annat. Det är inte statiskt. Det kan ändras med tiden.

        Svara

         Under en period *

         Svara

         Absolut, men en person som inte är öppen för det och vill leva monogamt kommer inte ändra sig bara för att det står i en tidning att öppna förhållanden är trend. Vilket är poängen. De som är öppna för det är okej med det redan idag. Kommer inte bli fler som helt plötsligt är okej med det.

         Svara

          Håller nog inte riktigt med. Tror inte det är ”set in stone” på samma sätt som en sexualitet – även om sexualitet också är mer flytande för många nu! Detta för att vårt sätt att leva i samhället, inte minst i relationer, är starkt påverkat av normer. Tänk alla olika kulturer (förr och nu) och religioner och hur detta påverkat samhällsnormen. Tror definitivt många fler skulle kunna få en öppenhet för det om det skrevs mer om polygami osv. Folk hade inte sex innan giftermål förr i tiden och hade inte kunnat tänka sig att ha det då det gick emot rådande normer, men nu har ju majoriteten sex innan äktenskapet och har det gladeligen!

          Svara

           Man kan absolut diskutera huruvida den tvåsamma normen är biologisk eller socialt konstruerad.

       Att ha en kk är ju verkligen en läggning. Inte alla vill ha det så.

       Svara

   Inte så värst va…?

   Svara

   Ja där ser man hur lite man vet om en influencer. Öppna förhållandet tror jag inte ett dugg på.

   Svara

    Jag tror inte på förhållanden.

    Svara

  Stackars Anna Took… sitter i sin live och pratar om hur gärna hon vill jobba på Ica eller återvinningscentralen men att det inte vore schysst mot arbetsgivaren då det skulle strömma in massor med folk hela dagarna som bara satt och tittade på henne. Inte lätt att vara superstjärna..

  Svara

   Bahahahahahahahahahaha! Jag dööör! 😂😂😂😂

   Svara

   ?? 😂😂

   Svara

   Men alltså på riktigt🙈😂😂😂😂

   Svara

   Tittade lite på liven i fredags(som var över 2 Tim!) då pratade hon skit o Camilla o bloggbevakning.

   Svara

    Fast lite får man väl tåla om man driver en skvallerblogg. Tror man att alla man skriver om ska uppskatta det? Vad tror du vissa kändisar sa om skvallertidningar och deras journalister när de tidningarna var populära?

    Svara

     Jag bryr mig föga. 😊

     Svara

      Snackar du skit om oss läsare som hon påstår, Camilla? Usch då 😅 Och vi bryr oss? Näe…

      Svara

       Hon sa väl att Camilla kallar sina följare för mytomaner. Katrin Z kallade hon för mytomanskan, som är en hemsk människa som skiter i att betala sina skulder o inte gör rätt för sig 😂😂😂

       Svara

        Sa AB det om KZ? Var det inte AB som inte betalat till vissa vänner/kollegor.. och vad gjorde dot…. kasta sten i glashus?

        Svara

   Jag kan bara föreställa mig Booken på återvinningscentralen. Klädd i en reflexjacka, härjandes och argt stampandes runt bland containrarna och folket som slänger saker i fel kategori.

   Svara

  När är det okej eller inte okej? Jag menar det riktas ganska flitigt åt IL, där ska alla gärna hoppa på även om det ibland är väldigt långsiktiga fel som letas. Men vad är det för skillnader mellan influenser och influenser? (då generellt och inte enbart IL). Inte för att jag tycker Bianca Ingrosso förtjänar elaka och hotande kommentarer överhuvudtaget, men BI har inte direkt hållit sig isolerad under pandemin och även hon har vart ute och festat och befunnit sig i stora sällskap tidigare, därav förstår jag den kritik som riktas till henne. Kritiken är befogad i hur Bianca samt flera andra influensers hanterar denna pandemi, men sedan hur det utrycks och formuleras ska självklart diskuteras, då hot och hat inte leder till mer än provokation och där influenserna hamnar i dessa lägen där dem bara försvara sig istället för att få konstruktiv kritik som de istället skulle kunna bemöta. Och detta är generellt och inte enbart det rörande denna fest och pandemi.

  Svara

   På vilket sätt är kritiken befogad när hon inte fick på festen? Är hot kritik? Är det befogat att någon ska få ta så mycket skit att de rent av ber om att folk ska sluta? Det är inte ok. Folk beter sig som att hon detonerat dynamit mitt på Stureplan, inte köpt lite för mycket saker (vem fan hade inte det med 100 mil på kontot?) och gått ut på stan nån vända. Lägg ner, ha gränser.

   Svara

    Ja det är befogat att få kritik, när man ansvarslöst hänger på stan, går bland butiker samt är på fester under en pandemi. Sen om du läser mer noga så står det att det finns en förståelse för varför hon får kritik. Vet inte vart i kommentaren det står att hot är kritik eller att hon förtjänar kritik för Lovisas fest. Sen hoppar en del nog på henne eftersom att hon har tidigare sätts bland annat i hennes egna kanaler på andra fest (ex. Båstad) och nu har hon bara vart hemma den senaste tiden, vilket inte stämmer överens med bland annat hennes ig och yt. Sedan angående hennes konsumtion har inte nämnts, tror du får rikta denna kommentar någon annanstans. Det som möjligtvis är problematiskt är att hon shoppar i butiker när hon lika gärna kan beställa hem på nätet.

    Svara

     Exakt vad är det du inte fattar? Att hon varit i Båstad för ett halvår sedan betyder inte att hon ska ha skit för att hennes kollega är och festar.

     Svara

      Du får gärna förklara om du anser att min kommentar inte är tydlig nog. Du tar ut små detaljer istället för att se helheten i det som är skrivet. Jag skriver vad jag tror orsakar dessa påhopp, inte att det är exakt så. Det kan bara dem som skriver elaka kommentarer och hotar Bianca svara på. Jag har även inte skrivit att hon ska få skit för den festen, det var ett exempel på en eventuell bidragande orsak till detta.

      Svara

       Problemet är att du med din kommentar på något sätt rättfärdigar all skit hon får ta emot. Så tolkar jag det iaf.

       Svara

        Det får stå för dig och din tolkning, anser själv att kommentarerna mer ger en eventuell förklaring till varför hon får ex. hat och hot. Nämner att ”vanlig” kritik är befogat, alltså inte hot och hat, man måste kunna se skillnad på det. Sen började det mer som kritik mot hur influensers bedöms annorlunda ex. på denna blogg. Men som sagt vi har alla rätt till våra tolkningar, du får dock gärna förklara vad i kommentaren där jag skulle ha rättfärdigat att hot och kränkande kommentarer är okej?

        Svara

         Här: ” anser själv att kommentarerna mer ger en eventuell förklaring till varför hon får ex. hat och hot.”

         Du har alltså en förklaring till varför hon får hot och hat. Vi kanske kan försöka hitta såna förklaringar när kvinnor blir utsatta för mäns övergrepp och folk blir trakasserade verbalt eller mobbade i skolan. Det vore intressant.

         Svara

          Skrev inte att det var en förklaring utan en eventuell. Kan ändra det till spekulation/fundering om det passar in bättre. Många handlingar kan grunda sig i olika bakomliggande faktorer. Menade på att dem som utför dessa hot och hat, kanske rättfärdigar sitt beteende med det ex. Bianca tidigare har nämt eller publicerat. Har inte skrivit att det är okej eller att detta rättfärdigar deras handlingar. Sen finns det självklart dem som bara sprider negativitet och hot, bara för att och för att dem själva ska må bättre. Det finns det många om i vårt samhälle. Men när bland annat influenser går emot ex. restriktioner och publicerar detta på sina sociala medier, ges det en anledning till dem. INTE för att det är okej, eller befogat att ge hat och hot, utan bara en förståelse hur dem eventuellt kan tänka när dem sänder iväg en kommentar eller ett dm.

          Har inte skrivit att jag vet exakt varför, utan mer mina tankar om detta. Att du tolkar det som att jag skulle sitta på svaret till varför vi människor agerar hur vi gör är upp till dig, men jag finner det intressant varför och vad som leder till att individer agerar som de gör.

          Svara

  Oj blev du lite rädd nu att Bianca skulle tala negativt om dig, kanske dig som hon syftat på senaste dygnen. Framföra kritik på hatiskt sätt är ju du expert på, det är så du brukar jobba gällande vissa och du vinklar för att utmåla vissa negativt. SÅ LÅGT!! Men håller med om att Bianca inte ska få sk t för Lovisas fest men samtidigt lite konstigt att B skriver att hon varit i soffan sen 22 dec.

  Svara

   Du är rolig du i dina kommentarer….NOT!!!
   Camilla har väl aldrig varit rädd för att skriva om någon. Varken positivt eller negativt.

   Svara

    Men det har hon väl ändå? Läser du tidigare inlägg kan man lätt se skillnaden i attityden och riktning i hennes inlägg.

    Svara

    Camilla skriver positivt för att verka snäll ibland. Hennes blogg går ut på att leta fel, så släpp det där med att Camilla inte har något ansvar. Om vi vänder på det och börjar kritisera Camilla som influensers kritiseras, vilken kritik kan vi rikta då? Att hon är en skitsnackare? En bitter människa som letar fel hos folk? Vad hade hon fått utstå om hon var den som blev granskad och inte tvärtom?

    Svara

    Men VA!? Det är du som är rolig… NOT! Det är väl tydligt hur hon gör skillnad på folk, vågar hon t ex granska Joakim Lundell? Nej just det. Men vissa ska det vinklas och förvridas negativt om hela tiden med ett syfte att sänka personen. Det är lågt. C är en mobbare som vinklar och ljuger, hon anklagar andra för sånt hon själv gör, hon är sjukligt besatt av en person. Obehagligt.

    Svara

     Det finns en blogg som har en ganska omfattande granskning om c, där det framkommer väldigt mycket intressant och pinsam fakta, men hon tar bort kommentarer som påpekar det här. C har en fördel med att hon kan ta bort kritik mot sig själv och hon tar bort länkar eller annan fakta här som är positiv för vissa som hon vill sänka. På så sätt så lyckas hon, hon lyckas manipulera och övertyga och hon kommer undan. Lätt för henne att vinkla, vrida och påstå saker.

     Svara

      Hej stolli s! Jag håller med dig denna gång.

      Svara

      Härligt! In och skriv med dig på den bloggen då? 😉

      Svara

  Förlåt, men är mest imponerad över att hon skrev ”mobbning” och inte ”mobbing”. So sue me.

  Svara

   Men lägg av

   Svara

    Ja, sorry, det var onödigt.

    Svara

  Seriöst stackars tjej! Jag skulle inte bli förvånad om någon influencer nån gång gör något riktigt dumt mot sig själv pga allt skit de får utstå. Det spelar ingen roll vad de gör, de kan fan aldrig göra rätt. Ligger de hemma är det fel, är de ute är det fel. Fyfan vilka vidriga människor som håller på letar fel, och ja, 90% finns här inne. Inte konstigt att öppet spår ser ut som det gör, och är glad att de flesta i verkliga världen inte är sådana. Vidrigt.

  Svara

   Det är branschen det är fel på. Själva idén m flunsjobb är ju att sälja ut sig själv o sitt privatliv för att vara reklampelare, är det inte så? Då ligger det i sakens natur att det blir ett väldigt utlämnande klimat, om man ska kunna skapa band till publiken. Tror att det är branschen i sig som är skadlig, det är så oerhört dumt att unga lockas att tro att detta kan bli en långvarig karriär. Man måste ju bli mer och mer extrem/väcka uppmärksamhet för att inte försvinna i bruset av alla nya som vill slå sig in på denna marknad.

   Svara

    Visst, men det är inte branschens fel att det finns bittra människor vars liv verkar gå ut på att leta fel hos andra.

    Svara

  Bianca fick hat av de som följer exonphspoilers då Bianca gav en känga till hon som driver exonph. Hon stod upp för sin f.d assistent L. Worge även i samma känga.

  Hon tog bort storyn i förtid innan det gått ett dygn.

  Svara

  Jaha så nu ska hon ta ansvar för vad hennes vänner och kollegor gör också? Jahapp… seriöst men vad är det för sjuka människor som skriver såna kommentarer?

  Svara

   Hon jade inga problem att ta avstånd från Alexander Bard , varför nu !??!!

   Svara

    Fast det är ju lite skillnad då hon och Alexander Bard antagligen hade 0 kontakt utanför jobbet och han dessutom sagt kränkande saker om svarta och kvinnor? Jag hade 100% tagit avstånd från någon som jag visste hade dåliga människovärderingar men nej, jag hade inte dumpat min bästa vän om hon/han var ute och festade i pandemin, sålänge hon själv inte bidrar förstår jag inte vad felet är?

    Svara

  Känga till Felicia aveklew?

  Svara

  ZZZ zzz : Allt om Bianca.

  Svara

  Vilka jävla idioter.

  Svara

  När vanlisar får kritik så är det kritik. När influencers får kritik blir det plötsligt hat och hot. Konstigt, det där.

  Svara

   När fan får vanlisar kritik? Jag var nyss på Ica och sköter mig i övrigt, hade nån ifrågasatt det hade jag bett hen dra åt helvete.

   Svara

    Men du får inte hat och hot på Ica. Du får kritik. Men om du är en influencer så blir all kritik helt magiskt hat och hot. Tänk så det kan vara.

    Svara

     Fast långt ifrån allt som skrivs till och om influencers är saklig kritik. Tycker snarare att följare verkar ha blivit fartblinda när det kommer till vad som är kritik och vad som är hat.

     Svara

     Hade inte du känt dig rätt hotad då om random folk bombaderade din dm med massa kritik och hot som att du förtjänar att dö i covid-19?

     Svara

      Exakt! Och att du minsann inte borde få vård trots att du betalt 20 miljoner i skatt under året för du haft mage att gå in på Chanel! Vidriga människa!

      Svara

       Herregud när jag läser det här inser jag hur sjukt extremt sosse-präglat det här landet är. Kräks.

       Svara

      Om du krökar sönder skallen tillsammans med andra på en packad fest, så är du värd all kritik du kan få.

      Svara

       Fast nu var det väl precis det hon inte gjorde?

       Svara

       Men hon var ju inte på festen?????????

       Svara

  Hoppas nu att Bianca är tillräckligt vettig att hålla sig borta från Lovisa iaf en vecka… För att inte riskera att få Corona.
  Fyyy tänk om någon på festen hade/ har det utan att veta om det.

  Svara

  Hur kan man ”inte ens varit ute på 6 dagar” om man har hund/ar…? 😬

  Svara

   Men snälla, hon menar ute som i att vara ute och vara social. Jag kan lova dig att hon har gått och kissat flera gånger också trots att hon skriver att hon bara hängt i soffan.

   Svara

    Men snääälla, om någon säger ”jag har inte ens varit utomhus på 6 dagar!!” så är det väl jävligt rimligt att folk tror att hon inte har varit just utomhus på 6 dagar. Varför formulerar man sig ens så om man menar något annat?

    Svara

     Men snäääääääääääälla..

     Tror du att någon på riktigt håller på att dö om de säger att de skrattar ihjäl sig?

     Läs inte allt så himla bokstavligt, vad hände med att förstå nyanser i texter?

     Svara

      Det är stor skillnad på att skriva ”jag har legat på soffan i en vecka” och att skriva ”jag har INTE ENS varit utomhus”. Men jag förväntar mig inte att du ska fatta, du besitter tydligen inte förmågan att förstå dig på skrift.
      Hon poängterar ju klart och ÖVERtydligt.

      Själv har jag inte ens varit utomhus på två veckor men jag går fyra promenader med hunden om dagen, och så var jag på affären en snabbis i torsdags🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

      Svara

    Skillnad på ute och utomhus, men men

    Svara

   Har det henne på samma salong så nja man behöver inre ta allt hon säger ordagrant eller hur? Sen la upp hon firade Lovisa så minst 2 ggr i alla fall

   Svara

  Från den 27e kan alla från 15år och uppåt få 2000kr i böter om de bryter mot delar av pandemilagen.

  Svara

   Ja, bara 10 månader för sent 😂 Camilla borde ändra namn till regeringsbevakning och kritisera skiten ur regeringen och fhm och särskilt mr know it all but he doesn’t – Tegnell

   Svara

    Men sätt dig in hur lagstiftning fungerar i en demokrati istället.

    Rekommenderar även P3 Dokumentär om Ebola, skulle gärna de alla hobbyepidemiologer tackla det Tegnell & co. Gjorde då.

    Svara

     Håller inte med om att Tegnell hanterade Ebola särskilt bra mer än på plats. Det var noll kontroll av utresande personer. Enbart fokus på att isolera de smittade.

     Oavsett vad man tycker om hans insatser då, så har de fortfarande misslyckats brutalt under covid-19 och det är till stor del Tegnells fel. Det har med hur han valde att uttala sig redan från början. Man får inte glömma att hans jobb inte är att få människor att överleva, hans jobb är att försöka bli av med pandemin. I andra hand skydda sjukhuspersonal. I sista hand befolkningen.

     Svara

     Norge, Tyskland, Finland, Danmark är inte demokratier? Men hoppsan, de är de ju, konstigt att de lyckats med allt som Sverige inte lyckats med. Men visst, Sverige är den enda fungerande demokratin i världen (😂).

     Svara

     Att tegnell var en av flera tusen läkare under ebola betyder inte att han och hans myndighet skött denna pandemi bra. 70% av svenska folket motsätter sig hur Sverige skött pandemin, det säger väl sitt. Vi har 10.000 döda medan Norge har typ 500. Vi har en överdödlighet på 6500 som beror på pandemin. Vi har misslyckats, sorry för att jag förstör din Sverigebild, jag ser att det gör ont.

     Svara

      Tegnell var inte en av tusen läkare. Han var en av få på plats 1995 zaire. Who skickade dem för att resten av världen vägrade skicka folk. Var ett team från Sverige som jobbade med det. Gillar inte Tegnell, men förminska inte det han gjorde under ebola utbrottet bara för att han klantat sig nu.

      Svara

       Precis!!!

       Svara

       Undrar om han vägrade skyddsdräkter under Ebola-bekämpningen?
       😀

       Måste bara skratta lite åt eländet.

       Svara

  Räknas inte hotellfesterna på lyxiga sviter Bianca är på? Senast för 2v sen när en nattklubbschef la upp på henne när hon är på fest och kysser Erik Saade. På de videorna såg man att de var massor av folk på plats. Vi snackar 15-20p. Samma nattklubbskille la upp på Bianca på en annan hotellefterfest för ca 1 månad sen där de va massa människor som festade hela natten lång.
  Tror inte hon vet att han smygfilmar och lägger ut eftersom det bara läggs ut på nattklubbchefens nära vänner.
  Så att hon inte vart ute på väldigt länge stämmer inte alls. Hon borde stå för vad hon gör.

  Svara

   Nu handlade det här om att hon får hat för att Lovisa varit på fest.

   Svara

   mmm smaskigt, vill veta mer. Trodde saade hade ny tjej?
   Varför går hon alltid på samma typ av killar :/ hon borde skaffa sig en lite äldre mogen kille som inte är kändis/”kändis” 🙂

   Svara

   Vad sprider du för lögner!? Bara BS! Två v sen var Hanna o Eric utomlands.

   Svara

    Det va visst Oscar Zia inte Erik Saade. De ser ju likadana ut.

    Svara

   börjar denna chefs namn på bokstaven D?

   Svara

  OT: Vad har hänt med Amir Akrouti? Han har ej lagt upp något på sin youtube på ett halvår nu..

  Svara

  Är du dum eller? Varför skulle Lovisa få sparken för hur hennes vänner beter sig på en fest på fritiden?

  Svara

  Fråga själv kanske.

  Svara

  Jag tror att säkert 30% av de som skriver här är normala, positiva människor som verkligen inte är missunnsamma. Men det här kommentarsfältet är fan giftigt. Noll positivitet. Helt sjukt alltså. Förstår att öppet spår behöva varje dag under julen.

  Svara

   Man blir ju inte direkt förvånad att öppet spår fylls av ångest och dåliga relationer och ensamhet sen heller….

   Svara

   Jag missunnar inte andra framgång. Men jag är jävligt trött på alla idioter som skiter i att stanna hemma under en pandemi- influencer eller annat.

   Svara

  Fast jag har en fråga som inte mer indirekt rör Bianca och andra influencers, fast främst den kritik de får för sina vanor.

  Jag bor inte längre i Sverige. Jag håller mig nått sådär uppmanad om vilka riktlinjer som gäller men inte mycker mer än så. Och jag undra lite om hjälppaket för resturanger, små butiker, cafeer och så vidare: Får dem den hjälp de behöver av staten?
  Jag menar om, framförallt mindre ställen, tvingas hålla uppe för att kunna försörja sig – är det då inte också nödvändigt att människor ansvarsfullt brukar dessa ställen? Då menar jag absolut inte att man festar eller hänger i stora grupper: Men människor, speciellt influencer, verkar få otroligt mycket hat för att gå och ta en fika eller äta en bit mat – men måste man inte på något sätt stötta de små företag som finns?

  Svara

   Jo absolut, tror att de flesta friska människor (alltså säg 20% av de som skriver kommentarerna här) är helt ok med att man tar en takeaway eller kaffe på något ställe, det är väl mer festande som folk tycker är helt fel vilket jag håller med om. Tror att småföretag med mindre än 15 anställda (kan ha fel) i början av pandemin fick stöd av staten, vilket de verkligen borde med tanke på den sjuka skatten de betalar, men det räckte väl i två-tre månader och de har inte fått något mer vad jag vet.

   Svara

  Vem säger att det är ok med hot undrar jag? Har någon sagt att det är ok att hota influencers? Varför är det ens en debatt? Retorisk fråga, jag vet svaret.

  Svara

  Alltså du måste ju va helt blåst. Hur många ggr ska du skriva samma sak?? Vad sjutton har Caia med nånting att göra?

  Svara

  Tyvärr handlar det nog snarare om Biancas bitska attityd om hur hon tacklar händelserna och hennes beteende sen covid 19 kom

  Svara

   Ja nu är det fel på hennes attityd också och därför ska hon ha hat! Bränn häxan på bål. Fyfan alltså, alltid är det kvinnor som ska tryckas ner på ett eller annat sätt. Du låter ju som en man som tagit en på röven och blir tillsagd. Usch.

   Svara

  Teori: efter jul och nyår är många som firat med släkt/familj utöver det egna hushållet extra måna om att skälla på andra för att minska sina egna skuldkänslor. ”jaja men hon då? Och alla andra influencers! ? (titta inte på mig jag har inte gjort nåt fel vi va bara 7 st faktiskt) ”.
  Det individuella ansvaret är stort i pandemins Sverige. Det mesta är lagligt – om det inte blir trångt. Folk kommer att värdera sitt risktagande olika. Jag har jobbat hemma i 11 månader men går på restaurang med min sambo. Vi vill inte att våra favoritställen ska konka. Någon annan åker tunnelbana till skolan de jobbar på och delar rum med folk ur 25 andra hushåll varje dag (vad har de för val? Inget).
  Influencers blir så lättskjutna syndabockar när de visar vad de gör. I kommentarsfält som det här verkar många dessutom veta att influencers gör fel även när det inte visas upp.

  Jag tror många skulle må bra just nu av att lägga mindre energi på att aktivt reta sig på människor som de inte riktigt förstår är människor i sina flöden. Lägg ner telefonen, yoga en kvart, baka bullar, läs en bok, bygg en snögubbe. Ta hand om dig och håll avstånd.

  Svara

  Men hon var på fest på nyår vilket du vet men valde att inte skriva om så 🙂

  Svara

   Ja och om hon inte har skrivit om det så har hon ju inte influerar till nånting så då finns det inget att skriva om

   Svara

  Men Camilla, du skriver att hon inte varit ute på flera veckor, men Bianca själv skriver att hon inte varit ute på 6 dagar?

  Svara

   ”Jag har legat i min soffa typ varje dag sedan den 22 december” är vad jag syftar på.

   Svara

    Också spännande, eftersom hon la upp på julafton tex. Haha

    Svara

  Har hon varit hemma sen den 22a december eller i 5 dagar. Hon verkar inte veta riktigt själv kära Bianca.

  Svara

   Om du läser vad hon skriver så står det bokstavligen att hon legat hemma TYP varje dag sedan december och varit hemma varenda dag sedan 1 vecka

   Svara

    Inte om man kollar hennes vloggar

    Svara

     Vet du inte vad innebörden av att slriva TYP är? Typ = nästan.

     Svara

  Det är för jävligt, att Bianca får hat. Varför? hon är en mycket fin person. Hon har ett stort tålamod med att det finns idioter som skriver idiotiska saker.

  Svara

  Expressen tar upp Jan Emanuels fest nu. Han e riktigt blåst.

  Svara

   Ja, mina barn som är sex och tio har inga problem att förstå varför de inte kan ha kalas eller gå på kalas nu, och att de får skjuta på det till i sommar. Men det kan tydligen inte en 18-åring och hans pappa:

   ”– Jag älskar mina barn lite för mycket, och vill dem så vansinnigt väl. 18-årsdagen är en jättegrej för en ung människa. När min son fyllde 17 år var vi uppemot 140 personer, nu var vi ungefär 25 personer. Hans 25 närmaste vänner. ”

   Svara

   Han har dessutom köpt ut sprit till dem.

   Svara

  Du är den största hycklaren som finns Camilla, din tid kommer när din karma slår tillbaka, vänta bara 😉

  Svara

   Okej, och om jag inte tror på karma? 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Så kan du ändå vara professionell och svara på den kritik du får?

    Svara

     Du skrev i juni 2018 att du tror stenhårt på karma. Kanske återföds du som en toalettborste.

     Svara

    Ja du du behöver inte tro för att det ska vara så. Tror verkligen att allt kommer tillbaka. Allt hat du bidrar till, och det värsta är att du inte ens har förmågan att se det själv. Ska vi börja spekulera i diagnoser? Det brukar du gilla när det gäller andra.

    Svara

     diagnosen börjar definitivt på b eller p, ironiskt precis som förnamnen på två pers hon är fixerad av. vi kanske ska AVRÅDA alla att följa denna kvinna och AVRÅDA alla att klicka in på denna blogg och hjälpa kvinnan att tjäna pengar och medverka i mobbingen. AVRÅDER.

     Svara

   Ok Tooken 👍🏻😂

   Svara

  Till en viktigare fråga: finns det någon tandblekning som funkar för hemmabruk?

  Svara

  Jan Emanuel Johansson har tydligen ”tillåtit att ha ett kalas med fler människor än vad myndigheterna rekommenderar” hahahah orkar inte..

  Svara

  Bra! Rätt ska vara rätt.

  Svara

  Skulle vara intressant att höra vad Maybelline, ginatricot och Guldfynd säger nu om framtida samarbeten med Alice Stenlöf.
  Kanske något att gräva i Cam Cam?

  Svara

  Men IL la inte upp nåt om sin påstådda resa, men får massa skit för det. Vad är skillnaden?

  Svara

  Inte utomhus på 6 dagar? Hennes små hundar då, vem går ut med dem?

  Svara

  Såg ett inlägg en kvinna skrivit om att mobbning breder ut sig på instagram, att det gör henne ledsen att se. Jag blir också nedstämd av att se det och många påverkas negativt. Det är hemskt vad vissa får utstå, vidrigt, ingen ska behöva utstå det, inte värdigt för någon. Uppmanar ALLA direkt att anmäla instakonton/inlägg på instagram som kränker och trakasserar, det går fort.

  Svara

  Hade varit intressant att se statistiken över Alices, Lovisas och Josefins instagramföljare senaste veckan, är det någonting du kan ta fram Camilla?

  Svara

  Någon som vet varför bianca är hemma väldigt mycket nu och inte visar sig själv något? Hörde något om ett skönhetsingrepp?

  Svara

  Men alltså fattar inte detta….om man nu inte tycker det är så kul med att ha ett ”yrke”som ”influencer” i dessa tider,så kan man ju sätta sig i skolbänken,lägga ner sin instagram och konstant utfläkning av ens liv, skaffa sig en utbildning o slippa allt detta.Vad är problemet? Leva lite inkognito?Nej fan nu glömde jag! Då tjänar man ju inte massa stålar!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.