Anna Books bastudebakel

Anna Book får en kommentar om att det är lite dålig fräs i bastun när vattnet hälls på stenarna, varpå Anna svarar att de minsann har 130 grader i sin bastu. När någon kommenterar att det låter livsfarligt med 130 grader i bastun så svarar Anna att det är "bastugrader".

Jag vet inte vad Anna menar med 135 ”bastugrader” och hur de skiljer sig från ”vanliga grader” men med tanke på att 2010 års VM i bastubad fick avbrytas efter att en deltagare avlidit efter 6 minuter i den 110 gradiga hettan så måste hon och hennes familj vara gjorda av stål, alternativt ha en termometer som visar fahrenheit och att detta är vad Anna kallar för ”bastugrader”.
135 grader fahrenheit är nämligen 57 grader celsius – bara några temperaturer under vad sidan bastupunkten.se rekommenderar för en fuktbastu, alltså där man häller vatten på de heta stenarna.

Känns inte det mer rimligt än att Anna Book med familj bastar i hetta som ligger 25 grader över den tog kål på deltagaren i bastu-VM? 
Varför hon blir så arg över frågan är en annan sak, men det har jag slutat spekulera kring. 🙂

Tack för tips!

313 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    HAHAHAHAHA asså jag skrattar så jag gråter vad i hela friden HÄNDER hjälp mig xD

      Hahaha hon blir alltså sur på hens helt oskyldiga kommentar? Blockeliblock

        Också så himla festligt när Anna anklagar andra för att vara negativa och fokusera på fel saker när hon själv är kanske den mest konfliktsökande, lättkränkta och långsinta människan på sociala medier.

          Är det bara jag som fastnar på milen text i detalj?? udda karaktär ändå ?

        Hahahahah hon har ju fanemej allvarliga problem! Att hennes man inte skilt sig sen länge är fan en gåta.

      I dagens presskonferens från Märsta inledde Anna liven märkbart irriterad över just detta. Hon gick till och med och bytte kläder i pausen – från stor babyblå collegetröja till en mer passande svart (offer-)kofta. Det är inte så lätt alla gånger…

        KLOCKREN kommentar!
        Jag skrattar så jag nästan kissar på mig..!!

      Skrattar orimligt mycket åt att Böckerna sitter i 135 graders värme och att man t o m kan bli sårad över en kommentar om fräset i en bastu. Detta gjorde min dag.

        Hahahaha Böckerna 😀 Lol

        Ja, Anna är såååå rolig. Vad skulle vi göra utan henne?

      Hahaha åh herregud. Jag skrattar också så otroligt mycket. Nu vill jag verkligen INTE vara elak, men hur kan man inte veta en sån här sak? Och varför blir hon så himla förbannad ?

      Härligt att du fått så många likes, älskar din kommentar! ?

        Min kommentar var till 12:03 och alla andra 🙂

        Åh herregud nu råkade jag lägga min mail som namn haha hoppas ingen hinner maila mig innan Camilla hjälper mig plocka bort kommentaren haha! Så pinsamt. Skulle bara påpeka hur gullig din kommentar var haha jag får ju hybris av så många likes.

      Undrar också vad som hänt med hennes överläpp…ser ut att göra ont!

    Hon kan alfabetet. ABC. Resten, såsom grader, längd (vart hon bor) borde hon låta vara osagt tills hon lär sig hur systemen är uppbyggda… ?

      Nja, vi vet väl bara med säkerhet att hon kan de tre första bokstäverna i alfabetet? ?

        Sången kommer till G, så lite fler än så är det ?

          Haha ok, my bad

    Hahaha, nu rantar hon om det på liven…

      Låter på henne som att hon fått hur mycket som helst ”hat” för detta.. Haha, att man orkar.

        Lajvat i över fyra timmar nu and still going. Hon måste älska ljudet av sin egen röst… ???

          Men snälla klart det påverkar en människa att få en massa framgång och uppmärksamhet som ung och sen se publiken vända sig åt ett annat håll. Hon är ju van att vara Anna med folket så vi kanske bara ska acceptera henne som hon är och sluta retas med henne?

          Alla är vi ju olika även om de flesta kämpar med att framstå mer som normen.
          ❗Önskar Cam kunde nåla fast det som en liten passus under varje inlägg ❗

            Det är helt och hållet Annas underhållande personlighet som gör att hon är kvar i folks medvetande.

            Många barnstjärnor råkar ut för det men vänder det ofta till något positivt, hittar något annat kall i livet. Annas mamma tog henne ur skolan så hon inte fick en grund att stå på, intalade henne att hon är bättre än andra och det är såklart inte bara Annas fel. Att Anna gör så fel beror också på hennes avsaknad av konsekvenstänk, hybris och brist på social kompetens. Har man hybris måste man nästan vara riktigt framgångsrik så det är ”motiverat”, annars går det så här.
            Media borde sluta utnyttja henne. De vet att hon genererar klick och views men de vet också att det inte beror på hennes musikskatt utan på hennes gränslöshet och att hon gör bort sig. Att hon exponerar sin dysfunktionella familj gör inte saken bättre.
            Människor kommer reagera-mestadels negativt. Det är så det är. En trevlig, generös fd artist med självinsikt skulle kunna klara det-men Anna har inte de förutsättningarna tyvärr. Det är hon gammal nog att kunna fatta.

      Du är inte poppis hos Booken, Camilla… Börjar runt 1,42 min hon och det är inte nådigt! ?

          Är inte utan att man nästan blir lite illa berörd över Annas beteende,eller jag tror de flesta blir det.Är nog bara Anna själv och familjen som tycker detta är normalt,de är så vana att låta Anna leva i sin villfarelse att hon är en stjärna så att hon håller sig lugn på hemmaplan.
          Vilken fruktansvärd nervpress för familjemedlemmarna att jämt behöva tassa på tå för The big mama,,sådant sätter säkert sina spår för resten av livet.

            Det tror jag med.
            Gissar att familjemedlemmarna uppmuntrar Anna till att sätta igång en live.
            Hon sitter i timmar och pratar med sina ”fans” medans familjen kan vara sig själva för en stund.

            Jag tycker ändå det är sorgligt på något vis för jag tror inte Anna är en elak människa.
            Hon är bara så otroligt skör och har taggarna utåt hela tiden. Önskar att hon kunde finna lugnet och vara nöjd med det hon har åstadkommit och fokusera på det HON mår bra av.
            För faktiskt, går man live på instagram var och varannan dag, flera timmar i sträck, ochhar den där aggressiva och offensiva grundtonen… Då mår man ju inte på topp.
            Det är bara tragiskt.

          1:42

          Jag klickade på länken och kollade lite, aldrig sett hennes live-videor innan. Men alltså hon känns ju sjuk? Tror hon skulle må bra av att prata med någon.

        Hon har dock en poäng…

    Men så sjukt att hon hetsar upp sig över den oskyldiga kommentaren?! Hur är det att vara vän med henne, får man aldrig skämta? Går man runt på tå för att inte göra henne arg? Hon är inte frisk.

      Om hon är såhär utåt kan man ju tänka sig vad som händer bakom stängda dörrar. Har växt upp med en nära släkting som är narcissist och beteendet är utåt är skrämmande likt… att leva nära en narcissist/psykopat/anti-social person skapar otroliga sår hos närstående. Inte minst barn, som ofta själva tenderar att själva få liknande problem…..tex svårt att följa lagen, begår brott, stjäl och andra problem…..

        Exakt! Får också narcissistisk personlighetssyndrom-vibbar.

          HAHA asså det hon pratar om i liven nu?? Hon pratar om skådespelarroller hon inte har fått och allt detta ska tydligen bero på att hon är föör glamorös, föör kvinnlig och föör levande. Bara en textbook narcissist som säger så. Det klart det inte var därför.

            Tänkte precis detsamma! Shit vilken grandios självbild den människan har. Samtidigt häpnar jag över det faktum att hon ens varit påtänkt till dessa roller. Den såg jag inte riktigt komma då hennes senaste (enda?) skådespelarroll var i Solstollarna på 80-talet.

              Förmodligen gick hon på någon öppen audition men får det att låta som om hon blev head huntad.

            Men många skådisar håller sig ju till en viss typ av roller just för att de bäst kan spela dessa.
            Anna har kanske svårt att inte vara väldigt teatralisk när hon spelar eller även när hon är sig själv…?

            Kanske skulle hon söka sig till mer passande roller för sin personlighet?
            Och ni hobbypsykologer ska kanske läsa lite mer psykologi innan ni hånar en person som berättar om sitt personliga liv (där brukligt är att man alltid själv spelar huvudrollen

              Anna är ingen skådespelerska.

              Du kanske ska läsa på om personlighetsstörningar istället. Finns böcker/poddar och andra dokumentärer för sånt.

              Anna spelar ingen roll, hon är och har aldrig varit skådespelare och är inte ens sångartist längre. Hon har en extremt överdriven personlighet och ego, personlighet har alla men Annas överskuggar allt i hennes omgivning och hon saknar all anpassningsförmåga och självinsikt. Håller med ovanstående kommentar-läs på om ”personlighetsstörning” och speciellt sk ”kluster B-störningar” och hur de påverkar personens omgivning. Många som triggas av Annas beteende har garanterat dyrköpt erfarenhet av människor med sådana störningar, förälder, partner eller vad det nu kan vara. Det är enormt destruktivt och svårt att missa om man har varit med om det. Tro mig.

          Exakt. Och jag har god erfarenhet av sånt…

      Minns när hon var med i något program med Markoolio och några andra. Och de skulle ha såna där sumobrottardeäkter. Och så skulle de ”brottas” och han råkade knuffa till henne så hon trillade. Har aldrig sett någon så dramatisk. Hon sa att han gjorde det med flit..

        ??

      Tittade på en av hennes lives en gång, någon råkade/”råkade” skicka ???-emojis (kan ju va av misstag eftersom de ligger som färdigt alternativ) och då gick hon igång..: JAHA DU SKRATTAR DU JAHA KUL ATT DU HAR ROLIGT MMMM KAN DU BERÄTTA VAD DET ÄR SOM ÄR SÅ ROLIGT VA???? Osv. Brann i huvudet på henne. Sen blev det givetvis en BLOCKELIBLOCK på det.
      Finner inte ord?

      Ja, ofta går man på tå runt personer som Anna. Ibland slår de slint för ingenting, ibland tål de lite mer. Värst har familjen det, det kan jag lova…

    Men hur går det med Attefallshuset? Varför är det ingen som skottar? Blir det något garage? Gör Felicia någon samhällstjänst? Arbetar Felicias pojkvän? Var är Antonio? Hur länge ska Roberto orka betala för alla som går hemma sju dagar i veckan? Hela svenska folket undrar.

      Hon bor ju redan i ett garage!

    Anna är en sjuk person. Hon skulle behöva professionell hjälp. Hon är 50+, har inget jobb, verkar inte vilja ha ett jobb, skäller och svär åt folk online. Det ÄR inte normalt för en kvinna i hennes ålder med familj och hus. Absolut som en liten hobby på sidan av ett ”normalt” liv men inte som ett jäkla heltidsjobb.
    Hon är verkligen som en bilolycka, man ska inte titta och fasas men många gör det tyvärr ändå. Hon behöver självinsikt och hjälp.

      Menar att man kan ha som hobby att sända online utöver ett normalt familjeliv, inte skälla på folk online utöver ett normalt familjeliv ?

      Men hon är ju artist sedan 36 år tillbaka! 😉

        Här får du en av mig (hade en över): ⛸

      Tänker exakt samma. Detta är inte bara ”lite konstigt. Det är nog ingen vacker syn bakom kulisserna – den sidan skymtar till ibland när hon får såna här ytterst märkliga utspel.

      Hon vill ju ha ett riktigt jobb på tex Ica men det skulle inte gå på grund av att folk bara skulle komma dit och titta på henne. Superstjärna som hon är.

        Kalle Moreus jobbar i Charken i Orsas saluhall då och då. Det går bra så
        det skulle gå alldeles utmärkt för henne att jobba i en matbutik.

          Gud vad mysigt att köpa en älgkorv av Kalle känner jag! Men jag skulle va rädd att ställa mig i kassakön hos Anna. Skulle väl bli anklagad för att ha gjort en personlig kränkning mot henne om jag slog fel pinkod.

          Nja, svinnet skulle nog bli väl stort

      Ja vi vet allt detta för det rabblar du upp under varje Anna bokinlägg. Så tröttsamt. Varför är det så viktigt för dig att sjukförklara henne? Är det inte nog att bara skratta åt fenomenet?

        Det dröjde längre än väntat innan dottern hittade hit…

        Om du menar att jag, som är TS, skulle skriva och sjukförklara Anna under varje inlägg om henne så har du fel. Du bör inte anta så mycket. Varken jag eller nån annan BEHÖVER skriva att Anna är en person som uppenbart är sjuk och behöver hjälp. Man ser det utan att någon behöver påpeka det först.
        Vill lägga till att jag inte skrattar åt ”fenomenet” Anna Book.
        Det är egentligen fruktansvärt det som pågår med och omkring henne, dessutom beklagligt att hon inte har självinsikt nog att hålla sig undan sociala medier helt och hållet.

      Att få en narcissist att nå självinsikt är inte möjligt, det biter inte på en sådan människa. Jag vet.

        Så sant tyvärr.

      Hon har ju inte ens gått ut grundskolan och hon är ”stjärna”. Tror inte det går att hjälpa henne, hon ser inget fel på sig själv nämligen. Självinsikt behövs för förändring. Barnen behöver däremot MYCKET stöd, inte minst F som Anna verkar helt ha absorberat och som troligen aldrig fått bli en självständig personlighet samt inte har en pappa som stöd. Roberto verkar varaen totalt medberoende toffel och därför behöver dock de andra två barnen också hjälp.

    Varför tvätta håret 2 gånger? Har jag missat någon viktig information här?

      Första schamponeringen löser upp fett och smuts, andra schamponeringen tvättar rent ordentligt.

      Om man schamponerar en gång är det inte säkert att håret blir helt rent. Jag tar schampo två gånger när jag tvättar håret för att först tvätta bort fett, hårsprej och liknande och för att sedan tvätta en gång till och få helt ren hårbotten. Fick det tipset av min frisör ?

        Känns mest som ett säljknep!

          Kanske, kanske inte. Köper inte produkter av min frisör så ?

            Hon hoppades väl att du skulle be henne rekommendera ett bra schampoo som du kunde använda 2 ggr. ? Det är väl inarbetat i alla branscher att man vill sälja så mycket som möjligt, tänker jag, att schamponera två gånger känns ungefär som att tuta i kvinnor att vi behöver raka benen (guilty) eller spruta i substanser i läpparna, allt för att vara fräscha och fina! Undrar om en frisör skulle säga åt en man att han måste schamponera två gånger om han har vax i håret t.ex. (nu spekulerar jag, det kanske händer, har ingen aning!) Allt handlar ju om försäljning där branscher och aktörer på marknaden vill tjäna pengar ?

              Haha, min man kör faktiskt också schampo två gånger på grund av vax. Men vi båda får lätt fettigt hår, upplever att det har gjort en stor skillnad i att schamponera två gånger ?

                Varför skriver du ”fettigt”?

                Jag har precis som din man märkt att schampo är bra för att lösa upp vax i öronen. Och då behöver man schamponera två gånger, en gång i vardera örat. Så jag är helt med,

              Ja varför skulle de som säljer schampo påstå att det räcker med att tvätta det en gång i veckan? Två gånger dagligen är det enda som hjälper. Seså. Köp köp.

              Min frisör rekommenderar mig också att schamponera 2ggr. Med babyschampo som man köper på Ica/Coop mm. Babyschampo pga torr hårbotten, första schamponering löser upp oljor den andra skall sitta kvar i håret en stund för att återfukta hårbotten. Funkar jättebra och är ju absolut inget säljtrix då hon inte ens säljer babyschampo ?

          Jag har tunt hår som lätt blir fett, efter att jag började schamponera håret 2 ggr upplever jag att håret blir renare och håller sig renare längre.. jag gissar på att jag tidigare inte fått bort alla beläggningar och sånt i håret

            Ja, så klart. Tycker du verkligen att det är förvånande?

              Sa jag att jag blev förvånad?

          Du kanske tvättar håret varje dag och inte använder produkter i håret, då räcker det med en gång

          Det är sen gammalt. Inget nytt.

        Tack för svar. Då börjar väl lössen krypa på mig snart eftersom jag tvättar håret 1 gång, två gånger per vecka (jobbar hemifrån). Antar att håret ramlar av mig snart också, så smutsigt som det måste vara. Har nämligen gjort så här i hela mitt liv. Ge mig gärna ett ärligt svar vad som kommer att hända med mig och mitt hår, jag lovar att jag kan hantera sanningen.

          Löss trivs bättre i rent hår.

          Och du gör väl som.blir bäst för dig, eller?

          Visst är du sarkastisk? Eller reagerar du seriöst på det här sättet efter den kommentaren?

          Är du Anna Book?

            ?

            Nej hon duschar dagligen och schamponerar håret två gånger. Torkar sig med rena handdukar osv.

              RENA HANDDUKAR? Vadå, insinuerar hon att vi andra använder smutsiga?

                Rena handdukar ingår när man gör en lyxrutin värd att skryta om, det fattar nog ni med. Gör jag inpackningar och masker vill jag inte ta en tvådagars-handduk

              Jag har också alltid en ren handduk när jag duschat. Tycker de är ofräscht att ta en ”smutsig” använd handduk. Får tillomed säga till maken min att byta handduk när jag tycker hans börjar lukta skunk. 2-3 dagar typ haha. Fräschast med rena när man själv är ren ju.

                Eftersom du förhoppningsvis är ren när du torkar dig så undrar jag hur handduken kan vara smutsig efter en användning?

          Men gud du svarar alltså precis så som man förväntar sig att Anna Book skulle svara på något liknande.

          Hoppas nästan du får löss och blir tunnhårig på rent kiv.

          Om du har tunt hår så går det nog bra ?

          Om du bara schamponerar håret 1 gång, så är det väl upp till dig. Schamponerar du 2 gånger så håller sig håret rent längre, men vill du inte ha det så så behöver du inte.

        Om man har tjockt och långt hår räcker det sällan att bara tvätta håret en gång. För mig blir det iaf inte helt rent.

        Men du kanske inte behöver göra inlägg om det flera gånger på sociala medier ?? Book-Took vill alltid berätta hur hon duschar, smörjer sig, torkar sig med nytvättade handdukar, hur hon bäddar rent mm. Det gör väl vi alla till vardags men känns rätt ointressant att berätta om ?

          Alltså det beror väl lite på HUR man läser det hon skriver med. Visst kan man ha infallsvinkeln att hon är djupt störd eller så vill hon bara nå ut till sina följare och dela en rutin hon/familjen har för att få lite guldkant i tillvaron.
          Jag är själv en badmänniska och tar långa VARMA bad där jag antingen lyssnar på musik eller kollar på någon serie med ipaden på tvättmaskinen.
          När jag gick igenom ett uppbrott så badade jag varje dag. Och lyxade till det med att äta sushi och dricka skumpa samtidigt som jag badade. Det var underbart och ett safe place för mig.

          Skillnaden är ju att jag inte berättar det här för alla under mitt eget namn för självklart vet jag att det räcker med att 1 person uppfattat mig som lite förmer på någon punkt för att en sån här anekdot blir sista spiken i kistan ang övertygelsen om att jag inte har alla hästar hemma.

          Jag tror tillochmed att jag med blivit sårad och irri om någon påpekade en massa tråkigheter i det jag delar med mig istället för att bara bekräfta hur härligt det låter

            Jag badar alltså i runda slängar 2 timmar per gång och går hälla ut badvatten för att fylla på med mer värme. Jag vill svettas ut och värma upp alla stela muskler. Hade älskat att ha bastu

              Miljöbov.

                Jag betalar för mitt varmvatten och gör andra miljövänliga val i min vardag så fu kan inte skamma mig.
                Men bra mer skam åt folket annars, speciellt de som inte tar vara på vår natur

              Jag gör samma sak. Långa, långa bad, en bra bok, litet musik och ett par stadiga slurkar bourbon.

              Kan du inte berätta lite mer om hur du badar? Hur många liter vatten? Temperatur? Badbomb? Olja? Plumsar du i eller mer glider? Storlek på badhandduk? Färg? Eller badrock? Vilken musik till badet? Volym?

                ?

                Hej Anna 😉

            Snälla, berätta hur du kom fram till att någon kunde uppfatta dig som ”lite förmer” för att du ligger i badet i 2 timmar?

            Usch, snuskigt att äta i badrummet tycker jag. Här kommer inget ätbart innanför toalettdörren ens. Blä.

        Man ska tvätta så. Håret håller sig renare längre också.

          Ska och ska, finns väl ingen regelbok över hårtvätt så vitt jag vet. Jag tvättar mitt hår max 1 gång i veckan (men oftast mer sällan) och då med BARA balsam ?

          Nej. Man ska bara tvätta en gång.

      Hon lever som Blondinbella. Hon beskrev målen 21 att hon skulle tvätta håret och smörja in huden. Annas text liknar hennes.

      Jag använder en del torrschampo mellan mina tvättar och det försvinner inte riktigt på bara en tvätt så har börjat köra med två nu. Dock så tvättar jag bara håret en gång i veckan, max, så blir inte så stor schampoåtgång ändå.

        Tips på bra tprrschampo? Har kevin murphy och det blir en väldigt svag effekt av det

          Living proof torrschampo är det enda som funkar på mitt hår som blir fett på direkten! Så bra!

            Ganska dyrt, hur länge räcker en flaska för dig? Använder själv väldigt mkt torrschampo och upplever att det tar slut snabbt.

    Tack, Anna, du räddar min grå och regniga tisdag. Ingen är som du!

    Får Flashbacks från när hon stolt berättade att hon gått 1,2 mil på en timme. Powerwalk med stavar tydligen, därför gick det så snabbt enligt henne själv. Vet inte hur hon räknar men hon lägger alltid på mer än vad det egentligen är.

      Haha när jag höll på och tränade kunde jag springa en mil på 55 minuter och jag var ganska nöjd med det. Men att powerwalka 1,2 mil på en timma ?

      Det var nog en engelsk mil.

    Hon valde att inte sminka sig men skönhetsfiltret på mobilen fick allt vara kvar!

    Eller visst ja, hennes mobil är ju sönder… Märkligt att den bara skapar oskärpa på ansiktsbilderna men inte på resterande.

    Som när hon stolt berättade att hon gått 1,2 mil på en timme. Powerwalk med stavar tydligen, därför gick det så snabbt enligt henne själv. Vet inte hur hon räknar men hon lägger alltid på mer än vad det egentligen är.

      Ja, och det är ju faktiskt lite ok att göra det ibland om man bara kan backa lite och skratta åt sig själv.

      Då måste hon bränt av varje km på 5 min. Det är rätt snabbt jobbat! Det måste se kul ut med stavar. Jag som springer mycket, springer 1 km på 5,30 i snitt ca (jag är inte jättesnabb ens)

        Att gå 1 km på 5 min är ju sjukt snabbt. 12 km/h? Är det ens möjligt? Om jag kör 12 km/h på löpbandet finns det inte en chans att jag kan gå, måste springa annars ramlar jag av.

          Det är klart att det inte går. Förutom för Anna Book dårå.

            Ja, det är bara för hon har så långa ben ??

              Kanske motorstavar…..

          Jaa, 12 km/h på löpband snurrar på rätt fort så no way in hell booken tooken kan gå i det tempot, stavar eller ej.

      Jag sprang milen på 1h och 7 min för ett tag sedan, min bästa tid. Hade velat se AB susa förbi mig med sina stavar!

        Du hade nästan blivit varvad ?‍♀️

          Varför får inte Anna Book vara med i OS, varför tävlar hon inte i gång?

          Det hade helt klart ökat motivationen att förbättre min tid, varvad av AB ?‍♀️

            Speciellt när det är stavar inblandade. Kan gå riktigt illa.

        Åh vad jag skrattade åt din + Springtimes kommentar

      Men så är hon ju inte en sån där som gillar mått som grader och avstånd och kvadratmeter och annat.

        Nej hon har lite problem med siffror uppenbarligen.

          Dyskalkyli.

      Stavmil ??? Herregud!!!!! DETTA är en av anledningarna till att Anna verkligen INTE gillar att svara på frågor om avstånd, tider, grader, vikt, gram, millimeter, varmt, kallt och såååååå vidare. Herre Jesus gud och Maria med alla himlens lärljungar.

        Och det var ju inte ens en fråga!
        Bara ett alldeles oerhört obeskrivligt kränkande PÅHOPP!
        Hoppas innehavaren av instagramkontot som vågade häva ur sig denna förskräckliga kommentar har lika roligt som vi ?

      Hahah har fortfarande en printscreen på det inlägget bland bilderna i min tfn ?

    Men varför hälla vatten på stenarna ifall det inte blir ånga? Vad tror de är syftet med det de gör utan ånga? Bara där visar familjen att de inte har koll på hur man använder en bastu.

      Och att det blir bättre fräs när man kastar på vatten istället för att hälla? Snacka om att hitta på lite hej vilt.

        Eller menar hon ”kasta vatten” som i… …”kasta vatten”..?
        Blir det mer fräs?

          Hon ville inte ”kasta vatten nu när hon filmade”, skriver hon.
          Tack.

            Hon filmade i bastun alltså? Hjälp. Är hon aldrig närvarande lurlös?

              Det var väl första gången den bastun användes av tookarna, samt första promenaden Anna tog efter flytten till Märsta. Därför dokumenterades allt så noga.

          Säger man ”kasta vatten” bara om män?
          Jag tror aldrig jag hört att någon kvinna ”kastar vatten”…

            ”Skvätta vatten” kanske?…

    Camilla! Du borde skriva om Annica Englund som för några dagar sen försökte sälja in hudvård från sin nuskin shop som ska skydda mot strålning (??). Hon menade på att det bla är perfekt för föräldrar som låter sina barn använda skärmar så som iPads för då får dom ingen skadlig strålning på sig ?

      Du skämtar? Hoppas nån tog printscreen

        Jag gjorde ju tyvärr inte det ?

        Jag tog och skickade till bloggbevakning. Mest för att texten var kopierad rakt ifrån nån sida.

      Hon menade kanske blue light? Konstigt att rekommendera hudvård till små barn dock.

        Varför skulle ”blue light” vara skadligt för hyn? Det är ju inte direkt UV-strålning

          Googla om du är nyfiken!

          Mvh
          Anonym 12:38

          Det är inte skadligt för hyn, bara hittepå.

          Inväntar TRH om 3,2,1…

      Det finns redan ett flertal hudvårdsprodukter samt solskydd som skyddar mot HEV-ljus (om man nu är intresserad av det). Så detta är ju inte direkt någon världsnyhet som hon får det att låta som…

      På riktigt?

      Hahaha lol går hon på den själv eller? Shit snacka om att försöka göra allt för att sälja.

    Bara jag som läste bastubakdel?

      Japp ?

      Nej! jag också! fick läsa om några ggr innan jag såg 😀

      Fattar inte.. trodde fram tills nu att det som var skrivet.. men tydligen inte.. Letade också efter en Book-rumpa bland bilderna, men hittade ingen och fattade inte syftet med rubriken haha. Så jag skulle behöva hjälp med min trötta hjärna, vad är det som står? Ser verkligen bara att det står Bastu-bakdel haha.

        HAHAHA, okej. Gick tillbaka till rubriken nu och såg att faktistk stod BASTUDEBAKEL – Bastusammanbrott och inte Bastubakdel.. Herregud min hjärna!

          Fantastiskt med en hjärna som kan roa sig själv, det är allt för få förunnat!

      Nix, jag med!

      Trodde det stod bastu-bakdel ändå tills jag kom hit ner. Tänkte att det kanske var någon ordvits från Camilla i rubriken som jag inte fattade ?
      Skönt att man är i gott sällskap! ?

      Det kan ju bero på att det stavas ”debacle”.

        ❤️

        Helst skulle jag vilja stava det ”debakkel” men det får man inte… 😉

    Hur länge ska Roberto orka dra in pengar till alla andra som går och skrotar hemma sju dagar i veckan?

      Hur länge ska han orka att aldrig få göra något kul på sin fritid? Är han någonsin ute med egna vänner eller har en hobby som inte inkluderar Anna?

        Han är landets största toffel. Passar märstadrottningen perfekt.

          Så en man som är snäll, som älskar sin fru och sina barn är en toffel?
          Bättre att ha en karl som bara tänker på sig själv? Bara vill hänga m sina polare o skiter i familjen?

            Han är inte snäll, han är medberoende och en enabler.

            Inte bar hänga med sina polare Luna. Men en man, en människa måste göra egna saker OCKSÅ.

              Ja som de andra i familjen också såklart. Oftast när man är vuxen o har barn (även vuxna) o familj så är man mest m sin familj och har gemensamma vänner man umgås med.
              Men bara för att man inte ser ngt på insta mm betyder det ju inte att det inte händer.

                Tror du Roberto skulle få åka till Åre utan henne? Tänk om han hellre vill spela golf än att följa med henne på drejkurs, kattvaktande, födelsedagskalas ….

                  Haha, inte vet jag ??‍♀️ Han kanske inte heller vill.
                  Varför ska vi sitta här o spekulera i deras privatliv?

                  Du vet väl inte vad han gör hela tiden eller?

        Han går faktiskt på solarium ibland ?

          Han har väl kärringen i släptåg då också?

            Japp. Senast satt hon i bilen utanför och väntade. Oklart varför hon inte gick in själv.

          Och betalar själv, med sitt kort! ?

        Nu kommer Anna snart att skriva om att Roberto är ute med sina kompisar 🙂

          Han kanske får följa med nån till ÖB om han sen kommer hem direkt.

        Han är väl Coronamedveten kanske?

      Du menar Jobejto.

        ????

      Inte får han använda bilen heller utan ska cykla till jobbet. Hon skrev förra veckan att han alltid snöröjer hennes bil innan han cyklar till jobbet i snön ?

        Vad är de med det då? Min man cyklar också i snö. Väljer det själv så klart!

    Hahaha heeelt otroligt!! Undra hur hennes familj förhåller sig hennes patelogiska lögner? Måste vara jobbigt att leva med..

    Kanske att Attefallshuset blir klart i år! Woohoo! Plus garaget … Och att någon hittar gräsklipparen.

      Gräsklipparen kommer fram alldeles av sig själv när snön smält bort. Men de kanske får låna en privatget av någon, som tar hand om det arbetet.

        ?

    Detta känns så fel. Hon behöver hjälp, seriöst, inte att återigen bli hånad

      Oj då, där blev det fel. Mitt inlägg var 12:48

    Konstig och obehaglig typ denna Anna Book är.

      Fast nej, vi tycker inte illa om Anna, vi förundras över henne.

    Eftersom jag hade en mamma från Tornedalen, har jag badat bastu i hela mitt (långa) liv. Jag föredrar vedeldat (björkved) men kan acceptera elektriskt aggregat.

    Man kan börja bada vid 40 grader torr värme. Det fräser garanterat när man häller på vatten – oavsett hur man gör det – och när ångan sprider sig SJUNKER temperaturen i bastun, men den stiger igen när vattnet förångats.

    När det är 50 grader torr värme, tycker de flesta att det räcker mer än väl. Själv vill jag inte ha det så varmt, men jag gillar att ta djupa andetag (torr såväl som fuktig luft) som bränner i halsen.

    I en finsk bastu finns det knippen av avlövat björkris som man piskar sig med för att öka den brännande känslan i huden. Inget för mig, dock.

    Om man betänker att människor dör i värmeböljor när det är 50 grader varmt ute, kan man ju bara ana vad som händer om det är 135 grader. Det är som att gå rakt in i en skogsbrand! Dock är det inte säkert att det fräser när man häller vatten eftersom det förångas så snabbt. Så det kanske trots allt var 135 grader i Annas bastu? Beundransvärt av dem att stanna kvar därinne, i så fall. Och att telefonen överlevde, och att den gick att hålla i!

      Eeeh, avlövat är väl mest för att ge smisk (på 1800-talet)..?

      En bastukvast ska ha löven kvar, och vara skördad i rätt tid. Det är ju i löven som de tvål- och garvämnen (saponiner) man vill åt finns, samt eteriska oljor, som rengör huden och får igång blodcirkulationen.

      Googla vihta så ser du att det inte rör sig om avlövade pisk-ris.

        Proffsen fryser in knippen på våren, och tar fram dem då och då under vintern.

          Jag (13:16) plockar och torkar. Blötlägger en kvast en stund före bastun och den är perfekt!

      De flesta bastuar man har på gym och liknande ligger på runt 70-75 grader så att de flesta tycker det räcker vid 50 grader är nog mer din egen personliga uppfattning.

      Min mamma är från Haparanda. Ingenting går upp mot att bada bastu i Norrland. Så himla härligt.

        I Norrland ? Ganska stor skillnad på att bada bastu i Gävle med utsikt över en deppig åker mot att bada bastu i NORRBOTTEN med utsikt över Torneälv.

          ?

          Gävle ligger inte i Norrland…

            Jo, Gävle ligger i Gästrikland som hör till Norrland.

        Med alla mygg. Usch.

          Det är inga mygg i bastun. 😀 😀

        Åååh är också från Haparanda!! Blev så nyfiken på vem din mamma är nu! Haha! HÄLSA!!! lol

    Haha, 135 grader och inte desto mer ånga??

    Hahaha bastugrader. Idag snöar det och vi har +2 snögrader ute.

      Är du säker på att det inte är snöregngrader?

        Nej det snöar en hel del och termometern visar +2 snögrader. SMHI utlovar dock regn och +3 regngrader senare

      Visst kan det snöa fast det är några plusgrader i luften,
      Snön hinner inte smälta på vägen ned och marken kan vara kallare än luften.

        Ha ?? Förlåt

    https://underbaraclaras.se/2021/01/16/vad-hander-nar-influencers-blir-rika/

    Underbaraclara skrive intressant och tankeväckande om när influensers blir rika!

    Nu berättar Anna i liven om roller hon varit nära att få, tex i såpan Nya Tider. Tyvärr var hon ”för karismatisk” så det blidde inget? Mmm.

      Och sjölyckan! Skulle älskat att se Schyffert och Herngren jobba med Booken! Synd hon är för mycket Hollywood med sin glamour, tänder och hår hahaha

        Nä, Sverige är inte redo. Och Herngren skulle bli slaktad av henne.

      Menade hon ”för narcissistisk” tro? Eller var det vad produktionsbolaget eg menade men var för artiga att säga??

    Stackarn .. med heroesblåsor på läppen och allt. Tycker på riktigt synd om henne och hoppas hon får hjälp snart. Hon skulle må så mkt bättre utan sociala medier.

    Och jag vet inte vad du menar med ”debakel”. Jag läste det först som bastubakdel och trodde att någon bränt rumpan på laven. 😉 Skämt åsido – det stavas debacle.

      Inte på svenska?

        debacle [debak´el] substantiv ~t [‑let]; pl.

    Älskar inlägg om Anna Book! ÄLSKAR! 🙂 Sitter och läser med ett stort leende på läpparna!

    Varför är Anna så elak mot sin yngsta dotter? Är för att hon drar när gymnasiet är klart, och lämnar kvar mamsen i sin drömvärld?

      Vadå vad har hon skrivit eller hur brukar hon vara? Jag är blockad sen lite mer än ett halvår tillbaka för att jag följer Bloggbevakning på instagram, haha. Aldrig kommenterat eller likeat något på Annas insta.

        [Borttagen kommentar]

        Haha jag är blockad för att jag följer Tramsfrans och Hanapee 🙁

          Följer bloggbevakning, tramsfrans OCH Booken! Huuur länge ska detta få fortgå?

      Anna misshandlar mentalt båda döttrarna fast på olika sätt. F är helt absorberad av Anna och har blivit ”favorit” och det är också en form av misshandel eftersom F har enormt svårt att definiera sin egen personlighet och frigöra sig. Kvinnor med narcissistiska drag tenderar att favorisera män/söner och A är inget undantag tydligen.

      ???

      Varför photoshoppar hon sig tandlös? Vad ville hon ändra på så mycket att denna bild var att föredra? ?

        Var har hon photoshoppat sig tandlös?

          Zooma in bild på länk ovan. 13:22

            Aha

      My har fillers i läpparna som du förstår men enligt My så har hon icke det.
      Btw man ska inte skriva såhär men My har väl förändrats väldigt mycket utseendemässigt sedan hon började sitt ”kändisskap”

      Det är bara tand 22 som ligger mer palatinalt än 21&23 ? oftast så behöver man tandreglering för att fixa det

    Kanske 135 grader farenheit

    Nu säger Anna i sin live att hennes hår aldrig blir grått i ”längderna” utan bara i hårbotten.

    Tror hon på riktigt att håret liksom skulle kunna sprida sin grå färg, fattar hon inte att det är utväxt som hon konstant färgar??

      Ja skulle hon sluta färga så skulle självklart längderna också visa sig gråa.

      Lååång utläggning om att det absolut inte är såå på henne, faktiskt. Och! Hon skiter högaktningsfullt i vad andra tycker … Så passivt aggressivt hela tiden.

        Hon är ett unikum som ENDAST får grått hår närmast hårbotten och sen stannar det liksom av på ett mystiskt vis.
        Undrar om hon menar att det liksom sen blir randigt då när håret fortsätter växa ?
        Jag förstår verkligen inte, kanske menar hon att nya hårstrån inte blir grå utan de blir svarta?

          Ja … det var lite oklart det där. Men det fick ju ingen se för det var ju när hon hade paus från sociala medier och inte visade sig ute 😉

      ?

      Nääeee, säger hon så på allvar?

    Ah, den gamla Bastu, en gammal kollega till bl.a. Celcius, Fahrenheit och Kelvin.

      Glöm inte de tre R:en — Rankine, Réaumur och Rømer. Kommer på nästa prov.

    Ot.
    Bella medger i bloggen i en svarskommentar att hon nu inte har kontakt med sina syskon längre, pga att det hände något.
    Tilläggas att hon inte heller har kontakt med mamma och pappa.

    Samtidigt ska hennes boka bara innehålla kärleksfulla beskrivningar om andra människor. Något går inte ihop här?

      *bok

      Pga Det hände något?
      Ja, pga hur hon behandlat dem.

      Hon pratade väl om sin syster? Inte syskon.

    Off topic men kan du skriva om hur Blondinbella i sin senaste story påstår att hon blev för hungrig för att äta vegansk, som en slags förklaring till att fortsätta äta kött? Folk får äta vad de vill men att påstå att man går hungrig om man utesluter kött i sin kost bidrar till myten att man inte får i sig tillräckligt om man är vegan. Äter man rätt saker, anstränger sig lite för att lära sig hur man äter rätt (och även gott!) så behöver man såklart inte gå hungrig. Jag har inte ätit kött på sex år och jag kan lova att jag inte haft det problemet. Blir provocerad att hon säger så. Någon som håller med?

      Äh, hon vill ju provocera.

      Hon gjorde ett förtydligande på den frågan där hon förklarade att hon var för okunnig (lat?) för att orka göra och sätta sig in i den dieten och tyckte det var enklare att äta kött igen.
      Så därför menade hon att hon var hungrig för hon åt för lite vettigt och mättande.

      Det var alltså inte den vegansk dieten som delade utan Bella vilket hon också tillstod.

        *felade

        (Och som svar på din fråga, NEJ jag håller inte med, i detta fallet erkänner Bella själv sin okunskap)

        Men hade hon inte tom en veg.kock?

      Det finns många köttkramare som verkligen inte på något sätt och vis vill ta till sig det faktum att det går alldeles utmärkt att prestera med vegetarisk kost. Det finns en intervju med Charlotte Kalla på svt.se i dag, där hon säger att hon inte märker någon skillnad. kan hon, kan alla andra. ”Men tänk på de gamla, tänk på barnen i skolan, ska inte alla få äta kött som vanligt?” Snickesnack, det går alldeles utmärkt.

      Och till dig som föredrar kött, titta på Uppdrag gransknings reportage om KRAV-bönderna. Om vi inte ens i Sverige (som alla anser vara världens bästa köttproducerande land) kan klara av en schysst djurhållning, hur är det då i andra länder? Skäms!

        Jag är allergisk mot baljväxter, så har svårt att hitta ersättning för kött 🙁

        Är inte ens vegan men blir provocerad av vanliga svenska föräldrar som går bananas så fort det ska serveras köttfritt i skolan. Om deras barn på riktigt är hungriga så kommer de att äta sig mätta på köttfri mat också, jag lovar.

        Jag gick upp nästan 20 kg för att mitt ex kontrollerande beteende att tvinga mig att bara äta vego fick mig att bli äcklad av mat. Så jag började köpa bakelser att äta på kvällarna, chips snacks osv. För att jag blev aldrig mätt och gillade aldrig smaken. Idag äter jag varierat. Men jag kan aldrig se på soja igen, får kväljningar av det bara jag känner lukten av det.

        Låt folk för fan äta vad de än vill. Mat är inte bara bränsle. Det är också kulturellt och socialt.

          Fråga djuren som blir misshandlade till döds, eller får stå i sitt eget bajs så att klövarna ruttnar.

            Det finns faktiskt djur som slipper leva så om man är villig att betala för det!

              Tror du ens det efter förra veckans avslöjande om Kravgårdar i Uppdrag Granskning? Har själv aldrig varit så glad över att vara vegan som när jag såg det. Fy fan för att ens omedvetet bidragit till det lidandet.

                Tror du uppdrag granskning visa alla gårdar och slakterier i Sverige? tror du ens dem visade 50% av alla gårdar/slakterier? nej, dem visade ca 3 gårdar av 2 300.
                Det finns alltid vissa människor som inte ska jobba med det dem gör, tex enstaka bönder som missköter djuren, slakterier som inte slaktar på rätt sätt vilket skapar onödigt lidande, poliser som utövar maktmissbruk, personal på äldreboenden som låter dem äldre ligga i sin egen avföring och få liggsår, sjuksköterskor som saknar empati, läkare som sprider falsk och farlig information, politiker som begår brott och får hjälp att tysta ner det, osv. Men bara för att 0,1% missköter sig kan man inte straffa dem andra 99,9%.

                Jag förstår att du är vegan, och att du tycker döda djur är fel, och att du är emot fakta, kunskap och vetenskap eftersom det enda du bryr dig om är din personliga agenda.

            Fanatiker!

      Passar ju bra att skriva om både hos Bella och här. Finna väl inget som drar igång så långa diskussionstrådar som när köttvurmare och vegos ska bråka om vem som äter nyttigast och bäst. Själv tycker jag att det är en ganska tröttsam diskussion och kunde inte bry mig mindre om andras kosthållningar. Oavsett om de är näringsrika eller inte så låt folk äta vad de vill.

        Tvätta underlivet med eller utan tvål är också ett hett ämne ?

          För att inte tala om hur ofta man ska tvätta sina sängkläder. Eller SITT HÅR! Gud vad folk går i gång på det! Någon säger att de tvättar sitt hår 1 gång i månaden med typ balsamico, folk tycker då att kommentator 1 är en slusk och då börjar debatten om hur ofta man kan duscha utan att torka ut hårbotten och så kommer ytterligare en person in som duschar och tvättar håret 2 ggr om dagen.

          Eller om vilken ålder man får skaffa barn i. Allrahelst från personer som inte ens tycker om barn.

        Ja det har väl debatterats till döds här bland kommentarerna. Behöver vi runda nr 101 för att folk ska sura över personliga matpreferenser och etiska ställningstaganden?

      När man såg den veganska maten hon åt så är jag inte förvånad att hon blev hungrig. Såg ut att vara minimalt med både proteiner och fett. Hon rasade i vikt den tiden. Hon hade ju en kock och hade kunnat be om bättre mat men hon pekade ju ut olika sallader och liknande från Food Pharmacys recept, förmodligen rätter som inte var avsedda att vara en hel middag.

      Det var väl det minst problematiska hon svarade på? Tycker det är mycket sorgligare att hon inte har kontakt med föräldrar eller syskon och ”det är nog båda hållen som vill ha det så”…

      Vem är du att ifrågasätta hennes hungerskänslor? Var du anställd som hennes magsäck under den period hon åt ”plantbaserat” eller vad hon nu kallade det? Hon förtydligade i ett senare svar att hon inte har intresse av matlagning så därför var just hennes kost trist när hon inte åt animaliska produkter. Jag gillar inte Bella, men att hacka på hennes mättnadskänsla känns otroligt lågt och irrelevant i det stora hela.

        Men hon skrev väl själv att hon blev hungrig? Hon lagade ju heller aldrig maten själv utan åt ute, sallader att ta med i låda eller vad hennes kock lagade. Hon får ju såklart äta kött om hon vill men om man väljer att köpa sallader till lunch och ber sin kock laga väldigt lätta rätter så blir man såklart hungrig, hon hade ju kunnat välja annan mat.

      Nej, håller inte med. Självklart behöver man inte vara hungrig som vegan om man vet vad man gör, men det är ju inte alla som provar en vegansk kost som vet det. Bella talar ju bara om sin upplevelse av att ha testat, hon säger inte att alla veganer går hungriga.

      Det är ingen myt.

    Nytt rekord på gång: fem timmars live i Bookens känslomässiga berg-och-dalbana!

      Fem timmar är inget rekord, det är en vanlig live hos stolledano took. Hon måste upp i minst 9 timmar för att det ska vara spektakulärt

      För några månader sen kom det frågor om de var sugna på att skaffa hund. Då svarade hon på sitt passivt aggressiva sätt att det är bättre att människor med tid över skaffar hund. Och det har inte hennes familj eftersomde har så väldigt mycket för sig. Men sitta och live:a massa timmar per dag har hon tid med.

        Hahahahahahahaha

        Annor är alltid ”mystiska” och upptagna-även om inte är det. Människor ska fråga, krusa så Annan känner sig viktig och speciell.

    Tycker synd om henne. Var på hennes live och hom har tydligen 2 diagnoser och ska kanske opereras. Vet att hon är knäpo men att hon sitter och gråter i hennes live då tycker även jag synd om henne. Hoppas hon mår bra❤

      Knäpo, sött litet ord.

        Gillar också det! Ska börja med det.

      Det roliga var ändå när någon frågade om de två diagnoserna var psykiska eller fysiska, och om någon trodde att man kunde ställa psykiska diagnoser med magnetkamera.

        Ha ha ha guuud vilka provocerande kommentarer, roligast idag :)))))))

      Vad säger hon att hon har för diagnoser? Och vad ska hon operera sig för?

        Hon gjorde en hyvling i livmodern för rikliga blödningar för några år sedan som misslyckades, det skulle hon fixa sa hon. Det andra är nog något i samma område.

          På livmodertappen menar du? Det är ett rutiningrepp.Så många kvinnor som genomgår detta för cellförändringar och blödningsbesvär.Troligtvis har Anna kommit i klimakteriet för flera år sedan då det är vanligt att få ökade blödningsbesvär.
          Det är också så att hormonerna kan hoppa upp och ner även psykiskt när man är i klimakteriet som pågår i flera år.
          Nu har väl Anna aldrig varit så stabil,men jag tycker nog att hon blivit värre de sista åren.

            Nej, man hyvlar bort slemhinnan inne i livmodern så blödningarna upphör helt. Hon berättade det i en live att operationen misslyckades och att hon har haft smärtor sedan operationen.

        Hon lär ha släppt ur sig i ”moaawesomes” live att de vill ta bort livmodern på henne.

    VARFÖR skriver man en instagrampost om hur man har skrubbat sig och filat fötterna, bytt om till MJUKA rena kläder och tvättat lakan osv? Vad förväntar man sig för reaktioner? Att folk ska klappa en på axeln för att man är så duktig och ren, eller vad? Typ ”jag är dum i huvudet, men jag luktar iaf GOTT!”

      Ja, det är faktiskt rätt konstigt eftersom man har gjort narr av hennes duschande och tvättande och torkande med rena handdukar ganska länge nu.

      På nätet har det skrivits om att Roberto luktar illa på tunnelbanan och att Anna har problem med gaser och luktar, så det är säkert därför det är extra viktigt för henne att få fram hur renliga de är.

      Därför att Johannes Brost en gång för länge sen fällde en kommentar om att Anna luktade illa i hissen. Det har Anna hakat upp sig på nu x antal år senare…

        Brost är väl död så hon kanske kan släppa det snart.

          Hon har väl öht svårt att släppa saker?

        Fast det har han förnekat.Johannes var en underbar människa,och jag tror att Anna är den endaste som inte kom överens med honom.
        Antagligen såg han igenom henne från första början och behandlade henne inte som en drottning.

      Jag undrar också, att tror hon att det bara är hon som gör dom där sakerna? Är hon unik som bäddar med rena lakan?
      Är det bara hon som torkar sig med rena handdukar?

      Jag har nyss duschat. Schampot doftar äpple. Jag använde ingen bodylotion. Rollade Rexona under armarna. Trosorna är rena. Mjukisbyxorna är också rena, men är slitna i grenen. Äger ingen bastu. Hårfönen är förresten ny. Fått av mamma.

      Hon påstod ju att Johannes Brost sagt att hon luktar illa…överkompensation? Nu vet jag ju inte om han faktiskt sagt det, men någon har nog sagt något som hon måste ”motbevisa” i sedvanlig ordning.

    Frukost med milkshake och smörstekt bröd kl. 14.25. Knasigt!

    Det här är bara så roligt!?

    Jag fullkomligt älskar Annas liver, tur att de finns på YT så jag kan kolla på dem när jag känner för det, oftast brukar det vara när jag har svårt att somna så sätter jag på en live och somnar inom kort så en live räcker länge för mig.

    Men vad är för folk som skriver till henne varför vill någon veta hur länge hon kokar sina ägg eller hur stark vämre hon ar när och gör sina omeltter, eller talar om att de har ätit köttbullar idag eller att de ska gå ut med hunden?
    Jag är HELT facinerad av kommentarna, och inte minst för att Tooken misstolkar saker så ofta och blir skitsur och blockar folk på löpande band.

      Söderqvist

      Hoppas 5 h liven läggs upp på youtube

    ” skiter i hur många grader det är….konstaterar att det varmt eller kallt…det är blöt, det är torrt….det är soligt det är molnigt , det räcker för MEJ….(djup förolämpad suck, stirrar skitförbannat bort från kameran)..Smask..smask…(AB är tyst men smaskar på ljudligt med en stor bulle på kinden),,,,,,,vi får se hur den här liven blir,,,,,,”
    Alltså eh humor? varför integöra nåt vettigt istället, bråka med folk på Instagram om detaljer ur hennes liv! Jag ligger dubbel av skratt, det är som en fars, men egentligen inget konstruktivt liv direkt…Ja jädrar! Och smaska på mackor live in och live ut! 🙂

    Världens mest olämpliga person att vara ”offentlig” samtidigt som hon ironiskt nog är helt beroende av det-inget företag kan samarbeta med henne pga hennes aggressivitet och hon må vara pratsam men hon har ingen social kompetens alls och saknar all förmåga att läsa av andra.
    Anna, Anna….tycker faktiskt ibland synd om henne trots att hon verkar empatilös och totalt egoistisk. Tänk på din familj, Anna. Det är hög tid att du slutar dra in dem i dina väderkvarnsfighter och får ro i sinnet. Sociala medier kommer inte ge dig det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.