Nu kommer Alice Stenlöfs pudel

Alice ber om ursäkt och erkänner att hon gjort bort sig

Om ni missat vad det är Alice fuckat upp och ber om ursäkt för så kan ni läsa här.

Tror ni Alice ber om ursäkt för att hon insett hur klandervärt hennes beteende var eller ber hon om ursäkt för att de ”åkte dit”?
🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Jag tror att Alice ursäkt, på ett ungefär, är lika genuin som Donald Trumps ”lycka till” till Joe Biden som ny president.
Not so much, alltså… 🤦🏼‍♀️

Jag säger som Rihanna:

And don’t tell me you’re sorry ’cause you’re not
Baby, when I know you’re only sorry you got caught

 

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Efter ett år i denna skit kan man ju hoppas att folk har börjat ändra sina beteenden men tydligen inte. Och henne men ursäkt är bara för att folk har tjatat i dagar om det. Hennes trovärdighet har sjunkit rejält

  Svara

   ”Börjat ändra sina beteenden”. Mycket sent påkommet när pandemin bara rullar vidare och vi kommer få leva med den 2021.

   Svara

    Jag undrar varför inte fler ifrågasätter vår LA influencers flyger hit (läs, Sigge eklund mfl) över julhelger som om ingen pandemi pågår, strosar runt och träffar folk i Sthlm och Gotland. Läste i DN att folk från Irland kommer hit på semester för att det är så skönt att röra sig fritt…var är debatten om dem

    Svara

     De få turister som kommer till Sverige nu är så få de är försumbara i sammanhanget. Rimligt lägga fokus på hur vanliga svenskar agerar då de har betydelse för smittspridningen.

     Svara

   Sättet hon formulerar sig på visar ju var hennes prioriteringar ligger. Hon ber inte om ursäkt till alla som är i behov av krackelerad vård i Stockholm utan hon ber om ursäkt till sina följare. Man behöver inte säga mer.

   Svara

   Alice försörjer sig genom att sälja reklam och prylar. Hon har insett att hennes handling skadar hennes business och ber därför om ursäkt till sina potentiella kunder, vilka utgör grunden för att hennes glassiga liv skall kunna fortgå. Jag tycker det var BRA gjort av följarna att uttrycka sitt missnöje till henne, så att hon kände sig tvungen att ta avstånd från sitt eget uppträdande. Detta ÄR konsumentmakt!

   Svara

   Kan inte alla influencers som ändå har svårt att skapa content ta ett sabbatsår och rycka in i vården och hjälpa till? Skulle vara nyttigt för mångas empati och lärorikt att hjälpa andra människor en kort stund.

   Svara

  Alice har i podar (typ Två meter dumheter) skämtat om att ”alla fortsätter festa men lägger upp det på nära vänner istället”. Hon är nog bara ledsen att de råka lägga upp det offentligt.

  Svara

   Alexandra N. har sagt samma sak och man märker ju av det hos vissa influencers som delar varenda sekund av sina dagar, sen är det tyst hela lördagskvällen. Man ba ”mmm, undrar var du håller hus nu?”

   Svara

  Jag tycker att det var ett bra svar? Och jag köper att hon har tagit sig tid till att reflektera innan hon ber om ursäkt offentligt. Förstår inte vad ni i covid-stasi förväntar er att folk ska göra? Vilker straff sonar brottet? Skampåle? Tjära och fjädrar?

  Svara

   Folk kan ju först och främst börja tänka sig för innan de ger sig ut bland andra.
   Sen att komma med en ynka ursäkt några dagar efteråt är bara patetiskt.

   Svara

   Håller med!

   Ett fullt vettigt uttalande. Och vad vill du med detta inlägg? Skapa hat mot henne? För det är det du gör. Du anser att ursäkten inte är ok och projekterar dina tankar i andras huvud som blir arga och skriver elakheter på hennes blogg.

   Så är det med många av dina inlägg.

   Svara

    Tycker inte det var ett vettigt inlägg (hon verkar ju inte vilja inse vad som var fel med hennes agerande) av Alice (& tycker heller inte nån ska hata på henne eller andra). Men helt legitimt de här tjejernas beteende kritiseras.

    Svara

     Tror hon är jäkligt trött på alla tjatiga följar och inser att vad hon än skriver så kommer folk tycka att det är fel. Sån så tydligt i hennes text. Därav ett kort neutral ursäkta. Förstår att det är svårt att förstå för vissa. Det är den där typen av människor som ska gnälla å klaga på allt. Så skönt att man själv kan välja bort sånna människor i livet

     Svara

      Det var mig en dålig ursäkt.

      Svara

    De flesta ser igenom hennes tama ursäkt.
    Addera det till hennes uttalande i podden.

    Ingen projicerar någonting, vi påtalar att hennes ursäkt är falsk och felriktad och att hon haft ett år på sig att inse läget vi har i världen.
    Men hon har ju inte förändrats, bara pudlat för att det ska se bra ut. Hon har brutit mot restriktionerna massor av gånger och är inte ett dugg jävla ångerfull, då gör man inte om det så många gånger.

    Vad är det du inte förstår? Ska vi behöva rita upp det eller vad är det frågan om?

    Svara

   Håller också med! Vad ska hon göra då? Be om ursäkt är ju det enda hon KAN göra. Vad spelar det för roll att hon ber om ursäkt pga att hon blev påkommen, det viktiga är väl att hon ändrar sitt beteende?

   Svara

    Men det lär hon nog inte göra…

    Svara

     Det är en annan sak… folk är så envisa med att döma på förhand.

     Svara

      På förhand? Covid bröt väl ut i feb/mars i Sverige. Tycker du det är konstigt få tar Alice ursäkt (det är ju inte ens en ursäkt) på allvar?

      Svara

       Nu misstolkade du mig helt. Jag menar att folk redan nu förutsätter att hon inte kommer ändra på sig efter att ha blivit påkommen. Det är att döma på förhand.

       Svara

        Menar du att hon nu kommer att leva som man ska? Varför har det inte redan hänt? Visste hon inte att det var en coronapandemi förrän nu?

        Svara

    Så du tror att hon från och med nu kommer att ändra sitt beteende? Att hon nu, efter ett år inser att det är en pandemi?

    Svara

   Hon tyckte att det var viktigt att framhålla att restriktionerna följdes på restaurangen när det finns bildbevis på hur de betedde sig.

   Svara

   Men det här förlåtet, har hon ju tänkt ut innan festen. Får jag skit för det här så skriver jag ett inlägg och ber om förlåtelse. Vilken människa tror på det här?

   Svara

  Man kan inte kalla det ”åka dit” så länge hon inte begått något brott. Man kan naturligtvis kalla det oansvarigt eller onödigt, men hon har knappast ”åkt dit” för något. Restaurangen hade öppet och följde rådande rekommendationer så de kan inte heller åka dit för något.

  Det här börjar bli oerhört löjligt. Det enda man uppnår är att de festar och sedan ber om ursäkt, ingenting annat.

  Och ja, självklart skriver hon det här bara för att hon känner sig tvingad till det. Det förstår väl vem som helst? Nästa gång blir det bara striktare fotoförbud.

  Svara

   ”Åka dit” innefattar inte bara brottsliga aktiviteter utan också bara rent av olämpliga. Och att festa i pandemi är olämpligt så, jo – hon åkte dit, blev avslöjad.

   Svara

    Åka dit. Avslöjad. Ertappad. Dokumenterat ansvarslöst beteende. Illojalitet mot andra människor och sjukvården. Skor sig själv och skiter i andra. Självupptagen, utseendefixerad och definitivt inte någon lagspelare.

    Covid-19 – statistik med diagram och kartor
    https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/statistik-och-analyser/bekraftade-fall-i-sverige/

    Svara

    Men hon åkte ju inte dit? På vilket sätt blev hon ertappad/avslöjad om hon själv och hennes vänner lade upp det på sociala medier?

    Jag ska till en kompis och titta på hennes nya lägenhet idag. Om jag själv lägger upp en bild på utsikten från hennes nya balkong på min insta story, blir jag avslöjad och ertappad då? Nej.

    Svara

     Om du eller din kompis är smittade och smittar varandra och sedan smittar andra blir ni skyldiga till smittspridning och till att indirekt öka belastningen på sjukvården. Om du är smittad skall du ta ansvar för att smittan stannar hos dig – att smittan inte får fäste i en ny individ i all oändlighet.

     Om du absolut måste visa upp ditt liv på nätet: bär munskydd som täcker både mun och näsa samt håll avstånd. Jag har inget mer att säga dig.

     Svara

   Följde verkligen restaurangen det den ska? Det spelades hög musik och folk dansade. Serverades inte alkohol efter kl 20?
   Hände inget för dem?

   Svara

    Ja, hög musik är både brott mot rekommendationer och moraliskt fel.

    Svara

     Googla ”Danstillstånd” 😉

     Svara

  Översättning: ”jag är ledsen att jag blev påkommen och nästa gång kommer vi inte lägga upp det så alla kan se det”.

  Svara

  Men SNÄLLA! Restaurangen följde inte restriktionerna. Vi har alla sett bilder och filmer som bevisar motsatsen..
  Tror hennes pudel endast kommer efter att hon förlorat följare som tröttnat på hennes själviska stil. Avböjde själv henne.

  Svara

  Egoistisk idiot.

  Svara

   Man kan kritisera utan att göra personliga påhopp.

   Svara

    Ja men man kan också kritisera genom att säga att någon utför handlingar som framställer hen som korkad..!

    Svara

  Jag tycker att B/C/D- influencers kan skaffa sig ett riktigt jobb och ett vanligt liv snarast. Hur länge kan man leva på spons och reklampengar från Instagram helt världsfrånvänt och inte bry sig om något annat än nöje och bra content?
  Usch

  Svara

   Dom har ju ett riktigt jobb, sen kan du tycka vad du vill om det.

   Svara

    Nej, de har inget riktigt jobb!

    Svara

     Eh jo, de jobbar med marknadsföring och betalar skatt som oss andra.

     Svara

    Det kanske räknas som jobb eftersom de får betalt men säg sen influencer som är nödvändig för samhället och som bidrar till något positivt.

    Vi har redan kulturarbetare som idag knappt klarar sig ekonomiskt pga pandemin, de bidrar med kultur, alltså underhållning.
    Så underhållning i form av att folk visar samma jävla trötta billiga kläder eller svankar sönder sina kroppar vid en pool i solen är överflödigt.

    De bidrar till kroppshets, köphets, nätmobbning, osv. Jag skulle inte vilja räkna det som jobb.
    Ingen skulle lida om alla influencers försvann.

    Eller jo den här bloggen skulle dö och det skulle vara hemskt trist men Camilla klarar sig ändå och vi likaså.

    Svara

     Att handla aktier är knappast nödvändigt för samhället men det kan man jobba med 🤷🏼‍♀️ Det är knappast hur mycket man gör för samhället som avgör om något är ett jobb eller inte.

     Välgörenhet tex är inget jobb.

     Svara

     Tänker att nu när den kultur du så fint accepterar, dör ut pga covid, så är det kanske bra att denna ful-kultur/underhållning finns så det finns något att fördriva tiden med.

     Svara

   Tycker alla influencers kan göra det. Typ det mest onödiga jobb som finns.

   Svara

   Någonstans måste de ju börja om de strävar efter att bli A-influensers, inte många som kan gå från 0 till 100 över en natt.
   Såklart är det ett jobb, onödigt eller inte. Efterfrågan finns ju uppenbarligen eftersom de har följare och genererar inkomst. Tycker ni inte om det eller håller med så avfölj alla influensers, även de ni följer för drama osv. NI är anledningen till att de kan arbeta med detta. Utan er faller de platt.

   Svara

    Men det är också ett sjävförhärligande i vissa fall

    Svara

   Om något så borde dom skaffa sig en utbildning och lite allmänbildning.

   Svara

  Hur sällan läser influencers nyheterna egentligen? Pandemin har liksom dödat folk och skapat kaos i sjukvården snart ett år, men Lovisa och Alice skriver som att de just blivit upplysta om den :/

  Svara

   Det har ju ingen missat. Det stora problemet i Sverige idag är att vi har stora grupper i samhället som inte bryr sig. Folk resonerar som så att ”men just jag är nog för ung/frisk etc för att dö i covid & inte heller har jag cancer/behöver en operation/sjukvård” så jag tänker inte göra nåt annorlunda för att underlätta livet för nån annan. Det är ren egoism, inte ointelligens eller dålig information.

   Svara

   Att de och deras följare inte följer nyhetsrapporteringen har till och med MSB och FHM förstått. Därför anlitade de influensers för att få ut information om pandemin.
   Uppenbart så följer inte influensers andra influensers i alla fall inte de som informerat. Kanske ska budskapet ut via pengar/betalningstransaktion typ varje gång du drar ditt kort på en restaurang så kommer ett röstmeddelande upp som du måste upprepa och lova följa innan betalningen går igenom. Gäller även ersättning för reklam. Vad tror ni? Man brukar säga Money Talks!

   Svara

   Många unga läser inte nyheter har jag blivit medveten om

   Svara

   Vad?? På allvar? Eller driver de??

   Svara

  På Jan Emanuels sons fest var det för övrigt fotoförbud. ALLA närvarande var ombedda att inte lägga upp något därifrån. Att det sedan läckte ut filmer ändå var aldrig meningen. Så tänk på hur många fester och middagar som pågår utan att ni känner till det…

  Alla gånger Bianca filmat när hon är hemma sminkad och fixad upp till tänderna på helgen, men ”bara ska vara hemma ikväll”. Jojo…

  Svara

   Men det är väl precis det FMN och andra myndigheter har påpekat. Att det sker smittospridning i kluster med jämna mellanrum och då kan de utbrotten ofta spåras till fester, sammankomster och andra privata sammanhang där många ses under längre tid inomhus. Det är helt enkelt inte ngn bra idé att umgås på det sättet just nu. Vilket är anledningen till att de flesta tänkande människor försöker undvika sådana situationer.

   Svara

   Det är ju väldigt märkligt att det rådde ”fotoförbud” på Jan-Emanuels sons fest då både far och son själva var de som pumpade ut flest provocerande bilder….

   Svara

    Jag känner två personer som var där och de bli ombedda att inte lägga upp något på snap och instagram m.m.
    Varför JE och hans son då lägger upp bilder kan jag inte svara på.

    Svara

   Är väl absolut inget konstigt. Jag gör själv så och känner flera som gör, ibland vill man åndå känna sig lite snygg när pandemin tvingar en att stanna hemma.

   Svara

  Känns bara som BS, att ”de skötte sig” är väl klart diskuterbart, det var inte riktigt så att alla satt 4 och 4 på filmerna och häll av stånd, jag tyckte de minglade om kring rätt bra.

  Till Anonym 09:06, jag har inget bra svar men om de inte blir kritiserade när det uppför sig rövhattar, då kommer de absolut skita helt och hållet i alla rekomendationer och restrikoner.

  Svara

  Var skriver hon att hon ber om ursäkt? Morgontrött hjärna men hon skriver väl bara att ”just nu förtjänar ni en ursäkt”. Men det kanske följde fler bilder i storys som föll bort.

  Svara

   Same. Hon sa att ni förtjänar en ursäkt men gav ingen tyvärr.

   Svara

  Hon vill inte ändra sitt sätt att leva, men när hennes följare och andra opponerar sig, så pudlar hon. Varför står hon upp för sig själv när hon inte gjort fel rent formellt. Hon är rädd att förlora följare och därmed pengar.

  Svara

  Bla bla bla bla bla, tror inte på henne.

  Svara

  Alltså öööörk för den offerkofta hon dragit på sig. Ren bullshit allting. Brukar inte bli så irriterad på sånt, men detta gör mig irriterad. ”Ni förtjänar en ursäkt” – nä inte ”vi”. Men vården och alla som kämpar på med restriktioner och så vidare. Vi har gjort om vårta liv, inte rest, handlar när det behövs, nöjesshoppar inte, umgås med max ett par coronavänner. Äh.. Okej, så en promenad nu så jag får ANDAS 😂

  Svara

  Alice ursäkt ger väl en intressant inblick i influencervärlden iaf. Hon ber sina följare om ursäkt. Men det är ju patienterna i vårdkö (inklusive barn, ungdomar, vuxna & äldre) & de som drabbas av covid nu samt vårdpersonal hon ska be om ursäkt- inte sina följare. Mao, knepigt ta en ursäkt på allvar som inte ens riktar sig till de som blir offer för utökad smittspridning.

  Svara

   Inte ens det – hon säger att ni förtjänar en ursäkt. Men sen kom ingen ursäkt. Så inte ens en ursäkt än…

   Svara

  ”Vi gick och åt på en restaurang som följde dessa regler, och skötte oss därefter”. Hade ärligt talat inte haft någon speciell invändning mot ett restaurangbesök om det faktiskt var så det gick till. Vilken jävla icke-ursäkt.

  Svara

  Vi måste sluta ge incluencers den här typen av skit, dom är också människor. Det finns hur mycket folk som helst som är ute och äter, shoppar, eller vad dom nu gör. Majoriteten svenskar lever ish som vanligt.
  Att gömma sig bakom att incluencers har stor plattform är bara bullshit, i slutet av dagen är det varje individs eget ansvar och eget beslut om man ska sitta hemma eller gå ut. Tycker inte det är influencers ansvar.

  Våra politiker kan börja med att inte resa på solsemester och sen kanske man kan ha en en diskussion om influencers ansvar eller ej.

  Svara

   På svenska heter det ”i slutändan”, direktöversättning av ett engelskt talspråk ≠ korrekt. Och nej, jag är inte emot ett levande och utvecklande språk, men värnar samtidigt det svenska språket och tycker ofta att islänningarna har en bra idé.

   Och nja, eftersom du går åt politikerna anser du där att offentliga personer har ett större lass att dra eftersom privatpersoner påverkas av offentliga personer. Med det sagt: håll i och håll ut, även med ny fördröjning av vaccin är vaccinet ändå nära. ALLA får dra sitt strå till stacken och ta sitt eget personliga ansvar. Värnar vi om individens rättigheter i en demokrati måste vi också värna om individens skyldigheter i en demokrati.

   Svara

   Jag vet inte hur det ser ut i dina kretsar, men bland mina släktingar, vänner och arbetskamrater är det definitivt inte en majoritet som lever som vanligt. Du kanske borde se över ditt umgänge.

   Svara

   ’Alla andra gör det’… Hur gammal är du? Folk dör om du inte stannar hemma och håller dig för dig själv. Sluta vara så egoistisk och oempatisk.

   Svara

    Nu är det iofs inte jag som är M som skrev kommentarer ovan, men ålder har absolut ingenting med saken att göra. Jag är vuxen med barn i övre skolåldern och i min omgivning (grannar, vänner, barnens klasskompisar m fl) reser, är ute och äter, träffar vänner, gör utflykter och liknande hela tiden.

    De har inte stora bjudningar eller fester, håller avstånd och tänker på rekommendationerna men det hindrar dem inte från att besöka restauranger och köpcentrum eller resa bort. Det är högutbildade människor med stark ekonomi så man kan inte skylla på deras ålder eller att de skulle vara lågutbildade.

    Svara

   Håller med dig.

   Svara

   ”Men dom gör ju så, varför får inte jag!?!”
   Dags att bli vuxen, kanske?

   Svara

   Majoriteten lever inte som vanligt – bara för att du och dina vänner tydligen gör det betyder inte det att vi andra är lika egocentriska.

   Svara

    Beror nog på var man bor. Här är det först nu, senaste veckan typ, som man börjar se att folk börjar stannar hemma, annars var hela förra året mer eller mindre som vanligt. (T.ex är det inte knökat med bilar utanför mataffärerna kl 16 på dagarna (nej jag har inte gått in i affären, bara åkt förbi och lagt märke till det)).
    Det var nån artikel på aftonbladet som jämförde smittoutvecklingen från v51(?) Och v2, många hade gått ner, men i mina trakter har det ökat, ganska mycket också.

    Svara

   ”Majoriteten svenskar lever ish som vanligt.”
   ”Ish” används inte så där.

   Svara

    Bara lägg ner, tack.

    Svara

    Ändå förstod man att det var ”ungefär” som avsågs. Märkligt.

    Svara

     Så vi ska inte använda rätt ord menar du?

     Svara

    Ok boomis

    Svara

   Jag säger till mina kollegor, vänner och familjemedlemmar när jag tycker de tummar på reglerna. Men det kan jag ju säga till deras ansikten, så det märker ju inte du. När influencer kritiseras sker ju det inför öppen ridå, för att de bjuder in till det. Det är skillnaden. Eller tycker du att jag ska sluta påpeka även när mina nära beter sig illa? Vilken fin värld vi skulle få då. ”Oj jag ser någon tränga sig före en gammal tant i kön, bäst jag inte säger ifrån” ”någon snor min grannes cykel, bäst att jag inte säger ifrån” ”min granne har snott min tvättid, bäst jag inte säger ifrån”

   Skulle du köra i 110 km/h utanför en lågstadieskola bara för att du ser en politiker göra det? Om inte så ska du inte åka på solsemester just nu heller

   Svara

  Men….hon ber ju inte om ursäkt? Hon säger folk förtjänar en men hon ber inte om ursäkt. Är det bara jag? Är hon ironisk?

  Svara

  Det där var väl ingen pudel alls? En pudel är väl när man säger man agerat fel och ber berörd part om ursäkt. Dvs- jag har agerar på ett sätt som driver covid smitta, ursäkta alla patienter & anhöriga i region Stockholm. Hon ber här typ sina följare om ursäkt för att hon inte skrivit inlägg?

  Svara

  IL svarar på en kommentar. Det var väl det vi visste…

  ”Kommer resultatet av din försäljning av hälften av Löwengrip Beauty att framgå av Blonde Capitals årsredovisning?
  Såg att den kom till Bolagsverket idag.
  22 jan, 19:35

  isabellalowengrip
  Yes, dock bara min första del av köpeskillingen. Resterande hälft får jag som earn out 🙂”

  Svara

   Vad är earn out?

   Svara

    Earn Out är ett sätt för köparna att delbetala resterande belopp med förbehåll som att säljaren inte får starta konkurrerande verksamhet, måste göra reklam för märket men också att produkterna måste sälja för vissa belopp etc. Det sista blir svårare att se nu när LB inte längre finns som självständigt bolag. Det fusionerades med annat bolag innan årsredovisning för 2020 skulle ut.

    Svara

     Tilläggsköpeskillingen är säkert villkorad till Isabellas insatser för märket samt försäljningens utveckling.
     Bolaget såldes ju i nedförsbacke efter ett dåligt år 2019 så det var svårt att avgöra hur utvecklingen skulle bli..

     Svara

    En tilläggsköpeskilling dvs ett förbehåll som ibland skrivs in I villkoren vilket anger att säljarna kommer få ytterligare betalning om bolaget uppnår vissa i förväg beskriva mål, tex försäljning eller resultat.
    Används då köparen har svårt att avgöra vad företaget man köper är värt på lite längre sikt.

    Svara

    Men H varför är du/ni så intresserad av det, varför detta intresse för ILs bolag och ekonomi? Varför sitta och kolla det? Det verkar konstigt, ganska obehagligt faktiskt. Är det jobbigt för er om hon fick mycket, då blir ni arga för det och ska klaga, och anser ni att hon fick lite ja då ska ni håna det. Kan ni sova lugnt och gott om natten då om hon inte fick så mycket?

    Svara

     Jag är ekonomiskt oberoende, så att jag skulle finna det jobbigt… nä inte alls. Känns som om du gärna vill dra avundsjukekortet här. Det är bara det att människan förskönar sanningen. Det om något är obehagligt.

     Svara

      Har du forskarutbildning också eller är du bara självlärd mångmiljonär?

      Svara

   Resterande hälft är lurigt uttryck. För det första så är Isabellas andel 50 % av totalen. Hon vill här ge sken av att hon 2020 fick ut hälften av sin del, dvs 25%. Den delen kan vara cash men även delvis i aktier i köpande bolag.Tror dock inte att norrmannen vill ha henne som delägare.
   Resterande som ourn out är ett sätt att villkora att säljarna sköter sig och att man får utbetalningar efter hur produkterna säljer. Det kan vara i flera år. Att hon måste göra reklam för produkterna är en del av detta.
   Intressant att hon nu söker säljare för reklam till hennes bolag. Det tyder på att hon får ut mindre och att någon klausul är passerad. Att anställa behöver man egentligen inte utan många anlitar bolag som säljer.

   Svara

    Hur mycket kommer den sammanlagda summan bli för hennes sålda bolag? Går det att se/ räkna ut?

    Svara

     Om man får veta vad som står i årsredovisningen för Blonde Capital kan man nog räkna ut hur mycket det kan bli. Men inte säkert att tilläggsköpeskillingen blir precis dubbelt av första betalningen. Tillägget kan vara villkorat och kan bestå av flera nivåer.

     Svara

      Men varför bryr ni er? Vad ska ni göra med informationen?

      Svara

   I Bellsans annons om säljare sa hon att hon som mest haft 40 anställda. I bloggcv:et står det 70. I en annan story säger hon samma dag att hon har haft hundratals anställda.
   Vad hade hon för betyg i matte? Ingen murvel som begärt ut hennes betyg?

   Svara

    Med ”hundratals anställda” menade hon från det att hon började ”bygga bolag” som treåring.

    Svara

     Hon menade över hundra skrev hon ju dit, och ja sedan bolagsstart som 16åring, med alla bolag genom åren.

     Svara

    När det var som flest i Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest var det ca 30 räknat på årsmedeltal.
    Räknar man individer dvs även deltid, uppdragstagare m fl kan det förstås ha blivit 40.
    70 anställda samtidigt kan det förstås ha varit om man även räknar in Hermine Hold, Nordic Tech House, Flattered osv men där var ju Bella bara en ägare till en minoritetsandel.

    Svara

     Hon räknade säkert som anställda även gratis praktikanter och inhyrda egenföretagare.

     Svara

      Tror inte hon räknade särskilt noga. Som vanligt höftade Bella till några siffror som lät lagom stora och eventuellt var siffror som hon kunde dra sig till minnes att hon sagt eller skrivit tidigare.

      Svara

    70 totalt i bolagen tidigare, 40 i Löwengrip invest och Löwengrip beauty. Hundratals råkade hon säga men rättade sig i text där hon skrev ”menar över hundra” och det borde du ha sett, över hundra totalt i alla bolag genom åren då alltså.

    Svara

  Jag tycker Alice var en ödmjuk och skön tjej från början. Nu är det något som hänt. Som om hon fått hybris av alla följare/uppdrag. Det har gått för fort och allt har stigit henne åt huvudet. Trist men verkar tyvärr vara så det funkar i många fall. Nu är hon dryg med en självupptagen ”fuck it” mentalitet. Har tänkt på det i många videos jag sett när hon hänger med andra

  Svara

   Har alltid uppfattat henne så.

   Svara

    Jag med, Bianca var den ödmjuka i podden när de startade.

    Svara

  Ber inte om ursäkt – alla rasar, du måste be om ursäkt!
  Ber om ursäkt – du är så falsk! offerkofta! Du ber om ursäkt på fel sätt! Du ber om ursäkt till fel personer!

  Svara

   Så blir det ju om du väljer att vara offentlig med vad du gör- det kommer att synas av folk.

   Svara

   Gör inte dumma saker från början istället. Problem solved!

   Svara

  Tomma ord bara. Vi är snart 1 år in i denna pandemi och jag tror inte Alice är så dum som hon utger sig för att vara. Falsk och dubbelmoral

  Svara

  Att hon avslutar med ”just nu förtjänar ni en ursäkt från mig”, utan att be om ursäkt? Hahaha vad menas?

  Svara

  Det här är ju bara ett spel för att man ska tro att hon ber om ursäkt.

  Hon inleder med att säga att de följde alla regler som fanns på restaurangen (=försvar). Hon fortsätter i nästa stycke att säga att detta inte är viktigt i sammanhanget utan att hon har ett stort inflytande och måste ta ansvaret som kommer med det. När kom hon på detta? När bilderna läckte ut? Och ska man bara ta ansvar EFTER att man gjort fel och dessutom blir avslöjad? Hon kanske borde tänkt på det innan?

  Hon skriver att hennes avsikt inte varit att ignorera, men hon har ändå varit tyst tills nu (=ignorera). Förtroende byggs inte av ursäkter, utan det måste man visa att man förtjänar.

  För övrigt så ber hon inte ursäkt någonstans i denna storys. Hon skriver om att *kunna äga* att hon gjort bort sig och att hennes följare *förtjänar* en ursäkt.

  Personligen så tycker jag inte att hon behöver be om ursäkt till någon annan än sig själv. Hon behöver be om ursäkt till sig själv för att hon offentligt visat hur självisk hon och alla andra flunsor är, och för att hon inte har bildat sig tillräckligt i sitt liv för att ta kloka beslut.

  Man kan inte går runt och göra fel i tid och otid och förvänta sig att ursäkter ska betala för alla dessa fel. Särskilt inte när priset för alla dessa fel är att människor smittas och dör av ett virus.

  Ta ditt ansvar som människa, följ restriktioner och minska antalet kontakter med människor. Du behöver inte lägga ut det på sociala medier, bara gör det.

  Svara

   Men eller hur? Hon tar inte ansvar för sitt agerande & ber inte om ursäkt för det. Det absolut mest intressanta med det meddelandet från Alice var ju faktiskt retoriken.

   Svara

   Exakt! Det här är numera en uträknad metod. Veta innan att det man kommer göra är fel, när trycket blir för hårt ber man om ursäkt. ”Problem solved”. Man utvecklar alltså inte förmågan att tänka till innan.

   Svara

  Man ber ofta om ursäkt när man blivit påkommen. Väldigt konstigt att inte ta ansvar innan, det måste till en mindre storm först.

  Svara

  Att det här kommer nästan en vecka efteråt är fullkomligt patetiskt. Ingenstans ber hon om ursäkt, hon skriver att vi förtjänar en ursäkt, men det stannar där. Att hon överhuvudtaget skriver det där beror med största sannolikhet på påtryckningar från människor i sin omgivning, kanske tom från någon av hennes samarbetspartner. Hon hade aldrig skrivit det där annars.

  Svara

  Lätt att festa och sedan pudla efter varje gång. Lär fortsätta så…🙄

  Svara

  Bra gjort av Bianca att hålla sig hemma då, fast hon är nära vän med Lovisa.

  Svara

  Ursäkten känns inte så genuin. Dessutom tjatar influencers alltid om ”restaurangen följde riktlinjerna” men individerna själva har ju också riktlinjer att följa (hålla avstånd till alla människor, inte umgås med många olika) men de nämns aldrig. Tycker att det borde fokuseras mer på individens riktlinjer.

  Svara

  Bland det värsta med denna pandemi är alla duktiga viktigpettrar som fått extremt mycket luft.

  Svara

   Ja, från ditt perspektiv kan det ju vara det värsta med den här pandemin. Andra funderar över liv & hälsa.

   Svara

  Citatet passar bra på Mr Roberto också!

  Svara

  Är det inte ok att gå på restaurang om alla riktlinjer följs?

  Varför håller de ens öppet då? Bara avhämtning?

  Timell lägger ju ut från Mellqvists och Brillo jämt när han är där och där är folk??

  Vi besökte Pinchos i söndags för att fira ett barn i familjen. Lite folk, avstånd och personal med munskydd.

  Var det jättedåligt gjort?

  Jag är noga med att följa det mesta, men jobbet måste jag till ( stor arbetsplats med 700 barn och 80 personal), jag går på gympass (10 pers/pass), jag handlar ensam udda tider, promenerar till jobb, reser inte, barnen leker med 1-5 av samma vänner de ändå träffar i skolan.

  Vad gör de här människorna som klagat på denna influencer?

  Håller de sig helt i karantän?

  Svara

   Om du frågar folk här inne så skulle du lika gärna ha kunnat gå in på ett äldreboende och startat en brand på en gång. Ert restaurang besök orsakar lätt 5 personer död och 7 personer inom vården kommer bli utmattade pga er.

   Om du frågar lite mer normala personer så låter det rimligt. Restriktionerna säger att det är okej och det låter som om ni gjort allt rätt. Det ÄR okej att gå ut och äta, så länge restaurangen ser till att restriktionerna följs.

   Gympassen fattar jag dock inte. Svettas tillsammans med 10 pers låter inte sådär jättesmart? Jag skippar till och med utegymmet när det är fler personer där samtidigt.

   Svara

   Kan bara tala för mig själv men jag går inte på restaurang, inte till frisören, inte på träningspass eller gym. Jag tänker på vad som är nödvändigt och om något inte är nödvändigt gör jag inte den saken. Är jag osäker så avstår jag. Skulle känna mig så jäkla dum om jag gick till frisören och sen blev sjuk. Jag vill kunna titta tillbaka på den här mardrömmen när allt är över och känna att jag gjorde mitt bästa och inte utsatte mig eller nån annan för onödiga risker. Att jag inte riskerade att belasta vården för att jag behövde klippa mina toppar. Kan leva med halvrisig frilla några månader till 🥳

   Svara

    Instämmer. Det finns videor på YouTube hur man klipper sig själv, om du vågar. Funkar för mig som inte har spikrakt hår.

    Svara

   Om du hade sett filmen från det aktuella firandet så hade du inte skrivit och frågat. Det var ingen stillsam middag med familjen utan en fest med fullt röj….

   Svara

   Man får gå på restaurang men som individ ska man hålla avstånd till alla som man inte bor med eller som är i ens närmsta bubbla. Alice går ju på restaurang hela tiden med olika personer varje gång och de håller inte avstånd till varandra. Så även om restaurangen följer sina riktlinjer så följer inte Alice de individuella riktlinjerna.

   Svara

  Var i texten skriver hon ens att hon ber om ursäkt för sitt beteende?
  Gör om gör rätt…

  Svara

  Bullshit ursäkt 🤮

  Svara

  De skiter fullständigt i Covid och restriktioner. Är uppenbart och tydligt. Hennes försök till att krypa till korset är patetisk och nu ska man inte önska hemskheter om någon men önskar nästan att någon i hennes närhet blir sjuk så hen hamnar på sjukhus så hon kanske inser allvaret i det här….

  Mvh förlorat två i min närhet pågrund av Covid.

  Svara

  100% att hon har samarbeten på väg in och därav måste be om ursäkt.

  Svara

   Det ligger något i det du säger. Lovisa var först med att pudla, sannolikt efter påtryckningar från Caia.

   Svara

  Tråkigt att du tror så lite om människor. Det märks att ursäkten är genuin, det märks på sättet hon skriver på att hon tänkt igenom, förstått, och tar ledarskap över situationen. Att jobba med some handlar om att man är ett lag, man ger och man får och så går energin runt, i livets stora cirkel som Mofasa skulle uttryckt det. Att vara influencer handlar om ledarskap och det tar Alice här. Men det handlar inte om att ”se mig och ge mig bekräftelse”. Så var det i början men fortsätter man så kommer man inte få mycket tillbaka. De som resonerar att det finns ett VI är den som kommer både lyckas och behålla sitt följargäng. Men man är en i mängden och man gör sin grej och tar sitt ansvar och det inspireras folk av.

  Svara

   ”genuin ursäkt”, absolut, jag torkar mig också med toaborsten, lika skön ”ursäkt” av Alice.

   Svara

   Med mentaliteten hos exempelvis Ingrosso-familjen att ”vi har minsann antikroppar så let’s have a party” så kommer inte detta att försvinna för de fattar fortfarande inte att trots antikroppar kan du fortfarande smitta andra. Folk är såna j*vla idioter kring Covid. Åker utomlands ”för de har antikroppar så därför är det okej”. Studenter och ungdomar tror att fester och annat dyl är en j*vla rättighet och gnäller för det. Sedan att dessa s.k influensers har mage att säga till sina följare att visa hänsyn, hålla avstånd och följa restriktionerna men själva skiter de i vilket så länge de får umgås, festa och ha kul med kleti och pleti på stora fester samtidigt som de slickar och kladdar på allt som rör sig.

   Så nä lilla du, jag litar så sjukt lite på andra människor just nu och tror inte ett skit på någons j*vla ursäkter.

   Svara

  den här icke ursäkten kommer med största sannolikhet efter att något samarbete eller jobbrelaterat har dragits tillbaka efter hennes agerande.
  Hela 2020 har hon struntat i att lägga upp stories om vad hon har gjort, men av någon urbotad dum anledning valde hon att outa sig själv i sin 2020 recap video på youtube. Där det kom fram att hon rest med killen, varit ute på barrunda, festat och levt på som vanligt. Alice skiter totalt i andra människor och hon ångrar inte att hon gick på lovisas fest ELLER att hon levt ”som vanligt” 2020.
  Är så j’vla trött på henne

  Svara

  Hon är ledsen att hon ”gick på restaurang”…hon var på EN FEST och FESTADE på en restaurang. Bra försök att försöka förmildra beteendet…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.