Bianca Ingrosso morrar loss på Instastory

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Först har vi den här lilla bildserien där Bianca Ingrosso blir vansinnig på Kjell Andersson, musikproducent och fd. A&R på Emi när han säger att han inte hade signat Benjamin Ingrosso idag, eftersom han inte förstår nutidens popmusik men att det är så det SKA vara.
Den nya generationen tar över nu.
Tydligen tycker Bianca att detta är ett grovit påhopp på sin lillebror, medan jag inte ser någonting konstigt i det Kjell Andersson säger alls.

Det är ju just därför som Kjell Andersson inte är den som signar artister på olika skivbolag idag, eftersom han inte alls förstår sig på nutidens hitmaskiner.
Det hade ju varit märkligare om han hade svarat jakande på den frågan. Det hade ju snarare betytt att Benjamin är gammaldags i sitt musicerande – hade det varit bättre, Bianca?

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Sen har vi nummer 2 här, som Bianca tillägnar ”alla ni bittra stolpskott i min jädrans dm” som tydligen skriver om hennes och familjens efternamn.
Hon menar att de aldrig bytt efternamn, de har alltid hetat både Wahlgren och Ingrosso och att det är tidningarna som valt att kalla dem för Wahlgren, och sedan när de alla skaffade Instagram så bytte tidningarna vad de kallade familjen för.

Jag insåg inte att detta var ett så stort problem, men det är det tydligen.
Vem bryr sig så pass mycket att man skickar dms till en offentlig person om vederbörandes efternamn för ett liten uppläxning?
”Du har minsann hetat så och så…”

Är detta ett ”coronaskapat” problem?
Alltså att man är så uttråkad att man helt sonika hittar på saker att problematisera?

186 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha läste precis det på Aftonbladet om vad hon tyckte om intervjun i nyhetsmorgon. Jag kan ju förstå om HON tycker att hennes lillebror är det bästa Sverige har och har haft i musikväg, men det betyder inte att alla måste tycka det.

    Det är nog inte ett coronaskapat problem om hennes efternamn…hon har väl typ alltid fått kritik så fort något hon gör/säger/i det här fallet heter som har med hennes pappa att göra.

      Förstår inte heller. Fine att hon vill stötta hennes bror men vi alla tycker olika. Det finns vissa som aldrig hade signat honom och det finns folk som hade älskat att jobba med honom. Men bara för att man ej håller med henne borde man ej får skit kastad på sig? Otroligt omoget beteende.

        Jag önskar hon bemötte allt annat hon får i DM. Frågor om Philippe, näsoperationen, hur hakan har ändrats såpass (endast fillers…?) Istället för att hänga upp sig på en intervju som hon missförstått….

          Hon har absolut inte opererat näsan, det är bara smink. Det har däremot Lovisa antagligen gjort. Och jag tror att förändringen vid hakpartiet har att göra med viktnedgång och inget annat.

            Elsa, jag tror du har fel i allt du skriver. Lovisa är inte av intresse

              Ta bara två bilder från 2011 och nu så ser man framifrån å tar man två bilder i profil har hon inte längre underbett

                Men snälla nån.. det händer saker på 10 år. Utan operationer.

                  Berätta mer, snälla. Blir orolig att mitt ansikte kanske börjar förändras…!

            Nej hon har inte gått ner i vikt så hennes haka har ändrat form. Kolla tidigare bilder (skrolla ett tag) så hade hon samma haka som Benjamin. Större och mer underbett.

            Det är inte något en viktnedgång kan ändra. Dessutom har hon alltid varit lika smal.

              Hon har pendlat ganska mycket i vikt och hade mera fett runt hakpartiet förr. Benjamin har också i och mer sin viktnedgång fått en smalare och mera definierad haka.

          Varför skulle hon svara på det? Låt henne göra vad fan hon vill ?

          Ni vill bara ha svar för att kunna grilla henne på hur ’DÅLIG INFLUENCER’ hon är.

          Och hennes relationer är hennes. Bara låt det va.

            Ja det här är så sjukt. Kan inte förstå varför det intresserar folk hur en influencers relationer ser ut, ingen har att göra med vem som är ihop med vem eller varför nån inte följer någon annan på Instagram. Lägg er inte i.

              Fast vänta, just ”yrket” flunsa går ju EXAKT ut på att man ska dela med sig av sitt liv på sociala medier, det och att kränga reklam är ju det enda det går ut på? Så att folk undrar över saker som verkar lite tvivelaktiga eller oklara är väl inte konstigt? Dock tycker jag inte att folk har med andra personers relationer att göra, och jag är övertygad om att relationer blir bättre och varar längre om de hålls utanför sociala media- men jag är även väldigt skeptisk till ”yrket” flunsa just för att det går ut på att fläka ut sitt liv för öppen ridå. Ingen har rätt att skriva elakt till någon eller snoka reda på relationer eller saker man vill hålla privat- just därför är flunsyrket så problematiskt. Som en rävsax, oundvikligt att det ska bli trassel ibland.

          Hon har väl ingen skyldighet att bemöta något alls bara för att sådana som du skickar dms till henne om det?

            Nej hon behöver inte bemöta något, men man kan ju ÖNSKA att hon gör det 😉 Precis som hon tar upp trams om nymo t ex

          Bianca har alltid haft en liten näsa

            nej

          Den som stickat hennes tröja har läst lite fel på beskrivningen tror jag….

          Alltså hör du hur sjuk du låter? Du önskar att hon skulle bemöta frågor om sitt förhållande och näsoperation som hon inte gjort? Herre.

    Bianca verkar inte besväras av onödigt hög IQ .

      Nej det är hon säkerligen inte. En normal människa skulle inte gå igång så mycket som Bianca om de fick något litet mothugg på sin prestation eller sitt jobb. De flesta hade nog bara ryckt lite på axlarna. Bianca och co ser dock endast sitt egenvärde i vad de presterar och hur de ser ut, inte vem de är. Det är därför all typ av kritik blir personliga påhopp i deras värld. Tragiskt.

      Och ändå är hon miljonär ?

        Fast vad har det med saken att göra? Det är precis det som är felet med världen idag, att vi endast mäter framgång i materiella saker och pengar.

          Det har väl allt med saken att göra. Om hon nu hade haft så låg IQ som ovan vill hävda hade hon väl knappats lyckats nå sina ekonomiska framgångar? Men den kopplingen kunde väl din såsiga sossehjärna knappast göra??

            Det är ju på riktigt ingenting som hon själv åstadkommit som gör att hon har mycket pengar.

      Det verkar ingen i den klanen ha dessvärre.

      Håller inte med! Jag tror att Bianca är långt mer intelligent än vad folk tror. Härlig tjeja!

    Fiskebensparkett ? Really?

      Vad är det för fel med det?

      På tal om att haka upp sig på triviala saker antar jag att du menar?

      Ja, fyfan.

        Jag fastnade på ordet ”hitmaskin” vilken otrolig objektifiering.

          Haha jag tror hon menar hit som i hitlåtar, inte hit som i ”I would hit that” ?

    Men när Benjamin var barnskådis – använde han inte sig utav namnet Wahlgren då?

      Japp

        Daim

          Håll käften 06:55

            Finns ju ingen choklad som heter ju

            Är håll käften 06:55 en chokladsort ??

      Jo, då passade det bra att heta Wahlgren. Inte numera för nu siktar han på att bli världsartist.

      Jo, de gick alla under Wahlgren namnet i många år även om de hette Wahlgren Ingrosso. Wahlgren var välkänt i Sverige tack vara deras mamma och hennes familj. Men när Ingrosso blev synonymt med cool musik utomlands så valde de yngre i familjen att använda Ingrosso istället. Rätt självklart, jag hade gjort samma sak om jag ville slå internationellt med musik.

        Går ju att leta rätt på gamla skolkataloger så kan man se vilket namn de använde för den nyfikna haha

      Jag har dubbla efternamn (från mina föräldrar).
      Ena är ett vanligt -sson namn som jag använder mig av.
      Andra är ett gammalt adligt från en dåtida hjälte och ovanligt så händer att människor ska ifrågasätta, berömma eller påpeka de namnet på ett eller annat sätt.
      Egentligen används den bara inom sjukvård eller när jag måste identifiera mig med hela namnet.
      Men det adliga är mitt riktiga efternamn medans -sson använder jag mig mest av.
      Har man 2 att välja mellan så tror jag det är vanligt att använda de som passar för stunden.

      Men då var det väl hans mamma som antagligen kallade honom så. Så inte jättekonstigt att de skrev så när han var yngre.

      Jo, men det var innan riktigt Ingrosso blev känd. Så fort den andra delen av släkten gjorde Ingrosso till ett namn bytte Benjamin. Herregud… så märkligt att Bianca alltid skyller ifrån sig.

        Håller med, Benjamin och Bianca hette Wahlgren när de var yngre men när Swedish House Mafia slog igenom ändrade de till Ingrosso officiellt. Förstår att det är pinsamt att erkänna för dem, men tidningar skriver ju det namn man har/ber dem om..? Också lite taskigt mot Pernilla, hon har väl uppfostrat dem främst men de vill inte ha hennes efternamn.

          Helt fel!! Wahlgren Ingrosso heter dom ,har alltid gjort!

            Försök förstå poängen. Ja de har alltid hetat Wahlgren Ingrosso, helt riktigt. Poäng till dig där.

            MEN de har haft Wahlgren som första efternamn innan 2016, kolla t.e..x intervjuer o allt, de hette t.o.m Wahlgren på instagram först..

      När man är barn är det väl föräldrarna som väljer vilket namn som används, tror inte han hade något att säga till om eller ens brydde sig när han var typ 8 år.

    Popp.

      Poop

    Det finns inga gränser längre för vad folk tycker sig ha rätt att uttrycka på sociala medier. Folk tycker sig ha rätt att veta allt, men när de sedan minsann får veta ”allt” av t ex en känd person på sociala medier så urskuldar sig ofta folk med att säga ”oj, men det visste inte jag”. Att sociala medier endast visar en liten och vinklad bild har folk glömt bort.

    Jag tycker hon är fruktansvärt pinsam !
    Helt ok om hon tyckte synd om sin bror men sånt är är livet . Alla kan inte älska allt dom gör . Den här mannen var bara ärlig och inte elak på något vis . Känner bara vem fan tror hon att hon är ?!

      Jag får det här till syskonrivalitet. Benny blir omnämnd i TV, då måste Bianca göra en stor grej av det för att få blickarna riktade mot sig själv istället. Hon trodde hon skulle få uppmärksamhet och credd för att vara en god syrra. Snopet att det blev ett… stolpskott! ?

        Nej verkligen inte.

        Jag tror inte det, Bianca försvarar alla i sin familj extremt mycket. Men detta är bara elakt mot mannen som sa detta folk har rätt till sina åsikter

        Det var en långsökt tolkning.

      Bianca och Pernilla har fått lite hybris och översittarfasoner, de har svårt för att inte enbart bli tokhyllade, de verkar känna sig kränkta om de inte blir det. Kolla bara hur Bianca skäller nuförtiden hit o dit om allt, och sen ska det snyftas och bortförklaras. Gissar att mamma P kommer hylla henne i nästa podavsnitt som vanligt, och Åsa kommer skriva långt inlägg om hur god B är.

        eller så får hon göra ännu en tv4-intervju som Caia-teamet styr upp så att Bianca blir tokhyllad och upphöjd som fantastisk godhjärtad människa och förebild, bästa förebilden, stor entreprenör som jobbar hårt och jobbar nätterna igenom med att utveckla produkter hahaha något som Bianca själv sa i en vlogg efteråt om att ”eeeh va, gör jag?”. Så genomskinligt. Pinsamt.

        Men vet du Bianca är en god person, som har haft en mycket jobbig uppväxt.

          ok

        Pernilla har alltid haft översittarfasoner, även när det inte fanns anledning. Hon har tex ofta hörts tala skit om sina fans, sen visst är ju hennes fans väldigt speciella, men hon glömde/glömmer att det är pga fansen som gjort att hon kunnat tex köpa villan i Spanien

          *) Tack vare.

      Ja ”Morran” utmärker sig överallt verkar det som ?

    Det verkar inte som om Bianca förstod att den här ”gubben” snackade ner sig själv snarare än Benjamin. Han erkände ju att han inte förstår sig på dagens pop-musik.

      Popp.

        Dagens popp musik! Väsentlig skillnad

          Call my baby lollipop, tell you why ?

          Poop

        Poop

      Det är ju det som är problemet att Bianca inte förstår så bra, men jäkligt bra på att gapa.

    Såg intervjun och han sa inget elakt om Benjamin. Det enda han sa var att han inte förstod sig på ny pop och därför skulle andra ta över hans jobb. Klokt och insiktsfullt. Är ju Bianca som inte har någon respekt. Börjar bli så less på henne. Hennes framgång har stigit henne åt huvudet.

      Men det var en sjukt torr intervju.

        Och? 09:28
        Förstod du inte vad som skrevs ovanför haha

      Bianca är blåst. Hon har inte ens förstått vad han säger, det var inte alls kritik mot Benjamin. Hennes reaktion är som att säga: ”Hej jag heter Bianca och jag är dum i huvudet. Jag är dessutom bitter, elak och min största hobby är att hänga ut människor på Instagram.”

    Wow. Snacka om att kasta sten i glashus BI. Själv drar hon sig inte för att totalt göra ner människor som ”står bakom” henne (fansen) när det inte passar fröken. Många som faktiskt genuint verkar bry sig om henne. Det är ju tack vara deras dyrkan (och plånböcker) hon är där hon är.
    Hur svårt ska det vara att kunna kontrollera sina impulser? Man kan inte vara omtyckt av allt och alla och så måste det få vara. Det där säger ju väldigt mycket om hennes svaga självkänsla, av alla miljoner fina kommentarer som finns om både BI och hennes familj, så ska en sak sagt av en människa (som inte ens är till henne) skaka om hela hennes tillvaro. Aj aj aj. Det måste vara både ensamt och kallt där uppe på toppen.

    Att Bianca orkar. För mycket fritid?
    Suck.

    Bianca blir mer och mer som mamsen. Så fort människor inte håller med eller ifrågasätter någonting är dem bittra. Pernilla är exakt likadan, kallar folk för bittra för minsta lilla. ?

      Det roligaste är att hon själv berättade att hon gick in på JLOs instagram och skrev negativa kommentarer efter ett framträdande, för Pernilla tyckte inte det var bra. Är det inte exakt det beteendet som hon själv föraktar när människor gör det på hennes sida? Printar deras kommentarer och lägger upp på story. Där snackar vi om att kasta sten i glashus ?

      Tycker hon påminner mer och mer om Booken i sitt beteende. Och filter-missbruket 😉

        Ja det verkar vara baksidan av kändisskap från ung ålder. Ganska tragiskt.

        Haha skämtar du nu!.? Går ju verkligen inte att jämföra med Anna book o hennes filtrerade bilder ??

    Menar hon inte mer att den kommentaren kanske var olämplig i och med att personen han pratade om befann sig i samma rum? Förstår hans resonemang (och tycker inte det är fel på något sätt) men skulle också reagera på om någon sa sådant om en person i samma rum, oavsett om jag har en relation till den personen eller ej. Lite det där med vad man säger i vilka situationer.

      Men hur känslig får man vara? Det är ju absurt.

      Men han sa ju inget negativt om Benjamin. Herregud.

      Han fick ju FRÅGAN om han skulle signa Benjamin. Vad skulle han säga? ”Ehhh han är här i rummet så kan inte svara på det”.

      Idiotiskt att ställa den frågan av nyhetsmorgon.

      Mendå förstår ju inte du heller vad han säger, ”jo”

    Pinsamt av Bianca. Pinsamt, pinsamt, pinsamt.

    Coronaskapat problem? Vilken märklig sak att säga. Finns väl idioter bara bland oss ”vanlisar”, precis som även influensers är idioter ?

    Biancas brist på utbildning visar sig på alla möjliga sätt i denna text.
    Grammatik och logik står inte högt i kurs i den familjen.
    Men hon är ju så ”härlig” och ”bjuder på sig själv”.

      Hon har ju råd att ta några sabbatsår för att plugga lite. Trot verkligen det hade varit njttigt för henne… sikta inåt

        Den dagen man kan sminka insidan så kan det nog hända att hon bättrar på den.

    När det kommer till hennes namnval tror jag kanske att anledningen till att folk reagerar är historien med hennes föräldrar.
    För utomstående framstår det som om Bianca behandlar sin mamma lite orättvist.
    Emilo drog, bidrog inte med något ekonomiskt eller känslomässigt stöd. Kom tillbaka in i deras liv när dom var ekonomiskt oberoende och kunde ge honom draghjälp i hans egen karriär.
    Allt medan Pernilla slet som ett djur för att ge dom ekonomisk och känslomässigt stöd. Hon offrade delar av sin egen lycka genom att hon till slut avstod från att träffa ny partner eftersom Bianca effektivt såg till att förstöra de relationer hon hade.
    Som tack för detta hänger Bianca gång efter annan ut Pernilla som dålig mor samtidigt som hon tokhyllar sin pappa. OCH byter bort mammas efternamn till förmån för pappans.

      Klassiskt.
      Frånvarande förälder kommer barnen STÄNDIGT, oavsett ålder, önska bekräftelse och uppmärksamhet från. Och när den önskan uppfylls så släpps allt annat de har för händerna, all dålig behandling och tidigare historik från föräldern är som bortblåst.

      Den förälder som står för trygghet, stabilitet, tråkig vardag, regler osv är också den plats där revolt kommer att ske.
      Det är där det finns utrymme för att våga protestera, våga testa gränser osv. För den föräldern finns alltid kvar.

      Det kan verka orättvist – men är rätt rimligt.

        Det är en förklaring men det gör inte beteendet mer rätt.

        Nä det pålyser beteendet och visar på att Bianca inte är medveten om varför hon gör saker. Hon är formad av sin dysfunktionella uppväxt och kommer antagligen att bli Sveriges nya Anna Book

      Ett barn kan/ska inte behöva tänka att den föräldern som försörjer mig ekonomiskt är den goda och den andre är det inte. Uppenbarligen har Biancas pappa trots att han till stor del varit frånvarande gett sina barn något, som de behövt, bekräftelse, talat om för dem hur fantastiska de är. Pernilla har
      Ju dock talat om det Benjamin iallafall, vad man förstått. Men kanske inte lika mycket för sin dotter.

        Jag är ganska övertygad om att alla barnen fått samma känslomässiga stöd från sin mamma men att det kanske varit svårt att ibland när pressen och stressen att kunna betala räkningar och sätta mat på bordet tagit överhand.
        Det är ju jävligt enkelt att sitta flera 100 mil bort och supporta känslomässigt på telefon.
        Hade Bianca tagit av sig offerkoftan i 5 minuter och lyft blicken hade hon nog också sett det.

          Pernilla hade inte enda foto framställt på Bianca, det framgick i säsong 1 av Wahlgrens värld. Det är anmärkningsvärt, märkligt och gör ont.

            Du vet att det var en TV serie va? Att det kanske var meningen att vi skulle tro det?

              Det som vi såg var verklighet, det fanns inga foton av Bianca.

            Nej dem hade väl inte så bra kontakt då en tid innan de började med tvserien. Det var tack vare den de fick bättre kontakt igen, har jag läst någonstans. Det är väl de enda som är bra med den serien i så fall.

              Att som mor inte ha foton framme av alla sina barn är sorligt.

      Så intressant att ni alla här anser er kunna bedöma B&B:s relation med sina föräldrar baserat på en realityserie filmad under ett fåtal dagar per år, samt skvaller och vad som publiceras på sociala medier. Hade vi fått 100% kännedom om er familjedynamik om vi hade filmat er några dagar per år och kollat ert instagramflöde? Man har all rätt att ha en åsikt om saker, särskilt kändisar som väljer att leva delar av sitt liv framför åskådare. Men det är fascinerande hur naiv publiken fortfarande är år 2021, som tror att de har full koll!

        Bianca kan naturligtvis inte se objektivt på det. Hon är en dotter och hon har olika relationer till sina föräldrar.

        Nu får vi väl ändå vara ganska ärliga med att denna familjen på ett väldigt öppet sätt valt att dela med sig av sitt privatliv. Hade jag gjort detsamma hade ni med största sannolikhet kunnat bedöma mitt liv också.

        Det brukar vara svårt att förstå och fatta det dysfunktionella om inte har varit med om det. Det finns faktiskt problem i en del familjer som barnen far illa av.

      Dessutom misshandlade han Pernilla! Hur fan kan man hylla en kvinnomisshandlare?? En man som har slagit hennes egen mamma?? Bianca är helt hjärntvättad och hennes slemmiga skithög till farsa bara utnyttjar henne för att göra reklam för sina värdelösa restauranger.

        Han kastade ut Pernilla från lägenheten när hon var höggravid med Benjamin. Han har dödshotat henne. Allt det här och mer därtill har Pernilla berättat och det går att läsa om.

          Konstigt att P är ”vän” med honom idag? Det hade inte jag valt att bli med någon som gjort så mot mig.

    Av det som framgår så har Kjell Andersson sagt att han inte förstår sig på dagens pop. Han har svarat helt ärligt. Det borde Bianca klara av att ta. Hon säjer ju att hon tycker att man ska vara ärlig och tala om allt. Hon tycker själv att det är pinsamt när hennes mormor tar av sig skorna på sin egen fest men själv sitter hon på globen och talar om sex. Jag tycker att Bianca är extremt pinsam när hon gör reklam för underlivsprodukter, när hon talat om sitt sexliv. Hennes manager har ibland lett Bianca fel. Biancas har uppväxt har kanske varit lite isolerad. Det märks när hon i detta fall inte riktigt kan uttrycka sig nyanserat. Benjamin är en supertalang, det hade han varit om han musicerat för 30- 40 år sedan också. Bianca vill vara så beskyddande mot sin lillebrorBenjamin och alltid, alltid promota honom, men han gör inte samma sak mot henne.

      Har också reflekterat över det. Bianca gör allt för honom men inte tvärtom. Han har ju dessutom varit brutalt ärlig när han gått ut med att Bianca borde sluta spruta in fillers och att hon gjort för mkt etc.

        Jag håller till 100% med Benjamin om att Bianca sk sluta med fillers och liknande. Han bryr sig verkligen om Bianca när han säjer det.

          säger*

    Tycker Benjamin är litw för kametamedveten för min smak. Alltid detta trånande rakt in i linsen när han uppträder. Så cringe!

    Sen att han kör stenhårt på att låta som Justin Bieber hjölper ju inte heller…

    Är kanske för gammalför att förstå mig på dagens pop. Det är sällan om musiken nuner och främst om att bli rik och känd…

      Kameramedveten. Ursäkta morgonstavningen. Får skylla på artrosen ?

      Det är sällan som musiken numer…
      Herregud!
      Ja ni fattar kanske ändå!

      Jag tycker inte Benjamin är cringe. Jag tycker genuint att han är en supertalang.

        Jag kan inte komma på en mer tillrättalagd och slätstruken artist. I mina ögon är han samma gamla barnstjärna som alltid, som är med för att han är känd från början.

          Eller hur!

          Han behöver slappna av. Han är ju bra, han ska släppa fram sin genuitet.

        Håller med om att Benjamin är en supertalang och mer jordnära och genuin än Bianca. Tror att han hade funkat lika bra artistmässigt och musikmässigt för 30 år sedan men förstår ändå vad ”gubben” menade och sa vilket inte Bianca gjorde, men hon och hennes mamma är känsliga och inte de vassaste knivarna i lådan om man säger så.. vassa är de ju men ah ni fattar.

      Han är en jättebra produkt. Rätt folk som skriver/hjälper att skriva text och musik, rätt namn, rätt förutsättningar med kontakter. Inget originellt eller eget men en produkt som många kommer att tjäna bra med pengar på.

        Benjamin är inte bara en produkt, han är född med en stor musik-sång-och-artist-talang. Bianca har har också en stor musik-sång-och-artist-talang, men ligger lågt med den.

    Vad hon skämmer ut sig. ?

    Blir lite konfunderad över hur mycket familjen pushar Benjamin och hans musik i sociala medier, låtar är alltid i bakgrunden osv osv. Skrivs om hur bra och vilket musikaliskt geni han är. Men så släpper Oliver en låt, och visst pushar dom denna med. Med typ en story var.

      Håller med! Och deras pappa verkar aldrig vara med Oliver heller

        Det är Oliver som tagit avstånd till Emilio pga Oliver var den äldsta och som fick vara ”pappan” i familjen när Emilio stack. Det har Oliver aldrig glömt. Oliver är den i familjen som är klokast och mest intelligent. Han köper inte hela ytlighetsvärlden. Och han har framförallt svårt med Åsa som han tycker klättrat på hela familjens kändisskap

          Misstänkte det, han verkar klok.

          Har samma gissning och respekterar honom enormt för detta. Han verkar absolut vara vass och mycket klok samt omtänksamt!

        Pappan och frun Åsa fjäskar för Benjamin och Bianca hela tiden men stackarn oliver näms knappt

          Tror inte Oliver vill bli nämnd.

    Som vanligt när någon inte är 100% på Biancas sida är det den personen det är fel på.

      Tror jag inte alls att det är så, hon utvecklas väldigt snabbt, och det skulle hon inte göra om hon inte kunde lyssna och och lära sig.

        Fast senast förra veckan gjorde hon ju försvarsvideo på instagram för att förklara minska lilla negativt som bland annat Felicia Aveklew sa i sin video när hon testa caias nya smink?

        Där gick det inte heller att förstå att alla inte älskar allt Caias smink lika mycket som Bianca, det var fel på allas applicering, man skulle ta läppenna under läppglansen osv

        Utvecklas väldigt snabbt? Så brukar man väl prata om barn som lär sig prata eller gå, hon borde väl vara färdigutvecklad vid det här laget? Och lärt sig hantera impulser? Verkar dock vara ett flunsa-drag att inte vara så eftertänksam.

      Bianca är en produkt av konstanta ja-sägare, hon lever i en bubbla där alla hon umgås med arbetar för henne och därmed bara ger positiv respons på allt. När verkligheten knackar på och någon inte AVGUDAR allt hon eller familjen gör så tror hon att det är världen det är fel på.

    Tycker de är konstigt att de inte skrivs om hemmafesten som Alice stenlöf var på i helgen? De var mycket fler än 8 personer, vilket man inte får vara i dagsläget. Hade hon blivit påkommen hade hon troligen tagit en paus i några dagar och sen gråtit ur på story och bett om ursäkt. Hon försöker alltid leka the good girl men gör snarare alltid i ”hemlighet” för att inte bli påkommen. Alla influenser fick skit för att åka utomlands i sommar men Alice höll sin resa hemlig och höll fester i kompisarnas hus hela sommaren. Hon har blivit riktig pinsam sen hon dumpa sina snälla pojkvän.

      Vad man får och bör är två vitt skilda ting som är viktiga är särskilja på.

        Fast nu kan man ju få böter även på hemmafester om man samlas fler än 8 personer. Så väldigt konstigt att de inte uppmärksammats att hon va på den festen? Även anis va där såg jag.

          Nej det kan man inte. Inte om du har en privat fest i ditt hem

    Tycker det är så mycket syskonkärlek över detta. O då är man inte rationell <3

      Jag håller inte med. Jag försvarade mina syskon så här när jag var barn, med näbbar och klor. Men som vuxen vet jag ju att de bara är människor med fel och brister som alla andra. Min lillasyster är min bästa vän och vi är supertajta, men jag fattar ju att alla inte tycker att hon är den superbästa människan i världen.

      Orimligt och pinsamt beteende av Bianca.

    Bianca blir så arg för allting och tar saker väldigt personligt. För hennes egna skull borde hon jobba lite på sin självkänsla.

      Tack för ditt fina råd.

      Och intelligens och allmänbildning.

        Intelligensen är det verkligen inget fel på, hon skulle inte vara där hon är nu annars.

          haha krävs rejält med intelligens för att rida på mammas och pappas namn, uppdatera instagram och låta några produkter ha sitt namn på flaskan. nobelpriset nästa! 🙂

          Hon är där hon är för att andra människor dragit med henne och använt hennes ansikte och namn.

        Hin har kunskapsluckor helt klart. När Biancas mormor Christina Scolin gav ut sina memoarer, framgick det i Wahlgrens värld att Bianca knappast visste något om sin mormors fantastiska skådespelarkarriär. Det visar att i den familjen som Bianca växt upp i så talade man inte så mycket med varandra.

      Det känns som att hon drar stora växlar för ingenting. Likadant med den där restaurangen som inte ville laga mat till henne som inte fanns på menyn. ”Men ni har ju ingredienserna! Dålig service! Gå aldrig hit!” gastade Bianca på instagram och taggade restaurangen i många arga inlägg.

        Hon förstod inte att restaurangen har bestämmer i sin egen restaurang. Man kan säja att man blev besviken , men sedan släppa det.

      Samma sak med Hanapee. Också omringad av ja-sägare eller snarare, personer i hennes kommentarsfält anstränger sig till det yttersta för att inte behöva stöta sig med henne. Och varför har alla behov av att låta så ”coola”? Anstränger sig så för att kommentaren ska sticka ut.

    Varför kunde inte Bianca kritisera Jenny istället, hon ställde ju frågan till Kjell och Kjell svarade bara ärligt på frågan ?varför kan inte Bianca tänka att frågan var onödig eftersom Benjamin vara också på Nyhetsmorgon

      Jag tycker det är märkligt att de ofta frågar gäster/kockar/triss-skrapare ”Brukar du lyssna på denna artist?” och alltid får svaret ”Jaa hen är så bra!”. Vore fantastiskt kul om någon svarade ”Nej, nej, aldrig!”. Jag hade inte kunnat med att skrapa triss och påstå att jag absolut brukar lyssna på Alcazar eller Charlotte Perelli…

        I brist på substans.

      Just det, oartigt mot Benjamin fråga att tala om honom i tredje person.

    Som vanligt har Bianca svårt att förstå saker och ting. Suck.

    Men det var också lite roligt att producentmannen satt och pratade om att han inte förstår dagens musik, och sedan uppträder Benjamin och briljerar med den genialiska låttexten:

    ”Komma hem från café opera klockan fem
    Jag fick stå för hela taxiresan hem
    Sen öppna vi en flaska
    […]
    Och jag fick laga fyllepasta
    Med smör I och lite parmesan”

    Wow.

      Underbar text tycker jag, glimten i ögat.

        Bara osar talang!

      Haha vilket DJUP! Inget direkt fel på Benjamin, han sjunger ok, ser ok ut, har en viss liten-gullig-gosse-charm, men han är så intetsägande och tråkig! Det finns ingen substans och hans beteende är som ett litet barns. Det märktes mycket väl i Så mycket bättre. Han saknar den edge som skiljer en okej sångare från en riktigt bra artist. Slät som systerns botoxade ansikte.

    Vilka divor de börjar bli Whalgrenarna och Ingrossos! Inte charmigt någonstans.
    Dessutom börjar folk tröttna när de är med överallt hela tiden. Snart börjar dessutom Benjamins matlagningsprogram. ?

    OT men hur kan Chloe Schuterman komma undan med hennes resa till Dubai, inte en enda kommentar som ifrågasätter, men när Paow åker till Mexico blir hon överöst med hat. Båda gör ju fel, men ingen bryr sig om chloe.

      Chloes Östermalmsmorsa har träffat en miljardär som kan bibehålla hennes status (dåligt med pengar i familjen Shuterman sen en bra tid tillbaka) och hon ville således att Chloe skulle lära känna honom med lite ökenskoj och svindyra restaurangbesök i Dubai. Så därav resa

        Han som så snällt köpt en Chanel till Chloe mån tro? Så att hon ska tycka om honom extra mycket. Var kommer infon om den här mannen ifrån?

          Var det kommer ifrån? Well, det är rykande nytt societetsskvaller sen en tid tillbaka. Nathalie vill inget hellre än att gå all in så hon kan leva det liv hon själv tycker hon förtjänar. Kanske så hon äntligen slipper gå runt med kläder från egna affären med prislapparna kvar

            Är Chloe ihop med sin pojkvän som hon hade? Kändes som hans pappa också var väldigt välbärgad o bjöd schuterman familjen på resor till Italien osv i somras

            Och att det visade sig att kläder mm försvunnit från Butiken för ca 7 miljoner. Kom fram i en revision.

              Kan vi prata mer om det här i öppet spår imorgon?

        Vem är miljardären hon träffat?

      Hon borde självklart få lika mycket kritik. Hon kanske inte är lika känd? Dock borde hon få kritik för om hon beter sig lika egoistiskt som de andra flunsorna som reser och agerar smittspridare. Väldigt märkligt om hon inte får kritik, varför får hon inte det?

    Har Lovisa W alltid uppsatt hår för att det är så tunt?

      Mejla och fråga!

      Hon borde bara raka av det. Skulle se exakt likadant ut.

    Dock får hon ett pluspoäng – var en sjukt torr intervju!

    Men allt i livet är inte flams, hysteriskt skratt à la Pernilla Wahlgren.

    Hade nog gynnat Benjamin mer om Bianca hållit tyst. Jag hade knappast blivit glad eller bekväm om mina syskon inkräktate på min arbetsplats och kritiserade mina arbetsledare tex.
    Vem vill jobba med någon vars familj smutskastar en vid minsta motgång.

    Man kan ju liksom inte heta Wahlgren om man vill slå sig fram utomlands, då har man samma namn som Walgreens, butikskedjan i USA, och det är ju inte så glamouröst…..

    Benjamin gav ett väldigt bra intryck i så mycket bättre. Tror det var många som ändrade uppfattning om honom efter programmet. Men någon världsartist kommer han nog aldrig bli, trots sitt efternamn?. Hans första album var mycket mycket bättre än det som han släppte nu på svenska. Tror han ska hålla sig till engelska hädanefter.

    Känns lite märkligt av Jenny att ens ställa frågan till honom, nu är det visserligen bra att han var ärlig men man bjuder ju in till märklig stämning.

    Att bara rakt av kalla en äldre man för gubbe har nog Bianka lärt sig av sin mamma, hon verkar fräck.

    Biancastumpan mår ju inte bra, minsta lilla och hon ballar ur eller går till attack. Jag får bara ett olustigt intryck av Benjamin, han känns så manipulerande, övertrevlig och insmilande så fort han visar sig offentligt

      Kan du tänka efter? Vad tror du det beror på? Han tror att han ska vara så för att bli omtyckt, han vill att ingen någonsin ska säja att han på något sätt inte varit trevlig, har troligtvis hans med självkänsla att göra.

    Undra när första bilderna av biancas bröstoperation kommer ut som hon gjorde innan lovisas födelsedag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.