Marcelo om den kommande rollen som pappa

Bildkälla: Amarello Instastory

Marcelo har svarat på lite frågor om den stundande bebisen och hans kommande papparoll på Instastory:

Fråga:
Hur glad var du när Emilia blev gravid?
Svar:
Alltså…första dagen/dagarna var jag typ ingenting, asså varken glad eller ledsen om man nu kan säga så. Det första jag gjorde när hon berätta att hon var gravid var att dra till gymmet. Antar att jag drabbades av panik av något slag. Har sedan hört att det är väldigt vanligt och att vi killar ”sällan” känner oss redo liksom. Men sedan fick jag prata med mina vänner, smälta det lite och sa till mig själv ”du blir fan inte yngre och du är på rätt plats i livet med en stabil inkomst, grym flickvän osv så allt kändes bara helt rätt till slut.

Fråga:
Tycker du att du har mognat mer när du fick veta att du skulle bli pappa?
Svar:
Hmm…ja och nej! Alltså jag är 110 procent redo för papparollen, men jag har egentligen varit redo sen jag skaffade min första hund och även Tonto. För att ha hund är inte lätt, det krävs mycket tid och ansvar då hundens överlevnad hänger på dig.

Hund i all ära, men vill Marcelo verkligen testa så att han är beredd på nersläpp så kan han få låna THK en helg. Han är nämligen övertygad om att han håller på att svälta ihjäl så fort maten ligger lite mer svåråtkomligt i hans hetsätarmatskål. Skakar man den inte då åt honom så bräker han hjärtskärande och funderar allvarligt på att göra en orosanmälan på husse och matte.
The ultimate test liksom…

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu föll din humor platt igen.

   Bara för att man föredrar en annan typ av humor så betyder det inte att allt annat ”faller platt”.

   Jag tyckte inlägget var jätteroligt skrivet! 😀

    Jag å 🤩

     Å vad?

      Hen badade väl i en å.

       Glömde ett h? ”Jag, åh”. Nä skämt åsido, kom väl åt en tangent bara, måste inte anmärkas på?

        Men nej, ”jag å” = jag också. Inte svårare än så

         Precis! Jag å = jag också!
         Fick man veta på gymnasiet när två från Hälsingland började i klassen. 😂🤭

         Oj, aldrig hört! Men varför skriver du bara inte ”också”? Å betyder ju inte det för majoriteten av Sverige och i skriftspråk liksom.

    Jag med 😆

  Jämföra att ha barn med att ha hund. Herregud. Han lär bli överraskad.

   Kanske är samma insats och ansträngning han räknat med att bidra med haha. Tar ut ungen samtidigt som hunden, typ. Håller upp mat i varsin skål. 😅

    Haha, ja en del pappor är ju inte bättre än så heller 😂

     För jämlikhetens skull så bör det väl tilläggas att vissa mammor inte får några toppnoteringar heller.

      Ja visst. Bra att du fick sagt det🙄

      Jämfört med pappor? Hahahahahaha

       Tycker synd om alla som uppenbarligen har så dåliga erfarenheter av pappor omkring sig. Känner aldrig igen mig i dessa ”pappor är dåliga”-föräldrar-skämt eller mansbebisar”skämt.

        Folk som måste häva ur sig detta, suck, men va bra för dig då. Tack för din input 🙃

        Jag har inte heller en usel pappa men jag fattar ju för det att pappor generellt är sämre än mammor. Med det sagt finns bra pappor och dåliga mammor. Nivån för en bra pappa är så jävla låg.

         Bara att läsa öppet spår så ser man. Eller jobba på en skola iofs.

        Skämt? Det är väl inga jävla skämt att barn växer upp med pappor som inte tar ansvar?

         Min pappa var tusen gånger bättre än min mamma. Tycker inte det är helt ovanligt. Mammor kanske gör mer de första åren i insats energimässigt men det betyder inte att det är några änglar för det. Många pappor tar igen senare med råge. Men det sagt finns det en hög med usla pappor och mammor. / tvåbarns mamman..

        Inte jag heller, inte hemifrån iaf, hade en pappa som tog delat ansvar både för barnuppfostran och hushållet, med mera. Världens bästa och underbaraste pappa! Precis som mamma var världens bästa och underbaraste mamma, och de var så trygga och bra förebilder. Med det sagt vet jag om att jag är lyckligt lottad och att barndomen och erfarenheterna inte ser ut så för alla. Undrar ibland hur våra (förhoppningsvis kan vi få barn!) framtida barn kommer uppleva mig och min sambo och vår relation. Han är precis som sin egen pappa, tar mycket för givet och värderar sina inte alltför frekventa ansträngningar gentemot det gemensamma väldigt högt.

         Jaha du hade en bra pappa dåså då är nog alla pappor bra 🥰

          Läste du överhuvudtaget längre än de tre första meningarna?

          Skrev bland annat ”Med det sagt vet jag om att jag är lyckligt lottad och att barndomen och erfarenheterna inte ser ut så för alla.” men du hade visst så bråttom att vara näsvis att det gick dig förbi.

         Wow låter ju som en riktig drömman… Eller inte…

          Om du med drömman menar felfri så nej, det är han inte. Det där är det jag stör mig allra mest på med honom, men utöver att han har en lite skev syn på hans egna bidrag till typ hushållet är han underbar, snäll, omhändertagande, är mån om att jag ska må bra, visar mycket kärlek och omtanke och får mig att skratta. Har aldrig känt mig så trygg med en och han är min bästa vän. Men ja, han är lite irriterande ibland, absolut.

           Är samma som Agnes alltså, heter olika på mobilen och datorn.

         Men skaffa inte bar med honom då om han är så??

          Ja det är ju alltså inte hans enda egenskap och den definierar inte honom som person. Men lycka till själv att hitta någon felfri människa att avla vidare på.

           Nä men när du själv uttrycker så tydliga tvivel om just den biten.

   Att jämföra hund och barn säger iallafall för mej att han inte är mogen. Varför väntade hon inte så det var planerat? Dom gör såklart som dom vill men inte tycker jag tyvärr att han verkar så glad.

    Men om ni följer Marcelo så ser ni också kanske vilket engagemang han ger sin hund? Han ”har inte bara en hund” enligt mig, den där hunden blir sjukt omhändertagen! Den får långpromenader, styrketräning, massage, specialmat, schampoo, accessoarer, leksaker KONSTANT.. klart det inte är samma sak som en bebis men det säger han ju inte heller? Han säger att han är redo eftersom han redan är van att ta hand om något annat som är helt beroende av honom. Trött på att alla ska såga honom konstant!

     Håller med dig T
     Jag har både hund och barn och skillnaden är förvisso enorm – men man får en helt ok introduktion i vad det innebär att ta hand om någon annan.
     Vår hund var och är krävande och jag minns att både jag och min kille kände oss glada över att ha någon att öva lite på innan bebisen kom

     Jaha, får hunden accessoarer? Jamen då så. 🤦‍♀️

      Du missade det andra den fick?

      Och mat. Specialmat.

     Har träffat alldeles för många engagerade hundägare som inte visat samma styrka som föräldrar tyvärr. Det är inte per automatik ett likhetstecken mellan bra matte/husse och bra mamma/pappa.
     Ngt naiv tanke fr din sida tyvärr.

     En hund behöver bra mat samt fysisk och psykisk stimulans. Långpromenader betyder inte att den är ”sjukt omhändertagen”, det är miniminivån. En hund behöver inte styrketräning, schampo och accessoarer – det stärker inte att man är en ”bra” hundägare. Jag har svårt att tro att han kan ge sin hund psykisk stimulans med tanke på den egna kognitiva nivån. Att den får specialmat är antagligen för att den har såpass allvarliga, kroniska, rastypiska problem att den inte kan leva ett acceptabelt liv annars.

      Vad är det för fel på er hundägare? Självdistans någon?!?

       😂😂😂 hundmänniskor och hästmänniskor är sjuka i huvudet. (Har själv hund och häst ) många är redo att bli inspärrade på psyket när som helst utan överdrift!

     Fast du kan ju hylla honom och stötta honom på insta istället. Vi får alla ha våran åsikt.

      För här inne måste man ha en pinne i röven konstant, eller vad menar du?

    Ja, känns generellt (vet inte om det var så i detta fall) som att flunsor försöker bli gravida så fort som möjligt för att få nån slags identitet som mamma och få ”samarbeten” med företag som säljer bebisgrejer. Känns inte direkt som en långsiktig trygghet för barnet. Nya flunsor kommer varje dag, många verkar tro det är ett lätt sätt att tjäna pengar utan att jobba och då kommer konkurrensen mellan dessa flunsor bli hårdare och hårdare med tiden. Och så är det då barn i allt detta. Och dessa flunsor som ser till att bli gravida snabbt ”inspirerar” ju även andra tjejer att tro att det är superlätt att ta hand om ett barn, utan att ha vare sig tryggad inkomst, stabil relation eller utbildning att falla tillbaka på. Hur kommer dessa barn att bli/må när de blir äldre?

     Men de hade väl för fan samarbeten innan.

      Babyproduktsamarbeten innan de blev gravida? Ge exempel på det! Har du verkligen missat att det blir mer uppmärksamhet om någon blir gravid, speciellt om det är med någon kontroversiell, känd person? Mer klick, mer samarbeten. Alla hade definitivt inte lika mycket samarbeten innan. Detta är ett lätt sätt för många att skapa en identitet, något att göra och en (tillfällig) inkomst samt bli mer kända. Dock problematiskt för att det är kortsiktigt tänkt.

    Varför väntade hon inte?
    Alltså, läser jag rätt?
    Vad menar du? Tror du att det bara är kvinnans förtjänst att det blir en bebis?

     Ja om jag inte vill ha barn får jag ta ansvar och skydda mej. Är du 10 år eller?

     Ja, kvinnan har alltid sista ordet i om man ska behålla ett barn, det är hon som bestämmer, det kan du väl inte ha missat?

   En hund är inte bara att strunta i att hämta som han gjorde med Stich ett flertal ggr. Jag ger inte hans papparoll många månader.

   Haha har en hund och har fått höra SÅÅ många gånger av personer med både hund och barn att hund är mycket jobbigare och att det är en så bra förberedelse.
   Alltså. Min hund sover hela nätterna och gärna långt in på förmiddagen, han behöver gå ut var 4-6e timme och är bara väldigt mysig och gullig. Förstår inte varför folk säger så? Till och med våra grannar som nyss fått barn (och också har hund) säger det?

    Va hahaha. Barn är tusen resor värre! Vaknade aldrig var 5:e minut när huden var valp, inte heller behövde jag ge diverse pruttmediciner, bära honom konstant, låta han sova på min arm i ett år, konstiga gråtattacker man ringer till någon kunnig varannan dag. På sin höjd kissade han inne någon gång. Nope icke jämförbart!

    Så olika. Har två barn och två hundar. Skulle lätt kunna ha 20 av våra hundar och det skulle fortfarande inte vara lika krävande som 2 barn. 😉

    Gud min hund är ett år och skitjobbig!! Hon kör helt slut på mig. Men jag tror ändå att barn är jobbigare och har genom att skaffa hund insett att jag nog klarar mig utan barn.

   Som mamma till två tonåringar och nu även två hundar tycker jag jämförelsen ändå är rätt bra. Bådas välmående är helt beroende av dig. Till skillnad mot barn så finns ansvaret för hundarna kvar tills de dör så jag skulle tom gå så långt och påstå att skaffa ett djur är större ansvar än barn. Barnen blir ändå mer och mer självgående för varje år.

    Häst möjligen. Mina hästar kan bli över 30 år. Där ligger man ofta sömlös också på grund av ansvaret man har. Kanske en bra jämförelse. Men den psykiska påfrestningen med att ha barn, särskilt om man får mer än ett barn på kort tid, går inte att jämföra med något annat.
    Att ha hund eller häst innebär inte att du inte får sova en hel natt på 1 – 2 års tid till exempel. Att skaffa hund orsakar inte heller skilsmässor för att man inte orkar med vardagen. Att skaffa häst kan möjligen orsaka skilsmässa, men då gör det inget, för hästen är ändå det viktigaste och finaste du har i livet.

     Sömnlös. Inte sömlös. Fast tappskor kan man ligga sömnlös över.

   Såååå överraskad.

  Verkar ju inte som han ser fram emot detta speciellt mycket. Verkar ansträngt att försöka hitta något bra med det.

   Vilket skitsnack!

  Haha! Tänker bara på när han struntade i att hämta Stich från dagmatten 😂

   Ja, han lät väl Pischa eller vad hon heter ha hunden flera dagar och sen fick Annica ta hunden? Vilket engagemang…

   Men när va det? Måste ju varit några år sen?

  Haha, jag kanske överreagerar, men det där med ”grym flickvän” känns så opersonligt på något sätt? Som att han ser valet av mamma till sina barn som rationellt och objektivt, snarare än känslomässigt. (Och visst, det borde kanske fler göra, men en kombination är väl att föredra.) Jag kanske är en romantiker men jag hade nog velat att min pojkvän/man hade tänkt ”Wow, att jag får skaffa barn med den här underbara personen!” och inte ”hmm, flickvännen som jag har just nu är ju väldigt fördelaktig… Ok, jag är taggad på barn!”

   Ja, du överreagerar.

   Du romantiserar ju det bara? Att vara en grym mamma säger ju var o en kille 🤷🏼‍♀️

    Inte ”grym mamma”, han säger ”grym flickvän”. Jag menar bara att det låter väldigt kliniskt. Han punktar upp grejer som gör att det är rimligt med barn. Bra inkomst – check! Stabilt boende – check! Grym flickvän – check! Det låter inte så känslomässigt engagerat, inte direkt ”Jag får bilda familj med mitt livs kärlek/min bästa vän/själsfrände”. Men saksamma, det är inte lätt att uttrycka sig och det kan som sagt vara en överreaktion från min sida.

     Jag tror ni har olika sätt att uttrycka känslor bara. Hade han sagt ”bra” flickvän hade jag nog håller med dig dock 😊

     På fråga så har han ju svarat att Annica var hans livs kärlek..och det efter att han blivit tillsammans med den nuvarande..så nää,han är nog inte speciellt bra på det där..

   Tänkte samma! Man brukar väl säga att man älskar sin partner och et känns rätt med just den etc.
   Inte att den bara är grym som alla andra grymma personer.

  Nä men jag har ju övat på en hund. Så nu klarar jag ett livslångt åtagande. Eller fram till ungen är 21 om jag bara tänker göra vad som rekomenderas .

   Är ju en bra förberedelse dock att ta hand om någon annan än sig själv. Ingen förälder är en bra förälder innan man fått barn. Man växer i rollen.

  Ok tävling? Man ska köpa minst en vara för 300 spänn skriva en slogan och sen ev kunna vinna en bil.

  https://youtu.be/qxVS9c7XeUk

  Antar att nästa generations ”kändisar” kommer att vara ännu mera frånvarande till vad det innebär att bli pappa. Numera är det ju inte förknippat till att man ska försörja en familj eller ge upp sitt leverne utan mera att föräldraskapet är så jobbigt att man behöver både me-dagar och annat som kan hjälpa till att orka med familjelivet. Lite imponerad!

  Det känns som att detta inläggets syfte endast är för att få många kommentarer eftersom det är så många som spyr ut sina hemska åsikter om en människa som de dömt utefter hans handlingar sett ur sociala medier.

   Vilken krumbuktande mening 😅

   Känner likadant, han kommer ju aldrig komma vidare för alla andra ältar vad han gjort förr. Och att han nu ”jämför” med en hund – men åh man fattar ju ändå vad han menar.

   Nä detta känns bara som att man vill vara elak.

   Känns ändå rätt så rimligt att döma honom efter hur han beter sig i olika sammanhang. Verkar inte vara en svärmorsdröm och manipulativa män ska aldrig normaliseras.

    Detta är viktigt. Så fort någon får kritik ylar vissa ”haaaat”. Men hur skulle samhället se ut om vi ALDRIG fick kritisera någon, hur illa den än betett sig? Då skulle ju vidrigt beteende inte få någon motkraft utan normaliseras. DÅ skulle vi verkligen få ett hemskt samhälle.

    Man måste få kritisera problematiskt beteende, speciellt om personen valt att vara offentlig och lägger ut sitt liv för öppen ridå på sociala medier. Man ska heller inte kunna smita undan ansvar genom att tex skaffa barn. ”Tänk på baaarnen”. Ja, det borde väl föräldrarna göra först och främst, se till att bete sig för att vara bra förebild och trygghet för sitt barn. Man kan inte fegt smita undan och gömma sig bakom barn när man har betett sig illa.

     Hur länge ska man behöva få kritik då efter att man betett sig illa?

  Folk som tror att ha barn är samma sak som att ha hund. BAHAHAHAHA!

   Rimligare jämförelse än en vandrande pinne iaf, inte sant mallis? 🙂

   Lättare med barn tbh

    Men nej.

   Är väl få som tror att det är samma sak? Men att ha hund är ju ett stort commitment, och så är barn.

   Borde vara körskola för hundägare också!

    Och föräldrar…

  Jo för det går verkligen att jämföra barn och hund 😂

  Jag har suttit isolerad med mina barn i två veckor pga sjukdomar. Jag är ensamstående och så vitt jag vet är det sjukt mycket lugnare att ha hund än att roa barn och att aldrig kunna slappna av till 110%.

   Nu är det ju i och för sig per definition fysiskt omöjligt att slappna av till 110 procent. Men okej.

    Hatar när folk använder procenttal som är över 100 % vid fel tillfällen. Det visar enbart på okunskap.

     Det jag hatar är när folk i exempelvis idol påstår att de har 50% chans att vinna när de är två kvar i final. Ja, om det vore ett lotteri men du ska prestera något och folk ska rösta. Bara för att det finns två utfall betyder det inte att det är lika stor chans för bägge.

     Eller också så använder man uttrycket för att beskriva hur mycket man gör något, och är inte så stel och pretto så man inte kan böja sig när man sätter sig ner.

    Tror du att någon som säger att de skrattar ihjäl sig på riktigt håller på att dö?

     Det vore väl ändå ett underbart sätt att dö på.

  Fan vilka tafatta svar… jo men ah det får ju bli såhär nu då, oh well, jaja

  Myggan tackar sina läsare för fina kommentarer (som hon skrivit själv). Bara för att hon inte kan tänka logiskt så ska man inte fördumma andra. Varför kommer hyllningarna så tätt för att snabbt gå ner till noll? Sluta ljug om allt så mår du nog bättre! Knappt ett barn eller tonåring kryddar sitt berättande i nivå med dig.

   Menar du my? Aldrig träffat på en människa som har det så jobbigt som hon men orkar så mycket?! fattar det inte.

    Menar My. Den mest motsägelsefulla människa jag hört och läst om. Jag vet hur det är att må psykiskt dåligt. Har även mist en anhörig i trafiken. Att läsa att My ligger hemma och gråter av ångest, men blir övertalad av Anna B att åka dit. Sätter sig i bilen och åker är lika illa som att köra rattfull.

   Hon verkar på riktigt ha haft ett tufft liv och kämpar på. Tror hon har fått jobba i motvind mycket mer än många andra. Give her a break.

  Inget fan av honom men det är väl ändå få människor som vet hur det ska bli att bli förälder i förväg? Så kavajen inte konstigt att jämföra med hund när det är det enda man vet. Min sambo hade väldigt svårt att greppa vad det skulle innebära att bli pappa. Men han växte in i det och det blev kanonbra!

   Kavajen?

    Kanske antagligen.

     Såklart! 😀

   Helt rätt, det går ju inte att till fullo förbereda sig för. Sen beror det ju också mycket på barnindividen hur föräldraskapet ter sig.

   Sen tror jag även att de flesta som aldrig har haft valp också blir chockade. Det ser man ju inte minst på blocket ☹️

  Djurmänniskor som tror att deras djur går att likställa med barn. Löve it 😂

   Det roliga är ju att väldigt många med barn har eller har haft husdjur så de borde ju rimligen ha bättre underlag för att faktiskt jämföra.

   Alla vet att man räddar djuret före ungen om det brinner

    😄🍿

    Det beror väl på om barnet eller hunden verkar ha störst sannolikhet att döda någon i framtiden, eller hur var det!?

   Tycker det är värre att ha hund faktiskt, därför har jag två barn och två katter.

  Som han svarade på en barnfråga för några veckor sedan….Synd att han inte var redo för barn för några år sedan.
  Han raderade det svaret ganska omgående…undrar varför och vem han menade som skulle vara mamma.

   Ja eftersom han tog bort det så spelar det ju ingenroll heller. Inget att spekulera i

    Inte …? 😏

  Jahahajahah flashbacks till när lillebror skulle få barn ”jaamen vi har ju nyligen haft valp så de har man ju testat. Jag tror inte det är så värst mycket jobbigare än så sist och slutligen..” spola framåt några månader efter de fått sin lite skrikiga bebis som sov dåligt dygnet runt så var jag tvungen att driva lite med honom ”jahaa tycker du fortfarande det är jobbigare med valp?” fick inget svar men en jävligt sur min 🤣

  (och ingen behöver bli kränkt å hans vägnar, han tog ej illa upp)

  OT eller vad man skriver.
  Jacob Liebermann har gästat gott snack och pratar öppet om Margaux som kapitaliserar på Arnold. Avsnittet är komiskt nog döpt till ”Barnarbetesentreprenören Margaux Dietz”. Värt att skriva om då denna gumma bara stoppar huvudet ner i sanden

   Var fan överraskad över att Arnold inte var med i senaste vloggen…

   Asså det sjukaste jag hört! Började precis lyssna, men det med soffan och den dära reklam grejjen, fan vad jobbigt läge för Jacob!

  Hundar och katter hästar bidrar till ökat koldioxidutsläpp. Ska man förbjuda dessa ? Barn ökar också koldioxien
  ska man förbjuda barn. Ska man förbjuda Marcelo förmodligen ja.

  Varför skulle han inte bli en bra pappa?!?
  Så många avundsjuka här.

   ”Avundsjuka” på att vänta barn med en man som har en historia av att manipulera kvinnor, som varit otrogen mot en och som över huvud taget inte verkar ha något långsiktigt konsekvenstänkande eller ens vara särskilt taggad på att bli pappa. Jo tjena.

   Haha, så roligt med random folk som gapar ”avundsjuka” vid befogad kritik. Andra exempel: jag är kritisk till folk som plågar djur och skulle lätt kunna säga negativa saker om dem. Alltså är jag avundsjuk på djurplågare. Logiskt!

   Varför skulle man va avundsjuk på det, att de ska få barn? Med all respekt för ofrivilligt barnlösa, de flesta kan få barn om de vill. Så konstigt att va avundsjuk då.

   Finns inte mycket jag är så icke avundsjuk på som att för alltid vara länkad till en person som Marcelo. 😅

  Någon som vill köra ett litet bet?
  Hur lång tid tar det från att det ungen föds till att Marcelo är otrogen mot sin flickvän?
  Min gissning är innan ungen har hunnit fylla ett år.

   Han har ju redan varit otrogen mot henne 🤷‍♂️

    Kommer aldrig förstå folk som väljer att skaffa barn med någon som redan i början av förhållandet varit otrogen. Var finns självrespekten och integriteten?

     De försöker kedja fast sin otrogna man genom att få barn med honom. De tror även att han ska ändra sig och bli en bättre människa när han blir pappa. Om det fungerar? Givetvis inte!

      Detta är nog väldigt sant i många fall, tragiskt nog

    Jo det vet jag men nu gällde mitt bet från det att ungen föds och hur lång tid det tar innan han är otrogen. Dvs otrogen som småbarnspappa.

  Hellre hund än en skitunge

  Jag har inga barn, men jag har haft valp och det var en jobbig tid med lite sömn, upp flera gånger för att gå ut på natten och så vidare. Det tycker jag va fruktansvärt jobbigt men samtidigt mysigt speciellt när lilltjejen ville mysa klockan 04.00 på natten. Med det sagt tror jag inte det går att jämföra spädbarnstiden med en hundvalp.
  Det är lite som plätt och pannkaka kan jag tänka mig.

   Kallar du hunden för ”lilltjejen”?

    Why not?

    Klart ja kallar henne för lilltjejen, liksom ja kallar min andra hund för min håriga son 🤷‍♀️
    Du får de och låta som att jag har begått värsta brottet, att jag är psyksjuk o borde sinnesundersökas, oh lord😂😂

     Eh ja finns inget värre än folk som kallar sina djur för sina barn. Eller när de ska få en bebis så blir hunden storebror….

      Fast för mig handlar det om att jag inte kan få barn, så det är ända chansen att ja något så när kan få ett barn.
      Tänk er för innan ni yttrar er, lord, inte konstigt att världen är ett hathål när folk bara slänger ur sig sina åsikter till höger och vänster och inte tänker längre än vad näsan är lång.

       ❤️❤️❤️ bry dig inte om föräldramaffian. Lovar att du har en underbart fin familj och jag skulle mycket hellre få julkort på din lilltjej än på nån snorig unge.

       Kan inte heller få barn och har två hundar, men inte fan kallar jag dom för mina döttrar. Köp en docka som du kan projicera din barnönskan på så låter du hundarna vara hundar.

       Att likställa djur och barn är helt sinnessjukt.

        Ett djur är ju närmare ett barn än en docka dock? Vad skadar det dig eller andra om nån kallar sin hund för dotter/barn? Ganska vanligt ända, kallar min katt för min lilla bebis. Vi vet ju att de inte de facto ÄR våra barn 😄

         Med tanke på hur en del beter sig mot sina djur börjar man ju undra om de verkligen vet att det INTE är deras barn.

  Ledsen, men jag tror att den där pöjken aldrig kommer att bli mogen för ett monogamt kärleks-förhållande o dessto mindre mogen för ett litet barn i samma monogama kärleksförhållande. Hans reaktion när tjejen släppte bomben bevisar ju en del. O nej, det är inte en ”vanlig reaktion”.

   Tänkte på det med, vad umgås han i för kretsar där det är en normal reaktion? Det är väl en jättekonstig reaktion att inte känna något alls.

    Om det inte var planerat, om man inte var beredd på det eller nåt man ville egentligen så är det nog inte en konstig reaktion. Säger inte att det var så för honom men kan tänka mig det generellt (fast jag är kvinna).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *