Fejk, fejk, mera fejk…

Hade du i teorin köpt något sånt här???
Älskar min fejk-louis efter att jag målade på den och vill göra flera, ska man typ köpa fejk och sälja för en billig peng?
Eftersom jag obviously kommer göra det tydligt att den är fejk så skadar det väl inte märket?

Ytterligare en ”mini-influencer” som tänker att det inte kommer skada märket, att måla på fejkväskor för att sälja, eftersom hon så tydligt kommer klargöra att väskan är just fejk. 
Vad tror ni?
Skulle hon få Louis Vuittons välsignelse? Eftersom väskorna är så där ”extrafejk”?

242 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror hon att man får sälja kopior av märkesväskor bara för att man säger att de är fejk? 😬

  Svara

   Hahaha så verkar många tro. Inte kul att åka till Italien ned en fejskväska, som exempel, och få 100 000 kr i böter.
   Varför ens gå runt med en fake? Köp en snygg men billigare.

   Svara

   Nu vet jag inte åldern på den här personen. Men det känns som ett naivt och barnsligt sätt att drömma om att bli framgångsrik. Det finns ingen marknad för att den här produkten. Vem köper en fejkväska som en okänd person som uppenbarlingen inte är kostnär har målat lite på en fejkväska? Lyckas hon sälja en till en person som inte är släkt eller nära vän är jag imponerad.

   Svara

  Men hur många såna här DUMMA finns det egentligen?

  Svara

  Nope, det får man inte.
  ” Att sälja kopior bryter bland annat mot upphovsrättslagen och varumärkeslagen.”

  Svara

  Kan vi tala om Megain Markle och Hapless Harry?

  Svara

   Nej tacj

   Svara

   Vad är det att prata om? 😅 Jag bryr mig verkligen inte om att de har lämnat kungahuset. Monarki är så förlegat, borde avskaffas.

   Svara

    Nej det borde det inte 🙂

    Svara

     Varför inte? Motivera.

     Svara

      Gillar att vi har några som är helt opolitiska som förenar landet och som stöttar och lugnar folket vid stora kriser och katastrofer.

      Svara

       Ja, gud vad Kungen lugnat mig under denna pandemi.

       Svara

        Man kan inte lugna under en pågående pandemi eftersom ingen vet hur det slutar.
        Man hans tal var bra, han skapade en stämning av gemenskap och budskapet var tydligt.

        Svara

         Hahahahahahahaha, du tror på fullständigt allvar att Kungen skriver sina tal själv? Han sitter ju bara och läser innantill. Goddag Yxskaft.

         Möjligen menar du att Kungens talskrivare lugnat dig.

         Svara

          Han får hjälp ja, men har är ju fortfarande med och skriver 🙂 Det märker man ibland på formuleringarna som kan vara lite märkliga. Kungen har ju dyslexi.

          Svara

           Han får inte hjälp utan har talskivare. Och det är inte på grund av någon dyslexi som han har talskrivare. Löfven har för övrigt också talskrivare.

           Nej jag vet att det inte är därför haha. Jag menade att man kan känna igen kungens tal då han ibland formulerar sig märkligt vilket antagligen har med hans dyslexi att göra.

          Hahahahahahahaha. Ja han pratar med folket = hans tal. Han är med och har åsikter om det. Självklart har han en talskrivare? Varför skulle KUNGEN inte ha en talskrivare när det är vanligt hos alla som håller viktiga tal?

          Svara

          Alla presidenter, kungar, statsministrar osv har talskrivare. Menar du att de är helt opersonliga och har inget att göra med personen som håller talet att göra för det?

          Reinfeldt skulle kunna hålla löfvens tal osv…?

          Svara

          *Knugen, om jag får be

          Svara

         Inte alls. Han kritiserade att Svergie inte enligt honom har lyckats vilket är politik och inte att ena oss som nation.

         Svara

        Kungens tal vid tsunamin har betytt så mycket för mig iallafall ❤️

        Svara

         Ja, där satte han verkligen regeringen på plats för deras agerande. Det var så fint. Bättre att skicka en ambulans som får åka tom tillbaka. ❤️

         Svara

       Det håller jag med om. Jag gillar vår kungafamilj, men jag tycker inte om hur mycket monarkin kostar.
       Många lyssnar på kungen, så på så sätt är han såklart en tillgång. Blir lite mäktigare när han uttalar sig än när statsministern gör det, gissningsvis för att kungen är konsekvent där och inte byts ut med jämna mellanrum. Många respekterar vad kungen säger. Men är såklart lättare att skapa en relation till folket när man varit med i över 70år. Tror dock att den respekten kommer försvinna mer och mer när Victoria tar över, tror inte yngre och kommande generationer kommer ha samma tanke om monarkin.

       Svara

       Håller med om att kungafamiljen är bra, men tycker monarkin kostar för mycket. Men skulle tro att en president kostar mer. Så behåller nog gärna kungahuset.

       Svara

        Japp, en president kostar mer för samhället. Kungahuset kostar ungefär 10kr per person per år.

        Majoriteten av pengarna går till underhållning av slott och liknande, alltså inte i form av lön. Jag gillar att vi har en kungafamilj, det är en del av vår kulturhistoria och i Sverige tycker jag att det fungerar bra i en modern demokrati eftersom kungen inte har politisk makt och inte har haft på ytterst länge, men är ändå en fin symbol som sammanför oss.

        Skulle inte vilja ha en republik istället.

        Svara

         Fel, 14kr per person.
         Och fel igen, inga pengar från apanaget går till underhållning av slottet osv utan det betalar staten eftersom det är kulturarv.
         Pengarna i apanaget går till kungen som sen fördelar dem som han vill mellan familjemedlemmar, men de bekostar ingenting med apanaget gällande renoveringar och byggnader osv.

         Svara

          Den sammanlagda kostnaden i den svenska statsbudgeten är för Kungliga hov- och slottsstaten ett ramanslag på omkring 141 miljoner kronor (2019). Därav går runt 72 miljoner till Hovstaterna som så kallat apanage. Återstående del, runt 69 miljoner, går till slottsstaten för drift och underhåll av de elva Kungliga slotten och deras museiverksamhet samt övriga kungliga egendomar såsom Kungliga Djurgården, Hagaparken och Riddarholmskyrkan.

          Svara

           Oj, folk googlar halvt ihjäl sig i sin iver att få visa att de vet bäst och kan mest…

         Nåja…man brukar för övrigt säga att det kostar 15 kr per person och inte 10 kr. Och det är till apanaget endast.

         Renoveringar och annat (kostade ca 7 miljoner att renovera Maddes lägenhet på Hovstallet) betalas också av skattebetalarna…

         Haga slott kostade nästan 50 miljoner att renovera.
         Så det är inte bara apanaget som kostar…

         Svara

          Det hade kostat oavsett eftersom vi kommer bevara kulturarv oavsett om vi har monarki eller inte.

          Svara

           Det hade kostat bra mycket mindre…
           För mig får de gärna finnas och vara verksamma men anser att de ska använda sin privata förmögenhet till mycket av det som vi skattebetalare får stå för.

           19:30 Jag anser att det är staten som behöver bli hårdare. Det är liksom inte kungens fel att de accepterar renoveringar i miljonklass. De måste ju kunna ha lite stake och sätta en gräns även för Madeleine.

           19.30 varför hade det kostat mindre för det?

           Är ni medvetna om att de invalda i regering, riksdag, euparlamentarilker sitter och atbeyat i de bygnader som ni klagar på renovetas och undethålls?

        Äh, det är ett starkt varumärke som ger mer tillbaka på andra vis – stärker vår position internationellt, bidrar till marknadsföring mm. Alternativet hade kostat mycket mer dessutom.

        Svara

      Därför att de nu tjänar som symboler över en historiskt viktig funktion. Det är en del av vår kultur och bör finnas som ett inslag, likt andra kulturers inslag är viktiga även om de tappat den forna funktionen.

      Svara

     Det är toppen att de kan välja att ”säga upp sig” precis som alla andra människor.
     Den rättigheten och friheten önskar jag alla människor! Bra gjort av dem.

     Svara

    Nej, det borde det inte. Men Madeleine borde bli av med sin titel Ers kungliga höghet…

    Tror någon det skulle bli bättre och billigare med en president? Övriga i kungahuset, de som bor i Sverige, är fina representanter för landet och gör ett bra jobb för bland annat export- och turistindustrin.

    Svara

     Tror en president skulle kosta betydligt betydligt mer. Dessutom tycker jag att Kungen genom att se till att vissa av barnen inte kommer få massa pengar gjort det lite bättre.

     Svara

     Tror nog det är billigare med president då det är en som sitter X år och dennas partner. Kungahuset har då hela familjen och barn barnbarn barnbarns barn, systrar bröder kusiner och all världens som ska få inkomsterna från kungahuset.

     Svara

      Nej, sedan något år är inte alla barnbarn räknat in i apanaget. Är väl bara victorias barn nu.

      Svara

      Mycket dyrare med president och 0 reklam för Sverige. Kungahuset är det som ger mest reklam för Sverige och går ej köpas lika bra reklam . Svenska företag tjänar miljoner på den reklamen. Kungahuset drar in mer pengar än vad det kostar. En president drar inte in några pengar alls bara kostar

      Svara

      Fel fel fel fel. Kungen är den enda som får apanage, han bestämmer sen själv hur han vill fördela pengarna mellan familjemedlemmar.
      Apanaget kostar varje svensk ca 14kr per år.
      Madeleine och Philips barn får inget apanage. Kungens 4 systrar får inget apanage. Madeleines man får inget apanage. Osv osv.

      Allting kring hovet som räknas som kulturarv, tex byggnader står staten för kostnaderna. Det kommer staten göra oavsett om vi har kvar kungahuset eller inte.

      Svara

       Och kungens apanage är en fast summa, så det spelar i teorin ingen roll om han vill dela pengarna mellan precis alla han känner eller behålla allt själv, kostnaden är densamma.

       Svara

       Maddes renovering av lägenheten på hovstallet kostade 7 miljoner och det mesta betalades av oss skattebetalare. Kungen betalade den inte med apanaget eller egna pengar.

       Svara

        Det ska han inte göra heller, det är inte vad apanaget ska gå till. Renoveringar betalas av staten eftersom de äger byggnaderna.

        Svara

        Staten äger byggnaden. Betalar du renoveringar åt din hyresvärd?
        Problemet här är ju att staten tillåter det, inte att de betalar för det. De borde ju rimligtvis kunna sätta en gräns även för Prinsessan.

        Svara

        Vad kostar inte invandringen?

        Svara

         And here we go…

         Vad kostar försvaret? Skolan? Kulturen? Pensionärer? Sjuka? Barn? Kollektivtrafik?

         Svara

          Men monarki är sååå dyrt jag måste betala 14 kr per år!! Det måste avskaffas NU 😭

          Svara

   Nej.

   Svara

   Hoppas dom är lyckliga ✌🏼

   Svara

    Hon är säkert nöjd nu när hon sett till att klippa alla band till Harrys familj 🤮

    Svara

     Klippa alla band? Haha men herregud, han kan kontakta sin familj precis när som helst, eller tror du han är bannlyst från England och får inte säga ett ord till sin familj bara för dom gått ur kungahuset? Haha jisses.

     Svara

      Trodde du att klippa band = bannlyst?

      Svara

       Vad betyder ”klippa alla band” enligt dig?

       Svara

        Det är väl inte så farligt. Prins Andrew köpte småflickor och hängde med Epstein. Det om nåt borde ju vara respektlöst mot drottningen och göra prins William förbannad. Men märkligt nog bryr man sig inte så mycket om det…

        Svara

         Det är ju givetvis en skandal.

         Svara

       När man vill missuppfatta…

       Svara

        Är förvånad över att det finns folk som tycker att Harry och meghan har skött detta snyggt? De uttalar sig politiskt innan de ens lämnat, de säljer ut sin egen familj, säger att de ska dra sig tillbaks medan de skriver kontrakt med netflix osv osv.

        Svara

         Varför skulle de inte få göra det? De har samma rätt att göra sina egna fria val precis som du och jag har.

         Svara

          Alltså om man är kunglig så är man opolitisk.

          Svara

           Går väl inte att jämföra? Stora delar av UK tabloid & man får ju förmoda med kungafamiljens goda minne eftersom de aldrig sa ifrån behandlade ju meghan rasistiskt och för jävligt. Trots det uttrycker hon sig med hyfs & försiktigt. Så bara prata på meghan.

           Det är ingen jämförelse, det är fakta.

          Då ska man inte delges apanage eller andra kungliga förmåner. En företrädare för landet försakar den egna viljan och som belöning får apanage.

          Svara

          Hur kan man tro att kungligheter får göra samma fria val som ”du och jag”?

          Svara

       18:44 – nu gör du dig bara dum, läs kommentarerna igen.

       Svara

     Hade också klippt banden till Elizabeth. Herregud, palla bli styrd som om man vore en docka i en dockpjäs.

     Svara

     De har inte klippt banden tills hans fanilj, utan till Kungahuset som företag. De har sagt upp sig kan man säga.

     Svara

      Fast med tanke på sättet som de ”sagt upp sig” på så förstår man ju att privata relationer har drabbats. Tror inte drottningen är alltför nöjd.

      Svara

       När är den drottningen nöjd, hon verkar ju onekligen mycket speciell.

       Svara

        Inte när man säljer ut sin familj till netflix och har intervju med Oprah utan att meddela, samt uttalar sig politiskt innan man har lämnat iallafall.

        Svara

         Vad är det för larv? Har du glömt hur meghan markle behandlades? Tom deras då ofödda barn. Klart hon ska få uttrycka sig efter vad hon varit med om (och tjänar hon några dollar extra på skiten är det inte mer än rättvist). Hon har inga skyldigheter mot brittiska kungahuset iom att de var helt vidriga mot henne och Harry.

         Svara

          Bara för att man blivit påhoppad av media så ger det tyvärr inget fripass att bete sig hur man vill mot kungahuset.

          Svara

           Hon har ju inte ”betett sig.” Nu har hon ingen kunglig titel längre så fritt fram bli intervjuad av Oprah. Du har liksom inget att klaga på. Förfasa dig över våldtäktsmannen och pedofilen i kungahuset i stället och låt meghan som aldrig gjort en fluga förnär (förutom då ha en svart mamma och vara utböling) vara ifred.

           Var inte så lättkränkt. De har inte betett sig okej mot kungahuset oavsett vad du tycker och tror. Nu diskuterar vi Meghan och Harry så diskussionen om ”våldtäktsmannen och pedofilen” kan vi ta en annan gång.

           Nej det tycker jag inte. Tycker du inte att det är otroligt märkligt med alla dessa diskussioner om Meghan Markle och hennes förmodade respektlöshet men så få om prins Andrews våldtäkter av minderåriga flickor med Epstein? Det tycker jag. Vad tror du det beror på att folk hellre vill prata om meghan intervju med Oprah än prins andrews våldtäkter?

           Fast det HAR pratats om andrew.

           Nu börjar diskussionen spåra så jag drar mig tillbaka. Men kort sagt så är det ju en enorm nyhet att Harry väljer att lämna kungahuset. Det är även ”chockerande” (för kungahuset) att han gift sig med en amerikansk känd skådespelare istället för en adlig britt.

           Angående Andrew så är det absolut inte bekräftat att han skulle ha våldtagit småflickor. Däremot är ju vänskapen med Epstein väldigt tvivelaktig, och det är ju också något som har diskuterats mycket.

           Ung 0,3% av vad det pratats nedvärderande om Meghan. Som aldrig begått något brott eller förgripit sig på barn. Det är ju sjukt.

           Uh? Vad menar du med ”inte bekräftat”? Videon har ju spridits. Och tjejen är minderårig. Mer bekräftat än så är svårt att få till.

           Okej, det har jag nog missat isåfall. Men det har ju alltid pratats mycket om Andrew. Tack för diskussionen, lämnar nu som sagt!

           ”Var inte så lättkränkt”

           Haha jag skulle väl säga att den som förfasas över hur någon behandlar kungahuset är den lättkränkta

       Nej, eftersom hon i det fallet är
       Arbetsgivare och inte farmor.
       Hon sitter ju på två stolar.

       Svara

     Tur att hon hjälpt honom att komma bort från den där hemska familjen! 🙏

     Svara

      😂

      Svara

    Ja alla dessa miljarder lär hjälpa 😂

    Svara

    Att döma av kommentarerna i Daily Mail kan hon nog aldrig komma tillbaka till England.

    Svara

     Vad säger dom?

     Svara

      Kan du inte läsa?

      Svara

       Oj 😅

       Svara

     Tror hon skiter i England och har alltid gjort så.

     Svara

     Läste också kommentarerna i daily mail när drevet mot meghan pågick som värst. Man fattar ju att Harry tog sin familj och drog. Vet inte om daily mail kommentatorerna är Englands version av fria tider men gud vad jag skämts över mitt land om jag var engelsman när jag läser dem. Folk som kommenterar i daily mail är ju rasister och dumma som spån.

     Svara

   Förstår att de ville lämna.

   Svara

   A Maneater

   Svara

    Hon är sjuk.

    ” MEGHAN MARKLE and Prince Harry will not be backing out of their £112million deal with Netflix despite the content platform’s portrayal of the Royal Family as ”dysfunctional” in the television series, The Crown.”

    Svara

     Fast det stämmer ju, mer dysfunktionell familj är svår att hitta…

     Svara

      Och? Det är ju för fan Harrys familj?

      Svara

       Och ändå ställer han upp?

       Svara

        Ja 🤮

        Svara

         Men familjen ÄR ju dysfunktionell? Harry är ju Dianas barn, han är ju inte korkad- han vet ju de är komplett bonkers. Vad förfasar du dig över egentligen?

         Svara

       Diana var Harrys mamma. Du kan inte tänka dig att han helt enkelt är på hennes sida och förstått i vuxen ålder hur hon behandlades?

       Svara

        Vi vet att Diana är Harrys mamma. Han har även en pappa som han har en god relation med.

        Svara

         Men nu behandlades Megan på samma sätt som Diana, så varför är det så svårt att förstå att han valde ett bättre liv för sin familj?

         Svara

          Det är inte svårt att förstå, däremot har deras agerande varit mkt tveksamt vilket även majoriteten av Englands befolkning håller med om.

          Svara

           Jepp. Kommentarerna i Daily Mail var inte nådiga.

           Ja, den delen av befolkningen som behöver bli lite lite mjukare och lära sig följa med sin tid.

           Den konservativa delen av befolkningen behöver förstå att tiderna förändras och att det är hög tid att börja vara öppna för förändringar.

           Kungligheter är konservativa, det hör liksom till. De kan inte bete sig hur som helst.

           Fast alltså. Daily Mail är Englands största slasktidning. Den är inte representativ för hela samhället om man säger så.

         Hur vet du att han har en god relation med sin pappa? Har du hört läckta telefonsamtal? Är ju typ enda sättet man kan veta hur relationen ser ut, allt utåt är ett spel för massorna.

         Svara

          Såhär kan man ju hålla på hur långt som helst. Varför skulle han inte ha en god relation med sin pappa? De umgås och det med Diana är inte Charles fel, han var ju tvungen att gifta sig med henne.

          Svara

           Haha skojar du? Han gjorde henne olycklig med sin otrohet och behandlade henne som skit. Klart det skaver hos hans barn även om de har en annars bra relation.

           Nej jag skojar inte. Charles fick inte vara med den han älskade och blev tvingad att gifta sig med någon annan. Sjukt synd om Diana JA, men Charles är också ett offer i detta.

           Charles är inget offer. Han kunde gift sig med Camilla alt varit ärlig med Diana. Han fick ju välja själv, Diana visste inget. Ryggradslös människa Charles.

           Nej, kungahuset hade inte tillåtit ett äktenskap mellan Charles och Camilla vid den tidpunkten. De tyckte inte att Camilla var lämplig.

           Han hade kunnat gifta sig ändå och bli av med sin titel. Men nej…så ett offer är han inte- han valde själv. Precis som Harry bara att Harry har ryggrad.

           Väldigt märkligt att du skriver att han valde själv när det var precis det han inte gjorde. Han ville dessutom fortsätta vara del av kungahuset.

           Det är ju det jag säger- han VALDE att vara en del sv kungahuset i stället för att gifta sig med Camilla direkt. Ingen tvingade honom. Harry hade velat vara en del av kungahuset men i valet mellan det och sin fru valde han sin fru.

           Förstår inte vad du menar? Harry behövde inte göra något val, drottningen godkände giftermålet med Meghan.

           Sen hade det ju inte varit så ”bara” för Charles att lämna kungahuset för att gifta sig med Camilla. Inte så enkelt som du framställer det liksom.

       Megan och barn(en) är väl också hans familj? 🤔 Menar du att du sätter dina föräldrar före din egen familj?

       Svara

        Vadå sätter före? Jag älskar mina barn och jag älskar mina föräldrar. Skulle aldrig ”sälja ut” någon av dem.

        Svara

         Men om du blir tvingad till det som Harry faktiskt blir. Är ju ingen normal situation när man tillhör ett kungahus. Valet är ju enkelt, ens egna barn och fru går före.

         Svara

          Vad menar du? Att Meghan signar kontrakt med netflix är ju helt frivilligt.

          Svara

           Ja, tror Meghan är den drivande kraften här. En amerikanska som är uppväxt med att allt är stories som kan säljas och exploateras.

           Jag tror du är rasistisk, classist & misogyn. Hon har knappast gjort dig nåt. Men alltid bäst ha en halvsvart kvinna som inte gått på boarding School att skylla på. Britter är ju indoktrinerade att tänka så. Men varför du som jag förmodar är svensk går på det är ju obegripligt.

           Haha men gud, lugna ner dig lite. Varför skulle jag vara allt det du rabblar upp bara för att jag tycker att Meghan och Harry har varit respektlösa mot kungahuset?

           Du kör ju samma jargong som white trash rasisterna i daily mail. Hon har inte varit ”respektlös.” Däremot har många varit & fortsätter vara respektlösa mot henne och hennes familj.

           Har inget med ursprung att göra. Tror många nationer skulle se snett på att en amerikanska gifter in sig och skapar splittring i kärnan av landet. Vare sig man gillar det eller ej, så är kungligheter landet personifierade. Miss Markle betedde sig inte kungligt, vilket kan ses som respektlöst. Dessutom exploaterar hon nu ställningen hon fick. Bara det visar kanske att hennes kritiker från start, hade rätt.

        Men snälla folk, de har klippt banden till kungahuset, inte till hans familk.
        Alltså företaget kungahuset, avsagt sig alla åtaganden och plikter.
        Han är en vuxen och fri man och om han nu känner att han hittat rätt i livet så go on! Fatta vad modigt av honom.

        Svara

         Du tror inte att relationerna är drabbade? Till och med Harrys bror är ju upprörd.

         Svara

          Ja det är
          Väl klart han är.
          Han och de är ju uppvuxna med att de måste vara kungliga, och han kan knappast göra samma val.
          Det var inte sååå länge sedan som prinsessor blev av med titlar här i landet och kungens farbröder också för att de gifte sig med icke-kungliga.
          Klart även familjen blev upprörd, men det lägger sig.

          Svara

           Nu menar jag inte att kungahuset är upprörda för att Harry och Meghan lämnar, utan sättet de gör det på. De är respektlösa mot Harrys familj, och det är klart att det går ut över relationerna. De har tyvärr inte klippt banden till kungahuset på ett snyggt och respektfullt sätt.

           Men är du vrickad? Folk håller inte med dig, du har rätt till din åsikt men finns massa begåvade britter (de flesta läser inte daily mail) som inte håller med dig. Harry är bland de få vettiga i kungahuset, tur för honom han lämnade.

           Här var vi trevliga! Jodå, det finns många begåvade britter som håller med mig, och naturligtvis så finns det även begåvade britter som inte håller med.

           Jag tycker inte du är trevlig själv. Du fantiserar och projicerar hejvilt på två helt okända människor.

     Varför är hon sjuk? Tror du inte han är kapabel till att ta egna beslut?
     Han kanske aldrig gillat det liv han föddes in i men inte känt han har kunnat lämna innan.

     Svara

      Tveksamt! Hon verkar vara den som bestämmer

      Svara

       Jaha du känner henne eller? Den bild vi har av henne är ju den bild media valt visa upp och dom har ju faktiskt mobbat och trakasserat henne sen den dag hon och Harry blev ett par.

       Svara

        Jag skrev verkar. Alla som har följt Harry har bilden av att han är motsatsen till dominant.

        Svara

         Då behövde han kanske en dominant person vid sin sida. Jag tror han mått dåligt över hur Diana hade det och såg att hans egen fru behandlades likadant och därför tog beslutet att bryta med dem.

         Svara

         ”Alla som har följt har bilden av att han är motsatsen till dominant” – tala för dig själv istället, inte för ”alla”.

         Svara

          Du är nog den enda som har uppfattningen att Harry är dominant isåfall.

          Svara

           Vart har jag skrivit att han är dominant? Däremot tror jag han kan ta egna beslut.

           Du skrev ju precis ”tala för dig själv”, det brukar betyda att man inte håller med.

         Då kan han lika gärna blivit tvingad till rollen som prins under alla dessa år

         Svara

       Absolut. Har nog aldrig sett någon så pussy-whipped som Harry.

       Svara

        Är det så svårt att förstå att nån som ser sin mamma bli emotionellt misshandlad under många år vill rädda sin fru från samma öde. Hade du tillåtit rasistiska slurs mot din fru med en familj som aldrig sa ifrån? Det får ju stå för dig. Harry är en riktig man i mina ögon.

        Svara

     Han är väl den sjuka i så fall?

     Svara

   Happy Harry menar du? Känns som han äntligen fått ordning på livet och är lycklig.

   Svara

   Varför ska vi tala om dom här? De vill inte bli talade om, därför lämnade dem!

   Svara

    De har ju inte direkt gjort sken av att inte vilja vara offentliga längre dock..

    Svara

  Olagligt att sälja kopior även om det är ”uppenbart” att väskan är fejk.

  Svara

   I många länder är det även olagligt att inneha kopior. Man kan bli stoppad på gatan och få dryga böter.

   Svara

    Vi såg en kvinna bli gripen i Italien, pga hennes väska.

    Svara

     Eller vänta. Sin väska? Sooorrryyy

     Svara

     Sjukt

     Svara

  Kenza har inte uppdaterat på väldigt länge… 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

  Svara

   Hon är nog upptagen med fixa till den första bilden som ska skickas ut på den stackars lilla nyfödda bebisen, helst så nyförlöst som möjligt, alla ska få se!

   Svara

   Hon la väl upp nån video nyligen?

   Svara

  Jag köpte en väska som visade sig vara fejk (såldes som äkta). Säljaren (en 23-årig tjej så ingen superung) vägrar betala tillbaka för hon anser inte att hon gjort något fel.. nu ignorerar hon meddelanden så lämnar in en ansökan om stämning via förenklat tvistemål imorgon. Det får inte löna sig att sälja fejk och vara oärlig!

  Svara

   Riktigt bra! Kör hårt!

   Svara

   Bra där!

   Svara

   Önskar att jag kunde gilla den här kommentaren flera gånger om!

   Svara

   Hur mycket betalde du för den? Om du köpte en väska för under 3000 så är det DU som borde ha fattat för länge sedan.

   Svara

    Men haha vart får du detta ifrån? TS har ju inte skrivit hur mycket hon eller han har gett för väskan?

    Kanske DU missuppfattar något?

    Svara

     Var väl en fråga?

     Svara

      Precis som Anonym 19.58 skriver så var det inget påstående, jag skrev OM.
      Många är naiva och tror att LV-väskan för 1500 på Tradera är äkta!

      Svara

    Det är väl ändå inte du som ska döma någon här? Det är tingsrättens sak.

    Svara

     En rimlig fråga kan jag ändå tycka….

     Svara

    Den kostade lika mycket som detta märke brukar kosta. Det är inte en LV utan annat märke 🙂

    Svara

  Ytterligare en influencer som är medlem i mensa. Dom börjar bli många nu!

  Svara

   undrar vad genomsnittliga IQet för influencers är.

   Svara

   Vilka är med?

   Svara

   Vet du vad Mensa är? Eller är du dryg bara?

   Svara

  Nä fy fan. Absolut att det är irriterande och själviskt att gå ut och festa. Men att hon inte ska få sörja sin pappa? Vad är du för märklig människa 🙄

  Svara

   Det är klart inte hon är ansvarig för det. Jag menar bara det goda samvetet och att jag som förstår hennes sits ALDRIG skulle vilja riskera att smitta en främmande sjuk person för jag vet hur det känns för hens närstående. Det handlar endast om samvete. Vet du inte hur den situationen är som hon har med sin pappa kan du inte argumentera. Men vet man det är det vidrigt och otänkbart för mig och många andra att man med gott samvete kan bidra med att föra vidare och förvärra något som påverkar människor på samma sätt hon tyvärr blivit påverkad.

   Svara

  Nu har jag verkligen försökt förstå vad du menar men hittar ingen logik här överhuvudtaget.

  Svara

   Ah men dåså, lås in henne så stoppar vi corona! Att ingen jävel tänkt på det innan.

   Svara

   Du kanske är ny på Internet, men att skriva med caps lock anses ohyfsat.

   Svara

  Men vad är det där för en kommentar? Säga vad man vill om hennes pandemibeteende men att påstå att hon inte får sörja pappan som dött i cancer när hon var yngre…!?

  Svara

   Tiktok, källornas källa

   Svara

    Aa tror säkert det är riggat när dom filmar sina närstående som tappat håret och ligger i sjukhussängar 🙂

    Svara

     Så människor filmar sina döende anhöriga och lägger på tiktok, och du gnäller mer på Lovisa worge.

     Svara

      Vem är du att kommentera hur familjen väljer att hanterar en sådan sorg?

      Svara

       Nej det är ju dumt att människor ska få behålla basic integritet, sorry.

       Svara

  Folk här är verkligen helt sinnessjuka vad det gäller Corona och restriktioner…

  Svara

  Men skärp dig för fan!

  Svara

  Vilken genomvidrig kommentar.

  Svara

  Svårt att rekrytera downlines? Vill ingen teama upp och va en bossbabe? Har hon insett att Nuskinlivet inte är så jävla glamoröst?

  Svara

  För hon har tränat sönder sin kropp så hon inte kan bara barn!!

  Svara

  Tillägg: Camilla vill inte skriva om Annica för att hon tydligen mår dåligt. Men ska det verkligen ge henne ett fripass från granskning av sitt lurendrejeri?

  Svara

   Nej, granska du på du hur mycket du vill.

   Svara

    Vad spelar min granskning för roll om jag inte har någon vidare stor plattform att nå ut på? MLM-företag som nuskin exploaterar människor och de som promotar företaget ska inte få göra det okritiserat

    Svara

   Fast Annica är ju bara en i raden. Hon är väl inte ensam om att sälja Nuskin.
   Det finns väl andra du kan granska om du nu måste ha reda på något.

   Svara

    jag har inte sett ngn annan influencer/person med lika stor följarskara som försökt lura till sig försäljning genom att kalla det för välgörenhet

    Svara

     Även Christina Schollin ( Pernilla Wahlgrens mamma ) säljer nuskin via sin blogg. Hon har väl dock inte så många följare, gissar jag.

     Svara

   Eller också låter vi henne vara om hon mår dåligt?

   Svara

  LV är ju trashigste märket också 🤣

  Svara

   Trashigste? Din stavning känns som den trashigste stavningen jag sett på länge… 😂

   Svara

    Ojoj, ber så hemskt mycket om ursäkt. Visste inte att ämnet LV var så känsligt 😉

    Svara

     Inte ett dugg känsligt, föredrar andra märken även om jag har någon LV tote och plånbok sedan en herrans massa år tillbaka. Handlade inte om märket i sig, men det förstår du nog inte 🤷🏻‍♀️

     Svara

      Ajajaj. Det är ju just tote och plånböcker som är trashiga. Instegsprodukterna som ”alla” har.

      Svara

       🤣 word.

       Svara

       Jag fick dem i present av min dåvarande fästman. De var inte trashiga på den tiden eftersom det var före gangsterkulturen.

       Tragiskt att du har den synen på dyra handgjorda lädervaror i dagens slit och släng-samhälle. Säger mer om dig än om mig. Men fortsätt du med dina väskor från Åhléns.

       Svara

        Jösses vilken öm tå det där var för dig!

        Svara

      Det är inte utan att man undrar lite över samhällsutvecklingen och vad det är för märkliga kufar som hittar till en blogg som den här och påstår att det är trashigt att ha en väska för 20 000 kr?

      Det är något otroligt sorgligt över det. Särskilt då jag känner på mig att det handlar mer om att personen är ensam, mår dåligt och känner behov av att försöka trycka till andra i hopp om att må lite bättre själv.
      Fy fan för att vara så ensam och tom inombords. Måste vara fruktansvärt 💔😢

      Svara

       Instämmer helt.

       Svara

       Kämpa.

       Svara

   Lite som Joakim Lundell har förstört GUCCI. Känns liksom bara trash nu.

   Svara

    Apropå Gucci så ”Gucci verkar vara populärast inom de kriminella gängen. Åtskilliga mördare och våldsmän har lämnat ett signalement efter sig där det talas om ett skärp eller keps från Gucci.” https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/lyxkladerna-som-lockar-de-unga-gangkriminella/

    Svara

    Förstår vad du försöker säga, men det gäller nog bara folk som betraktar märket från utsidan. Allt handlar om helheten. En person med klass kommer alltid att kunna bära upp något från Gucci lika mycket som Joakim Lundell och ortenfolket lyckas dra ner det. Men det är ljusår mellan dessa människor och deras livsstilar så det spelar ingen roll – de möts inte och de krockar inte. Det blir som två olika märken.

    Svara

   Finns få saker som är mer trash än att kalla något annat trash… 😉

   Svara

    Vad ska man säga då?

    Svara

    The trashier becomes the strasheeer

    Svara

   LV är inte trashigt i sig, det beror på vem som bär märket.

   Svara

    Jo. På produkterna när monogrammet syns är det alltid trash

    Svara

     Du är så okunnig att det är skrämmande.
     Men jag förstår att det kan upplevas så när man inte sett annat än ortenlivet.

     Svara

      Jag tror det svider för alla vanliga personer som gillar LV och Gucci att många associerar deras loggor med kriminella eller wannabe influencers. Tyvärr är det så för LV och Gucci att deras varumärken, precis som Burberry i början på 2000-talet, hamnat i ”fel sällskap”. Det kvittar för mig och många andra om det är topkvalité på produkten, jag skulle aldrig bära en väska eller plagg från dem med synlig logga. Jag väljer en annan väska (i mitt fall en väska från en svenskt märke i ekologiskt läder).

      Svara

  Vem är den här personen?

  Svara

   Kika på Irma sjörlings instagram, ligger under händelsefliken ”artistic osv”, kan bara vara hon.

   Svara

  Camilla får inte skriva om henne, bara lägga ut inför en herrans massa människor att Annica mår dåligt. På så vis skapas rykten och Annica mår om möjligt sämre, snyggt jobbat Camilla 👍🏼

  Svara

   om man läser på om företaget annica försöker lura till sig folk till så förstår man att hon är själv en bidragande faktor till att andra mår dåligt och t.o.m skadas ekonomiskt

   Svara

   Annica skrev för någon vecka sedan till Ny 24 reddaktör chief och ifrågasatte c och sajtens ansvar, så gissar att det är därför de nu vill visa Annica respekt och säger att hon mår dåligt, att de inte vill och vågar skriva om henne mer just därför. Hon har väl dock inte sagt ett ord nu om att hon mår dåligt tvärtom att hon mår bra och är lycklig eller har jag missat något?

   Svara

  Minns bara sen här konststudenten som blev stämd av LV (flera år sedan). De är på hugget kan man säga. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nadia_Plesner#Legal_action_by_Louis_Vuitton

  Svara

  Fake eller ej – det där var den fulaste väskan jag sett 😂

  Svara

  Varför köpa fejkväskor för att måla på? Varför inte köpa vilken hm-väska som helst då..?

  Svara

  ..ät så får du skägg 🙂

  Svara

  Varför tror du att Annica mår dåligt? Hon mår inte dåligt, hon har inte sagt el skrivit något nu om att hon mår dåligt tvärtom att hon mår bra och är tacksam o lycklig för allt hon har i sitt liv MEN för någon vecka sedan så skrev hon och ifrågasatte c och denna sajts ansvar när det gäller näthat och folks mående och vad denna sajt bidrar till, så gissar att de inte vill skriva om henne pga det.

  Svara

   Ok så Camilla ska ta ansvar för vad folk kommenterar här på bloggen men Annica ska inte ta ansvar för att hon promotar lurendrejeri ?

   Svara

  Camilla, Mona har gjort ett inlägg om människor hon känt förr, ringat in en lägenhet, berättar om en granne som tog livet av sig… om andra grannar som var alkoholister och gav henne en ful present….och är så allmänt respektlös så man blir matt.
  En läsare kommenterar att det är just respektlöst, och då hugger Mona som en skitsur 15 åring.
  Hon har verkligen inga gränser för vad man skriver om.

  Svara

   Men läste du ordentligt? Att hon aldrig skulle göra sig av med den fula presenten. Gud… Vissa letar ju fel som om det utgick hittelön…

   Svara

    Fast det skriver ju inte 22.51 heller. Bara att någon gav henne en ful present.

    Svara

     Paketet var ”dåligt” inslaget, och presenten var ful… Och tillsammans med allt det andra hon berättade, så vet jag i alla fall en som är jefligt lågväxlad.

     Svara

    Ja, jag läste allt. Och något fattas denna människa som outar folk på detta vis.

    Svara

  Vad heter hon på insta? Köper gärna fejk för har inte råd med äkta LV!!

  Svara

   Olagligt att ha och köpa fejk……….

   Svara

  Skriv om Tone Sekelius! ❤️

  Svara

  Märkligt att hon som ska framstå som så ”woke” (kolla sparade stories) inte vet vad de svarta pengar i fake-industrin finansierar (terrorism, vapenhandel, trafficking etc)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.