Pengar mot personuppgifter för Paow i Mexiko

Bild 1: 1000 kr till den som ger mig den här killens nummer och namn. //Paow Bild 2: Fick tag på båda deras nummer så nu blir det en pling till föräldrarna. //Paow
Bildkälla: Paow Instastory

Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad som pågår på den första bilden här, men tydligen ska det ha att göra med någonting som gjort Paow riktigt förbannad.
Hon erbjuder nämligen 1000 kr till den som kan förse henne med namn och telefonnummer till killen som publicerat inlägget.
Lite senare publicerar hon ett inlägg om att hon fått tag på numret till båda – antar att det var mer än en som låg bakom det första inlägget – och att hon ska slå deras föräldrar en signal.

Jag vet inte om jag tycker att Paow är riktigt rätt person att hålla på så här, med tanke på hur mycket kränkande material hon publicerat om olika personer som hon av någon anledning haft ett horn i sidan till.
Det är väl snarare i så fall Paows föräldrar som skulle ha fått en påringning efter att skit hon ställt till med på sitt Instagramkonto och blogg.

Ps. Tror ni tipsaren kommer få se de där utlovade pengarna?

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast det här var väl toppen? Hon agerar ju ansvarsfullt och kontaktar föräldrarna i stället för att göra nåt dumt så man får ju anta killen är ett barn. Så bra & moget gjort av Paulina tycker jag.

  Svara

   Toppen och moget? Det enda den bruden är arg för är att någon lagt ut hennes skankiga nakenbilder gratis. Jättetoppen! Vem säger att det ens är nån med föräldrar man bör ringa? Pålitliga fina mogna Paow?

   Svara

   Sorry men det finns inte ett uns av mogenhet och schysst tänk från Paows sida

   Svara

   Om jag var killens förälder och Paow ringde mig angående att sonen lagt ut hennes nakenbilder som hon tar betalt för, skulle jag säga ”Och?” till Paow och highfivea sonen. Det är ju inte precis som att han gjort något omoraliskt. Nu skulle inte min välartade son göra något sådant förstås.

   Svara

    Nu förstår jag inte riktigt, var det omoraliskt eller inte? Om det inte är omoraliskt, varför kan inte din välartade son tjäna pengar på att sälja kvinnors privata nakenbilder?

    Svara

     Därför att han inte har tid med sådant på grund av sitt högavlönade arbete på en finansbank i Hong Kong.

     Svara

      Du tror alltså att högt uppsatta män, finansmän, politiker etc inte köper sex eller pornografiska bilder pga dom är så ”upptagna” med sitt jobb? Wow! 😂

      Svara

       Hur kunde du vrida mitt svar till det där? LOL

       Svara

       Den typen av verksamhet skulle min välartade son aldrig syssla med. Inte på grund av att han inte har tid. Utan på grund av att han har fått en god uppfostran av sin fantastiska mor som gett honom sunda värderingar.

       Svara

        hahaha det finns inga finansmän med goda värderingar

        Svara

         Han är ingen finansman. Han är matematiker.

         Svara

      Oj…dessa män är ju oftast värst. Och nej, det är aldrig ok att göra ngt sådant. Oavsett yrke eller social status.

      Svara

   Så jävla bra förtroendeingivande samtal Paow kommer ha till de föräldrarna. ”Hej, jag lägger ut nakenbilder på mig själv på internet för att tjäna pengar. Jag har varit med i Paradise Hotel 150 ggr, haft sex i tv etc” ”Nu lägger er son ut bilderna på mig GRATIS på andra forum!!!!! JAG MÅSTE JU FÅ TJÄNA IHOP PENGAR ITLL NÄSTA OPERATION!!!!”

   Svara

    Haha – ja precis.

    Svara

  Förstår inte vad som menas i första bilden, skulle behövas en förklaring. Vad menas med 900objekt?!!

  Svara

   Swensfw -> Sweden Not Safe For Work.

   Bilder som går under naket brukar oftast bli taggat nsfw på reddit. Så man vet att en inte ska trycka på att se den om man är på jobbet.
   9000 objekt gissar jag att det är filer/bilder han menar. De tjejer han nämner i texten har väl Only Fans? Tänker att han eller någon har kopierat allt matrial ifrån OF och lagt det i en seperat fil som han vill dela gratis med andra.

   Vet ju att hon där gamer tjejen som sålde sitt badvatten har en only fans och hennes bilder blir snodda ifrån OF och delas gratis i grupper på Reddit.

   Reddit är ett stort online forum.

   Svara

    Thank you for coming to my TED lol

    Svara

     I for one, appreciated your Ted-talk! 😄🙏🏼🙏🏼

     Svara

      Haha tack! 😅

      Svara

     TED talk ska det ju givetvis stå 🙄

     Svara

    Tack, nu hänger jag med 😉 Mvh 27 åriga tanten 😂

    Svara

  Står ju högst upp? Ngn killen dom säljer hennes bilder i andra hand? Antagligen dom på only fans

  Svara

  För 1000 spänn kan de inte varit så jävla illa….

  Svara

  stort forum på bokstaven R och paows only fans för en mindre peng. det är första bilden

  Svara

   Okej gjorde misstaget att gå in och titta
   Tycker synd om henne :/ tycker nog camcsm ska ta bort hela inlägget för de länkar bara till hennes nakenbilder

   Svara

    Visst, självklart inte kul MEN hon har själv lagt upp massa bilder och det är internet vi snackar om. Inget här är heligt och hon gav sig in i leken helt på eget bevåg.

    Svara

     Men varför ska camcam indirekt länka dit? Inte ok! Om ngn annan sprider hennes bilder så är det inte ngt att fortsätta sprida

     Svara

    Paow är ”smartare” än så. Tror hon vet är helt övertygad om att folk går in o tittar. Förmodligen för att få fler att vilja se mer.
    Hon har legat i tv tusentals gånger, så pryd är hon inte.

    Svara

  Väldigt OT men Fayme? Vet inte hur hon blev känd men hon nämndes här och nyfiken som jag är så har jag kollat hennes instagram och snacka om Lady Damher-wannabe! Inredning- check, man med skägg-check, intresse för seriemördare-check, oro för cancer-check, ångest-check, allt som Lady Damher tycker-check. Så jävla pinsamt att se.

  Svara

   Mmmm eller hur. Och föda massa barn så man slipper jobba check. Noll utbildning och karriärsmål check. Och övervikten dök upp också när hon började umgås med LD check. Rött hår check och ”modestilen” check.

   Svara

   Men haha att den här spaningen dyker upp under typ varannat inlägg?

   Svara

    Oj det har jag missat. My bad.

    Svara

   Men JA! Och både Faymes och Natasha instagram handlar endast om alla deras hälsoproblem. ”Kan ni som lidit av *diagnos* kontakta mig”
   Och väldigt viktigt att nämna i varje inlägg att de är tjocka. Ja, vi har fattat ni är tjocka… (no fatshaming, går personligen inte runt och tänker på huruvida folk är tjocka eller ej)

   Äh, båda har ju tappat det helt 😅 Måste ju vara att dom triggar varandra? För sunt är det ju inte.

   Svara

   Alltså, hennes stories igår där hon undrar om hon har foglossning, varför i hela friden skulle det vara cancer??? Hon måste ju provocerat lite, symptomen var ju solklar foglossning och om hon är orolig varför ringer hon inte sin barnmorska???

   Svara

  Kan vi tala om Sofia Woods vampyrfobi?? I en omgång sant eller falskt på hennes instastory gissar en följare att Sofia inte har några fobier men att hon oroar sig för sin familj, hon svarar ”Falskt. Har en fobi om människor som går runt och tror de är vampyrer. Och om vampyrer finns? Obs svara inte ja om det är så jag vill inte prata om det på allvar. Jag har inte bjudit in nån här nu heller”. En annan följare ber henne vidareutveckla vad hon menar och hon svarar ”Nej för det finns en risk i det och den är jag helt enkelt inte villig att ta”. Alltså va? 🥴

  Svara

   Några tror på gud, andra på vampyrer.

   Svara

    Fast nu verkar det ju inte vara vampyrer i sig som hon tror på/är rädd för, utan människor som tror att de är vampyrer. Väldigt nischad fobi i alla fall.

    Svara

     Ok, några tror på gud, andra på att det finns människor som tror att de är vampyrer.

     Svara

     Har hon sett Vampire’s Kiss med Nicolas Cage tro?
     Och har inte ni sett den så borde ni verkligen göra det. Den är så hysteriskt dålig att den tar klivet över och blir skitbra.

     Svara

   Vampyrer finns. Hela myten om vampyrer har uppstått för länge sedan på olika platser i världen som ej haft kontakt med varandra, vilket säger något… Jag hade ett jobb inom vården där oväntat många människor dök upp med bett av fladdermöss just på halsen. Tyckte det var rätt märkligt med tanke på att bara fladdermössbett är ovanligt så just på halsen? Hmm.
   Sofia är smart men också smart att ligga lågt gällande detta.

   Svara

    Jobbade du på psyk möjligtvis?

    Svara

     Nä, en infektionsklinik. 🙂 Jag har dock arbetat inom psykiatrin också. Många patienter verkade mer rädda för ”djävulen” än andra s.k. övernaturliga väsen.

     Svara

      Intressant, berätta jättegärna mer! Vad sa människor? Vad föranledde deras rädsla?

      Svara

    😂

    Svara

    Oook…

    Svara

   Total OT, men gick på högstadiet när Twilight kom och var som störst. En tjej i klassen fick ej se filmerna eller läsa böckerna för sina väldigt kristna föräldrar som ansåg att vampyrer tillhörde djävulen.

   Slut på min otroligt intressanta berättelse.

   Svara

    De finns det alltså de som både tror på gud och vampyrer.

    Svara

    När jag gick i gymnasiet fick alla eleverna höra i nåt sammanhang som jag inte längre minns, att inte titta på Harry Potter. För magi och trollkarlar och sånt är okristet och dyrkan på fel gud, eller nåt sånt knäppt. Detta kom från en kristen, djupt troende lärare. Det var filmerna som hon var orolig över, men inte böckerna. En lärare kan ju inte säga att det inte är bra att läsa böcker.

    Svara

    Jag hade en vän som var JV och hon fick inte lyssna på E-Type för hennes föräldrar hade fått för sig att han var satanist.

    Svara

   Hon känns lite hippie child ofta.

   Svara

    Hon är väl väldigt mycket hippie child mixat med ett stort kulturellt och intellektuellt kapital som hon fått från föräldrarna, uppväxten och karriären. Och upplever att hon koketterar med precis såna här saker då och då, slänger in något som folk kan undra över och roas av. Hon ger ett vänt och försiktigt intryck men jag tror att hon är ordentligt slipad i hur hon bygger sin identitet på sociala medier.

    Svara

     Paow?

     Svara

  Kan vi prata om Paows reskompis tatuering? Som hon stavade fel på? Sjukt roligt juh!

  Svara

   Dom är ju en parodi på sig själva. Finns typ inget mer att säga.

   Svara

   Vad stod det på den? Menar du J?

   Svara

    Hon skulle tatuera Yin & Yang men skrev Jing & Jang.

    Svara

     No ragrets 🤪

     Svara

      Born too loose

      Svara

  Lite OT men hade inte Paow opererat in magrutor? De syns ju inte?

  Svara

   Ja och förstorat rumpan väl? Ser inte heller någon skillnad…

   Svara

   Men snälla hon har inte opereraT IN magrutor utan gjort ab etching – fettsugning som görs på ett sätt så det ser ut som att man har magrutor.

   Svara

    Men snälla, spela roll vad hon har gjort, min poäng är att det inte syns

    Svara

    Jag trodde hon hade opererat in nåt😂

    Svara

  Angående att Sindy Niklasson gör reklam för casino på sin insta story? Finns inte mycket som är så smaklöst att göra reklam om som spel.

  Svara

   Har en strippat på sexklubb ser en det nog som ett steg upp att göra reklam för spel.

   Svara

   Hela hon är ju inte direkt smakfull.

   Svara

   Det gissar jag betalade Wahlgrens hus i Spanien.

   Svara

  Är nyfiken nu med allt prat om Unni så kollade jag inte hennes Instagram, är hon väldigt opererad i ansiktet eller? Inget fel om hon är det men är som sagt nyfiken bara.

  Svara

   De behöver du väl inte fråga för att fatta att hon gjort. Onödigt.

   Svara

    Jo antagligen?

    Svara

  Varför låter du alla vidriga kommentarer om Åsa ingrossos utseende vara kvar? Vad är det här för skithål till blogg egentligen? Du kallar det för bevakning och konstruktiv kritik men exakt vad med att kommentera någons utseende, bröst, kropp är konstruktiv kritik?

  Svara

   Men snälla rikta kritiken dit den hör hemma! Människor måste börja ta ansvar för sina egna handlingar nån jädrans gång! Så trött på att få läsa om att Cam är ensam bärande på hur kommentarsfältet ser ut! Inte sjutton ber hon folk skriva elaka kommentarer. De kommer från riktiga människor och det är de som ska stå för det också. Alla bär ett ansvar inte enbart Cam.

   Svara

   Ingenting, kommentarerna är raderade.
   Nästa gång får du gärna anmäla dem genom att kommentera ”Gervide” så ser jag dem snabbare. 👍🏻

   Svara

    Hade du inte ordet ”anmäl” förut? Det låter bättre än ditt efternamn till något som kan vara lite mer ”akut” att radera.

    Svara

     Fast då lär hon få massa annat också eftersom anmäl är mkt vanligare

     Svara

   Kommentarer tas bort. Flera ggr jag sett hur kommentarer som riktar sig mot någons utseende tas bort.

   Svara

  Men vad tror folk egentligen? Att deras bilder INTE kommer spridas från OF? Så naivt att tro det. Ladies, posta inget på nätet som ni inte vill att allmänheten ska se.

  Svara

  Vad man än tycker om OF osv så äger Paow självklart rättigheterna till sina bilder, och ingen annan får sälja dem.

  Svara

   Absolut, men om man postar nakenbilder av sig själv på nätet, även om det sker bakom betalväggar, så är man nog inte så brydd om huruvida de får en större spridning eller inte. Sedan tycker jag såklart att den som sprider bilderna vidare har ett ansvar.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.