Bianca Ingrosso öppnar upp om statusen för sin relation med Phillipe
I sin senaste vlogg öppnar Bianca Ingrosso upp om sin och Phillipes relation och hur hon egentligen vill behålla allt som har med det att göra för sig själv, men att hon inte orkar se frågor och kommentarer om honom hela tiden och därför inleder sin video med att lägga korten på bordet.

Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger.

Om man inte älskar sig själv så är det svårt att älska någon annan, säger Bianca i sin video och fortsätter med att berätta om att hon gjort ett enormt arbete tillsammans med sin psykolog eftersom hon stundtals verkligen hatat sig själv under året som gått och att hon övar på att dra gränser för sig själv och för vad hon delar med sig av till sina följare.
Att hon varit för privat många gånger för att hon trott att det ska få människor att tycka om henne om de kan känna igen sig i det hon gått igenom. Att hon gjort det för att bli omtyckt.
Vad gäller hennes själv och Phillipe så säger Bianca att hon kommer för alltid att älska Phillipe, men att för nu får det vara så här.

Han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror aldrig att jag kommer att släppa honom. Jag tror aldrig att jag och Phillipe kommer att släppa varandra. Vi älskar varandra, har fortfarande väldigt mycket kärlek och känslor för varandra och är långt ifrån över varandra.

Jag tycker Biancas inställning till sina sociala medier känns sund.
Det finns ingen anledning för henne att vända ut och in på sig och bjuda in följarna till det allra innersta av sitt privata känsloliv, särskilt inte när väldigt mycket av det redan exponeras i Wahlgrens Värld.
Jag tror även att det är en ganska farlig spiral att hamna i, att hela tiden försöka ”omvända” de som inte gillar henne med att vara mer privat än vad hon egentligen känner sig bekväm, på bekostnad av sin egen personliga integritet.
För oavsett vad hon gör, så kommer det alltid finnas människor som inte gillar henne, hennes produkter eller program och det är okej, och säger ingenting om Biancas värde som person utan människor har olika preferenser helt enkelt.
Det är ju bättre att lägga tiden på att göra bra innehåll som hon mår bra av, för de som redan gillar henne och uppskattar henne som hon är istället för att lägga tid på de som kanske inte gör det.

Vi kan använda hennes lillebror Benjamin som ett exempel.
Han skriver primärt popmusik och är riktigt duktigt på det och har en stor följarskara som lyssnar på och uppskattar hans musik.
Skulle du däremot spela upp hans musik för någon som uteslutande lyssnar på hårdrock så skulle de förmodligen tycka att Benjamins musik var skit och be dig stänga av, eftersom personen ifråga inte gillar hans genre överhuvudtaget.
Vad är då mest rimligt för Benjamin att göra? Stånga sig blodig och slita sitt hår i ett försök att få hårdrocksfantasten att gilla hans musik, eller bara konstatera att människor gillar olika saker och istället lägga sin fokus och energi på att göra den musiken han själv älskar för de som uppskattar den och inse att det inte säger någonting om honom som människa eller musiker att en hårdrockare inte vill lyssna på Dance you off på efterfesten?

Alla människor behöver inte tycka om en. 
Jag tycker inte om alla människor, så varför lägga energi på sådant?
Det enda som händer då, är att man glömmer bort sig själv i ivern att vara alla till lags eftersom det inte går.
Har aldrig gått och kommer aldrig att gå, så i det stora hela är det slöseri med tid i kvadrat.

Så tycker jag.
Vad tycker ni?

 

234 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar Bianca. Tycker hon mognar allt mer.

  Svara

   Hade hon mognat så hade hon inte gjort videor där hon pratar om hur hon inte kommer att kommentera saker. Då hade hon hållit tyst och gått vidare.

   Svara

    Men lägg ner sån här skit.

    Svara

     Hon är omogen och osäker. Hoppas verkligen för hennes egen skull att hon växer upp, och jag menar det. Hon verkar inte må bra av det liv hon lever.

     Svara

    Precis. Det är hon som börjat prata om sitt privatliv. Och det är hon som får stänga ner det. Hon verkar ha mycket svårt med det. Undrar varför?

    Svara

     För att folk inte har någon respekt och ständigt måste fråga henne kanske? Får man hundratals frågor i veckan så känner man nog sig till sist tvingad att svara bara för att dämpa allt tjôt.

     Svara

      14.07//
      Varför säger hon då att hon inte bryr sig eller ens läser inlägg??
      Klart hon gör det.
      Hoppas bara att hon slutar ge sina tips till våra barn- dom fattar inte varsigår i hennes huvud

      Svara

      Men folk förstår ju att det är slut och har varit länge så varför svarar Bianca först nu och i en video? Kan det vara för klick och tjäna pengar och för att det är positivt för affärerna med lite snyftig uppmärksamhet efter kritik typ ”åh stackars Bianca”. Kanske är det även reklam i videon, har ej sett den. Varför svarar hon på detta just nu? – Det är en strategisk plan helt klart. Hon vill ju inte berätta och behöver inte göra det men ändå så gör hon det?

      Svara

       Varför fortsätter folk att fråga om folk ändå förstår att det är slut? Kan folk inte bara respektera det och hålla tyst.

       Svara

       USCH på dig! Har man inget snällt att säga kan man vara TYST!

       Svara

    Eller talar om menscyklens olika faser å hur ”BRA” detta Deo Doc är (som enligt leg gynekologer är rent SKADLIGT för underlivet
    Hon har gjort ett samarbete med detta företag tidigare
    INGEN är INTRESSERAD

    Svara

     Men nu blir jag förbannad deo doc är ett bra märke.Grundat av två kvinnliga gynekologer. Lyssnade du på vad Bianca sa. Detta märke är inte farligt utan precis tvärtom. Många får mindre besvär. Då det är ekologiskt och bra för känsliga slemhinnor.Jag är jätte känslig och detta märke är det bästa. Bara för att Bianca pratar om vissa produkter så känns det som griniga avundsjuka tjejer ska gnälla. Om man inte har nått bra att säga så strunta ta i det Och du behöver inte följa henne.

     Svara

      😂😂😂😂😂
      DOM ÄR INGA GYNEKOLOGER😂😂😂
      Dessa kvinnor är skickliga marknadsförare
      Leg Läkare/gynekologer runt om i världen vill stoppa dessa produkter för dom är rent SKADLIGA för kvinnorna
      Dom har orsakat mycket STORA problem hos kvinnor
      Men du verkar ju vara lika NAIV som Bianca å svälja Allt hon sejer😂😂🙃

      Svara

      Grundat av en elev på Handelshögskolan. Man ska undvika parfymerade produkter i underlivet. Det är inte raketforskning direkt utan det borde de flesta förstå.
      Men framförallt så skapar det ännu mer osäkerhet bland unga kvinnor och deras doft i underlivet. Har man en unken doft i underlivet då går man till gynekologen eller apoteket. Man köper inte deo för underlivet, det är idioti.

      Svara

   Ja, hon verkar ha mycket empati även om den riktas fel ibland. Hoppas hon kan göra sig fri från en kille som uppenbart inte är bra för henne

   Svara

    Det har INTE varit FEL på Philip
    Han har UPPENBARLIGEN inte ståt ut med Biancas självupptagenhet
    Å frispråkighet om deras sexliv mm mm som hon bl a Har dokumenterat i bloggar å poddar
    Han har nog INTE fått mycket utrymme i deras förhållande
    Jag önskar Philip ALL LYCKA TILL å hoppas han kan börja andas å leva det liv han förtjänar å vill
    Det var ett smart drag atr sälja lgh skaffa vovve å öppna krog
    ALL LYCKA Philip

    Svara

     Haha

     Svara

   Bianca och hennes Caia-team lyckas alltid tvätta rent efter att Bianca gjort bort sig och fått kritik, då kommer dessa snyftinlägg och videos så att hon ska få sympatier igen och få många klick och sälja mer… samma visa varje gång, det är återkommande och en noga uttänkt plan och strategi. Att det tog slut med Philippe handlar inte om att hon inte älskar sig själv utan om att hon tjafsar och bråkar och hur hon behandlar folk i sin närhet, se bara på senaste WV-avsnitten hur Phillipe och Lovisa behandlas, och det hon sa till sin mamma. Klart att det var jobbigt för Philiipe att bli filmad i sitt hem och utmålad som korkad och ohändig i tv osv.

   Svara

    Att hon är privat är inte för att bli omtyckt utan det är för att tjäna pengar, för att få klick och tjäna så mycket pengar som möjligt. Att hon kommer med efterkonstruktioner och snyft är ju däremot för att bli omtyckt efter att hon fått kritik som ju då är dåligt för affärerna. Det är strategi, och jag är ganska säker på att hon, nära och Caia-teamet är härinne och skriver positiva kommentarer om Bianca och Caia, det är så uppenbart, så tydligt ibland. De är sluga, manipulativa och strategiska. Bianca pratar emot sig själv så ofta, ljuger, manipulerar, överdriver… och sen kommer snyft. Svårt att ta henne på allvar.

    Svara

     Hon har ju DESSUTOM kritiserat pressen för att dom hängde ut Benjamin (dom gav negg kommentarer om hans musik det kunde hon INTE ta vojne vojne😥😥)

     Svara

   Förstår verkligen inte hur man kan prata öppet om sitt privatliv.. det är ju galet

   Svara

   men gud… hon har väl ingen skyldighet att berätta att hon opererat sig?

   Svara

   Först tänkte jag skriva att vi ska skilja på äpplen och päron och inte sprida fake news (att hon opererat brösten) men ja hon har faktiskt på sig en op bh i videon när hon har sheetmask på sig. Inte oväntat att hon skulle göra det dock. Operera brösten och gå isär från Phillippe

   Svara

   Ö

   Svara

  Hon är så modig och stark. Beundrar verkligen henne 💕

  Svara

   Omogen
   Självupptagen
   Det är Bianca Ingrosso i ett nötskal 😁

   Svara

    Du borde skämmas

    Svara

     Du kanske är lika SJÄLVUPPTAGEN 😂😂
     Eftersom du ber mej skämmas när jag talar om den verkliga sanningen

     Svara

   😂😂😂😂😂😂

   Svara

  Helt rätt av henne, alla behöver inte veta allt eller ha åsikter om hennes liv i minsta detalj.

  Svara

   12.03//

   Men det är ju precis vad hon tror!
   Alla hela universum är INTRESSERAD av henne!
   Me,me,me… titta hit!
   Hon känns så himla billigt numera, varenda sak hon köper ska PRISET synas!
   Vad kallas det då?

   Svara

    Lovisa håller med. Finns några influencers som tror allt kretsar kring dom. Kom ner på jorden och må bättre!

    Svara

    Intressant nog för dig att tycka lite i alla fall…

    Svara

   Ingen vill/orkar vara med Bianca hon är för SJÄLVUPPTAGEN
   Hon är yta/fasad skrapar man lite så är det en MYCKET trasig å skör liten människa där under fasaden

   Svara

  Tycker du kunde respekterat hennes önskan och inte startat en diskussion om det här. När någon uttryckligen ber om att få slippa läsa mer om det borde det respekteras.

  Svara

   Både Aftonbladet och Expressen skrev om videon igår så jag tror nog att min blogg varken gör för eller till i det avseendet.
   Det hon efterfrågar är att slippa frågor om det på SINA plattformar.

   Svara

    Du refererar till två kvällstidningar som struntar fullständigt i folks mående. Den nivån du vill vara på?

    Svara

     Jag pratar exponeringsmässigt.

     Svara

      Det är större chans att din målgrupp går in och skriver hos henne än att deras gör det. Och vad spelar det för roll egentligen? Hon vill inte prata mer om det, borde respekteras av alla – även Aftonbladet och Expressen.

      Svara

       Haha det är inte så pressen funkar. De skriver om sådant som händer. Självklart skriver de om hon lägger ut en video, och det vet hon såklart själv också.

       Svara

        Förtydligande, kvällspressen gör så. Inte seriös press.

        Svara

         Ja nu var det Aftonbladet och Expressen som diskuterades, eller hur? De gör precis så.

         Svara

      På AB och Expressen? Men där kommenterar ju ingen? Här hittar väl folk sig gärna?

      Svara

       Bianca ville slippa frågor på sina plattformar. Hon väljer ju själv om hon vill läsa här inne eller inte, både inlägg och kommentarsfält precis som på alla andra forum där det finns diskussionsforum.

       Svara

        Jag tror inte du förstår riktigt camilla, de dom menar (som jag förstår), är att vi som läser här kommer gå in på hennes plattformar och börja fråga massor om hennes liv.

        Svara

         Fast det tror inte jag. De som läser och skriver här är, tror jag, aningen äldre än fjortisarna som springer efter Bianca.

         Svara

          Valentina, då har du nog missat att det ÄR “äldre kvinnor” som är de allra elakaste. Precis som de flesta kommentarerna här tyvärr… Ganska sorgligt. Förstår inte varför de tror att internet är till för att klaga och hata… :/

          Svara

         Då har ni lässvårigheter, hon ber om att man inte ska göra just det. Förstår du inte så enkla saker?

         Svara

          Detta var svar till C!

          Svara

          Så om jag ber dig hålla käften, då kommer du göra de? För de är ju en enkel grej att bara vara tyst
          Bara för att en säger så betyder de inte att exakt alla kommer ge fan i att fråga eller? Kan ha fel men tror inte de

          Svara

    Fast jo. Bara för att nån annan gör det, betyder inte att man själv bör göra det.

    Håller med, tycker detta ska tas bort av respekt för de båda.

    Svara

     Tycker det är galet att endel verkligen tycker att det är rimligt att detta inlägg inte ska vara ett inlägg. Vi kan inte mecka med demokratin på ett sådant sätt. Alla ska få komma till tals. Sedan är det upp till individen hur man väljer att uttrycka sig om det. Och på riktigt. Hon gör ju reklam för mins två produkter i sin video. Kan inte ta den där människan på allvar. Snyft snyft och så säljer vi lite reklam på det. Då menar jag inte att det är rätt att säga fula saker för det. Men skriva inlägg här om det. Ja för fan. Vill hon ha ett privat liv så håller hon bara smattran om det hon vill hålla provat och lära sig så emot dryga frågor som rör det.

     Svara

      Hahaha! Lägg ner med att prata demokrati i en skvallerblogg. Det finns gränser

      Svara

       Skratta på du. Är du Örjan Lax på skrattkurs eller?

       Svara

   Men hon pratar ju om det själv. Hade hon inte velat ha uppmärksamhet så är det bara att hon håller tyst, svårare än så är det inte. Nu gör hon inte det vilket tyder på att hon vill att folk uppmärksammar henne ändå.

   Svara

    Hon pratade om det enbart för att bekräfta det och be folk sluta ta upp det. Har du ens sett vloggen?

    Svara

     Ja. Hon vill bara ha uppmärksamhet, det är allt.

     Svara

      Men snälla, Bianca behöver inte be om uppmärksamhet.

      Svara

       Men du förstår att hon tjänar pengar på om en vlogg får mycket klick. Även att folk känner sympatier för henne är viktigt för att sälja bra och tjäna pengar. Det är positivt för Bianca och för Caia. Hon tvättar liksom rent sitt rykte i videon, dumheter glöms bort och kritiken glöms bort. Det ligger strategier bakom. Hon vill inte berätta säger hon, och hon måste inte, men ändå så gör hon det. Hon tjänar pengar på att vara privat och det är därför hon är det.

       Svara

      Bianca är nog en av FÅ människor i Sverige som inte behöver be om eller anstränga sig för att få uppmärksamhet.

      Svara

       Så varför gör hon då videor som den ovan för hon får MER uppmärksamhet. Jag menar att hon skapar det själv, och sen går ut med att hon mår dåligt över det. Det är något som inte är helt sunt i allt detta.

       Svara

        För att folk dagligen i flera månader ställt frågor om hennes förhållande. HUR ska hon kunna gå vidare om hon inte sätter stopp på det? Kul att bli påmind om sitt ex varje gång man kollar i telefonen.

        Svara

        Ja, precis. Det är inte sunt. Hon har visst sedan barnsben lärt sig att exakt allt är ok att prata om, även i det offentliga. Sex, kukar, mens, trauman… allt, medan de flesta av oss andra lär oss att man helt enkelt inte pratar om vissa saker. Aldrig. Hon har noll integritet och tror det är normalt att prata om saker som hon pratar om vilket det inte är.

        Svara

       Nu bad hon ju om att slippa frågor?

       Svara

        På SINA plattformar.

        Svara

         Svag ursäkt. Ta bort inlägget och respektera Biancas känsloliv. Ja, hon kan välja om hon går in på din sajt men genom ditt inlägg uppmuntrar du till diskussion som med enkelhet kan spilla över till Biancas egna kanaler.

         Svara

          Har du missat vad den här bloggen handlar om?

          Svara

          Men hallå, det är väl bra om fler stora plattformar berättar att Bianca inte vill ha frågor om Philippe och att det är slut? Så ser fler det, alla kanske inte tittar på hennes videos. Camilla hjälper henne sprida ordet

          Svara

  Lägg ner. Låt henne vara.

  Svara

  Undra om det verkligen är över denna gång.

  Svara

   Nej. Hon va ju tydlig med att dom älskar varann och säkert komma hitta tillbaka. Hon va tydlig med det tror jag för att vara ”före” ifall dom blir tillsammans igen och hon får massa skit för det

   Svara

  Alice träffar redan en kille, sitt ex Philip🤪

  Svara

   Golare har inga polare.

   Svara

    Behöver inga polare

    Svara

   Eller så sågs dom som vänner

   Svara

   hur vet du det 😮 give me the gossip 🙈

   Svara

    Dom la ut en story på instagram från samma plats, vid ett bord med ett glas rött🙊 Någon fler person var med också.

    Svara

   Ehh 😮 va

   Svara

  Jag hoppas att Bianca kan bli lycklig utan Phillipe.🙏🏼💖

  Svara

   Ja hon förtjänar verkligen bättre.

   Svara

    Eller han, hon är så konfliktsökande.

    Svara

   Hon skulle må bra av en riktig man.

   Svara

    Vad är en riktig man?

    Svara

     Behöver man fråga det så har man nog aldrig träffat nån.

     Svara

      Någon som kan hantera en skruvdragare?
      Tror knappast att alla delar samma bild av vad en ”riktig man” är.

      Svara

       Alla normalintelligenta människor kan hantera en skruvdragare.

       Svara

       En riktig man vet hur han ska behandla sin partner respektfull och med ärlighet. Inte ens som dumpar personen varannan helg.

       Svara

        Men sluta skyll på Phillipe, Bianca är nog ganska svår att leva med det är ganska uppenbart.

        Svara

      Starkt svar!

      Svara

      Alltså motsatsen till Philippe. Han är ju en jävla mespojke. Lever på sin tjej, tar inte hand om henne, har inte byggt upp sig själv. Minns när han skulle handla till sin jävla pasta och hon bad honom köpa nånting och han tyckte hon kunde köpa det själv, det där är ingen man, utan en snål, mesig jävla tönt. Och en man som gör slut för att sätta på andra? Det är ingen man. Hon behöver någon som är på hennes nivå ekonomiskt, lite äldre, som skämmer bort henne och är stabil.

      Svara

       Eller kan hon växa upp och klara saker själv, hennes mamma kan inte ens betala räkningar själv det gör hennes gamla pappa åt henne.

       Svara

        Ehh på tal om ingenting? Klara sig själv gör hon ju, men vad har det med att hennes kille är snål att göra? Ingenting

        Svara

       Han lever INTE på Bianca
       Till skillnad i från Bianca Har har han LÄSHUVUD studerat på en utav Englands eminenta universitetet där inte vem som helst kommer in
       Så han ville nog ha en som har lite ”huvud” å inte har åkt genom livet på sitt efternamn

       Svara

        Om han har läst på en av de bättre skolorna i London, varför har han inte haft ett ”bra” jobb efter dina studier? Bianca gjorde så att han fick en Youtube kanal för sin matlagning osv.

        Svara

         Det var väll tur att han hade en sådan tekniskt begåvad flickvän
         Är det FEL att bli hjälpt med tekniken när man inte klarar det😱
         Han har ett bra jobb😁😁

         Svara

        Regents University är inte ett av Englands mest eminenta universiteten. De fick universitets-status 2012, innan dess hette det Regents College. Och dessutom är det VÄLDIGT dyrt att gå där, mycket dyrare än de vanliga universiteten i England, vilket betyder att har du råd, kommer du i princip in.

        Svara

       😂😂😂😂😂
       Hur kan man få barn med sej SJÄLV
       Mer än via en äggdonation å det tror jag inte hon är beredd att göra

       Svara

      😂 Bra försök!

      Svara

    Hon skulle väl framförallt må bra av pålitliga, genuina människor i sitt liv som vill henne väl. Oavsett vilken kategori dessa faller under.

    Svara

    En som hon inte behöver göra slut med nio gånger om året till en början.

    Svara

  Men hur accepterar men att alla inte kommer tycka om en? Jag är i samma sits som Bianca där, jag fattar att alla inte gillar mig men jag tycker det är jobbigt att acceptera det. Är ingen människa som vill vara alla till lags utan kan stå upp för min åsikt. Hur fan jobbar man bort det?

  Svara

   Man jobbar på sin självsäkerhet och inser att det inte spelar nån roll om andra gillar dig eller inte, så länge du gör ditt bästa och kan stå för den du är och det du gör. Om inte annat så kommer det med åldern. Man orkar inte bry sig om sådana onödiga saker efter ett tag helt enkelt,

   Svara

    Håller med, tror också det kommer med åldern. Man slutar helt bry sig helt enkelt.

    Svara

   Tänk på att det genuint inte spelar någon roll vad någon annan har för åsikt om dig. Om några år kommer du inte minnas att någon random kollega tycker du är en bitch.

   Svara

   Jag känner igen mig i det du skriver, verkligen. Det senaste året har jag försökt att tänka ”tycker jag om alla människor?” när jag börjar fundera på om person x, y och z tycker om mig. Det ger mig någon form av insikt i att jag själv inte tycker om alla människor som jag möter, så varför ska då alla tycka om mig? Det kanske kan vara en comforting thought för dig också?

   Svara

    Så är det även med gamla vänner, vissa har man känt länge men när man utvecklats och mognat kanske man inser att man inte har så mycket gemensamt längre och att vännen beter sig märkligt och inte så empatiskt. Man kanske ser saker på ett annat sätt, värderar dig själv mer och inser att vännen inte är så bra för en egentligen. Kan vara småsaker som handlar om hur vännen bemöter en, reagerar på vissa saker, men alla dessa småsaker tillsammans gör att man börjar ogilla vännen. Då bör man bryta med denna personen. Detta borde det pratas mer om, vikten av att ha omsättning på sina vänner, att inte låta folk hänga kvar av slentrian bara för att man känt varann länge. Vissa människor har en märklig attityd som man tyvärr kan vänja sig vid, men som blir nedbrytande om det pågår för länge.

    Svara

   Man inser att det inte finns, aldrig funnits och aldrig kommer finnas någon person som alla gillar. Exakt alla människor har detta ”problem” även om vissa tar det hårdare än andra (vissa bryr dig inte ens). Ju mer känd man är, desto fler kommer ha en åsikt om en- vissa gillar, andra gillar inte. Människor är olika och gillar olika. Det är inte då dramatiskt egentligen.

   Svara

  Önskar båda allt gott! Hoppas de iaf provar att vara ifrån varandra tillräckligt länge nu för att kunna börja dejta nya. Antingen förstår det då att det de hade var bra och hittar tillbaka. Eller så inser de att de inte passar att leva ihop och att de kommer ha det bättre med någon annan.

  Svara

  Bianca säger att hon inte vill prata om det eftersom det är privat, ändå är det just det hon gör. För att undvika spekulationer så hade hon kunnat säga att det var slut och anledningen till det är privat. Bu fläker hon ändå upp sitt innersta för allmän beskådan.

  Svara

   *Nu

   Svara

   Exakt.

   Svara

  Glömd? Du tror att Bianca blir glömd för Camilla skippar ett inlägg om henne? Bianca är en av de kändaste och mäktigaste personerna i Sverige.

  Svara

   ”Mäktigaste” 😆

   Svara

    Ja, mäktigaste. Eftersom synas med henne eller i hennes kanaler drar in mycket pengar så sitter hon på väldigt mycket makt. Märktes väl när hon fick tv4 att sparka Bard.

    Svara

     I kändisvärlden har hon kanske mycket makt. Men du kan inte säga att hon är en av de mäktigaste personerna i Sverige.

     Svara

      Fast det är hon 🤷🏼‍♀️ Människor som kan påverka många är mäktiga.

      Svara

       Vad kan hon påverka menar du? Seriöst?

       Svara

        Att alla ska börja med läppfillers!?! 🧐

        Svara

         Ja, det förstås.

         Svara

     Ingen vill/orkar vara med Bianca hon är för SJÄLVUPPTAGEN
     Hon är yta/fasad skrapar man lite så är det en MYCKET trasig å skör liten människa där under

     Svara

    Pengar = makt.

    Det inser nog de flesta om de tänker efter.

    Svara

     Nja.

     Svara

  Så så sant! Precis så!! ❤️

  Svara

  Vad hände med den nya assistenten som Bianca anställde i höstas? Hon som jobbade för Isabella Löwengrip tidigare. Har inte sett skymten av henne på varken insta eller youtube, eller hört henne nämnas. Sket det sig månne?

  Svara

   Syns du per automatik i din chefs sociala kanaler? Det gör inte jag i alla fall. Bianca kan väl anställa en assistens utan att den personens arbete måste exponeras?

   Svara

    Med tanke på hur mycket Worge syntes i hennes kanaler,så är det kanske konstigt.

    Svara

     Bianca är kär i Lovisa så de har ju en speciell relation.
     Lovisa är mer än assistent.

     Svara

     Där har vi en grej till Undrar varför Vronge helt plötsligt skulle börja plugga Stod hon inte heller ut med Biancas självupptagenhet
     Om Bianca inte söket professionell hjälp SNARAST så står hon snart ENSAM ingen jag menar INGEN ståt ut med henne
     Många ut av hennes anställda är ju BETYDLIGT äldre Dom skulle ta ett ordentligt snack med henne så hon kommer ned på jorden hon kan INTE sväva i det blå längre

     Svara

      Det är väl inte så konstigt att man vill plugga när man är 25 och har jobbat några år?

      Svara

   Hon har väl lärt sig att inte exponera assistenten, för då drar den.

   Svara

   Assistenten kanske själv valt att inte synas på sociala medier.

   Svara

   Hon syns ibland men inte i samma utsträckning som Lovisa gjorde, det är väl smart för att hålla en professionell relation. Men om du kikar på assistentens story ibland så kan hon lägga upp saker och tagga Bianca och Lovisa.

   Svara

  Och så är de tillsammans igen om ett par månader…

  Svara

  Bianca är väl ett bra exempel på att man inte blir lycklig bara för att man är rik, även om livet blir mer bekvämt och tryggt med pengar.

  Svara

   100%!

   Svara

  Hoppas verkligen att de försöker gå vidare nu och hitta rätt person. För har man försökt flera gånger och det ändå inte funkar så kommer det inte att funka. Att älska varandra räcker inte alltid.

  Svara

  Hoppas hon inser att om det inte funkade dom första x antal gångerna kommer det inte funka nästa gång heller.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Orkar varken med henne eller hennes jädra relationsspel.
  Hon har ju pengarna, dra dig tillbaka från offentligheten och lev ditt liv!

  Svara

   Men uppmärksamheten då, hur ska dessa tjejer överleva utan uppmärksamhet och den meningslösa bekräftelsen från höger och vänster?

   Svara

  Hoppas bianca äntligen får barn med sig själv och inte hindras av han längre.

  Svara

   *honom

   Svara

   😂😂😂😂😂
   Hur kan man få barn med sej SJÄLV
   Mer än via en äggdonation å det tror jag inte hon är beredd att göra

   Svara

  Jag har alltid gillat Bianca men nu växte hon verkligen ännu mer. Det låter som att hon har mognat mycket. Jag har alltid suckat lite om hennes av/på med Philippe, men nu när jag hör henne prata om det känner jag igen mig jättemycket. Jag och mitt ex kommer nog aldrig riktigt släppa varandra heller, det är en svår situation. Hoppas Bianca kan hitta en bra balans med jobb/privat och fortsätta jobba med sig själv.

  Svara

  OT Margaux. Kollade hennes förlovningsvlogg och blev så ledsen när jag hörde Sean säga ”Om du inte haft en bild på det, så känns det som att du inte hade varit så glad” om varför han såg till att hyra en fotograf till förlovningen.

  Svara

   14.24//

   Har dom inte redan separerats?!
   Tycke det såg så ut i stan.

   Svara

   Tänkte också på det när jag såg det länkas till en artikel om henne någonstans. Ungefär som att om det inte finns på bild så har det inte hänt.

   Svara

   Hur komm DETTA par med i dessa Bianca trådar
   HÅLL ER TILL ÄMNET

   Svara

    Lisa, du bestämmer inte över oss.

    Svara

  Bianca är en fantastisk person och så positivt att hon har en psykolog som kan hjälpa henne. Varför pratar hon om att hon och philippe alltid kommet att älska varandra, ha dörren öppen, finnas där för varandra, hur kommer det bli om hon träffar en ny? Det upprepade tjatet om hennes och andra kvinnors underliv och att det ska användas deodoc hit och dit är ett tecken på att hon inte riktigt vet var gränserna går. De legitimerade läkarna på deodoc visar att deras läkaretik är tvivelaktig när de anlitar en person med ätstörning och som inte mår bra att göra reklam för deras underlivsprodukter. Biancas behöver inte samarbetet med deodoc, men de behöver henne för att tjäna pengar. Varför kan läkarna själva göra reklam för sina produkter?

  Svara

   Men lägg av, vad har ätstörningar med underlivet att göra?

   Svara

    Hon ska vara ”perfekt” all over. Är man osäker så tror man kanske att man måste använda dessa underlivsprodukter.

    Svara

   Men vad har hennes ätstörning med underliv att göra? Jag hade förstått om hon gjorde reklam för Viktväktarna t.ex. men förstod inte din poäng där.
   Alltså hennes bulimi kommer hon nog troligtvis alltid ha, men kommer gå i perioder och dessutom något som hon lär sig hantera. När anses hon helt ”frisk” enligt dig?.
   Förstår inte varför hon inte skulle kunna göra reklam.

   Svara

    Bolaget som säljer dessa produkter vill att man ska känna sig misslyckad om man inte ständigt doftar syren eller vad, från underlivet. Har inte kunskap om bullemi, men det handlar om hur man behandlar kroppen för att den ska vara ”perfekt”

    Svara

     Men jösses, deodocs produkter är ju inte knark?

     Svara

      Jo för underlivet
      Det är INTE sunda prepparat för underlivet
      Man ska inte ha parfym ”där” Det fins studier som visar på det att kvinnor som har anv dessa produkter har blivit så uttorkade att dom har svårt att genomföra ett normalt samlag det kan ta månader innan kroppen är återställd andra kvinnor har fått allergiska reaktioner varfyllda blåsor
      Nu vill man gå in å stoppa försäljningen

      Svara

     Varför tror så många unga människor att det heter BULLEMI?!!!
     Det har ingenting med bullar att göra. Det heter BULIMI

     Svara

     Där har du HELT FEL😂
     Bulimi är en allvarlig ätstörningssjukdom som man får leva med resten av livet problemet sitter i hjärnan/psyket
     Den orsakas av psykosocial stress

     Svara

   Frågan är mer vad som kommer att hända när han träffar någon ny? Hittills har hon ju inte fixat hans dejtande av andra tjejer särskilt bra utan då kickar hennes dåliga självkänsla in igen och det ska postas avklädda bilder osv för att göra honom svartsjuk.
   Hon flyttade ju t o m in i samma fastighet som honom, bara det är ju stalkervarning deluxe.
   Nej, hon har mycket att jobba på. Verkligen fullt upp för henne psykolog.

   Svara

    I en av de sista poddarna med A, kanske den allra sista, berättade Bianca att hon höll koll på hur Ph rörde sig så att hon skulle råka springa på honom. Det lyckades och sedan blev de ett par igen.

    Svara

     Jaaa!!!!!! Det stämmer.

     Svara

  Hade hellre skjutit mig själv än pratat öppet om mitt förhållande. Dagens ungdomar kommer inte veta nånting om integritet och hur mycket det väger att vara privat. Sorgligt

  Svara

  Alltså gud… släpp honom, hade han verkligen älskat henne hade han inte dumpat henne stup i kvarten för att vara med andra

  Svara

  Camilla vad är det för info denna hemsida kräver tillgång till? Det står att den vill ha info om information på ens enhet, identifierare mm… någon som vet vad den egentligen plockar up?

  Svara

   Samma som alla andra liknande sidor, demografi, ålder mm för att kunna visa så relevant reklam som möjligt.

   Svara

    Jag får bara upp en massa reklam för Allt för föräldrar (en sida jag aldrig besökt för övrigt). Kunde inte vara mer irrelevant.

    Svara

    Hur får ni fram det? Är det genom det som står på enheten, ens namn, ålder, email och annat som man har lagrat?

    Svara

     Jag tror alla liknande sidor i Sverige använder Google Analytics, och så även Life of Svea.

     Svara

  Hoppas det nu förblir slut mellan dom, hon har ju helt klart inte mått bra i detta ON-OFF förhållandet. Hon behöver ta tag i sin stora mentala ohälsa på allvar och få den under kontroll

  Svara

   Låter inte som att hon är över honom på långa vägar. Alltid älska varandra? Nej, vänta tills han skaffat en ny flickvän…

   Svara

    Exakt. Skrev det precis i en annan kommentar. Hon kommer inte att fixa det alls.
    Hon flyttade ju t o m in i samma fastighet som Philippe för att hålla koll på honom mer.
    Nej, det är sjukligt och destruktivt. Hon har fortfarande inte ens fattat det.
    Istället försöker hon beskriva dem som århundradets romans och att de inte vill ”släppa varandra”, att det är så passionerat osv när det mer handlar om att HON är besatt och han använder henne för uppmärksamhet/kändisskap/sexuellt.
    That’s it.
    Verkar inte som att psykologen når fram till henne heller, eller så vill hon inte fatta. Ingen i hennes omgivning som talar klarspråk om detta heller verkar det som.

    Svara

     Har hon sagt att det var därför hon flyttade dit? Vill minnas att jag bara hört att hon älskade lägenheten men att det typ var lite awkward eller jobbigt att den låg så nära hans (minns inte exakt men det känns som hon sagt nåt liknande, och vet inte varför jag skulle få för mig det🤔😂).

     Svara

      Nej, det har hon inte sagt men känns som det är rätt tydligt att det hade betydelse, även om hon såklart gillade lägenheten också. Ser man till hennes behov så är det däremot rätt konstigt val av lägenhet. Hon hade behövt större rum för walk in closet, större badrum och själv vill hon ju även ha ett ytterligare rum som kontor. Så det finns ju andra lägenheter, även på Östermalm, som hade passat henne bättre.
      Men då hade hon ju inte kunnat bo på samma nära avstånd…

      Svara

       😂😂😂😂😂😂😂

       Svara

       Garderoben är LAGOM Men hade Hon inte haft så SJUKT MYCKET/ÄCKLIGT med kläder som hon har så hade hon fått plats
       Men detta sjuka shoping bteende är ett rop på hjälp
       Det är ett tecken på att hon INTE mår bra hon är en shop a hollick
       det är en sjukdom lika dant som rökning å alkoholmissbruk hon vill fly från något som sårar henne gör ont då köper hon kläder varje plagg hon köper är som en värktablet så länge substansen fins kvar i kroppen å lindrar smärtan så är det ok men när subbstansen har försvunnit å smärtan kommer tbx så blir det ett nytt klädersplagg
       (Hennes mamma var lika dan när hon var ung shop a hollick hon hade dille på dyra skor å väskor i mängder)

       Svara

     Men oj AA vad du verkar veta mycket?

     Svara

     Sådan far. Sådan dotter

     Svara

     Så var det inte ALLS
     Det var Philips BRORS lägenhet men eftersom Bianca å Phillip inte ville flytta ihop med engång så tog Philip den lgh
     Efter som Philips bror skulle plugga utomlands

     Svara

  Det har ju spekulerats en del om orsaken till varför hon tagit en paus ifrån vloggandet. Nu ser man till och med i videon att hon har en opertionsbh på sig.

  Svara

   Men lägg av, det här är när skvaller blir vidrigt. Hon har på sig ett enärmat kort linne från aimn 😳😂 Hade du opererat dig hade du vetat att sånt inte går att ha på sig förrän typ ett år efter op om ens det.

   Svara

    Men tönt anonym kolla vidare så ser du. Hon byter outfit 3-4 gånger i videon.

    Svara

    Det har jag gjort din oatetiska människa, och i inget av klippen har hon någon sådan på sig.

    Svara

     Men JO. Har själv opererat brösten och ser ju haha? Förstår inte varför du säger emot. Hon bär en operationsbh men ja bara för det kan vi inte garantera att hon genomgått en operation, hon kanske tycker den är bekväm eller så.

     Svara

     Dags att skaffa glasögon!

     Svara

   Nej, det där är aimns nya kollektion med en sportbh med bara ett axelband.

   Det var det inte, ber om ursäkt.

   Svara

    Men vad i… haha Camilla och anonym, Bianca har OLIKA outfits i videon. Kolla från minut 22.30 ungefär, då har hon en vit sportbh man får från kliniken/kirurgen efter operation. Man ser knäppningen framtill. Det är för man inte ska behöva dra den över huvudet. Det är inte den toppen med ett axelband.

    Svara

   Vem bryr sig! Om hon nu har gjort det så är det väl bara bra att hon inte har berättat om det? Tänk vilket liv det hade blivit på er om hon hade gått ut med det. Nu vill ni iofs ha det bekräftat, är ni aldrig nöjda?

   Svara

    Så länge hon aktivt fortsätter påstå att det enda ingrepp hon gjort är läpparna och under ögonen så är det väl ändå bra att man får veta att det är ganska långt ifrån sanningen? Folk ser upp till hennes utseende och hon säljer in samarbeten på att en produkt gjort si och så när det egentligen är botox, fillers och väldigt avancerad hudvård med diverse maskiner som bara utbildad personal får använda som skapat det utseende hon har idag. Hon är otroligt vacker och hon går hos väldigt skickliga läkare/sjuksköterskor/hudterapeuter som har ett gott öga för vad som ser bra ut. Därför är det såklart många, som själva inte är så insatta, som går på hennes snack om vad hon fixat till och vad som är naturligt.

    Svara

     Hon väljer själv vad hon vill berätta om och har ingen skyldighet att tala om för er om hon opererat sina bröst eller inte.

     Svara

      Du ser inget problem med när hon och andra influensers säljer in att de använt en produkt i flera månader och att mirakelprodukten slätat ut huden på dem, när de precis fyllt ut kinderna med fillers och suddat ut alla ålderstecken med botox? Det är en viss skillnad på att inte berätta något och att aktivt förneka något och Bianca brukar förneka rätt ofta att hon gjort botox och fixat kinderna.

      Svara

       Nej för jag varken bryr mig eller lyssnar på när de rekommenderar produkter.

       Svara

     Ja exakt Kindben, hakan, läppar, kinderna, pannan, ögonbrynen, brösten.
     Och hon nekar allt detta och låter
     därför följarna tro att man får så endast med hjälp av olika produkter och nu får man inte längre ha en åsikt om hennes relation med P för hela kommentarsfältet på B’s youtube stängdes 🙂 Hon kommer fortsätta med sina
     ”Men ASSÅ…. ni förstår inte det här är det bästa ALLTSÅ ni förstår inte köp ohh my goddddd ehh ni måste ha det”

     Svara

      Hon låter följarna tro att man får denna look med caias produkter när det i själva verket är ingrepp 🙁 sen att hon gör reklam för aimn sportkläder med bulimi som träningsmetod…

      Svara

   Hon har en operationsbh på sig och jag kan bekräfta att hon har gjort en operation, ni behöver inte tro det. Säger det bara, har en kollega som är vän med henne.

   Svara

    Och?

    Svara

  Finaste och bästa videon från Bianca! ❤️ många kloka ord! Heja henne!

  Svara

   Förutom reklamen.

   Svara

  Bianca talade ju verkligen för Philipe i denna videon? VI är långt ifrån över varandra, VI kommer alltid ha dörren öppen för varandra osv osv. Hoppas han håller med henne i det hon säger annars kommer han få det jäkligt tufft att hitta någon annan

  Svara

   Det är bara som hon intalar sig för att hon blivit dumpad igen. Hon ska alltid betona att han minsann älskar henne, att de älskar varandra ”lika mycket” eller han t o m mer när det är uppenbart att det inte alls är så utan att det är hon som snarare är sjukligt besatt.
   Bara att hålla på och snacka som hon gör visar att hon inte fattat någonting. Hela relationen är destruktiv, så länge hon inte inser det så kommer hon aldrig vidare. Kvittar hur många psykologer hon går till då.

   Svara

    Tror definitivt han är minst lika besatt av henne.. Ge det två månader och de är tillsammans igen. Han kommer ju aldrig kunna hitta nån annan tjej som är fine med att exet öppet till hela svenska folket säger att dom aldrig kommer komma över varandra och vilken kille vill va me Bianca när hon så uppenbart flera månader efter att de tog slut fortfarande är dödskär i Philippe

    Svara

     Nej, han har henne till det sexuella, sen orkar han inte med henne. Och vem gör det? Vem orkar leva med hennes utbrott och bortskämdhet? Som hon beter sig mot folk i sin närhet, mot sin egen mamma. Det är väldigt illa.
     Sen är det väldigt talande att han fått henne att göra flera aborter. Hade han älskat henne så hade han sett ett framtida liv med henne, det är rätt uppenbart att han inte gör det. Håller på och gör slut en gång i kvarten, vuxna människor… Det går ju inte att ta seriöst. Bianca duger inte som fru till Philippe, han vill ha någon som är utbildad och kan föra sig lite bättre utan att han behöver skämmas. Jag säger detta mot bakgrund att jag inte ens gillar Philippe men oavsett är jag övertygad om att båda får det bättre på annat håll. Detta är bara omoget beteende och destruktivt.

     Svara

   Ställde inte hon ett ultimatum att de skulle skaffa barn det här året, annars skulle de göra slut? Han kanske inte var redo. Dessutom kan ätstörningar komma ivägen i ett förhållande också.

   Svara

    Det är precis därför de gjorde slut. Han kände sig pressad av hennes ultimatum så de gjorde slut.

    Svara

  Bianca har operetionsbh i videon. Kan sätta livet på det. Har själv haft likadan. Syns på flera ställen i videon efter deodoc-reklamen. Syns i minut 22.34, 25.45 etc

  Svara

   Japp den syns med sin framknäppning

   Svara

   Oj! Ja, det gjorde den visst.

   Svara

   ”Kan sätta livet på det” 😄 Oj, här var det fullaste allvar.

   Svara

   Jaha. Det förklarar kanske detta långa uppehåll. Då är det kanske lite uträknat att använda frågorna om P som täckmantel. Som jag skrev högre upp. Kan inte ta den tjejen på allvar när allt egentligen handlar om content.

   Svara

   Skrev ovan. Men måste det verkligen spekuleras i allt hit och dit hela tiden? Det hade blivit ett jävla liv om hon berättat om det, och nu när hon inte säger något så kan ni ändå inte låta bli.

   Jag är inget fan av Bianca, men jag tycker fan synd om henne som ska behöva vara så jagad av folk och deras frågor, funderingar och spekulationer. Visst, det kanske hör till hennes exceldokument och hon kanske har fått mig dit hon vill eftersom jag tycker lite synd om henne, men ni får väl ändå ta och ge er nån gång. Hur kan en annan människa vara så intressant att ni måste ha svar på ALLT🤯

   Svara

   Och??

   Svara

   Om hon nu har op vad fan har nån med det att göra?!

   Svara

    Hon kommer säkert berätta om operationen i WV, men just nu tiger hon för att inte avslöja handlingen. Hon är ju beredd att föda barn i tv.

    Svara

  Gäsp på hela klanen Wahlgren/Ingrosso. Så jävla korkade och ointressanta. Generation efter generation.

  Svara

  Vad är hypen med Bianca egentligen?

  Svara

  Hennes mun ser konstig ut när hon pratar

  Svara

   Lägg av

   Svara

  Jag tycker det är jobbigt att se Bianca online hela tiden, hon kämpar ju tydligt med psykisk ohälsa i massa former (ätstärning, panikångetst mm som hon berättat om) och att hon sen är så fokuserad på att bli omtyckt och all utseendefixering… mycket osunt. Helt ointressant också med ett destruktivt förhållande som är on-off, massor av människor är fast i det och det är bara tragiskt. Håller med att Wahlgrensfamiljen verkligen fått uppsving nu pga realiytshowen men dom är inte några som jag gillar särskilt mycket. Jag tror om dom slutar sälja ut sina innersta problem hade dom inte varit så poppis längre.

  Svara

  Kan inte någon säga till henne att hon duger som hon är? Jag förstår att hennes val att operera brösten är hennes eget, samtidigt som jag inte kan låta bli att tycka att det är sjukt hur gränsen för vad som är normalt förflyttas och vilka signaler det sänder ut till andra tjejer där ute. Bianca hade superfina bröst innan (även om det är irrelevant i sammanhanget) och om t.om. hon som redan naturligt har ett ”idealutseende” känner sig tvungen att modifiera det, vad sänder det ut för signaler? Det är en skrämmande utveckling i det här samhället och jag hoppas vi en dag kan titta tillbaka på det och se hur sjukt det är att man (kvinnor) ska sätta extrema summor pengar på att modifiera sitt utseende. I slutändan är det männen som blir miljonärer och kvinnorna slavar under konsumtionshetsen. Så otroligt, otroligt sorgligt.

  Svara

   +1

   Svara

   Självklart får man göra vad man vill med sin egen kropp och ingen ansvarar för någon annan, men kan inte låta bli att bli lite besviken när så många influencers opererar brösten och gör massor av fillers när man själv kämpar och kämpar med att försöka acceptera sig själv. Jag har knappt några bröst men har tänkt att jag inte ska operera mig för att jag inte vill riskera att försämra min livskvalité men det känns jättesvårt när idealet är ett helt annat

   Svara

  Den här bloggen är ett kloakhål av vidriga och elaka kommentarer. Får ångest varje gång jag går in här och läser.

  Svara

   Läs inte då

   Svara

   Varför då läsa här?

   Svara

  Där har du HELT FEL😂
  Bulimi är en allvarlig ätstörningssjukdom som man får leva med resten av livet problemet sitter i hjärnan/psyket
  Den orsakas av psykosocial stress

  Svara

  Förstår inte varför denna människa ljuger om ingrepp finns det något hon inte gjort ens!

  Svara

  Vad händer den dagen om företaget kursar
  Då är det inte så ROLIGT att Heta Bianca Ingrosso

  Svara

  Sammanträffande att hon alltså väljer att prata om det här nu efter ett halvår? Finns det något sammarbete hon inte gjort ens

  Svara

  Och verkade som om det jag skrev förut raderades så skriver igen…

  B har blivit någon slags Löwengrip med alla dessa olika manipulationer och vinklingar av historier! Så fort det var någon form av skandal eller något hon eller någon i hennes omgivning gjort som gör så att hon
  framstår negativt så kommer det upp en snyfthistoria. Verkar ju nästan som att hon går efter excelark. Och att hon hävdar att hennes produkter förändrat henne så och att hon endast gjort fillers i läpparna och
  under ögonen. Det kan verkligen inte stämma? Kindbenen, hakan ser helt annorlunda ut, läpparna, kinderna, botox ögonbrynen och nu alltså brösten? Och det är väl tråkigt att hon påstår hennes settingssprays produkter som gjort ansiktet så när det egentligen är helt andra saker. Ser inte människor att hon ser ut som en helt annan person?? Tror ni lipfillers gjort allt detta?!!!! Hon som brukade vara så ärlig. Hon har inte någon slags skyldighet att fläka ut allting men tycker det är väldigt tråkigt hur hon blir mer och mer falsk och manipulerande allt för att sälja. Att spela på sina följares känslor med dessa snyfthistorier alltså jag är övertygad om att hon mår otroligt dåligt men det är nog inte ett sammanträffande att dessa stories senaste tiden kommer så fort hon har större sammarbeten på G eller när hon får kommenterar hon inte håller med om. Verkar som hon är omringad av ja sägare, att hon inte ens accepterar kommentarer på sin senaste youtube video säger allting!
  Hoppas hon också inser att hon inte behöver ha sådana skuldkänslor för allting som med P och att hon behöver jobba på sig själv för det är nog snarare så att det inte är
  hon som är problemet. Önskar B allting bra och tycker det inte finns någon i Sverige av alla influenser som är värd all framgång mer än hon men tycker det är är så synd hur
  hon förändrats till det negativa i
  vissa fall och får panik när
  människor påminner mig om IL!

  Svara

   Jag såg ett avsnitt av Wahlgrens för ett tag sedan detta var ca två år sedan där hon var förskräckt över att göra lipfillers och
   gjorde allting för att övertyga att detta var minsann allting hon skulle göra, inga fler procedures. Det blir som någon slags beroende, man får självklart göra vad man än vill med fillers och botox osv men varför ljuga om det!!! Kindbenen, hakan, läpparna, kinderna, pannan, ögonbrynen
   och brösten! För att inte tala om fillers på andra ställen lite överallt som sidorna av ansiktet och mungiporna. Tårkanalerna under ögonen. Kvinnan har ingen slags mimik längre när hon pratar. Men självklart är allting pga smink va:) Som sagt Bianca är en fin person. Har aldrig hört ett negativt ord om henne från folk som jobbat med henne vilket antagligen också är pga peoplepleasing men tycker det är så tråkigt hur hon förändrats. Det är ingenting fel med att hon blir mer självisk och drar gränser. Unnar henne all framgång och hon tycker hon är en av influencers dem i Sverige som är värd allt detta. Men hon borde vara ärligare eller bara undvika att snacka om vissa saker. Och varför va med en kille som P när hon kan få vem som helst!!

   Svara

  Jag gillar hur alla är så jävla tröga är, denna video handlar inget om hennes jävla förhållande utan det är bara innehåll mellan hennes jävla reklam. Sorry men denne generationen är förlorad.

  Svara

  Syftet med denna video är damage control på uppdrag av Caia. Bianca var obehaglig när hon grälade med sin mamma och man vill ändra på den bilden. Bianca måste vara omtyckt av sina potentiella kunder. Hon skall vara den bästa kompisen och systern i så mångas ögon som möjligt. På Youtube finns en trailer till avsnittet där de grälar. Den ligger på trending och kommentarerna är inte avstängda. Om hon inte vill prata om uppbrottet så borde hon ha låtit bli. Jag tror att hon var tvungen att exponera sig själv som sårbar för att vända opinionen och bli mer omtyckt.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.